Tagliatelle med biffstrimler

E.N.D.E.L.I.G! Jeg har hatt litt problemer med internett denne formiddagen, men nå ser det ut til at den nye pcen min har bestemt seg for at den tråløse tilkoblingen skal fungere igjen. Jeg vil bare starte med å si tusen takk til dere som har lagt igjen en kommentar både under forrige innlegg og på instagram! Jeg har tatt en titt på flere av dere og følger allerede mange nye inspirasjonskontoer.

Geir og jeg hadde en avtale klokken 11.00 i dag, og ettersom forbruket mitt har vært helt vanvittig de siste par ukene, gruet jeg meg litt på forhånd. -Meeen nå har det seg jo slik at Geir ikke kan kunsten å være sint. Han kjefter gjerne i et minutt og bruker den neste halvtimen på å ha dårlig samvittighet og lete etter det positive. Hehe, nei Geir er en snill, for ikke å snakke om tålmodig mann.

Over til det dette innlegget egentlig skulle dreie seg om! Denne oppskriften som jeg lovet å dele med dere. Gårsdagens middag besto av tagliatelle med biffstrimler, sopp og fløtesaus, og med en god dose hvitløk, chilli, salt og pepper, ble det riktig så smakfullt! Håper dere får lyst til å prøve ut oppskriften selv. Den er beregnet for to personer!

Nå skulle jeg snart ha vært på vei til trening, men ettersom de tre siste timene har gått til å prøve å blogge, har jeg nå litt arbeid å ta igjen. Derfor blir både jentekvelden og treningsøkten erstattet med bloggarbeid, og mailsvaring. Jaja, det er jammen hyggelig det også!


Du trenger: 1. 100g kantarell 2. 100g champinjong 3. 1 paprika 4. 1 løk 5. 2 fedd hvitløk 6. En rød chilli 7. Biffstrimler 8. 2,5-3 dl matfløte 9. Salt/pepper 10. 1ss margarin 11. Tagliatelle for 2

Slik gjør du:
1. Start med å kutte opp sopp, paprika, løk, chilli og hvitløk.
2. Varm litt matolje i en gryte, hell i paprikaen, løk, chilli og hvitløk og la det hele surres til det er blankt.
3. Stek biffstrimlene i en varm stekepanne til det nesten er gjennomstekt. Ta det så av og legg på en tallerken.
4. Kok tagliatellen etter anvisningen på pakken, sil av vannet og tilsett 1 ss smør. Rør smøret inn i pastaen.
5. Stek soppen gjennomstekt i en stekepanne og tilsett både kjøtt og blandingen av paprika, chilli og løk.
6. Stek det hele sammen, la smakene sette seg og tilsett 2-3dl matfløte. Kok opp og smak til med salt/pepper.


Strø gjerne også over litt revet parmesan før servering!

My life on instagram

Da var det på tide med en instagram-oppsummering! Jeg har prøvd å oppdatere gangske så hyppig denne helgen hvor jeg kun har fått oppdatert bloggen èn gang daglig! Litt videosnutter har jeg også begynt med og det er definitivt noe jeg skal fortsette med i fremtiden. Ellers har jeg også tenkt litt på å ha et blogginnlegg i måneden hvor jeg tipser om mine favoritt-instakontoer blant leserne mine! Jeg forventer da ikke at dere skal være profesjonelle fotografer, modeller eller verdensmestre på å redigere, men har du en instagramkonto hvor du deler bilder som du ønsker å inspirere andre med. Legg navnet på den igjen i kommentarfeltet under her så skal jeg ta en titt på den og lage et “Marthe tipser” blogginnlegg med noen av mine favoritter. Kanskje får dere da en følger eller to ekstra?

Dagens kokkelering gikk forresten veldig bra! Middagen smakte akkurat som jeg håpet på, bloggbildene er knipset og i morgen kommer oppskriften på bloggen. Nå sitter jeg glad og fornøyd, for ikke å snakke om sprikkmett i sofaen. Slik har jeg også planer om å sitte en stund! Jeg må sortere noen bilag til møtet med Geir i morgen tidlig, men sett bortifra det så skal jeg kjøre en avslappende mandagskveld med farmen og mailsvaring. Jeg fikk akkurat flybilletter og hotellreservasjon til Belgia tilsendt på mail, så nå kan jeg nesten ikke slutte og glise!

