The Kissing Booth


Her kommer et koselig filmtips til neste jentekveld! -Om det noen gang skulle bli regn igjen da… Sommeren ser innmari lovende ut så langt på sørlandet, men om dere (huden) skulle gå lei av å tilbringe timesvis i sola, så kan dere ihvertfall søke ly innendørs, logge inn på Netflix og snurre denne koselige historien her. Iselin og jeg så den en kveld der vi bare rigget oss til med popcorn, dyner og sjokkis på hotellrommet, og den romantiske historien minnet meg faktisk om ungdomstiden da jeg ikke gjorde annet enn å se på klissefilmer der kissing boths, skoleball og tenårings-problemer sto sentralt. Jeg ble alltid fullstendig oppslukt i hovedrollene, dagdrømte om den kjekke karen som spilte “skolens hunk”, og så gjerne filmen både seks og syv ganger før jeg gikk over til en ny. Selv om jeg i dag nærmer meg 26, så fikk jeg faktisk litt de samme følelsene av å snurre denne, og jeg kunne gladelig sett den igjen i dag!


– The Kissing Booth – 
Tenåringsjenta Elle er bestekamerat med Lee. -Lillebroren til skolens største kjekkas som Elle definitivt har et godt øye for. Når skolen bestemmer at elevene skal ta i bruk kreativiteten for en innsamlingsaksjon, bestemmer Lee og Elle seg for å starte opp en “kissing booth” der målet er å samle inn mest mulig penger til veldedighet. For å få til dette bestemmer Elle seg for å spørre kjekkasen “Noah” om å være den medelevene må betale for å få et kyss av, men for en storkar som Noah er dette helt uinteressant. Han er overhode ikke interessert, og uskyldige, ukyssede Elle må selv steppe inn i boden. Det hun ikke vet der hun sitter med bind foran øynene, er at Noah har planer om å gå forbi køen og ta hele jenta med storm. En klineseanse senere holder Elle på å ramle av stolen. -Og for engangs skyld ser det ut til at Noah også har fått noe å tenke på. Problemet er bare at lillebror er sterkt imot denne nyoppblussede romantikken.


Elle må velge mellom et livslangt vennskap og sin nye flørt, og får store problemer med å finne ut hva som er det riktige. Jada, “The Kissing Booth” er årets klisje, men samtidig SÅ søt. Full av humor, morsomme scener, litt dramatikk og masse romantikk mellom to herlige skuespillere som faktisk ble kjærester også etter innspilling. Hoho!


Traileren kan dere se HER <—

– Soletimer og bikinijakt –


God morgen kjære, gode dere! Tenk da var det dags for å slå seg ned med litt eksamensskribling. Kunne i det minste ikke hatt mer flaks med været! Det har vært helt perfekt frem til i dag, men akkurat nå som jeg skal campe på hotellrommet med word og pensum melder de skyet og litt regn i to dager her. Hehe, suuupert! 


– ​Bikinier i nude & Peach fra Lindex –


Her kommer et ørlite bildedryss fra gårsdagens strandtimer i ny bikini. Fy fader som jeg stresset for å få tak i en forbaska bikinioverdel som passet før avreise. Jeg var innom både Bikbok, h&m, Gina, New Yorker, Zara, Cubus og Mango, men ingen hadde en eneste bikini i mer enn str 42 eller L. Herlighet, hvordan får dere storbrøsta kvinnemennesker tak i noe brukbart på bikinifronten? Først da jeg ankom Lindex i en siste desperat shoppingtime, fant jeg to overdeler i str 44, og de kunne ha vært knallgrønne om de ville, for de var jeg jo bare nødt til å gå for! 


Jeg trodde det var ganske vanlig å være storbrøsta i disse dager? Enten det kommer av overvekt, silikon eller bare gode gener? Jeg synes ihvertfall det er utrolig rart at ikke flere butikker enn Lindex tar inn bikinier i XL + som ikke ser ut som ammebher. Jaja, uansett.. Til alle dere som spør hvor jeg får tak i fine bikinier som passer: Jeg gjør vanligvis ikke det, men hvis jeg gjør det så er det Lindex. Takk og lov for at vi ihvertfall har denne ene butikken.


