– Shop vårgarderoben på salg –

Reklame | Ellos

Januar måned nærmer seg slutten, og det betyr også at det knapt er en uke igjen av januarsalgene! Ellos har en rekke fine plagg på salg, og også en rekke vårnyheter som jeg tenkte å tipse dere om i dag. Over og under her ser dere et lite utvalg av mine favoritter. Alt jeg har lyst til å traske rundt i selv om dagen er slike løse, myke høytlivsbukser som på bilde over her. Synes de er så lekre både med vide og smale ben! Ellers er jeg jo som alltid svak for kåper og skinn da.. Spesielt i lyse farger! Hvit, pastell, beige.. Åh, våren kan du bare være her allerede? Akkurat nå får dere 30% rabatt på den dyreste varen dere handler hos Ellos, og ytterligere 5% på den dyreste salgsvaren (eller varer merket med kampanjepris). Koden dere må bruke ser dere under her 🙂 Utvalget er stort, så klikk dere gjerne inn HER, og ta en titt!

Beige jakke HER, Genser HER, Skjørt HER, beige bukse HER, skinnbukse HER, jeans HER, skjorte HER, blå kåpe HER, gul kjole HER, sort kåpe HER

Koden varer ut måneden! Se hele utvalget til Ellos HER <—
Varer på salg får du ytterligere 5% på 🙂

– Rabdogirl –

   Hei og riktig god helg fra meg! Jeg fortalte dere på mandag om et meget godt humør, men en kropp som skrek av stølhet etter helgens treningsøkter. Vel, da jeg våknet opp fra nattevakt mandag formiddag klarte jeg ikke å strekke ut armene etter å ha sovet med dem bøyd inntil kroppen. Det tok halvannen dag før jeg klarte å strekke dem helt ut, men tirsdag kveld begynte jeg å bli ganske bekymret da armene mine enda var steinharde, litt hovne, veldig ømme og kraftløse. Jeg kjenner jo til symptomene på rabdomyolyse, men tenkte virkelig ikke at jeg hadde tatt SÅ hardt i med armøkta mi lørdag formiddag, så jeg lo først bare litt av det hele. Utover kvelden begynte jeg dog å tisse mer enn jeg pleier, samt kjenne på litt kvalme og generell uvelhet om jeg kan kalle det det, så for å få ro i sjela, booket jeg en legetime og spesifiserte at jeg bare ville komme innom for en CK blodprøve morgenen etter.

Da jeg våknet onsdag morgen, følte jeg meg som et nytt menneske igjen. Armene føltes bare kraftløse og ømme, men de var ikke lengre harde, så tre timer før timen min, ringte jeg faktisk til legekontoret for å avbestille da jeg tenkte jeg bare hadde vært hypokonder kvelden før..

Legekontoret hadde pause så jeg kom ikke gjennom, og ettersom det da bare var få timer igjen til timen, bestemte jeg meg for å dra likevel. Legen sa seg enig i at jeg nok bare var veldig støl ettersom jeg ikke hadde hatt mørk urin som er et veldig vanlig symptom på rabdomyolyse. -Men sånn for sikkerhets skyld tok vi blodprøven uansett. Senere gikk jeg på jobb, jobbet halve natten og følte meg nokså fin i formen til jeg våknet igjen torsdag formiddag. Da kom uvelheten tilbake med litt kvalme og slapphet. Så fikk jeg telefon fra legen min i 14.00-tiden med beskjed om at CK verdien min var for høy. Normalverdier er vel mellom 40-300, og min var på 19 500 fire dager etter trening. Alt over 15 000 kan gi akutt nyreskade, så han ba meg komme inn igjen for en ny kontroll i dag.

