Getting ready for New Years Eve

Da var vi kommet til årets siste dag! Tenk det dere! Ah, som jeg gleder meg til feiringen i kveld. Jeg har tilbrakt morgenen både hos Marianne på Komponisten frisørsalong, og i solsengen på Brun og Blid. (Lenge leve nyttårsforsettene). Nå har jeg i det minste hår og litt brunfarge på plass! Hva skal dere i kveld? Jeg er enda litt prippen over å ikke ha fått tak i en ny, glitrende kjole for kvelden, men pyttsann! Vi blir jo ikke så mange. Jeg får heller ta helt av med finstasen til neste år! Om det blir denne beige saken eller ikke får jeg finne ut av om noen timer! Akkurat nå må jeg bare se å få oppdatert dere før jeg hiver meg på kjøkkenet og lager kalkunmiddag. Jeg har nemlig lovet å hjelpe bestis med kokkeleringen i ettermiddag! Aldri laget kalkun i hele mitt liv, men vi skal nok få det til for det!

Ville bare komme med en liten oppdatering på selveste nyttårsaften! Mer tror jeg ikke at jeg rekker! Jeg vil ønske dere alle en fantastisk kveld og takke for at dere har fulgt meg og bloggen min gjennom godt og vondt i hele 2014. Dere er gode som gull hele gjengen og jeg setter evig stor pris på alt dere gir meg. <3


Kjole fra Bikbok, Sandaler fra Zara, Smykke fra H&M, Armbånd fra Thailand

Tusen takk for alt det gamle alle sammen! <3
Måtte dere få en magisk feiring med deres kjære og nære.

Let’s play in the snow!

Åh, for en MORGEN! Sleip som jeg er, bestemte jeg meg i dag tidlig for å ta turen til Tveit for å få litt hjelp til gode bloggbilder! Andrea befant seg i luksushuset til broren, og her hadde jeg hørt rykter om at akebrett-utvalget var enormt! Hihi. Vi nøt først en god frokost under lysekrona før vi kledde oss opp i uggs, fleece og våtter for en real runde lek i snøen. Herregud så gøy! Vi følte oss som to femåringer der vi gikk og slepte brettene etter oss. -Og Bella måtte til hennes store forferdelse selvsagt også være med! Ja, hallo i luken! Synet av henne hoppe som en kenguru ned bakke etter bakke <3 Ah, det kommer ikke til å forsvinne fra minnet med det første.

Lek i snøen er undervurdert. Det var like moro i dag som da jeg var fem.. Nå har jeg bare tatt en snartur hjemom for å oppdatere dere før jeg drar videre på enda en jentekveld! For en fantastisk uke dette skal bli. Hele jentegjengen har kommet hjem fra byene de vanligvis studerer i og blir helt til skolestart igjen! Derfor prøver vi i disse dager å utnytte timene maksimalt og samles så ofte som overhode mulig. I kveld er det filmkveld som står på planen og i morgen er det nyttårsfeiring med kalkun og champagne! Halleluja <3

Beste morgenen på lenge <3 Kom dere ut i snøen sier jeg bare!

Mine nyttårsforsetter 2015

FAMILIEN
Mitt viktigste nyttårsforsett i år er rett og slett å bli flinkere til å snakke med familien. Jeg har jo ikke et eneste familiemedlem i Kristiansand, og jeg får ikke reist til Stavanger mer enn 1-2 ganger i måneden. I år har det gått alt for mange dager mellom hver gang jeg har ringt hjem og oppdatert meg på hvordan alle har det. Det gjør meg litt trist! Familien min er ikke så stor, og da bør det ikke være så forbaska vanskelig å ringes litt mer jevnlig. Jeg går jo rundt og savner disse menneskene konstant!SVARE PÅ MELDINGER
Jeg MÅ bli flinkere til å svare på meldinger. Er det noe venninnene skal få lov til å hate meg for så er det nettopp det. Svarer jeg på en melding så kan jeg med 100% sikkerhet si at jeg nesten svarer en hel dag for sent. Hadde jeg bare svart med en gang så ville det ha vært unnagjort på null komma niks! Nå hoper innboksen seg opp og så ser jeg på det hele som et evig ork.

