I februar vil jeg…

1. Tilbringe første dag i ny leilighet. Iiih! Kjenner jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det. Daniel og jeg skal sove over allerede i dag, og selv om stuen enda består av en papp-søppelhaug, gleder jeg meg maks. Jeg har fri fra praksis i morgen ettersom jeg skal jobbe helg, så da får jeg til og med tid til å nyte en bedre frokost der borte! 

2. Feire Valentiens Day med mannen. Vi er utrolig trøtte etter jobb og praksis begge to om dagen, og har faktisk ikke klart å dra ut for å spise sammen en eneste gang i januar, men om vi så bare skulle kjøre romantisk middag i heimen så er det meer enn bra nok. Storkoser oss i hverandres selskap hjemme også vi.

3. Fokusere mer på alt det fine og positive i vinterhverdagen. Jeg tar meg selv i å klage over litt for mange dumme ting på denne tiden av året, og jeg vet så godt hvorfor. Jeg kan ikke fordra denne evige kulda. Dagene er kanskje mørke og nedbøret noe vilt om dagen, men fader heller, været skal ikke ødelegge humøret! Fokus på positive tanker, smil og et lettere sinn denne måneden.

4. Begynne å pynte og gjøre leiligheta hjemmekoselig! Det som mangler av sofa, peis og bord kan jeg ikke gjøre annet enn å vente på, men i mellomtiden kan jeg jo begynne å stæsje med bilder på veggene, hyller, blomster, speil og den slags. Dilldallet i et hjem har faktisk litt å si det også!

5. Prøve meg på mine første kjøttboller i fløtesaus… Mmm! Med potetmos, tyttebærsyltetøy og en deilig hjemmelaget kålstuing. Jeg har cravet og fundert på om jeg skal prøve meg på dette i to uker nå. På tide å få fingeren ut!

6. Sette føttene mine innenfor Fresh treningssenter 10 ganger i februar måned. Det er nesten tre økter i uken, og det MÅ jeg bare klare. Jeg har rett og slett innsett at prosjekt “spis sunt og mindre” går i dass, og må ty til nye løsninger. Jeg er alt for glad i mat og har ikke det spor lyst til å trappe ned på noe som helst for å holde figuren, så da får jeg heller spise den sjokkisen og trene istedet.

7. Dra til Stavanger på besøk til min kjære familie igjen. Jeg har tenkt på dem hver dag siden jeg dro hjem fra juleferie og selv om det bare er en måned siden så savner jeg dem litt hver dag <3 Det er ikke så lett å få reist midt i praksis, men en helg har jeg ihvertfall ledig til familiehygge i februar!

8. Drikke 1 glass vann til frokost, 1 glass til lunsj og et glass til middag. Høres kanskje ikke all verdens ut, men jeg kan gå helt til ettermiddagen uten å ha inntatt noe som helst. Ikke engang til maten, og nå går jeg altså rundt med innover-skrukkeelepper. De er så inntørket! Kan selvsagt ha med årstiden å gjøre også, men jeg når leppekrem ikke fungerer, velger jeg å tro at jeg må drikke mer.

9. Bestille meg en time hos gynekolog. -Bare for å sjekke at alt er på stell! Jeg fyller tross alt 26 i år. Det.Er.På.Tide.

10. Begynne å tenke litt økonomisk igjen. Det er ingen hemmelighet at pengene har flydd på interiør og møbler den siste måneden, og noe matbudsjett har jeg mildt sagt heller ikke hatt. Jeg har rett og slett bare kost meg glugg med å handle inn og kokkelere for to. Samboerlivet er så KOS! -Men nå fremover blir det litt andre boller.. Kan ikke bare leve på lam og kalkun.

Februar, i’m ready for you! <3
Ha en fin lille-lørdag. Jeg skal bryne meg på en ny dag i praksis!

