– Årets siste ukesmeny –

Vi er kommet til årets siste uke dere! Håper romjulen har vært fin? Jeg har ihvertfall hatt det helt magisk med familien, men jula bød også på litt sykdom, travle jobbdager og mye valpeoppdragelse (han blir så ivrig når han er sammen med andre enn meg), så jeg har ærlig talt aldri vært mer sliten. Jeg klarte å komme meg på et julebord med jentene i går, men nyttårsaften på Rauland med 7-8 jenter og tre hunder orket jeg ikke tanken på, så i morgen etter dagvakt hiver jeg Mino og meg inn i bilen for å kjøre halvparten så langt opp til Bortelid for to AVSLAPPENDE dager mutters alene der. Jeg har definitivt aldri feiret nyttår alene før, men det skal jeg jo heller ikke. Mino er jo med 😉 Trenger bare å hente meg litt inn i disse dager.

Det er snart tid for kokkelering av nyttårsmiddag, og selv om det bare blir meg, skal jeg selvfølgelig lage meg nydelig middag med kalkunfilet, waldorfsalat og fløtesaus jeg også! -Men denne uken har også seks andre dager der det skal spises på middag, så jeg tenkte vi kunne ha nytte av litt inspirasjon i matveien jeg denne mandagen. Det var så veldig lenge siden forrige innlegg som dette nå!

– Laks med pasta, rømmesalat og sandefjordsaus –

– Hvit pizza med spinat, viltkjøtt og granateple –

– Kylling med smakfull plommesalat –

– Hjerteskjell med kremet pasta, chilli og hvitløk – 

– Budsjettvennlig vegetargryte –

– Nudler med kylling i peanøttsaus – – Verdens beste tacosalat –

Klikk på navnet til de ulike rettene for å komme til oppskriftene!
Ønsker dere alle en super start på årets siste uke <3

– Merry Christmas –

Riktig gooood jul fra oss i Stavanger! Jeg har jobbet rumpen av meg siste uken før jul, så jeg har ikke fått tid til å titte innom dere før, men om kvelden lille julaften ankom jeg altså den deilige hjembyen min og siden har jeg kost meg glugg. Det håper jeg inderlig dere også har! Jeg var så spent på om jeg kom til å klare å nyte julen i år, med så lite tid med den fine familien min, men fy søren. Gårsdagen… Årets desidert beste dag. Den kunne faktisk ikke vært det spor bedre… Timene fløy fra morgen til kveld.

Bestemors pinnekjøtt var litt ekstra magisk i år ettersom jeg ikke hadde spist det før selveste julaften. Riskremen med bestas jordbærsaus smakte himmelsk, vi hadde pakkelek med terning, lo og grein om hverandre under gaveåpningen (som seriøst gjør meg til et barn igjen hvert eneste år), ooog hylte og skrek etter Mino som x antall ganger hadde labbene på bordet og nesa i julekakene.. Jeg er ikke sikker på hvor mange konfektkaker han fikk i seg i går, men det ble noen 😉 Det eneste som kunne gjort gårsdagen min enda bedre var om vi faktisk vant en million på et av de 20 flaxloddene vi skrapte ila kvelden. Her i hus foretrekker vi nemlig å ha flaxlodd som premie fremfor marsjipangris når en finner mandelen!

Jeg har fått så mye fint, og kan nesten ikke vente med å pakke det ut i leiligheten min før kveldsvakt i morgen. Kosetøy og julestrømpe proppet med snoperier, lakriskuler og hårprodukter fikk jeg også på morgenkvisten i går, og til en forandring var det ikke bare jeg som fikk strømpe i 2019. Mino fikk også strømper fulle av godbiter, bamser og dupeditter, og selve strømpen må jeg si var minst like stas som innholdet for hans del..

