New in – Timeplan & Notatblokk

Å du deilige onsdag! Jeg glemmer hvor hyggelig det er å ha bursdag når det går et år mellom hver gang! Jeg tror bare jeg må starte med å si tusen tusen takk for alle gode gratulasjoner både her, på facebook og i innboksen på mobilen. Jeg har bare gått rundt og glist i hele dag, og den ene venninnen etter den andre har foret meg på skoleboller og små kartonger med sjokomelk. *Mine to, store kantinefavoritter* <3 Nei, åh som jeg har kost meg. Måtte kvelden gå sakte, for jeg vil ikke at verken bursdagen eller august måned skal ta slutt.

Daniel kommer også hjem snart, og da blir det kinamat for alle penga. “Hva vil du ha som bursdagsmat?” spurte han i går, litt sånn halvnervøs for at jeg skulle svare noe sånt som hjemmelaget peking duck.. Neida, take away ris deluxe med en vårrull på siden. Hva ellers? Er ikke ris deluxe det beste? Jeg kunne spist det hver eneste dag.


Jaja, nok skravling! La oss gå over til poenget med akkurat denne bloggposten: Min nydelige lille timeplan. Det føles som år siden jeg klikket den hjem, men i går kom den altså frem! Endelig! Hvis dere ikke har fått det med dere enda så elsker jeg alt av søte planleggingsbøker, almanakker og notebooks, og da jeg kom over denne ukeplanen fra Decodesign tenkte jeg bare JA! Ikke bare er den så fin å se på at jeg blir helt nødt til å ta den i bruk, men den har alt. Frokost, lunsj, og middagsmeny, avtaler, time for time-plan, gjøremål og ukesmål. Perfekt!

Nei, det er ikke noe sponserier. Jeg syntes bare den var så fin at den fortjente et eget innlegg. Tenkte dessuten jeg kunne tipse flere studente om å klikke hjem en fin timeplan, men nå ser det pokkeren ut til at den er utsolgt. Er ikke det typisk? Notatblokken er ihvertfall på lager. -Så tipper jeg de får inn igjen kalederen også snarest.

Hvordan har deres lille-lørdag vært? Er det flere bursdagsbarn der ute? Dere får ha en riktig fin kveld videre, så skal jeg klappe pcen igjen, legge meg på massasjeputen til Daniel og ha litt selvpleie til et eller annet moro på tv!

Ha det fint så lenge! Vi sees igjen her i morgen <3

Happy b-day to me!

Hvor skal jeg begynne? Okei, jeg har verdens nydeligste venner.. Der må vi starte. Jeg ante fred og ingen fare jeg, da jeg i går kveld tuslet til Malene for syforening. Håret var satt opp i en halvfett tutt, og vel ja, alt tilsa at jeg var forberedt på å få middag servert, og bare ha en bedagelig kveld med skravling og jentekos. Tror dere jeg ble passe sjokkert da jeg kom inn døren og fant hele gjengen syngende med cupcakes og gaver i hendene eller?


Mer eller mindre alle var tilstede! Ja, til og med Karen og Victoria som har flyttet utenbys for jobb og studier var med oss på skype! Fy fader så fantastiske de jentene mine er <3 Unner alle og enhver å føle seg så godt tatt vare på av sine nærmeste. Distre som jeg er, tok jeg ikke engang hintet da jeg så noen “gamle” festballonger i Malenes hage. Haha! Å bli overrasket på det viset er bare den beste følelsen i verden.. Tusen millioner takk!

– Gårskveldens overraskelsesparty –

Nå står mannen på kjøkkenet og lager bursdagsfrokost til meg her. Egg og bacon blir slett ikke feil før vi skal i gang med skoledagen! Håper det står bra til med alle dere også, og at onsdagen blir fin enten dere fyller år eller ei. Jeg vet ihvertfall om ei til som fyller i dag, og det er min fantastiske tante i Stavanger. Gratulerer gange en million til deg også! Tenk at vi begge skulle komme til verden siste dag av august. Hihi, dette er min og din dag!


Føler meg virkelig som verdens heldigste <3

Oppskrift: Pulled Pork Nachos

Hei og hopp alle sammen! Herlighet for en respons på gårsdagens siste post! Åh, det er så hyggelig å høre at så mange synes det er GØY å lese om studier også.  -At det ikke bare blir noe kjedelig mas, men at dere faktisk gleder dere til å følge meg inn i dette nye, spennende kapittelet. Jay! Jeg synes ihvertfall at det er dritspennende.

