– 30 grader i sør –


– Nok en nydelig dag i Baneheia –


Woaah! For et vær vi har fått utdelt denne sommeren på sørlandet! Det lukter billige turer hos reiseselskapene på nett, for fy søren hvem vil reise bort fra disse temperaturene? I går var det intet mindre enn 30 varmegrader i sør igjen, og dere kan tro jeg nøt dem. Jeg var på vei ut døra med bikinien på allerede klokken ni om morgenen. -Kjøpte frokostsalat på meny og kjørte rett til Baneheia hvor jeg ble liggende og sole meg med Annika i fem deilige timer! 


For et liv. Elsker kveldsvakter om sommeren når sola skinner som dette her. Jeg begynte ikke på jobb før klokken fire i går, og følte jeg fikk SÅ mye ut av denne deilige formiddagen <3 Bare EN morgenvakt igjen nå så drar jeg! IIH! Etter jobb i dag så bærer det straka vegen hjem, vaske heim, pakke ferdig og (hvis jeg rekker) dra til Andrea for en aller siste girlsnight <3 Halve gjengen skal samles hos henne denne fredagskvelden, og kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg ikke å holde meg unna jeg heller. Orker jo ikke å gå glipp av en eneste jentekveld med de fine vennene!
 

– Ville bare titte innom og ønske dere en super start på helgen –

– En Lillelørdag med VM –


Hei lille-lørdag og FRI <3 Snart er søren meg avreisehelgen her! Woaaah, ENDELIG. Formiddagen min har gått til et frisørbesøk for å heise extentions, en tur innom Geir og en tur innom posten for å hente klesskapets nyeste tilskudd! Jeg bestilte meg litt nytt til feriegarderoben forrige uke, og i dag kom ihvertfall halvparten av det. Jay! Resten er fra Nelly, og det skal etter planen til PostNord komme frem i morgen. Stas med litt nye klær til mine kommende datenights, ikke sant? Dessuten skal jeg jo feire 4 juli der nede, og den slags må en jo pønte seg for! Klærene jeg viser her er altså fra Missguided, og bare så dere vet det: Det kommer tollregning så det holder, men kjolene er ALLTID vært prisen. De sitter søren meg som et skudd hver eneste gang.. Skal vise dere dem ordentlig på når jeg kommer frem <3 


– Et par sko og to nye kjoler kom i posten i dag –


Håper ikke denne røde saken med lange armer blir alt for varm i 36 grader.. Heh! 


Er den ikke fin? Gleder meg til å vise dere resten også. Vet dere hva jeg har gjort de siste par timene eller? Latt meg distrahere fra bloggingen grunnet litt for spennende fotballkamper. Merkelig hvordan jeg kan være så uinteressert i sporten ellers, og så giret med en gang det er VM. Annika og jeg har sittet og snappet fotballsnaps i to timer nå, så nå tar jeg turen til criben hennes for å se den siste kampen med henne, mannen og en alkoholfri strawberry daiquiri. Mmm! 


– Nyt kvelden dere også, med eller uten VM – 

Kokos kyllinggryte med basmatiris


Nå har jeg akkurat inntatt en nydelig liten kyllingrett her som jeg gjerne kunne tenke meg å dele med dere også! En liten bloggupdate har vi tid til før ukens siste kveldsvakt kaller. Denne tirsdagen skal bli så fin! Jeg har kost meg på verandaen i bikinien hele formiddagen, og så fort jeg er ferdig på jobb drar jeg ut i båt for å fiske krabber hele natten. Om vi får noe denne gang gjenstår å se, men moro blir det nok uansett! I morgen har jeg en fridag, og den har jeg fryktelig lyst til å bruke på å spise helt ferske krabbeklør. Sikler jo bare av tanken… Anyways: Her kommer dagens oppskrift! Håper dere lar dere friste. Ikke la dere skremme av ingrediensene, for dette her er laget på 20  små minutt.


