<3 <3 <3

Tusen takk for alle fine ord og varme tanker under gårsdagens post <3 En leser/følger på instagram sa det så godt i går: Det er ingenting noen kan si som vil gjøre situasjonen noe bedre, men det føles ihvertfall godt å vite at det er noen som bryr seg og tenker på oss <3 Det er SÅ sant, så tusen takk. Jeg orket ikke tanken på å dra på skolen i går. Orket ikke engang besøk av Daniel, og jeg vet ikke om jeg orker å se et menneske i dag heller. Føler bare jeg trenger denne helgen her på å komme meg til mandagen. Det er nemlig bare noen få dager igjen av bachelorskrivingen, og de skal jeg holde ut.

Istedet for å dra på skolen i går, dro jeg på meg et par solbriller og gikk en 4 timers(!) tur med Sika. Det var definitivt ikke planen, men jeg gikk meg vill på en skogssti, og nektet å snu ettersom jeg da visste jeg måtte gå like langt hjem igjen, så jeg bare gikk og gikk og gikk helt til jeg nesten befant meg i Søgne.. Planen var egentlig bare å ta meg en liten luftetur, så jeg hadde verken spist frokost, eller tatt med meg noen penger. I solsteiken var det altså SÅ varmt at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg da jeg omsider kom meg ut av skogen, og da jeg så skjønte at jeg måtte gå langs motorveien hele veien hjem igjen til Hellemyr.. Ja da slang jeg meg faktisk ned på alle fire med et ferskvann og slurpet i meg noe grumsvann med froskeegg eller hva nå det var. Herregud så tørst og sulten jeg var når vi omsider kom oss hjem.

Så fort jeg hadde fått i meg noe frokost tok jeg dynene ut i hagemøblene, fylte godteskåla med Stavangersnoperier og satte meg i sola i 4 nye timer. Jeg bare lå der med Sika som snorket, og vekslet mellom å høre på podcast og duppe av selv. Utrolig deilig <3

Æsj, men den verandaen min trenger SÅRT å bli pimpet.. 

Det var fredagen min <3 Måtte solen titte litt frem i dag også!

Når frykten blir en realitet

Jeg har alltid hatet mars. Mars er og har alltid vært en lang og sur krampetrekning av vinteren, men at disse ukene skulle bli så jævelige hadde jeg definitivt ikke spådd. 6 mars kom beskjeden om at bestefars godartede svulst ikke var godartet likevel. Kolorektal kreft hadde vi nå fått i familien. Ja det var et sjokk, men optimistisk som jeg er, tenkte jeg med ett på de gode prognosetallene. Det er faktisk veldig gode overlevelsestall for denne typen kreft, selv med spredning til lymfeknuter, så jeg har klamret meg til disse tankene mens vi de siste fire ukene har gått og ventet på CT, MR, CT-svar og MR-svar.

Mandag formiddag reiste jeg til Stavanger. Da var det 1 uke siden bestefar hadde tatt CT, og 2 uker siden MR. På nett står det at svar etter slike undersøkelser skal foreligge etter ca 1 uke, så det var definitivt med en klump i magen jeg ankom byen mandag ettermiddag. Klokken ble 16.00 og sykehuset hadde ikke ringt. Endelig kunne vi slappe av. Ihvertfall til neste dag. Sånn fortsatte det helt til torsdagen og ingen telefon kom. Torsdag skulle bestefar til sykehuset igjen for ny rectoskopi. En undersøkelse for å sjekke hvordan tarmen så ut etter forrige operasjon. Jeg hadde bestemt meg for å være med for å grave litt informasjon, og si ifra om at bestefars puls var for lav. Jeg hadde nemlig målt den mange ganger og hvilepulsen hans er på 40 tallet, noe som kan forklare hvorfor han etter forrige operasjon ble liggende på intensiven i 6 timer med puls på under 40. Vel, torsdagen kom og 15 minutt før vi skulle avgårde til sykehuset, sa hodet mitt bare stopp. Jeg bare gråt og gråt ettersom spenningen og angsten nå hadde bygget seg opp over flere dager, og jeg visste at disse svarene på spredning antagelig kom til å bli servert meg der i samme slengen som all annen informasjon. Uansett om bildene ikke hadde vist noe som helst så ville jeg fått et sammenbrudd av lettelse på legens kontor og ikke klart å si et eneste ord, så jeg bestemte meg for å bli igjen hjemme..