I dag har jeg hatt hjemme-studiedag og sittet med boka i fjeset helt siden åtte i dag tidlig, så NÅ tenkte jeg det var på høy tid med en aldri så liten bloggpause. Er dere klare for min store favorittoppskrift på nachos? Daniel og jeg hadde dette til middag i går, og hver gang jeg lager det blir jeg påminnet hvor F-A-N-T-A-S-T-I-S-K godt det faktisk er. Nei, det er absolutt ikke et sunt alternativ, men av og til er det på sin plass med litt utskeielser eller hva?

Du trenger: 1. 1 pose Maarud Tortillachips (beste i verden) 2. En pakke pulled pork kjøtt 3. Guacamole 4. Rømme 5. Tomatsalsa 6. Mais 7. 200g revet vanlig ost og/eller noen skiver cheddarost.

1. Ta pulled pork kjøttet ut av posen og ha det i en ildfast form. Stek midt i ovnen på 180grader i 25 min.
2. Ta den ildfaste formen med mørt kjøtt ut fra ovnen og riv det fra hverandre med en gaffel. 
3. Finn frem bbq-sausen og smør alt kjøttet godt inn! Jo mer, jo bedre spør du meg.

4. Dekk en annen ildfast form (en typisk lasagneform) med tortilla nachoschips.
5. Strø det smakfulle kjøttet over chipsen på midten, og strø så over litt mais.
6. Dekk med et godt lag ost og stek midt i ovnen på 180 grader i ca 10 minutt.

Nachosformen er ferdig når osten har smeltet! Server så retten med samme type tilbehør som du bruker til taco. Vi hadde rømme, tomatsalsa og guacomole til i går. Mmm! Et superdigg alternativ til fredagstacoen.

Ser rimelig digg ut eller hva? <3

– Første møte med uniformen –

Herlighet, se på meg da! Jeg ser jo ut som en ekte sykepleier! Hehe, endelig har min fine, lille uniform kommet frem. Eller lille og lille… Jeg brøt faktisk ut i fullstendig latterkrampe da jeg prøvde på disse buksene. Ettersom jeg hadde hørt rykter om at klærene var veldig store i størrelsen gikk jeg for XS og en variant med strikk både i liv og ben, men likevel var de altså helt enorme. Heh! Ankelen min måtte hatt dobbel størrelse for at strikken i det hele tatt skulle fått noe funksjon, men pyttsann. Nå er jeg ihvertfall beredt om en pasient og to flodhester skulle trenge å dele bukseben<3 Jeg får legge den opp etterhvert, men et par strikk fungerer så langt ypperlig.

– Gravert klokke fra healthworkers –

Til og med skiltet har fått kommet på, så nå er jeg klar for første time i øvingsavdelingen. Den skal vi ha førstkommende onsdag og da er det altså sengeoppredning og forflytning som skal læres. Høres da hyggelig ut? Nesten like hyggelig som neste ukes “kroppsvask-opplæring”. Har jeg forstått det riktig så skal alle 170 elevene vaske hverandre i bare undertøy. Åjada! Tre uker etter skolestart tenker jeg at det blir akkurat passe intimt.

Jeg lovte dere jo å vise frem uniformen min da den kom frem med posten, så her får dere den på! Alt av både klær, skilt og klokke bestilte jeg fra www.healthworkers.no og til sammen kom det vel på rundt 1500kr. Det var med klokkegravering og det hele. Bare husk at spesielt buksene er enorme i størrelsen.. Ihvertfall den jeg bestilte.

Nå skal jeg vaske av sminken for kvelden, hive meg i dusjen og sette meg foran pcen for å lese litt mer om kroppens skjelett. Jeg har bestemt meg for å sitte og pugge navn på knokler til Daniel kommer hjem fra trening, og SÅ skal jeg legge fra meg alt av skole og blogg, og bare kose meg med han.

Nei, jeg lover å ikke skrive om studier i hvert eneste innlegg fremover, men akkurat her følte jeg det var på sin plass med uniformsbilder og det hele <3 Håper det står bra til med dere alle denne mandagen!