Du trenger: 1. 400g kylling i strimler 2. 1 kyllingfond 3. En liten kopp vann 4. En liten squash 5. 1/2 paprika 6. 1/2 løk 7. 1 liten mango 8. basmatiris for to 9. en boks kokosmelk 10. 3ts red curry paste 11. 2ss karri 12. Litt salt/pepper 13. Saften av 1/2 lime 14. 1ss sukker 15. 1ss hvetemel 16. 1ss smør


– Middagsoppskrift for tre –


Slik gjør du: 
1.
 Hakk opp kylling, løk, paprika, mango og squash i små terninger.
2. Stek kyllingen og løken sammen i en stekepanne og rør inn 3ts red curry paste.
3. Ta det ferdigstekte ut i en skål og stek så kun paprika og squash med litt salt og pepper i samme panna.


4. Ta også dette ut av panna og i en skål når det har stekt i ca 3 minutt. Hell så en boks kokosmelk i stekepanna sammen med 1ss smør. Visp inn 1ss hvetemel mens kokosmelken putrer i panna. La den gjerne putre i 4-5 minutt.
5. Hell oppi det du har satt til side (ferdigstekt kylling, løk, paprika og squash) og tilsett et lite glass vann sammen med en kyllingfond og saften av 1/2 lime. Gi det hele et oppkok på 5-6 minutt til.
6. Smak sausen til med 2ss karri, 1 ss sukker og eventuelt litt mer red curry paste for en sterkere rett.


– Mangoen rører du inn et par minutt før servering – 


Server med basmatirisen og nyyyt dere!

I’m addicted to…

.
..Denne sykt spennende serien fra Netflix. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg har blitt ordentlig seriefrelst denne sommerferien! Sett fire serier på bare noen uker, og kjent på følelsen av å være fullstendig oppslukt av dem alle. Akkurat denne historien var det Daniel som tipset meg om da jeg var ferdig med “Stranger Things”, og det var ikke mer enn én episode som skulle til for å overbevise meg her heller. Ikke bare er historien spennende, men skuespillerne er dritbra! Liker du en serie der du virkelig ikke kan forutse noe som helst, så snurr denne neste regnværsdag!


– Safe – 
Enkemann og kirurg Tom, bor i et tilsynelatende trygt nabolag sammen med sine to døtre etter å ha mistet sin kone av kreft. En kveld forsvinner den eldste datteren etter å ha deltatt på en fest med kjæresten, hjemme hos skolens mest populære jente. Saken blir raskt etterforsket, men til tross for at politiet aktivt jobber med å prøve og finne jenta, tar også Tom saken i egne hender og leter etter datteren selv sammen med bestekameraten Pete. Denne jakten blir ikke enkel, og menneskene han trodde han kjente best, viser seg å bære på både to og tre hemmeligheter. Når datterens kjæreste blir funnet flytende dø i vannkanten, blir spørsmålene bare enda flere. Ligger datterens kropp også flytende et sted? Eller har hun bare stukket av for å gi far en lærepenge etter å ha vært utro mot den døende moren?


Bare gi den én episode er dere greie <3 Nå skal jeg se og få i meg noe frokost før jeg hopper avgårde til Cath for en ny runde vippebøy. SÅ bærer det på jobb igjen for enda en kveldsvakt. Det er nydelig vær her i dag så det hadde ikke akkurat gjort noe med fri, men nå er det bare fire små vakter igjen. *GLIS* Nyt sola for meg og, dere som kan!


Se traileren til serien HER <—

– Sankthans 2018 –


Hei og hopp fra ei som har tatt ferie! Neida, jeg har absolutt ikke det. Jeg har bare ikke hatt noe liv de siste fire dagene (bortsett fra i går), og da har jeg rett og slett ikke hatt noe interessant å dele med dere. Jeg har renovert leiligheten siden sist. Ryddet MASSE, vært på søpla med ørten ting, pakket kofferten min en uke før tiden, og rett og slett bare brukt to fridager på å gjøre ting jeg ellers aldri klarer å finne tid til! Så har jeg fått huket av noen jobbvakter til på helsesenteret da. Five more to go, så kaller ferie og hygge! *GLIS* I dag har min kjære Daniel tilogmed bursdag! Gleder meg en hau til å feire deg 3 juli på Atlantas finest sushi bar <3 Hjelpe meg, kan juli snart komme?!