1 time senere kom bestemor og bestefar tilbake og fortalte at bestefar hadde fått ny operasjon 9 april. Hurra, så raskt! Ingen stråling eller cellegift var blitt nevnt. Også et godt tegn tenkte jeg.. SÅ til disse forbaska bildesvarene da som jeg er sikker på at ødelegger flere enn meg psykisk å måtte vente på. Vel, legen måtte sjekke opp i CT bildene mens de satte der for de hadde han ikke sett på enda, men både CT og MR viste små prikker både på lunger, lever og nyrer. Dette kunne være helt ufarlig da flere har slike små prikker uten å ha kreft, men de måtte følge det opp med flere CT og MR bilder i fremtiden.

Med andre ord: Fremdeles ingen svar. Åh, jeg kjente jeg ble så skuffet over dette at jeg ikke klarte annet enn å gråte resten av gårsdagen, og i dag har jeg så hodepine at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg dro hjem fra Stavanger i går kveld, og vekslet mellom å gråte og kaste opp hele togturen hjem (hater lukten av tog). Nå skal jeg bare bruke helgen på å ikke gjøre noe som helst. Jeg har ikke lyst til å treffe venninner, skrive på oppgave, trene, eller reise på ferie tre dager etter bestefars operasjon. Alt jeg vil er å sitte hjemme i stuen min og V.E.N.T.E. Vente på å få denne dritten overstått, og vente på å få noen ordentlige svar. Jeg forstår at legene ikke kan fortelle mer enn de vet, men denne overfladiske informasjonen byr bare på mer googling og sannsynlighetsregning med prognosetall for ditt og prognosetall for datt og det er så jævelig slitsomt.

Jeg har ikke fortalt noe av dette til venninner, men av en eller annen grunn kjenner jeg behov for å dele det med dere. Litt fordi min største frykt på denne jord er blitt en realitet, og jeg ikke orker å blogge om blomster og fred hele tiden. -Men også litt fordi dere er venner som jeg slipper å treffe på i det daglige, og som sikkert har en hel del egne erfaringer og oppmuntringer som jeg kanskje kan ha godt av å høre. Bestevenninnene mine blir sikkert skuffet nå, men jeg har alltid vært en sånn person som ikke føler meg bedre av å prate om ting med flest mulig i timesvis. Jeg vil virkelig bare takle dritten selv for så å søke hjelp i hygge med venner når jeg først orker det. Det har fungert gjennom enhver kjærlighetssorg, og det skal fungere nå også.

Min fine, varme, gode, bestepappa <3 Du SKAL bli frisk fra dette.
Du har bare bikket 70, og skal ha MANGE flere fine år med jentene dine!

– Ukens 15 leserspørsmål –

Hvordan trives du som hundemamma? Å være hundemamma er en drøm. Jeg er overbevist om at jeg har verdens snilleste hund også. Sika er et matvrak, men hun er SÅ enkel å ha med å gjøre. Finner aldri på rampestreker, ødelegger aldri noe, bjeffer omtrent ikke, og maser aldri. Hun vil bare kose hele dagen, og er like fornøyd om vi går tur på 15 minutt eller 1 time.. Elsker den hunden.

Hva er drømmejobben når du er ferdig utdannet? Akkurat nå er det akuttmedisin som interesserer meg mest, så at jeg skal få jobbe i akuttmottaket som nyutdannet er virkelig drømmen! -Men jeg vet at det er et ettertraktet sted å være, og at det er vanskelig å få stor stilling her etter sommervikariat, så jeg kommer til å søke på andre stillinger som jeg kan begynne i etter sommeren. Jeg synes legevakten høres kjempespennende ut, men det er vel dessverre også et meget ettertraktet sted, så vi får sjå!

