Prosjekt: Innpakning av julegaver

– This Year’s Christmas Wrapping –

Hei og riktig god søndagskveld! Min lille julehelg tok en helomvending i går, men heldigvis rakk jeg ihvertfall å kose meg med årets innpakningsprosjekt før et nytt stresslass la seg over kropp og sinn. Haha! Nå skal dere høre.. Jeg var litt optimistisk i sommer og meldte meg til å ta opp igjen et par eksamner denne høsten her for å forbedre karakterene min ytterligere.. -Meen så kom høsten og praksis, også innså jeg at det ble alt for tungt å skulle lese til en 5 timers skriftlig eksamen uten hjelpemidler ved siden av 80% på sykehuset.. Så da tenkte jeg egentlig bare at jeg skulle si meg fornøyd med en C likevel. -MEN tror dere jeg hadde fått med meg at det er noe som kalles avmeldingsfrist?! Nei.. Dette forklarte min kjære mann meg først i går, og nå sitter jeg her 9 dager før eksamen og leser som en GAL! Haha, herregud sier jeg bare. Jaja, så ble det en eksamensinnspurt på meg dette halvåret og da.

Dette skal gå veldig fint altså. Jeg har sett gjennom alle gamle eksamensoppgaver og føler jeg skulle klart å svare fint for meg allerede, men de neste par ukene i praksis blir definitivt litt mer heseblesende enn jeg hadde planlagt. Haha! Skal selvfølgelig holde dere oppdatert på hvordan dette plutselige eksamenskjøret går. Wish Me Luck!

– Papir, julekort, julekuler og bånd fra Upstairs –

-Og så til det denne posten egentlig dreier seg om! Årets julegaveinnpakning. Her ser dere noen av detaljene jeg har pakket gavene mine inn i. Måtte selvfølgelig ha noen farger som matcher årets juletrekuler da.. Skal vise dere det ferdige resultatet med gavene under treet i en annen post. Det ble faktisk veldig veldig bra <3

Nå får jeg pakke bort bloggbilder, og finne frem gamle eksamensoppgaver igjen, for jeg må begynne å skrible litt sykepleie-notater! Læringsmålene til faget inneholder 9 ulike emner, og heldigvis har jeg enda 9 dager igjen, så jeg får ta et emne om dagen nå og repetere i vei :’D

Fortsatt fin søndagskveld til dere alle <3 Neste er det første advent!

Marthe tipser – Beauty Bundle

Reklame | Good For Me

Som dere kanskje ser så er fremdeles vitaminene til Good For Me en del av morgenrutinen min! Beauty Bombz har jeg tipset dere om mange ganger før, og det er disse godsmakende, tyggbare vingummi-vitaminene som bidrar til å opprettholde sterke, lange negler og en sunn og fin hud. Jeg tygger to av disse hver eneste morgen, og er enda ikke gått lei av den deilige jordbærsmaken. Mmm! Når det kommer til huden min så er den stort sett alltid fin så lenge jeg er flink med rens og hudpleieprodukter, men neglene mine… Ja de har vært et annet kapittel opp igjennom årene. For å være ærlig så har jeg vært en storbiter av negler helt til jeg startet på sykepleien. Det var først da jeg sluttet helt med bitingen, men så mange år med dårlige vaner hadde gjort neglene min fryktelig tynnslitte, myke og ja rett og slett litt rare på form! Her har virkelig Beauty Bombz vitaminene gjort underverker for min del. Ikke bare vokser neglene mine innmari mye raskere, men de er blitt så mye sterkere også, og det synes jeg er så deilig! Det er nemlig utrolig ubehagelig å gå rundt med negler så myke at du faktisk kan bøye dem uten at de knekker. 

Hairluxious er også en boks med vitaminer fra Good For Me som har en litt annen effekt på kroppen. De er nemlig for oss som så veldig gjerne vil at håret skal vokse raskere! -Bli både tykkere og lengre fortest mulig! Som dere vet så fjernet jeg alt jeg hadde av extentions en gang i september, og jeg står enda fast ved at jeg aldri noen sinne skal sette inn et feste med løshår igjen. -MEN jeg elsker langt hår og har egentlig bare lyst til å våkne opp med naturlig Rapunzelhår allerede i morgen, og derfor tyr jeg til litt ekstra hjelp i form av hårvitaminer til Good For Me. Hairluxious er nemlig anbefalt av flere av Norges fremste frisører og inneholder blant annet ingredienser som biotin, sink, kobber, hirse og kjerringrokkekstrakt.