SÅ i dag har jeg vært hos legen igjen og nå venter jeg i spenning. Verdien skal heldigvis gå raskt ned igjen hvis du bare stopper med det som utløste problemet (armtrening i mitt tilfelle), så jeg sitter i skrivende stund og drikker og drikker på væske som egenbehandling og satser på det beste. Heretter skal jeg ta det veeeldig lungt på trening, det er helt sikkert og visst. Jeg mener fortsatt at økta mi ikke var hard, men det sier vel kanskje litt om den dårlige formen min. Skal visst ikke alltid så mye til. Jaja, nå har jeg lært to ting. 1. Ta det litt roligere 2. Stol på magefølelsen. Du er ikke bare paranoid.

Vinen blir erstattet med vann her i helgen 🙂
Et bildedryss fra forrige Hannebesøk var det jeg hadde å by på i dag!

Mitt 2019 – Del 2

– Juli –

…Gikk til MYE krabbefiske

…Var ute i båten og hentet krabbeteiner hver frimorgen og kveld jeg hadde

…Hadde også et døgn i skjærgården med bål og teltcamping

…Inviterte jentene på krabbefest 

…Med hjemmespikra drinker

…Dro så videre på fiskebrygga og danset rumpene av oss på båt

…Tilbrakte MYE tid ute på verandaen

…Og spiste Ben & Jerry’s for alle penga

…Juli var også måneden for en frihelg i hovedstaden

…Hvor jeg fikk testet flytende badstu og et kaldt bad i sjøen ved operaen

…Spiste tre og fem retters på x antall restauranter 

…Og avsluttet helgen med humor på Latter, og floating med massasje


– August –

…I august dro jeg til Kopervik for årets familietreff

…Spilte minigolf med hele familien i solnedgangen

…Hadde stupekonkurranse og blomsterkranskonkurranse

…Gikk til innkjøp av x antall romaner og forberedte meg på ferie

…Nøt x antall middager ute i sola på verandaen

…Reiste til Malaysia for to deilige uker

…Vekslet mellom å bade i hav og basseng

…Levde det gode liv med hotellfrokost på sengen

…Made some new friends

…Og fylte 27 år!

– September –

…Ble årets kanskje verste og beste måned

…Gikk på visninger og trodde jeg skulle kjøpe hus. Ble istedet veldig singel.

…Druknet sorgene med livets hyttetur til Evardalen

…Fikk verdens beste vær og gikk på fjelltopper med nydelige jenter

…Drakk vin dag og kveld, badet i badestamp og hadde rebusløp

…Nøt kanskje det fineste høstværet i 2019

…September var også måneden jeg kjørte vegetarkjøleskap i 30 dager

…Og måneden lykken tok en helomvending

…Jeg ble nemlig valpemamma for 11 uker gamle Mino!

…Feiret med en Bortelidhelg sammen med mine beste

…Fikk servert min desidert største favoritt her i livet – Farfars skalldyr

…Og dro med meg beagelen min på høstmarked

…En stykk valp, utslitt av alle nye inntrykk


…Dro hjem og startet høstkosen med fyr i peisen hver kveld

…Cravet popcorn og persimonfrukt


…Tok Mino med ut i skogen for første gang

…Og grillet komper på bål for første gang

– Oktober –

…Mino var bare lille babyen og ville fortsatt bare sove på meg store deler av dagen

…Tilbrakte derfor MYE tid hjemme med høstprogrammer og kos i sofaen

…Brukt mye tid på kokkelering og cravet som alltid søtsaker

…Meldte oss på valpekurs og brukte hver tirsdagskveld på valpetrening

…Trodde jeg hadde en rolig hund og ante ikke at han kom til å bli en REBEL

…Brukte et helt lager med ved og drakk x antall kopper kakao

– November –

…I novmeber kunne endelig julegaveshoppingen starte!


…Jeg bestemte meg for å vente med å sette opp juletreet til desember (not)

…Fikk opp årets adventskalendere og fikk julete sommerfugler i magen

…Startet på julebaksten og bakte både alene og med venner

…Dro til Lillesand for å være Marthe 14 år igjen

…Ri på hest og gjøre det beste ut av grå, mørke novemberdager

…Kledde meg tydeligvis i sommerhabitter og lagde mat til gjester jeg ikke hadde

…Det gode bloggliv. Ser ikke like bra ut å bare dekke til en 😉

– Desember –

…Blogget lite og jobbet mye på sykehuset, men fikk tid til litt mer baking!

