Marthe tipser – Hjemmelaget julegave!

 
 

Ønsker mormoren din seg stearinlys til jul? Er det ikke litt kjipt å bare gi henne en pakke stearinlys? Det synes ihvertfall jeg, og derfor kom jeg i dag på en glimrende idè. Til og med sterinlys kan bli en spennende gave under juletreet skal dere se! Jeg har vært på Panduro hobbybutikk og handlet ark, lim, detaljer og trå.

Du trenger:
1. To typer ark. Et kan gjerne ha mønster.
2. Bestemors elskede stearinlys
3. Lim
4. Trå
5. Saks1.
Start med å legge fem stearinlys sammen. Tre under og to over. Klipp til det arket som er uten mønster slik at litt av stearinlysene stikker ut fra hver side. Lim endene av arket sammen som på bildet over.

2. Klipp ark nummer 2 litt mindre enn ark 1 slik som på bildet over og lim også dette rundt lysene. Ikke for stramt! Bestemoren din vil neppe ødelegge det fine etuiet for å bruke lysene. Derfor må det være akkurat passe stramt så hun kan dra ut lys og putte inn nye etterhvert som de brukes.

3. Finn frem trå og detaljer!

4. Surr en mørk trå tre, fire ganger rundt og knytt en liten sløyfe på toppen.

5. Tre en eller annen søt detalj inn på sløyfestråen og knytt!

Eller finn på noe annet.. Bruk kreativiteten din!

Plutselig ble gaven mye mer morsom og personlig!

En bh dyppet i gull

Sa jeg ikke at jeg ville ha dem i alle mulige varianter? Sikle, sikle.. Nå er jeg stolt eier av både gull og sølv bher. Elsker spesielt den på bildene under her som har gulldetaljer over hele seg. Da blir mulighetene med en gang enda større! Da jeg viste bilde av skoene fra www.missme.se i går var det en leser som så spurte om ikke jeg kunne komme med en rabattkode i samarbeid med missme. Det har jeg fått!

Skriver dere inn koden MB15 så får dere nå 15% rabatt på alt dere handler. Har dere lenge siklet etter disse bhene til 299 kroner så slå til nå og få 15 % rabatt. Kanskje noen av dere også fikk lyst på skoene?

Rabattkode MB15 dere!
Bhene finner dere HER

                 Mine bher er sponset

Platform spike

En av pakkene jeg hentet på posten i dag inneholdt disse mildt sagt rålekre skoene! Jeg har allerede prøvd dem på og for noen behagelige sko. De var så deilige og stødige! Skoene er fra nettbutikken www.missme.se som nå også har fått inn mange flere fine høstsko. Mine koster 599 og de finner dere HER.

Hva synes dere? Kanskje de får komme på i morgen!

                     Skoene mine er sponset

Antrekk – 29.10.12

God ettermiddag fine lesere! Jeg blir så glad når vi har dager som denne. Jeg var sikker på at jeg skulle våkne til snø i dag morges, og da jeg våknet til både sol og litt varme ble jeg sjeleglad. Jeg er ikke helt klar for snø enda merker jeg. I dag har jeg fått på min nye sonextyear genser, og jeg elsker alt ved den. For en genial sak! Jeg fikk den sponset sammen med runwaydreamz shortsen som jeg viste dere i går. Har dere lyst til å klikke hjem akkurat samme så kan jeg informere om at den koster 298 kroner. Link har jeg lagt ved helt nederst i innlegget. Nettsiden er norsk så her er det heldigvis ingen toll. 

 

  


Runwaydreamz shorts, Belte og ny jakke fra Bikbok, Sko fra Nelly, Ny genser HERFRA

Prøv Shai barberhøvel gratis du også!

Det er søndag, og ikke en hvilken som helst søndag. Jonas og jeg har 3års jubilem i dag! I den anledning har jeg startet dagen med litt hjemmespa. Kroppen er skrubbet og barbert fra topp til tå og deretter innsmurt i en godluktende fuktighetskrem. Den siste uken har jeg fått testet noen splitter nye barberhøvler! >Dorco Shai< heter merket, og høvelen jeg akkurat barberte meg med er faktisk verdens første damehøvel med 6 blader.

Ikke bare er høvelen pen å se på, men de seks skarpe bladene gjør barberingen så effektiv som overhodet mulig samtidig som høvelen er snill mot huden. Her slipper ingen hårstubber unna! Det aller beste er at man ikke engang behøver å dra til butikken for å handle dem. Her kan du ligge på latsiden med de hårete bena på stuebordet, utføre et klikk og få redningen servert rett i postkassa. 

Akkurat nå får dere en helt gratis prøvepakke! Her betaler man overhodet ingenting verken for produtet, porto eller ekspedisjon. Ønsker du myke, hårfrie legger? Klikk hjem en gratis Dorco Shai høvel med to ekstra blader HER.


Til slutt har jeg en konkurranse til dere! Ikke bare en, men TO av mine lesere stikker neste uke av med et Dorco Shai årsforbruk hver. Et år med gratis, hårfrie legger! Jeg håper ingen av dere kan motstå det tilbudet.

Delta silk:
1.
Legg igjen en kommentar med navn og mail, og du er med i trekningen!

 
 

Les mer om Dorco Shai HER

          Annonse

Another piece of Runwaydreamz

Noen som kan se det nye shorts medlemmet i Runwaydreamz samlingen min? Hurra! Pakken fra www.sonextyear.com dukket opp da jeg var i Stavanger, men jeg fikk ikke åpnet den før sent i går kveld. For en hyggelig hjemkostgave! Pakken inneholdt litt flere varer som jeg skal vise dere ved en senere anledning. Syntes shortsen fortjente et eget innlegg jeg. Den satte som et skudd og er N-Y-D-E-L-I-G.