Effekten merket jeg først etter å ha tatt 2 tbl daglig i to måneder, og nå er jeg så glad for å se at den lille lobben min endelig er i full vekst! Krysser seriøst alle fingre og tær for at håret mitt ved hjelp av disse søte vitaminene er langt (naturlig) til sommerferien 2019!

Grunnen til at jeg tipser dere om begge type vitaminer i samme post, er rett og slett fordi Good For Me nå har et tilbud der du kan få kjøpt begge deler + et dus rosa strikk i velur til en samlet, nedsatt Beauty Bundle pakkepris! På kjøpet av dette får dere dessuten med en gratis detangling brush i matchende farge som er laget så skånsom for håret som den bare får blitt <3

Ta gjerne en titt på tilbudet av Beauty Bundle tilbudet HER <—

Sliter du med mye røyting, lite hårvekst, plagsom hud eller svake negler, så ville jeg gitt disse vitaminene et forsøk. Husk to om dagen er nok. Kanskje spesielt viktig å huske på med de tyggbare som smaker lørdagsgodt.. Hehe! Nå skal jeg hive dyna i sofaen tenkte jeg å kjøre en real kosesøndag med en varm kopp kakao, tente stearinlys oog fyr i peisen. Utenfor er det nemlig 0 grader i disse dager! Jeg håper dere har hatt en fin helg så langt? Det har ihvertfall jeg! Og bedre skal den bli med latskap, sport på tven og oppladning til ny uke i praksis hele dagen. *GLIS* Mannen har jeg også fått på besøk! Får det visst ikke bedre nå.. 

– Nyttårskjolen er i hus –

Okei, hvis ikke dette er den fineste kjolen på jord så vet ikke jeg! Jeg har ihvertfall aldri eid noe så lekkert i mitt liv. Den ser fin ut på bildene, men i virkeligheten… Oh! Den glitrer og glinser noe helt vilt.. Aldri følt meg så fin i en kjole før, og det til tross for at jeg prøvde den på uten sminke og med sovesveis i dag tidlig. Haha! Jeg skulle egentlig gå med den på julebordet forrige helg, men den kom ikke frem tidsnok, og nå er jeg så takknemlig for det. -For herlighet for en perfekt kjole å bære 31 desember. Den er aalt for fin for en vanlig kveld på byen..  Dyr var den også. (Synes ihvertfall jeg som bare handler kjoler til under 500 lappen). Den er fra Missguided, og jeg betalte vel rundt 2500kr + 700kr i toll bare så det er sagt til dere som tenker å klikke den hjem selv.

Årets nyttårskjole – Fra Missguided

Nå mangler jeg bare julekjolen! Neida, jeg har en grønn glitterfest av en kjole som jeg bare har fått brukt en gang i sommer, så det blir nok den hvis ikke jeg kommer over noe annet spinnvilt som jeg bare MÅ ha. Haha! Håper ikke det, for nå har jeg mest lyst til å innføre ei litta shoppestopp. Lønn på selveste Black Friday var nok ikke det kuleste for kontoen. Klarte søren meg å bruke 600 kroner bare på innpakningspapir, julekort og dill på Upstairs jeg i går, men gjett om jeg skal ha gleden av dette i dag da dere. Denne dagen her er og blir så innmari bra. I skrivende stund sitter jeg og ser på sprint, og så fort det er over, skal jeg sette meg foran peisen på stuegulvet og pakke inn på julegave etter julegave med småkaker, klemmentiner og en varm kopp kakao. Mmm!