Uken som gikk…

Ukens beste dag… Uten tvil fredagen. De to siste ukene er det helgens hyttetur jeg har levd på. Koser meg så vanvittig der ute! Ellers har jeg i grunn ikke gjort så fryktelig mye spennende denne uken. Det har gått i skole, blogging, middagskokkelering og møte med Geir. That about it! Livet kan vel ikke alltid være en fest? Høres kanskje kjedelig ut, men jeg har faktisk kost meg med alt sammen. Jeg har visst (til bestemors store glede) endelig fått ristet av meg rastløsheten fra sommerferien og begynt å sette pris på rolige dager også.

Ukens nedtur… Haha, torsdag morgen. I tre uker hadde jeg mast på mannen om å vaske leiligheten (vi har egentlig annen hver uke), og onsdag kveld slo han endelig på stortromma og vasket som en helt. Altså det var så rent og luktet helt himmelsk her! -I nøyaktig én natt. Morgenen etter kom det nemlig to arbeidsmenn fra borettslaget på døren og sa de skulle slipe verandaen vår. Foråsidetsånn: Stuegulvet har aldri vært mer støvlagt, og alt av hagemøbler var farget grått på to timer. Livet <3

Ukens cravings… Jeg er og forblir et middagsmenneske! Elsker gode middager, og denne uken har jeg satt spesielt stor pris på å sette god mat på bordet når Daniel og jeg har blitt gjenforent etter skole og jobb om ettermiddagene. Det har vært så hyggelig å hver dag sette av litt ekstra god tid til skravling rundt spisebordet. Håper vi klarer å opprettholde denne hyggelige, lille tradisjonen høsten ut.

Akkurat nå… Befinner jeg meg et sted mellom ledd og skjelett-anatomi tenker jeg. Jeg forhåndsskrev denne bloggposten på morgenkvisten i dag, så jeg skulle slippe å ta med pcen på skolen. Gleder meg til å komme hjem, for da skal kjøleskapet fylles med både bloggoppskrifter og nye, gode middager! Hihi, *ukens høydepunkt*.

Ukens bilde… Fremgangsmåte-bilder” av tannbleking med leppestift på, var definitivt ikke den beste idéen.

Ukens sang… “Mercy” av Shawn Mendes, “Company” av Justin Bieber og ” Where are u now” Skrillex & Diplo

Ukens film… Okei, hold dere fast! Jackass-filmene. Disse er virkelig ikke for alle og enhver, og de er til tider så ekle at jeg vil kaste opp litt, men fy søren for noen GALE påfunn. Daniel viste meg dem først i går og vi ble sittende i tre timer og bare le oss ihjel av noen scener altså. For en syk, syk guttegjeng. Alt var ikke like bra, men er du interessert i en noe spesiell kveldsunderholdning så kan det absolutt være en idé å sjekke ut disse.

Nå er jeg klar for en ny, innholdsrik uke jeg! Mandag, velkommen skal du være <3

– Hvitt smil på budsjett –

Annonse

– Hvitt smil med Premium White

God søndagskveld kjære, gode dere <3 Har dere hatt en fin helg? Min har vært helt super, men jeg skal ikke skravle hull i hodet på dere om den før i morgen tidlig, for akkurat nå tenkte jeg å presentere dere for hemmeligheten bak det hvite gliset under her. Hehe. Det er snart seks år siden jeg testet tannbleking for første gang, og siden den gang har jeg prøvd både den ene og den andre typen. Noe som har fungert, noe som overhode ikke har fungert, og noe som har fungert så godt at jeg følte hele tanngarden skulle etse av. Det finnes uendelig mange merker å velge mellom, men det kan definitivt være en kunst å finne et produkt som har alt.

Premium White er et slikt produkt. Ikke ga det meg ørlite ising i tennene, det er rimelig (nå på halv pris), og Effektivt med stor E. Ikke bare i forhold til at en behandling er unnagjort på 25 minutt, men også på den måten at du med hånden på hjertet ser forskjell allerede etter runde én. Kombinasjonen av både spray, tannskinner, blekemiddel og led-lys gir akkurat like hvite tenner som de du får av å tømme lommeboken hos tannlegen, og det som jeg likte best var at jeg ikke trengte flere enn fire behandlinger for å oppnå ønsket resultat.