…Hadde et helvette med Mino som var RAMP omtrent hele måneden

…Rasserte alt han kom over og plagde livet av naboen med bjeffing. Fikk seriøst et valpesammenbrudd og gråt meg i søvn et par kvelder..

…Meen desember var også MAGISK. Jeg overrasket bestis med en pysjamasfest!

…En liten pre-bachelorettefest med kaker, sprudlevin og donuts!

…Såå dro jeg med meg galningen til Stavanger for et par dager med juleferie

…Hadde seriøst en DRØMMEJUL med den fine familien min <3

…Juleferien ble bare litt for kort, og ettersom jeg var døsliten av Mino, avlyste jeg nyttårsfeiring med jentene for å reise alene til Bortelid og feire hakket roligere der.

Livets beslutning.. Etter disse dagene på fjellet har Mino vært en drøm <3
SÅ, det var mitt 2019! Første halvdel kan dere se HER <—

– En kosete helg –

Åh, for en kosete helg dette har vært! Jeg hadde nattevakt i natt så jeg har sovet bort mye av mandagen, men det gjør ingen verdens ting for jeg har hatt en SÅ hyggelig helg. Lørdag var Mino og jeg hos Cathrine i mange timer. -Fikk servert biff til middag og fruktsalat til dessert mens vi skravlet helt til midnatt! I går var det helt nydelig vær her i sør, så da dro Mino og jeg ut på en skikkelig langtur i skogen. Vil aldri hjem fra slike turer jeg, og i går gikk vi også på tre digre rådyr som gjorde at Mino’s jaktinstinkt ble vekket til live. Hunden kommer alltid på kommando, så jeg går med han løs ca 90% av tiden vi trasker og går i skogen. Vel… Kommando fungerer ikke når tre rådyr løp foran nesen hans. Heh! Han fikk selvfølgelig ikke tak i dem, og kom utrolig nok spurtende tilbake til meg etter 4-5 minutters jaging, men det var definitivt noen minutter jeg fryktet at jeg måtte jakte etter beagle resten av søndagen…

I dag har jeg som sagt sovet og sovet både formiddag og ettermiddag, så nå skal jeg se og komme meg på kjøkkenet, lage meg litt suppe til kvelds, og se siste episode av “Mannen som falt”. Jeg har tipset dere om den før. En kjempespennende dokumentarserie på dplay 🙂


Håper dere har hatt en fin helg selv! Jeg kjenner humøret mitt er på TOPP nå om dagen, og jeg vet ikke om det er fordi jeg har begynt å trene igjen, eller om det er fordi yr melder sol og 8-9 grader ut januar. Herregud for en glede! Da skal jeg definitivt holde ut de siste 11 dagene som gjenstår av vintermåneden! Det eneste jeg har å klage på denne mandagen er en stykk kropp som LIDER av stølhet. Shit, at jeg aldri lærer. Det er helt utrolig. Hver gang jeg starter treningen igjen etter et halvår med pause, starter jeg der jeg slapp med akkurat samme vekter og antall repetisjoner. Vel, i dag har jeg lyst til å grine hver gang jeg må strekke ut noen av armene. Så vondt gjør det faktisk i bicepsene. Jeg må roe meg ned noen hakk på neste økt kjenner jeg.

– Måtte dere få en riktig fin start på den nye uken – 

En testikkel på avveie


Hei og hopp fra to som har fått riktig så mye kvalitetstid sammen denne uken! Jeg var på jobb mandag kveld og siden har jeg hatt fri og all verdens med døtid.. Herregud, å gå i 60% jobb er faktisk litt i minste laget. Ihvertfall på denne årstiden. Jeg er ingen syvsover, så jeg står alltid opp tidlig, og selv om jeg har gått tre gode turer med Mino i skogen hver dag, og trent (ihvertfall litt), er det alt for mange timer igjen av døgnet til å gjøre ufornuftige ting på. Dette har altså resultert i at jeg har sett en hel sesong av Love Island Australia de siste 48 timene.. Unnskyld meg, men for et tragisk liv. Note to self: Ta mer ekstravakter.

