This Year’s Christmas Wrapping

Hei på dere, og riktig god torsdagskveld! Tenkte jeg skulle dele litt innpaknings-inspo med dere mens jeg venter på at kveldsmaten skal bli klar. Jeg orket ikke å lage middag i dag, så da ble det varme baguetter med egg istedet. Så lenge vi har et måltid om dagen som er “varmt”, så er jeg egentlig fornøyd enten det er varm fisk, kjøttboller eller varme ostesmørbrød. Hehe. Uansett! Nå skal ikke jeg spore av til matprat, for det har vi nok av fra før her på bloggeriet.

– Christmas Wrapping Ideas –

For et par dager siden hadde jeg meg en snartur på sørlandssenteret for å jakte litt etter detaljer og tilbehør til årets gaveinnpakning. Herlighet så mye fint jeg fant bare på en liten time! Panduro, Upstairs, Kremmerhuset og Søstrene Grene… Wow, i år leverer de! Noe av det jeg fant finner dere under her, og mer skal jeg vise dere senere i en “wrapping” del 2. Disse innpakningsseansene med julemusikk, kakao, og smeltet marshmallows… Jeg koser meg seriøst glugg.


– Søte til og fra kort fra Upstairs – 

– Små, fine gullkuler fra Kremmerhuset – 

– Store sløyfer fra Søstrene Grene –

– Silkebånd+innpakningspapir fra Panduro. Tre fra Søstrene Grene –

Spør hvis dere lurer på hvor noe er fra da 🙂 Alle tre innpakningspapirene mine er kjøpt på Panduro. Synes det er så kjekt med hvit og sort, for det er så lett å lage elegante pakker av. Da kan man liksom trikse og mikse med alle mulige farger, glitter, gull, sløyfer og you name it. Det blir pent nesten uansett! Disse søte grønne trærene betalte jeg rundt 7kr for, så disse kan fint brukes til å pynte flere pakker med <3 Det er ikke så mye som skal til alltid!

– Hjemmelaget klistermerker fra Kremmerhuset –

Disse klistermerkene passer jo både til kakekrukker og hjemmelagde gaver!
Ah, gleder meg allerede til flere timer med saks, teip og lekker innpakning <3

My December Bucket List

♥ Se sport på tv! Herregud som jeg gleder meg til å tilbringe tid foran tven igjen. Se på skiløp i helgene og håndvall VM om kveldene! Disse to sportene er de eneste jeg bryr meg om, og i desember måned får jeg i bøtter og spann! *GLIS*

​♥ Nyte å være samboer litt! Virkelig kose meg med mannens selskap og gjøre mitt ytterste for å unngå at vi går hverandre på nervene. Mannen er nemlig sykemeldt de neste fem ukene etter en kneoperasjon, og jeg er så og si ferdig med alt av skole i morgen, så da blir vi faktisk gående oppå hverandre hver dag hele dagen! Litt av en omstilling å gå fra å sees 1-2 kvelder i uken til 24 timer i døgnet! -Men det skal gå så fint! Må sette pris på det så lenge det varer.

♥ Tilbringe første søndag i advent ute i skog og mark med en stykk Kristine som jeg ikke har sett på to måneder. De melder stor sol og 4 stusselige varmegrader søndag formiddag, så da pakker vi tursekken og tilbringer noen timer ute sammen med hundene, bål, pølser og kakao. 

♥ Kjøre juleverksted med Cathrine. Jeg vil bake litt utradisjonelt i år! Som julecupcakes, juledekorert kake, og litt utradisjonelle kjeks. Så vil jeg pynte pepperkaker ordentlig FINE til en forandring, og ikke bare klæsje på en dæsj melis og et par nonstop. I år skal det gjøres gjennomført lekkert! ​

♥ Ta en ukes juleferie i Stavanger by som alltid. Lade opp med pysj og julefimer dagene før jul, feire 24 desember med bestemors nydelige pinnekjøtt, og hive innpå med ribbe 1. juledag. Gleder meg seriøst til ALT med denne juleferien. Bestas riskrem som er helt syk, tante som hvert eneste år får og svelger mandelen hel, lukten av klemmentiner, julesnoperier, kaker, sene morgener i pysj.. Nei, jeg MÅ huske å sette pris på, og nyte hvert minutt av dette. 

