Gjenforening, praksis, og operasjon

– Gjenforent med en firbent favoritt –

Jeg trodde faktisk ikke at Sika skulle bry seg noe særlig om min ankomst til Norges land etter to små uker. Hun er nemlig en Independent woman, med stor I, og dessuten har jeg innbilt meg at hun er mer glad i Daniel uansett hvor mye mer tid jeg tilbringer sammen med henne. Derfor var det en gledens overraskelse å komme hjem og se at hun for en gangs skyld hoppet på meg og ikke mannen! Åå <3 Hun la seg klin inntil så fort jeg fikk satt meg i sofaen og bare lå sånn helt til det ble natten <3 Lille, hjertet mitt. Daniel er kanskje forbundet med livets beste aktivitet (jakt), men jeg er definitivt blitt en favoritt når det kommer til kos.

Ellers har det hendt litt av hvert bare siden i går! Jeg har fått meg bil for uken (en dritsøt Fiat 500 cabriolet), og har hatt første dag i praksis i dag! Det gikk jo som det suste det. Hadde ikke forventet noe annet heller. Har da aldri vært uheldig med verken praksisplass eller veiledere før, så hvorfor bli det nå? Det er bare en liten praksis bestående av 15 små vakter, så jeg må virkelig bare sluke til meg all lærdom jeg kan få og hive meg med på alt jeg kan de neste seks ukene! Gleder meg jeg, til å lære litt igjen! Lærte jo for all del en haug av bachelorskrivingen også, men praksis er noe helt annet 🙂

Ellers fikk jeg en telefon fra besta igjen i kveld, og det var ikke noen gode nyheter å hente i dag heller. I morgen er det to uker siden bestefars store operasjon, og ettersom det enda ikke er fremgang og et vesentlig organ i kroppen hans enda ikke fungerer som det skal, legges han på operasjonsbordet atter en gang allerede i morgen tidlig. Jeg er jammen ikke sikker på om de vet hva som egentlig er galt, men de skal nå sprette han opp igjen i morgen og forhåpentligvis finner de det ut fra innsiden! Jeg kjente først at jeg ble både litt redd, stresset og irritert over at besten nå har lidd i to uker litt forgjeves og nå må bli sengeliggende, nyoperert med smerter igjen. MEN så er jeg jo også takknemlig for at kirurgene i Stavanger by har innsett at ting ikke fungerer og nå vil prøve å fikse problemet.

Jeg kjenner bare at jeg må se og komme meg gjennom denne uka her så jeg kan få satt rumpa mi på toget til Stavanger fredag kveld, dra på det sykehuset og få litt mer informasjon! Bestemor gjør virkelig så godt hun kan med å holde meg oppdatert, men det er vanskelig for henne å både stille sykepleiespørsmål, og forstå svarene som jeg gjerne vil sitte på. Bestemor er liksom fornøyd så lenge sykepleierne forteller at “blodprøvene ser bedre ut”, men jeg sitter jo her i Kristiansand by og river meg i håret fordi jeg 1. Ikke visste at de noen gang ikke så bra ut, og 2. Ikke aner hvilke blodprøver det er snakk om? Det finnes jo hundre!? Er det nyrene hans som har begynt å svikte? Eller er det snakk om CRP? Ja, dere skjønner… Jeg har funnet ut hvilke blodprøver det var snakk om nå altså, og nyrene er ikke i ferd med å svikte, men jeg skulle fremdeles gjort mye for å bo i Stavanger by nå og visst alt som legene der vet.

