En liten oppfriskning!

 
 

Wææ! Blir så sykt motivert av å kjøpe nytt treningstøy. Hoho! Det var overhode ikke det som sto på handlelisten da jeg trasket rundt på sørlandssenteret etter jobb i går, men når XXL sitt inngangsparti bare sto der og ropte på meg, kunne jeg ikke annet enn å gi etter. Dere skjønner hvordan det er? Jeg skulle bare ha en liten, søt treningsshorts, men gikk ut med både det, en Helly Hansen treningstight og et par nye Nike topper. Sånn går det når man ikke eier selvbeherskelse. Det overrasker meg at jeg ikke tok med et par sko også..

Var det ikke pent? Åh, forelsket meg helt i disse fargene. Lilla og knalloransje. <3 Tror ikke det blir stort friskere enn det!

Nå skal jeg hoppe avgårde til skjønne Tina for planlegging av kveldens festligheter! Det skal handles, bakes og stelles i stand til resten av jentene kommer klokken 19.00! Gud som jeg gleder meg. Solen skinner og alt ligger tilrette for at denne lørdagskvelden skal bli magisk.

 

Mer rekker jeg ikke nå, men jeg håper å få oppdatert bloggen igjen litt senere!
Ønsker dere ihvertfall en alle tiders lørdag. Nyt finværet så lenge  <3

Antrekk – 300514

 

Good kveld! Da var jeg endelig godt plassert foran pcen igjen. Bare for en liten time. Jeg skal nemlig ut på farten igjen så fort dere er oppdatert. Herlighet, denne dagen har bare flydd forbi. Jeg har kost meg på Vero Moda, skravlet med hyggelige blogglesere, og vært på jakt etter den perfekte kjolen til morgendagen. Jammen fant jeg en kjole også! Bare synd jeg bestemte meg for å skitne den ut i dag i stedet. Heh! Klarte ikke å vente med å ta den i bruk. Er det ikke typisk? Jaja, jeg finner alltids på noe annet for lørdagskvelden <3

 
Kjole fra Bikbok, Blazer fra Pull&Bear, Sko fra Gina Tricot, Ray Ban solbriller

Har dere det bra? Jeg føler jeg har vært litt fraværende i dag! Kjenner jeg gleder meg til å sette meg ned og lese alt av kommentarer og mail for så å besvare så godt jeg kan. <3 Jeg har ikke så mye mer på hjertet i kveld, men jeg ville i det minste dele noen bilder av denne splitter nye kjolen på! Jeg vil tørre å påstå at den er mye lekrere i virkeligheten. Ikke vet jeg hvorfor den ikke vil vise seg fra sin beste side gjennom dagens antrekksbilder, men den er virkelig supersøt. Ikke var den dyr heller. 299 kroner på Bikbok!

Løp og kjøp! Eller bare nyt fredagskvelden som sofagris! Det skal jeg gjøre.. Etter at jeg har vært litt mer på farten vel og merke. Hehe! Jeg har bestemt meg for å legge meg før klokken 23.00 i dag. Har ikke helt troa, men jeg må virkelig prøve. Jeg har ikke fått mer enn fem timers søvn noe natt hele uken og nå begynner kroppen å si ifra. Jeg har nemlig en tendens til å jobbe på nattestid når det ikke finnes noe form for forstyrrelser. *Skjerpings Marthe!* Nå er det slutt på “sovekandugjøreigrava-holdningen”. It is not healthy!

 

Nei nå får dere ha en super fredagskveld videre! Vi skrives <3

GIRLS’ NIGHT OUT

Fy søren som jeg koste meg med disse jentene i går kveld. Jeg skulle egentlig bare på en rolig jentekveld med Annika, men vi endte opp på vors med tre jenter til. Hvorfor ikke? Folk flest er ferdige med alt av eksamner og temperaturen er bare herlig ute, så vi bestemte oss for å ta turen på byen! Bylivet var vel kanskje ikke noe å skryte av på en torsdag, men stemningen var likevel helt på topp! Jeg har ikke ledd så mye på lenge! Vi fikk danset fra oss, skravlet, ledd (MYE) og spist et litt for godt nattmåltid. Mihi!

Formen i dag er alle tiders! Jeg tok det ganske med ro selv om det ikke ser slik ut på bildene over og under her. Hehe! Nå skal jeg snart avgårde på jobb, men jeg ville bare innom for å ønske dere en riktig GOD HELG! Endelig er helgen som jeg har gledet meg sånn til, her. I morgen arrangerer Tina og jeg avslutningsfest for oss selv og jeg kan nesten ikke vente med å stelle i stand for jentene og tilbringe hele lørdagskvelden med dem. <3 En aller siste fest sammen. Huff, litt trist å tenke på, men da bør den bli bra!