Laks med hjemmelaget rød pesto

I dag har jeg sittet med nesa mi i praksispapirer for å forberede meg litt til morgendagens midtevaluering! Tenk at jeg nesten er halvveis allerede. Føltes som jeg startet i hjemmesykepleien i går, og i morgen skal jeg liksom “vurderes” alt for halvveis fullført praksis. Hjelpes. I dag fikk jeg også greie på hvor jeg skal i neste praksisperiode, og hold dere fast, for det måtte jeg for å ikke ramle av stolen: Psykiatri for barn og ungdom! Dere som har fulgt meg i mange år nå, vet hvor nervøs jeg blir når jeg må forholde meg til barn, og det friske barn! Det er en grunn til at jeg ikke vil ha egne. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble helt svett da jeg leste navnet på avdelingen og litt om hva de jobber med her.

Jeg har alltid syntes at psykiatribiten av sykepleierstudiet har virket som den skumleste, men psykiatri for barn og unge under 18år? OI. Den så jeg ikke komme! Hehe, det skal nok gå veldig fint altså. Det er kanskje den største utfordringen jeg kunne ha fått, og jeg hørte til og med panikken i bestemors stemme da jeg ringte og fortalte at jeg skulle forholde meg til barn i neste praksis, meeen det blir jo bare helt vilt spennende å se hva jeg kan lære om psykiske lidelser og kommunikasjon med denne aldersgruppen også. Som den flinke sykepleieren jeg en gang skal bli må jeg jo på et tidspunkt mestre å jobbe med både store og små, unge og gamle. Kan like gjerne lære meg det med en gang eller? 

Så det var litt om det! Nå skriver jeg meg bort fra det denne posten egentlig skulle handle om. MAT! Denne lakseretten her har Daniel og jeg spist tre ganger de siste par ukene, og jeg tror ingen av oss blir lei? Hva er det liksom å gå lei av? Laks er godt. Pasta er godt. Hjemmelaget rød pesto er himmelsk. -Og det er også denne milde og enkle agurkdressingen. Mm! Oppskriften på pestoen delte jeg på snap forrige uke, men til dere som ikke fikk den med dere: Her er den!

1. Ca 0,5-1dl olivenolje 2. Ca 10 soltørkede tomater 3. Saften av 1/3 sitron 4. 1 fedd hvitløk (finhakket) 5. 80g ristede pinjekjerner 6. 1dl revet parmesan. 7. Ferske laksefileter 8. 1/3 agurk 9. 2-3ss naturell yoghurt 10. Tagliatelle for to

Slik gjør du: 
1.
Krydre fisken med litt salt og pepper og ha den i en ildfast form.
2. Stek den midt i ovnen på 200 grader i 15 minutt mens du koker pastaen.
3. Rist pinjekjernene i en helt tørr stekepanne, til de er blitt litt gyllenbrune.

4. Mos dem (med stavmikser) sammen med 0,5-1dl olivenolje, revet parmesan, et fedd knust eller finhakket hvitløk, de soltørkede tomatene og saften av ca 1/3 sitron. Smak pestoen til med salt og pepper. Eventuelt mer sitron om du vil ha den syrligere, eller mer parmesan om du vil ha den fyldigere i smaken. God lover jeg at den blir uansett!
5. Riv 1/3 agurk på et fint rivjern og klem ut vannet fra de tynne tynne agurkstrimlene.
6. Bland dem sammen med 2-3ss naturell yoghurt og smak også denne til med litt salt og pepper.

– Server fisken oppå pastaen, og bland det hele med pesto og agurkdressing –

En STOR favoritt-fiskerett her i hus <3
Håper den blir det hjemme hos deg også!

Something for February 14th

Annonse for Pictureit

Wihuuu! Soverommet begynner å ta form dere! Det var utrolig stas å få sengen opp og på plass allerede tirsdag forrige uke, men det var først i dag, da jeg fikk sengetøyet på, nattbord på sidene og bilder på veggene, smilet mitt nesten ville gå rundt. Det ble bare så sykt koselig, synes dere ikke? Med hvite, rene plakater på blågrønn vegg, tykt strikketeppe, og *kremt* litt skrukkete putetrekk i grå nyanser.. Jeg er kjempefornøyd, og det allerede før rommet er helt ferdig!

