Tonight i’ll be the devil

Hvis ikke jeg er den skumleste djevelen dere har sett i deres liv, så vet ikke jeg. Høhø! Kanskje det blir bedre når de knallrøde, falske vippene kommer på. Jeg blir visst aldri gammel nok for en Halloween-fest! Hva kler dere dere ut som i kveld? Jeg dro som vanlig ut på Birkemo i aller sise liten, og der fikk jeg med meg et par djevelhorn, noen falske vipper og en slags “djevelstav”. Litt nytt treningstøy fikk oså bli med hjem sammen med en splitter ny krølltang. Tenkte jeg kunne vise dere noe av dette i morgen! Hva sier dere til det?

Møtet med denne mulig, nye samarbeidspartneren gikk forresten også veldig bra. Jeg har vært litt småhysterisk det siste døgnet ettersom jeg klarte å glemme igjen mobil-laderen i Kristiansand. Etter å ha sittet på toget i 3 timer kan dere jo tenke dere hvor mange prosent jeg hadde igjen da jeg kom frem, så bestefar ble sendt ut i nabolaget klokken 21.00 om kvelden, på leting etter en iphone 5 lader til meg. Hahaha, nei jeg tuller. Han gjorde det av fri vilje fordi han er verdens skjønneste, og jammen hadde vi en snill nabogutt som ville låne meg en lader også. Da morgenen kom, dro bestefar til byen en time før meg, kjøpte ny lader og ga meg den så jeg kunne få lade mobilen mens jeg satte i møte. Jeg sier bare herlighet! Disse besteforeldrene mine kan jammen skjemme bort barnebarnet sitt.

Ellers har jeg fått en statistikk-oppdatering på melding av Magnus hver time siden klokken 08.00 i dag morges. Han er helt i hundre over å ha ny leserrekord. Faktisk så er leserantallet hans så høyt denne fredagen at jeg nesten må spørre om han vil reklamere litt for meg fremover. Hehe! I morgen er det lønningsdag for oss bloggere og hvor mye vi får i lønn avhenger av hvilken plass vi ligger på topplisten. Slik statistikken hans ser ut nå kommer han til å stikke av med mer enn meg! Haha, jaja er det noen som fortjener det så er det jammen han. Sånn går det når man står på og aldri gir seg! Han har akkurat skrevet et litt mer personlig blogginnlegg fra tiden da han var den svakeste gutten på fotball-laget. Jeg synes det var så fint at jeg har lyst til å dele det med dere. Den mannen er et prakteksempel på at man kan klare det man vil klare.

Blogginnlegget jeg snakker om finner dere HER.  <3 (Nå ryker lønna mi!)
Hahaha, neida. Ønsker dere en super halloween-feiring! Pass på dere selv.
<3

Happy Halloween y’all!

God morgen fra Stavanger! Wihuu, det er så ubeskrivelig deilig å være tilbake. Jeg kom frem i går kveld og timene før avreise fløy så fort avsted at jeg faktisk ikke fikk kommet med en eneste bloggoppdatering. For et år tilbake ville jeg ha fått hysteriske anfall av dette tilfelle, men i går tok jeg meg altså en pcfri dag med slående ro! Jeg har vel endelig innsett at en sjeldnere fridag ikke dreper. <3 I stede for å kaste meg over pcen, ga jeg mine fire besteforeldre hver sin gode klem, skravlet i vei, spiste ferske reker og så “Gift ved første blikk”. Herlighet for et program! Villeste jeg har sett. Hvem i all verden er det som melder seg på den slags da? Folk er gale.

Ja, så våknet jeg opp til selveste Halloween da dere! Skal dere ut på noe spennende i kveld eller skal dere bare sitte hjemme og dele ut godteri til barn? Jeg hadde først tenkt til å gjøre det sistnevnte, men nå ser det ut til at det blir et aldri så lite Halloween-party på meg! Iselin har dratt meg med på noe morsomme greier, og det betyr at jeg må ut og finne kostyme! Hoho, gode gud. Jeg håper jeg finner noe som er litt standard.. Vil nødig kle meg ut som en fluesopp. <3 Jeg får se hva jeg finner! Jeg har et møte med en mulig, ny samarbeidspartner her i Stavanger, klokken 11.00 og tar like godt en shoppingrunde med Iselin etter det. Wihuu! Gøy blir det uansett.Ville bare dele litt filmtips med dere som skal sitte hjemme i kveld!
Mine 18 favorittskrekkfilmer finner dere i et tidligere innlegg HER.