Etter disse deilige soletimene dro Iselin og jeg inn til Larnaca sentrum atter en gang for en liten runde shopping før vi slo oss ned på en kinesisk restaurant og bestilte ca syv retter.. Vi måtte til og med ha et ekstra bord for å få plass til alt! Hihi, er det noe det reisefølget mitt og jeg har til felles så er det evnen til å ete. God mat er halve ferielivet det.


Kan dere ha en fin lille-lørdag? Så sees vi snart igjen her <3

Beach Hours & Paddle Board


Wop wooop! Da var vi kommet til dag fire av denne ferien, og gårsdagen var kanskje den aller beste så langt! Morgentimene gikk til soling og pizzaspising, og da ettermiddagen kom, leide jeg meg et paddle board for å sole meg litt på bølgene også! Mannen som driver iskrembil og vannsportssenteret på hotellet, er muligens blitt noe småforelsket (skal visst bare litt vanlig vennlighet til her), så nå går det i gratis iskrem og vannsportaktiviteter da..


– Paddle boarding Monday – 


Ellers har vi det helt topp! Stranden vi oppholder oss på er absolutt ikke noe å skryte av, (vi snakker nesten flere solsenger enn sandkorn og gråere hav enn hjemme), men vi koser oss for det og er på god vei til å bli like brune som de lokale her nede. I går kveld gikk vi oss en lang gåtur til en super Indisk restaurant, spiste så vi nesten trillet ut derifra igjen, og dro hjem til sengen igjen for å se på Netflix og slukne. Pensjonistene på Kyprosferi <3 Love it!


Dagens båttur ble avlyst, så vi får se hva vi finner på i dag! De melder litt regn de neste 3-4 dagene, så kanskje vi drar inn til sentrum igjen for en ny runde shopping. Vi får sjå! Dere der hjemme må ihvertfall ha en strålende tirsdag! Så skrives vi igjen når jeg har noe nytt og forhåpentligvis spenstig å dele. Jeg får komme meg ut i sola og jobbe med brunfargen noen timer til. Vi våknet supertidlig begge to i dag, så Iselin er allerede ute og soler for harde livet <3

Sentido, Sandy Beach


God morgen fra Sentido, Sandy Beach! Et fire stjerners, passe fint hotell med et supert bassengområde og en helt ok strand. Vi betalte nesten ingenting for å reise hit i mai måned, så jeg er ihvertfall superfornøyd! Temperaturen er perfekt, (tilogmed i havet), vi har hatt skyfri himmel hver dag og shoppet som gale på de spanske kleskjedene som de har her nede. De siste to dagene har sett relativt like ut! Vi står opp klokken 09.00 (jeg 07.00 for å blogge), spiser frokost, drar på beachen og ligger der til 17.00 om ettermiddagen før vi hiver oss i dusjen og går til sentrum for litt shopping og god mat. Jeg fikk årets skille på puppene allerede etter dag 1 og jobber nå iherdig med å få bort dette. Heh! Selv om det er noen grader varmere hjemme nå enn i Kypros, så merkes det godt at solen er sterkere her!


– Lite bildedryss fra hotellområdet –Første dag her nede traff vi på en fremmed fra statene, spiste like godt middag med ham på en lokal restaurant her nede, og tilbrakte resten av kvelden i hans selskap. Selv om jeg ferierer med en venninne, så synes jeg det er så hyggelig å treffe nye mennesker som er helt ulike meg selv, høre hvordan de lever på den andre siden av jorden, og bli litt klokere på andre kulturer enn min egen! Det er virkelig noe jeg har savnet de siste par årene når jeg ikke har fått reist så mye. Dessuten fikk jeg litt tips til min egen tur til statene i juli. ClearWater i Florida skal visst være kåret til USA’s fineste strand flere år på rad med sin hvite sandstrand og klare vann, så mye mulig Daniel og jeg booker oss en weekendtur dit under reisen <3 Vi får sjå! Ett sted med strand må vi ihvertfall se og få rømt en gang i løpet av turen.


Planen for dagen er som planen for de to forrige.. Ligge og grille på stranden, bade (masse) og bare slappe av. I morgen venter nemlig noe litt mer spenstig oss. Vi skal på båttur fra havnen i Larnaca og ei litta tur innom hotellets spa-avdeling for en etterlengtet ryggmassasje! JAY! Det skal smake godt før to dager med skriving og hjemmeeksamen/Kyproseksamen venter meg. Håper dere har det helt topp der hjemme, og nyter varmen. Spesielt dere som bor på vestlandet. Hører rykter om at dere har to dager med 31(!) grader i skyggen denne uken.


