My visit at Eldomestic

Her kommer et aller siste bildedryss fra torsdagen jeg tilbrakte i Oslo.. Denne gang tenkte jeg å dele litt av besøket mitt på “Eldomestic”. Nordens største messe for småelektronikk! Ååh, jeg får ikke sagt det nok. Denne jobben er alle tiders. Jeg møtte opp på Thon Hotel Arena klokken 17.00 torsdag ettermiddag, og fikk en superhyggelig omvisning. Herlighet så mange spennende produkter jeg fikk titte på. Vi var innom alt fra skjønnhet og velvære, hjemmespa-produkter, styling til hår og kjøkkenredskaper og jeg koste meg glugg ihjel. Gikk bare rundt og smilte fra post til post jeg.. Tenkte jeg skulle dele bildedrysset fra besøket mitt med dere, og trekke frem noen absolutte favorittprodukter fra messen. Alt dette kan nemlig kjøpes på Elkjøp! Både i vanlig butikk, og på nett HER.

Slow juicer Witt
Første stopp ble en av favorittpostene.. Her fikk jeg nemlig teste “Slow juicer Witt” fra Kuvings. Juicemaskinen som gir optimal kvalitet! Dere som har en vanlig juicemaskin hjemme, har kanskje lagt merke til at juicen har en tendens til å skille seg når den kommer i glasset? Det er fordi juicen oksideres. I vanlige juicemaskiner blir nemlig frukten hakket opp av kniver. Med en slowjuicer kvernes alt du måtte putte i av ingredienser. Juicen oksideres minst mulig og næringsstoffer og enzymer beholdes i drikken. Dermed kan man også juice for 2-3 dager fremover og la det stå i kjøleskapet uten at drikken blir ødelagt. Dessuten lager disse maskinene mye mindre lyd! Praktisk om man er første mann opp om morgenen og får lyst til å lage seg et sunt glass før jobb!

Denne juicemaskinen får dere kjøpt både i butikk og på Elkjøp sin nettside HER.

Madeleine: Si ifra hvis du har lyst til å teste et av produktene våre så skal jeg sende deg det.
Marthe: Åh, er det sant? Kan jeg få denne!?Silk’n glide
Slik ble “Silk’n glide permanent hair removal” min! *GLEDEPÅJORD* Jeg har tidligere testet både barbering, voksing og epilering, men jeg har aldri prøvd permanent hårfjerning i form av lysbehandling! Dette har tidligere bare vært forbeholdt skjønnhetssalonger, men å ta slike behandlinger er på langt nær gratis! Nå kan man altså gjøre det på egenhånd. Produktet koster 999 kroner og inneholder 30 000 lyspulser som går ned i hårsekkene og dreper dem. Man må bruke produktet et par ganger i måneden de første 2-3 månedene, og så skal man altså være hårfri! Gud, så deilig det ville vært å konstant gå med silkemyke legger. Jeg har allerede begynt behandlingen og kan nesten ikke vente med å se resultatet om noen måneder. Lysbehandlingen kan brukes på hele kroppen, inkludert ansiktet!Denne får dere også kjøpt på Elkjøp, eller i nettbutikken deres HER.

Til slutt vil jeg et siste favoritt-produkt! Kjenner dere denne krølltangen igjen? Det er denne varianten jeg krøller håret med hver eneste gang jeg er hos frisøren, og jeg har forelsket meg fullstendig i den. Håret trekkes automatisk inn og krølles på bare noen sekunder. Jeg trodde dette var et produkt som bare kunne kjøpes på helt spesielle nettbutikker, men nå vet jeg at Elkjøp har den til 1495kr både i butikk og på nett. Wihuu! Jeg fikk ikke testet den på messen ettersom håret mitt allerede var krøllet, men Elkjøp-ansatt “Madeleine” fikk krøllet håret på 10 minutt og herlighet for noen bølger. Dette stylingproduktet er virkelig helt genialt.Vinn en Eldomestic goodiebad
Har dere lyst til å være med i trekningen om å vinne en goodiebag? Madeleine har nemlig fått flere som hun skal dele ut til noen heldiggriser der ute! Alt dere behøver å gjøre for å være med i trekningen er å gjette hva innholdet i posen er. Det gjør dere HER. Dere behøver ikke å gjette riktig for å vinne, men jeg kan gi dere et tips likevel.. Produktene ligger i kategorien “skjønnhet og velvære!”.Tommy Myhre.. Tusen takk for meg! Jeg koste meg en hau.
Nå har dere kanskje noe å tilføye ønskelisten til jul? <3

                 Annonse

[Alt-Text]

BIRTHDAY GIRL!

