Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Hele torsdag til søndag har vært denne ukens høydepunkt! Torsdagen tilbrakt med bestis på hesteryggen, fredagens tapasdate med min kjære, og lørdagens spillekveld har vært så bra! Ellers vil jeg nevne kommentarfeltene mine gjennom hele denne uken. Fy søren så råe dere er! Jeg måtte lese flere av kommentarene under gårsdagens innlegg høyt for Daniel fordi jeg syntes de var så fine og motiverende <3 I dag har jeg etterspurt tips til nye brettspill og nå ramler forslagene inn her. Tusen tusen takk altså. Dere er alle tiders!

Ukens sang… Selena Gomez “Can’t keep my hands to myself”.

Ukens oppskrift…
Pastaretten jeg lagde oss til middag på tirsdag var rimelig heftig! Hvis det er flere pastaelskere der ute så må dere prøve denne. Spaghetti med bacon og kylling i lys, kremet Alfredosaus. Dette med litt varmt brød til… Mmm!

Ukens nedtur… Tja, hva kan det være da? Mandag kanskje? Aldri kjekt å starte første dag etter ferien med kiropraktortime, men det gikk heldigvis fort over denne gang og. Det måtte bare et par døgn med klaging og syting til først… Ukens gullkorn passer jo godt inn her!

Marthe: Ååå, hvis prolaps gjør enda vondere enn dette, så må en jo bare leve på heroin?
Daniel: …. Du mener morfin.
Marthe: Ja, eh jeg er ikke i form. Samme det vel!
Daniel: Nei egentlig ikke….

Ukens cravings… Iiis! Jeg har cravet is hele uken, men isboksen er liksom ikke er sted jeg husker å besøke når jeg er på butikken for ukens storhandel. Derfor har jeg hver kveld siden bananispinnene mine ble oppspist, nesten vært på gråten over at is-skuffen i fryseren er tom. Først i går overrasket Daniel meg med ekte bringebær sorbetis til spillekvelden vår, og herregud så glad jeg ble. Is altså…

Ukens behind the scenes… Dette blinkskuddet knipset min kjære av meg mens jeg kjeftet på han for å ikke ta bra nok bilder. “Du må ikke knipse så forbaska fort! Kamera må rekke å fokusere først!!” #Hysteriskblogger

Ikke bare bare å bo med meg <3 Håper dere har en nydelig søndag!

Antrekk – 310116

Hjelp for en bra kveld vi endte opp med å få i går! Først klokken 02.00 kom vi oss i seng, godt over middels beruset og med vondt i magen av utallige latterkramper. Etter et deilig måltid taco bestemte vi oss for å kjøre spillekveld istedet for å være tvslaver hele kvelden, så da rigget vi oss til med stuebordet, fylte champagneglassene, og gravde frem vårt villeste konkurranseinstinkt. Herregud så moro det er med slike kvelder! Jeg må bare se å komme meg på en bokforhandler og kjøpe oss noen nye brettspill. Settlers (eneste spillet vi eier) er så godt brukt nå at det er i ferd med å smuldre opp. Dessuten ville det vært stas å prøve ut noe nytt! Kanskje dere har noen tips? Hva pleier dere å spille under kosekvelder med kjæresten/venninner?


Den sene kvelden gjorde riktignok at søndagen fikk en seig start, men fader heller.. Latterkrampene var verdt det! Sminken var likevel på innen klokken tolv, og så bar det ut i sola for å knipse litt antrekksbilder til dere. Jeg har tatt på meg et splitter nytt sett fra Bikbok i dag! Elsker når jeg kan kle meg både elegant og komfortabelt. Sekken kjøpte jeg også på Bikbok tidligere denne uken. Hihi, jeg syntes den var til å spise opp <3

Har dere noe hyggelig på søndagsplanen da? Jeg skal straks sette i gang med prosjekt “pakking av koffert”. Åjada! Jeg skal på reisefot igjen, og denne gang er det Stavanger by som venter meg. Det er godt over en måned siden jul allerede, så nå føler jeg det er på sin plass med noen dager hos familien igjen.Ønsker dere en strålende søndag videre, så skrives vi mer senere!