♥ Ha en liten alene-kveld på soverommet i min beste pysj, spise julekaker og se Victoria Secret Show. Jeg har enda til gode å få snurret årets show fra Shanghai og er helt obsessed av norske (sørlandske faktisk) Frida Aasen. For en BABE! Gleder meg til å se henne rocke catwalken en gang neste uke.

♥ Kose meg glugg på årets bloggjulebord! 8 desember er det duket for julebord med Geir og Kristina igjen. Kristina har jeg heller ikke sett på flere måneder, så det skal bli hyggelig å få skravlet litt med henne og nå! Så gleder jeg meg til å svinge Geir rundt på dansegulvet til Ernst Hotell igjen. Haha, fjorårets seanse var helt fantastisk.. 

♥ Dra på hawaiifest med hele vennegjengen! Haha, ja dere leste riktig. 16. desember har Diderik (kjæresten til Annika) invitert absolutt hele gjengen på Hawaiifest hos dem! Dette er noe han har planlagt helt til tidlig i høst og for anledningen er det kjøpt inn på palmetrær og eksotisk tilbehør. Bare sånn for å ta en liten pause fra alt som heter julestemning liksom! Haha, jeg har gledet meg til dette i to måneder nå <3

♥ Snurre 5 julefilmer. Det høres kanskje lite ut på en hel måned, men det er mye annet julete og hyggelig jeg også vil ha tid til! -Men fem julefilmer SKAL jeg sette av tid til. Noen gamle klassikere og noen helt nye <3 Polarekspressen blir første ut kjenner jeg. Elsker den filmen…

♥ Kjøpe møbler på romjulssalg. Kommer ikke over hvor lurt det var å sette overtakelsesdatoen til 3 januar. Hihi, hello romjulssalg og hello januarsalg! Kommer til å spare masse på å innrede leiligheten min i denne perioden. Noen møbler har jeg i boks allerede, men jeg trenger fremdeles sofa, tvbord og spisegruppe! Jeg fikk ordnet meg en seng i grå forrige uke med innebygget tv som popper opp fra fot-gavlen. Haha, gleder meg til å vise dere! 

♥ Kjøpe meg et chunky knit blanket. Google it, hvis dere ikke skjønner hva jeg snakker om. HVOR får jeg tak i et slikt et billigst mulig? Er det noen som har peiling? Jeg MÅ ha meg et NÅ, og kunne gjerne tenke meg å kjøpe et par i julegaver også i år. Hvem vil ikke ha et slikt under juletreet tenker jeg?

♥ Feire nyttårsaften i en diger hytte på fjellet sammen med en HAU av vennepar. Fy så gøy det kommer til å bli! Gleder meg sånn til å ta med mannen til fjells, spise kalkun sammen med hele gjengen, og feire ikke bare en kveld, men hele nyttårshelgen. Jeg er så takknemlig for at jeg ikke har fått jobbhelg verken jul eller nyttår i år så jeg faktisk kan ta del i alle disse festlighetene.

Desember, jeg er klar! Velkommen skal du være i morgen <3 

– Årets første julekakeoppskrift –

Ååå, som jeg har kost meg denne onsdags formiddagen! Jeg har nemlig bakt årets første julecookies! Oppskriften er egentlig en av mine gamle Serina-kakeoppskrifter, men i år bestemte jeg meg for å lage serinakakene i “sticks” istedet, så det blir enda litt enklere å dyppe i kakaokoppen eller nyte til en kopp kaffe (for mannens del). Var de ikke søte? Dette herlige snøfnugg-kakestrøsselet fant jeg på Panduro i går. Tror det kostet rundt 50 lappen.