– Første jul med hund i hus –

Nå ligger Mino og jeg i verdens diggeste seng og oppdaterer dere før en deilig 1. juledagsfrokost venter oss nede. De hjemmelagde karbonadene til bestemor er syke, så jeg kjenner vannet i munnen bare av tanken. Dette blir nok en nydelig dag! Etter en bedre frokost med familien Borge, tar jeg hunden med meg til farmor og farfar for julefeiring nr. 2. Der tror jeg det blir flere pakker til Mino enn noen andre i år. Jeg har nemlig pønsket ut en lur liten fellesgave til hele familien denne julen! Noe morsomt som skal tas i bruk under familietreffet sommeren 2020 😀 Mer om det tar vi siden!

Nå må dere ha en nydelig, lang og avslappende romjul, dere som er så heldige å ha fri <3 Mino og jeg skal virkelig NYTE vår siste dag her på vestlandet i år. -Med mer familietid, farmors ribbe(!) og farfars digge vin.

– Filmtips til helgen –

Iiih! Her kommer livets filmtips. Håper ikke dere har sett den allerede! Har dere ikke det så må dere snurre denne psykologiske thrilleren i kveld, for da har dere noe vilt spennende i vente. Kunne gjerne sett den om igjen selv jeg, hadde det ikke vært for at årets aller siste jobbhelg venter meg! Ja, jeg har jobbet hver eneste helg siden den siste i november, men til gjengjeld har jeg fri hver eneste helg i januar nå, så det blir jo innmari fint 🙂 Hehe, jeg er rimelig ferdig med fylla, så jeg kommer antagelig til å ta ekstravakter hver eneste helg da og, men jeg har ihvertfall muligheten til å finne på litt moro da).

Mandag kveld snurret jeg ved en tilfeldighet filmen “Fractured” på Netflix, og de neste 100 minuttene fikk jeg nesten ikke puste. Noe så spennende! Jeg ante ikke hva den handlet da jeg trykket på play og slo meg ned i sofaen med Mino, men det kan jeg fortelle dere nå! En mamma, pappa og ei lita jente på 4-5 år har akkurat feiret Thanksgiving hos familien i USA. De er på vei hjem fra familietreffet i bil, men jentungen trenger et lite stopp for å tisse. Pappaen stopper bilen og jenta går ut. En villhund oppdager henne og presser henne mot kanten av en skrent hvor hun ramler 4-5 meter ned på en byggeplass og slår hodet. Pappaen hopper etter og slår også hodet hardt. Mor får selvfølgelig full panikk og de haster avgårde til akuttmottaket for å undersøke barnets skader. Heldigvis behøver de ikke å kjøre langt.

Akuttmottaket er like i nærheten, men det er proppet fullt av pasienter. Dårlige pasienter, og ventetiden blir lang. Når en lege omsider får tid til å undersøke den lille jenta, ber han far vente på venterommet mens mor og datter drar til CT undersøkelse for å se om jentungen har fått en hjerneblødning. Far sitter og venter… og venter… og venter. Timene går og ingen informerer han om noe som helst. Hvor blir det av kona og datteren hans? Kan det virkelig ta så lang tid? Det går mot kvelden og far begynner å få panikk. Ingen leger, sykepleiere eller sekretærer er samarbeidsvillige og familien hans viser seg faktisk å være fullstendig sporløst forsvunnet.

– Se Fractured på Netflix i kveld –

I’m telling you! Se den 🙂 Jeg trodde jeg hadde pønsket ut slutten på filmen allerede etter 20 minutt, men ingenting endte som jeg hadde spådd. Jeg var sikker på at pappaen hadde slått hodet sitt mer enn datteren og at det var han som kom til å dø på venterommet med en hjerneblødning som alle hadde glemt å undersøke. Vel, nå vet dere at den ikke ender sånn ihvertfall 😉

– Marthe 14 år igjen –

– En mandag tilbrakt som ungdom igjen –


Åh, som jeg koste meg i går formiddag! Eller hele dagen egentlig. Kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en så gjennomført god mandag. Etter å ha analysert værmeldingen opp og ned og i mente fant jeg ut at det skulle være to timer uten øspøsende regn mandag formiddag og de ville jeg veldig gjerne tilbringe utendørs på hesteryggen! Så kl 12.30 i går, tok Mino og jeg turen til Lillesand for å treffe Andrea, sale opp et par hester og ri noen timer på ridebanen igjen. Herregud, det må være år siden sist!?