Begynner du å bli lei av rødfargen i stua? Nei absolutt ikke. jeg Eeeelsker den fargen og fryder meg enda stort over den. -Men soverommet mitt.. det spyr jeg snart av. MÅ ha en forandring der asap. Jeg har lyst til å male det mørkegrått, men det passer liksom ikke helt med de varme og freshe fargene resten av leiligheten består av. Må fintenke litt på den der.

Hvilke profiler er dine favoritter på instagram? Instagram gir meg fryktelig lite, så jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er noe fan, men det finnes noen få kontoer jeg finner humor og inspirasjon i og det er følgende: baremalin, henriettehonsrud, norgejodel, tindermareritt, funnywhenitswrong

Hvor er den røde bikinien din fra? Okei, spørsmålet som gikk igjen tretti ganger(!) Den røde bikinien som jeg delte bilde av på instastory i går er fra H&M og er helt ny i vår <3 Jeg har ikke vist den på bloggen, men det kommer på Baliferie..

Hvordan feires 17. mai i Kristiansand? Det eneste jeg kommer på er at det hvert år rundt klokken 16.00 er et svært borgertog i Kristiansand sentrum, og tivoli et eller annet sted i byen? Ellers er det vel også et løp klokken 23.00 om kvelden der fulle folk spurter gjennom markens shoppinggate før de møtes ved tresset og ser på raketter? For å være ærlig så er jeg ikke helt oppdatert, da jeg foretrekker å holde meg laangt unna disse folkemengdene og heller kose meg i en festlig stue.

Hva er planen din til sommeren? Jobbe, og kose meg i Norge! Jeg vet ikke om det er 80% eller 100% jeg kommer til å jobbe på akuttmottaket denne sommeren, men jeg har jo bloggen også, så for meg er det faktisk et fett! Får jeg bare 80% så får jeg mer tid til å njuta soldager på sørlandet så det går helt greit det også. Dessuten er Daniel og jeg enda på jakt etter den perfekte lille beaglevalp, og hvis ikke den blir en del av vår lille flokk i sommer så tror jeg at jeg begynner å grine. Neida, jeg slo meg definitivt til ro når vi fikk Sika i høst, og nyter veldig livet med en voksen og rolig hund, men hun begynner å dra på årene og vi har SÅ lyst til at en så veloppdratt og fin hund skal få være med på oppdragelsen av en valp, så jeg krysser fingrene for å bli hundeeier til to sommeren 2019.

Kan du lage flere innlegg om studiet? Ja det kan jeg, men hva vil dere ha da? Informasjon om noe sykepleierelatert? Tips til noe? Noe jeg ikke allerede har skrevet eller tipset om? Tell me! 🙂

Har du noen gang tvilt på det å bli sykepleier med tanke på ugunstige arbeidstider, lønn osv? Nei, personlig grøsser jeg jo av tanken på å skulle ha en 100% stilling fra 08.00-15.30 foreksempel. Jeg elsker at vi som sykepleiere får mer varierte uker! Jeg kunne aldri hatt mer nattevakter enn dag og kveldsvakter, for det hadde slitt meg ut, men en kombinasjon av både dag, kveld og natt? HELT TOPP! Det eneste som plaget meg er å måtte jobbe julaften, men det behøver jeg forhåpentligvis bare å gjøre en gang i blant.. Lønna er heller ikke noe jeg stresser over. Jeg synes ikke 400 000 er en dårlig startlønn. Med alt det tillegget man får ved å jobbe kvelder, netter, helger og helligdager kommer man dessuten fort opp i en høyere sum, og er du enda ikke fornøyd så ta et par år med en spennende videreutdanning? Problem solved 🙂

Hvilke apper bruker du mest? 1. Dreams – En spareapp 2. Daycount – En app som teller ned dager til ferier eller andre ting jeg gleder meg til 3. Mattilbud – En app med ukens tilbud i ulike matbutikker.