Fylte horn til lørdagsfrokost

Først må jeg bare si tusen takk for alle kommentarer under forrige innlegg. Fyfader for en oppriktig, fin gjeng dere er! Det er så godt å høre at vi er flere som sliter med å ta disse store skumle utdanningsvalgene. Det er mange retnigner å velge i, og det krever litt fintenking, men vi finner nok våre veier alle sammen til slutt <3 Som mange av dere skrev under forrige post: Alt står på vilje og motivasjon! Vi klarer det vi vil klare <3

Lett å si, men fremdeles veldig sant. Nå har jeg lagt fintenkingen på hylla for kvelden og sitter i skrivende stund og venter på middag. Daniel har fått i oppgave å lage lørdagstaco til oss, så nå blir det kosekveld for alle penga! Jeg har sittet foran pcen hele dagen mens Daniel har lest R2 matte så nå skal det bli godt å bare sette alt annet enn kos på pause. Kanskje fyller vi glassene med noe i dag også? Noe hvitt denne gang? Åh, det hadde smakt!

Ville bare innom for å ønske dere en fin lørdagskveld og dele noen mel-på-buksa-bilder fra morgenen min. Jeg sto opp to timer før Daniel bare for å prøve meg på fylte horn! Fylte frokosthorn med pesto, skinke og ost. Naaam! Oppskriften fant jeg på Trines matblogg HER om det er noen som blir fristet til å lage det selv!

Kanskje ikke de vakreste frokosthornene, meeen fy søren de smakte! <3

Ha en fin lørdagskveld dere <3 Jeg får komme meg på kjøkkenet og hjelpe mannen med middagen!

Funny pants og fremtidsplaner

Nå er det snart tre timer siden jeg satte meg ned for å søke opp ulike studieprogram for 2016. Tre timer, og jeg er ikke blitt det spor smartere. Jeg vet ikke hvor mye tid jeg har brukt på å tenke og google de siste månedene, og likevel sitter jeg her som det samme store spørsmålstegnet. Jeg sliter så innmari med å finne ut hva jeg vil! Jeg trodde jeg endelig hadde funnet ut av det. Jeg skulle bli marinbiolog og starte med en bachelor i biologi allerede nå til høsten. Det var planen, og den hørtes genial ut.. Helt til jeg skjønte at jeg ble nødt til å ta R1 matte, Kjemi 1, biologi 1 og 2 for å i det hele tatt være kvalifisert til å søke. Det er jo helt latterlig på under et halvt år! Humøret falt fra topp til bunn, og jeg følte meg kvalt av studier før jeg i det hele tatt hadde begynt. Æsj, hvorfor skal dette med utdanning være så forbanna vanskelig?


Hva det skal bli av meg er et spørsmål som jeg stiller meg selv sikkert førti ganger daglig. Joda, jeg kan sikkert leve godt av bloggen i 10 år til, men hva hvis ikke? Hva hvis bloggens markedsverdi ikke er den samme om to små år? Skal jeg da sette meg bak kassa på Kiwi resten av livet? Nei. Disse tankene har rett og slett blitt til til mange små stressmoment som henger over meg hver eneste dag. Jeg må få fingeren ut. Velge. Ikke velge feil. Studere. Bli noe. Bare for å vite at fremtiden er sikker. -Men jeg vil heller ikke velge en studieretning bare for å velge noe. Jeg skal ikke ta en bachelor i biologi for så og bestemme meg for å bli spansklærer. Ikke pokker om jeg skal gå på universitetet for å lære meg noe jeg aldri vil få nytte av, og starte arbeidslivet med en halv million i studielån. Neste gang jeg setter meg på skolebenken skal jeg sitte der og vite nøyaktig hvorfor. Jeg vil vite hva jeg skal bruke lærdommen min til, og ha svaret på hvilket yrke jeg jobber meg mot.


Jeg skulle bare ønske noen kunne gi meg disse svarene NÅ.
Kanskje får jeg dem til uken. Da har jeg nemlig et møte med en studieveileder!

Friday & Fruit. The Perfect Combo.