Elsker alt med dette stallivet… Lukten av hest, møkkingen, oppsalingen, rolige skritteturer, gale galoppturer.. Nei ALT med hest er fantastisk og jeg kjenner jeg savner det veldig. Bare ikke så mye at jeg vil ofre hele fritiden min ved å gå til anskaffelse av en. Heh. Evig takknemlig for at jeg har så mange venninner som har holdt på hobbyen sin i utallige år, så jeg kan få komme og låne meg en hest i ny og ne. Vi fikk opphold hele ettermiddagen i går, og red i den fineste, nesten litt trollske tåka! Mino var såklart også med (hans andre tur i stallen), men til tross for at han til og med ville være med inn i hesteboksen sist, sto han denne gang bare og bjeffet febrilsk utenfor, så det ble mest bur i bil på han 😉

– Rakkefanten måtte såklart få bli med –

Etter et par timer med trening på to ulike hesterygger, turet Mino og jeg hjemover igjen, handlet redbull og chips, og så hele serien “Hjem til jul” på Netflix. He-rre-gud som jeg humret og koste meg. For en nydelig serie. Det er ikke ofte jeg finner noe annet enn krim underholdende, og ihvertfall ikke humor-programmer (finner lite eller ingenting morsomt nok), men Hjem til jul… Den må dere faktisk se.

Etter å ha sett ferdig hele serien på noen timer, snurret jeg ved en tilfeldighet en krim/psykologisk thriller også. Trodde ingenting kunne toppe den koselige serien jeg akkurat hadde sett, men den filmen… PUH! Jeg måtte sette den på pause når det var 16 minutter igjen av den fordi jeg var helt nødt til å prøve å få igjen pusten. Haha! Lenge siden jeg har sett en film som har engasjert meg så mye at jeg har hjertebank og høy respirasjonsfrekvens i 70 minutt. Den fortjener et eget innlegg, så stay tuned for livets filmtips!

– Takk for noen fine, etterlengtede minutter på hesteryggen – 

Ville bare titte innom for å dele noen koselige bilder fra gårsdagen, og ønske dere en fin tirsdag! Nå skal jeg ut på tur med lille Minos før jeg tar turen til Cathrine for litt julefotografering. Jeg skal knipse bilder av henne, mannen og lille Aron til årets julekort før Cath og jeg tar litt kvalitetstid sammen bare vi to. Kjenner det må bli en tidlig kveld på meg i dag. Krimfilmen min var ikke ferdig før midnatt og pulsen min ville ikke ned før nærmere halv tre, så det ble ikke stort med søvn denne natten gitt!
<3 <3 <3 

– Et gavetips fra meg til deg –

Reklame | Daniel Wellington

Iiih! Det er tredje søndag i advent allerede! En passende dag for et aldri så lite julegavetips. Kjenner du noen som enda ikke har gått til anskaffelse av en Daniel Wellington klokke? Eller noen som har forelsket seg like mye som meg i det nyeste tilskuddet av kolleksjonen deres? -Iconic Link som jeg bærer på bildet over her. Da kan jeg informere om at DW nå gir 20% rabatt på hele kjøpet dersom du handler to eller flere av produktene deres. I tillegg så har jeg fått en rabattkode til dere, så legger du til MARTHEB får dere 15% på toppen av det igjen! Jeg tror ikke jeg vet om noen som ikke ville blitt sjeleglad for en klokke som denne over, og legger du til den matchende armcuffen eller f.eks en matchende DW ring, får du altså nå 35% rabatt på kjøpet ditt!