Hvor kjøper du mesteparten til leiligheten din? Det er SÅ variert. Jeg er veldig fan av å mikse mellom dyrt og billig, så når det kommer til pynteting og dill på interiørfronten har jeg vel så mye fra Upstairs som jeg har fra Hansen og Co. Meen finner jeg en vase jeg liker til 1500kr på Hansen og Co som Upstairs har en prikk lik versjon av til 79kr, ja da går jeg definitivt for sistnevnte. Jeg handler aldri etter merker, og for å være ærlig så tenker jeg heller ikke veldig over at det skal være av heftig kvalitet. En vase til 79kr vil antagelig ikke knuse den heller av å bære noen blomster, og blir jeg lei av den etter et år så kan jeg skifte den ut med god samvittighet. Det er mye morsommere å kunne variere litt!

Kommer du til å fortsette å trene etter Baliferien? Ja, det sier jeg nå, men det spørs. Definitivt ikke seks ganger i uken ihvertfall. Mer sånn to.. Kommer ihvertfall ikke til å overanstrenge meg på trening i sommerferien. Det jeg har igjen av fritid da skal gå til hygge.

Hva ser dere etter når dere skal kjøpe hus i fremtiden? Jeg kunne godt tenke meg et lite hus på én flate med rett over 100 kvadrat, men Daniel tenker hakket lengre og vil gjerne ha en større bolig med utleiedel, så da blir det nok sånn. Isåfall har jeg satt som krav at leieboerne mine skal ha veranda/hageområde/inngangsparti på den andre siden av huset enn meg så jeg føler jeg har litt privatliv. Ellers har jeg ikke noe krav til sted. Jeg har snart bodd i hele Kristiansand likevel, og trives over alt. Men det hadde vært fint om jeg slapp å gå mer enn 15 minutt til havet <3

Hvor ser du deg selv om 5 år? Om fem år er jeg 31 år, ferdig videreutdannet (kanskje som jordmor), og i 100% jobb et eller annet sted. Jeg elsker jobben min, men fritiden mer, og har fremdeles ingen barn. Nyter derfor hvert minutt jeg får av egentid eller hygge med hunder, mann, familie og venner. Savner ikke blogglivet det spor, men knipser enda over gjennomsnittet mange fine bilder på feriene våre <3

Moules Frites – Oppskrift

Huff, det ble ingen fristende oppdatering på dere i går likevel. Rett og slett fordi jeg var umenneskelig etter lørdagens festligheter. Æsj altså.. Jeg sov bort omtrent hele formiddagen, og da ettermiddagen kom og jeg begynte å føle meg hakket bedre bestemte vi oss for å dra til svigers for å få servert deilig søndagsmiddag der.. Vel, jeg begynte å svette omtrent med en gang vi kom inn døren og klarte nesten ikke å sitte oppreist med middagsbordet engang.. Heldigvis sendte svigermor noen middagsrester med hjem til meg, så jeg fikk spise når kroppen tillot meg det. Haha! Huff.. Nå er det heldigvis ingen flere 30 års dager på agendaen min fremover..

Lørdagen var ihvertfall veldig fin! Før bursdagshyggen også! Jeg bestemte meg nemlig for å ta en liten tur til byen for å kjøpe meg blåskjell. Det var så lenge siden sist jeg hadde laget meg det, så lørdag klokken tolv, nøt jeg årets desidert beste lunsj. Mmm, jeg kan faktisk ikke begripe at ikke alle liker denne retten. Blåskjell dampet i hvitvin og kremfløte (laktosefri for min del), er altså bare helt sykt godt..