Helt til slutt vil jeg gi en liten oppmerksomhet til noen av mine instagramfølgere. @renate993 og @ramonahjelle, jeg har lagt spesielt merke til de fine kommentarene dere legger igjen under instagrambildene mine. Tusen takk for at dere er så gode! Jeg synes jeg ser navnene deres på instagram hver eneste dag jeg. <3 Herlig! Ellers må jeg selvfølgelig også si tusen takk til alle dere andre som kommer med noen gode ord i ny og ne. Det er så hyggelig å oppdatere dere både her og på instagram når responsen virkelig alltid er så god. <3

Follow me on instagram: Marthekborge <3
Eller bare ha en strålende kveld. Her snurrer snart farmen!

Complaining won’t burn calories

Tjo hei dere! Åh, i dag er jeg helt i hundre. Jeg våknet med bestis ved siden av meg og utenfor sto solen allerede høyt på en skyfri himmel. Til tross for at det ikke har vært noe særlig varme verken her eller i Stavanger den siste tiden, kunne jeg i dag faktisk SE at det var sommer på andre siden av vinduet. Jeg ble med ett 20 ganger gladere, kastet på meg treningstightsen og tok bussen til crossfitgarasjen hvor Magnus sto og ventet. På en solskinnsdag som denne befalte jeg raskt at vi skulle ta økten utendørs. Garasjen er alle tiders den, men disse bloggbildene mine blir så mye finere ute i solen da vet dere! Heldigvis er aldri Magnus vanskelig å be.

Jeg skal dele dagens økt med bilder litt senere til uken, men nå tenkte jeg i første omgang å dele fredagsøkten min med dere! Kjenner motivasjonen min er utrolig god denne mandagen. Jeg har høstferie fra skolen og vet da at jeg vil komme til å ha mer tid til både trening og blogging helt frem til FREDAG! Da drar jeg jo til Belgia på pressetur! Sunne ingredienser til fem gode middager har jeg også handlet inn i dag, og ukeplanen er i ferd med å planlegges. Vil så gjerne bruke disse dagene til å kjøre litt på på treningsfronten. Lage mat som krever litt tid på kjøkkenet, trene crossfit, løpe utendørs og rett og slett bare bli sprekere. Det gir meg så mye energi og er det noe jeg vil trenge til denne presseturen så er det akkurat det! Hoho, timeplanen for helgen kommer til å bli hektisk, og SYKT gøy

Fredagsøkten min besto av noe så enkelt som tre øvelser, og disse tre måtte utføres hvert 2 minutt i 15 minutter.

Slik så økten ut:
5 Burpees med hopp over vektstang
5 Deadlifts
5 Wall balls

Tungt, men absolutt gjennomførbart! Lurer dere på hvordan disse øvelsene med rare, amerikanske navn utføres så har Magnus, Matthew og jeg laget en videosnutt hvor jeg viser og Magnus forklarer hvordan de enkelte øvelsene fungerer. Ta gjerne en titt på den! Magnus delte den på sin blogg like etter økten vår på fredag.

Videosnutten finner dere HER.Lover at jeg er like klein på video som alltid <3
Nå skal jeg hive meg på kjøkkenet og kokkelere litt! Kanskje dukker det opp en oppskrift senere?

En identitetsforvirret frøken

Da var det på tide å dele et aldri så lite bildedryss fra restaurantbesøkene våre her i Stavanger. Nok en gang tusen takk til alle dere som la igjen tips til fine restauranter vi kunne spise på. Vi fikk testet ut et indisk spisested sent i går kveld og maten vi fikk servert her var upåklagelig. Vi kjørte alle sammen riktignok en sikker Tikka Masalarett, men dette sammen med nanbrød, ris og en helt spesiell youghurt smakte bare himmelsk. -Så var det så hyggelig å la to av mine beste venninner fra to ulike byer få hilse og bli kjent! Vanvittig kos, men samtidig en smule frustrerende ettersom jeg har stresset litt med å velge dialekt. Hehe, dere som har fulgt meg og bloggen min en stund vet at jeg prater Stavanger dialekten i Stavanger, og Kristiansand dialekten når jeg er hjemme med venninner i sør.