HAPPY BIRTHDAY TO ME! I dag er jeg endelig 22 år gammel. Hurra! Jeg har innbilt meg at jeg er 22 i flere måneder allerede, så veldig annerledes følte jeg meg ikke da jeg våknet denne søndagen. -Men hallo i luken, det er alltid hyggelig å være bursdagsbarn. Tusen takk for alle gratulasjoner som allerede har tikket inn i form av meldinger og telefoner på facebook og mobilen. Åh, dere er så snille! <3

Jeg reiser tilbake til Kristiansand i dag, men først skal jeg være så heldig å få tilbringe noen timer med familien. Bestemor står allerede og kokkelerer på kjøkkenet, og til tross for at feiringen av både tante og meg tok sted forrige uke, blir det nok en runde med kake i kveld! *GLIS* Ellers har jeg fått et hyggelig bursdagssum inn på konto i dag, og deler av disse pengene skal gå til kamerautstyr! Jeg synes nemlig blogg-utstyret må oppgraderes litt. <3 Håper dagen deres har vært like fin som min, og igjen tusen takk for alle gratulasjoner. Endelig kan jeg gå på utestedet “Harveys” lovlig! Hehehe. Kjolen jeg har på meg er egentlig fredagsantrekket, men jeg tenkte dette var en ypperlig anledning å vise den frem på. -Sammen med mitt nyinnkjøpte smykke fra Zara!

Bestefar mener jeg ser ut som ordføreren selv i det.. Haha!

Ønsker dere alle en deilig og avslappende søndag!

New in – Innkjøp!

Se så mye fint som har fått plass i garderoben min! Ah, jeg er storfornøyd med alt sammen. Dere husker kanskje at jeg mistet kofferten min på hjemreisen fra Costa Rica? En stappfull koffert full av klær, produkter og sminke til sikkert 20 000 kroner. Jeg har stresset i over en måned med å ringe rundt til personell både på flyplassen i Miami, Berlin og Oslo, men alt jeg får igjen for å sitte på “vent” i telefonen i 20-30 minutt, er et nytt nummer til en ny ansatt som kanskje kan hjelpe.. Denne uken ga jeg faktisk opp, og ringte forsikringsselskapet for å melde kofferten tapt. Så nå må garderoben delvis fylles opp igjen! *SUKK* En rekke nydelige kjoler, unike sommerplagg og splitter nye både skjørt og topper fra Thailand er mistet. -Men jeg får bare tenke positivt. Nå er det plass til nye høstklær i garderoben! Ikke at det er det jeg har handlet inn den siste tiden.. Huff, jeg vil liksom ikke innse at sommeren er over, og kjøper fremdeles på kjoler, skjørt, shortser og singleter. Lenge leve strømpebuksen! Hehe. Litt nytt treningstøy får også bli med hjem fra Stavanger! Gina Tricot har jo fått en egen treningskolleksjon, og fy søren så fint mye av det var. Absolutt verdt en titt jenter!

Dere må bare spørre om dere lurer på hvor noe av dette er fra! På meg har jeg mitt nye treningstøy fra Gina Tricot.

Michael Kors neglelakken fikk jeg i goodiebagen fra Kicks. Elsker fagen!
Nå er det like før Skal vi danse snurrer på skjermen her. God lørdag. <3

Live # Laugh # Love

Jeg har omtrent ikke et bilde fra gårsdagen hvor jeg ikke ser slik ut.. *Gapendelatterfjes* Jaja, det er vel et tegn på at jeg hadde det gøy? Jeg vet ikke hvor mange jenter vi var, men vi ble jammen en del som feiret bursdagsbarnet “Tonje” med pizzaboller og brownies! Heldige meg som nok en gang fikk sneket meg med på et alle tiders jentevors med venninnene til Iselin. Får nesten lyst til å flytte tilbake til Stavanger igjen jeg. Koser meg jo sånn her! Arh, om jeg bare kunne tatt med meg studier og hele venninnegjengen fra sør..


Min siste hele dag her er kommet, og den skal brukes på litt jobb, litt familie-kvalitetstid og litt venninnekos. Blir ikke stort bedre enn det! Mye mulig Iselin og jeg forviller oss ut på kino også når kvelden kommer, men da må jeg sørge for å få sett “Skal vi danse” i reprise. Hoho. Caroline skal jo ut på gulvet i kveld! Jeg er vel ikke alene om å glede meg til å se henne i finstasen? Har på følelsen at valsen hennes vil bli hakket bedre enn bydansingen min i går.. Høhø. Jeg hadde det ihvertfall moro. Veldig moro!

-Og det tror jeg bursdagsbarnet også hadde?