Følg meg på Snapchat for å se kjolen på! Martheborge heter jeg der <3 

Santa’s Little Helper

– Santa where you at? Little Helper is waiting for u –

Hils på nissens nye reinsdyr da dere! Å, jeg holdt faktisk på å kveles av latter da jeg kom hjem fra Black Friday Shopping i dag tidlig og plasserte disse hornene på hundens hode. Jeg tenkte å bruke dem på henne til årets julekort, men jeg var bare nødt til å teste om hun faktisk aksepterte å ha dem på først <3 Ler meg ihjel.. Den hunden er seriøst snill som et lam. Går med på absolutt alt, og scorer nå også høyt på selvironi-skalaen :’) 

Ser dere ellers noe nytt i stuen min eller? Da jeg kom hjem fra praksis i går ettermiddag, ringte tante med en hentemelding og ga meg besked om å ta turen til posten for å hente en julete overraskelse der. Gjett om jeg koste meg da jeg 20 minutter senere satte på stuegulvet og monterte på plass verdens fineste adventskalender fra Rituals. Wææ! Jeg er kanskje 26 år, men disse kalenderne med godluktende produkter i blir jeg ALDRI for gammel for. Så nå sitter vi her og gleder oss stort til å åpne første pakke allerede om åtte dager. Iih! Tenk i morgen er det bare en uke igjen? Kan dere tro det? Herregud som dagene flyr.. Tuusen tusen takk til den fine fine familien min i Stavanger by, som tenker på meg i disse dager. Dere gjorde hele uken min i går <3

Liten førjulshilsen fra rudolf og meg <3
Nå skal jeg stelle meg litt og komme meg på syforening!

– Langhelg og flere julekaker –

– Årets julekaker med sjokolade –

Mmmm! Hvis ikke disse variantene av julekaker ser gode ut så vet ikke jeg <3 Mine favoritter er definitivt havreflarn og sjokoladecookiesene under her, og noen ganger lager jeg dem også med en liten bit smeltet Smil karamellsjokolade i kjernen.

MAGISK! Bla litt ned for å klikke inn på oppskriftene 🙂 Nå sitter jeg litt trøtt og sliten i trynet og ser på sjakk, etter en dag på gastro poliklinikk i dag og reuma poliklinikk i går! I går la jeg venefloner og lærte en masse om benskjørhet, og i dag har jeg tittet på hvordan gastro og coloskopi fungerer. Noen av dere har kanskje fått en sånn liten slange ned i halsen eller opp i endetarmen før for undersøkelse av fordøyelsessystemet? Det er ihvertfall det jeg har fått være med på i hele dag. Veldig interessant å få se hvordan disse tarmene som jeg har lest så mye om, faktisk ser ut på innsiden både med og uten sykdom! 

Sara Bernhardt i langpanne finner dere HER <—

Planen for resten av denne kvelden er egentlig bare å få unnagjort litt bloggskriblerier, og legge meg tidlig! Jeg har bestemt meg for å stå opp klokken 07.00 i morgen tidlig og fly rett på Black Friday shopping før middag med jentene venter, og ny Quiz-runde på Rederiet utested. Gleder meg til en skikkelig jentekveld igjen. Jeg har vært så opptatt med praksis den siste tiden at jeg ikke har sett noen andre enn medstudenter (og Cathrine da), på mange uker nå <3 Savner resten av bestevenninene! 

Mine klassiske sjokoladecookies finner dere HER <—

Håper det står bra til med dere også!

– 9 Random Q&a’s –

Hvordan ser din perfekte dag ut? Min perfekte dag er først og fremst en fridag! Jeg elsker studiet mitt og den fantastisk spennende arbeidsdagen som sykepleier, men jeg elsker hverdagslivet mitt mer, og godt er det. Håper aldri jeg blir så glad i jobben min at jeg ikke vil hjem fra den. Til spørsmålet: Vi tar utganspunkt i at det er desember: 1. Sove til 08.00, kose ihjel hunden til 09.00 2. Hive på joggedressen og gå tur med doggo i skogen 3. Spise en sen frokost med et dritspennende skirenn på tven 4. Gå på gaveshopping til familien 5. Pakke inn alle gavene med en stor kopp kakao 6. Få mannen på besøk 7. Lufte hunden sammen med mannen 8. Spise en god middag, drikke et glass vin, skravle, le og bare være rare sammen <3 Eventuelt kan jeg være rar, mens Daniel ler og på underlig vis finner meg sjarmerende..