Vel, og kanskje ikke hatt obligatorisk praksis i hele mai. Jaja, nå krysser vi ALT vi har for at morgendagens operasjon går bedre, at de løser problemet hva enn det er, og at besten slipper å lide to nye uker uten fremgang <3 Bestefar er verdens skjønneste mann og jeg er sikker på at han sjarmerer hver eneste sykepleier på det sykehuset, men vi vil gjeerne ha han hjem før mai har passert <3

The Most Magical Wedding

– Snapshots from the very best day in Bali –

Himmel og hav for et bryllup… Jeg har bare vært i ett før, og da var jeg fem år så jeg har ikke stort å sammenligne med, men jeg tipper likevel at jeg aldri noen sinne kommer til å befinne meg i et så storslått og nydelig bryllup igjen. ALT var magisk. Stedet, lokalisasjonen og enhver detalj jeg lot meg bemerke. Selve seremonien (bare såvidt sminka overlevde denne), musikken, fargene, vær og lys, og ja selvfølgelig brudeparet da! Som brudens far så fint sa i talen sin: Det var litt som å få være gjest i barbie og ken sitt bryllup. Haha, de er jo fader så fine begge to <3 Brudgommen i lyseblå, og bruden i intet mindre enn to lekre kjoler.


– Det nydeligste bryllupet –

– My hair for the day –

Blir bryllupet mitt halvparten så fint som dette, så skal jeg være storfornøyd. Aldri opplevd maken til gjennomført opplegg. Bryllupet var først og fremst plassert på området til en enorm Villa der vi fritt kunne vandre mellom gressplen, bassengområdet, lounge, og seremoniområdet. X antall kelnere gikk til stadighet rundt og delte ut de nydeligste fingermat-retter, vilt godsmakende drinker, øl og vin. Mmm!

På den største gressplenen var det dessuten dekket blomsterfulle lave bord som vi skulle sitte rundt når talene ble holdt. Det var grillspyd buffé, egen bar og egen isbar som gjestene fritt kunne gå og hente godbiter i, og et liveband som spilte fra vi kom til vi gikk. I tillegg hadde de fått opp en enorm flatskjerm midt på gresset der det ble spilt av videosnutter fra både venner og familie av Heidi i Norge som vi spilte inn for flere måneder siden! Hun har nemlig bodd i Australia med mannen sin de siste 3 årene, og ikke absolutt alle hadde mulighet til å reise den lange veien i Bali-bryllup så da disse snuttene ble spilt av holdt vi alvorlig talt på å knekke sammen i tårer <3 Jenta er definitivt savnet i Kristiansand by, men fader så lykkelig hun ser ut til å være i sin nye hverdag med mann og svigerfamilie i deilige Australia!

Tenkte bare jeg skulle dele et hyggelig lite bildedryss fra vår siste kveld på Bali. Må jo dele litt av selve hovedformålet til jentenes reise også! Annika var brudepike, og hun så jo også bare helt fantastisk ut <3 For en dag, og for en kveld sier jeg bare.. Nå kan jeg nesten ikke vente med å få neste venninne giftet! Haha. Annika kapret brudens bukett, så kanskje blir det henne? Diderik, få fingeren ut!!!

Neida, vi er enda unge. Men jeg håper definitivt at alle venninnene mine har tenkt til å gifte seg en dag, for en hel dag avsatt til feiring av kjærligheten kjører jeg gjerne igjen 20 ganger til! <3

– To have and to hold, and to keep your drink cold –

Har dere sett så fint? Kan ikke tenke meg en mer idyllisk måte å feire på jeg da <3 Nå er jeg tilbake i kalde Kristiansand igjen og siden ankomst har jeg alvorlig talt bare holdt sengen. Jeg har enda Bali-mage og kan omtrent ikke spise mat før det kjennes som magesekken blir knivstukket. Dessuten løper jeg på toalettet hvert syvende minutt, så det har så langt vært litt av en kontrast å komme hjem 😉

Jaja, det har bare med å gå over ila dagen, for i morgen starter min aller siste praksisperiode! Inntil da må jeg se og få ordnet meg en bil.. Jeg blir nødt til å leie en i 5 dager (første uken i praksis), men så drar jeg til Stavanger på fredag for å prøve en der som jeg forhåpentligvis kan kjøre hjem til Kristiansand etterpå og beholde for godt <3 Iiih! Snaart er tiden inne for å omsider bli bileier. På.Høy.Tid.