Ellers har dagen i dag gått til enda mer baking og også en aller siste tur til leiligheten. Jeg var litt uheldig med vaskehjelpen i går, og låste meg inn til en… ikke fullt så ren leilighet kan man si. Gulvene var flekkete, toalett og dusj var ikke vasket og heller ikke under møbler, så jeg ble rett og slett nødt til å sende inn en liten klage og få damen til å komme igjen i dag tidlig for å gjøre leiligheta ordentlig ren. Det var den heldigvis blitt også i formiddag, så nå har jeg endelig fått levert fra meg nøkelene og takket for et fint kapittel på justneshalvøya også. Herlighet, jeg har snart bodd i enhver bydel av Kristiansand… 

Vet dere hva som frister mer enn alt i verden akkurat nå? Fylle glasset med mer melk, spise enda flere julekaker og snurre årets første julefilm. Jeg skal ikke gjøre det, for nå må jeg nesten lage plass til dagens laksemiddag, men fy søren… til helgen lukter det både julefilm og tur i skog med bål og bestis. Ber til værgudene om at det måtte komme snø på bakken innen den tid! Tror aldri jeg har vært så lysten på snø før.. Det er liksom alt som mangler i livet mitt nå!

Du trenger – julestenger: 1. 100g sukker 2. 150g smør 3. 1 egg 4. 2ts bakepulver 5. 2ts vaniljesukker 6. 250g hvetemel

Slik gjør du: 
1.
Smuldre romtemperert smør med hvetemel, vaniljesukker og bakepulver.
2. Rør inn 1 egg og sukkeret. Kna deigen fast med hendene!
3. Rull to pølser ut av deigen, kjevle pølsene til flate firkanter og ha på et stekebrett.
4. Stek midt i ovnen på 180g i 10 minutt. Skjær så de nystekte firkantene i strimler.
5. Smelt litt sjokolade og ringle over litt på kakestrimlene. Pynt med julestrøssel!

Havreflarn-kjeksene mine finner dere HER <–

Jeg fikk ca 20 strimler ut av denne oppskriften <3
Glasskrukkene er fra Kremmerhuset!

Christmas came early…

…. as every year! Heh. Neida, i år har jeg vært flink, synes dere ikke? Dere som har fulgt meg og bloggeriet i noen år nå vet at jeg tidligere ikke har klart å holde fingrene fra juletreet lengre enn til midten av november. Jeg har til og med sett meg nødt til å kjøpe to grantre ettersom det første visnet lenge før jul. Håpløst… Det var først i fjor jeg tok til vettet og gikk til innkjøp av et falskt tre, og nå i dag da mannen var ute på noen ærend, smalt jeg det opp mens jeg sang stygt og skrikete på gamle stemningsfulle julesanger <3 Ble så i julestemning av denne lille seansen at jeg bestemte meg for å utsette eksamenslesningen enda en dag for å ta turen på sørlandssenteret og handle inn på nye kakebokser istedet..  

Altså, nå fremover lukter det jul her inne dere! Dersom dere skulle ha noen ønsker til juleoppskrifter, tips, gaver eller hva som helst. Vær så snill og legge igjen en kommentar under her. Etter min andre eksamen 1 desember har jeg hele 24 dager å drukne dere med julete ting på, så tips og ønsker til denne typen blogginnlegg tas hjertelig imot i dag! 

Tenk, det er tre dager igjen til 1 desember, og fem dager igjen til første søndag i advent. Hjelp! Jeg må handle adventlys! Kanskje det blir neste julete bloggpost fra denne kanten? Jeg får pønske ut noe fint i kveld.. Ah, kan nesten ikke vente med å åpne første luke i julekalenderen min. Jeg fikk den tilsendt av familien min i Stavanger, akkurat som i fjor og jeg blir helt varm i hjertet når jeg titter bort på den. Elsker sånn ca alt fra Body Shop, så fingrene mine klør noe fryktelig etter å ta på, riste og titte oppi eskene. -Men jeg nekter å ødelegge spenningen også, så jeg skal holde meg unna litt til!