Er det noe som plager deg akkurat nå? Hmm.. Nei jeg tror ikke det? Eller jo. Sølvis oppførsel i siste episode av farmen irriterer meg faktisk veldig. Hadde lyst til å hoppe inn i tven og rive av henne håret da hun sa hun skulle bruke Lene og Tonjes romantiske lille hemmelighet til hennes fordel og ødelegge for dem. 

Hvilke blogger leser du? Ikke mange lengre! Jeg leser kun Kristina Andersen sin, Caroline Berg Eriksen, og Annette Haga sin. Så hender det fremdeles at jeg titter innom Janni Deler. Blir så fristet av alle de deilige reisebildene hennes.

Hva skal du i dag? I dag skal jeg i praksis, og i dag skal jeg faktisk hospitere på en poliklinisk avdeling på sykehuset. Jeg skal få se hvordan leger og sykepleiere utreder pasienter med misstenkte revmatiske sykdommer, så det blir spennende! -Og i morgen skal jeg få være en hel dag på en poliklinikk der de driver med blant annet gastro og coloskopi. Også veldig spennende.

Kan du si tre ting du og kjæresten har til felles?
1. Vi er utrolig like på klengefronten. Haha. Vi har aldri vært det paret som sitter oppå hverandre en hel kveld, holder mye hender eller sender hverandre meldinger annen hver time for å høre hvordan den andre har det. Det er jo ingenting feil med det, hvis begge parter liker å ha det sånn. -Men for Daniel og meg holder det i massevis å ringes en gang om dagen, eller bare ligge i armkroken 20 minutt, for så å splittes til hver vår side av sofaen. Heh! Høres kanskje ikke ut som vi er forelsket i det hele tatt lengre, men vi er virkelig det! Vi har det fremdeles SÅ fint sammen. Vi bare har ikke det store klengebehov. Litt morsomt, for jeg var egentlig super needy da jeg møtte Daniel, men nå orker jeg ikke engang tanken på å bli holdt rundt når jeg skal sove om natten. -Heldigvis for han, da han har en kroppstemperatur som øker med 2 grader for hver centimeter jeg nærmer meg.. 

2. Ingen av oss er sjalu. Okei, litt sjalu er alle og det er sikkert sunt, men vi krangler virkelig aldri om sånt. Det må være år siden sist ihvertfall. Synes det er helt fantastisk deilig å ha en kjæreste som stoler fullt og helt på meg og som ikke er det spor usikker på seg selv. Det setter jeg faktisk utrolig pris på, og dessuten er den selvtilliten meeget tiltrekkende.

3. Vi er begge allsidige. Selv om jeg er ei skikkelig jente-jente med leppestift på fem av syv dager i uken, og stor interesse for klær og interiør, så elsker jeg også å være med mannen på tur i skogen, fiske og være litt sporty! -Og selv om mannen bare har ett all in one-produkt i dusjen sin, stor interesse for jakt og null frykt for å bli skitten på hendene, så drømmer han også om å designe sitt eget hus en dag. Han kan fint bli med på interiørshopping, oog han er en rågod partner på kjøkkenet. Elsker at vi har noen interesser hver for oss, og også flere vi kan dele <3 Så liker jeg balansen vi har nå mellom å gi og ta, og også å prate og lytte. Generelt tror jeg vi begge er to ganske rolige mennesker som ikke prater hull i hodet på verken andre eller hverandre..

Kan du si tre ting du og kjæresten ikke har til felles?
1. Kjæresten min er definitivt mer dedikert enn meg på treningssenteret. Spesielt når det kommer til kondisjonstrimmen… Da vi begynte å date for noen år siden husker jeg han løp 7 kilometer til treningssenteret, trente i et par timer og løp hjem igjen 7 nye kilometer.. Da vi var i USA i sommer så løp han også mange mil i uken, og sluttet først da han fikk krampe i beina.. 

2. Daniel er over gjennomsnittet interessert i økonomi. Han er av den typen som leser statistikkbøker for ulike aksjefond på solferien sin. Jeg er sikker på at bufferkontoen hans kan dekke en ødelagt bil også.. Nei, men dere ser poenget. Jeg er fornøyd om jeg har så jeg kan fylle kjøleskapet + har råd til noen julegaver.