Du trenger: 1. Et nett blåskjell 2. 1 dl kremfløte 3. 1dl hvitvin 4. 2ts finhakket hvitløk 5. 1 liten rødløk 6. 1 sjalottløk 7. En håndfull persille 8. Pommes frites 9. Aioli


Slik gjør du: 
1. Start med å pelle ut de blåskjellene som ikke er spiselige. Ta et og et skjell ut av nettet og hakk litt på dem. De som ikke lukker seg helt igjen innen 30 sekund er døde og kan ikke spises. Kast disse.
2. Grovhakk 1 rødløk, finhakk 1 sjalottløk og ha dette sammen med 1dl hvitvin, 1dl kremfløte, en håndfull grovhakket persille og 2 ts hakket hvitløk i en gryte. Kok opp.
3. Hiv oppi blåskjellene og legg på lokk i 3-4 minutt. Etter 3-4 minutt er blåskjellene dampet ferdig, åpne og spiseklare. Yums!

Denne deilige hvitvin/fløtesausen er nydelig å dyppe pommes frites eller brød i!

Jeg brukte bare ferdig aioli fra Jacobs, men den er nok aller best hjemmelaget. Meny har forresten en flaske alkoholfri matvin dersom du ikke ønsker å åpne en hel flaske hvitvin for å bruke 1dl i denne retten. Jeg kjøpte meny sin nå i helgen og den var helt super på smak, men den koster 49kr så kanskje litt dyr.


– Moules Frites på en lørdag –

Håper dere lar dere friste til å teste denne oppskriften, for ikke bare smaker det godt, men ingrediensene er få og hadde det ikke vært for at pommes frites trenger mer enn 6 minutt i ovnen så hadde retten tatt ca 6 minutt å lage..

– Ukens store oppdagelse –

Okei, jeg tror jeg har gjort livets oppdagelse i kjøleskapet til Meny denne uken her, så nå ser jeg meg helt nødt til å dedikere et eget innlegg til ukens frokost! Dette er ikke noe samarbeid av noe slag, bare så det er oppklart. Jeg har bare falt pladask for en yoghurt som smaker… Himmelsk luftig. Høhø!

Jeg vet ikke om dere har smakt Skyr sine vanlige yoghurter? Vel, jeg synes ihvertfall at de smaker forferdelig. De er så tørre at jeg nesten ikke klarer å svelge dem ned med bær i engang.. MEN da jeg var på ukens storhandel mandag denne uken, oppdaget jeg Skyr sin nyhet “Luftig mousse-yoghurt”, og hev en med sitronsmak ned i handlevogna. Altså, woah! For det første så er konsistensen silkemyk og luftig som sitronfromasj, for det andre så inneholder de kun en bitteliten mengde laktose (magen min har begynt å reagere på melk det siste året), og for det tredje smaker de altså som dessert. Alle tre varianter er gode, men den med sitronsmak var faktisk helt vill, så den MÅ dere prøve <3 Jeg kjøpte meg hele 9 stykker på 3 for 2 salg hos Meny i går. Heh!

Så der har dere ukens frokost/lunsjtips! Nå skal jeg hive på meg treningstightsen og komme meg på Sats for ukens femte økt. Åjada, i’m still going. Jeg har skeiet totalt ut på snopefronten den siste tiden så jeg kan ikke si at six-packen er i ferd med å poppe frem, men det er uansett sjukt deilig å kjenne at kroppen blir sterkere for hver dag som går <3 Jeg begynner å bli mektig sliten og lei av lange, ensformige dager med bachelorskriving, så jeg trenger den lille ekstra energien disse øktene gir meg.

Ellers skal jeg også litt hygge på agendaen denne lørdagen! I kveld skal jeg nemlig i enda en 30 års dag, og denne gang har jeg fått med meg mannen på festlighetene <3 Endelig skal vi få skåle litt sammen igjen, og feire Annika sin eldgamle mann. Neida….. ee jo 🙂 Håper lørdagen deres også blir bra! Vi sees igjen her i morgen, for da har jeg flere fristelser å dele med dere..

