Getting ready for a ladies night

God morgen kjære dere! Her sitter jeg i min splitter nye jumpsuit og gliser over hvor fornøyd jeg er med helgen allerede. Fredagskvelden ble så forbaska hyggelig! Idoldeltakerne var råflinke, Ina Wroldsen var enda bedre og Daniel og jeg hadde virkelig bare en knallkveld sammen. Ikke vet jeg hva det var i de rekene vi hadde til middag, men noe må det ha vært for det ene latterkrampe-anfallet kom etter det andre og nei.. Stemningen var bare skikkelig god i går <3 Er humøret like bra med jentene i kveld så må dette bli årets helg..

  Hva synes dere om bekledningen forresten? Jeg har vært på utkikk etter en fin jumpsuit lenge, men Bikbok sine varianter får jeg bare ikke presset melonene mine inn i. Derfor ble jeg så glad da jeg oppdaget denne på Vero Moda i går, og den faktisk satte som et skudd! Eller.. Uten belte ser den egentlig helt formløs ut, men med noe i midjen ble den jo rålekker? 499kr betalte jeg, og de hadde den i sort også til dere som fikk lyst på samme.

Hoho, sjekk den bulen på armen da! Det ser nesten ut som jeg ikke har gjort annet enn å pumpe biceps i mitt liv. Hehe, Selini og jeg har ukens tredje og siste treningsdate foran oss så fort dere er oppdatert, og så skal jeg bare hjem for en kjapp runde i dusjen før finstasen må på igjen og vinflasken frem. Det er ladies night out denne lørdagen og jentetur skal bookes, så denne kvelden har jeg gledet meg til i flere uker nå <3

Ha en nydelig lørdag alle sammen! <3

Lysere farger til lysere tider

Etter å ha gått rundt med den samme brunrøde fargen på leppene fra morgen til kveld i mer eller mindre hele vinter, følte jeg det var på tide å investere i noe nytt. Lysere tider er like rundt hjørnet og med det bestemte jeg meg for å gå for to nye, freshe farger! 60 minutter sto jeg inne på Kick og smørte ikke bare hånda, men halve overarmen min inn i ulike leppestift-tester, og til slutt bestemte jeg meg for å gå for denne lys rosa og duse ferskenfargen. Ser de ikke fine ut? Ah, denne lys oransje var altså bare helt nydelig.. Friskere får du ikke!

Er det noe jeg egentlig ikke er så flink på så er det å oppgradere sminkevesken med nye produkter. Jeg har holdt meg til det samme gamle i snart 10 år, og derfor blir jeg så giret når jeg endelig slår til og tilføyer den noe nytt. Haha! Aldri testet Clinique sine farger før, men disse var virkelig rålekre. Absolutt verdt å tipse dere om også.

Slik ser de altså ut, og navnet på begge farger har jeg skrevet under her. Nå skal denne damen fylle vaskebøtten med friske såpedufter og sveipe moppen litt! Det er helg og mannen har kommet hjem med både reker og 13 nydelige roser, så nå mangler bare fredagsvasken av leiligheten så har jeg det helt upåklagelig her!

– New colours from Clinique –

Håper det står bra til med alle dere andre også. -Og ikke glem å snurre idol om to timer! I morgen blir det fullt kjør fra morgen til kveld med jentene mine, så i dag skal jeg bare ligge og nyte meg hjemme alene med tvkos og nyvaskede gulv. Dette blir en knallhelg. Jeg har det på følelsen <3

Moodboard – 17 mai frisyren

Åh! Er det bare meg, eller er vi skikkelig klare for mai nå? Jeg smiler bare av tanken på at første dag i ny måned er allerede til søndag. April har jo bare vart og vart! Vanligvis føler jeg årstidene virkelig flyr forbi, men denne måneden her har gått saaakte! Kanskje jeg føler det sånn fordi jeg har lengtet etter sommeren helt siden hjemreisedagen fra Dubai i januar. Uansett! Mai måned er like rundt hjørnet, og de neste par ukene tenker jeg å være superflink til å dele litt nasjonaldags-inspirasjon her på bloggen! Hva sier dere til det? Det kan være alt fra tips til bord-dekking, gode 17. mai desserter, eller inspirasjon til pene vår og fest frisyrer foreksempel!