Nyyt sier jeg bare <3 Dere i Stavanger by fortjener og litt sol.

Video – Hvordan jeg bleker tennene

Reklame | Annonse for Whiteone


Hei på dere fra Larnaca i Kypros! Vi har det rimelig fantastisk her, og før jeg viser dere rundt på det fine området, tenkte jeg å dele en liten videosnutt som ble filmet for Whiteone like før avreisen! Jeg har tipset dere om tannblekingen jeg bruker mange ganger før, og jeg har brukt denne effektive pennen selv helt siden 2012. Rett og slett fordi behandlingen er utrolig enkel å utføre i hverdagen, fungerer som bare det og fordi resultatet holder i mange måneder etterpå. (Selv bleker jeg bare mine tenner en gang i året). I videoen sier jeg at blekingen skal sitte på i 20 minutt, men på nettsiden står det 30, så der har jeg visst til og med noen minutter å gå på til neste omgang!


Rabattkoden MARTHE50 gir dere 50% på all tannbleking HER <—


Selve tannblekingskremen (tannkremen), bruker jeg dog daglig for å opprettholde det hvite smilet enda enklere i en hverdag med en del både rødvin, brus og nå kaffedrikking <3 Håper dere liker snutten! -Og millioner av takk til fantastiske Hanne som søren meg stiller opp og tar enhver utfordring på strak arm. Hun kom til meg sminkefri og super-solbrent i god tro om at hun bare skulle ta bilder av meg, men nølte ikke det spor da jeg spurte om jeg ikke kunne få bleke hennes tenner i videosnutten istedet. Heh! Hannemor redder atter en gang blogghverdagen <3

Et kit med alle produktene jeg bruker i videoen koster nå 299kr med rabattkoden!

Next up –> Kypros

Reklame | I form av affiliateslenker for Bikbok


Farvel norsk jord! Når du leser dette (hvis du leser det rett etter publisering vel og merke), så sitter jeg på flyet til Kypros jeg! -Og vet dere hva? Værmeldingen har tatt en meget hyggelig vending de siste dagene, så nå melder de ikke lengre fire dager med regn, men stor sol og opptil 31 grader. JAAA! Glede på jord, og værguden finnes!


Jeg var oppe og på vei til flyplassen allerede klokken 05.00 i natt, så jeg regner med vi kommer frem litt slitne i formiddag, men da er det jo virkelig bare å smelle på bikinien, hive seg på solsengen med en eneste gang, og snorke i noen timer. Gleder meg bare til å komme frem nå, senke skuldrene helt og kjenne sand mellom tærne igjen. Det blir som en liten pre-vacay til årets lange juli-ferie dette her, og for første gang i reisehistorien har jeg ikke planlagt noe som helst. Jeg har kun ett mål for denne jenteturen: Late meg på solsengen så mye som overhode mulig.


Dagen før avreise gikk jeg (i den desperate jakten på bikini) istedet til innkjøp av et nytt kosesett i knallrød. Var det ikke fint? Dere finner overdelen HER til 249kr og underdelen HER til 249kr. Dritdeilig og lett stoff til sommeren <3


Ønsk oss god tur! Så ønsker jeg dere en riktig god HELG <3
Gleder meg til å dele litt feriebilder med dere igjen!

Hvor jeg havnet i Sykehuspraksis


Nå begynner det å nærme seg to uker siden jeg fikk vite hvor jeg skulle i sykehuspraksis høsten 2018, og jeg er altså så giret over dette at jeg ikke kan fatte og begripe hvorfor jeg ikke har brølt det ut til verden før nå. Jeg fikk vite det to minutt før en frisørtime mandag for halvannen uke siden, og hadde minst like mange sommerfugler i magen da jeg skulle sjekke opp i dette som når jeg skal se karakterene mine.. Som dere kanskje alt har fått med dere så var min største frykt å havne på sykehus i Flekkefjord. Alle studenter som har vært her forteller at sykehuspraksis her er helt fantastisk, så det var på ingen måte derfor jeg fryktet det. Jeg orket bare ikke tanken på å reise fra den fine leiligheten min og bo der uten verken venner, kjæreste eller fotograf-hjelp i fire måneder. Jeg hadde antagelig leid meg enda en bil og pendlet frem og tilbake hver dag, men fy fader det er en lang og kjedelig kjøretur å ta fire ganger i uken.