– Få 20% rabatt ved å kjøpe to DW produkter eller mer –

Vil også minne om at Daniel Wellington nå har lager i Norge, og at det derfor ikke lengre kommer noen tollregning på kjøpet. Vil du ha klokken hjem tidsnok til å få lagt den under juletreet 24 desember, må du selvsagt ikke vente alt for lenge 🙂

Alle produkter du klikker hjem fra Daniel Wellington i desember måned, kommer forresten i fin juleinnpakning, men for å ikke avsløre hva som befinner seg inni den fine DW esken, pakker jeg den inn likevel jeg 😉 Dersom du ikke helt vet hvilken kombinasjon du ønsker å gå for eller hva som passer fint sammen av klokker, armbånd, cuffs og ringer så finner du noen ferdig sammensatte gavetips på DW sin nettside HER <— Her i hus er favorittkomboen nå om dagen Iconic Link i rosé sammen med Classic Slim Bracelet i rosé. Så rent, elegant og passende til absolutt alle antrekk og anledninger.

– Alle DW leveranser kommer nå i nydelig juleinnpakning –

Ville bare titte innom for å tipse dere om dette fine tilbudet, og ønske dere en riktig fin tredje adventsøndag! Jeg skal på jobb i dag også, men ikke før klokken 11.00, så nå skal en bedre frokost nytes med tre tente lys og det nydelige synet av juletreet mitt som virkelig begynner å fylles med gaver!

Rabattkoden MARTHEB gir altså 15% på toppen!
Se alle de fine potensielle Daniel Wellington gavene HER <—

– Første halvdel av 2019 –

… Jeg startet 2019 med et døgn i ei trehytte!

…Trehytten Kråkeslåttet i Gjerstad

…Drakk vin, hilste på ekorn og spiste alt for mye god mat

…Det neste døgnet dro jeg til Kragerø Resort!

…Og ble overrasket med oppgradering til bryllupsuite!

…Fortsatte januarhelgen med mer vin, god mat og spa!

…En perfekt start på det nye året!

…Resten av januar ble tilbrakt hjemme i Kristiansand

…Bacheloroppgave ventet nemlig de neste tre månedene!

…Men litt mer utendørshygge ble det også satt av tid til.

…Grillet nachos på bål med fire fine frøkner i skogen.


…I februar trengte sykepleierstudentene en pause fra skrivingen.

…SÅ da tok vi en ny tur til Gjerstad for et nytt døgn i trehytte!

…Denne gang i trehytta Gjøkeredet!

…Et av årets desidert fineste vinterminner.

…Sika var såklart også med på moroa!

…Grillet pinnebrød og drakk kakao i snøen!

…Winter wonderland…

,,,Jeg dro hjem og bakte kake til Valentines Day.

…Fortsatte bachelorskrivingen.

…Rømte til fjells igjen med jentene!
 …Denne gang til Evje for hyttetur, latskap og kos!

…Fire fine venner på tur.

… + Siris katt,

…Grillet vafler på bål, drakk vin og spilte spill.

…Februar var også en måned for eksperimentering på kjøkkenet.


…Så kom mars. Årets desidert verste måned.


…Vi fikk telefon fra legen om at bestefars polypp var tarmkreft og jeg gråt meg gul og blå ca hele måneden. Gikk lange turer i skogen med Sika og ville helst ikke være sammen med noen. 

…Men livet måtte rulle videre og utdanningen gikk mot slutten!

…Jeg prøvde å kose meg med både skriving og avslapning i hjemmet!

…Og dro på enda en hyttetur til Bortelid med familien!

…Pappa, lillebror og madamen hadde nemlig kommet fra Thailand!


…Med april kom våren, korte skjørt og brunfarge!    