LØPE MER
Jeg trenger ikke å sette meg som mål å trene masse, for det vet jeg at jeg kommer til å gjøre! -Men er det noe jeg vil bli flinkere på så er det å løpe. Kondisjonstrening er så vanvittig viktig for å opprettholde en sunn og frisk kropp. Målet er å kjøre tre faste joggeturer i uken, og gjerne litt flere ute i skog og mark! Tredemøllen er god å ha på vinterstid, men så fort snøen smelter er det absolutt deiligst å ta løpeturene utendørs.

PLANLEGGE
For et års tid siden var selvdisiplinen min så god at en planleggingsdag i uken ikke var nødvendig. Jeg sto opp da alarmen ringte en gang mellom 07 og 08.00 hver morgen og planla dagen min omtrent time for time. På denne måten fikk jeg unnagjort absolutt alt jeg skulle i løpet av en dag. De siste månedene har jeg hatt alt for mange morgener hvor jeg bare ikke har klart å komme meg opp, og når de effektive morgentimene forsvinner, ødelegger det hele “arbeidsdagen” min. Cathrine kom med den glimrende idèen å sette av en hel dag til planlegging av innlegg, bildeknipsing og forhåndsskriving, og dette har jeg faktisk tenkt til å prøve meg på!

Måtte 2015 bli et fantastisk bloggår!

TA MINDRE SOLARIUM
Jeg må ta mindre solarium. Ikke bare fordi det er helseskadelig, men også fordi jeg bruker en husleie på Brun og Blid. Fra og med 1 januar skal jeg notere ned nøyaktig hvor ofte jeg besøker solsenteret, og nøyaktig hvor mye penger jeg bruker her. Forhåpentligvis gir dette meg en liten oppvekker!

SLUTTE MED TAXI
Hører du Geir? Jeg skal KUN ta taxi når det er høyst nødvendig, og med høyst nødvendig mener jeg ikke “når jeg skal til og fra venninner”.

HJELPE ANDRE
I 2015 skal jeg bli flinkere til å spørre om andre trenger hjelp. Jeg vet så godt hvor vanskelig jeg synes det er å be andre om tjenester! Det kan være en så liten tjeneste som å få venninnen til å knipse et par bloggbilder av meg i stuen. Får jeg litt hjelp så gjør det dagen min en million ganger enklere, men jeg kvier meg likevel noe aldeles for å spørre. Jeg vil bli flinkere til å spørre venninnene om det er noe jeg kan hjelpe dem med, og jeg vil bli flinkere til å hjelpe til når jeg er på hjembesøk hos familien.

Så var det bare å følge disse målene da! Jeg håper dere har troen!
Kanskje jeg skulle hatt et “hvordan holde nyttårsforsettene” innlegg også.

Antrekk – 291214

Hjelp, for en sen kveld det ble i går! Cathrine og jeg ble sittende oppe og se film til nærmere to i natt, og da klokken ble mye og bestis enda var lys våken, tok jeg med meg katten og tuslet alene inn på soverommet. Hehe! Alarmen sto på klokken 09.00, men tror dere jeg kom meg opp? 12.00 slepte jeg føttene ut av senga. (12.00!). Det går faktisk ikke an…

Jaja, så fikk vi spist en suuperdeilig frokost sammen før jeg kastet meg i dusjen og fikk fotografhjelp til bloggen før solen var gått ned igjen. Heldigvis gjør den fine snøen dagene litt lysere nå! Håper den har kommet for å bli leeenge. <3 -Men denne mengden holder i massevis. Jeg har ærlig talt aldri måket snø i hele mitt liv, og jeg har på følelsen at det ikke vil bli min favoritthobby!