I går var en veldig fin dag da! Jeg tilbrakte de første syv timene av den på jobb, og dro rett til Cathrine etterpå, hentet henne og kjørte oss ut til svigers sin hytte! Jeg hadde nemlig bedt om å få låne den til selveste St.hans-feiringen 2018! Siden sist har min kjære bestis blitt over 3 måneder på vei med et nydelig lite nurk, og ettersom familieliv og nyttårsbaby er under seks måneder unna, kjørte vi like gjerne en alkoholfri feiring, bare hun og meg, med reker, krabbeskjell, supersolo og jordbær med fløte. Mmm! Som vi koste oss <3 Fem timer var vi her ute i går kveld, dro opp tre ørret, skravlet og lo masse av oss selv. Det var nemlig på langt nær vindstille da vi bestemte oss for å hive oss ut på vannet med årene. Dessuten var det ca tjue år siden sist Cath hadde tatt i en fiskestang…


Cath: Herregud, som det napper! Hva gjør jeg nå??
Meg: … SVEIV INN!?  
*Fisken faller av i vannoverflaten for tredje gang*
Cath:
Nei, fader altså, dette her er jo som å få mål med offside!


Vi hadde napp fjorten ganger, men fikk opp tre og måtte si oss storfornøyde med det!


– En nydelig St.hans feiring med fisking og hyttekos – 


Tusen takk for denne gang hytten <3 Vi sees igjen i juli! Nå skal jeg få unnagjort litt mer skriblerier, og så drar jeg på jobb for ukens siste kveldsvakt. Liker disse kveldsvaktene så sykt mye bedre enn dagvakter. Jeg er nemlig blitt et sovemenneske denne sommeren, og klarer nesten ikke å åpne øynene før klokken 10.00 om dagen. Ferielivet <3 


– Håper dere nyter det like mye som meg – 

En tirsdagskveld på havet


– Bildedryss fra gårsdagens spontantur på sjøen – 


Hvorfor er det sånn at opplevelser du tar på sparket alltid blir så mye bedre enn ting du planlegger og gleder deg til lenge i forveien? Er det noe mine (snart) 26 leveår har lært meg så er det at forventninger ofte bare er ødeleggende. Kanskje spesielt for meg da, som muligens gleder meg noe over gjennomsnittet til hver minste happening. -Men det er så mye morsommere å være et ja-menneske, kaste seg med på ting litt spontant, og ikke rekke å sette for store forventninger først. Sånn som i går.. Da Siri og jeg lå i hvert vårt hjem, dvelte noe fryktelig på om vi skulle orke å dra ut for å fiske sammen, eller om det fristet mer med me-time, serier og ostepop. Vi snappet frem og tilbake i mange timer, og det var like før vi konkluderte med “Sliten etter jobb, blir hjemme i kveld”, men etter å ha konkludert med dette de siste fem kveldene allerede, bestemte vi oss for at kroppen trengte et par timer med frisk luft likevel..


Vips, en halvtime senere befant vi oss hos bestefaren til Siri, der vi fikk låne hans båt og dra ut på havet for å fiske der, samt hente opp krabbeteinene hans! Herregud så gøy?! Vi var bare ute i to små timer, men det var bare helt sjukt digg å komme seg ut på sjøen i solnedgangen, kjenne duften av salt hav i vinden, nyte synet og det idylliske kveldslyset. Fy fader så glad jeg er for at jeg ikke bare ble hjemme med syttende episode av Stranger Things! Haha!


– Mitt livs første rødkrabbe med rogn – 


Meg: Stakkars krabben som må bo i all den jævelig ekle tangen… 


Jatakk til mer spontanitet i hverdagen! Ja, selv etter lange arbeidsdager der jeg har mest lyst til å bare synke ned i sofaen for kvelden. Vi burde alle bli flinkere til å komme oss ut om det så bare er for en time eller to. Spesielt nå om sommeren når det søren meg aldri blir “for mørkt” eller “for sent”. Bilde under her er tatt klokken 23.15 om kvelden, og enda var det jo lyst. Hvor fantastisk er ikke det? Nei, jeg tror aldri jeg har angret på en fisketur i hele mitt liv.