…Bacheloroppgaven ble levert og jeg feiret med vin og et krepsmåltid!

…Tre måneders arbeid og 10 000 ord levert, føltes helt fantastisk!

…Men jeg rakk såvidt en klassefest med feiring, før jeg hev meg på flyet til Bali!

…Jeg var nemlig invitert i bryllup med nesten hele jentegjengen!

…Vi tok oss dermed en to ukers ferie i varme, deilige Bali!

…Og feiret både vennskap og kjærleiken hver dag!

…Lagde de fineste minnene med de fineste jentene

…Badet, danset, og dro på x antall utflukter

…Reiste også en tur til Giliøyene! Et av de fineste stedene jeg har sett.

…Dro hjem til en mai måned som var nesten like varm som baliland!

…Sika og jeg tok oss et døgn ute på berget med havet, lagde lefseruller og nøt oss alene!

…Jeg fullførte min siste praksisperiode og kunne omsider kalle meg sykepleier!

…Feiret med å gå til anskaffelse av en splitter ny piknikkurv!

…Måtte selvfølgelig derfor også ha piknik!

…Fiskesesongen startet igjen, og x antall fisketurer ventet meg!

…Ørret ble fisket opp, og grillet i deilige fiskepakker!

…17 mai nærmet seg og bestemor overførte 1000kr til 17.mai is!

…Jeg tok bestemor på alvor og kjøpte is for 1000 kroner!

…Pimpet verandaen til sommeren!

…Og nøt utallige timer her med bok, podcaster, middager og Netflix!

…Inviterte jentene over på ost og kjeks og vinos!

…Ooog kjøpte meg min første bil! 

…ENDELIG kunne jeg takke farvel til busslivet!!

…Juni kom og jeg startet i jobben som sykepleier i akuttmottaket!

…Jeg cravet mojitos, og lagde meg det hver frikveld jeg hadde!

…Eksperimenterte masse på kjøkkenet og lagde min første paella!

….Oog en nydelig kokoskake!

…Fortsette å tilbringe mesteparten av fritiden min utendørs.

…Selv filmkveldene var utendørs, med popcorn og moreller for alle penga.


…Lille Aron hadde navnefest og jeg kjøpte litt babyklær for anledningen.

…Leste boken Omgitt av idioter og ble oppslukt av innholdet resten av 2019.

…Og bestemte meg for å overraske samboeren med litt juli-kjærestehygge!

Resten av 2019 får vi ta når 2019 er over 😉 

– Klar for vinteren 2020 –

Reklame | Snowroller

Aller først: Tusen takk for alle tips som renner inn på instgram i skrivende stund! For dere som ikke følger meg der: Jeg gikk til anskaffelse av et stort bur til Mino i går morges og bestemte meg for å følge noen leserråd og faktisk prøve å ha han i bur under en arbeidsdag. Han har tilbrakt timesvis i bur i bilen og ligger og snorker alene der mens jeg er flere timer på julegaveshopping, så jeg tenkte kanskje han alt var tilvendt nok jeg… Vel bur i bil og bur i hjem er tydeligvis heeelt forskjellig. Mino bjeffet non stop i 2 timer ifølge den stakkars naboen som bor under meg, så det endte med at Hannemor (som hospiterte hos meg i akuttmottaket) måtte ta bilen min fra jobb og droppe hele hospiteringen for å heller dra hjem til meg, hente hunden og ha han på sleepover hos seg.. Skjønner meg ikke helt på det dyret mitt jeg altså.