Bleker du tennene dine to gang daglig da så er det altså unnagjort på 48 timer. Jeg vet ikke med dere, men jeg har ihvertfall aldri hørt om noe som kan tilby effektive resultater. I sprøyten med blekemiddel er det dessuten igjen til enda flere behandlinger om jeg skulle ønske å friske opp gliset igjen om en måned eller to, men jeg verken drikker kaffe, røyker eller snuser så så lenge jeg er flink med tannpussen pleier smilet mitt å holde i et år.

For noe avansert tull, tenker du.. Jeg vet, jeg vet. Jeg tenkte akkurat det samme selv da jeg åpnet mappen og fant både spray, blekemiddelsprøyte, tannskinner og oppbevaringsboks der. Haha, det er vir-ke-lig ikke så avansert som det ser ut som. To minutt tar det å støpe disse formene, og så er det bare å bleke i vei. Det følger også to oversiktelige og fine bruksanvisninger med i pakken, men jeg legger likevel med en steg for steg liste under her selv så dere få lese gjennom den før dere eventuelt bestemmer dere for å klikke hjem en pakke.

Slik gjør du:
1.
Kok opp litt vann i en kjele, senke tannskinnene ned i det varme vannet og hold de der i tre små sekund. Ta så opp tannskinnene igjen, putt dem inn i munnen, og bit sammen slik at de former seg perfekt etter tennene dine. Dette gjøres altså bare én gang, og ikke hver gang du skal ta behandlingen.

2. Spray din vanlige tannbørste med litt av denne blå væsken som følger med på sprayboks, og børste tennene i 60 sekunder. Spytt ut blandingen, fyll blekemiddel i de ferdigstøpte tannskinnene og plasser de på tennene dine.

3. Plasser LED-lyset rett innenfor leppene, bit sammen og vent i 25-30 minutt. Når behandlingen er ferdig skyller du munnen din for det som måtte sitte igjen av gelerester, ooog vips du er ferdig!

Her ser dere mitt resultat etter fire behandlinger. Pakken kan dere klikke hjem HER til kampanjeprisen 449kr. Vanligvis koster den 1199kr, så her er det definitivt noen merkbare kroner å spare!

Kanskje noen av dere har testet Premium White allerede? Hva synes dere?
Er det noe dere lurer på så må dere selvfølgelig bare spørre <3

Hyttetur med buorm og stjernehimmel

God dag, god dag kjære dere! Da var vi hjemme igjen i leiligheten etter en helt nydelig morgen og kveld på hytten. At det går an å ha det så forbaska koselig sammen? Jeg skjønner det ikke. To år har vi vært sammen nå i høst, og jeg føler meg enda som en forelsket fjott! Vinden var så kald i går kveld at vi ble sittende inne og fyre i peisen med kortspill og kakao helt til sene natten, og herregud som vi lo og koste oss. Jeg tror ikke vi kom oss i seng før nærmere to på natten, og det var bare såvidt jeg klarte å sovne da også, så oppgiret som jeg var.

Like før sengetid gikk vi nemlig ut på verandaen for litt luft, og det synet som møtte oss på himmelen der, er bare det fineste jeg har sett… Himmelen var så stjerneklar som den bare kan få blitt, og ettersom omgivelsene var bekmørke følte jeg virkelig at jeg så hele melkeveien foran meg. “WAAAOW, Daniel!!” sto jeg og skrek i ekstase, og pekte i vildens sky på stjerneskudd som falt i alle retninger. Haha, skulle tro jeg var fem år, men selv Daniel sa det var en av de flotteste stjernehimlene han hadde opplevd. -Og når han sier det så er det bra.

Ah, nei det var en fryd å våkne opp på dette fine, stille stedet, til sol og utsikten av ferskvann rett utenfor. Vi spiste frokost, tok noen runder med kortspill og pakket sakene våre ganske kjapt i dag tidlig, men vi fikk akkurat det vi ønsket oss denne helgen, og det var noen supre avkoblingstimer fulle av latter og morro <3


Min første buorm fikk jeg forresten også hilse ufrivillig på i dag, og fy fader! Det var på skogsveien tilbake til bilen jeg holdt på å gå rett på den, og satte i et helsikkes brøl da jeg fikk øye på en kullsort, tykk slange foran meg. Jeg har sett hoggorm og slever mange ganger i mitt liv, men dette her er det skrekkeligste jeg har hatt foran føttene mine! Jeg trodde oppriktig at en av dyreparkens krypdyr hadde kommet på avveie så tykk og lang som den var. Daniel ville jo dæve av latter, men jeg måtte faktisk frem med google for å la meg overbevise om at den var norsk og ufarlig. Jeg trodde egentlig at jeg likte slanger jeg, men usj altså. Blir’ke flere blåbærturer på meg i år!