Sistnevnte ble jeg sittende og lete etter nye idéer til i hele to timer denne ettermiddagen. Nå som jeg har fått så vanvittig langt og fyldig hår er jo alternativene uendelige! Er det noe jeg SKAL bli flinkere til den kommende måneden så er det å være mer kreativ med hårstylingen min. Jeg vil ha det mer oppsatt, flette det mer, bruke blomsterkranser og bare gjøre morsomme ting med det! Det er jo så gøy å eksperimentere litt?

Kanskje jeg setter i gang allerede nå! Nei.. Jeg må først rydde dette galehuset. I går kveld var det strøkent her, og nå.. en middag og åtte frokostrundstykker senere er det fullstendig kaos både på kjøkkenet og i stuen. *Sukk* Jeg forstår ikke hvordan jeg får det til. Jaja, det er mitt problem! Dere må ha en finfin torsdagskveld alle sammen, så håper jeg dere er klare for å ta imot litt mai-inspirasjon i nærmeste fremtid <3

Alle bilder her er fra Pinterest <3 Tidenes inspirasjonskilde det der..
Dere er forresten råflinke på tilbakemeldinger om dagen! Det gjør meg helt skravlesyk!

Jeg har tjuvstartet helgen

I dag har min kjære hatt lesedag her hjemme, og dermed har jeg gått rundt med tidenes helgefølelse! Det er ikke så ofte jeg har selskap under kontortimene mine så klokken 09.00 bestemte jeg meg for å stelle i stand med en litt ordentlig frokost til oss! Hjemmelagde cottage cheese rundtstykker med blåbærsyltetøy, frukt og bær. NOM! Jeg tror jeg vil jobbe enda litt mer med mine egne bakeferdigheter før jeg deler noe oppskrift med dere her, men de ble definitivt bedre enn de forrige jeg prøvde meg på! Heh! Ingenting er bedre enn fremgang <3

Ellers ville det vært fint om det snart kunne slutte å snø her(!) Jeg har litt hverdagshygge på planen denne torsdagen og mesteparten dreier seg om utendørsaktiviteter som ridning og trening. Ikea må jeg egentlig også en tur innom, men med sommerdekk på bilen ser det snart litt dårlig ut. For et merkelig vær vi har her i Norge…

Jaja! Kvelden i går var forresten superhyggelig! Kristinemor og jeg tok oss en aldri så liten shoppingrunde på sørlandssenteret vi, og i handleposen min ble det med hjem to nye skjørt. Det ene i semsket skinn har jeg på meg her, og dette tror jeg jammen er blitt et av skapets nye favoritter! 199kr på New Yorker <3 Lover å vise det bedre på i en antrekkspost så fort vi får sommervarmen tilbake her. Det bør jo ikke være så forbaska lenge til!

– Sunne Cottage Cheese Rundstykker – 

Blir ikke mer standard enn dette.. Tror ikke vi har et bord i hus som jeg ikke har stått på for å knipse bloggbildene mine. Det er først når Daniel tar snikbilder av meg på snapchat jeg innser hvor idiotisk jeg ser ut.

Ha en fin lør… nei torsdag! Det skal jeg ha <3

Til deg som liker hjernetrim

God kveld, kjære gode blogglesere! Her kommer et lite tips fra meg til deg som har sansen for litt hjernetrim-lek! Jeg gikk til innkjøp av dette morsomme spillet på Libris forrige helg og siden har jeg blitt sittende flere kvelder på rad, nesten paralysert med disse fyrstikknøttene! Haha, jeg vil så gjerne klare dem alle sammen! Boksen inneholder hele 50 oppgaver, og alle har ulik vanskelighetsgrad. Så langt har jeg løst 8 av 10, men fy fader så lang tid jeg har brukt på å knekke noen av dem! Elsker slike spill hvor jeg får jobbet litt med mitt eget hode.