Det første han gjorde da jeg monterte det opp var nemlig å gå rett inn, knaske på en godbit og legge seg til å sove der(!) Det første han gjorde i dag tidlig da jeg hadde vært og hentet han var også å løpe rett inn i buret sitt igjen og lete etter griseøret, så veldig traumatisert kan han ikke akkurat ha blitt. Åh.. Jaja, jeg har ihvertfall skjønt at det må mer tilvenning til før vi lukker døren.. Tålmodighet lenge leve 😉

Til det dette innlegget egentlig handler om! Min nye, FANTASTISKE vinterdress fra snowroller! Kan nesten ikke vente med å bære den på Bortelid vinter og påske 2020! Den sitter seriøst som et skudd. Tettsittende, men ikke for trang (mulig å ha ullundertøy under), sinnsykt fin i midjen, og har et lekkert gullbelte som matcher fine gullknapper på den øvre delen. Nei, jeg føler meg litt som en sånn proff racerbil-kjører i den. Haha! Og nevnte jeg fargen!? Herregud, fineste grønnfargen jeg har sett. Den er fin på bildene altså, men i virkeligheten kommer den helt spesielle fargen enda bedre frem. SÅ rå!

Jeg har dressen i størrelse XS og ettersom den sitter som et skudd så vil jeg si den er normal i størrelsen. Snowroller har en haug av fine dresser i pastellfarger, sort, hvit, eller knallfarger også så ta gjerne en titt og se om ikke du kan tilføye et klesplagg på ønskelisten i år 😉

Nå skal jeg ta med meg bjeffefanten min til Cathrinemor, for i går fikk vi et nydelig baketips fra en bloggleser, til julecookies med karamell, så nå skal vi prøve oss på den sammen! Ha en nydelig onsdag!

Du finner snowrollerdressene HER <—
Gleeder meg til å vise den bedre på ute i snøen!

– 12 spørsmål og svar –


Hva skal du i dag? Mino og jeg har akkurat kommet hjem fra en halvannen times tur i skogen, så nå ligger han og snorker ved siden av meg i sofaen mens jeg oppdaterer dere. Jeg skal ikke på jobb før klokken syv i kveld, så før det tenkte jeg å lage meg litt lam til middag og bare njute at det er stille før stormen! De har meldt 20mm med regn og 19 m/s i kveld og natt! Iiiih!

Hvordan ser den perfekte daten ut? Hmm, jeg elsker jo å kokkelere så å lage mat sammen med et glass vin til er en favoritt! Ellers er jeg jo heller ikke imot en spillkveld med eller uten vennepar. Hytteturer og utendørsaktiviteter er heller ikke feil, men sistnevnte helst på sommerhalvåret..

Hva er det gøyeste med å være sykepleier i mottak? Hvor skal jeg begynne? Utfordringene! Alt ansvaret du får kjenne på og den enorme variasjonen i dagene. I løpet av en kveld kan jeg som sykepleier sammen med en eller flere leger ha ansvaret for en 5 dager gammel baby og en 98 år gammel mann. En med lårhalsbrudd, en som har satt fast en matbit i halsen, en med blodforgiftning og en med mulig infarkt. Det er virkelig ikke en dag som er lik i et akuttmottak og det gjør det så innmari spennende! Læringskurven kunne ikke vært større og den deilige følelsen av å gå hjem fra jobb etter å ha følt seg til nytte og mestret noen (til tider) ganske skremmende situasjoner.. Nei jeg unner alle å få kjenne på akkurat det. Jeg går ofte hjem fra jobb med mer energi enn jeg dro med.

Hva ønsker du deg akkurat nå? Akkurat nå sitter jeg og vurderer å klikke meg hjem en fuelbox. Jeg har fundert og tenkt på disse fuelboxene lenge nå, så kanskje det er på tide å gå til anskaffelse av en. Ellers har jeg også nylig oppdaget at det finnes en trehytte i Konsmo også! Ca en time unna Kristiansand. Den må jeg også se å få booket meg et opphold på i 2020 kjenner jeg.