Noen av dere har kanskje ikke rukket å tenke så langt enda, mens andre teller ned dagene til alle hjerters dag i håp om å få skjemme bort eller bli skjemt bort selv med blomster, god middag og kanskje en gave? 14 februar er faktisk bare to gode uker unna. Har dere noen planer for denne dagen eller? Pictureit har ihvertfall noen superkoselige posters i alle mulige romantiske varianter dersom du skulle få lyst til å overraske noen for anledningen. Eller bare føle deg inspirert til å pynte med litt romantikk i din egen heim! De har selvfølgelig satt ned prisen på en rekke av disse plakatene nå, deriblant alle jeg viser frem her! I tillegg til disse, har de både “kjæreste”, “Du & Jeg”, “Herr & Fru” og “For evig & alltid” plakater som passer inn i ethvert familiehjem. Alle de romantiske plakatene til Pictureit kan dere titte på HER.

– Kjærlighetsposter HER, Samboer HER, Hverdagslykke HER


Ellers har jeg for anledningen også fått tilsendt en nydelig liten pakke med to nye armbånd i, som Du & Jeg står inngravert på. Eller rettere sagt: “Du” på den sorte og “jeg” på den rosefargede. Er ikke det litt koselig? Disse armbåndene kan du også få med inngravert “mamma” eller “venninne” på, og de har altså vært så populære at Pictureit har vært utsolgt for dem helt siden ukene før jul. Superelegante er de! 

– Inngravert du & Jeg armbånd finner du HER – 

Det er ikke bare Valentines day som skal feires i manges hjem 14 februar i år, men også dagen hvor mødrene i heimen skal hedres. Derfor har også Pictureit satt sammen en liten side med morsdags-gavetips til oss. Dere kan se på utvalget med alle tilbud HER, men jeg kan med en gang si at de har noen veldig koselige både “mamma”, “mor”, “bestemor” og ja til og med “bonusmamma” bildeplakater på siden sin, i tillegg til disse armbåndene jeg fortalte om.

Så det så! Ta en titt og se om ikke du kan finne noe til deg og/eller dine <3
MB-20 gir dere 20% på alle ordre hvor dere handler for over 299kr!

– Berlin Syndrome –

Morn morn! Herlighet, monteringen gikk som det suste i går! Det er så sant at skruhjern og monteringsanvisninger blir MYE morsommere når man er to. Vi hadde faktisk en riktig så fin lørdagskveld i går. Jeg har faktisk en kinarestaurant 40 meter fra leiligheten min(!), så vi bestilte oss først litt middag herfra, fylte skåler med chips og sjokolade, og satte oss ned med tidenes tvbenk-prosjekt. En time og 50 skruer senere, var sulamitten oppe! JAY! Det gleder hjertet mitt å finne ut at jeg ikke er helt ubrukelig på skrufronten likevel. 

-Men nå over til det denne bloggposten egentlig skulle dreie seg om! Ukens filmtips! Jeg har sett intet mindre enn tre thrillere denne uken, og den beste av dem tenkte jeg å tipse dere om også. De andre to nevner jeg bare, for de var absolutt bra de også! 1. The Hunt (en dansk, vilt provoserende film om en mann som jobber i barnehage og som helt plutselig blir beskyldt for å ha begått seksuelle overgrep mot barna) 2. Taking Lives (En annen typisk spenningsfilm der Angeline Jolie spiller hovedrollen som innleid FBI agent i en helt spesiell drapssak). De to sistnevnte finner dere begge på Netflix.
 

– Berlin Syndrome – 
Den eventyrlystne fotografen Claire, bestemmer seg for å reise til Berlin på et aldri så lite eventyr alene. Det går ikke lange stunden før hun forelsker seg i byen, og når hun i tillegg treffer på kjekkasen Andi som viser henne rundt og tilbringer et par ettermiddager med henne, faller hun litt for ham også. To dager kan noen ganger føles som en måned, men Claire kjenner ikke Andi det spor når hun bestemmer seg for å bli med ham hjem etter en kveld de har tilbragt sammen. Natten blir akkurat som forventet. Herlig og het.. -Problemene dukker først opp morgenen etter, når hun innser at hun er innelåst i leiligheten, uten noen mulighet for å komme seg ut.