Vel, denne helgen har jeg vært helt identitetsforvirret. Jeg har til tider ikke visst hvordan jeg skal prate! Så da har jeg rett og slett byttet dialekt annen hvert minutt. Snakker jeg til Iselin så snakker jeg Stavangersk, snakker jeg til Cathrine så snakker jeg sørlandsk, snakker jeg til begge så blir det en usjarmerende blanding.. Heh! Kjenner det skal bli greit å forholde seg til en dialekt fremover.

Det er ikke bare bare å ha et så godt forhold til to byer og to dialekter! Hehe, hvordan skal man liksom velge? Det føles jo helt merkelig å prate stavanger dialekten foran Cathrine og sørlandsk med Iselin! Noen som kjenner seg igjen i denne lille problemstillingen?

Hehe, uansett! Takk for en heltopp helg jenter. Dere er begge heeelt fantastiske. <3

It’s time to relax!

Å tilbringe lørdag formiddag i Clarion Hotel’s avslapningsavdeling var bare ikke feil! Ååå som vi koser oss her. Hvorfor går tiden så ufattelig fort? Vi vil ikke reise hjem enda! Det er så mange ting vi ikke har rukket å gjøre på denne alt for korte tiden. Lørdagen forsvant på et blunk! Jeg fikk ikke engang tid til å oppdatere dere med et innlegg nummer to! Cathrine og jeg startet nemlig dagen med en liten shoppingrunde i Stavanger sentrum før vi tok lunchen på cafè, unnet oss litt solarium, og besøkte denne relax-avdeling.

Noe så skjønt! Da ettermiddagen kom dro vi med Iselin på en Indisk restaurant før vi tok turen videre på byen for andre kveld på rad. Hihi, vi har hatt det så FINT! Jeg har knipset en rekke bilder fra de siste par dagene, men jeg må bare vise dere litt av gangen..

La oss starte med dette alt for deilige badet! I 14 etasje på Clarion Hotel Stavanger, befinner det seg et lyst og fint rom med både badstue og jaccuzi. Å sitte i det varme badet, titte ut over Stavanger by, og bare nyte utsikten.. Vel, det er rimelig magisk. -Og kanskje til og med enda mer magisk på kveldstid når mørket faller og byen begynner å lyse opp! Åh, nei vi manglet bare jordbær og litt smeltet sjokolade så ville Cath og jeg hatt den mest romantiske daten noen sinne i går formiddag.

Meg og deg. <3 With a positive attitude and a great pair of tits, you can do anything!

Det gode liv i toppetasjen

Hallo Stavanger! -Og god morgen alle sammen. Vi ankom byen rundt 18.00 i går kveld, sjekket inn på Clarion Hotel og dro nesten rett ut igjen for middag og vin. Deretter bar turen tilbake på det lekre rommet vårt. Barndomsvenninne og stavangerbestis Iselin kom også over for å nyte utsikten, og sammen satte vi og skravlet helt til midnatt. Da fant vi nemlig ut at vi ville ta Stavanger med storm, danse rumpene av oss og skåle til langt på natt. Mihi, er det noe vi kan så er det å kose oss! Fy søren så gøy jeg kan ha det med disse jentene mine.

Tenkte jeg skulle starte disse Stavanger-updatesene med en sniktitt på vårt nye hjem! Dere aner ikke hvilket syn jeg våknet til denne morgenen. Suiten vår har vinduer fra gulv til tak og ettersom den ligger i trettende etasje er utsikten virkelig upåklagelig. Her har vi rett og slett oversikten over hele byen! Flatskjerm, kontor, og en alt for deilig dobbeltseng har vi også blitt utdelt, og jeg har ikke sovet så godt på leeenge. Det blir ikke vanskelig å kose seg her i helgen. Det skal ihvertfall være helt sikkert. Cathrine og jeg drar inn til sentrum for å kjøpe bikini hvert øyeblikk, for i ettermiddag venter et besøk i hotellets avslappningsavdeling. Jeg hører rykter om at de har jaccuzi her!

Tusen takk Clarion! Jeg kunne ikke smilt bredere.