Hva gjør deg sint? Jeg tror jeg har skrevet det før, men folk som undervurderer meg. Jeg fremstår nok utad både litt sjenert, forsiktig og ydmyk, men jeg tåler så mye mer enn det ser ut som. Smarte, flinke folk som er nedlatende, spydige, og belærende… Åh, sånne mennesker får ikke 1% respekt av meg. Uansett hvor flink, smart, rik og begavet du er så må du kunne samtale på en fin og ydmyk måte med mennesker som ikke har eller er like mye som deg.

Trives du fremdeles i leiligheten din? Jaa absolutt! Faktisk så godt at det nesten ikke frister å gå ut av den i desember måned. Jeg begynner å bli mektig lei av fargevalget jeg har på soverommet og kunne godt tenke meg å gjøre noen endringer med både maling og gulv det kommende året, men vi får se! Plutselig er våren her, og da tilbringer jeg mer tid utendørs på verandaen enn innendørs så da er maling og gulv glemt.


Har du meldt deg på Love Island? Nei, Cathrine har meldt meg på Love Island! Hehehe, uten samtykke. Har ikke hørt noe fra dem. Heldigvis. Vil nødig ødelegge favorittprogrammet mitt med egen deltakelse.

Hva er det mest utfordrende med å være sykepleier i mottak? Som nyutdannet har man ikke nødvendigvis inne denne “magefølelsen” som mer erfarne sykepleiere besitter og tar kloke valg utifra. Noen av sykepleierne som har jobbet i akuttmottak i 10-15 år ser og legger merke til symptomer og tegn som nyutdannede legene tolker feil eller ser forbi. Da kan en tilsynelatende oppegående pasient bli akutt dårlig veldig raskt og det kan være skummelt. Jeg stoler nok litt vel mye på legens bedømning per dags dato og tørr ikke like enkelt å si ifra dersom jeg er uenig eller føler at noe kan være oversett. -Men det er bare sånn det er å være ny. Jeg blir tryggere og tryggere for hver dag som går og må bare fortsette å jobbe med å bli enda tryggere!

Favorittsitat? Tja, det kan vel kalles et langt sitat. Dalai Lama sitt utsagt da han ble spurt hva som overrasket han mest ved menneskeheten: “Mennesket selv – For det ofrer sin helse for å tjene penger. Deretter ofrer det pengene for å gjenvinne helsen – Og så er det så bekymret for sin fremtid, at de ikke nyter sin nåtid. Det resulterer i, at de hverken lever i nuet eller i fremtiden. Mennesket lever som om det aldri kommer til å dø, og så dør det, uten virkelig å ha levd.”

Favorittsport på tv? Ski og sjakk! Langrenn og alt Karlsen spiller. Hehe. Skiskyting har jeg ikke riktig falt for enda. Så kommer fotball og håndball på en delt andreplass 🙂

Hva gleder du deg til akkurat nå? Jeg gleder meg til JUL i Stavanger by. Skulle så inderlig ønske at jeg fikk flere døgn enn et der borte, men jeg skal ihvertfall nyte det til det fulle! Så gleder jeg meg også til å komme hjem, ha julebord med jentene, feire nyttår (kanskje på hyttetur), og tre ut av 2019, som definitivt ikke har vært mitt favorittår.

Hvor tror du at du befinner deg om 5 år? Jeg har virkelig ikke den villeste ide. Skulle absolutt ønske jeg hadde slått meg til ro med en plan på livet innen jeg var tre år fra tretti, men sånn ble det ikke. Kanskje er jeg i Stavanger og tar videreutdanning der om fem år. Kanskje er jeg i Bergen og tar videreutdanning der. Kanskje er jeg ferdig og har kjøpt hus i Kristiansand. Det føles som et helt liv til jeg er 32 år gammel, og det kan snus opp ned på en natt, så jeg aner virkelig ikke. Alt jeg tørr å håpe på er at familie og hund er friske og i live 🙂

Er det noe du ser frem til i 2020? Jeg hadde en skikkelig dårlig kveld her forleden dag der jeg tenkte huff, hva er det egentlig å glede seg til i 2020? Jeg har ingen reiseplaner, ingen spennende plan om å jakte etter hus eller valp.. Ingen planer om å utrede noe stort, søke ny jobb, starte noe ny utdanning.. SÅ kjedelig? -Men så kom jeg på at sommeren 2020 er min første med Mino, og da begynner han å nærme seg et år gammel. Herregud som jeg gleder meg til både vår og sommer med han. Så gleder jeg meg selvfølgelig også til å være forlover for min nydelige bestis 08.08.2020. Har dere sett så fin bryllupsdato?