Nettshoppet har jeg også gjort siden sist. Vårgarderoben har fått en oppgradering (kan nesten ikke vente med å knipse antrekksbilder i vårsola), og ellers har Mino og jeg vært en tur hos Veterinæren. Han måtte ha 6 måneders ormekur, og da tok vi like gjerne en helsesjekk i samme slengen. Der fikk jeg bekreftet at bare én testikkel har falt på plass der den skal være. Stakkars lille <3 Den andre henger igjen i høyre lyske, og ettersom den nå ikke holder riktig temperatur er visst sjansen større for at han får testikkelkreft, så nå står jeg ovenfor det store spørsmålet om kastrering da. Med bare en testikkel kan han ikke stilles ut likevel, og testikkelkreft skal vi definitivt IKKE ha, så da må det virkelig vurderes!


I kveld skal jeg på nattevakt igjen, så etter dagens lille morgenøkt på Sats og en lang skogstur med fanten min, har jeg egentlig bare prøvd å slappe av så mye som mulig. Hunden ligger og snorker ved siden av meg i sengen her, så så fort dere er oppdatert skal jeg prøve å få lukket øynene litt selv.

Tenkte bare å titte innom for å gi dere en liten update på mitt kjedelige liv, og kanskje friste med noe sunt på matfronten igjen! Jeg fikk servert en poké bowl til forrett hos Annika en gang for sikkert over et år siden, da vi var på syforening hos henne. Siden har jeg med jevne mellomrom gått og tenkt på denne retten. For et par dager siden fikk jeg endelig laget meg den igjen, og den var akkurat så god som jeg husket den! Mmm. Liker du laks så må den testes enten det er til lunsj eller forrett 😀

Alt du trenger er litt salmalaks med sesamfrø, litt avokado, litt mango, ris og edamamebønner!

Så sunt og SÅ godt! En perfekt lunsjbolle til etter trening 😉

Ukens kjøleskap og ukesmeny

Hei du nye januaruke! Jeg kjente jeg ble så glad da jeg så “13 januar” på kalenderen i dag tidlig. Snaart halvveis i årets kanskje kaldeste måned. Måtte resten av januardagene fly minst like fort forbi. Jeg har visst lite til overs for disse vintermånedene vi har i vente nå. Jeg prøver å fylle opp frihelgene mine med jenteturer (booket akkurat en ny helg på ei trehytte i Konsmo for februar), men det er begrenset hvor mange jenteturer man kan få til ila en vintersesong, så nå vil jeg egentlig bare ha vår og varme, lyse dager igjen 🙂 Etter denne alene hjemme helgen her føler jeg snart jeg har sett ethvert tvprogram som eksisterer på norsk tv..

Ukens cravings – Eplemost i alle varianter


I går hadde jeg Hannemor på besøk et par timer, og resten av dagen ble brukt på baking av sukkeresser. Jeg har bakt to dager på rad nå! Første porsjon med boller presterte jeg nemlig å dyppe i smør og salt istedet for smør og sukker, så de gikk rett i søpla… Fikk sånn et fancy salt med safran i en krukke til jul nemlig, og det lignet jo fryktelig på sukker, så jeg tok det bare for gitt at det var det 😉

– På denne ukens meny –
Kremet pasta med fiskeboller, vårløk, hvitløk og chilli
Poke bowl med salmalaks, edamamebønner, mango og avokado
Kylling med tomatsalat, couscous og tzatziki
Pasta med avokadokrem, scampi, dill og creme fraiche 
Laksepanne med mango/karrisaus, ris og salat 
Hawaiian Pizza med skinke og ananas


Jaja! Det ble boller på meg til slutt. Lørdag var jeg og fylte opp kjøleskapet mitt igjen, og over her ser dere min siste ukesmeny! Noen av rettene skal dere selvfølgelig også få oppskriften på når de lages.