Hei og god fredagskveld dere! Første uke etter ferie har gått overraskende fort! Tenk, nå er det blitt helg allerede, og jammen har jeg fått helgefølelsen også. Kanskje litt rart når man som blogger ikke akkurat bruker helgen til å ta seg fri, men det er masse annet som er hyggelig med den! Mannen har jo fri, og derfor tenkte vi faktisk å ringe helgen inn med litt middag og vin! Le Monde tapasbar venter oss om en halvtime, og deretter bærer det hjem for litt rødvin og noen episoder av Breaking Bad. Haha, at en serie kan være så latterlig spennende..

Før vi hopper avgårde hadde jeg bare lyst til å friste dere med dagens lille lunchfat! Hihi, jeg lagde oss denne frukttallerkenen som et slags mellom-måltid før tapasmiddagen, og blir skrubbsulten igjen av å tenke tilbake på den. Banan, jordbær, mango og en halv liter vaniljesaus.. Altså, skal det være så skal det være! <3

– What i call a plate of fruit –


Vil egentlig bare ønske dere en finfin helg <3

Åtte favorittopplevelser i 2015

Jeg kapret drømmemannen…
2015 var året jeg skulle forelske meg igjen! Jeg traff Daniel en dag i november 2014, men etter å ha sett hvor mange idioter venninnene har datet gjennom tidene, var jeg blitt alt annet enn naiv når det kom til menn. Jeg visste nøyaktig hva jeg ville ha, og skulle ikke la meg lure av en eneste tusseladd. Selv om Daniel var den eneste jeg la øynene mine på fra vår første date i november 2014 brukte jeg måneder på å bestemme meg for om det var trygt å slippe ham inn. Det var vel ikke før i februar en gang jeg konkluderte med at mannen var til å stole på, og månedene etter det gikk bare en vei. I begynnelsen av mai fikk jeg mine første 20, røde roser og spørsmålet om ikke vi skulle kalle oss kjærester. Siden den gang har jeg lært Daniel dobbelt så godt å kjenne og jo mer jeg får av ham, jo mer vil jeg ha. Jeg er like stormforelsket i dag, og smiler av å tenke på fremtiden.

Signert kontrakt med Nettavisen…
2015 ble et turbulent år på jobbfronten for min del. Jeg startet året med å bytte plattform, noe jeg var sikker på at skulle ta meg til et nytt nivå. Jeg ble lovet gull og grønne skoger og kontrakten jeg skrev under på fikk meg til å se stjerner. I stedet skulle jeg gå fra å allerede ha en trygg og god hverdag til måneder uten lønn og søvnløse netter. Jeg var alt for stolt til å fortelle noen andre enn familien og Geir at jeg nå slet med å få det til å gå rundt, og stakkars Geir hadde så vondt av meg at han tok seg av utallige mase- og kjeftetelefoner til mine daværende agenter. Vi sa raskt opp kontrakten, men var bundet til en tre måneders oppsigelsestid som gjorde at jeg satte fast i seks stressende måneder. SÅ en vakker dag kom telefonen fra min kjære, gode venninne aka rettferdighetskvinnen Kristina Andersen. Hun hadde tatt saken i sine egne hender, ringt redaksjonssjefen hos Nettavisen og fått meg med på laget. Jeg reiste rett inn til Oslo for et møte med redaksjonen, skrev under på ny kontrakt og kunne fra og med 1 august endelig puste lettet ut igjen. Jeg fikk mer i inntekt de to første månedene hos nettavisen enn jeg hadde gjort hele første halvår, stressnivået dalte, og motivasjonen steg til værs. Jeg skulle selvfølgelig gjerne vært foruten denne turbulente starten, men man lærer av de vonde opplevelsene også! Er det noe jeg har notert meg ned så er det å ikke være så forbaska naiv. Skal du komme deg opp og frem i denne bransjen så må stille krav, ikke akseptere noe dårligere enn det du er verdt, stå opp for deg selv og være litt hensynsløs. Nå starter jeg det nye året der jeg vil og bør være, og vet at 2016 blir det beste av dem alle <3

Reisen til Portugal…
Mai var måneden jeg ble sendt til Portugal med Lapoint og Shape Up. Her skulle jeg bo på surfecamp med ukjente, trene hver dag flere ganger daglig, løpe langs Portugals klipper, surfe, stå på paddle board, teste pole dancing, og yoga! Ikke vet jeg hva jeg ikke fikk testet. Jeg koste meg ihvertfall glugg og kom hjem supersprek!