– Tre dager igjen til 1. desember –

Nå skal jeg nyte synes av juletreet noen minutter til før jeg hopper avgårde på søpla med litt skrot fra leiligheten. Jeg fikk faktisk flyttet over alt det resterende i går, så i skrivende stund tenker jeg vaskedamen sveiper moppen som bare det der borte. Gleder meg til å vri om nøkkelen en siste gang i kveld og bli truffet av en osende ren duft <3 

Ha en fin tirsdag alle sammen!

– Inspirasjon til din ukesmeny –

Okei, dette skal bli alt annet enn en blåmandag! For første gang på uker fikk jeg sovet til klokken halv ni, og våknet ordentlig uthvilt. Herregud så nydelig! Svigers og jeg fikk flyttet over nesten alt jeg eier i går kveld, så nå gjenstår bare et par esker og posene med klær i dag! Jeg trodde jeg skulle klare å flytte absolutt alt selv, men fy fader så deilig det var å få hjelp <3 Stakkars mannfolket mitt skulle jo gjerne ha hjulpet til han også, men han har nok med å være nyoperert om dagen. Det er såvidt han klarer å steke seg en grandiosa, så nå fremover blir jeg sykepleier på fulltid her i heimen! Hihi, hyggelig det <3 Kjenner jeg gleder meg VILT til å lage meg ordentlig mat igjen selv også nå. Jeg skal vaske kjøleskapet og hive meg på ukens storhandel så fort dere er oppdatert med litt inspirasjon til ukens middagsmeny!

Her får dere noen av mine favorittmiddager. Litt vegetarvennlig, litt indisk, en rågod kyllingform, litt rød fisk og en av mine (ihvertfall fem) pizzafavoritter. Elsker egentlig hjemmelaget pizza, men etter x antall grandiosa de siste par ukene tror jeg faktisk ikke jeg orker det heller på en stund. Haha! I dag står en helt ny rett på min meny, og oppskriften på den skal dere få senere denne uken, dersom den faller i smak <3

– Kjøttfri risotto med sopp –

– Indisk kylling med ris og raita –

– Vegetarboller i tomatsaus –

– En laksefavoritt ned godt tilbehør –

– Kylling og ris i mangosaus – 

– Pizza med kjøttboller –

Kremet laks med pasta og urtebrød

Håper dere lar dere friste litt av dette før ukens handel <3
Klikk på den rosa skriften for å komme til oppskriftene!

Preparing For Party Season

Annonse // White One

Ser man det! Da var nok en helg i uniform overstått! Jeg har kost meg glugg både i går og i dag og som alltid har jeg lært MASSE. Det har vært en ordentlig spennende helg! Både rolig og travel med litt overtid i dag, men fy så gøy jeg finner det! -Også synes jeg det er spesielt moro å oppdage at jeg plutselig forstår diagnoser, medikamenter og ord jeg tidligere ikke har hatt peiling på hva er! Ah, den sykdomslæra har gitt meg MYE altså <3 

Nå skal jeg snart plinge svigers jeg, for “flytting” står som neste prioritet på dagens to do liste! Er så heldig at jeg har fått låne litt lagringsplass hos dem til tingene mine i desember måned <3 De bor ikke så langt unna leiligheten min heller, så da går det forhåpentligvis superkjapt å flytte det over igjen i januar!

Før jeg ringer en stykk snill svigermor, så tenkte jeg å dele ukens siste og største rabattkode med dere! Dere har hørt om White One før ikke sant? Jeg har ihvertfall anbefalt produktene deres mange ganger tidligere her på bloggen. Jeg tror faktisk dette er en av mine aller eldste samarbeidspartnere. Jeg har brukt tannblekingen deres i mer enn 6 år, og var også en av de første til å prøve ut både serumet for lange øyenvipper og fyldige bryn da det kom ut noen år senere.

I hele fjor høst, vinter og vår var jeg fullstendig avhengig av superlange vippeextentions, og da jeg omsider tok dem av nå i slutten av sommerferien 2017, visste jeg nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg så fæl jeg følte meg. Plutselig gikk det opp for meg at et år med extentions hadde gjort hårene mine halvparten så lange og halvparten så mange! 10-12 dager tok det meg å vokse ut lange og mørke vipper igjen, ved bruk av dette serumet. Helt fantastisk at det finnes et produkt som faktisk gir så synlige resultater raskt!