Sko fra Nelly, Bukse og genser fra Bikbok, Veske fra H&M, Belte fra Gina Tricot

Har dere noen nyttårsforsetter i år? Jeg tenkte faktisk at jeg skulle bruke denne kvelden på å skrive ned mine! Kanskje jeg deler dem med dere i et blogginnlegg også? Så får dere muligens en idè eller to til deres egne forsetter? Jeg vil ikke ha så mange, men noen slags “mål” har jeg lyst til å sette meg, og i 2015 skal de holdes! Cathrine og jeg diskuterte også en annen ting under frokosten i dag.. Til neste år har vi lyst til å notere ned hvor mange timer vi faktisk tilbringer i solsengen på Brun og Blid. Jeg tror nemlig det er et sjokkerende antall timer og en skremmende pengesum som blir brukt her. Dere som tar sol 1-3 ganger i uken og gjerne mer enn 20 minutter gangen også.. Ville ikke det ha vært litt interessant å finne ut av? Haha! Cath og jeg skal ihvertfall sette oss på saken, og kjenner jeg oss rett, ligger vi vel i grillen allerede 1 januar. Huff!

Nå skal jeg en liten tur ut og lete etter nyttårskjolen jeg!
Ha en fin mandag videre så lenge. Vi skrives <3

Relax, it’s sunday!

God kveld dere! Nå har jeg akkurat inntatt en ordentlig god søndagsmiddag hos Cathrine. Hun inviterte meg på koteletter og filmkveld allerede til morgenen i dag. Heldige meg. <3 Jeg burde nok egentlig holdt meg hjemme i kveld og løst problem “dødt juletre i stuen”, men når venninnene kommer med slike fristende tilbud så kan man vel ikke takke nei? Det er jo uansett søndag! Ukens avslapningsdag!

Nå har mitt nye pysjsett fått komme på og sminka av. Jeg er i søndagsmodus og har store planer om å campe i den gode dobbeltsengen til Cathrine i natt. -Men først skal vi trykke i oss litt fruktsalat! Disse romjulsdagene har virkelig ikke vært feil.

Takk og lov for at det er noen igjen av dem. Tenk, det er nyttårsaften også om bare tre små dager! Har dere alt på stell til onsdag? Huff, jeg har ikke engang nyttårskjolen på plass! -Og jeg som skulle bestille en splitter ny glitrende sak fra Nelly. Jaja, det er vel ikke så nøye i år. Vi skal bare være 6-7 jenter hos Annika denne gang! Kanskje drar vi videre på en eller annen fest mot midnatt, men i utgangspunktet er det bare en roligere girlsnight med kalkunmiddag og champagne som står på planen <3 Ah, som jeg gleder meg!

Koseshorts, sokker og genser er fra Bikbok!
Ønsker dere en deilig søndagskveld videre. <3

Romjulens beste tradisjon

Fy søren for en JUL! Denne helgen har vært helt perfekt. Jeg kastet meg på badet så fort jeg var kommet hjem fredag ettermiddag, og dro så ut for å treffe både jentene og mister D på byen i Kristiansand. Ettersom denne hunken skulle ut og reise i dag, koste jeg meg hos han til langt utpå lørdag ettermiddag! -SÅ var det bare å få på en ny kjole for en ny kveld med verdens beste jentegjeng!

Vel, pluss de to fine mannfolka som er igjen av kjærester da. Hehe! Skulle tro jeg satte i gang en singel-trend i sommer. I løpet av det siste halve året har hele seks par blitt til to! Har dere hørt? Herlighet, la oss krysse fingrene for at 2015 blir året vårt! <3

Selini holdt tradisjonen sin, og hadde også i år skrevet nyttårstale til oss! Fy søren som vi lo av det herlige vesenet i går. Hun hadde bare med seg èn flaske vin, men den forsvant så fort at hun allerede før 21.00 var i “sikle-fasen” som Leonardo Dicaprio ville ha sagt. Adjektivfortelling, og hysterisk morsomme drikkeleker ble også holdt før vi tok vårt tradisjonelle bilde foran juletreet.

