My day…

Jeg har hatt en strålende lørdag! Håper dere har hatt det samme. Jeg dro tidlig på shopping med mine to bergenser kusiner. Fant noen små søte sommerslige kupp som jeg viser under her. Ellers har jeg som alltid trykket masse god mat i trynet! Alt fra reker til pai, spareribs og jordbær med fløte. Hvis ikke man ruller etter påskeferien så er det noe som har gått galt sier nå jeg. 


Mine fine fine kusiner!


Dagens lunch. Varm pai med sjokolade milkshake!

         
        

Det som fikk bli med hjem..


Smykke fra Cubus. 49kr.


Blondetopp fra Bikbok til 199kr.


Pastellfarget topp fra Bikbok til 299kr.


Smykke fra dagens antrekk. Kjøpt på Cubus til 79kr.

Er det bare jeg som har MASSE matlyst i påska?

– Marthe <3

Moutfit – 31.03.12

Shoppeantrekket ble slik! Jeg har gått så mye med farger i det siste at i dag syntes jeg det var på tide med et nesten helsvart antrekk igjen. Vel vel, pluss en knall gul veske. PÅSKEVESKE!


Veske fra H&M
Sko
HERFRA(affiliateslenke)


Bukser fra New Yorker
Topp fra Gina Tricot

Smykke fra CubusLitt flere bilder fra lørdagen kommer senere!

– Marthe <3

GOD PÅSKE!

GOD PÅSKE! Det sier vi i dag. Hvorfor? Fordi Marthe har fått påskeegg og er i påskemodus! Juhuu. Jeg er for øyeblikket i Stavanger på familiebesøk og her skal jeg kose meg til mandag. Bestemor sto klar med fullt påskeegg da jeg kom frem! Beste tradisjon som noen gang har eksistert spør dere meg.

Jeg skal snart av gårde for å shoppe med mine to kusiner denne lørdagen. Gleder meg! Ønsker dere alle en kjempefin dag så snakkes vi senere. NYT påskeferien! Og skaff dere et påskeegg om ikke dere har gjort det alt. Alt handler om smågodt og sjokolade i disse tider.. 10 om dagen!


Og kake! Jum jum jum…

GOOD PÅSKEFERIE!

– Marthe <3

Sølvklokke på veggen!

Husker dere den digre sølvklokka fra Bohus som jeg viste dere for hundre år siden? Vel nå har den fått kommet opp på veggen! Den koster 299kr og finnes i flere farger på Bohus. Jeg skal definitivt ha en slik på veggen i mitt nye hjem! Synes det er så stilig at man kan bestemme størrelsen på klokka selv. Om man vil, så kan man ha en 5 meter høy og bred klokke hengende på veggen!

Ble det ikke stilig?

– Marthe <3

Moutfit – 30.03.12


Ring fra Gran Canaria


Skjørt fra Zara
Skjorte fra Pull and Bear


Pumps fra Bershka


Belte fra H&M

Nå hva tenker vi om lange skjørt?

– Marthe <3

Moutfit – 29.03.12

I dag har jeg på meg ny både bukse og jakke fra www.shopcameo.no! Jeg er alltid litt redd for å bestille bukser på nett ettersom jeg ikke får prøvd dem, men denne satt som et skudd! Jeg bruker vanligvis 34 i bukser og denne fra Cameo er i størrelse XS. Den satt jammen ikke galt over rumpa heller! Det er ikke ofte jeg finner bukser som min lille stump greier å fylle ut. Hoho!


Ser til og med ut som jeg har mer en en liten stump!


Jeffrey Spike HERFRA(Affiliateslenke)


Belte, veske, topp og skjorte fra Gina Tricot

Ellers har jeg vært og småhandlet i dag..


Jakke HERFRA, Bukse HERFRA.

Og nå er det straks visning før det er jentekveld som står for tur!

– Marthe <3

            Annonse

Skulle bare betale en regning..

Jeg skulle jo bare betale en regning.. Og ta en aldri så liten titt på ukens nyheter fra Nelly. Huff, jeg eier virkelig ingen selvbeherskelse. Nelly har fått inn en hel hau nye Jeffrey Campell varianter og jeg har klikket hjem et av dem. Tror jeg må sette Royale Zigi skoene på vent, for jeg vil ha enda et par!


Disse ble mine i første omgang. Fås kjøpt HER.


Blonder HER, Brune HER.


Sorte med reim HER, Lita HER.


Lyse Spike HER, Sorte HER.


Sorte HER, Hvite HER. (affeliateslenker)

Æææ, må jeg ha disse og til sommeren? Fås kjøpt HER.

Flere som skal slå til nå og skaffe seg et par?

– Marthe <3

Marc by Marc Jacobs

Ååå, se hvilken herlig klokke som kom i posten i dag! Jeg har siklet etter denne og flere andre Marc Jacobs klokker i lang lang tid nå. Endelig er jeg eier av en selv! Klokken min er HERFRA. Denne nettsiden har et helt gigantisk utvalg av klokker i alle store og små merker.  
Litt stor ja! Men det fikses på 1,2,3.


Fås kjøpt HER. (Annonselenke)

Åå, fornøyd jente her i gården!

– Marthe <3

         Klokken min er sponset.

Moutfit – 28.03.12

Her kommer mitt favoritt antrekk så langt i år! Hvem skulle visst at det skulle være så enkelt å style en mintfarget blomsterbukse? Nei nå synes jeg alle skal gå til innkjøp av en blomsterbukse. Det er så…. SOMMER. Og er det ikke det vi alle vil ha da?

Mannfolk flest er ikke så fan av blomsterbukser. Jonas fikk bare store øyne da han så meg dra den frem, men etter å ha gått med buksa i to, tre timer..

Jonas: Den buksa var egentlig ikke så fæl.. Eller. Jeg har vel bare blitt vant til synet.


Pumps fra Praha

Likte dere det?
Bildene er forresten tatt i går med gammel linse.

– Marthe <3

Ny portrettlinse!

Den nye portrettlinsen jeg gikk til innkjøp av i går skal være omtrent lik den forrige bare 1000kr billigere og i merket Canon. Det er en 50 mm portrettlinse med autofokus som gjør alt arbeidet for meg. Veldig enkel å forstå seg på, så nå gleder jeg meg masse til å teste den ut med fremtidige antrekk.


Slik ser den ut og koster 1000kr på de fleste fotobutikker.

Noen som har erfaring med denne?

– Marthe <3