Min personlighet – Forsvarer

For et par dager siden fikk jeg for meg at jeg skulle ta ei litta personlighetstest sånn for moroskyld, og hjelpe meg så interessant det skulle vise seg å være! Det tok ca 10 minutt å besvare en hel del spørsmål på nett som jeg ærlig talt tenkte aldri i livet kom til å lede til noe fornuftig, men så kom svaret med en beskrivelse av “forsvareren” som visstnok skulle være min personlighetstype da, og HJELP! Jeg følte nesten jeg lærte meg selv å kjenne på livets nivå der jeg satte og leste. Herlighet, som den testen traff meg! Jeg måtte faktisk ringe Daniel like etterpå og be han om å ta den samme testen for å se om det traff like godt på han, og selvsagt gjorde det det. “Kommandøren” fikk han som resultat med en lang beskrivelse av hans lederkvaliteter, egenskaper til å finne talenter i andre, men samtidig ha en tendens til å være litt for ærlig og.. brå i uttalelsene sine?

Haha, jeg tenkte med en gang på da en selger kom på døren min forrige helg og Daniel åpnet opp for ham. Daniel: Dette her ender med at du skal ha noen penger. Kom til poenget med en gang… 1 minutt senere: Akkurat ja, nei jeg er ikke interessert. *Døren lukkes rett igjen* Selv satte jeg inne i sofaen og hørte på denne harde avvisningen og hadde bare lyst til å synke dyypt ned i sofaen. Hadde det vært jeg som åpnet døren den kvelden så kan jeg banne på at jeg hadde hatt fire nye brannalarmsystem nå. Så forskjellige er vi altså, men begge personligheter har definitivt sine fordeler og ulemper! Tenkte jeg skulle dele litt om denne “forsvarer” personlighetstypen med dere jeg, så kan dere se om dere kjenner dere igjen i noe av det eller om leserne mine og jeg er like forskjellige som mannen og meg. Haha! Rart hvordan to så forskjellige mennesker kan få det til å fungere så greit!

– FORSVAREREN –
Forsvarer-personlighetstypen er ganske unik, da mange av egenskapene deres trosser definisjonen av de individuelle trekkene deres. Selv om de er empatiske kan forsvarere bli voldsomme når de må beskytte familie eller venner; selv om de er stille og reserverte har de vanligvis velutviklede sosiale ferdigheter og robuste sosiale forhold; og selv om de søker sikkerhet og stabilitet kan disse personlighetene være bemerkelsesverdig åpne for endringer så lenge de føler seg forstått og respektert. Som med så mye annet er personer med forsvarer-personlighetstypen mer enn summen av sine deler, og det er måten de bruker disse gode egenskapene som definerer hvem de er. Forsvarere kombinerer det beste av tradisjon og ønsket om å gjøre gode ting, og jobber ofte innen bransjer med en følelse av historie, slik som medisin, akademia og veldedig sosialarbeid.

Forsvarer-personligheter, er ofte så nøyaktige at det heller mot perfeksjonisme, og selv om de prokrastinerer kan man alltid stole på at de får jobben gjort i tide. Forsvarere tar ansvar personlig og konsekvent lenger enn forventet. De gjør alt de kan for å overstige forventninger og glede andre, både på jobben og hjemme. Utfordringen for personer med Forsvarer-personlighetstypen er å sørge for at det de gjør blir lagt merke til. De har en tendens til å undergrave sine egne prestasjoner, og enda snillheten ofte respekteres, utnytter mer kyniske og egoistiske mennesker forsvarerens dedikasjon og ydmykhet ved å skyve arbeid over på dem og ta æren for det. Forsvarere må vite når de skal si nei og forsvare seg selv hvis de skal opprettholde selvtilliten og entusiasmen sin.

Forsvarere er naturlig sosiale, en merkelig egenskap for introverte personlighetstyper, og bruker sin utmerkede hukommelse til å huske personer og detaljer om livene deres fremfor informasjon og kunnskap. Det er ingen som kan sammenlignes med forsvarere når det gjelder å gi gaver. De bruker fantasien og naturlig følsomhet til å uttrykke sin generøsitet på måter som virkelig gjør inntrykk på mottakerne. Selv om dette sikkert er sant for kolleger, som personer med Forsvarer-personlighetstypen ofte anser som personlige venner, er det innad i familien deres uttrykk for følelser virkelig ses til det fulle.