Oh, hello there pretty view <3 Ønsker dere en strålende lørdag!
Dere kan bestille rom hos Clarion Hotel Stavanger HER

          Hotelloppholdet vårt er sponset

Øver på mammarollen!

Herregud, jeg har vært barnevakt i natt dere! JEG. Hah, kan dere tro det? Vel, okei. Jeg var ikke helt alene om det. Cathrine kom på besøk rundt 19.00 i går kveld, og med seg hadde hun en stykk nydelig 2 åring. Jeg vil ikke legge ut bilde av henne på bloggen, men dere får få noen av dukken hennes og meg i stedet. Hehe, for et syn! Jeg kan bare ikke med barn jeg! Jeg vet ikke hva det er, men jeg tror det kan ha med at jeg har vært alenebarn så lenge og bare ikke fått tilbrakt så mye tid sammen med dem. -Men fy så koselig det var med overnattingsbesøk av dette sjarmtrollet i natt. Cathrine og jeg sovnet som engler med den lille midt imellom oss. <3


Enda hyggeligere var det å våkne opp til denne gladmonsen sittende og glise i bleia si. Kjenner jeg kunne våknet til det synet veldig veldig mye oftere. Mammaen kommer og henter henne om bare et par timer, så nå skal vi kose oss med litt barnetv og lunch før jeg må hive meg på pakkingen! Toget til Stavanger går om mindre enn 2 timer! ÅH, endelig er denne helgen som vi har gledet oss sånn til, her!

En dag skal jeg kle mammarollen like godt som hundepasser-rollen!
Hehe, har dere troen? Kanskje jeg må søke jobb i barnehage først.

Dear hairdresser, make me pretty!

Da var jeg hjemme igjen etter nok et friskt og avslappende frisørbesøk. Jeg er så fornøyd! Fy så deilig å få litt ny farge på håret igjen. Endelig kunne jeg legge inn litt flere mørke striper også! Sommeren er over, og dermed blir de ikke grønne etter bare et par uker i sola. I fjor høst valgte jeg å farge hele håret i en varm brunfarge, men i år kjenner jeg at jeg ikke riktig er blitt lei av å være blond! -Så da klokken slo 09.00 denne morgenen ba jeg i stedet Marianne om å gjøre meg hakket freshere med masse masse spill. Bunnen har vi farget med en mørk brun INOA Loreal farge, og i resten av håret har jeg fått en rekke striper i form av en litt lysere brunfarge.

Marthe: Jeg kan hjelpe med å klistre tapen på extentionet!
Marianne: Føler du at du jobber her eller?

Hehe, når man sitter i frisørstolen i 4-5 timer så blir man jo litt rastløs! Noe må man jo finne på… Kan like godt være litt til hjelp for disse flinke frisørene! Hehe, nei timene gikk faktisk fryktelig fort denne morgenen. Kanskje det var den gode smoothien jeg fikk servert.. Plutselig var klokken blitt 13.00 og jeg var på vei hjem med nystelt hår. Jeg bruker fremdeles Hairtalk sitt tape extentions til dere som måtte lure på det, og jeg er fremdeles storfornøyd med kvaliteten. Jeg har snart brukt dette merket i et helt år og ser ingen grunn til å bytte. Selve håret er tykt, teipen er både liten og lett å skjule og mitt eget hår holdes friskt og sunt. Det er alltid en lettelse å se at man faktisk har hår igjen på hodet etter at extentionet er tatt av. Noen varianter sliter nemlig veldig mye mer enn andre!

Nå er jeg spent! Likte dere det?

Igjen, tusen millioner takk til Komponisten frisør!
Vil dere også freshe dere opp i høst? Bestill time HER

Behandlingen er sponset

Marthe tipser: Indisk kyllingsuppe

God kveld kjære, tålmodige blogglesere. Først må jeg bare si tusen hjertelig takk til dere som har lagt igjen en rekke tips til oss under forrige innlegg. Det var så hyggelig å komme hjem fra skolen til det kommentarfeltet. Dere er så snille. <3 Åh, så bra denne helgen skal bli! Alt av tips er nå notert ned og skulle det dukke opp enda flere så sitter jeg klar med notatboken i hele kveld.