SÅ det første jeg så etter var “Marthe Borge – Sykehus i Kristiansand”, og heldigvis var det akkurat det jeg fant på listen for kullet mitt. Ikke nok med det! Mine første to måneder på sykehuset i september, skal jeg tilbringe på akuttmottaket. Altså, hva? Kunne det blitt bedre? Herregud, hvor heldig går det an å bli, tenkte jeg. Vi var bare tre som fikk plass her. -Meg og to av klassens guttaboys og en av dem er tilfeldigvis klassens geni, så skal jeg måle meg med det der til høsten, er det bare å finne frem bøkene igjen og nilese resten av sommerferien..

De siste to månedene skal jeg være på medisinsk sengepost – 2A. Et sted jeg vil komme borti mye pleie og behandling av pasienter med mage og tarm-lidelser, revmatiske lidelser, blodsykdommer og nyremedisin. Min venninne Selini har faktisk jobbet her i noen år allerede, og har fortalt meg litt hva det går i, så dette gleder jeg meg også masse til!


Så det så! Tenk, dette er min aller siste lange praksisperiode. Når jeg går ut dørene fra 2A i desember måned, har jeg bare en bachelor-oppgave, samt noen vakter i samhandlingspraksis igjen før jeg forhåpentligvis stolt kan kalle meg sykepleier! Med så spennende praksisplasser igjen, er jeg sikker på at dette siste året bare kommer til å fly avsted.


Utrolig gøy! Jeg ER så glad for at jeg landet på dette studiet her <3

It’s The Best Time Of The Year


– Postkort fra sørlandet –


Er det rart vi trives her nede på sørlandet? For et sommerparadis av en by jeg bor i. Jeg startet den fine formiddagen i går med årets andre powerwalk på Odderøya, og fy søren for en deilig måte å starte 2. pinsedag på. Sol, sportsbh, sminkefrie kinn og en elskbar hund i høyrehånden. Jo, og en stykk bestis ved min side da! Må’ke glemme fotografen av disse idylliske blinkskuddene. Skulle gjerne tatt en reprise av hele turen i dag, men nå kaller en ny vakt på jobb!


Jeg fikk så mye ut av gårsdagen at det går heelt fint! Etter denne deilige gåturen tok jeg nemlig med meg hunden til skogsstiene i Baneheia og gikk enda en tur her, før jeg slo meg (oss) ned på et berg for å jobbe litt med brunfargen. Sika og jeg ble faktisk værende her alene i hele tre timer og vasse i det halv-varme ferskvannet før vi vendte nesene våre hjemover igjen mot verandaen min. Lenge siden jeg har tilbrakt mange timer utendørs på en og samme dag. Vi koste oss bare skikkelig fra morgen til kveld i den lune sommerluften, spiste fruktsalat på verandaen, lekte med Ikea-beagelen min og… Ja, NØT. -Med veldig store bokstaver. Jatakk til mange flere sånne fridager!


Lately i’ve been craving –> Ca alt fra Meny sin salatbar


Måtte bare dele noen av disse varme bildene før jobb <3
Nyt tirsdagen alle sammen! Så sees vi plutselig..

My Cute Little Guest


– My cute little guest –


Når du har hatt sommerfugler i magen i en uke for å passe beagle i to dager <3 Haha, endelig er Sika i hus, og jeg nyter hvert eneste minutt jeg har med henne. Jeg hentet henne etter jobb i går ettermiddag og dro rett hjem for å stelle i stand til filmkveld med hund og Siri. Søndagskvelden hadde jeg nemlig satt av til å se på skrekkfilm med en av få venninner som liker min favorittsjanger! -Og som dere kanskje ser så er godtestoppen offisielt over. Jeg holdt meg for alt som heter sjokkis og chips i nøyaktig 28 dager. Så var jeg dritlei og gikk over til å ha snopestopp i ukedagene istedet. Lørdagskvelden er rett og slett ikke helt den samme uten ostepop og Skittles..