Forsvarer-personligheter er en gruppe som sjeldent sitter stille mens en verdig sak forblir uferdig. Forsvareres evne til å knytte seg til andre på et intimt nivå er uovertruffen blant introverte, og gleden de opplever ved å bruke disse forbindelsene til å opprettholde en støttende, lykkelig familie er en gave for alle som er involvert. De blir kanskje aldri helt komfortable i rampelyset, og kan føle skyld hvis de tar æren for teamets innsats, men hvis de kan sørge for at innsatsen er anerkjent kan forsvarere føle en tilfredshet med det de gjør som mange andre personlighetstyper bare kan drømme om.

Noen som kan kjenne seg igjen i disse trekkene eller?
Personlighetstesten kan du ta gratis HER <— 

– Livet på Bortelid –

– Late, fine dager på Bortelid – 

Ååh, for en heeelg! Bortelid har levert så til de grader! Daniel, Sika og jeg har kost oss glugg sammen med familien fra både Stavanger og Thailand. De siste tre dagene har det gått i en hel haug av deilig mat, bobler i glasset, skigåing, sofalatskap, ski på tven og et splitter nytt brettspill <3 Farfar hadde også kjøpt seg bålpanne siden sist, så på lørdag ettermiddag koste hele familien seg ute ved denne, grillet pølser til lunsj, og nøt den nydelige utsikten bak oss. Åh, det er altså det beste jeg vet!

– Familiekos med bål på en lørdag – 

– Årets første skitur i Bjørnen løypa –

– Papsen & lillebror som ikke er så liten lengre – 

Jeg kommer til å ta i bruk den bålpanna hver eneste gang jeg er her på Bortelid i fremtiden jeg, for det er så avslappende å stirre ned i de varme flammene. Kunne sittet slik i 5 timer jeg uten å bli lei. -Med et av farmors femten saueskinn under rumpa og et godt teppe over beina <3 Vel, og et veldig kaldt glass eller tre med sprudlevin i hånda. SÅ fornøyd med at farfar gikk til innkjøp av en sånn til 2019.


Tusen takk for denne gang Bortelid! Vi har hatt det alt for bra, men nå venter dessverre hverdagen igjen hjemme i Kristiansand. Fem nye, lange dager med bachelorskriving står for tur. Grøsser litt av tanken ettersom vi jobber med å drøfte oppgavens funn om dagen, men vi kommer oss igjennom det og. Teller ned dagene til neste helg allerede. Hihi!

– Pizza, brus og dokumentar –

Jippii!! Endelig torsdag og tid for å gjøre noe annet enn skole, jobb og svetting! Daniel og jeg skulle egentlig ikke treffes før i morgen ettersom vi skal være sammen med familien min hele helgen (og han har enda mer å gjøre enn meg), men jeg fikk lurt han til å komme på besøk i kveld også. Jeg gikk nemlig på tur med doggo sent i går kveld og hørte to podcaster hvor det ble snakket ivrig om denne dokumentarserien “Leaving Neverland”, og ble overbevist om å se den selv også.. SÅ i kveld kommer mannen på hjemmelaget pizza og ihvertfall to episoder med dokumentarserie! Wihuuu <3

Men først venter såklart mer nerding, trening oog muligens litt nettshopping! Kjolen jeg hadde tenkt til å bruke i bryllupet kom frem med posten i går og så virkelig ikke ut.. Altså jeg blir så SUR når nettbutikken legger ut bilder av en kjole i glitrende roségull med belte rundt midjen i akkurat samme stoff og farge.. også kommer kjolen uten belte og ser ut som en formløs pose. Ååh.. Det var de 1000 kronene med toll.


Oppskriften på denne RÅGODE pizzaen finner dere HER <—

Hyl ut dersom dere vet om noen nettbutikker som ikke har toll og som er proppet med lekre kjoler til både bryllup, fest og varme soldager! Det samme gjelder nettbutikker som har bikinier som passer mine jur.. Synes liksom ikke Nelly har så mye fint lengre? Jeg finner ihvertfall nærmest aldri noe der mer.