Lyst på akkurat samme? Den fås kjøpt HER

              Sponset produkt

Antrekk – 28.10.12

Da var jeg tilbake i Kristiansand! Jeg har verdens dårligste unnskyldning for ikke å ha oppdatert dere mer i går. Vil dere høre? Jeg begynte på den første Fifty Shades boken da jeg satt på toget og kunne ikke legge den fra meg før klokken tolv om kvelden. Jeg leste halve boken i et jafs. For en bok!

I begynnelsen kunne jeg ikke forstå hvor alt “porno” snakket fra dere lesere kom fra. Jeg var dypt inni min romantiske drømmeverden og plutselig tar boken en helomvending. Heeeeerregud sier jeg bare. Dere må lese for å forstå. Jeg er kommet halvveis og nå vil jeg bare sette livet på vent og lese resten!

 


Skjørt fra H&M, Genser fra Bikbok, Sko fra Nelly, skinnhansker fra Bestemor

Ny kategori for sminke og hår


Nei, nå har jeg funnet ut at jeg må lage en “sminke og hår” kategori her på bloggen. En sminkekategori skulle jeg hatt for lenge siden, men fremover vil jeg også bli flinkere til å komme med hårtips og steg for steg innlegg med “oppskrift” på mine hårfrisyrer. I dag har jeg fått testet ut sminkesettet “To faced” som jeg viste dere tidligere denne uken! Jeg er så fornøyd. Skyggene var bare herlige å jobbe med.

På det ene øyet prøvde jeg meg på en blanding av brun, beige og bronse. Tre nydelige farger! På det andre ville jeg teste noe jeg aldri hadde prøvd før. Rosa og brun! Jeg trodde aldri det skulle bli bra, men jammen gjorde det det. Sammen med litt lys rosa rouge og min nye rosa leppestift.

Til rosa look:
1. Isadora leppestift farge 54
2. Rosa rouge
3. Rosa, beige og lys brun øyenskygge


Til brun look:
1. Eyeprimer
2. Miks sammen en brun, en beige og en bronsefarget øyenskygge
3. Legg et tynt lag eyeliner på øyelokket og påfør mascara.

Ta dere god tid, vær tålmodig, prøv dere frem og miks! 
Min nye kategori for sminke og hår finner dere HER.  

Hvordan slutte å bite negler!


Okei, dette er litt småpinlig men jeg har faktisk akkurat klart å slutte og bite negler! Huff. Jeg har ikke klart å holde fingrene fra munnen i over et år og neglene mine ble bare styggere og styggere. Helt til jeg dro til Afrika. Det er helt sant! Afrika reddet de stakkars fingrene mine. Å stappe dem i munnen etter å ha lekt med elefantbæsj fristet ikke noe særlig. Jeg følte liksom aldri jeg ble ren nok til å kunne bedrive neglbiting. Faktisk så har jeg ikke rørt dem siden jeg reiste, og i dag er det blitt såpass med lengde på dem at jeg for første gang på år har tatt neglfilen i bruk. Jeg er så stolt over meg selv. Haha!

Så nå har jeg gått til innkjøp av utallige kremer og neglelakker. Uvanen om å bite er nå erstattet med påføring av neglelakk. Jeg legger ny lakk hver eneste dag og gjerne til og med to ganger daglig. Det er så gøy! I dag gikk jeg til innkjøp av et lite sett fransk manikyr sammen med fire nye lakkfarger. Hoho!


Hånd og neglkrem fra Body Shop


Neglbåndsolje også fra Body Shop

Konklusjon:
1.
Sørg for å alltid være skitten!
2. Kjøp mange neglelakker

Doña Maria

Dona Maria er en eldre kvinne som bor i et herskapshus på Cuba. Familien hennes forlot Cuba da hun var yngre, men Dona Maria sørget for å miste flyet da hun heller ville bli igjen og ta vare på nevøen, Ernesto. I dag er Ernesto en flott velutdannet mann som Dona Maria elsker mer enn livet selv. Det hun ikke vet er at Ernesto bærer på en stor hemmelighet. Dona Maria venter stolt på at nevøen skal vende tilbake fra utlandet, men i virkeligheten sitter allerede Ernesto på Cuba under grusomme forhold i fengselet.

Hans kone nektes gang på gang å besøke ham og gjennom hele boken får vi høre hvordan de fengselsbetjente misshandler, sulter og slår ihjel de innsatte. Ikke en dag går forbi uten tortur. Ernesto er sammen med de aller fleste andre helt uskyldig, og hans kone gjør alt i sin makt for å få han frisatt.

Konene, døtrene og mødrene til de uskyldige mennene samler seg og begynner hver søndag å gå i tog. De kler seg i hvitt, bærer roser og protesterer mot regjeringen og fengslingen av uskyldige menn. Frihetsbevegelsen “Kvinner i hvitt” er født og skaper stor oppsikt blant utenlandske journalister.

Forventningene til boken var skyhøye ettersom forfatteren er Cecilia Samartin. Jeg elsker bøkene hennes mer enn noen andres. Boken var bra og språket godt, men jeg ble ikke like revet med som av de tidligere historiene. Kanske ikke så overraskende da jeg heller ikke likte den forrige boken hennes om Cuba like godt som de andre. “Drømmehjertet” som alle snakker så fint om, falt ikke like godt i smak hos meg.

Terningskast 4 fra meg! Den fås kjøpt HER (affiliateslenke)
Noen av dere som har lest boken?