En typisk fyrstikknøtt ser dere over her. En tegning laget av fyrstikker er avbildet på et kort, og over står en liten tekst som beskriver hva oppgaven din er. På baksiden av kortet står fasiten, men den vil du jo ikke titte på før du tror du har funnet løsningen! Hihi, ser du hva som må gjøres bare ved å titte på kortet?

Slik så fasiten ut i dette tilfellet! Ser det ikke moro ut? Eller er det bare jeg som blir tilfredsstilt av rare hobbyer? Spillet fås altså kjøpt på blant annet Libris bokforhandler, og koster 149 kroner. -Om noen andre skulle få lyst på det. Det kan jo spilles sammen med noen også. Daniel slang seg på tre av mine kort i går kveld og da var det om å gjøre og være første mann til å løse gåten! Hihi, stressende, men veldig veldig gøy <3

Nå skal jeg skifte til koseklærene mine og hoppe på bussen til den andre siden av byen. Jeg skal dra på besøk til Kristinemor i kveld og hilse på hele dyrehagen hennes. <3 Håper lillelørdagen har behandlet dere bra!

En matdag i bilder

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan en vanlig matdag kan se ut hos meg. Jeg vet ihvertfall om én bloggleser som har ønsket seg dette innlegget en stund nå. Jeg har hatt en lignende post tidligere også, men det er så lenge siden, og litt ny inspirasjon i matveien skader vel aldri? Håper dere finner noe av det fristende! <3

Fjordland grøten er min beste venn! Etter at jeg smakte denne ferdige varianten til frokost en morgen for et års tid siden har jeg alvorlig talt ikke klart å spise vanlig havregrøt. Det er jo ikke i nærheten så godt å lage den selv! Haha, jeg blir aldri lei av å fylle kjøleskapet med disse, og heldigvis koster de ikke mer enn 20kr pakken heller.

– FROKOST –
Brødskive toppet med egg og en blanding av avokado og majones. Jeg rører rett og slett bare sammen en avokado, litt majones, salt, pepper og sitronsaft. Smaker helt nydelig til kokt egg! Har jeg først tatt meg bryet til å koke et egg så koker jeg alltid et ekstra som jeg bare spiser med en skje. Til frokost har alltid også en eller annen frukt til. Jeg har kiwi på bildene, men stort sett går det i en frisk appelsin. Beste frukten jeg får om dagen!

– LUNSJ –
Har jeg ikke hatt fjordland havregrøten min til frokost så tar jeg den til lunsj sammen med litt frukt og/eller bær. Jeg blir ubehagelig mett av en hel porsjon grøt så jeg spiser bare en halv pakke om gangen og varmer siste del til kvelds eller morgenen dagen etter. -Så får jeg plass til en hel pakke blåbær og litt vannmelon i stedet.

– MIDDAG –
Dagens favorittmåltid! I går var det en deilig viltgryte som sto på menyen! -Rådyrkjøtt i fløte og brunost-saus med en potetpure som var rik på både smør og fløte den også. Her i hus teller vi ikke kalorier! Oppskriften på denne gode gryten finner dere HER. I dag skal vi ha laks med båtpoteter, eplesalat, sitronkrem og fylt tomat. Mm!

– KVELDS –
Hva og hvor mye jeg spiser til kvelds kommer veldig an på når middagen ble inntatt og om jeg har trent eller ikke. Sitter jeg bare innendørs på pcen hele dagen så blir ikke apetitten så veldig stor, men så fort jeg beveger litt på meg så spiser jeg som en hest. Disse rekefylte avokadoene er noe av det beste jeg får! Alt du gjør er å pille 100 gram ferske reker, blande dem sammen med 2 ss creme fraiche og 1 ss majones, og røre inn litt sitronsaft, salt, pepper og finhakket dill. Ha rekeblandingen oppå avokadoen og nyyyt. Dette smaker så godt!