3. Jeg er helt klart hakket mer fisefin… Jeg kommer virkelig aldri til å glemme den dagen jeg sto og så på at Daniel skar opp jaktfangsten sin i svigers garasje. To dråper blod dryppet ned i kaffekoppen hans, og da jeg påpekte det med et “ææsj nå må du ikke drikke den kaffen!” tømte han hele koppen i magesekken sin.. Jeg er sikker på at han kunne spist en flått også på trass om jeg sa “æsj se flåtten som kryper på jakken din”! Noen timer etter at bildet under her ble tatt, satte jeg forøvrig på fjellberget og skulle sløye fisken min, da Daniel kom til å si “du har en maur på foten din”.. Eneste grunn til at jeg ikke spiddet av meg hele foten med sløyekniven, var at jeg bare delvis traff! Jeg slapp unna med et kutt, men oppriktig og flaut redd er jeg for insekter.

Hvis du kunne våknet opp i morgen med et nytt talent, hva ville det vært? Hmm, jeg skulle ønske jeg kunne danse like bra som hun dansepartneren til Einar. (Han som vant Skal Vi Danse). Hjelpes for noen bevegelser på den dama..

Hvem var den siste som fikk deg til å le? Antagelig hunden.. Jeg dusjet henne i går kveld, og ga henne et hundebein som belønning i senga etterpå. Synet av henne da var helt priceless <3 SÅ fornøyd. Svelget det nesten helt..

Hva skal du gjøre til helgen? Til helgen skal jeg på syforening, på quizkveld med jentene om fredagskvelden (hvis formen tillater det), ooog ha romantisk datenight med Daniel på lørdagskvelden. Da skal vi faktisk på kino til en forandring! Åå, gleder meg sånn til denne helgen her.

Det var noen onsdagsfakta om meg (oss) <3

– Årets første julekaker –

Åh, jeg vet ikke med dere, men jeg kjenner jeg bare blir lykkeligere og lykkeligere for hver dag som går av denne måneden her. Formen min har ikke vært helt bra etter helgens kombo av jobb og festligheter, og jeg har egentlig ikke gjort annet enn å ligge hjemme med en bråde julekaker, men fader heller. Kan ikke klage på litt feber i disse dager. 11 små dager igjen nå så er søren meg desember måned her! Jeg har bakt fire typer småkaker allerede, og nyter hver time jeg får i julestuen min. Virkelig..

Jeg våget meg ut på en liten luftetur i skogen med hunden igjen i går med en sykepleie-podcast på øret, og i den iiskalde vinden begynte til og med snøen å dale! Herregud, denne tiden her er bra. Snart begynner dessuten alle favorittsportene mine på tven også! (Håndball og ski). Jeg har prøvd å følge litt med på sjakken mens jeg har ligget her hjemme i sofaen, men 6-7 timer med en “kamp” der resultatet  er spådd allerede etter time 2.. Nja nei, jeg kan ikke si jeg rister av spenning. 

– Serinakaker med en ny liten vri –

Nå får jeg snart sykebesøk av bestis her! Hun kommer med fruktsalat og for å holde meg litt med selskap <3 Koselig. Ellers har jeg gjort én fornuftig ting denne formiddagen og det er å bestille hjem to stygge julegensre. Daniel og jeg har nemlig bestemt oss for å knipse vårt første julekort-bilde sammen i år, og sende rundt til familien. Føler vi har blitt litt mer familie nå som vi har fått barn *les hund* og til og med feirer nyttårsaften sammen annet hvert år med mine og hans venner.. Mangler bare å feire jul sammen nå så har vi full pott på voksenpoeng-skalaen. Vel så må vi kanskje også bo sammen etterhvert..

Min gode, gamle oppskrift på havreflarn finner du HER <—

Serinakaker med fyll HER <— Bare dropp pasjonsfrukten i kremen. De er best uten!