Packing my bag!

Da var kofferten allerede pakket til morgendagen. Så fort jeg har fått unnagjort en treningsøkt og noen ærend i morgen tidlig, hiver jeg meg altså på toget til Stavanger. Tenk jeg har pakket en hel dag i forveien dere! Da gleder hun seg… Det begynner å bli noen uker siden Cathrine og jeg dro til Stavanger på jentetur, og da ble det ikke engang tid til å treffe familien! Dere kan tro jeg savner dem nå.

Cath var faktisk i Stavanger forrige uke igjen, og jeg har vært så misunnelig! Jeg tror ikke jeg har fortalt dere det, men hun og bestevenninnen min fra Stavanger “Iselin”, traff hverandre forrige uke, spiste lunch sammen og hadde jentekveld. Haha, jeg vet ikke hvorfor jeg synes det er så stas, men det føltes som jul og nyttår på samme tid da de fortalte meg det. Det var bare så utrolig hyggelig å høre at to av mine beste venner fra to forskjellige byer bestemte seg for å treffes og bli bedre kjent, selv uten meg tilstede! Ikke at jeg trodde de behøvde meg for å komme i kontakt, men dere skjønner hva jeg mener! Haha, herlighet så kos. <3 Jeg blir så latterlig glad.

Husmoren i meg har også fått komme frem i dag! Jeg har hatt støv på hjernen og har det i grunn fremdeles. Jeg har bare latt Jif sprayen få en liten hvilepause mens jeg oppdaterer dere. Jeg dro forresten også innom frisøren for å hente disse bildene, men der kom jeg jo ingen verdens vei. Bildene lå på en Mac og prosessen med å flytte bildene over fra en mac til et minnekort var litt for avansert for både meg og hele frisør-crewet. Vi ble sittende og google “hvordan kopiere og lime inn bilder på mac”, men fant altså aldri en løsning på problemet. Jada, nå tenker dere at jeg er både blond og dum, men kan man ikke mac så kan man ikke mac. Jeg får prøve igjen en annen dag når Mac-sjefen er på huset! 

Heh! Ønsker meg opplæring for Mac-maskiner til jul.
Håper dere har hatt en fin onsdag <3 Tilbake til støvtørkingen!

Every brunette needs a blond bf

Det er så sant! Hva skulle jeg vel gjort uten tuppa mi? Hun var egentlig syk da jeg spurte om hun ikke ville være med ut og spise på mandag, men klart hun skulle være med for det. Hun fylte like godt veska proppfull av tabletter og tok en håndfull av dem til dessert. Hehe! Jeg blir så glad av å se at hun smiler så bredt om dagen. Nå skal jeg ikke brette ut om venninnenes privatliv, men jeg tror jeg kan våge meg til å skrive at bestis er en smule betatt! -Og jeg finner det selvfølgelig farlig hyggelig å høre på dette klissesnakket. <3

Er venninnene forelsket så blir jeg nesten litt forelsket selv. Sitter bare og gliser fra øre til øre jeg, når de romantiske detaljene kommer på bordet. Haha. Er det noe jeg unner bestis så er det å finne seg en alle tiders mann. -Og skulle han vise seg å ikke være alle tiders likevel, så får man med meg å gjøre! Hehehe. *Passepå* Neida, men joda. Mandag kveld gikk altså til en nydelig middag på Slakter Sørensen. En restaurant vi besøker litt for sjeldent. Her hadde vi hver vår indrefilèt med epleterte og brownies til dessert. Ååh! Kjenner jeg får vann i munnen av å glane på disse bildene. Etter et par timers skraving og kos avsluttet vi like godt kvelden med en solrunde på Brun og Blid. Ikke at Cathrine trengte det.. Tror aldri jeg har sett brunere kvinnemenneske mot begynnelsen av november måned.