– SNACKS –
Når det kommer til snacks så prøver jeg å holde meg unna chips og sjokolade i ukedagene, meeen litt minipannekaker eller lapper med vaniljekesam og bær på.. Det finner jeg innafor både på en mandag og en torsdag! Det går som regel ikke en eneste kveld uten at jeg craver noe søtt, og da liker jeg å stelle i stand med et fruktfat, minipannekakefat eller en tallerken med melon og spekeskinke på. Mmm! Viktig med kveldskos <3

Spør i vei hvis dere lurer på noe! <3

Mine topp 9 hverdagsløgner

Ånei, jeg har ikke gitt hunden din menneskemat…
*Kremt* Det må jo være noen fordeler med å dra på besøk til tante Marthe! Neida, men joda… De er bare så uskyldige der de sitter og glaner på meg under middagsbordet..

Ja, jeg er klar til å gå om fem minutter….
Eller: Jeg er straks på vei! Sier jeg til Daniel at blogginnlegget skal være klart, ferdig og publisert om 10 minutt, så regner han automatisk med en halvtime for å ikke bli irritert over hvor forsinket jeg er. Sier jeg at jeg er på vei ut døren så fort jeg har fått tatt på litt leppestift så snurrer han bare en ny episode med House of Cards.

Det er akkurat det samme for meg…
“Bare ikke velg den sjokoladen med fruktbiter i”… Eller “den kjedelige restauranten som bare serverer salat”. Ååå, jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sagt det er det samme for meg, men hatt et klart favoritt-alternativ i bakhodet. Noen ganger vil man bare ikke være den som velger!

Jeg har ikke tid…
Denne strofen tar jeg så alt for ofte når jeg går forbi gateselgere… Jeg vet med meg selv at jeg ikke klarer å gå derifra uten å ha kjøpt noe hvis selgeren klarer å stoppe meg, så da beklager jeg meg heller med en “har ikke tid” og tripper forbi i kappgang tempo. Er jeg for lat til å ta meg en løpetur om ettermiddagen så tar jeg gjerne en hvit løgn for meg selv der også. Innbilningen om at jeg ikke har tid til en 30 minutters svetteøkt en ettermiddag blir ofte så sterk at jeg faktisk tror på den til slutt. “Det ville tatt 30 minutt å dusje etterpå. Aldri om jeg ville rukket det!”.

Jeg er ikke sur… Nope, jeg har det bra.. Alt er fint…
Hehehe, denne har Daniel gjennomskuet en gang og to! Tilsier den korte responsen og de halvhjertede smilene mine at “er du sur?” spørsmålet bør stilles, ja da er jeg mest sannsynlig det kjære. Heh! Jeg er ikke så forbaska flink med ord muntlig, så noen ganger trenger jeg litt tid på å finne ut hvordan jeg skal ordlegge meg før diskusjonen braker løs… Heldigvis har jeg stort sett bare grunner til å smile i hverdagen.

Å, nei den er ikke ny…
-For jeg kjøpte den for en uke siden! Jeg vet ikke hvorfor jeg kaller klær jeg har kjøpt for mer enn syv dager siden “ikke nye”, men det gjør jeg merkelig nok alt for ofte! Heretter tror jeg at jeg skal definere plagget som “gammelt” når det ikke lengre fås kjøpt i butikken.