Litt mer julekaker kommer senere denne uken <3

Hud og leppesminke fra Lancóme

Reklame | Blivakker

Hei mandag! Endelig er den aller beste uken av november her. Det er ihvertfall min mening, for på fredag er det Black Friday og hele denne uken går jeg litt bananas når det kommer til salgsshopping og julegavehandel! Jeg elsker, elsker, elsker tilbud, og derfor har jeg lyst til å tipse dere også om noen denne mandagsmorgenen! Lancõme er kjent for å være et utrolig godt sminke og hudpleiemerke som ikke er av det billigste slaget, og da er det faktisk noen verdifulle kroner å spare på at Blivakker nå kjører 25% på alt! Det er vel neppe bare jeg som er avhengig av Lancõme sine matte leppestifter? Hudsminke eller settingspray? Under her ser dere noen av favorittene i min sminkeveske, og litt om hvorfor disse produktene er verdt hver eneste krone.

 Få 25 % på alt fra Lancõme hos Blivakker HER <—

Er det noe jeg har fått øynene opp for når det kommer til makeup, så er det 1. At en god primer ER nødvendig for å jevne ut foundation-kremen og få en glansfri hud uten synlige porer. Og 2. At settingspray er fantastisk. Hvorfor har jeg ikke brukt dette tidligere? Det er jo superenkelt å gi ansiktet et lite dæsj med settingspray før du går ut av døren, og når jeg bruker Lancõme sin “Fix it, forget it” spray, så føler jeg bare sminken min holder fem ganger så lenge. Det er nok en kombinasjon av disse to produktene sammen som gjør susen, men hudsminken min holder seg faktisk fin gjennom hele arbeidsdagen i praksis, og det ER så deilig, for det er definitivt ikke tid til noe touch up på jobb! Er ikke det verste som finnes sånn blank, glinsende hud som gjør at man føler seg enda svettere enn man faktisk er? Haha, irritasjonsmoment nr.1..

Dere finner altså primeren og settingssprayen hos Blivakker, og nå kan du også få kjøpt dem sammen til 32% nedsatt pris HER. Over ser dere også noen leppestift favoritter fra Lancõme, men dere må bare se på hele utvalget deres, for det er så innmari mange lekre farger! Kunne hatt hele fargekolleksjonen deres i disse matte leppestiftene jeg.. Ikke tørker de ut leppene heller, men for å tilføye de litt ekstra fukt hender det at jeg smører Lancõme sin fuktighets-lipbalm over fargen, bare for litt ren pleie gjennom dagen <3 Det er den lille gulltuben fra øverste bilde. Supergod å bruke både alene og over leppestifter.

Helt til slutt må jeg tipse dere om en aller siste Lancõme favoritt… Kjære, vakre vene for en gave til julebordssesongen vi har i vente. Jeg har definitivt ikke prioritert solarium disse hektiske høstukene, og jeg kan faktisk ikke engang huske sist vi hadde sol i Kristiansand nå. Høsten har virkelig inntruffet og det synes dessverre litt for godt på min bleke hud.. Da er det genialt med en sånn liten selvbruningskrem i baderomsskapet. I helgen så var jeg på årets første julebord. -Dro rett fra en lang dag på jobb på helsesenteret og hjem for å sminke meg, ta et glass vin, og smøre inn leggene mine med denne lille lifesaveren. En bronzerlotion som trekker raskt inn i huden og etterlater den fineste gylne festgløden uten så mye som en unaturlig selvbruningsflekk!

Lancõme sin bronzinglotion får du nå til 254kr HER <—

Så det var noen av mine salgsfavoritter denne uken! Ta gjerne en titt på hele utvalget til Blivakker, og se om ikke du kan finne noen av produktene du også bruker til vanlig, til en rimeligere pris. Blivakker har også tilbud på en rekke andre merker denne uken og har blant annet samlet sine beste julegavetips på nettsiden sin <3 

– To Gode Venner På Tur –

Åh, nå har jeg det greit dere <3 I skrivende stund sitter jeg i godsofaen min med en snorkende Sika klistret inntil det ene låret mitt. Etter to timer i skogen i formiddag har hun ikke gjort annet enn å sove enten inntil eller oppå meg, og jeg tror disse kosetimene på fridagene mine bare er det beste på jord <3 Fy søren for en usedvanlig fin lille-lørdag. Jeg spurte Kristinemor om hun ville ta med seg hundene og bli med oss på tur i dag tidlig, men selv om hun måtte jobbe bestemte jeg meg for å pakke sekken likevel og hive meg på skogstur alene med min firbeinte venn. Så det gjorde vi da..