Ikke fullt så oppstilt denne gang! Hihi.
Har dere hatt en fin romjul? Nå er jeg tilbake! <3

Lille julaften

Åå, herligfred jeg savner gamlingene allerede. <3 Bare se på de da! Farfar med rød sløyfe og farmor med skjef og reinsdyr-ører. (som forresten lyste i mørket). Jeg koste meg sånn med mine to julefeiringer for 2014! Julaften har jeg jo allerede delt et lite bildedryss fra, men her kommer noen blinkskudd fra lille julaften hos farmor og farfar. Ettersom jeg ikke er blitt gammel nok til å like lutefisk, ble det ribbe på meg og fisk på resten av familien. Hehe, jeg skjønner virkelig ikke hvordan man kan sitte og tygge på lutefisk når man kan få servert noe som er så mye bedre? Jeg kan da umulig være alene om å finne denne gjennomsiktige gelèfisken en smule kvalmende?

Uansett! Mette ble vi alle mann og da middagen var spist, var det gaveåpning som sto for tur! For en JUL! Farmor og farfar er så morsomme at jeg seriøst vil drepe meg av latter. Jeg kan ta opp mobilen og filme dem til snapchat på et hvilket som helst tidspunkt, og jeg kan banne på at videosnutten blir helt hysterisk. De hadde begge to både forkjølelse med feber, men fy søren for et energinivå… Det går i ett fra morgen til kveld, og farmors latter høres i hele nabolaget. <3 Håper jeg er like ruset på livet som 76 åring!


Nå har jeg altså kommet vel frem til Kristiansand igjen og er i grunn på vei inn i dusjen! Jeg er som vanlig sent ute og skal ut og feire med verdens fineste venninnegjeng. Jeg skulle så gjerne ha oppdatert dere før jeg startet på hjemreisen, men jeg fikk ikke innlegget ferdig og på toget var det sjokkerende nok ingen velfungerende internett. Hehe, er det nødvendig med gåseøyne? Dere må ihvertfall ha en nydelig 2. juledag enten dere velger å feire med familie eller venner. Nyt siste del av jul og ferie dere! <3

Vi skrives! <3

Antrekk – 251214

Lyser det fornøyd av trynet mitt i dag eller? JEG HAR FÅTT SNØ! Herregud så glad jeg ble da jeg oppdaget at den falt på selveste julaften. Det er jo slikt jeg ikke tørr å håpe på engang! Å våkne opp til snødekket asfalt 1. juledag var seriøst en drøm. <3 Bestefar og jeg var ute og knipset noen antrekksbilder allerede i dag morges vi. Måtte jo ut og ta årets siste snøbilder! *LYKKE*

Nå lukter det ribbe i hele huset her! Bestemor og tante har stått og kokkelert på kjøkkenet i hele dag. Himmel, for en avslutning jeg skal få på denne juleferien. Jeg reiser hjem igjen i morgen tidlig, men innen den tid skal jeg fremdeles rekke å kose meg med julefilm, familiemiddag, mer riskrem og mer kaker. Hoho, vet ikke med dere, men jeg får aldri nok! Tante har kjøpt inn årets julefilm til oss, så i kveld snurrer vi “Jakten på den forsvunne julenissen”. Er det noen av dere som har sett den? Det er blitt en tradisjon det hos oss nå!


Boots fra Bianco, Bukse fra Bikbok, Genser og belte fra H&M, Veske fra Charles & Keith

Hver 1. juledag ser familien en koselig film sammen.
Dere må ha en videre SUPER 25 desember! <3

My Christmas Eve

Tenk da var julaften over for i år! Heldigvis har vi noen deilige romjulsdager igjen før nyttår skal feires. Fikk dere en bra dag i går? Jeg håper dere hadde det alt for fint. <3 Jeg tredde på meg min grønne, lille kjole, spiste pinnekjøtt til middag, og riskrem til dessert før gaveåpningen sto for tur. Jeg synes jo det er minst like gøy å se familien åpne gaver, men ah så mye fint jeg fikk! En hel hau av kosetøy, tøfler, sokker, såper, hårprodukter, interiør, penger, kjøkkenutstyr, og en splitter ny pc. Fy så bortskjemt jeg er. <3