Max Riemelt appears in <i>Berlin Syndrome</i> by Cate Shortland, an official selection of the World Cinema Dramatic at the 2017 Sundance Film Festival. © 2016 Sundance Institute | photo by Sarah Enticknap.

Høres spennende ut ikke sant? Filmen finner dere på Viaplay og ettersom den er fra 2017 så må den leies for 49kr. Absolutt verdt kronene spør du meg. Se traileren om du ikke er overbevist! Et lite tips dersom du mangler idéer til en GOD spenningsfilm å snurre denne søndagskvelden. Nå skal jeg gjøre meg klar for årets første shoot med Hannemor her! Leiligheten begynner omsider å ta form der borte, så nå er det på tide å starte opp med vår ukentlige bildeknipsing igjen.

Kan dere ha en fin søndag så lenge?
Se traileren til Berlin Syndrome HER

Oppskrift: Saftige, lyse rundstykker

Riktig god helg dere! Håper dere nyter den like mye som meg. Daniel og jeg hadde en planlagt date night vi i går, hvor han sto for innkjøp av både røde og hvite vinflasker, mens jeg lagde oss lam, fløtegratinerte poteter og deilig soppstuing. Mmm! Elsker disse fredagskveldene, hvor vi bare er oss to, ser en spennende film til middagen og spiller kort og hører på musikk helt til midnatt. Da er vi (ihvertfall i går) så slitne at vi bare må ta med oss pcen i sengen og sovne til en episode av Mesternes mester. Vi er visst begge helt oppslukt av både det og “Hva feiler det meg?” på Nrk i disse dager… 

I dag har bestis meldt seg frivillig til å spise kinamat, godteri og montere mitt aller siste møbel med meg, så det gleder jeg meg masse til! Jeg skal hente henne på jobb nå hvert øyeblikk og kjøre avgårde til leiligheten for å montere tvsjenken min. Tror ingen av oss har begitt oss ut på noe så vilt med skruhjernet før, så det skal bli artig! -Men først tenkte jeg å dele en nydelig oppskrift på noen lyse frokostrundtstykker som jeg bakte tidligere denne uken. Noen heftig saftige også! Oppskriften fikk jeg sneket til meg fra ei av de ansatte i praksis på tirsdag, og jeg bakte faktisk 25 rundstykker allerede samme dag! Nå er det bare fem igjen her, og det tar jeg som et godt tegn.

Du trenger: 1. 1,5kg hvetemel 2. 200 smeltet smør (og avkjølt til ca 37 grader) 3. 1,5ts salt 4. 1,5pakke tørrgjær 5. 1 liter skummet melk

Slik gjør du: 
1.
Smelt og avkjøl smøret, og varm melken til ca 37 grader. 
2. Bland sammen det tørre og rør inn melk og smør når dette er lunket.
3. Sett deigen til heving i 2 timer, del deigen i 20-25 små biter og rull boller ut av dem.
4. Pensle med et egg eller litt melk og stek midt i ovnen på 225grader i 13 minutt.

– 25 saftige lyse rundstykker –

Smaker himmelsk med eplesyltetøy, rekesalat eller kreolsk kyllingsalat.
Og har dere forresten smakt appelsinene om dagen? Woaah! Så gode!!

Året som gikk – Del 2

– JULI –

…Kjørte varme tapaskvelder med girlsa x flere!

…Fikk meg fiskeutstyr og fisket MASSE med jentene!

…Fikk vel og merke ikke en eneste fisk hele sommeren

…Cravet smoothiebowls med chiafrø

…Jobbet under palmesushelgen og gikk glipp av jentenes nachspiel med Northug. Våknet til 300 sekunder med snap fra nattens festlighet og gråt en skvett av misunnelse. Haha!