-Med seks kubber ved i sekken, litt kakao og kakemenn! Jeg hadde funnet et fint bålsted for noen dager siden da jeg var på en annen oppdagelsesferd med doggo i skogen, så her slo vi oss altså ned i dag, fikk være helt i fred  og bare nyte en vindstille formiddag med flammer og snacks. -Så gikk vi på tur i en time til (uten den tunge veden i sekken). 

– Litt balsam for kropp og sjel –


Blir det bedre? Jeg tror ikke det. Ettersom jeg ikke har fått gjort noe annet enn hygge denne onsdagen her, så har jeg selvfølgelig alt for mye å gjøre i morgen før nattevakt, men den tid den sorg. Haha! Nå skal jeg bare fortsette å kose meg med enda en favoritt i hus. Daniel kommer om et par timer, og før det tenkte jeg å lage klar enda en pizzadeig. Jeg har alt spist opp pizzaen jeg lagde i går, og den var SÅ god at jeg har lyst til å servere mannen den igjen i dag <3

– En perfekt liten fridag – 

Pizza med rådyr og granateple

Ukens oppskrift – Enda en pizzafavoritt

Hei tirsdag! Shit denne uken er virkelig straka motsetningen til den forrige. Så rolig og fin uten en eneste skoleoppgave på toppen av praksis. Jeg har riktignok fem vakter og sånn sett full uke, men 4 av dem er kvelder og netter og da får jeg jo disse deilige, lange morgenstundene som jeg verdtsetter sånn! Ah! I går var Sika og jeg på langtur i skogen igjen før jobb, og i dag har jeg bakt en høstinspirert, hjemmelaget pizza med hvit saus, rådyr og granateple på! Mmm, oppskrift kommer under her <3

Nå skal jeg ut på tur med min kjære bestevenn på fire ben, og så skal jeg gjøre meg klar for en ny kveldsvakt. Jeg begynner å komme meg inn i rutinene på 2A også nå, så det er veldig gøy! Jeg begynner tilogmed å tro på at jeg vil føle meg klar til å jobbe som sykepleier om seks små måneder! Det hadde jeg aldri trodd før denne sykehuspraksisen, men herregud så mye jeg har lært dette halvåret her. Evig takknemlig for å ha fått så gode praksisplasser, og for at jeg fikk være på sykehuset til slutt! Det vil jeg faktisk anbefale dere andre sykepleierstudenter også <3 Ihvertfall dersom dere vil ha jobb på sykehus like etter endt utdanning.

Du trenger: 1. 7dl hvetemel 2. 3dl lunket vann 3. 1,5ss tørrgjær 4. 1/2 sitron 5. 1/3 rødløk 6. Litt viltkjøtt 7. 1/2 granateple 8. Creme Fraiche 9. 3 hvitløksfedd finhakket 10. 1 chilli finhakket 11. Litt sitronpepper 12. Spinatblad 13. 1,5ts salt

Slik gjør du: 
1
. Lag pizzadeigen av å mikse 7dl hvetemel, 3 dl lunket vann, 1,5ss tørrgjær, 2ss olje og 1,5ts salt. 
2. La deigen stå og heve et lunt sted i minst 60 minutt. 
3. Lag pizzasausen av å mikse 4ss creme fraiche, 3 fedd hvitløk, 1 chilli og saften av 1/2 sitron.
4. Kjevle ut deigen og smør på med hvit saus full av hvitløk og chilli. 
5. Legg på ringer av rødløk, og små strimler av viltkjøtt. (Eventuelt også sopp)
6. Krydre pizzaen med litt sitronpepper, og stek midt i ovnen på 225grader i 20 minutt. 

– Topp med spinatblader og masse deilig granateple –

Hvis du vil ha ost på (regner med alle bortsett fra meg foretrekker det på pizzaen), så kan du strø osten over den hvite sausen før du legger på fyllet! Det er utrolig godt, og spesielt om du kombinerer mozerella og vanlig revet gulost. Yum yum!