– Denne ukens kjøleskap – 

Nå må jeg pakke meg inn i x antall lag med klær for en lengre tur med Mino. Jeg skal nemlig på kveldsvakt om tre små timer til, og for at hunden skal klare å sove store deler av vakten, tenkte jeg å prøve å slite han ut litt de neste 180 minuttene 🙂

Ville bare titte innom for å ønske dere en finfin mandag! 

Ukens oppskrift: Kyllingsuppe

Riktig god lørdagskveld fra meg! Jeg hadde store planer om å ta med meg Mino til Bortelid for et lite døgn alene der denne helgen, men været har vært helt vilt i hele dag, og da jeg i tillegg tok på meg en ekstravakt ble det ikke noe av likevel. Ikke hadde jeg forhørt meg om hytta er ledig heller. Heh! Uansett, da ble det nok en rolig lørdagskveld hjemme i leiligheten på Mino og meg. Jeg hadde fem ting på to-do listen som jeg skrev i dag tidlig. Nr.1 var å gå tur med Mino og nr.2 var å ta en dusj. Klokka 18.00 hadde jeg kommet til punkt nummer 2. Sier vel litt om hvor lat jeg har vært denne dagen her 😉

Nå sitter jeg i pysjen i sofaen og skribler litt til dere mens en bolle med søt gjærbakst står til heving på kjøkkenbenken. Jeg har cravet sukkeress med vaniljekrem de siste par dagene, så i kveld bestemte jeg meg for å bake meg noen! Bedre sent enn aldri. Snømannen ruller på tv-skjermen, men jeg er en sånn som må sitte pal og glo for å forstå noe som helst av handlingen, så jeg regner med den blir erstattet med noe annet hygge når dere er oppdatert. Synes det er så hyggelig å sitte oppe til litt sent når jeg først har fri og muligheten 🙂

Jeg lovet dere oppskriften på en nydelig kyllingsuppe denne uken, og her kommer den! En suppe jeg stjal oppskriften av fra en ansatt på jobb. Superenkel å lage, og veldig veldig god på smak.

Du trenger: 1. 1 boks hermetiske tomater 2. 1 grønt eple 3. 1 gul løk 3. 2-3ss karri 4. 3dl kremfløte 5. 3dl vann 6. 2 kyllingbuljongterninger 7. Kyllingstrimler

Slik gjør du: 
1. Finhakk den gule løken og stek kyllingstrimlene sammen med løken og 2-3ss karri.
2. Hell en boks hermetiske tomater over, samt 3 dl kremfløte.
3. Tilsett 2 kyllingbuljonger og 3dl vann. La det putre i 15 minutt.
4. Tilsett et grovhakket grønt eple i suppa og server!


– Server gjerne med 1ss creme fraiche og litt ruccola –

– Hverdagsluksus –

Hei på dere fine, tålmodige sjeler! Til tross for Hannebesøk forrige fredag og masse bloggstoff på minnebrikken, har jeg hatt noen nettfrie dager siden sist! Jeg har nemlig kost rumpa av meg på Farris bad med tre fine jenter denne uken. Åh, det ble et litt for kort opphold, men det er utrolig hvor få timer som skal til på et slikt sted, for å finne roen og lade opp batteriene. Annika, Annette, Selini og jeg kjørte avgårde til Larvik tirsdag morgen, og bare en time etter ankomst lå vi og nøt oss med en to timers spaopplevelse, full kroppsmassasje, skrubb og you name it. Kunne reist hjem igjen etter det jeg egentlig, for da var livet komplett for min del 😉 Fy søren så deilig! Jeg tror jeg sov 70% av den behandlingen..