Brynserumet deres er akkurat likt. Sliter du med ihjel-nappede øyenbryn eller bryn det bare ikke går an å tegne jevne? Vi har alle vært der.. Nappingen kan gå litt raskt i svingene, og vips så mangler det en hårflekk et sted. Heh, det er kjempekjedelig! -Men det finnes noe som kan hjelpe raskt, og det er White One sitt Ibrow serum som dere nå får på 50% ved å taste inn koden “MARTHE50”. Kanskje er det du som trenger et serum, og kanskje er det venninnen din? Du kan ihvertfall gi det bort til halv pris i disse dager! Et brynserum fås nå til 249kr per stykk HER, og et vippeserum til samme pris HER.

– Enda et billig julegavetips fra meg til deg – 

Rabattkoden min gjelder også for et annet produkt jeg vet er veldig populært hos White one! Kosttilskuddet deres “betakaroten” med maksimal lovlig styrke, gir en raskere, dypere og mer langvarig brunfarge. Kanskje ikke så dumt å klikke hjem nå som du kan få det for 83kroner! Boksen inneholder en måneds forbruk akkurat som alle andre merker (altså 60 tabletter), og fungerer akkurat like bra som langt dyrere kosttilskudd jeg har prøvd, så her er det noen kroner å hente enten du hamstrer til hele sommeren, eller bare vil teste det ut til jul. Jo færre minutter huden må tilbringe i solen for å bli brun, jo bedre! Betakaroten bidrar nettopp til effektiv pigmentering, samtidig som den gjør den litt “skitne”, grå solariumsfargen mer gyllen og fin. Boksen finner dere HER, og så billig betakaroten får du nok ikke tak i igjen!

Håper dere vil teste, for disse produktene er virkelig gode.
Ilash og ibrow har jeg brukt i mange år nå, og jeg er så fornøyd <3

– My Latest buy –

Inneholder annonselenke for Bikbok

Endelig hjemme og på plass med pcen på fanget igjen <3 Jeg visste det ville bli hektisk også etter eksamen, men SÅ hektisk? Det kunne vel ikke passet dårligere med jobbhelg akkurat nå, midt mellom flytting, utvask og enda en eksamen, men fader heller et par dager til med multitasking dreper nok ikke. Jeg har faktisk bestemt meg for å booke en 50 minutters spatime på Aquarama neste fredag når stormen har lagt seg og enda en eksamen er tatt. Hoho, synes det er en passende belønning etter en lang måned med mye stress og lite tid til hygge <3 Kanskje får jeg med meg en venninne og!

 Jeg har løpt rundt i uniform hele formiddagen i dag og i skrivende stund sitter jeg midt mellom 10 stappfulle flytte-esker! Tenker jeg skal hive meg rundt med første lass så fort som mulig, men først må en stykk blogg oppdateres medl litt “ikke-annonse” før enkelte får åndenød, spasmer og alt på en gang. Hehe, neida…. Eee, jo.

Håper dere har en hakket mer avslappende helg enn meg? Sikkert ikke. November er vel hektisk for alle. Spesielt studentene der ute. Jeg tenkte ihvertfall jeg skulle vise dere et par av gårsdagens kupp før jeg smetter avgårde 🙂 Dere skulle alvorlig talt ha sett meg i går.. Jeg hadde én alarm på i timen fra klokken 07.00 om morgenen til klokken 23.00 om kvelden bare for å få med meg alle timestilbudene til Nelly. Er det litt trist? Nyttårskjolen er nå ihvertfall i boks, samt en splitter ny skogarderobe med både vinterboots, støvletter og fine hæler. Skal selvfølgelig vise dere det også når det kommer frem. 

 Denne søte lille ulljakken fant jeg på Bikbok til 40% i går. Har dere sett noe så herlig? -Også i dus rosa!? Tror den blir helt nydelig å bruke sammen med noe hvitt i vinter <3 Vesken fant jeg på Only! Eller var det Vero Moda? De har den vel sikkert begge steder.. Det er visst noe med meg og pastellfarger om dagen.