Tante: Ikke skriv på bloggen at du fikk sexy truser av tante..
Marthe: Hahaha! Neeeida…

Tante prøver visst å bli grandtante… Hun sov over i natt så nå har vi akkurat spist tidenes frokost sammen hele familien. Jeg har fått fenalår med melon og tror dermed ikke at 1 juledag kan bli stort bedre! -Meen senere skal enda et julemåltid inntas og jeg kan ikke si at jeg gruer meg til det heller. Hihi! Julematen har aldri smakt bedre enn i år, og juleferien har vært upåklagelig. For noen dager <3

Ville bare dele et lite bildedryss fra julekvelden med dere!
Ønsker dere en fantastisk 1. juledag <3 Noen som skal i familieselskap?

Mitt 2014 – Del 2

JULI
I juli måned befant jeg meg fremdeles i Nord-Thailand, mer presist “Chiang Mai”. Jonas og jeg reiste i slutten av juni måned og kom hjem igjen i begynnelsen av juli. Turen var i utgangspunktet ment for å få kjærligheten til å blomstre igjen, men selv om den aldri gjorde det, hadde vi begge det bare helt fantastisk. Jeg var jo fremdeles på reise med min aller beste venn! Vi koste oss fra morgen til kveld og samlet på minner som aldri vil glemmes! Like shopping-gale begge to, kom vi mer eller mindre ruinerte hjem…

Vi landet i Stavanger og ble igjen for familiens store, årlige sommerfest! Farfar hadde leid inn en tryllekunstner for kvelden og morgentimene gikk til både fornøyelsespark, grilling og crockettspill i hagen! Denne helgen er definitivt en av de beste jeg har hatt i hele mitt liv. Å få samlet nesten hele familien på denne måten er så og si omtrent umulig, men med mye planlegging fra farmor og farfars side, fikk vi det til! Det var en utrolig merkelig helg, for jeg hadde det så utrolig BRA samtidig som jeg hadde det forferdelig vondt. Jeg hadde lyst til at helgen skulle være perfekt og bestemte meg derfor for å la være å fortelle noen som helst om Jonas og meg. I stedet gjorde vi alt for at disse dagene skulle bli de beste. -Og det ble de. Fy søren for en familie jeg har. <3

Livsgleden på disse menneskene.. Altså jeg mener…

Jeg kom hjem fra Stavanger, Jonas flyttet ut, bruddet ble offisielt og jeg lå hjemme og fokuserte på å være trist… Så.. Etter fem dager dro jeg til Costa Rica! Dette må være det smarteste valget jeg har tatt i hele år. Jeg fikk samlet tankene, lært spansk på språkkurs, surfet med de andre EF studentene, dratt på utflukter og bare… Samlet inn ny energi i et godt og varmt land! Jeg var borte i 10 dager, kom hjem igjen glad, rik på energi og klar for å venne meg til en helt ny hverdag.

Etter en alt for lang treningsfri sommerferie, var det på an igjen med herr Frantzen! -Og nei, det var heller ikke på dette tidspunkt noe på gang mellom Magnus og meg. Vi har vært, er og forblir bare veldig gode venner og treningspartnere. <3

AUGUST
Til Magnus sin store forskrekkelse, dro jeg bare en uke etter Costa Rica turen min, på ny, treningsfri ferie! Denne gang med bestis! Nå var det Barcelona som skulle utforskes! Annika og jeg sjekket inn på et nydelig hotell som var designet etter galaksen, og solte oss dagen lang. Vel, og shoppet, festet, dro på båtturer og andre utflukter. Akkurat som man skal gjøre på en helt perfekt storbyferie!