– Snapshots from last night – 


Så det så! I dag sto alarmen min på 09.00, så nå er både Sika og jeg uthvilte og klare for en real søndagstur. Jeg skal ta henne med ut på løpetur så fort dere er oppdatert, og så drar Sika, Annika og jeg ut på gåtur rundt Odderøya etterpå. -Så dette her blir en aktiv ute-søndag! Passer fint ettersom sola skinner atter en dag og gradstokken viser 20 grader. Apropos vær… Herregud, jeg har ikke det spor lyst til å reise på denne ferien lengre! I Kristiansand melder de skyfri himmel og 22 grader hver eneste dag jeg er bortreist, mens været i Kypros melder skyer og regn fire av syv dager!? Altså, hva er sannsynligheten? Huff, maks uflaks. Skal huske å aldri mer booke ferien i mai..


Jaja, jeg får bare be til værgudene om at været i sør holder seg til jeg kommer hjem igjen også, for disse dagene her i Kristiansand er bare… magiske. Rett og slett. Okei, jeg ville byttet dem ut for noen dager i Bahamas, men ikke stort annet. Hehe. Håper helgen deres har vært fin! Jeg har nesten bare jobbet de siste fire dagene, men jobb i pinsen betyr superlønning, så det er bare flotte greier! Får se og komme oss ut i sola NÅ <3 Ha en nydelig søndag alle sammen!


Nei, jeg mener mandag… Det går visst i surr med disse helligdagene!

– Min 17. mai –


Her kommer et lite bildedryss fra min 17. mai! Ihvertfall del 2 av den. Jeg tok jo en ekstravakt på morgenkvisten, og jobbet dermed til klokken 15.00. Selvfølgelig litt rart å ikke skulle være med vennene på champagnefrokost, men fy så hyggelig det var å jobbe også! -Servere pasientene frokostjuice i vinglass, komme til nydelig pønta spisestue og gi god morgen klemmer og gratulasjoner til en forandring! Så lenge mannen ikke er i byen så tror jeg at jeg godt kunne tenke meg å jobbe på enhver 17. mai! Så kan jeg jo heller grille og kose meg med de fine vennene etterpå <3 


– 17. mai med min beste –


Se på den herlige snuppa! Var mildt sagt hakket mer beruset enn meg da vi møtte hverandre i 19.00 tiden, men jeg tok henne igjen i løpet av et par timer. Heh! Under dette nydelige (gigantiske) kirsebærtreet satte vi oss ned med tre engangsgriller og grillet pølser, burdere og koteletter for alle penga. Jeg hadde med tantes krydderkake og Tonje hadde med kubbespill som vi aldri fikk tatt i bruk da skravla som alltid gikk i ett. <3 Vi ble faktisk en gjeng på åtte jenter og gutter, som koste oss ute nesten helt til solen gikk ned, og så bar det inn i Annikas stue for å skåle videre der i et par timer. Jeg var i seng innen midnatt.. Ikke fordi jeg var full, men fordi jeg er meg… -Alltid i toppform i fire timer, så akutt trøtt med litt for stor sengelengsel… Orket ikke engang tanken på dansegulvet til Harveys utested..


Så det så! Det var min fine 17. mai. I går var jeg på jobb igjen, og på helsesenteret skal jeg også traske i dag, i morgen oog på tirsdag. SÅ venter en ukes ferie i Kypros. Hadde jeg visst at de skulle melde nesten like varmt i Kristiansand som i Kypros da jeg booket ferien i mars så tror jeg at jeg hadde stått over hele reisen, men nå er den betalt og det skal bli rimelig greit med litt hotell-liv og frokostbuffé igjen også nå.. Alt for lenge siden forrige vacay <3


Heldigvis har jeg kveldsvakt i dag, så nå skal jeg hive meg i bilen(!) (største fordelen med å ha en mann på jobbreise), og kjøre til Baneheia for å ligge der, bade og sole meg fire timer før jobb. Åh, det skal bli helt skjønt.. Det er blitt så varmt her nå at jeg faktisk ikke klarer å ligge på verandaen og sole meg lengre. Plankene brenner meg under føttene og på 20 minutt er jeg gjennomvåt av svette, så fortsetter denne temperaturen blir det mye bading sommeren 2018!


– Ønsker dere alle en nydelig lørdag –