Så glad for å ha fått ta del i dette nydelige parets bryllup <3

– Mine siste soltimer –

– En aller siste soldag –

Og der var min aller siste soledag over! Buhu! Neida, kroppen min har nok fått nok sol for en stund nå. I går ville halvparten av jentene på grotteutflukt og halvparten slappe av i solen, så da splittet vi oss like gjerne og gjorde det vi hadde mest lyst til. For min del ble det altså å ligge på Nusa Dua beach, for noen aller siste soltimer. Fy så digg. Jeg har vært her i 11 dager nå, men først i går kjente jeg at jeg omsider hadde klart å vende meg til den intense varmen, så nå får jeg ikke lengre 5-6 hetetokter gjennom dagen!

Litt synd å reise hjem nå som det begynte å bli riktig så behagelig her, men jeg savner definitivt menneskene (og hunden) hjemme, og dessuten er det meeget spesielt å skulle nyte og leve det gode ferieliv når jeg vet at bestefar har et helvette på jord hjemme i Norge. Mens jeg har solt og hygget meg på Bali, har han ligget på sykehuset i Stavanger med masse smerter, oppkast, pumping og dritt etter en operasjon som ble større enn hva de hadde planlagt. Sender en GIGANTISK klem hjem til han som enda ligger på sykehuset 8 dager etter operasjonen <3 Får vondt laangt inni sjela av å tenke på hvordan han har og har hatt det så jeg har definitivt prøvd å fortrenge det så mye som overhode mulig på dagtid. Hadde jeg visst at det skulle bli så fælt, hadde jeg nok ikke reist i det hele tatt, men jeg kunne ikke gjort stort for han hjemme i Stavanger heller, så kanskje like greit at jeg ikke visste bedre.

Usj! Nei, jeg krysser alt jeg har for at besten kan ha litt mindre smerter og kvalme i dag, mens jeg befinner meg i bryllup og lever noen langt hyggeligere timer. Bryllupet er ikke før i ettermiddag, men vi har leid inn en frisør til hotellrommet mitt allerede klokken 09.00, så nå skal jeg straks sette meg ved speilet her for å få laget en slags frisyre. Måtte onsdagen deres bli bra <3 Ihvertfall din bestefar!

A Day At Karma Beach

– En gondoltur unna Karma Beach – 

Hei til dere som ikke fremdeles er på en internettfri påskeferie! Det virker ikke som jeg har noe særlig til publikum om dagen, ettersom kommentarfeltene står så godt som tomme under feriebildedryssene mine, men jeg regner likevel med dere liker disse oppdateringene, for her kommer enda en!

Denne gang fra søndagens strandbesøk på Karma Beach Club! En liten times kjøretur unna Sanur kunne vi ta gondol ned til ei helt fantastisk hvit strand for å sole oss en hel dag der. So we did! Seks av syv jenter (en var fyllesyk fra bachelorette partyet) + Ruben da såklart. Herregud som vi ler av den gutten. Aldri vært utenfor en mer bedagelig type. Klager ikke på noe som helst og er med på absolutt alt.. Jeg tror neppe jeg hadde vært tilfreds på tur alene med kjæresten min + syv andre menn, men Ruben ser ikke ut til å plages overhode av vår tidvis intense skravling og manglende evne til å ta beslutninger om alt.. Han venter bare tålmodig han, og blir med på hva enn jentene bestemmer seg for!

– En storfornøyd Ruben, på tur med sine syv koner – 

Søndagens strand var kanskje den fineste jeg har sett på Bali så langt! Også var det jo innmari kult at vi var nødt til å kjøre gondol for å komme oss ned til den da.. Absolutt verdt et besøk om du skal til Baliland i fremtiden. Vi ble her helt til solen gikk ned vi, og spiste middag på den tilhørende restauranten.