…Bakte min første krydderkake med verdens beste krem

…Tok noen dager bloggfri og dro på hyttetur med mannen uten mobildekning.

…Dro til Haugesund for årets familietreff og hadde bilrebus

…krabbefest og et hysterisk morsomt Hawaiian party!

– AUGUST –

…Dro til Mandal med jentene på tivoli og skalldyrsfestival

– Fineste vennene –

…Hadde en av sommerens desidert beste kvelder!

…Lagde årets sommerdessert: Bringebærpannacotta.

…Dro på dobbeltdate-hyttetur og ble på leirdueskyting!


…Startet på mitt andre år på sykepleien!

…Fikk nydelige Millemor på besøk i 10 dager!

…Hadde noen deilige alenekvelder med hund, brownies og Netflix

…Fylte 25 år og feiret med hyttetur til fjells!

…Fisket i fire fjellvann med mark og det hele, uten å få en eneste fisk! 


…Koste oss glugg med naturen og det nydelige været for det!

…Og tok noen idylliske bilder fra toppen av Evardalen!

…Fikk enda mer hundebesøk!

…Dro på mange visninger og tapte min første budrunde!

…Drakk vin og spiste skalldyr med Geiremann

…Ooog nøt varme soledager på berget med bestis!

– SEPTEMBER –

…Fant tilbake til hverdagens rutiner og studerte for fullt igjen!

…Cravet lekre fruktfat… Og var flettefrelst

…Delte flere digge middagsoppskrifter

…Og tok i bruk bursdagsgaven fra mannen! En weekendtur til Rjukan!

…Tilbrakte første natten vår i telt ved utsikten av Hardangervidda

…Stekte oss biff, drakk vin, fisket og spilte kort hele kvelden


…Dro videre neste dag for å bestige Gaustatoppen sammen

…Og nyte en natt på hotell med tre retters middag som belønning <3

– OKTOBER –

…Startet måneden med å endelig kjøpe meg LEILIGHET!

…Dro rett fra de ene besteforeldrene i Stavanger til de andre på Bortelid

…Feiret med champagne, nydelig vær og festmåltid!

…Begynte å akseptere at høsten var her

…Dro hjem og inviterte jentene på mango chutney kylling

…Og bakte både eplekake og eplecupcakes med karamellfrosting

…Leste rumpen av meg for å komme igjennom et enormt pensum

…Var glad, men allerede sliten og ville helst bare sove bort enhver fridag

…Følte meg som en slask og bestemte meg for å klippe bob… igjen.

– NOVEMBER –

…Fikk Millemor på besøk og nøt hver eneste dag med hundeselskap

…Leste til og besto livets desidert hardeste eksamen

…Etter å ha levd på coco-pops, grandiosa og fiskegrateng litt for lenge

…Pakket flytte-eskene og flyttet inn til Daniel for desember måned!

…Fikk tidenes overraskelse tilsendt av familien i posten og ble med ett fylt med julestemning!

…Begynte allerede i slutten av november på julebaksten for desember

– DESEMBER –

…Tok enda en eksamen og feiret bestått semester med bloggjulebord!

…Feiret enda mer… Denne gang med sykepleierstudentene

…Fortsatte julebaksten og begynte å senke skuldrene helt

…Tilbrakte juleferiens første dag ute i skogen med mannen

…Drakk kakao og grillet pølser med pinnebrød

…Dro til Stavanger by en uke før jul og nøt hver eneste dag med familien!

…Beundret synet av bestemors tre med pakker under, og la på meg to kilo av nydelig julemat.

…Hadde ikke følt meg så glad og uthvilt på måneder!

…Reiste hjem til mannen, og gikk til innkjøp av kjole til den store nyttårshelgen!

…Var i Lillesand på romjulsfest og spiste thaimat med Mille og jentene!

…Dro til Rauland en helg og feiret nyttår på BESTE vis med fantastiske folk <3

En VILT bra avslutning på et alle tiders år <3
Tenk 2017 ga meg både leilighet og mann! Hurra for det!

I’m finally moving in!