Etter massasjen koste vi oss med lunsj og tre retters middag, og etter to glass sprudlevin var vi så trøtte av vi bare måtte finne sengen. Haha. Tror vi sov alle mann innen 23.00 om kvelden. Ah! Akkurat hva vi trengte. Et maks avslappende og sosialt venninnedøgn litt borte hjemmefra. Hannemor passet Mino for meg, og siden sist har han lært seg både ligg og gi labb. *stolt valpemamma* I dag fyller han 6 måneder også! Hjelp, trodde aldri denne dagen skulle komme. De første valpemånedene har vært lange og litt brutale, men nå dere… NÅ har jeg en drømmevalp i hus. Les det ordrett, for han oppfører seg KUN hjemme.

Her hos meg kan han endelig ligge og slappe av hele dagen, veksle mellom å ligge og sove i bur, hundeseng og på fanget mitt, men så fort han går på besøk til Hannemor, forvandles han til et lite monster igjen. Jeg fikk hyppige oppdateringer mens jeg var på spadøgnet mitt. -Av en valp som reiv av seg båndet på tur, stakk avgårde, spiste et par sofaputer, bjeffet og pisset i sengen sin. Tror ikke jeg skal reise bort stort mer i år 😉


Lille rampen <3 Ser så uskyldig ut, og er det også.. Hjemme. 

I dag har jeg vært tilbake på jobb. En maks travel dagvakt, så nå skal jeg synke sammen i sofaen, fyre i peisen, kose ihjel bursdagshunden og lage meg litt hjemmelaget pizza. Jeg har ikke fått nok av spa, så ansiktsmasken skal på mens deigen står til heving. -Så har jeg litt tv å ta igjen i kveld! Åh, jeg har sett så mye gøy den siste tiden, så her kommer noen tips fra meg til deg som har fri denne helgen!

1. Mannen som falt – Serie på Dplay
2. 22 juli – Ny serie på Nrk
3. Datoen (Episoden om Lars Monsen var så fin) – Nrk
4. Vårt lille land (Medisinbløff eller mirakelkur) – Nrk (Gøyest for helsepersonell)
5. Don’t fuck with Cats – Døspennende Netflixserie
6. Tell me who i am – Syk dokumentar på Netflix


Ikke snurr nr.5 om du er en sann katteperson!
Se ihvertfall traileren først. Den er noe brutal..

Årets første båltur

Reklame | Sponset dress fra Snowroller

Jeg har nesten glemt å vise dere de koselige bildene fra lørdagens båltur! Jeg satte hjemme og så på Tour De Ski da Hannemor sendte melding med forespørsel om skostur. Klart jeg måtte hive meg med på det i finværet! SÅ med en gang sprinten var over, slang jeg sammen en deig til pinnebrød og kjørte avgårde til et perlested ute ved havet på Tømmerstø. Et sted jeg egentlig pleier å rømme til når jeg vil sole meg i ro og fred om sommeren. Jeg vet ikke om dere husker det, men sist jeg lå her var i fjor sommer da en “fugletitter” lå i buskene og tittet med kikkerten sin rett inn i skrevet mitt. Haha! Det var heldigvis ferre fugler ute og fløy denne lørdagen.


Finværet viste seg å ikke være så fint likevel. Da vi kom frem var solen allerede på vei ned og rene stormen på vei inn. Haha! Det er et under at vi i det hele tatt klarte å tenne en fyrstikk, men bål ble det! -Med varme kopper kakao, sjokolade og grillede pinnebrød med chilli, hvitløk og basilikum. Yums <3


Vi kan kose oss! Etter halvannen time holdt Hanne på å fryse seg ihjel, så da vendte vi nesene hjemover igjen, men da jeg kom hjem fikk jeg likevel den deilige døsige følelsen av å ha vært ute hele dagen så jeg sovnet SÅ lett på sofaen og fikk ladet ordentlig opp til nattevakt 😉

– Lørdagstur med bålkos –

Den fine fine dressen min er fra snowroller <—-

I går gikk mesteparten av dagen til å sove etter nattevakt, men i dag venter jeg besøk av bestis og det blir hyggelig! Cathrine kommer over om et par timer, og da blir det middagskokkelering sammen, kanskje litt Love Island Norge, og skravling for alle penga. Det gledes! I går så jeg forresten også de to første episodene av serien “22 juli” på NRK. Utrolig bra den også, så den bør dere se!