– Ulljakke fra Bikbok HER, veske fra Vero Moda – 

Må vise dere mitt nye baderomsinteriør også litt senere. Jeg fant noen helt nydelige håndklær i mørkegrønn og hvit som jeg tenker å ha på mitt nye bad sammen med noen lekre gulldetaljer <3 Ah, kjenner jeg gleder meg en HAU til å innrede nå! -Skal bare kose meg en måned med samboer først og nyte hver dag av det også. Herlighet så fin den kommende uken skal bli. Gleder meg allerede til å pynte juletre i kjærleikens stue.. 1 desember skal det opp!

Fortsatt fin lørdag til dere alle <3
Vi skravles mer i morgen. Nå jeg se og flytte litt!

20% på hele Pictureit i dag!

Annonse // Pictureit

For.En.DAG! Jeg har løpt rundt i hele dag og hamstret på ikke bare ting til den nye leiligheten min (håndklær og diverse dill), men også julegaver til mine kjære og nære! Takk gud for at jeg har fått låne mannens bil hele helgen, for uten den tror jeg ikke at jeg ville hatt armer til å gå på jobb med i morgen. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir helt vill av Black friday jeg. Føler med alle og enhver som ikke har fått lønn innen til fredag 24 november. Haha! Tilbud som disse vil man enkelt og greit bare ikke gå glipp av…

Pictureit, min favorittnettside for koselige bildeplakater og ikke minst perfekte julegaver, har også satt i gang en kampanje for anledningen! I dag kan dere handle plakater til både familie, venner, eller kjæresten med 20% avslag. Alle varer i hele nettbutikken til Pictureit er satt ned med 20% denne fredagen! Virkelig verdt å sjekke ut dersom du enda ikke har klart å pønske ut hva du skal legge under treet i år. Det er tross alt bare en måned igjen til den store dagen i dag. Ja helt nøyaktig faktisk! Hihi, blir varm i hjertet bare av tanken jeg <3 

Kanskje noen av dere alt har klikket hjem noen julegaver herfra? Pictureit har alle mulige familieposters med mormor og morfar, bestemor og bestefar, tante, onkel, mamma og pappa. Venninneposters og by eller dialektposters. Til og med armbånd har de fått inn med forskjellige titler inngravert. RÅlekre! Dere må faktisk bare titte på dem HER. Jeg har allerede bestilt to selv til både bestis og meg, og disse venter jeg spent på å få tilsendt i posten om bare noen dager.

– Få 20% på alt fra Pictureit HER

Enestående-plakaten er siste nytt fra Pictureit og denne synes jeg egner seg så innmari bra å gi bort sammen med en av familiepostersene. Jeg ser bare for meg bestas strålende øyne dersom hun hadde pakket opp en slik sammen med en “bestemor” plakat <3 Kanskje gjør hun det også. Hoho, vi får sjå! 4 uker igjen! 

Det er også gratis frakt hos Pictureit! Så vet dere det <3
Black friday i mitt hjerte. NÅ: Mer shopping.. SÅ et glass fredagsvin.

DW Celebrating Black Friday

Annonse // Daniel Wellington 

Happy Black Friday dere! Åh, denne dagen har jeg gledet meg til i en hel måned. Jeg eeelsker tilbud, og skal faktisk hoppe avgårde på billig julegaveshopping nå hvert øyeblikk, men før jeg gjør det tenkte jeg å dele et fint lite tips med dere! Daniel Wellington har fra 23 til 27 november Black friday kampanje på nettsiden sin! Hva betyr det? Jo eksklusive tilbud på de fineste klokkene som finnes. Jeg tror jeg har syv DW varianter jeg nå, men hva hjelper det når de hvert eneste år kommer med nye modeller som overgår de gamle? Jeg kunne tenke meg hele kolleksjonen deres jeg, og det tror jeg neppe jeg er alene om. 