Fine, fine gjengen <3 Tenk at vi har holdt sammen i så mange år selv om noen har flyttet utenlands, langt opp i nord, og til andre byer enn Kristiansand. Ingen av oss er noe særlig like personlighetsmessig, så jeg er jammen ikke sikker på om vi hadde blitt venninner om vi møttes i dag, men tross ulikheter i både interesser og personlighet så får vi det altså til å klaffe SÅ greit når vi endelig samles igjen <3

– Snapshots from our sunday –

– My Second Little Family –

I går knipset jeg ikke et eneste bilde, og det var helt skjønt. Vi lå bare på hotellstranda helt til sola gikk ned, og jeg fikk dermed matet feriefølelsen for fullt med soling og spa <3 I dag tenker jeg derfor å gjøre akkurat det samme på Nusa Dua Beach og det blir faktisk min siste soldag! I morgen er det nemlig bryllup (gleder meg som en unge), og så reiser jeg hjem igjen allerede på torsdag 🙂

<3 Dagene flyr her, men fader så digg vi har hatt det og!

– Vacay Mode On –

– Et siste bildedryss fra Gili Island –

Åh, NÅ er ferie mode knappen på altså! I skrivende stund sitter jeg i sengen min med Mc Donalds pommes frites på fanget etter en lang og deilig dag på stranda! Annette og jeg bestilte oss en liten cheese burger meny før natten ettersom feriemagene våretrengte påfyll av det usunne slaget <3

Planen for morgendagen var egentlig å reise til Nusa Penida Island for 10 timer med sightseeing, eller eventuelt en overnatting, men vi har fartet så innmari mye helt siden vi ankom Bali, at halvparten av jentene kjente på at det nå var tid for å roe ned noen hakk. Vi er jo ikke på ferie for å komme slitne hjem heller, så planen for i dag er faktisk bare å bli i Sanur! Holde hotellområdet, ligge ved bassenget for en gangs skyld og besøke nabospaet som ligger 20 meter fra lobbyen <3 Åh, nakken min skal ihvertfall få massasje i dag! Tenkte egentlig at jeg skulle unne meg massasje hver dag under oppholdet her jeg!

Her kommer forresten et siste lille bildedryss fra Gili, og med det må jeg kanskje advare kommende turister om hjemreisen vår også. Nr. 1: Dagstur til Gili er absolutt ikke å anbefale. Selv om båtturen bare skal ta 1,5 time (den tok 2 timer), så må du møte opp før, stå i kø, og regne transporttid med bil fra hotellet ditt i Bali til kaia også (trafikken her er helt grusom) så alt tar sin tid! Reiser du på dagstur så får du antagelig bare 3 eller 4 timer å hygge deg på før du må hjem igjen, så book 1 eller 2 døgn med overnatting som vi gjorde. Nr. 2: Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne med advarsel av svindling.

Da vi skulle reise hjem hadde vi klart å booke en båt som skulle ta hele 3 timer, og ettersom det føltes uendelig lenge, valgte vi å betale mer for å booke om til en båt i ei bod på Gili som tok halvparten så lang tid. Når alt var betalt og vi skulle gå ombord i båten, mente de som hadde tatt imot pengene våre plutselig at det ikke fantes noen båt hjem som gikk på 1,5 time og dermed hadde vi betalt dobbelt opp for samme billetter som vi hadde fra før. Etter MYE styr, kjefting og løping frem og tilbake mellom boder på øya fikk vi heldigvis pengene våre igjen og ordnet oss en båt hjem som tok 2 timer, men neste gang ville jeg ha booket en slik reise gjennom hotellet fremfor de lokale på Gili… Alle er definitivt ikke like pålitelige. Nr. 3: Da båten omsider var i havn på Bali og vi skulle finne bussen vår tilbake til hotellet sto det en hel rekke svindlere og viftet med samme transportselskap-logo som sjåføren vår skulle ha. Transporten vår var inkludert i båtbillettene, så dersom vi hadde gått fem på og blitt med en av disse andre måtte vi ha betalt dobbelt opp. SÅ når båten kommer frem: Gå rett forbi alle slitsomme sjåfører, og gå til parkeringsplassen for å snakke med DIN sjåfør. Alle andre prøver å lure deg og tar syke priser.