Hurra! Da var innflytningen i gang på ordentlig! Jeg trodde ikke sengen skulle komme frem før om en uke, men da de ringte fra Bring i praksis-pausen min i går og sa de skulle levere den allerede i dag, dro jeg rett fra Vennesla og til svigers for å tømme kjelleren deres for flytteeskene mine! Eller ihvertfall nesten. Cathrine var med meg som bærehjelp og jammen fikk vi med oss alt sammen bortsett fra en tv, noen potteplanter og hagemøblene da.. Det får vi ta i en andre omgang! 

Nå er altså alt jeg eier og har bortsett fra klær og mat på plass i leiligheten. Én ting gjenstår å ordne før jeg flytter inn og det er tv og internett. Heh, kanskje det viktigste av alt?! Neida. Jo. Det blir liksom så stille og ensomt å skulle flytte inn uten å kunne sette på litt tvstøy om kveldene <3 Jaja, jeg har jo Ikea-beaglen min til å holde meg med selskap! 

– This week i’m moving in – 

I dag har altså Daniel og jeg tatt imot og montert min nye seng der borte, og herlighet så fin den ble den også! Gleder meg til å vise dere, men det får bli til helgen. I dag ville jeg bare komme meg hjem (til han) så fort som mulig, lage en ordentlig god middag, ta en laaang dusj og… sove. For hjelpes for en uke! Seks dager med praksis og jobbhelg, innlevering og fremføring på skolen, flytting på kveldene og så oppdatering av blogg? Puh! Jeg trøster meg med at flyttebiten er mer gøy enn tungt, og at neste ferie kommer til å smake helt vanvittig godt. Jeg takket ja til sommerjobb på helsesenteret igjen i går, men ba om fri to hele uker i juli. Mannen reiser nemlig til USA i over to måneder med jobben i sommer, så da drar jeg like godt ned og tar hele ferien min der med han. Jepp! Litt sånn spontane avgjørelser der, men Atlanta-blogging it is! Valpen må med andre ord vente noe til. Krysser fingre og tær, spiserør og alt som er for at jeg finner et passende valpekull til høsten, ellers må jeg faktisk vente helt til neste vår, og da gråter jeg litt. Haha, synes jeg har gledet meg lenge nok nå <3

Kan dere ha en fin tirsdagskveld? 
Nå skal ihvertfall jeg kose meg med mat, dusj og seng <3 

Garderobe – Check!!

Inneholder en affiliateslenke

Herregud for en bra lørdag <3 Åå, jeg ble møtt med en ordentlig gladmelding da jeg kom hjem fra praksis i går formiddag! Daniel og jeg hadde avtalt å gå til innkjøp av nytt garderobeskap sammen før en bedre middag ventet hos svigers, men da jeg kom hjem fikk jeg rett og slett beskjed om at vi slett ikke skulle på verken middag eller shopping! Daniel og svigers hadde nemlig alt vært og kjøpt garderoben min mens jeg var på “jobb”, revet ned den gamle, kastet søpla og montert opp den nye. Altså, glede på joooord! Ble så glad at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg her i går. Snakk om hyggelig overraskelse <3

– Hvite hengere fra Ikea & sorte fra Maggas verden –

Herlighet så snille! På toppen av det hele hadde karen kjøpt inn vin så vi istedet for montering kunne slappe av med nachos, vinkveld, og håndballkamp på lørdagskvelden, og jammen ble vi så gode i formen at vi bestemte oss for å ta turen til Annika og Diderik for spillkveld der til langt på natt. Haha, vi ble plutselig fulle av ny energi og ville aldri at kvelden skulle ta slutt. 

– Snapshots from my apartment –

GØY! Her ser dere forresten peisen jeg har landet på! Det ble en hvit Dovre Sense 203. Herregud så fin den kommer til å bli i den allerede lune og varme stuen. Den kommer ikke frem før om 2-3 uker, men jeg krysser fingre og tær for at vi får noen kalde vinterdager også i februar og mars, så jeg får fyrt og kost meg litt med den før vår og varme er her <3 Peisen kjøpte jeg på Montér, for dere som måtte lure på det.

