Antrekk – 31.07.12

 

Jeg gav opp solen, men tok på skjørtet likevel!


Skinnjakke, solbriller og skjørt fra H&M
Blondetopp fra Bikbok


Sko fra København

 

Likte dere antrekket?

Antrekk – 30.07.12

 
Sko HERFRA (affiliateslenke)

 
Veske fra www.modekungen.se
Shorts og topp fra Bikbok



Nå sitter jeg på toget til Kristiansand!

Innkjøp – 26.07.12

Her kommer siste bit av innkjøpene fra torsdagen i forrige uke. Det ble som sagt ikke veldig mye nytt som fikk bli med hjem, men noe fant jeg! Nå er det mer til Rhodos shopping hvor de blant annet har Zara!


Skinnjakke fra H&M til 399kr, og solbriller til 59 også fra H&M.


Militærgrønn bukse fra Bikbok til 299kr.


Og dagens antrekk.. Begge plagg er fra bikbok. Shortsen kostet 49kr og toppen 149kr.

Noen som vil se antrekket på?

Pizzaoppskrift

Du trenger:
2 dl vann
1 pakke tørrgjær
6 dl hvetemel
2 ss olje
1/2 ts salt


1. Mål opp og bland sammen det tørre før du tilsetter oljen og lunket vann.


2. Tilsett mer mel om deigen blir for løs, men heller litt for lite enn litt for mye for å unngå tørr bunn.


3. La deigen heve til dobbel størrelse.


4. Stek så kjøttdeigen. Vi bruker av og til kjøttdeig og av og til kylling. Like godt begge deler!



5.
Når deigen er ferdig hevet, kjevles den ut. Før du legger den flate bunnen på stekebrettet, smører du bakepapiret med et tynt lag olje. Dette gjør at både bunn og skorper blir gode og sprø. Vi manglet kjevle da vi lagde pizza sist, og måtte ty til andre metoder.


6. Dekk pizzabunnen med et lag barbeque saus fra Heinz.


7. Og legg på det du ønsker. Vi bruker som regel bare kjøtt, mais og litt ost da vi er litt småkresne. 


8. Sett midt i ovnen på 225 grader i 20-25 minutt.

FERDIG! Smaker nydelig, men utseende kan vel jobbes med..

Antrekk – 29.07.12

I kveld har jeg en kinodate! Barndomsvenninnen Iselin og jeg drar på kino halv ti i kveld og jeg har allerede fått på kinoantrekket. I morgen reiser jeg tilbake til Kristiansand igjen! Må jo få noen dager hjemme med min kjære før jeg drar av gårde igjen til varmere strøk.


Bukse fra Bikbok
Topp fra Vero Moda


Sko fra Nelly

 

Flere som skal på kino denne søndagen?

Skalldyr i steinhagen

 
 

Finnes det noe bedre enn et alle tiders skalldyrsmltid i en lun og fin steinhage? Svaret er nei! I dag har jeg fått blåskjell tilberedt på aller beste måte, krabbe med noen helt gigantisk klør, flotte reker og en helt himmelsk hummer! Alle favorittene fant sin plass på tallerkenen min denne lørdagen..

Endelig fikk jeg sett papsen igjen også!

Sommer på vestlandet

For en fin lørdag det har vært! Og enda bedre skal den bli. Pappa kommer snart inn døren her, og en deilig skalldyrsmiddag er like rundt hjørnet. Det er så idyllisk her om sommeren. Like etter at forrige innlegg ble postet, pakket jeg med meg to tepper og la meg ut på marka med boken “Solfuglen” og nyplukket ripsbær.. Jammen fikk jeg smakt litt på solen også denne herlige lørdagen!

Nå, er dere klare for litt skalldyrsfristelser?

Det blå rommet

Tillie bor sammen med sin hardtarbeidende far, sin eldre bror, og sin deprimerte mor. Hennes største ønske i livet er å få moren glad igjen, men morens lyst til å bli frisk ser ikke ut til å eksistere. Familien flytter til Washington da faren begynner i ny jobb, men når Tillie ankommer det nye huset er moren sporløst forsvunnet. Faren vil ikke fortelle hvor moren har dratt og Tillie begynner og ane misstanke om at faren har gjort noe fryktelig galt. Har hennes egen far kidnappet den syke moren? Kanskje han har drept henne og gjemt henne på et sted Tillie aldri vil finne henne? Lille Tillie begynner letingen, og en dag bestemmer hun seg for å lete i husets forbudte kjeller. Her finner hun en dør med et merkelig, blått lys.

Selv om jeg ikke ble like oppslukt i denne historien som jeg har blitt av andre romaner, var dette en veldig god bok. Den gir en bedre forståelse av hvor sterkt drepresjon kan forandre enkelte mennesker. Følelsen av hva det måtte være som gjorde moren i familien så trist, var sterkere enn kjærligheten til hennes egne barn, og sterkere enn lysten til å være der da de trengte det mest. Boken forklarer hvordan depresjon virkelig kan virke uhelbredelig, og hvordan sykdommen over tid kan rive en familie i stykker.

Terningskast 4 fra meg!
Boken kan dere kjøpe HER (affiliateslenke)