I dag har jeg hatt nok en hektisk morgen og planene stopper ikke før senere i kveld, men er det noe jeg MÅ få gjort i dag så er det å ta turen til frisørsalongen for å få tak i disse brudebildene. Jeg skjønner at mange av dere venter i spenning! Hihi. Ville bare ønske dere en strålende onsdag så lenge. Vi blogges selvsagt mer senere!

Happy wednesday you all! Make today ridiculously awesome.

DIY – Marble computer

Ååå! Jeg elsker, elsker, elsker dette DIY prosjektet! Jeg har siklet etter en slik marmor-pc helt siden jeg så Annette Haga sin hvite variant fra Ebay. For en liten stund tilbake tittet jeg innom Eirin Kristiansen sin blogg og der klikket jeg meg rett inn på et DIY prosjekt hvor hun hadde laget et slikt “deksel” på egenhånd, kun ved hjelp av papir og saks. “Himmel så enkelt”, tenkte jeg og fløy avgårde på Panduro hobbybutikk. Nå er jo jeg en liten motstander av mac, og bruker derfor intet mindre enn tre vanlige pcer når jeg blogger. Disse er alle sammen i sølv eller sort, så derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på varianten med sort marmor i stedet! Så får dere sett hvordan det ser ut også! Hvit marmor er jo absolutt finest, men jeg tror dessverre ikke det vil fungere på annet enn mac. <3

Du trenger: 1. En marmor-rull fra Panduro Hobbybutikk (koster under hundrelappen) 2. En skarp kniv 3. En linjal


Slik gjør du:
1. Rull plastrullen ut over pcen. Mål nøyaktig hvor mye du trenger for å dekke hele, og skjær til med den skarpe kniven.
2. Riv av plastikken på baksiden av plastrullen, og klistre papiret på pcen litt av gangen mens du presser med en linjal.
3. Dette for å unngå stygge luftbobler. Har du en pc-logo som du ønsker å vise, kan du også skjære denne ut med kniven.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg gjorde dette i all hast i dag formiddag. Jeg hadde bare noen minutter til overs og kastet meg dermed på prosjektet. Legger dere to minutter ekstra i det så vil dere nok få et enda penere resultat, men jeg syntes slett ikke det ble så verst jeg! Se hvor stusselig pcen så ut før da. Nå er det jo litt stil på den! Hihi. Nesten så jeg går og kjøper meg en mac nå, bare for å lage en hvit variant også.

Hva synes dere? Er det flere som har prøvd seg på dette allerede?
Nå skal jeg kose meg med en kopp varm te og kommentarsvaring!

Video – Effektiv rumpetrening!Hurra! Da har jeg klart å overtale Magnus til å skrive et helt blogginnlegg om rumpetrening! I crossfit dreier det seg egentlig om å hele tiden trene hele kroppen. Gjør du det så behøver du ikke disse isolerende “rumpe,mage,lår” øvelsene for å oppnå de resultatene du ønsker. -Men nå har jeg altså fått denne mannen til å filme meg utføre tre ulike, supre rumpeøvelser som faktisk setter mer enn bare setemuskulaturen i gir! En av dem finner dere under her, og de to andre finner dere på bloggen til Magnus.

Som Magnus så fint skrev i sitt eget innlegg bør man fokusere på å prestere, slå rekorder og bli sterkere fremfor å trene for å få sprettrumpe, six-pack eller stramme lår. Konsentrerer man seg om å bli flink og variere treningen så vil den spreke, fine kroppen komme som et resultat av dette. Jeg har gang på gang fått erfare at burpees gir like støle magemuskler som sit-ups, og ved å utføre burpees setter jeg hele kroppen i aktivitet! Hvorfor skal jeg da ligge og ta sit-ups i det hele tatt? Vil man ikke aller helst være sterk i hele kroppen? Vel, jeg liker å variere øvelsene jeg. Noen dager trener jeg også rumpe ved å ta knebøy hjemme på stuegulvet. Andre ganger kjører vi hoppetrening i garasjen til Matthew og Magnus. Variasjon er helt klart blitt nøkkelen til min motivasjon. Prøv disse øvelsene neste gang dere drar på trening, så sitter dere forhåpentligvis igjen med gode og støle rumper dere og!