Girls just wanna have fun <3
GOD HELG alle sammen!

Burpees don’t like you either..

Ah, da var også ukens andre PT time gjennomført! Herlighet så deilig det er å ta hele økten utendørs. Jeg får ikke sagt det nok. I dag var det vel egentlig mer enn varmt nok til shorts, men av en eller annen grunn gikk jeg for tights likevel. Angret en smule da jeg så Magnus til og med barbeint på asfalten. Er han ikke flink til å ta bilder forresten? Jeg koser meg skikkelig når jeg oppdaterer treningskategorien om dagen. Det er alltid så vanvittig mange kule bilder å ta av! Synes han skal ha litt ros for sine kreative evner som fotograf også.

 

I dag har jeg fått prøvd meg i både det ene og det andre. Økten startet med litt øving i markløft. Magnus har et håp om at jeg skal løfte min doble kroppsvekt om ikke så alt for lenge til, så det er bare å stå på. I dag løftet jeg 45 kilo, og sist jeg sjekket veide jeg litt mer enn 22,5 så vi har en liten vei å gå! -Men har Magnus troa, så har jeg troa. Under ser dere et par bilder av øktens “AMRAP”. As many rounds as possible av 15 burpees og 30 hopp med hoppetau. Gud.. De purbeesene! Å hoppe tau er en fryd i forhold. 10 minutt fikk jeg på meg og på denne tiden gjorde jeg tre runder + 11 burpees. Slår du meg?

Jeg er i skrivehumør i dag, men jeg skal prøve å ikke skrive en roman. Jeg vil bare si en liten ting til før jeg avslutter og hopper avgårde på jentekveld! Er det noe jeg vil med denne treningen så er det å bli sterkere i hele kroppen. Jeg vil bli flinkere ikke bare i enkelte øvelser, men i alt jeg gjør! Jeg vil kjenne meg sprekere og mer opplagt i hverdagen, og ja jeg vil se alle tiders ut i bikini.. For å få til alt dette så må jeg trene hele kroppen. Det er lett å tenke at magemusklene ikke kommer med mindre du tar 200 sit-ups eller 3 minutt med plankeøvelsen fire ganger daglig. Det var i hvert fall slik jeg tenkte før jeg ble introdusert for crossfit. I dag har jeg ikke tatt en eneste situps, men magen min skriker likevel like mye av stølhet som resten av kroppen. Ikke vet jeg om det var burpeesene, hoppetauet, eller markløftene som gjorde underverket, men her sitter en stykk jente med superstøle muskler fra tå til topp. Love it! <3

Flere som ikke kan fordra burpees? Guess what? Burpees don’t really like you either!

Magnus er virkelig blitt bitt av bloggbasillen! Han har ordnet seg splitter nytt design, ny header og det hele.
Et innlegg om dagens PT time med meg har han også skrevet, så ta gjerne en titt på det HER.

Pick yourself a favorite..

Da var det på høy tid med en oppsummering av mine siste antrekk. Synes jeg har vært nokså flink til å dele dem med dere den siste tiden! Det er det fine været som gjør at all motivasjon og inspirasjon er på topp! Det er virkelig en fryd å være blogger på sommerstid. Hverdagen min blir så mye enklere når solen skinner dag etter dag, og det er lyst til langt på natt. Måtte sommerferien gå fryktelig sent!

Hehe. Under får dere antrekkene mine fra de siste to ukene. Har dere en favoritt, så legg gjerne igjen en kommentar! Jeg synes det er veldig moro å lese tilbakemeldingene deres og se hvilket antrekk som falt aller best i smak. Mitt favorittantrekk må være det nest nederste helgrå med maxiskjørt og magetopp fra Vero Moda. Elsker at jeg kjøpte dette skjørtet for 40 kroner på en kjappe i Thailand. <3


Har du et favorittantrekk? Fortell meg hvilket det er!

En klissete onsdagskveld

Marthe: Vet du hvilken dag det er i dag?
Jonas: *Ser på meg med et sørgelig blikk og spurter ut i hagen*

Jonas: Vi har 4 år og åtte måneders jubileum!!

Vel, vi hadde 4 år og syv måneders jubileum i går, men jeg synes det var godt gjort at han nesten husket det. Han er tross alt mann og det er vel egentlig ikke normalt å feire hver eneste måned etter 4 år. Heh! -Men jeg fikk en blomsterkvist fra hagen og var storfornøyd. <3 Kvelden satte vi av til pizza og filmkos. Ingen romantisk komedie, men tidenes slossfilm. “Blood and Bone” het guttefilmen som ble snurret på dvd spilleren vår i går kveld. Den handler om “streetfighters” og er faktisk sykt gøy! Tror vi har sett den fem ganger tidligere.