Åh slike kvelder.. <3 Hvordan kan man få nok av dem?

Marthe tester: Kicks Colour Id

Herlighet så mye moro jeg fikk være med på i går. Dagen startet som tidligere nevnt med pressefrokost hos Kicks. Dette sammen med en rekke andre bloggere og ansatte. Frokost i form av baguetter, horn, makroner og juice, sto klart på bordet da vi ankom klokken 08.00, og da magen var fylt fikk vi servert et spennende foredrag rundt Kicks høstfavoritter. Blant disse var den geniale tjenesten “Kicks Colour Id”. En scanner som i løpet av få sekunder måler hudens nøyaktige fargetone. Du har kanskje som meg, stått i butikken med åtte ulike foundations i hånda, usikker på hvilken du skal gå for? Å finne den perfekte foundation er søren ikke lett! Jeg har ikke tellingen på hvor mange produkter jeg har kjøpt med meg hjem for så å finne ut at fargen ikke passet likevel. Fra og med 4 september kan man dra til hvilken som helst Kicks butikk og få scannet hudens fargetone helt gratis. Den ansatte i butikken vil da fortelle deg nøyaktig hvilken farge du behøver og vise deg de foundations som du har å velge mellom. Når sortimentet består av 1600 forskjellige varianter, er det ikke alltid like godt å vite hvor man skal begynne. Tenk, snart er hjelpen å få gratis i alle Kicks butikker!

Slik fungerer Kicks Colour Id:
1. En Kicks ansatt fjerner en liten stripe sminke av kinnet ditt.
2. Den ansatte setter scanneren på huden og lar den finne hudtonen din.
3. Du får nedskrevet din nøyaktige fargetone og hvilke foundations du kan velge mellom!Med meg hjem fikk jeg en diger goodiebag full av deilige Kicks-nyheter! Blant annet Victor&Rolf’s nyeste parfyme. *LYKKE*. Under her ser dere også hvilken fargekode og foundation jeg endte opp med etter å ha fått huden scannet. Gleder meg til å teste!Flere som kunne tenke seg å finne sin nøyaktige hudtone?

     Annonse

[Alt-Text]

Høsten 2013 – One year ago

God ettermiddag alle sammen! Nå skriver jeg fra stavanger igjen. Jeg fløy direkte fra Oslo til Stavanger igjen sent i går kveld og her blir jeg like gjerne til bursdagen min førstkommende søndag. Planen var egentlig å reise hjem i går, men ettersom jeg har skolefri hver eneste fredag, bestemte jeg meg for å tilbringe denne siste helgen hos bestemor og bestefar. SÅ er det på tide å komme seg hjem og hente en rekke pakker på posten. Hoho, venninne i sør begynner i følge snapchaten også å bli en smule utålmodige. De synes vel jeg var nok bortreist i sommer! Mihi <3 Jaja, jeg har jo faktisk vært her i en hel uke nå! Herlighet som dagene flyr.


Jeg har holdt på med bilderedigering i hele dag og er enda ikke helt i mål med skriving og mailsvaring! Puh, skal bli alle tiders å erstatte pcen med en skikkelig girlsnight i kveld kjenner jeg. Iselin har invitert meg på enda et jentevors, så om et par timer håper jeg at jeg vil være på vei dit! -Men først skal dere oppdateres, og jeg starter med en oppsummering av fjorårets høst-antrekk.

Jeg hadde ikke mange antrekkene i fjor høst, men her er noen!
Måtte dette årets høst-antrekk bli mye lysere.. Blir jo helt deprimert av å se på dette her. Haha!

Workshop – Moods of Norway

Wææ! Nå har jeg nøyaktig en time til neste event, så nå får jeg bare trykke i vei på tastaturet her! Har dere hatt en fin dag? Åh, det har jeg. Det har gått i ett siden klokken 07.00, men alt jeg får være med på er jo bare supermoro! Å dra på eventer, spise frokost, teste produkter og få goodiebags er liksom ikke det mest slitsomme arbeidet jeg har kommet over. Hehe, ja til flere slike oppdrag!

Jeg har knipset en mengde bilder fra pressefrokosten, men jeg rekker ikke å se gjennom alt nå, så mer fra dette får dere få i morgen! Nå tenkte jeg bare å dele noen snapshots fra formiddagen min. Jeg hadde noen timer til overs mellom første og andre event, så da kastet jeg meg like godt på en workshop hos Moods of Norway. Fine June skulle egentlig dra alene, men så fikk hun meg på slep også. Her fikk vi hilse på guttene bak Moods of Norway, vi fikk servert en spennende presentasjon av høstkolleksjonens oppbygning, og vi fikk spise oss gode og mette på byens beste sushi. Wuhuu! -Og herlighet så mange fine plagg det befant seg i dette showrommet.. Himmel og hav! Give it to me.