Vet ikke hvor mange som vil reise til Gili øyene nå som jeg har fortalt om bade lus i havet og svindlere her og der, men herregud dere må reise! Det er helt nydelig her som dere ser, og folk flest er jo snille! Dessuten er det noe helt spesielt med å komme bort fra alt som heter scootere og biler, se hest og kjerrer i gatene og sykle eller gå hvor enn man skal. Det tok bare et halvt døgn før jeg kastet sandalene mine og trasket barføtt gatelangs uansett hvor jeg skulle. Alt i alt et innmari avslappende sted å være <3

Sunset Watching In Gili

Hei og god søndagsmorgen til dere! For det er søndag i dag ikke sant? Det er ikke godt å vite i disse feriedager… I dag har jeg vært her i nøyaktig en uke! Det føles på mange måter som tre dager, men samtidig ikke for etter MYE farting, sightseeing, og gårsdagens bachelorette party kjennes kroppen rimelig sliten! 15 timer hadde vi festet i går da Selini og jeg bestemte oss for å finne hjem til senga, og vi var fader meg de første som forlot festen! Altså noen ganger virker det som om alle andre mennesker enn meg har uendelige lager med energi å hente krefter fra.. Uansett! Dagen i går var… SÅ gøy! Jeg kan sikkert fortelle dere mer om den siden, men fy søren så moro vi hadde det fra tidlig morgen til midnatt. Håper bruden koste seg glugg, for det gjorde ihvertfall alle vi andre <3

Jeg knipset ikke så mange bilder ettersom vi befant oss på en Beach club der kamera ble tatt ifra meg ved inngangen, men mobilbilder har jeg i massevis, så kanskje jeg kan få lagt inn noen av dem etterhvert. MEN her kommer i første omgang noen flere blinkskudd fra Gili øya! -Fra den første ettermiddagen der vi slo oss ned på ei strand like før solnedgang for å spise et lite måltid og bare slappe av etter båtturen. Ah, det var altså SÅ fint! Også må jeg bare si at det å gå sminkefri hver eneste dag fra morgen til kveld… Bruke 20 minutt på badet fordi bryna ble farget før avreise, og håret bare kan tørke på 10 minutt i den varme lufta her! Det er så ubeskrivelig deilig det. Jeg sminket meg ikke engang til bachelorette partyet i går, og selv om jeg følte meg litt stygg hele dagen var det sykt befriende!

Er dere på Bali og vurderer å reise til ei av de tre Gili øyene: Do it! Det er definitivt helt spesielt, og jentenes skilpaddesnorkling var forresten også helt magisk. Gigaskilpadder var å spotte til alle kanter. Men til dere lesere som har anbefalt meg øya, og har vært her før: La dere merke til noen små kryp i vannet som kravlet på kroppen og fikk det til å kjennes som at det stakk på huden? Vi tok oss nemlig et nattbad en kveld, og da begynte jeg plutselig å skrike hysterisk fordi jeg innbilte meg at brennmaneter eller noe brant meg! Dagen etter da jeg kunne se bedre, oppdaget jeg altså at det var noen små kryp som krøp opp på meg så fort jeg satte føttene ned i sanden i havet. HVA er disse? Lus? Minikrabber?

Litt ekkelt ihvertfall, men det var bare å ikke sette føttene i sanda, så kom de ikke på kroppen.. Haha! I dag skal jentene bare sove ut så lenge de vil, og så skal vi ta turen på enda ei ny strand ca 1 time unna Sanur. Gleder meg til en ordentlig avslappende dag igjen nå uten noe særlig farting. Ellers har jeg lyst til å ta turen på et spa igjen for litt nakkemassasje og kanskje en prøvetime hos frisør for oppsett av hår til bryllupet. Nå er det bare fire dager igjen til det skal finne sted og ingen av oss vet hva vi skal gjøre med sveisen i denne varmen <3 Krølling fungerer vel dårlig i denne luftfuktigheten 🙂

Håper dere nyter påsken der hjemme i Norge!