               Swim your worries away var en av denne ukens bloggoverskrifter.. Håhå, det gjorde jeg!


Mai-hetebølgen med Kristinemor…
Åå jeg elsker, elsker, elsker disse hetebølge-månedene vi har hatt tendenser til å få i Kristiansand rundt april/mai. De siste årene har det vært varmere i disse periodene enn i sommermånedene, og vet dere hva? Det passer meg perfekt! Mai måned er nemlig eksamenstid for folk flest, og mens mennesker med normale jobber observerer solen gjennom vinduet fra kontorpulten sin,  tar jeg med meg bestis og hundene på stranden. Jeg har ikke tellingen på hvor mange piknik-dates vi hadde i mai 2015. Vi hadde strendene helt for oss selv, hoppet fra fjell og berg, svømte med hundene og spiste jordbær langs strandkanten. Fyfader for en luksus!


Vår første kjæresteferie til Hellas…
Daniel og jeg booket vår aller første klisseferie sammen, og dro på ferie til Kos en gang i midten av juli. Jeg husker jeg var så spent! Vi var ikke samboere på dette tidspunkt, og jeg gikk enda rundt og ventet på at Daniel skulle avsløre en eller annen side av seg selv som jeg ikke ville komme til å takle. Ingen mann kunne være så perfekt, tenkte jeg og så for meg at nå som vi skulle tlibringe 24 timer sammen syv dager i strekk kom sannheten frem. Jeg ventet og ventet, feriedag etter feriedag gikk, jeg ble mer og mer kjent med ham, og til min store overraskelse bare mer og mer glad i ham. De store, skumle “avsløringene” dukket aldri opp og jeg fikk endelig bekreftet at jeg hadde skutt gullfuglen. Etter en turbulent start på året var denne glade kjæresteferien full av fine opplevelser, akkurat hva jeg trengte <3 Ikke en ting gikk galt, og vi storkoste oss i hverandres selskap.Jeg sa opp min elskede leilighet…
… og flyttet inn til min elskede mann! Det var da både tv, vaskemaskin og tørketrommel streiket på en gang Daniel stilte spørsmålet om jeg hadde tenkt til å kjøpe nytt eller bare flytte inn til han. I oktober sa jeg opp leiligheten og på bare noen uker var jeg på plass i nytt hjem. Dette husker det var utrolig rart i begynnelsen. Som kjærester gikk vi fra å gå sammen 2-3 ganger på kveldstid i uken til å tilbringe hver eneste fritime sammen. Plutselig ble vi presentert  for hverandres “jeg er sliten – side”, vi gjorde husoppgaver sammen, handlet interiør, snakket om matbudsjett og alle disse samboergreiene. Det gikk noen måneder før vi ble komfortable her også, men i dag elsker jeg alt med dette. Jeg hviner av glede når Daniel kommer tidligere hjem fra jobb og setter først og fremst av helgen til å tilbringe kvalitetstid med ham. Nei, samboertilværelsen er fantastisk!

Jeg fikk verdens beste bursdagsgave…
Like før jeg fylte 23 år tok tante meg med på jentetur til Danmark hvor vi hadde et par dager med ren shopping, skravling, kos og god mat! Her koste vi oss så mye at vi (eller ihvertfall jeg) har planlagt å gjøre dette til en fast august-tradisjon! Da 31 august kom og jeg skulle feire dagen med min kjære, overrasket han meg med enda en tur! Denne gang var det Island som skulle oppleves, og på planen hadde vi både helikoptertur, hvalsafari, nordlyssafari, syv retters middager, sightseeing og et besøk i Den blå lagune. For en drømmeweekend!Jul med familien…
Ja, Stavangerjulen er uten tvil et kapittel for seg selv. Allerede i oktober hver høst begynner jeg å glede meg til juleferien, skrive om den på bloggen, og planlegge hvordan jeg skal nyte den på best mulig vis. Disse avslappende familiedagene gir meg alt. Julefilmer, mat, dekorasjoner og tradisjoner betyr så mye for meg. Ikke en jul går forbi uten at jeg verdtsetter familien min. Jeg er så heldig som har fire besteforeldre og en tante som tar vare på meg som om jeg var deres eget barn. Måtte de alle bare forbli friske og leve i hele evigheten.Det var et langt og ærlig innblikk av mitt 2015. Håper dere liker innlegget <3