Vinden la seg såklart igjen i det vi skulle gå 😉 

– Mine januarplaner –


Bli 5% bedre i sjakk!
Jeg lastet ned en sjakkapp i desember da jeg var sjakkfrelst som mest under Karlsens lynsjakk. Appen hadde 10 vanskelighetsgrader og jeg taper 9 av 10 spill på vanskelighetsgrad 2… Det irriterer meg grønn, så nå tenker jeg å lære meg et triks og to om spesielt godt åpningsspill 😉

Sette av en kveld i uken til selvpleie. Jeg fikk verdens diggeste morgenkåpe til jul, og den tenker jeg å flytte inn i denne måneden. En dag eller kveld i uken skal jeg rigge meg til foran peisen, drikke kakao, smøre meg inn med hårmasker, skrubb og ansiktsmasker og bare NJUTE litt selvpleie.

Dra til Farris Bad med jentene. -For et nydelig døgn med spa og kvalitetstid med de beste! Det var egentlig bare Annika og jeg som skulle ta turen til Larvik for spa førstkommende tirsdag, men nå har et par venninner til slengt seg på. Iiih! Jo flere jo bedre, så nå gleder vi oss MAKS 😀 Vi har booket 2 timer med spa og massasje, og nydelig middag med vinos. Litt hotellfrokost blir heller ikke feil nå på nyåret.

Besøke Stavanger konserthus! Mot slutten av måneden drar jeg til Stavanger by igjen, for å bli med farmor og farfar på ballet! Åh, som jeg gleder meg. Vi skal se svanesjøen i Stavanger konserthus. En opplevelse jeg lenge har hatt lyst på! Jeg danset faktisk ballet da jeg var 5-6 år gammel, men karrieren min stoppet da jeg ble mer interessert i turn. Nå gleder jeg meg til å se de beste av de beste i aksjon!

Vurdere å dra på en hyttetur til! Jeg har hele tre frihelger i januar, og vet ikke helt hva jeg skal finne på med all denne fritiden. Nå tok jeg en ekstra nattevakt som jeg skal på i natt da, men jeg har jo fri helt til elleve om kvelden, så jeg føler jo jeg har frihelg denne helgen og 😉 Kanskje blir det enda en tur til Bortelid i januar måned. Med Mino og en venninne eller to?

Ta en tur på felleskjøpet og kjøpe boken “Fridas bålmat”. Jeg trenger litt inspirasjon til mat og lage på bål i vinter, og forhåpentligvis gir denne meg noen nye, digge idéer. Jeg håper også på et tynt lag med snø her i sør i nærmeste fremtid. Turer i skogen med hund og bål er litt ekstra koselig da. Mino og jeg skal faktisk ut på lørdagstur med Hannemor og bål nå om en liten time til!

Male et rom i leiligheten. Jepp! Jeg har bestemt meg. Det blir maling på meg i januar, og jeg mistenker at det er stuen som får endret farge aller først. Jeg skal ut på maleshopping så fort tour de ski er slutt!

Spare 5000kr. 2019 ble året jeg lærte meg å spare, og hver måned i 2020 har jeg lyst til å spare 5000kr. Det er faktisk litt mindre enn jeg sparte i fjor, men klarer jeg å spare 60 000kr i året, så sparer jeg 100 000kr med det jeg betaler ned på leilighetslånet, og det er jeg mer enn nok fornøyd med.

Oppgradere leiligheten litt nytt interiør. Kanskje også noen nye møbler. Det er januarsalg over alt i disse dager, så skal jeg oppgradere leiligheten i år, så bør det definitivt gjøres nå. Jeg har utrolig lyst på en forandring her, så jeg får lyst til å bo her i ihvertfall et par år til. Jeg elsker kjøkkenet mitt, men stue og soverom trenger en forandring!

Det var mine januarplaner! Hvordan ser dine ut?