En rolig filmkveld slår aldri feil. I dag skal jeg faktisk ha enda en! -Men med Annika denne gang. Jeg fikk ikke truffet noen venninner i går så nå føles det som tusen år siden sist. Det skal jammen bli godt å få skravlet litt fra seg igjen! -Men først skal jeg se og få unnagjort alt av dagens bloggarbeid. Ville i grunn bare innom for å ønske dere en fin torsdag og takke for alle fine tilbakemeldinger som tikket inn i løpet av gårsdagen. Noen av dere er altså så skjønne at jeg får lyst til å spise dere opp. <3

Bella fikk selvfølgelig også ta del i gårsdagens lille feiring <3

Jumping for joy is good exercise

For et par uker siden fikk jeg et spørsmål fra en bloggleser som lurte på hvordan man kunne legge opp en hel økt ved bare å hoppe. Vel, nå har jeg svaret! Magnus satte nemlig fokuset på “hopping” under dagens PT time. Jeg har hoppet en del tau som oppvarming på mine tidligere timer og stølheten dagen etterpå slår aldri feil, så nå kjenner jeg at jeg gruer meg en smule til å stå opp i morgen. Det ble en rolig økt, men jeg kjente det likevel godt både i legger og lår mot slutten! Samtidig så hadde jeg det GØY. Veldig gøy!

 

Jeg fikk testet min egen spenst og forhåpentligvis til og med forbedret den litt! Denne form for trening kan hvem som helst gjøre! Man behøver ikke et treningssenter for å få unnagjort en god hoppe-økt. Sett opp en liten hinderløype i hagen eller hopp stillestående opp på en mur. Utfordre deg selv og tøy grensene dine. Det er så mye morsommere å trene når du stadig finner nye, kreative måter å gjøre det på. Magnus er jo genial på den fronten. Jeg ville vel aldri ha kommet på å sette av en hel økt til å hoppe over kosteskaft eller på oppsatte paller. Det er vel også derfor jeg trenger en som kan holde motivasjonen min oppe ved å vise meg nye, funksjonelle måter å svette på!

Så er jeg så heldig å få dele det jeg lærer videre med mine kjære blogglesere. Vet dere hva? Jeg håper dere går ut i garasjen, finner et par kosteskaft, en rake eller hva søren dere måtte ha der, bygger en liten hinderløype, og hopper! Bare gjør det. Finn ut hvor gøy trening faktisk kan være! Det blir et langt bildedryss på dere for nå klarer jeg visst ikke å velge bort flere bilder.. Hihi, syntes de alle ble så kule. <3 Takk for nok en kjempefin økt Magnus! Jeg har levd på morgenhoppingen i hele dag.

 

Magnus har faktisk lagt ut en liten videosnutt av hoppingen min HER.
Den må dere gjerne ta en titt på, sammen med litt flere bilder fra økten!

Antrekk – 280514

 

Åh for en effektiv morgen! Føler jeg har fått gjort en hel hau! Dagens PT time er gjennomført og det samme er alt av dagens ærend. Klokken er bare tre! Herlighet, jeg har jo hele dagen igjen. Hva skal jeg nå finne på? Jonas har dratt på jobb så nå får jeg vel tvinge en venninne eller to til å gå ut og spise med meg? Haha! Jeg skulle egentlig vært på jobb nå, men ettersom jeg trodde jeg hadde så mye på planen, byttet jeg bort vakten min. Det var kanskje ikke så nødvendig likevel, men men. Solen skinner så nå er det bare å slappe av og kose seg! *GLEDE*

 

Min relativt nye, hvite Gina Tricot kjole har fått kommet på i dag. Nei, det er ikke lørdag, og nei jeg skal ikke ut på noe spesielt, men hvem bryr seg? Har jeg lyst til å hoppe i ballkjolen på en onsdag så gjør jeg det! Håper dere liker bildene.. Det er selvsagt Jonas som skal ha creds for arbeidet bak dem. Hehe! <3 Flinke fotografen.

 
Sko fra Bianco, Veske fra Bikbok, Kjole fra Gina Tricot, Briller fra H&M

Nei, nå får jeg komme meg ut i solen! Finne på noe GØY.
Ha en deilig onsdag alle sammen. Vi blogges igjen litt senere!