Håper dere har fått en fin dag selv! Nå kaller fotografjobben på meg. <3

Let’s wake up and work!

God morgen Oslo! For en god natts søvn. Ah, deilig, deilig, deilig! Alarmen sto på 06.00 i dag tidlig og 07.00 var jeg stelt og klar for pressefrokost sammen med litt flere bloggere. Mer om det skal dere få når jeg har fått satt meg ned og tittet på bildene, men akkurat nå kommer jeg til å være på farten i noen timer til! Jeg drar nemlig fra et event til et annet denne torsdagen og i mellomtiden får jeg vel sørge for å ta turen innom Zara? Er ikke det på sin plass når jeg først er her? Kunne trenge en ny kjole, eller to! Høhø.

Ville bare innom for å ønske dere en riktig god morgen! Håper på og treffe noen av dere blogglesere fra østlandet i dag jeg. Vi skrives mer senere jenter og gutter! Nå skal frøkna ut på nye eventyr i hovedstaden. <3 This is a good day to have a good day!

Travelling for work!

Woop woop! Da var jeg endelig fremme i Lillestrøm. Flyet til Gardermoen gikk klokken tre i dag, og nå har jeg altså fått sjekket inn på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Slett ikke verst! Jeg har fått en diger dobbeltseng, en kjempefin utsikt, et stort bad, kontor og flatskjerm. Hva mer behøver man da? Jo det skal jeg si dere.. Roomservice! Mihi, godt jeg skal bestille meg det så fort dere er oppdatert. <3


Åh hotellivet <3 Jeg koser meg noe helt vanvittig her allerede. Livet med selvutløser er riktignok en pest og en plage, men etter å ha bygget kamerastativ av koffertholder og søppeldunker så fikk jeg i det minste til noen bloggbilder! Hehe.. Da er alt som det skal være.

Så fort jeg har fått i meg litt mat, drar jeg på butikken for å handle inn til en ordentlig kosekveld med idol på tvskjermen. Jeg har ikke fått med meg et eneste program hittil i år, så nå er jeg sjeleglad for å ha onsdagskvelden helt ledig! Jobben min starter ikke før i morgen, så i kveld er det bare meg, chipsposen og hotell-sengetøyet. <3 Blir det bedre? Nei! Ikke engang en pen mann kunne gjort dette mer perfekt.

Say hi to my new crib! <3
Flere som skal glane på idol i kveld?

Antrekk – 230814

God kveld kjære, gode blogglesere! Har ikke gamlefar vært flink på fotograferingsfronten i dag? Herlighet, jeg er ordentlig imponert jeg! Han kan jo være bloggfotograf han også! *HURRA* Jeg ville egentlig dele lørdagsantrekket mitt med dere i helgen, men regnet har plasket ned så lenge jeg kan huske, så dere får få det denne tirsdagen i stedet. Dere vet jo hvordan jeg er.. Knipser ikke et bilde om lyset ikke er nøyaktig slik jeg vil ha det. Vi får krysse fingrene for en solfylt høst, ellers blir det dårlig med antrekksbilder på bloggen!

Jeg må bare få si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene dere legger igjen om dagen. Synes dere er veldig flinke på respons både på instagram og på bloggen, og det setter jeg veldig stor pris på. -Men så må jeg bare få ta opp en liten sak med noen av dere. På noen av kommentarene som har tikket inn de siste dagene, har det virket som at noen av dere stresser dere ihjel over at jeg ikke er på skolen denne uken? Jeg forstår bare ikke hvordan enkele kan hisse seg sånn opp over det? Hvor får dere energien fra? Jeg blir litt matt jeg.. Jeg har ikke skrevet stort om studielivet ettersom jeg ikke trodde dette interesserte dere noe særlig, men jeg forstår jo nå at jeg nærmest bør dokumentere enhver forelesning jeg drar på i fremtiden. Dere det gjelder mener det sikkert bare godt, men vær så snill og stol på at jeg vet hva jeg gjør da. Jeg studerer på deltid og har ingen obligatoriske forelesninger, men det er klart jeg går på skolen så ofte jeg kan for det. Jeg har gledet meg til å studere dette i et helt år! Jeg har full kontroll, så dere kan ta det helt med ro.


Sko fra Bershka, veske fra Charles & Keith, Kjole fra Mango, Smykker fra H&M

Sånn, det var dagens takketale + pep talk.
Hehe. Håper dere liker den nye kjolen! <3