Jeg trenger bare ett bilde til.. Kan du bare ta ett til?
Okei, aldri i livet om jeg sier meg fornøyd med bare ett bilde til. Ber jeg deg ta ett bilde, så mener jeg minst fem. Er jeg ute på restaurant med Daniel eller venninnene mine så er det verste jeg vet å spørre mennesker jeg ikke kjenner om hjelp til å ta bilde av oss. De tar jo bare ett! Hva er sannsynligheten for at alle har øynene åpne da liksom? Eller for at bildet er i fokus i det hele tatt? Jeg blir helt matt! Har du ikke tid og krefter til å trykke inn knappen 3-4 ganger så bare la være.

Oi, den meldingen har jeg ikke sett…
Eller oi denne telefonen hører jeg ikke, jeg ringer heller opp igjen! Er det noe jeg har enda mindre tid til enn bakkeløp om ettermiddagen så er det lange telefonsamtaler. Vanlig hverdagsprat med familien har jeg alltid tid til, men vil venninnene mine ringe for å skravle i mer enn 60 minutt så må de rett og slett ringe noen andre. Haha! Jeg kommer gjerne på besøk i fem timer, og har det hendt noe så er det selvfølgelig en helt annen sak, men slike lange jentete telefonsamtaler er bare ikke min greie. Da har vi jo ingenting å prate om når vi sees?

Ja, jeg skal ta meg av den kleshauen i morgen…
Eller i overimorgen, eller dagen etter der… Det blir ihvertfall ikke i morgen. Bretting av klær er det kjedeligste jeg vet om, og dermed har det fort for å bli nedprioritert i både en uke.. og to.. Eller tre.

Fader så mye jeg lyver om egentlig!
Har dere noen flere morsomme hverdagsløgner å tilføye listen?

Mornings like these…

Det eneste som er bedre enn å ha en hund sovende i halsgropen, må vel være å ha to? På søndag fikk jeg Bella og Odelia på overnattingsbesøk, og den morgenkosen som følger en natt med disse, tok jeg meg noen timer til å bare N-Y-T-E. I dag er de levert tilbake, men tirsdags-formiddagen har ikke vært så dum den heller!

Jeg fikk aldri fylt opp kjøleskapet i går, så etter en lengre tur på butikken lagde jeg meg tidenes fruktfat, fylte kakaokoppen og erstattet kontorstolen med sengen! Regnet plasker ned utenfor, og med den sure vinden som også har funnet veien til sør, kjente jeg mer for å pakke meg inn i tre tepper og besvare mail oppå dundynene <3 Hihi! Måtte jeg ha luksusen av hjemmekontor resten av livet altså, for å arbeidsomgivelser som dette er jo helt latterlig.. Det skal sies at en ikke blir like effektiv med pcen i sengen, men fader heller. En gang i blant går fint!

– Todays lunch plate –
1 mango, 1 boks bringebær, 1 boks blåbær, 1/2 kurv jordbær og litt melis

Har dere sett noe så digg? Jeg spiste jammen meg opp alt også. Frukt og bær får jeg bare ikke nok av! Min nye bok har jeg også fått startet på denne morgenen. Jeg har slitt litt med å finne tid til å lese annet enn blogg og nettaviser de siste månedene, så nå har jeg bare bestemt meg for at jeg SKAL sette av 30 minutt til min nye bok hver morgen. Jeg har gått til innkjøp av en bok bestående av noveller faktisk! Syv noveller om menn med og uten kvinner, den vanskelige kjærligheten, og om det å klare eller ikke klare å leve sammen. Aldri lest noen av Haruki Murakami sine bøker tidligere, så denne er jeg spent på! Kanskje en av dere lesere har lest den allerede?

Jeg får holde dere oppdatert på om den er verdt tiden eller ikke! Nå skal jeg hive meg på kjøkkenet og sette i gang med dagens middag. Viltgryte står på menyen, med rådyrkjøtt til, og det tror jeg vi er flere i hus som gleder oss til å spise <3 Ønsker dere en super tirsdag!

Tilbake på sprangbanen!