Marthe tipser: Sunn havregrøt

 

Ser det ikke godt ut? Det er fordi det er godt! Sunt, godt og veldig veldig enkelt. Fjordland sin nye havregrøt er blitt et hyppig mellommåltid her i hus. Har Jonas eller jeg litt dårlig tid rett før jobb så hiver vi en pakke havregrøt i mikroen, varmer den på 3 minutt og strør over litt sukker og kanel eller eventuelt litt bær, nøtter, frukt eller syltetøy. Mmm! Jeg har alltid vært veldig glad i havregrøt, men med dette tilbehøret kan jeg faktisk spise det som lørdagsgodt også. Ihvertfall denne varianten som i stedet for gryn er laget på kuttet havre, melk og salt. Enkelt, lett og næringsrikt. Èn porsjon dekker faktisk hele 20 % av mengden fiber som vi daglig bør innta.

Spiser jeg sunt så er det rett og slett bare fordi det sunne frister mer enn det usunne den dagen, men når jeg får slike fakta servert på bordet så skal jeg ærlig innrømme at maten smaker litt ekstra godt. <3

Her har dere altså et godt tips til en kjapp og god frokost, lunch, kvelds eller bare et godt mellommåltid.  Man blir mett, og grøten er også en kjempefin kilde til protein. Enda en god grunn til å fylle magen med den. Ellers kan man blant annet lage lunch-lapper ut av en pakke med Fjordland havregrøt! Tilsett bare 1 egg og 1 dl hvetemel så har du røren til noen sunne, smakfulle mini-lapper. YUMMY!

Det skal jeg definitivt prøve i morgen! Er det noen som har smakt det?
Dere får ha en riktig god morgen! Vi skrives igjen litt senere <3

           Annonse

Hello, my name is calorie!

Hoho! For en passende overskrift. <3 Jeg kunne helt sikkert ha prøvd meg på en sunnere variant, men usunt smaker best. Sånn er det bare! Tina og jeg skal arrangere avslutningsfest for oss selv med Vero Moda jentene i helgen, og da må det jo litt baking til! Derfor brukte jeg omtrent hele morgenen min på eksperimentering på kjøkkenet denne tirsdagen. Resultatet ble denne oreokaken som smakte litt for godt.. Altså hvor galt kan det gå når du kombinerer oreokjeks med sjokolademoussè, og kremost? Ikke skal kaken stekes heller!

Her er det bare å piske opp på krem og moussè for så å la kaken stå og stivne i kjøleskapet. Sistnevnte hadde selvfølgelig ikke jeg tålmodighet til, så min kake så en smule grisete ut, men lar du både krem og moussè få stivne, så vil denne desserten bli en kjempesuksess! -Og uansett hvor grisete den blir på utseende så kan jeg love at kaken vil falle i smak både hos store og små. Hihi!

Du trenger: 1. 400 g oreo kjeks (Jeg brukte fire pakker) 2. 100 g smeltet smør 3. 3 pakker Tine kremost naturell 4. 6 dl kremfløte 5. 3 ss sukker 6. 3 dl melis 7. 2 poser lys sjokolademoussè + melk til å blande ut pulveret med. 8. Freia sjokoladesaus til pynt

 
 

Slik gjør du:
1. Start med å legge 3/4 av oreokjeksen i to plastikkposer. Knytt posene og hamre løs med en kjevle for å knuse kjeksene.
2. Smelt 100g smør, hell de knuste kjeksene i en skål og bland smøret med kjeksbitene.
3. Dekk bunnen av en kakeform med smør/kjeks blandingen og første del av kaken er klar.
4. Pisk en luftig krem av 3 pakker Tine kremost og 3 dl melis. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin her.
5. Stivpisk så krem av 6 dl kremfløte og 3 ss sukker. Vend forsiktig denne kremen inn i den ferdige kremost-kremen.
6. Du vil nå ha ganske mye krem. Ta 3/4 av den og dekk kakebunnen med dette. Resten setter du i kjølekapet til senere.

 
 
  

7. Følg fremgansmåten som står på baksiden av sjokolademoussèpakken du har kjøpt. Når moussèen er ferdigpisket heller du den over kaken og lager et andre “lag”. Moussèn behøver ikke å ha stivnet når du gjør dette. Trykk noen biter av oreokjeksen du har til overs ned i moussèen før du setter hele kaken inn i kjøleskapet for å stivne i 30 minutt.
8. Etter 30 minutt skal moussèen være stiv nok til at du kan legge siste lag med krem på toppen.
9. Knus resten av oreokjeksen og strø dette over kaken. Hell gjerne over litt sjokoladesaus for pyntens skyld!
10. La kaken stå i kjøleskapet i noen timer før du løsner kanten fra kakeformen. Da vil du få et mye penere resultat.

Så det godt ut? Sånn sett bortifra at mitt mesterverk ble litt grisete?
Tålmodighet lenge leve.. Hihi <3 Den smakte ihvertfall himmelsk.