Endelig sa jeg meg ferdig med sommerferien og startet med hyppige treningsøkter igjen!

Fy søren så moro jeg har hatt det med crossfit-treningen!

Det var også i august jeg dro på familiebesøk i en hel uke! Magnus skulle selv på familiebesøk og jeg fikk dermed gratis sjåfør!

Direkte fra Stavanger, dro jeg til hovedstaden for jobb! Jeg sjekket inn på Thon hotell i Lillestrøm, deltok på det ene og det andre eventet, spiste masse sushi, hilste på fine bloggere, og fikk en rekke gode produkter med hjem. <3

Slett ingen dårlig arbeidsdag!

August måned nærmet seg slutten, og jeg fylte 22 år! Ettersom Cathrine skulle fylle bare to uke etter meg, bestemte vi oss for å feire sammen hos meg. Det ble et vellykket vors med både kake, champagne, cupcakes, chips og en rekke fine jenter. <3

SEPTEMBER
I stede for å kjøpe gave til bestis, tok jeg henne med til Stavanger! Clarion Hotell sponset oss med toppsuiten sin, og her nøt vi oss med god mat, boblebad-svømming og en rekke gode middager ute! Bestevenninnen fra Stavanger fikk hilse på og bli kjent med bestevenninnen fra Kristiansand, og jeg var herved i evig lykkerus!

OKTOBER
I oktober måned skjedde det litt av hvert! Jeg fikk blant annet kommet meg på et fly igjen.. Denne gang i forbindelse med en jobbreise. Destinasjonen var Belgia, og jobben min gikk ut på å friste dere til å bli turister i Brygge selv! Reisen var sponset og hver dag var en fest. Jeg levde i sus og dus, spiste tre og fem retters til både frokost, middag og kvelds, drakk aaalt for mye vin og intervjuet en rekke verdenskjente kokker. Jeg fikk lære meg å lage belgisk sjokolade, jeg fikk teste ølsmaking av Belgisk øl, jeg fikk sjekket shoppingmulighetene, og jeg ble kjent med flere andre bloggere! Vel, ihvertfall èn. Resten var en gjeng ølglade journalister. <3 Haha!

Belgian chocolate in the making! <3

I oktober fikk jeg også prøvd meg som brudemodell! Jeg skammer meg enda over å ikke ha fått tak i disse brudebildene til dere. Jeg vet dere venter i spenning! Her er ihvertfall noen fra brudekjole-prøvingen. Aldri vært mer fornøyd. Hehehe, måtte til og med ha med meg en personlig fotograf for anledningen. Dette øyeblikket skulle definitivt dokumenteres.

NOVEMBER
November ble kanskje årets roligste måned. Andrea kom på døren og leverte Bella igjen, og jeg brukte timesvis på å kose henne ihjel! Ellers var det også denne måneden frøkna begynte å date litt. En date ble til to, tre, fire og fem.. Jeg koser meg, og med mindre Mister D har andre planer, tenker jeg å fortsette med det jeg! <3

En rekke jentekvelder, treningsøkter og lunchdater med venninner har jeg i følge bloggarkivet også fått tid til i november måned. <3

DESEMBER
Fy søren hvor ble det av denne måneden egentlig? Nå er den riktignok ikke over helt enda, men fy som dagene har flydd. Jeg føler ikke jeg har rukket noe som helst, men jeg har jo faktisk det! Jeg har bakt julebakst, jeg har gått masse med venninner, jeg har pyntet til jul, kjøpt juletre, trent, shoppet, datet, vært på julebord, og ja! Til og med trosset frykten for å være på radio. Hah!

Ikke verst bare det…

Magnus og jeg bestemte oss også for å drive litt veldedighetsarbeid denne måneden! -Så første uke av desember sto vi i butikken “Hopeful”, solgte interiør og spredde organisasjonens gode budskap! <3

For et givende halvår! Mitt 2014 – Del 1 kan dere lese HER
Ha en superduper lille julaften kjære blogglesere <3