Wææ! Se hva bestis har dratt meg med på denne formiddagen! Det er snart syv år siden jeg drev med sprangridning, men å ri er jo akkurat som å sykle! Har du først lært deg det så ligger kunnskapen inne for alltid. Teknikkene ruster kanskje litt, men med litt øvelse føles det akkurat som å være tilbake i gode gamle dager igjen <3 Fader så gøy jeg synes dette er. Jeg må bare si tusen takk til bestis som lånte meg sin kjære sprangponni i dag. Jeg har kost meg så mye at jeg (til og med på tom mage) sitter med et glis som nesten går rundt her nå.


Neste gang skal jeg til og med huske å ta på meg en bh. Hele opplegget ble veldig spontant, og jeg kom dermed ramlende inn i stallen i ullundertøy og en blondebh uten bøyler i… Dere kan jo tenke dere hvor behagelig det var i hundreogh*lvette over hindrene. Heldige tilskuerne som etterhvert også dukket opp og fikk med seg dette lekre synet.. Det var så galt på slutten at jeg følte jeg måtte ri med den ene hånda og holde puppene med den andre.

JA-JA, det får bli dagens *Note-to-next-time*. Jeg har hatt en helt PERFEKT start på uken, og nå skal jeg bare hive i meg noe mat og komme meg avgårde på svettetime nummer 2. Selini og jeg har nok en treningsdate i kveld! Fyfader så spreke vi er. Skikkelig dreamteam jo!

– Today i’ve been busy jumping horses –


Ville bare innom for å fortelle litt om den fine formiddagen min, og dele et lite bildedryss. Neste gang (hvis Andrea vil ha meg med igjen) lover jeg å lage en videosnutt til dere! Synes det er så stas å dele litt av denne hobbyen min også med dere. Ha en finfin mandagskveld alle sammen, så skrives vi igjen i morgen!

Ganske utrolig at det går godt hver gang…

Marthe tipser: Sunne bobler

Annonse

Farris & Juice var det faktisk min kjære bestemor som introduserte meg for! Hun hadde hørt at dette var et sunt alternativ til brus, og ettersom jeg skulle komme på besøk med godtestopp i fjor sommer (ja jeg har mine perioder), bestemte hun seg for å servere meg denne naturlige drikken. Jeg falt pladask, og siden den gang har jeg drukket en hel hau av både eplevarianten og smaken med Ananas & sitron. Jeg synes de smaker så vanvittig friskt, og når drikken ikke inneholder så mye som en sukkerbit kan man jo nyte den til alle døgnets tider også!

– Something good & healthy to serve on girlsnights –

  Ja, med Farris & Juice kan jeg til og med drikke brus til frokost med god samvittighet. Hvor digg er ikke det? Nå har de også kommet ut med enda en smak, “friske bringebær”, og da jeg nylig fikk øye på disse flaskene i butikkhyllen var jeg ikke treg med å plassere dem i handlevognen. Jeg kjøpte fire flasker med en gang, og det første som poppet opp i hodet mitt da jeg tok første slurk var: Dette ville ha vært perfekt å servere med isbiter og ferske bringebær i en varm sommerkveld med jentene. Jeg skal arrangere syforening med girlsa i juni, så da får jeg sørge for at glassene våre inneholder sunne og gode bringebærbobler. Mmm! <3


Digger når jeg oppdager nye, smakfulle varer på dagligvaren! Besta, hvis du ikke har fått øye på denne i butikkhyllen enda, så vil jeg tipse deg denne gang! Denne bringebærvarianten består enkelt og greit av farris og juice, og jeg er sikker på at den kommer til å slukke tørsten hos mange flere enn min hals i sommer <3

– Naturlig, frisk brus helt uten sukker –

Legger ved reklamevideoen til Farris & Juice under her jeg, bare for å friste enda litt flere til å prøve den ut selv <3 Nå skal jeg ta meg et langt og deilig morgenbad før jeg hiver meg på butikken for ukens storhandel!
 

Ha en GLAD mandag alle sammen!