– Muuto dotsene mine får dere kjøpt HER – 

I dag har jeg altså vært en tur i leiligheten igjen for å montere opp en skohylle, noen knagger til gangen og innholdet i min fine nye garderobe. Jeg går seriøst bare og smiler når jeg er der borte, for det er SÅ hjemmekoselig der! Ja, selv uten møbler! Jeg tror det er fargene på veggene som gjør det? Ikke vet jeg, men nå er ihvertfall garderoben på plass, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. En uke igjen nå så kommer sengen også tenker jeg. Wihuuu, det gledes!

Nå skal jeg sette meg ned med litt skole. Jeg har ikke bare en ny uke med praksis foran meg i morgen, men også noe innlevering og fremføring på skolen som jeg kjenner jeg må forberede meg litt mer til før en ny episode med Broen venter. Helgelivet altså. Det er definitivt disse dagene her jeg lever for <3

Ha en super søndagskveld, og tusen takk for alle fine ord under forrige innlegg!
For en nydelig gjeng dere er! Blir helt varm i sjela av all den kjærligheten <3 

Året som gikk…

– JANUAR –
 

…Jeg startet januar 2017 med å pakke ned julen.. Like vemodig som alltid.

…Hadde en evig lang juleferie og ble avhengig av Rio pizza og Orphan Black på Netflix

…Tok kontakt med bloggfotograf Hanne og booket henne til knipsing for resten av bloggkarrieren.

…Gjorde en iherdig innsats for å prøve og opprettholde treningsforsettene denne gangen

…Begynte å trives med singelhverdagen og koste meg med mange venninnekvelder!

…Var masse ute og spiste med girlsa!

…Inviterte dem hjem til meg på syforening med bananasplitt til dessert!

…Var flink til å bruke turbuksene og gikk mange ekspedisjoner alene i mitt nye nabolag

…Forberedte meg på nytt semester ved å fylle frysen med hjemmebakt skolelunsj!

– FEBRUAR –

…Startet det nye semesteret med en surfeferie til Marocco

…Det ble den beste (og eneste) reisen jeg hadde i 2017

…Levde på disse fem varme dagene helt til sommerferien faktisk

…Så hadde jeg et noe avslappet semester med enda mer venninnekos og restaurantbesøk

…Feiret Valentines Day alene med nytt undertøy og red velvet cupcakes

…Klarte utrolig nok å opprettholde treningen!

…Bakte MYE godt

…Kanskje mine beste sjokoladecupcakes noen sinne

…Og boller med sjokoladekrem og et lokk av smeltet sjokolade

…Hadde eksen på middag hver søndagskveld, for å lære meg matte til medikamenteksamen


…Lærte meg utrolig nok alt jeg trengte, og besto eksamen med 100%

…Dro til Stavanger i vinterferien på årets første bestemorbesøk 

– MARS –

…Dro på skogstur med bestis og hundene, og grillet banan med sjokolade

…Lagde verdens beste sjokoladefondant

…Inviterte sykepleierstudentene på vårruller og gelé


…Startet mitt livs første praksis på sykehjem og elsket det!

…Hadde en real girls night out på et arrangement på favoritthotellet

…Fortsatte å invitere eksen på søndagspizza, til tross for at eksamen var over

– APRIL –

…Ble avhengig av protein-sjokoladepudding og spiste det hver dag!

…Sluttet å trene og dro til Stavanger igjen for å få bestemors påskeegg!

…Og for å feire bestefars 70års dag også litt da…


…Tilbrakte en helg på sleepover hos bestis og hundene

…Var mye ute på tur alene og nøt varme vårdager!

– MAI – 

…Hadde tre intense dager med skriving og hjemmeeksamen

…Nøt hver eneste vårdag utendørs med powerwalks

…Begynte å ta i bruk hagen, og spiste x antall middager på gressflekken min

…Dro til Bortelid på besøk til farmor og farfar!


…Og leste til siste eksamen mens jeg ble skjemt bort med nydelig mat (og vær)

Er så sykt priveligert med de besteforeldrene mine!