– 12 kjappe spørsmål –


Har du noe du gleder deg til denne uken? Fisketur med Siri i kveld, og mine to neste fridager. Torsdag skal Selini feire sine 26 år med hele jentegjengen, og fredag skal jeg bare NYTE og lade opp til seks nye jobbvakter <3 Etter dette vil jeg ærlig talt bare at resten av juni skal fordufte i en fei, så det kan bli juli og tid for reising igjen.


Hvem ringer du hvis du er sint/lei deg? Ingen. Eller kanskje Daniel? Eller bestemor? Nei, jeg pleier ikke å ringe folk for å dele noe jeg er sint eller lei meg for altså. Aldri vært en telefonperson. Og ihvertfall ikke en som ringer? Man har da SMS. Neida. Er jeg lei meg så vil jeg være alene, men skjer det noe vilt GØY så kan det hende jeg drar frem telefonen for å sende noen ei litta snap. Som foreksempel når jeg får gleden av å passe hund.


Hva er det beste med å bo i Norge? 1. Naturen 2. At vi har fire helt unike årstider som er ganske fantastiske på hver sin måte. Skulle selvfølgelig ønske at sommeren varte litt flere måneder enn vinteren, men man kan’ke få i bøtter og spann. Jeg skal kjøpe meg ski til jul i år, og da blir jeg forhåpentligvis frelst av snøen jeg også.. 


Hva er du avhengig av akkurat nå? Dobbeltsengen min, leppepomaden min, og Netflix.

Når var du sist på date? En ordentlig date? Der man pønter seg, drar ut på kino eller middag typ? 28 april. Da hadde Daniel og jeg en sushidate på Food Asylum. Gleder meg til veldig mange flere sånne stunder i juli og resten av sommeren <3 Så gleder jeg meg til å ta han med meg til Stavanger i august! 4-5 august skal vi ha nok et familietreff i farmor og farfars hage, og disse dagene blir alltid bare proppet fulle med latter og moro.


Har du noe du gleder deg til neste år? Ja! To ting! 1. Å kunne kalle meg sykepleier, og 2. Reise til Bali for å dra i nydelige Heidis bryllup! En babe av en venninne skal gifte seg et sted på vakre Bali i april 2019, etter at bacheloroppgaven min er levert, og denne festseansen gleder jeg meg altså som et barn til å få ta del i. Bali har dessuten vært en destinasjon jeg har ønsket å dra til i mange mange år nå. Om jeg får med meg mannen i bachelorskrivingen hans vet jeg ikke akkurat, men vi blir ihvertfall 4-5 jenter som reiser i Bali-bryllup sammen.


Ditt beste sjekketriks: Vær god! Snille menn vil ha snille damer. Jeg tror du kommer langt med noe så enkelt som å smile og være hyggelig mot folk.

Hva vil du vite om fremtiden? Om jeg kommer til å vinne i lotto eller om jeg bare kan slutte å spille med en gang. Haha, jeg kjøpte meg 3 ukers lottokupong eller hva nå de kaller det forrige lørdag, og etter å ha vunnet 30 kroner kjenner jeg meg noe spilleavhengig allerede. Neida, men er det noe jeg ihvertfall er takknemlig for å ikke vite noe om, så er det den fremtidige helsen. Både min, og de jeg er glad i sin.


For å få deg sint må man: Utnytte meg, eller undervurdere meg. Min kjære medstudent sa det så fint en skoledag i fjor høst: Don’t take my kindness for weakness. Kjente meg så igjen i de ordene der. Litt for mange ganger ser jeg mennesker som forveksler snill med dum og ydmyk med svak.

Hvilke egenskapet setter du mest pris på hos en venn? Tillit og en noe lik dose energi. Jeg elsker når venninnene mine vil være med meg på nye eventyr enten det dreier seg om reiser, fisketurer, norsk camping, eller et dyreparkbesøk, (spesielt om sommeren), men jeg hadde aldri holdt ut med en venninne som ville ha meg med på festligheter eller annet sprell annen hver dag hele året. Voksenhverdagen er travel med jobb, skole og kjæreste, og dessuten trenger jeg også litt tid for meg selv i blant. Da må jeg jo si jeg setter jeg pris på å ha selvstendige venninner som ikke er fullstendig avhengig av meg og mitt fysiske nærvær for å ha det fint på fritiden.