29 dager til innlevering

Himmel og hav, det er lenge siden jeg har vært så trøtt som i dag. Jeg spratt opp virkelig lys våken klokken seks i dag tidlig, og følte meg mer uthvilt enn på lenge, men nå kom visst smellen.. Jeg var hjemme fra skolen klokken 15.00 i dag og ettersom det var så mye igjen av dagen tenkte jeg at jeg skulle fortsette litt på oppgaven fra sofaen! Vel, det tok femten minutt før jeg lå og spoonet Sika i en ettermiddagslur istedet <3 SÅ våknet jeg skrubbsulten og gikk på en kjempesmell med take away.. En stykk burger med pommes frites er i skrivende stund på vei hjem til meg..

– 29 dager igjen til bachelor skal leveres –

Har dere det bra? Vi er ihvertfall midtveis til helg i dag! Bendik og jeg hadde satt oss som mål å bli ferdige med å skrive “Funn”  på bacheloren denne uken, men det gjorde vi i dag, så nå er vi allerede i gang med drøfting og konklusjon. Lurer meg på om vi trenger 4 uker på det. Neppe. -Meen oppgaven skal pirkes på og finpusses til hver eneste setning flyter perfekt, så vi skal alltids ha noe å styre med.

Markeringstusjer i pastell – Nr.1 must have i penalet 

Nå skal Sika og jeg ut på en liten tur! Burgeren min kommer ikke på døra før om 40 min, så vi rekker en liten powerwalk med podcast på øret først. Så bærer det inn i heimen for å synke ned i sofaen, spise pommes frites til middag og fruktsalat til dessert. Mmm! Jeg lagde meg en diger porsjon sent i går kveld som bør holde i et døgn til <3 Åh, teller ned dagene til helg, Bortelid og familiehygge denne uken!

– Fortsatt fin lillelørdag til dere –

Tirsdagskos med fettraketten

Endelig er jeg hjemme og tilbake i sofakroken sammen med min største favoritt. Det dårlige været med sur vind og MYE nedbør gjør at Sika ikke har lyst til å gå på tur om dagen! Hun vil bare ligge klin inntil eller enda bedre: oppå meg, og sånn er jeg sikker på at hun ville ligget fra morgen til kveld om hun bare kunne holdt meg hjemme fra skolen <3 Klager definitivt ikke, for en kosete beagel er en drøm å ha i hus, og jeg velger sofakos fremfor skogsturer i regn hvilken dag som helst jeg også.

SÅ i kveld skal det baaare koses! Jeg har akkurat tatt en laang varm dusj og spist varm tacosuppe til middag så nå skal bare bloggen oppdateres før jeg klapper igjen pcen og koser meg med hund, snacks og peiskos atter en kveld. Ja, det eneste som er positivt med at denne vinteren virkelig aldri tar slutt, er at jeg kan fortsette å brenne svigerfars ved. Høhø, må passe på å holde svigers i form med vedhugging våren 2019 og!

Håper tirsdagen har behandlet dere bra! Jeg har hatt to treningsøkter (ja det ble en ekstra styrkeøkt etter skolen med ei venninne), og ellers har det bare gått i timesvis med bachelorskriving. Time med veileder hadde vi også i dag og det gikk heldigvis veldig bra. 3000 ord og 2 veiledningstimer igjen så er vi i mål <3 Passer bra, ettersom det i morgen er 30 dager igjen til sol, 40 grader, bryllup, og ferie..

Herregud så mye jeg ler av deg kringla mi.. Jeg kaller henne bare kringla om dagen ettersom hun alltid graver seg “reir” av tepper i sofaen før hun krøller seg sammen som ei kringle og snorker <3 Daniels kallenavn er forresten også litt interessant, men ikke like søtt: Fettraketten…. Hun veier noen fåå kilo for mye.