Denne gang vil øvelsene jeg viser frem kreve at du har en vektstang eller en kettlebell tilgjengelig. Har du verken utstyr hjemme eller et treningssenter i nærheten, så fortvil ikke. Det blir nok ikke siste gang vi tipser om gode øvelser for hele kroppen! Neste gang får vi kjøre “Marthe tipser – hjemmetrening uten utstyr”. Hva sier dere til en slik video?

Se de andre to videosnuttene på Magnus sin blogg HER
Han har også skrevet noen ord om rumpetrening!

New pair of Michael Kors

Okei, jeg har nok en gang forelsket meg i et par sko! Gud, bedre. Jeg ville hoppe i taket av glede da jeg fant disse på sørlandssenteret lørdag ettermiddag. Også på Eurosko da! Jeg visste ikke at Eurosko hadde sko for meg i det hele tatt! Jeg har vært på jakt etter et par komfortable sandaler med reim rundt ankelen helt siden jeg mistet favorittparet i den tapte kofferten fra Costa Rica i sommer. For to dager siden fant jeg det endelig. Dette paret er rett og slett perfekt i mine øyne. Superlekre, superkomfy og av god kvalitet.

Jeg skulle gjerne ha knipset flere bilder av skoene på, men jeg slet litt med å få det til på selvutløseren i dag tidlig! Jaja, det kommer nok flere anledninger hvor jeg kan få vist dere hvor fint de sitter på. <3 Et DIY innlegg skulle jeg egentlig også hatt i dag, men det var så mørkt da jeg kom hjem fra trening klokken 16.00 at det ikke nyttet å ta frem kameraet for steg for steg bilder. Nå som vi har stilt klokken en time tilbake blir det så fryktelig fort mørkt vet dere! Fremover gjelder det å være effektiv fotograf på morgenkvisten!

Jeg håper dere har fått en like sprek start på uken som det jeg har! Jeg føler jeg har fått gjort masse fornuftig denne mandagen, så nå tar jeg turen til byen for middag med Cathrinemor. Litt må man få unne seg i en hektisk hverdag. <3 Kameraet blir med oss ut!

Nå, hva synes dere? Paret koster 1499 kroner på Eurosko. <3

Y.E.S.T.E.R.D.A.Y

Morn! Jeg sluknet nesten med en gang gårsdagens siste innlegg var publisert, og sov som en engel! Nå skal jeg snart fly avgårde på trening, men først tenkte jeg å dele litt flere bilder fra gårsdagen med dere. Da brudemessen var over dro hele gjengen fra Komponisten frisørsalong ut for å spise, og da hev Magnus og jeg oss like godt med! Vi ble jammen sittende på “Hos Naboen” i to og en halv time, snakke om dagen, le og kose oss. Ihvertfall Magnus! Hehehe, kan en mann egentlig klage med ni velstelte damer rundt bordet?

Jeg har litt av hvert på planen i dag, men jeg skal også være en flittig blogger! Mailboksen min er nesten blitt urørt den siste uken og jeg har derfor også litt å ta igjen på den fronten! Jeg tror jeg får sette av kvelden til litt hygge på hjemmekontoret. Regnskapsfører Geir venter også et besøk av meg i morgen tidlig. Best å ha alt på stell innen den tid! Vil nødig skuffe Geiremann rett etter ferien hans!

Silje: Skal ikke du ha dessert?
Marthe: Eee, nei. Min personlige trener sitter ved din side…

Hehehe, nei det var en spøk. -Men det tror jeg dere vet. <3

Ha en stråålende mandag alle sammen! Vi skrives mer etter trening <3

En søndag som brud

Da var denne brudemessen vel overstått og jeg kan endelig trekke pusten! Jeg satte i frisørstolen allerede da klokken slo 08.30, og der ble jeg helt til halv tolv for styling og makeup. Klokken tolv var det tid for øving på Ernst Hotell, og deretter ble det litt mingling i lokalet før selve showet startet. Jeg som hadde store planer om å knipse en halv million bilder til dere fikk nesten ikke tatt et eneste ett. Å lete etter kameraet var vel det siste jeg tenkte på da jeg sto superstresset på bakrommet og kastet på den ene kjolen etter den andre. Heldigvis løp ei av frisørene rundt og tok hundrevis av bilder hele dagen, så jeg får heller se og stjele minnekortet hennes!