Blir visst aldri lei dette bilde! I Love My Independent Gørls <3


Hva craver du akkurat nå? Moreller, cola zero, og en pose godt og blandet! Mmm.. lakriiis

Hva savner du akkurat nå? Isbilen! Den gode gamle isbilen som synger i nabolagene. Jeg har ikke hørt den på så lenge jeg kan huske, og det er så synd for jeg har så forbaska lyst til å løpe ut i gata og fylle opp frysen med svindyr (og dritgod) iskrem! Denne sommeren tror jeg ikke jeg har spist en eneste is! Så savner jeg Daniel da.. Og den fine hytta hans.. Gleder meg til litt kjærestehygge der også i juli/august måned <3 Det er bare så sinnsykt stille og fint der!


Tenk at jeg har funnet meg en mann som kler caps da dere! Fantastisk.

How I Get & Keep A Tan

Reklame | Good For Me


Hei og hopp dere! Her kommer et lite bildedryss fra en av mange soletimer på verandaen forrige uke! Gradstokken har sunket med over 10 grader den siste uken og med det er det blitt digg å ligge og grille seg på verandaen igjen. Det var jo klin umulig da heten sto på for fullt for noen uker siden! Det er nå hele 17 dager siden jeg kom hjem fra Kypros og var brunere enn noen sinne. Normalt sett ville jeg nå vært nærmere vinterblek igjen, men takket være to kapsler Betakaroten Gold hver dag, og noen timer utendørs i deilig norsk sommervær, har fargen holdt seg kjempegodt!


Grunnet mitt idiotiske “ikke-bruke-solkrem, men olje” påfunn de siste tre timene jeg hadde i Kypros-solen, har jeg flasset av litt farge på bryst og armer, men forutenom det er bikiniskillet mitt enda like sterkt og fargen på spesielt mage og lår SÅ gyllen og fin. Passer meg fint ettersom huden min virkelig kunne trenge et godt grunnlag før den skal eksponeres for enda sterkere sol i Atlanta om to uker. Daniel melder om at gradstokken der nede viser 30+ i skyggen hver dag, og uten et grunnlag i den slags strålestyrke, skal man jammen være påpasselig for å ikke bli brent.

Dessuten blir det en helg i Florida-solen også på oss! Vi skal bo på et hotell midt på Clearwater beach, og DA skal brunfargen jobbes med da! Betakaroten Gold kapslene forebygger i seg selv både solbrenthet og soleksem. Sistnevnte har jeg faktisk aldri slitt med selv, men jeg har venninner som bryr seg minimalt om å bli brun, men som likevel tar Betakaroten Gold for å slippe den plagsomme kløen soleksemen gir igjennom sommermånedene. Det fungerer nemlig for mer enn bare en lekker, gyllenbrun hud. 


 Lyst til å teste ut Betakaroten Gold for første gang? Få 40% HER <—


Det som gjør Betakaroten Gold så effektivt er at kapslene er utviklet med MCT-olje fra kokos, som er en av de mest stabile oljene som sørger for bedre opptak av betakaroten i kroppen. Jeg synes alltid jeg har fått en veldig gyllen og fin brunfarge når huden min først er blitt brun, men jeg merker stor forskjell på hvor raskt fargen kom etter å ha tatt 2 kapsler hver morgen denne våren, hvor jevn fargen min har vært disse ukene, og hvor godt den enda sitter!


– Good For Me har nå fjernet bindingstiden –


Jepp! Betakaroten har nå altså fjernet den lille bindingstiden de hadde tidligere, hvilket betyr at du i dag kan klikke hjem bare én pakke om du vil og avslutte etter første levering dersom produktet ikke skulle være noe for deg. -Men det tror jeg ikke du gjør. Selv har jeg akkurat etterspurt ny leveranse da det nærmer seg slutten på min siste boks. Jeg føler meg så sykt fresh med denne deilige brunfargen, og vil helst gjøre det jeg kan for å bevare den lengst mulig.