– Juleforberedelser –

For en fin mandag dette har vært! Jeg startet fridagen min tidlig og dro til Geir for litt regnskap på morgenkvisten. Deretter bar turen videre på julegaveshopping i tre hele timer, så nå er faktisk gavene for 2019 i boks. Hurra! Resten av formiddagen gikk til Minos så langt lengste skogstur (i rene stormen) og nå ligger vi begge som slakt her i sofaen og bare nyter lyden av susende vind i husveggene. Åh! Kvelden i dag skal brukes så godt. Jeg skal pakke inn de siste gavene, drikke på kakao, fyre i peis og lage meg årets første ribbemåltid. Høres ikke det nydelig ut så vet ikke jeg <3

– Vaniljecookies med karamell – 

I morgen er det duket for jobbkveld igjen, og vet dere hva? Da skal Hanne få bli med! Hun har nemlig fått klarsignal til å hospitere i akuttmottak for en dag, og skal bli med meg og observere hvordan en dag i mottak fungerer. Krysser alt jeg har for at hun kommer til å elske timene der like mye som meg og søker jobb sommeren 2020 😉 Kollegaene mine er virkelig toppen, men det er alltid plass til en Hannemor og! Håper nesten på en usedvanlig travel kveld så hun skal få sett og vært med på mest mulig.

Veldig moro å lese gjennom kommentarfeltet i forrige innlegg forresten. Det er så godt å høre at vi er flere som både ler og griner av valpestrekene som disse rakkefantene våre finner på <3 Riktig god mandagskveld til dere alle! Nå må jeg komme i gang med middagen her. Magen rumler!

Hadde egentlig tenkt til å dele oppskriften på disse kjeksene med dere.. 
-Men så ombestemte jeg meg ettersom jeg ikke likte dem godt likevel.

– Noe på ønskelisten –

Reklame | Ellos

Hei du nye desemberuke! Tenk nå er det bare 15 dager igjen til selveste julaften. Håper du er i gang med julegaveshoppingen til nå? Har du litt igjen før du er i mål med både gaver og egen bekledning til den store juleuken, så kan jeg nok en gang minne om at Ellos har et kjempeutvalg når det kommer til både fest og avslapning! Festkolleksjonen deres har jeg tittet gjennom mange ganger før, men pysj og kosetøykategorien var jeg først innom her forleden dag, og herlighet så mye fint og behagelig det var å plukke derifra! Ikke en jul går forbi uten at jeg har et nytt pysjsett på ønskelisten, og i år er heller ingen unntak. Den blå kosete shortsen og det helgrå pysjsettet over her ble mine favoritter fra Ellos i år!

Okei og det sorte pysjsettet over her… oog morgenkåpen som forøvrig var minst like fin i hvit. Jeg har som alltid en rabattkode på lur til dere, og denne gang får dere hele 30% rabatt på den dyreste varen dere handler hos Ellos ved å taste inn rabattkoden “403462″ i kassen! Koden gjelder denne gang på både mote, interiør og møbler, bare så dere er klar over det. Den gjelder bare ikke på allerede nedsatte varer. Kjenner du noen som ønsker seg et deilig pysjsett til jul? Eller ønsker du deg et selv? Then happy shopping!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Husk rabattkoden “403462” gir deg 30% på den dyreste varen!
Tilbudet gjelder faktisk helt ut desember 🙂