Gili Trawangan

– Exploring Gili Trawangan –

Her kommer et lite bildedryss fra de siste to dagene mine! Jeg har så mange fine bilder fra øya Gili Tranwagan at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal begynne… Eller stoppe forsåvidt. Etter anbefaling fra x antall mennesker bestemte jentegjengen (+ Ruben) seg for å reise til ei av tre Gili øyer for å overnatte der på hotell i et par døgn! Bare sånn for å oppleve hvordan det er å leve på ei litta eksotisk øy uten noen motoriserte kjøretøy! Båtturen hit tok ca 2 timer, og omgivelsene her… Ja for å si det sånn: Hvit sand og turkisblått hav var å spotte til alle kanter. Noen steder også helt krystallklart vann.. FY for et herlig sted å være på ferie.

Det første vi gjorde da vi ankom, var å leie oss 8 sykler for å sykle halve øya rundt, se solnedgangen og spise middag på stranda.. Helt sykt fint! Solen går jo tidlig ned her på Bali (ca halv seks om kvelden) så da det var blitt helt mørkt, syklet vi tilbake til hotellet, før noen av oss hoppet i bassenget i tropisk PØSREGN, og drakk øl, drinker og vin helt til magene våre kunne orke enda et deilig måltid.

– Et bildedryss fra gårsdagen min –

Ser det ikke digg ut? Torsdag morgen leide vi sykler enda en gang, syklet rundt hele øya på en liten time, og valgte oss ut et sted vi skulle ligge og grille resten av soldagen. Og hjelpe meg.. grilling ble det nok av! Kroppen min var så stekt, og hodet så kokt at ikke engang et bad kunne kjøle meg ned gjennom disse timene her. Jeg tror det er rundt 33 grader i skyggen mellom 12.00 og 15.00!

– Made a few new friends –

Puuh! I dag tidlig hadde egentlig hele gjengen booket snorkling med skilpadder, men Selini og jeg måtte bare bli igjen på hotellrommet fordi vi var så kvalme og svimle. Klarer liksom ikke helt å få ned nok av verken væske eller næring i denne temperaturen her, men etter litt mer søvn ble vi heldigvis bedre før hjemreisen. Hjemreisen skal jeg forresten også fortelle dere mer om/advare kommende turister om, men det får bli i en annen post. Jeg må rett og slett komme meg til sengs her! Klokken nærmer seg ett om natten igjen, og i kveld hadde jeg lovet meg selv å være i seng for en time siden. Må være opplagt, for i morgen er det endelig klart for bachelorette party! IIIIH <3 Som vi gleder oss til å få treffe den fine bruden nå og snakke masse bryllup!

Wining and dining at Jimbaran

Herlighet som vi koste oss i går kveld! Jeg fikk ikke fortalt dere om kvelden vår ettersom jeg var så opphengt i de deilige strandtimene våre, men kvelden må jeg si var minst like bra.. Vi tok nemlig enda et lesertips i bruk og slo oss ned på Jimbaran Beach ca 40 minutt fra hotellet, for å spise tidenes skalldyrtallerken på beachen der! Okei tidenes var å ta i. Det var helt passe med tanke på standarden vi har i Norge, meen absolutt digg og den stemningen med solnedgang, vin og synet av bølger.. Ååh!

– Seafood by the beach –

Se på den tallerkenen da! Krabbe, hummer, hjerteskjell(?), blekksprut, to ulike helgrillede fisk oog scampi! Mmm! Bestemor får vel helt hetta nå når hun ser jeg har spist dette her, men jeg kan melde om at magen min fremdeles har det veldig fint altså. Ingen problematikk på den fronten…. enda.