Det dere ser her er fra øvingen før showstart, men jeg lover å dele noen lekre brud/brudgom-bilder med dere også så fort jeg har dem. Jeg kan ihvertfall fortelle at alt gikk veldig fint! Kjolene fra brudebutikken “Elegant” var nydelige, dressene var superflotte, og alle sammen gjorde en strålende jobb. Hoho! Magnus våget seg til og med til å klype meg i rumpa da vi gikk siste runde som brud/brudgom, noe jeg ser har resultert i et par instagram-videoer med hashtagene #beautiful #couple. Hehehe. Jeg koste meg en hau og det håper jeg jammen de som så på også gjorde! Mer om den fine dagen får dere få siden. Nå kjenner jeg nemlig at jeg snart stuper! <3

Det ble en sniktitt i første omgang. <3 Håper dere har fått en fin søndag dere og!

Vinn selvpleiende spaprodukter!Hvor deilig ville det ikke ha vært med litt spa denne søndagen? Jeg kan faktisk ikke komme på noe som frister mer. Været har vært surt og trist hele uken, og jeg er så stiv i skuldre og nakke at jeg kjenner jeg kunne drept for litt massasje. -Men den slags blir det ikke tid til i dag! Jeg sitter mest sannsynlig i frisørstolen nå og gjør meg klar for brudeshow! Hihi, jeg får heller unne meg litt deilig hjemmespa i kveld med en god bok og litt opphakket frukt! Å besøke en spa-avdeling er kanskje det beste jeg vet om, men det er som regel noe man unner seg en sjeldnere gang! Folk flest har ikke råd til en 60 minutters aromamassasje hver søndag, så da må man ty til litt rimeligere alternativ. Under her får dere min lille sjekkliste for en perfekt “hjemme-alene” kveld. Kanskje dere har noe å tilføye? 

Marthe’s sjekkliste for en selvpleiende høstkveld: 1. Dorco Shai barberhøvel 2. En god skrubb 3. En fuktighetsgivende bodylotion 4. Stearinlys (mange) 5. Dyne i sofaen 6. Jordbær og sjokolade 7. En god bok, et inspirerende blad eller en morsom film.Det er ikke så mye som skal til! Bare glattbarberte legger i nytt, rent sengetøy er en opplevelse i seg selv. Jeg har nå brukt Dorco Shai sine rosa, seksknivede høvler i lange stunder og har fått både venninner og familiemedlemmer av venninner til å teste dem ut. Rett og slett fordi jeg synes disse høvlene ER det beste. Knivene holder seg skarpe lenge, de får med seg alt som er av hår, og huden kjennes myk og god selv før jeg har smørt meg med bodylotion etterpå. Veldig mange av dere har nok allerede hørt om Dorco Shai. Er det egentlig noen bloggere igjen som ikke bruker dette merket? Klikker dere hjem en gratis prøvepakke HER, så er dere også med i trekningen av å vinne et helt års forbruk av Shai høvler, og her trekkes nye vinnere hver fjortende dag så her har dere flere sjanser!

Ellers har jeg en ekstra overraskelse til dere som klikker hjem denne Shai prøvepakken. I samarbeid med Dorco har jeg fått lov til å dele ut en en pakke stemningsfulle spaprodukter til en verdi over 1000 kroner! Hva sier dere til et nydelig Voluspa duftelys i sølv, en Ole Henriksen bodeskrubb, en Clarins kroppsolje mot stress, og favorittmerke mitt “Babor” sin Clean and peel krem for føtter? Hadde ikke det vært noe å ha i hus den kvelden du får lyst på litt ordentlig hjemmespa? 

Slik deltar du:
1.
Klikk hjem en gratis prøvepakke med Dorco Shai sine barberhøvler HER.
2.
Legg igjen en kommentar under her hvor du forteller at du er med i trekningen!Har du allerede klikket hjem prøvepakken, holder det å legge igjen en kommentar!
Lykke til da dere! Vinneren trekkes førstkommende onsdag. <3

   Annonse