Nytt til badet!

I morgen får vi endelig sofaen i hus, og på tirsdag kommer stuebordet fra Stavanger, så nå begynner ting å komme i orden! I dag dukket det opp en diger pakke i posten fra www.mollegaarden.dk. Vi manglet noe å ha skittentøy og vaskepulver i til badet, og det fant vi i denne nettbutikken. Jeg har selvfølgelig knipset bilder av vårt nye bad interiør til dere. Håper ikke dere er lei av den nye leiligheten allerede!


Vaskepulver boks til 175kr HER.


Skittentøyspannet finner dere HER.

En storfornøyd Marthe! Hva synes dere?

              Varene er sponset

Hva skal man med arbeidsfolk!?

I går ettermiddag tok jeg turen til Andrea for å hjelpe henne med å legge brostein utenfor huset hennes. Hva skal man med arbeidsfolk sier jeg bare! Vi gjorde tidenes jobb og resultatet vil jeg si ble ganske så perfekt. Noen som trenger hjelp til å legge brostein i fremtiden? Ring oss!


Goodbye neglelakk!


Ble det ikke bra? Hoho, vi var så stolte!


Bella var også veldig glad for å se meg!

Hadde aldri trodd at å legge brostein skulle være så hyggelig!

Har DU fått denne mailen?

Har du mottatt en mail som dette? Ikke svar på den! Jeg har fått flere mail fra leserne mine i dag om at de har mottatt mail som dette etter å ha lagt igjen e post adressen i kommentarfeltet på bloggen min. Dere som har opplevd det samme: Dette er helt sikkert noe tullete virus så ikke svar på mailen. Bare slett den med en gang, så er det nok ingen fare! Hvis noen nå oppdager at dere har en mail fra Miss Vera, ikke åpne mailen engang. Dette er ingen seriøs mail og jeg håper nå at ikke flere slike vil bli sendt rundt.

Håper ikke dette har laget store problemer for dere!
Bare slett mailen for å være på den sikre siden.

Moutfit – 30.05.12

 
Ny veske fra Cubus

I dag har jeg fått på meg noe ganske enkelt..


Skinnvest og bukse fra Gina Tricot
Topp fra Zara


Sko fra >Nelly< (affiliateslenke)

Hva synes dere?

Få kontroll på nøklene!

Nå fremover skal vi ha full kontroll på nøklene her i hus! Vi har nemlig fått et herlig, lite nøkkelskap fra www.multitrend.no. Jeg er så vandt til å måtte lete over alt i huset for å finne nøklene mine, at et pent og ryddig nøkkelskap kommer til å være den siste plassen jeg leter i starten! Haha, er ikke det typisk.


Skapet finner dere til 199kr HER.

Er det flere som har eller vil investere i et lite nøkkelskap?

Marthe tipser – Mangosalat!

Som dagens første oppdatering, har jeg lyst til å komme med et lite tips til middagstilbehør. Jeg smakte denne mangosalaten for ikke lenge siden og har hatt fryktelig lyst til å prøve meg på den selv! Så i dag slo jeg til, og resultatet ble himmelsk. Jeg gjorde som vanlig noen små forandringer på oppskriften, og det smakte nydelig. Dette må dere prøve! Et kjempeenkelt og godt tips til middagstilbehør.

Du trenger – Dressing
0,5 dl olivenolje
4 ts sukker
salt/pepper
Saften av 4 lime


1.
Del fire lime i to.


2. Press saften ut av dem i en tom skål.


3. Kast restene.


4. Hell 4 ts sukker i limesaften.


5. Og 0,5 dl olivenolje i blandingen.


6. Smak til med litt salt og pepper, så er det klart!

Du trenger – Mangosalat
2 modne mangoer
2 paprika gul og rød
1 båt hvitløk
1 chilli


1.
Hakk opp paprika i små biter. Jeg brukte gul og rød. Anbefaler å ta grønn også for mer farge!


2. Kutt så opp de to mangoene i større biter.


3. Tilsett 1 grovhakket chilli. Da blir salaten middels/ganske sterk. Ta mindre om du vil ha den mildere.


4. Knus 1 båt hvitløk og ha i. Liker dere rødløk så ta dette også i.


5. Til slutt heller du den ferdige dressingen over salaten og blander alt godt sammen.


6. Det er lurt å sette blandingen i kjøleskapet en stund for at smakene skal trekkes godt inni hverandre.

Det ble frokost tilbehør for min del.. SUPERGODT!