For et idyllisk sted <3 Koser meg glugg her hver eneste gang.

Antrekk – 260816

Da var sekken pakket og fredagssnacksen kjøpt inn! Hurra for helg! Ville bare titte innom dere og ønske dere alle en finfin kveld før jeg hopper avgårde på hyttetur. Jeg har bestemt meg for å kjøre leselørdag hjemme i leiligheten i morgen, så i dag er planen bare å ta det helt med ro, fiske, lage god mat og skravle med Daniel rundt det fine bålet som han alltid steller i stand til oss. Gleder meg til å bare koble helt ut for en kveld! Det trengs selv om det bare er en liten uke siden sist. Jentene mine kjenner jeg forresten også at jeg kunne trenge en kveld eller to sammen med nå, men vi har vært så opptatte med de nye studiene våre alle mann at tiden bare ikke har strukket til de siste par ukene! Heldigvis har vi en syforening å glede oss til allerede førstkommende tirsdag <3

– Bukse, belte og genser fra Gina Tricot, Jakke fra Only, Sko fra Mango –

Til tross for at yr meldte gull og grønne skoger, har det vært et skikkelig drittvær her i dag! -Og jeg som dro på skolen i kjole og gladiatorsandaler da.. Fant fort ut at jeg var alene om det. Jaja, nå ser det ut til at solen har tittet frem likevel. Krysser fingrene for at den holder hele kvelden så vi kan kose oss utendørs helt til midnatt.

Vi sees igjen i morgen dere! Ha det bra så lenge <3

Lunsjtips: Biffsalat med villris

God morgen og god fredag dere! Før jeg hopper avgårde til ukens siste skoledag har jeg bare lyst til å dele enda et glimrende lite lunsjtips med dere. Som jeg nevnte for et par dager siden så lagde mannen en gigantisk porsjon biffsalat til oss tidligere denne uken, og denne var så både mettende og god at jeg blir nødt til å dele oppskriften videre. Har dere lyst til å teste den ut, så handle inn ingrediensene på lørdag foreksempel og lag en like stor porsjon ferdig søndag kveld så har du antagelig lunsj til skole eller jobb fiks ferdig for hele uken.

Nå, kan dere ha en fin fredag? Det skal ihvertfall jeg ha! Sommerkjolen har fått komme på denne morgenen for i dag melder været strålende sol og 22 varmegrader her i sør. Passer perfekt ettersom Daniel og jeg tar turen ut til hytten i kveld for en liten reprise av forrige fredag <3 Det var jo så vanvittig koselig sist!

Du trenger: 1. 400g biffkjøtt 2. 1 paprika 3. 1 crispy salathode 4. 1 pose sukkererter 5. 1 finhakket soltørket tomat 6. En håndfull fetaost 7. 1 agurk 8. 2 poser villris 9. En boks cherrytomater

Slik gjør du:
1.
Krydre (med salt/pepper) og stek ferdig kjøttet først. Bare prøv å sørg for å få det mørt og ikke tørt. 
2. Finhakk alt av salatingredinser og kok villrisen etter anvisning på pakken.
3. Avkjøl kjøtt og ris før du vender alt sammen i en bolle. YUM!

Ser godt ut ikke sant? Det var det også <3

– Mine beste studieteknikker –

God kveld! I dag har jeg tatt på meg oppgaven som studieteknikk-veileder for dere, hvis det er greit? Neida, men jeg har ihvertfall laget en liten liste med mine beste studietips til dere! Høres ikke det bra ut? Det er ikke sikkert at alt dette fungerer for alle og enhver, men punktet om å få struktur på hverdagen tror jeg foreksempel ikke det skader noen å lese <3 Håper i det minste at denne posten bidrar med litt motivasjon til å sette i gang!

1. Få struktur på hverdagen. Hvis forelesningen ikke starter før klokken 10.00 en dag, hva med å dra på skolen klokken 08.00 likevel og lese et par timer før forelesning? På sykepleierstudiet forventes det at studentene skal lese 40 timer i uken, og når timeplanen kun består av 20-25 forelesningstimer sier det seg selv at man har en hel del studering å gjøre på egenhånd. Lag deg en leseplan helt fra starten av slik at du faktisk får det til! 40 timer er mye, og andre studier har gjerne enda flere! Har du en jobb og et ønske om litt fritid også, så nytter det ikke å sove til formiddagen eller sumle bort timesvis på tvtitting. Kutt ut alt av dødtid så får du tid til alt du vil.