Do it Yourself – Meiseboller

God formiddag kjære, gode dere! Her skinner sola i dag, og det passer meg perfekt ettersom jeg skal hoppe avgårde i stallen hvert øyeblikk.. Kristine og jeg har som vanlig noen hyggelige ridetimer i vente! Torsdagene altså.. Det er definitivt ukens beste dag <3 Ikke bare blir det stallhygge på meg, men så fort vi har pakket inn hestene for kvelden drar jeg videre til Annika for å skravle litt med henne også. It’s gonna be a good, good day!

Jeg nevnte såvidt disse hjemmelagde meisebollene for dere i går, og i dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg gjorde det! Seks hjerter av fuglefrø henger nå utenfor kontorvinduet mitt og venter på å bli hakket ihjel. Til tross for sol så har vi fått rene stormen her i dag, så foreløpig tror jeg de skremmer mer enn de frister, men det roer seg vel snart. Høhø <3 Neste prosjekt får være et møblert fuglehus med kamera inni. Herregud så koselig det ville ha vært å følge fuglefamilien live på storskjerm i stua. Nå vet jeg hva jeg skal ønske meg til neste jul!

Du trenger: 1. 2 dl linfrø 2. 2 dl sesamfrø 3. 1 dl solsikkefrø 4. 3 dl havregryn 5. 3 ss delfiafett uten salt

Slik gjør du:
1. Smelt delfiafettet i en gryte og rør inn alle de forsjellige korntypene.
2. Fyll seks pepperkakeformer med frøblandingen og stikk et hull i hver av dem med en pinne.
3. Sett kaldt i 60 minutt og press så hjertene ut av formene. Dette er superenkelt!
4. Tre en hyssing gjennom hvert hjerte og heng det opp høyt som mulig så fuglene kan spise trygt.


Huskeliste for mating av villfugler:
♥ Når du først har begynt å sette ut meiseboller til fuglene, så gjør det hele vinteren ut.
♥ Du kan bruke hva som helst av nøtter, tørket frukt og fett så lenge det er helt naturlig og ikke saltet.
♥ Heng meisebollene høyt. Aller helst et sted katten umulig kan få tak i dem.
♥ Bor du i borettslag er det ikke sikkert frøskall og fuglebæsj er like populært hos naboen.

– Fire små ting som er verdt å tenke litt på før du setter i gang –

Ble det ikke litt søtt? Nå kan småfuglene bare komme <3

Ukens leserspørsmål – Dubai

Syv netter gikk så alt for fort.  Jeg føler ikke jeg fikk lære verken Dubai eller Ras Al Khaimah å kjenne overhodet, og derfor synes jeg også det blir vanskelig å skulle skrive et helt reiseguide-innlegg. I stedet har jeg plukket ut ni spørsmål som har blitt stilt opptil flere ganger i løpet av ferieuken vår, og som besvarer både det ene og det andre. Håper dette kan være litt til hjelp for dere som planlegger en tur hit  i fremtiden <3

Var det så strengt der nede som “ryktet” sier? Var det lov til å holde hender i offentligheten f.eks?
Hvor strengt det er varierer litt fra sted til sted tror jeg, men Daniel og jeg sjanset ikke på å gå rundt og kline eller holde hender midt i sentrum. Den slags holdt vi til hotellområdet og utflukter hvor vi var sammen med en hel europeisk gruppe mennesker. Respekterer du kulturen og reglene de har her så går det så fint at! Ingen dæver vel av å ikke kunne holde hender til enhver tid heller <3

Hva het hotellet dere bodde på og hva betalte dere for hele turen?
Hotellet vi bodde på het The Cove Rotana Resort og lå midt i Ras Al Khaimah. Et nydelig femstjerners hotell som hadde absolutt alt vi kunne ønske oss. Supre restauranter, flere basseng med havutsikt, flotte, store rom med balkong og den største, fineste sandstranden.. For syv netter her betalte vi rett under 9000 kroner. Det var også med frokost inkludert + fly og transport til og fra flyplassen.