Pene ting gir glede..

Noen sier at lykke ikke kan kjøpes.. Vel, jeg blir ihvertfall ekstremt lykkelig av å omringes pene ting. Jeg sitter i godstolen i stuen vår nå og selv om alle de nye pene interiør tingene ligger slengt rundt på gulvet, kan jeg ikke annet enn å glise. Vi får ikke sofaen før til fredag og kan derfor heller ikke kjøpe verken tvbord, stuebord eller kommoder til å ha pynt på. Vi har med andre ord ingenting å legge noe som helst på, men hva gjør vel det? Stuegulvet er jo omringet av nydelige ting som skal gjøre hjemmet til vårt eget lille drømmested! Gleder meg til å vise det frem til dere. Dagens interiørkjøp får dere under her!

Alle putene og saueskinnsteppe i mørk brun er også fra Living. Tror putene koster 249kr per stykk. Saueskinnsputene og saueskinnsteppet koster 499kr per stykk. Vi var så heldige og fikk innflyttningspenger fra farmor og farfar så alle disse flotte tingene er vel egentlig gave fra dem! Åh, heldige heldige oss. Nå skal det bli så fint i stuen at jeg ikke kommer til å ville bevege meg utenfor den.


Klokke fra Kremmerhuset til 499kr. Kommer til å passe helt perfekt til det fremtidige stuebordet vårt!


Kurv fra Living til 199kr


Skilt som skal henges på bad-døren fra Living til 29kr

Så mange fine ting!

Månedens antrekk!

Da var vi tilbake i Kristiansand og i den nye, fine leiligheten som er i ferd med å bli enda finere! Siden det ikke ble noe eget antrekks innlegg i dag, tar jeg en oppsummering på månedens favorittantrekk nå. Her har dere altså mine favoritter. Legg gjerne igjen en kommentar om dere er enige eller ikke. Tilbakemeldigner på antrekkene mine er jo absolutt det gøyeste!

 
Sko HERFRA

Enige, eller ikke enige?
Har dere noen spesielle favoritter?

På shopping til hjemmet!

I dag var endelig butikkene åpne igjen! Jonas og jeg sto opp tidlig så vi rakk en shoppingrunde til leiligheten før avreisen. Vi har blant annet ikke butikken Living hjemme i Kristiansand og måtte derfor ta med oss hele butikken hjem. Det ble ihvertfall nesten slik da de hadde så vanvittig mye fint og billig! Jojo, så måtte jeg unne meg fire små plagg selv også. Disse finner dere under her.. 


Bagasjerommet stappet med pynteputer til sofaen!


Shorts og skjørt fra Gina Tricot. Shortsen 249kr og skjørtet til 99kr.


Veske fra Cubus til 299kr


Kjole fra Cubus til 299kr

Nå drar vi tilbake til Kristiansand..
Blogges derfra!

Spell bag – Snart i mine hender!

Jippi! I går bestilte jeg endelig denne spell bagen som jeg har siklet etter i årevis. Jeg skrev et innlegg for en liten stund siden hvor jeg spurte om hjelp til hvilken farge jeg skulle velge. Vel, nå har jeg bestemt meg og det ble brun! Selv om den sorte passer til mer, så synes jeg den brune var finest til de hvite detaljene. Jeg skal selvsagt blogge om den så fort jeg får den og informere om hvor lang tid det tok med posten og hvor mye tollregningen kommer på. Vesken koster ca 1800 kr inkludert frakt til Norge.

  

Dere finner vesken i alle farger HER.
Likte dere den?