Middagstips til den kommende uken


Hjelpe meg, nå er det alt for lenge siden jeg har snekret sammen en ukesmeny til dere! Jeg klarte ikke engang å bare velge syv retter denne gang, så her kommer åtte! Litt lite fisk ser jeg nå, men det får heller våge seg. Dere får snike inn en dag med reker på menyen, så har dere en dag til med mat fra havet. Uansett hva dere går for av disse åtte middagsrettene, så er jeg helt sikker på at det faller i smak, men farmors pasta bolognese er syk, så den får en delt førsteplass med mango chutney kylling retten over her. Jeg har ikke engang tellingen på hvor mange ganger jeg har laget meg disse rettene. Mmm! Ukens vegetarvariant er forresten også meeget god, for ikke å snakke om lettvint. 


– Mango Chutney Kylling –


– Chilli Con Carne –


– Kremet vegetar med tagliatelle –


– All Time Favourite Bbq Pizza – 


– Verdens beste pasta bolognese –


– Torsk med søtpotet og bacon –


– Pasta med biffstrimler –


– Kebab i pita med tzatziki og tomatsalat – 


Gjør deg selv en tjeneste og bare prøv dem alle <3 

Nyeste tilskudd i DW kolleksjonen

Reklame | Daniel Wellington


Hei du deilige søndag! Velkommen skal du være <3 Jeg har jobbhelg denne helgen, og skal faktisk også jobbe de neste tolv dagene, men etter nesten to hele uker med fri, venninnekos og latskap kjenner jeg det nå skal bli fint å få jobbe litt igjen. Dessuten venter to hele nye uker med ferie, reising og kjærestehygge like etter disse jobbvaktene, og det kan jeg nesten ikke vente til nå. Gleder meg SÅ til å se min kjære mann igjen at dere ikke aner det engang <3


Før jeg hopper avgårde på kveldsvakt, tenkte jeg å dele mitt siste tilskudd i Daniel Wellington kolleksjonen min med dere! Nemlig denne lys brune Classic Petite Durham klokken i lær med hvitt ur. Jeg gikk for størrelse 28mm denne gangen, og fy så lekker! Flesteparten av Daniel Wellington klokkene jeg har er i størrelse 32 mm, og de er råfine de også, men dette helt spesielle, lille uret føltes bare litt ekstra elegant på håndleddet mitt. Dessuten synes jeg brunt skinn er innmari enkelt å style til sommerantrekkene mine. -Akkurat som hvitt skinn! Jeg går mye i lyse farger i disse dager, og da synes jeg det er kjekt å kunne piffe opp antrekkene mine med klokkereimer i samme toner.


Nyeste tilskudd i kolleksjonen min –> Classic Petite Durham


Å skifte reim på Daniel Wellington klokkene er like enkelt nå som før, så husk at det er mye å spare på å bare kjøpe ekstra klokkereimer, istedet for hele klokker med ur når du ønsker deg en ny style. På bilde over ser dere de to Daniel Wellington-reimene håndleddet mitt definitivt har bært mest i juni måned. Den hvite har jeg vist dere flere ganger før, da den har vært en favoritt hos meg helt siden jeg fikk den i desember måned. Classic Petite Bondi heter den, og lær-reima alene koster bare 349kr før rabattkoden min! Dere kan kjøpe den alene HER eller med klokkeur HER <–


Get The Classy Arm Cuff Here <—


Det er sjeldent jeg bærer en DW klokke på armen min uten armcuffen til. Jeg har en i både sølv og rosé, men favoritten er den på bilde over, og ofte går jeg faktisk bare med armbåndet alene også. Synes det er så rent og fint, og det psser jo tilogmed til kjoleantrekkene mine <3 Dersom du har lyst til å kjøpe deg en armcuff selv, en splitter ny klokke, eller bare en ny reim til din gamle: Husk at rabattkoden MARTHEBORGE gir deg 15% rabatt på absolutt alt!


– Rabattkoden MARTHEBORGE gir deg 15% på alt fra DW HER