Hvordan var prisene? På og utenfor hotellområdet?
Dubai er ikke kjent for å være noen billig by. Det eneste som er billig her er bensin/taxi og gull. Ellers var prisene på mat og klær omtrent like som i Norge. På hotellet vårt var det faktisk enda dyrere. Jeg tror Daniel betalte rundt 100 kroner for en øl i baren. På Gran Canaria hadde den vel kostet 30kr? Ikke billig altså, men det kan selvfølgelig ha med kronekursen å gjøre også.

Hvordan planla og booket dere utfluktene deres?
Vi reiste med Apollo, og booket veldig enkelt utfluktene våre gjennom nettsiden deres. Disse utfluktene var heller ikke rimelige, men jeg syntes de var verdt hver eneste krone. Ørkensafarien kostet 900 kr per person og da var både kjøretur på sand-dynene, buffémiddag etter solnedgang, magedansshow, hennatatovering og kamelridning (for de som ønsket det) inkludert. Denne Dubai-utflukten vår kostet 2000kr per person, og da fikk du inngangsbillett til verdens høyeste bygning, båttur, kjøretur til og fra Dubai med privatsjåfør, sightseeing i Dubai med buss, og en helt NYDELIG middag på Armani Hotell hvor vi også fikk sett Dubais digre fonteneshow.

Kunne du gå kledd som du ville, eller måtte du dekke deg til utenfor hotellet?
Daniel og jeg dro på sightseeing i Ras Al Khaimah sentrum en formiddag, og ettersom solen stekte og gradstokken viste 24 grader, tok jeg på meg en tynn, langermet genser og et skjørt som akkurat dekket knærene. Jeg dekket altså alt bortsett fra leggene mine, og likevel fikk jeg så mange blikk at jeg faktisk var redd for at noen skulle arrestere meg. Hver eneste bil som kjørte langs fortauet vi gikk på sakket ned farten og tutet da de fikk øye på oss. Noen av araberne dro også frem mobilen for å filme eller ta bilde i det de kjørte forbi. Det gikk til slutt så langt at jeg huket tak i en taxi for å spørre om antrekket mitt virkelig var så upassende vi ble nødt til å dra hjem for å skifte. Da bare lo sjåføren og sa: “Nei du kan gå akkurat som du vil, men for å unngå blikk fra mannlige øyne burde du dekke deg fra halsen og ned”. Du blir altså ikke arrestert om du går kledd i sommerhabitten din, men jeg vil anbefale deg å la være likevel. Jeg fant det ihvertfall veldig ubehagelig.Hvordan var det i Dubai? Sightseeingen? Shoppingen?
Det var stort! Alt for stort til at du kommer igjennom på en dag. Det er ihvertfall helt sikkert! Jeg føler egentlig ikke jeg vet så veldig mye mer om Dubai etter en ukes ferie en time unna. Vi prioriterte for det meste sol og avslapning i Ras Al Khaimah. Skal du få nok av både det, shopping og Dubaisightseeing så tror jeg du må booke 14 dager og pakke med en ekstra tung lommebok. Jeg har hørt at det ene kjøpesenteret er så stort at man kan ta mini-taxi inni for å komme seg rundt. Et annet kjøpesenter har slalombakke og skøytebane.. Altså, i Dubai har de alt! Jeg storkoste meg og skulle ønske jeg hadde sett mye mye mer av denne byen!

 Var det renslig her?
Ja! Dubai minnet meg veldig om Singapore. Alt var bare så forbaska rent! Du ser foreksempel aldri noen spytte en tyggis på gaten, drikke alkohol eller være beruset i offentligheten. Det er ikke lov her, og det respekterer folk. Ellers vil jeg trekke frem at alle og enhver så ut til å ha luksusbil! Jeg tror ikke jeg så én middels stygg bil under hele oppholdet mitt. Alle hovedveier var dominert av luksus, og enhver bil var skinnende ren. Bare å studere veier og parkeringsplasser ble nesten en opplevelse i seg selv.

Hvor langt var det fra Ras Al Khaimah til Dubai? Hvordan kom dere dere dit?
Det var en times kjøretur fra hotellet vårt til Dubai sentrum og med taxi ville det kostet oss rundt 3-400 kroner. Det gikk også gratis buss to ganger i uken fra hotellet, så det var ingen problem, men vi dro likevel bare inn én dag og prøvde å gjøre mest mulig på denne ene dagen.