To glade jenter på tur <3 Hele tirsdagen vår gikk til å sjekke ut av et hotell, inn på et annet og nyte soltimene på ei ny strand kalt Nusa Dua. Eller var det Dua Nusa? Huff, jeg er dårlig på disse navnene.. Uansett: Helt nydelig var det her! Et stykke å kjøre fra Sanur, men så verdt det da vi kom frem. Jeg knipset noen få bilder, men faktisk ikke så mange for i dag var det så varmt at vi hadde nok med å ligge stille, puste og svømme. Haha! Det blir nok flere i morgen for da bærer det ut på nye eventyr til ei skikkelig paradisøy!

De neste to(!) dagene blir jeg å finne på ei av de tre gili øyene her på Bali! Halve jentegjengen har booket seg inn på et hotell midt på ei øy ca 3 timer fra der vi bor nå (med bil og båt), så det blir en ny, veldig spennende opplevelse! Det ser virkelig helt utrolig ut her på bilder fra nett <3 I mellomtiden: Ha det fint! Vi sees på snap og instagram..

Dreamland Beach

– A Monday Very Well Spent – 

Okei nååå snakker vi strand! Det er strender som dette man reiser jorden rundt for. Åh, himmel for et paradis <3 Tusen hjertelig takk til deg som tipset oss om dette stedet under forrige blogginnlegg! Vi skulle egentlig kjøre en time til padang padang beach i dag morges, men jeg hadde en litt sånn uggen følelse på at dette var ei litt for liten strand som ville være proppet med turister så da et tips dukket opp i kommentarfeltet like før avreise, gikk vi heller for det! Dreamland beach var.. ja det jeg kaller for ekte eksotisk strand med hvit sand, turkisfarget hav, klipper og laaang strandlinje. Heeelt nydelig 🙂

Tidenes surferparadis var det også! Ihvertfall for de viderekomne. Ehe.. Vi lot oss så absolutt bemerke de digre bølgene med en gang vi ankom, men ingen av oss tenkte på at det faktisk er en del krefter i dem, så i FULLSTENDIG lykkerus over synet av det fantastiske havet, løp vi som to glade barn ut mot bølgene til vi hadde vann opp til rumpa. Mer rakk vi ikke før strømmen hadde tatt tak i leggene, revet oss under en hard bølge og dratt oss utover mot dypet… Jeg tror vi begge kavet for livet i sånn 30 sekund før vi omsider fikk hodene over vann og blikket vårt møttes. Lykkeruset var for lengs vekk og erstattet med dødens blikk.

Haha! Vi spurtet opp på land igjen, andpustne og vettskremte, før vi tuslet stille og rolig tilbake til solstolene våre.. Hadde bare noen filmet oss i denne kontrastens stund.. På vei ned mot havet hadde jeg liksom satt håret opp i en tutt for å ikke bli våt i det, og på toppen av tutten satt solbrilene mine så fint.. Vel vel, de blir sikkert bedre ivaretatt av sjøstjernene her nede <3

Det ble med den badeturen der for å si det sånn.. Likevel var det en helt nydelig dag! Vi leide oss forresten en privat sjåfør denne mandagen her som har kjørt oss rundt fra strand til hotell og til strand og hotell igjen (samt ventet på oss i bilen) i hele 12 timer! 450kr skulle han ha for det.. Huff, vi tipset han visst så mye at han følte han måtte hyre enda en sjåfør som faktisk kunne kjøre oss mens han selv ga Selini en fotmassasje i bilen hjem.. Haha, fungerte gjorde det og, for jammen er han ikke sjåføren vår i hele morgen også.

– En formiddag på Dreamland Beach –

Planene for morgendagen er å bli plukket opp klokken 10.00 om morgenen så fort frokosten er inntatt, for så å kjøre til et fruktmarked for å kjøpe med litt eksotiske frukter til enda en deilig dag på stranda! Denne gang en helt ny en såklart. Må jo teste ut så mye som mulig mens vi er her! Har dere noen tips til hvite strender (uten en HAUG av turister på) som er maks 1 times kjøretur unna Sanur?

Hyl ut <3 Da blir vi glade!