2. Start på lesingen NÅ. Pensum er ved veldig mange studieretninger på universitetet enormt, og for å få en god karakter på eksamen er du helt nødt til å vise forståelse for stoffet. På ungdomsskole og videregående kunne man i flere fag ta skippertak et par uker før prøven og bare pugge seg til gode resultater. Det er fryktelig vanskelig i fag med tusen siders pensum. Start nå, så får du kanskje tid til å kjøpe julegaver og i desember!

3. Sett deg små mål. – Lag deg både korte og langsiktige mål hele veien mot eksamen. Det kan være mål som å lese et visst antall sider per dag, eller løse et visst antall oppgaver innenfor en tidsramme. Bare husk at de må være gjennomførbare! Er du realistisk så fungerer denne metoden som bare fy på motivasjonen.

4. Finn din favoritt-leseteknikk. Det finnes jo uendelig måter å studere på, men alt fungerer aldri for alle. Finn ut hva som funker for deg. Hva som gir deg best forståelse og hva som får deg til huske best. Selv har jeg fire punkter som jeg er helt avhengig av å følge for å bli klar til eksamen, og det er disse:

– Lese og forstå pensum før forelesningen –
En forelesning varer bare i 45 minutt, og når et par forelesningstimer skal dekke et helt kapittel på 40 sider er det utrolig vanskelig å skulle få en god forståelse for hele penum. Dessuten er det ikke alle forelesere som er like flinke. Noen går fryktelig fort frem for å komme igjennom alt og hvis du ikke forstår bæret fra første stund så skal det godt gjøres å få noe mer enn en “introduksjon” ut av timene. Har du brukt 3,4,5 timer på å lese, jobbe med oppgaver eller skrive notater til pensum før timen, så kan du bare lene deg tilbake når læreren snakker, tilføye notatene dine det lille ekstra av nyttig informasjon h*n måtte komme med, og bruke timen som en terpe/repetisjonstime. Det gjorde jeg i anatomitimen min i dag, og herregud så effektivt det var!

– Gå i forelesning –
Høres kanskje åpenbar ut, men ut over høsten tipper jeg klasserommet vårt kommer til å være halvparten så fullt som det er nå. Vi har ikke mer enn 5-6 obligatoriske timer i uken, så alt dette med anatomi og sykepleie kan man egentlig studere på egenhånd om man vil. -Men hvorfor i all verden kaste bort en læreressurs når man har fått en utdelt? Nei, gå i forelesning selv om du ikke må. Læreren presenterer stoffet på en annen måte enn det pensumboken din gjør, og mest sannsynlig blir det da også enklere å forstå. Tar du notater til forelesningen så vil det også hjelpe deg til å huske stoffet en hel del bedre. Du husker stort sett alltid mer av skrive enn å lese.

– Kort ned kapitlene med egne notater –
Dette gjør jeg når jeg forbereder meg til forelesning. Da går jeg gjennom kapitlene læreren skal snakke om, leser dem grundig før jeg skriver stikkord og notater til mer eller mindre hvert avsnitt. Da får jeg en mye bedre forståelse for hva som faktisk er nødvendig å lære seg, hvilke begreper som er relevante å pugge osv. Etter forelesning liker jeg også å besvare oppgaver som står tilknyttet til kapittelet i pensumboken, eller oppgaver som foreleseren legger ut på Fronter. På den måten får jeg sjekket at jeg virkelig har forstått stoffet.

– Lær bort egen kunnskap til medstudenter –
Eller til kjæresten om du vil! Daniel måtte senest i går kveld være publikum for min lille fremføring av cellens organeller. Altså, alt går an! Å snakke om det du har lært, lære det bort til andre igjen og diskutere det høyt synes jeg å huske er vitenskapelig bevist å være den beste måten å huske på. -Men igjen, vi er selvsagt forskjellige!

Helt til slutt må jeg bare si to ting: Husk å ta pauser, og unn deg selv noen belønninger!
Selv liker jeg å rigge meg til med en stykk kakaokopp, litt mat, og litt deilig snacks <3