Nevn topp tre ting man MÅ få med seg når man ferierer i Ras Al Khaimah/Dubai?
1.
Dubai Skyline! Finn en eller annen utsiktsplass enten fra havet eller fra palmeøya foreksempel, camp der i noen timer og bare beglo den nydelige rekka av skyhøye bygninger. 2. Jeepsafari i ørkenen. En helt spesiell opplevelse du ikke må finne på å gå glipp av. 3. Et kveldsbesøk i verdens høyeste bygning “Burj Khalifa”. Det var så magisk å se hele Dubai by ovenifra.. Lysende i kveldsmørket!

Spør om det er noe mer dere lurer på da dere! <3

Bananis med sjokolade og nøttetrekk

Åh, nå er det ei som er greit fornøyd med innholdet i fryseboksen. Hehehe. I den ene skuffen ligger det seks frossne bananis og venter på meg, og i den andre ligger det noen hjerteformede meiseboller til stivning, som fuglene skal få til middag senere i kveld. Åjada, det har blitt litt kokkelering på meg i dag også, og så fort dere er oppdatert skal jeg snike meg tilbake på kjøkkenbenken for å lage denne fiskegratengen som jeg har lovet Daniel siden mandag.. Hvordan står det til med dere? Har dere en bra lillelørdag? Hvis ikke så får dere se å gå til innkjøp av noen bananer, for oppskriften under her er jeg sikker på kan redde ethvert humør <3 Liker du peanøttsmør så kan du også smøre et lag av dette på bananen før du dypper det hele i sjokolade. NOM!

Du trenger: 1. 3 bananer 2. 6 ispinner 3. 200g smeltet sjokolade 4. Hakkede cashew og pistasjenøtter


Slik gjør du:
1. Del bananene i to og stikk en pinne dypt inn i den flate siden av hver halvdel.
2. Smelt sjokoladen og rull bananpinnene i et lag sjokolade hver.
3. Rull dem så i litt hakket cashew eller pistasjenøtter. Du kan også bruke kokos!Sett pinnene i fryseren i 60 minutt og nyyyyt bananis med sjokolade og nøttetrekk <3 Jeg synes det er minst like godt å spise bananen før sjokoladen har stivnet, men da mister jo isen konseptet sitt. Hehe. Dere får bestemme selv hvordan den skal spises. Godt kan jeg love at det blir uansett <3

Oppskriften gir altså 6 ispinner <3 Hope you like it!

Nytt DIY prosjekt på gang!

God kveld alle sammen! Jeg er bare innom for å gi dere en sniktitt på hva jeg har drevet med denne ettermiddagen. Det var faktisk en bloggleser som tipset meg om dette morsomme, lille DIY prosjektet for flere måneder siden! Tusen takk til deg! Endelig fikk jeg fingeren ut, og dette blir så fint! Jeg har rett og slett vært på biltema og kjøpt meg et gigantisk armeringsnett til 79 kroner, og dette skal jeg spraye hvitt med vanlig spraylakk, for så å henge opp på veggen som en slags oppslagstavle! Her kan man jo henge alt mellom himmel og jord, men min plan er å fylle det med små, koselige familie/kjærestebilder. Aller helst i sort/hvitt <3

Blir ikke det bra tro? Daniel fikk helt sjokk da jeg kom drassende på dette gigantiske nettet en kveld for halvannen uke siden. “Har det klikket for deg? Hva skal vi med et armeringsnett i stua da?”. Hehe, heldigvis ble han hakket mer optimistisk da jeg fikk forklart hvilke planer jeg hadde for det. Jeg tror det blir fint med en oppslagstavle full av bilder jeg! Vi har kun ett innrammet på veggen her foreløpig, og det er brudebildet til bestemor og bestefar. Nå er det på tide å få opp flere! Masse familiebilder gjør det jo så hjemmekoselig!

– Treklemmene kjøpte jeg på upstairs for 19 kroner!

Jeg skal selvsagt vise dere resultatet når det er klart! <3
Ønsker dere en super tirsdagskveld videre.