…Bakte årets sjokoladekake til ære for 17 mai

…Oooog min første pavlova med smash og blåbær

…Feiret 17. mai med fine jenter før jeg dro til eksen som nå var blitt kjæresten igjen.

…Fullførte mitt første studieår med en aller siste eksamen!

…Feiret Annika og Dideriks første leilighet sammen <3 

…Lå i solsteiken ved havet så ofte jeg bare kunne!

…Brukte fridagene før sommerjobben meget fornuftig!

…Spiste med bestis på fiskebrygga og testet østers for første og siste gang!

…Cravet hjemmelagde rundstykker med smeltet ost på toppen

– JUNI – 

…Hadde kanskje 2017’s beste døgn på camping med jentegjengen!

…Leide båt, grillet, spilte spill og drakk vin utendørs til mørket la seg

…Dro til Stavanger for å feire min nydelige bestemors bursdag!

…Bakte kjærestens favoritt: Gulrotkake til hans bursdag!

…Tok han med meg på spahelg til Kragerø resort for en helg

…En skikkelig klissehelg med frokost på sengen og alt for mye vin

…Startet i sommerturnus og jobbet på helsesenter i ukedagene

…Fikk meg nye, råfine hagemøbler!

…Som jeg koste meg i hver ettermiddag etter jobb!

Det var første del av 2017! Gleder meg til å dykke inn i del 2 <3

Pizza for en travel hverdag!

Hvordan går det med dere? Her går det ihvertfall som det suser etter en rolig helg med hostesafter og halspastiller. Jeg er ikke helt frisk enda, men frisk nok til å være i praksis ihvertfall! Som jeg koser meg der borte. Lærer noe nytt hver eneste dag og er fremdeles overbevist om at venndøler er Norges blideste folk.. Jeg går og trasker i hjemmesykepleien nesten hver formiddag i ukedagene, og om kveldene kjører jeg til leiligheten og styrer med litt der også! Jeg har siden sist kjøpt meg marmor stuebord, et råfint speil og en enda finere peis som jeg gleder meg masse til å vise dere, men dere vet… Det er leveringstid på et helt liv (neida), så er jeg heldig får jeg førrst et møbel i hus om to uker til. Hehe, hadde jeg vært litt glup så hadde jeg jo bare bestilt møblene da jeg kjøpte leiligheten for tre måneder siden!

– Superenkel pizza til travle hverdager –

Jaja, i kveld skal jeg ut og treffe noen girls for første gang siden.. Nyttårsaften? Nei, det går da ikke an? Jo, forutenom en tur på Ikea med Annika så har jeg faktisk ikke sett en venninne siden nyttårshelgen. Herregud jeg skammer meg. Uansett! Gleder meg til et lite avbrekk fra alt som heter både skole, jobb og leilighet for en etterlengtet jentekveld med brettspill, skravling og hygge <3 Her kommer i mellomtiden en oppskrift på en dritgod pizzavariant jeg smakte for første gang nyttårshelgen! Den blir selvfølgelig best med hjemmelaget bunn, men akkurat nå i helgen var jeg så sløv at jeg ikke orket å kna en deig engang, så da ble det den enkle løsningen og det var også supergodt!

Du trenger: 1. En pakke spekeskinke 2. En pakke revet ost 3. 1 pakke krydder-kremost 4. En håndfull ruccola 5. Litt rømme 6. En pakke ferdig pizzabunn (om du ikke vil lage din egen) 7. 1/3 rødløk finhakket

Slik gjør du: 
1.
Rull ut pizzabunnen og smør den med hele pakken med tine krydder-kremost. 
2. Strø over et godt lag med revet gul ost, og legg på noen spekeskinkeskiver. 
3. Finhakk litt rødløk og strø også over disse. Stek midt i ovnen på 200g i 20 minutt.

4. Ha over en håndfull ruccolasalat og ringle over litt rømme før servering!

Åh, akkurat denne komboen her, med kremost i bunnen <3 NYDELIG!