How i keep my skin clear

Reklame | Decrusto

Hei på dere og riktig god mandag! Påskeuken er i gang og jeg nyter hvert et minutt her i gode og varme Bali. Håper dere koser dere noe innmari dere også, uavhengig om dere tilbringer påska til fjells, hjemme eller i varmere strøk. En ting jeg definitivt ikke glemte å pakke med til denne etterlengtede ferien var hudpleieproduktene mine! Jeg har allerede rukket å bli rød i kinnene etter to små soldager, og verre blir det, så jeg er evig takknemlig for å ha milde og gode produkter med i toalettvesken min! Hudpleierutinen min med Decrusto sine produkter har jeg delt flere ganger før, men jeg får ikke sagt nok hvor fornøyd jeg er med spesielt fire favoritter fra serien.. Jeg har renset og fuktet huden min med disse produktene i et halvt års tid nå, og ansiktet mitt som er SÅ ømfintlig, virker å være storfornøyd med denne milde pleien!

1. Decrusto SkinCare – Clear Spot Cleansing Foam
Første steg i hudpleierutinen som jeg gjennomfører både morgen og kveld, er en omgang med Decrusto sitt fluffy renseskum! Dette kjennes så mykt på huden at jeg kan gnure det i hele ansiktet uten å bli rødflekkete i kinnene etterpå. Skummet er et 3-i-1 produkt som fungerer både som sminkefjerner, rens og toner. Huden blir så ren som den kan få blitt, og det uten å bli irritert, rød eller uttørket etterpå. Renseskummet er nå på 40% og fås til 199kr, just so i know!


– Fire steg til en renere hud –

2. Beauty Ghost er Den Originale Oxygen Peel Off Maske
1 til 2 ganger i uken (kommer litt an på hvor god tid jeg har til hudpleien), påfører jeg også Decrusto sin Peel Off maske til nå 199kr! Åh, de har mange gode, men nå om dagen er det denne hvite varianten jeg bruker mest! Rett og slett fordi jeg synes den tar innmari mye av skitt og overflødig fett som kan samle seg i huden min etter lange dager med sminke, gjerne turer i skog, trening osv. Masken smøres som et middels tykt hvitt lag på hele huden, og etter 30 minutt river jeg den av og sitter igjen med verdens mest oppstrammende og rene følelse. Både denne og renseskummet til Decrusto er forresten 100% vegansk! Produktene er ikke testet på dyr, og helt frie for parafin, mineralolje og silikon. Jeg synes ofte huden min har lett for å bli fet, blank og glinsende av produkter som inneholder mye olje..

3. Blue Gel Serum
Når masken er revet av trengs det alltid litt fukt, så som et tredje steg i rutinen min, pumper jeg et par pump med Decrusto serum og masserer dette lett inn i hele ansiktet. Dette er også et utrolig mildt produkt som trekker dypere ned i hudlaget, og som bidrar til at fuktighetskremen jeg i siste steg påfører, får virke enda sterkere. Serumet har flere næringsrike virkestoffers som både bidrar til fukt, forsinkede aldringstegn og bedre immunforsvar for huden min. Går jeg sminkefri en hel dag så tar jeg gjerne flere turer ut på badet i løpet av formiddagen og smører meg med denne her x antall ganger.. Serumet får man nå kjøpt til 199kr, noe som er halv pris!

– Hudpleie av kvalitet til en snillere pris –

4. Liposome Facial Cream
Helt til slutt, så fort serumet har fått trukket seg godt inn i huden, påfører jeg et lag med Decrusto sin fuktighetsgivende ansiktskrem. Denne holder huden min fuktig både vinter og sommer, og det uten å tilføre ansiktet mitt alt for mye fett. Konsistensen på kremen er akkurat passe. Verken for tynn eller for tykk, og trekker raskt inn slik at det fint er mulig å smøre et godt lag med den før sminken påføres! Sånn holder ihvertfall jeg på fukten gjennom en lang skole eller arbeidsdag. Denne er også 100% vegansk og koster nå 199kr!

Hele hudpleieserien til Decrusto får dere nå tilbud på HER <—
Dere får faktisk alle fire produktene til under 800kr nå!