Hehe, vel bortsett fra når Farmen ruller på skjermen. For det er vel Farmen i kveld? Håper det! Jeg kjenner nemlig at jeg har et stort behov for å være litt tvslave denne onsdagen. Jeg kom hjem fra skolen klokken 15.30, og siden har jeg stått på kjøkkenet og knipset hundrevis av suppebilder til dere. Haha! Det ble en sen oppdatering på dere i dag, men noen ganger må det bare bli slik. Jeg har funnet ut at jeg rett og slett ikke kan sitte oppe og forhåndsskrive blogginnlegg på nattestid for at dere skal ha noe å lese på mens jeg er på skolen. Jeg får heller ta det igjen og være en flittig blogger de dagene jeg har fri. Heldigvis er det mange av dem også. <3

Du trenger: 1. 2 ss kyllingfond 2. 2 løk 3. 2 dl matfløte 4. 4dl vann 5. En hønsebuljong 6. 2 ss karri 7. 2 ts paprikapulver 6. Et fedd hvitløk 7. En rød chilli 9. 3 gulrøtter 10. Et eple 11. Litt smør 12. 2 kyllingfilèter 13. Valgfrie nudler 14. Nanbrød 15. Salt/pepper

Slik gjør du:
1. Hell 1 ss smør i en gryte, og skjær opp løk, hvitløk og chilli. Surr dette i en varm kjele til løken er blitt blank.
2. Skrell gulrøtter og eple, skjær alt i mindre biter før du tilsetter dem i kjelen med løk, hvitløk og chilli.
2. Tilsett så 2 ss kyllingfond, 2 ss karri, paprikapulveret og en hønsebuljong utblandet i 4 dl vann. Kok opp under omrøring.
3. La gryten stå og småkoke i 10 minutt. I mellomtiden kan du kutte opp kyllingen og steke den gjennomstekt på en panne.
4. Når gryten har småkokt i 10 minutt tilsetter du matfløten før du moser hele suppen med en stavmikser. Smak til med salt/pepper.
5. Kok nudlene etter anvisningen bak på pakken og hell dem i suppen sammen med kyllingen rett før servering. 


Pynt gjerne med litt frisk korriander! Jeg har brukt basilikum.

Her får dere det deilige resultatet av dagens kjøkkeneksperiment!
Jeg kjøpte ferdige nanbrød denne gang. <3 Oppskriften er til 2 personer.

A visit at Le’s Kitchen

Da var det på tide å dokumentere nok en lunch! Cathrine og jeg bestemte oss for å teste ut en restaurant som vi aldri hadde prøvd før, og dermed endte vi opp på Le’s Kitchen med en meny full av deilige, asiatiske retter. Good choice! Vi hadde nemlig litt å planlegge ettersom jeg denne morgenen fikk beskjeden om at en suite venter  oss i Stavanger denne helgen(!!) Altså… Smilet mitt kunne ikke blitt bredere. Jeg er så fornøyd med at tirsdagen bare har sust forbi, for for min del kan det bare være helg alt. Om tre små dager flytter altså Cathrine og jeg inn i toppetasjen på Clarion Hotell, midt i Stavanger sentrum. GJETT OM VI SKAL KOSE OSS?!

Cathrine ble selvsagt superglad da jeg kom med denne meldingen, og tar jeg ikke helt feil så sitter hun i dette øyeblikk og googler “Stavangers beste restauranter”. Det forundrer meg heller ikke om hun i løpet av kvelden har skrevet en liste på hvilken type musikk de ulike utestedene skal spille i helgen.. Haha, den jenta er bare helskjønn. Det er godt en av oss kan kunsten å planlegge! Nå har jeg jo ikke bare vært i Stavanger, men faktisk bodd der i hele 12 år. Likevel kan jeg ikke navnet på en eneste virkelig god restaurant. Kanskje dere kan hjelpe oss litt på vei? Har dere noen lure tips til unike cafèer, gode restauranter eller spa som ligger midt i sentrum. Vær så snill og del dem med oss! Dette blir enda en slags bursdagshelg for Cathrine, og jeg har lyst til å gjøre den så bra som overhode mulig!

And let’s take a selfie.. <3 Rogalendinger, nå trenger vi deres hjelp!