Bare se så fine armcuffs? -Og så klassiske og rene klokker? Nei, Daniel Wellington har enkelt og greit fått det til. Nå, denne black friday helgen får dere en helt gratis reim ved kjøp av en klokke, og i tillegg 25% rabatt på bestselger-kolleksjonen “Dapper”. Disse klokkene finner dere HER, og med en ekstra valgfri reim til får man jo faktisk to forskjellige styles! Med Daniel Wellington kan man nemlig enkelt skife reim og få en helt ny look på klokken! Et lite tips til deg som tenker å gi bort en klokke i julegave i år. Eller til deg som kanskje ønsker deg en selv? Nå er ihvertfall helgen her, hvor gaveshoppingen kan gjøres rimelig!

– Få en gratis reim ved kjøp av en klokke –

I tillegg har jeg fått lov til å dele ut en rabattkode som gir 15% på absolutt alle varer! Skriver dere inn MARTHE15 i kassen på Daniel Wellingtons nettside, får dere avslag på 15% uansett hvilken klokke dere måtte ønske dere. Selv har jeg fått den nyeste modellen “Classic Petite Ashfield” i sort og gull for anledningen, og det er denne dere ser på bildene her. -Sammen med et DW armcuff i rosegull. Den komboen der er det fineste jeg vet. Passer til enhver anledning og ethvert antrekk <3 Du finner klokken HER, og cuffen HER. Jeg har klokken i størrelse 28mm.

– Se alle Black Friday tilbud HER

HAPPY SHOPPING DA DERE!

Finally something fun!

Åh, denne dagen! Endelig skjer det noe gøy i hverdagen min igjen! Hehe, det er faktisk helt ubeskrivelig deilig å være ferdig med den lesingen nå. Det er en merkelig følelse å gå fra å nilese hele døgnet, til å ikke lese i det hele tatt, og jeg kjenner at kroppen enda ikke har rukket å stresse helt ned. Jeg får liksom ikke i meg mat enda, har konstant hodepine, og generelt litt høy puls, men et par døgn til nå så fungerer jeg vel som normalt igjen. Haha. Herregud som det tar på med eksamen.

Cathrine og jeg bestemte oss for å dra på julegaveshopping vi i kveld, og den burgeren her er det beste jeg har spist på så lenge jeg kan huske. Alt jeg har inntatt de siste åtte dagene er cocopops, frossen fiskegrateng og to grandiosa. De siste to dagene har jeg nesten ikke fått i meg noe som helst så magen min fikk mildt sagt sjokk etter denne burgeren. Jeg skal spare dere for detaljer, men for å si det sånn: Cathrine var på julegaveshopping. Jeg var på handicap-toalettet 🙂 “Stress takes care of the carbs”, sier de. Vel, den kan jeg godt bekrefte! Magen min har aldri vært mer klar for juleribbe.

Ufattelig deilig å se både mannen og min kjære bestis igjen. Gleder meg allerede til en ny date i morgen kveld. Da skal nemlig bestis ta med vinflaska og skåle litt med meg mens vi pakker ned i flytte-eskene mine. Jeg har en hektisk helg foran meg med jobb på omsorgssenter først, og så flytting, også har jeg på toppen av det hele en eksamen til om syv små dager. De 1000 pensumsidene der har jeg ikke lest mer enn 50 av. Haha! Jaja, det ordner seg. Den går heldigvis ut på mye av det samme som prøven vi hadde i går, så jeg krysser fingrene for at jeg kan finte meg frem til en grei karakter på den og.

Har dere hatt en fin torsdag? Jeg er så trøtt her jeg nå, at jeg bare må hive meg i bingen så jeg kan våkne opp uthvilt og klar for en ny runde shopping i morgen. Julehandelen er i gang! Wop woop! Så kommer Hannemor på besøk igjen også i morgen formiddag for å hjelpe meg med litt bloggbilder <3 DET blir bra! Jeg har jammen savnet å skravle med dere <3

Håper det står bra til med dere alle <3 
Dere har vært støttende og gode å ha i denne stressende perioden!