Vakre Vinterland

Disse bildene får meg faktisk til å glede meg til vinteren!
Vinterlandskap må være det fineste som finnes.

MÅNEDENS OUTFIT

Her kommer en liten oppsummering av mine favoritter fra september! Nå har jeg jo snart vært bortreist halve måneden, men heldigvis ble det en del antrekk publisert før jeg dro. Neste måned ser jeg ferm til å pakke meg inn i bukser, jakker og digre skjerf. Det er på tide å si adjø til sandaler og hallo til strømpebukser! Åh, som jeg gleder meg til å komme hjem og handle masse masse høstnytt!

 

  

Har dere noen favoritter?

Favoritter i klesskapet!

 
 

Blant mine favoritter i klesskapet finner dere plagg som alene kan gjøre et antrekk unikt. Jeg elsker når jeg finner det helt spesielle plagget som alene gjør susen! Det er ikke ofte man kommer over slike plagg, og ihvertfall ikke i Norge, men av og til dukker de opp. Runwaydreamz vesten min er et sånt plagg. Det samme synes jeg UNIF skinnjakken min, gullcardigan jakken fra Zara og Jeffrey Spike skoene er. Jeg kan ta på meg de kjipeste klærene jeg eier, men så fort Spike skoene kommer på, blir antrekket bra.

 


Skinn er alltid en slager!

Har dere noen storfavoritter i klesskapet?

One dress – three outfits

I dag har jeg lyst til å vise dere hvordan jeg har kombinert min sorte, enkle Bikbok kjole på tre ulike måter. Finner du ingenting å gå med på fest? Hiv på den sikre sorte. Har du ikke fått brukt kjolen din tidligere så er det jo bare å smøre på røde lepper og du er klar! Har du allerede vist deg i den samme kjolen noen ganger tidligere, finnes det utallige måter å style den på. Tilføy en skinnvest eller en skinnjakke og kjolen får en helt ny side. Eller sleng over en genser og gjør kjolen om til et søtt skjørt!

Hvilket antrekk likte dere best?

Nytt par Jeffrey Campbell

Se hva jeg har sluppet inn i skosamlingen! Hurra! Jeg syntes det var på tide å tilføye et nytt par Jeffrey Campbell, og da jeg så disse på DNA gikk det ikke lange stunden før de sto på betalingsdisken. De er så høst! Og skulle jeg gå lei av de gul/røde skolissene så fulgte det heldigvis også med noen enkle i sort.

De kostet 1699kr!
Likte dere dem?

HAIRTALK

Her kommer mine tre favorittprodukter til hår akkurat nå! Jeg prøver å være flink til å variere litt når det kommer til hår, men noen produkter er jeg så glad i at jeg synes det er forferdelig vanskelig å skulle bruke noe annet. Kuren og balsamen på bildene under her er blant disse produktene. Håret blir like silkemykt etter hver hårvask og for en oppfriskende duft! Ellers har jeg siden forrige frisørbesøk blitt storfan av et nytt produkt fra GHD. Dette er en spray som sprayes mellom litt hår i hodebunnen etter vask. Håret skal helst være fuktig når sprayen påføres, og når håret så fønes lages det et veldig fint volum. Jeg har tidligere slitt med vanvittig flatt hår og har derfor måttet tuppere for å få det til å løfte seg litt fra hodet. Nå slipper jeg den voldsomme tupperingen. GHD produktet lager volumet for meg.    Kur til høyre og balsam til venstre i absolut repair. Tror de koster rett over 200 kr begge to.


GHD root lift spray. Tror jeg betalte rundt 200 kroner for denne også.

Har du noen hårprodukter å anbefale oss?

Sneak peak – Mine paljettskatter

Her kommer en liten sneak peak på mine paljettskatter! Jeg har seks veldig forskjellige paljettkjoler som jeg er veldig veldig glad i. Ingen av dem har faktisk kostet mer enn 500 kroner. Hurra for billige, lekre festkjoler! Sølvkjolen helt til venstre på bilde over er fra Nelly, gullkjolen ved siden av er fra Cubus, den mintgrønne med jakken er fra Zara, den blå fra H&M, og den sorte helt til høyre er fra Vero Moda.

Kjolen med de store paljettene vet jeg dessverre ikke hvor jeg har fått fra. Jeg fikk den sponset for lenge siden og nå ser det ut til at nettsiden har lagt ned. Samlingen min er ikke så stor som dere ser, men den vokser og bare vent dere.. Om noen år skal det glitre av minst 30 paljettkjoler til!

 
  

Dere fikk ihvertfall en sniktitt!
Flere som er glade i paljetter til fest?

Marthes kamerautstyr

Et av ønskene deres da jeg spurte etter bloggtips forrige uke, var et innlegg hvor jeg viser frem kamerautstyret mitt. Jeg har et ganske så gammelt speilrefleks som ikke engang har video, men jeg mener virkelig at det er det beste kamera på denne jord. (hehe). Kvaliteten på bildene blir alltid like bra selv når jeg setter alt på auto og ikke behøver å ordne noe selv. Et perfekt kamera for nybegynnere, eller bare dere som ikke liker å måtte stille på instillingene for hver gang man går inn, ut eller lyset forandrer seg. Jeg rett og slett elsker det. Nikon D3000 heter det og sist jeg så det, kostet det under 3000 kr.

Min aller nyeste, elskede linse ser dere på bildet over. Det er en Sigma linse for Nikon kamera 18-200 mm. Den har en helt genial zoom og ser bare råbra ut. Jeg føler meg virkelig som en proff når jeg går rundt med den gigantiske saken. Ordentlig journalistfølelse! Denne linsen skulle jeg virkelig hatt da jeg var i Sør Afrika på safari. Tanken på hvor mye finere bilder jeg kunne fått med denne linsen, ødelegger meg litt innvendig. En fugl som ser ut som en prikk i virkeligheten, greier kamera å fange opp som om den skulle stå rett forann øynene mine. Heldigvis har jeg den NÅ og gjett om den skal tas i bruk!

Bilder som er tatt med en 18-200mm linse

Portrettlinsen min ser dere midt i bildet under her. Det er en Nikon portrettlinse 50 mm 1,4. Fantastisk sak. Denne har ingen zoom overhode, men lager bakgrunnen på alle antrekksbildene mine uklare slik at jeg og selve antrekket kommer i fokus. En kjempefin effekt som gjør antrekksbildene ti ganger så flotte. Jeg kunne aldri klart meg uten denne linsa. Alle bloggere burde invistere i en slik! Jeg bruker den også hvis jeg skal vise frem et nytt par sko eller en matrett, og ønsker samme blurrete bakgrunnseffekt. Kjempestilig! Da jeg kjøpte linsen i april i år, betalte jeg 3000 kroner for den. Verdt enhver krone.

Bilder tatt med portrettlinsen

Orginallinsen til kamera bruker jeg til å ta de hverdagslige bildene. Noen ganger bruker jeg det til matinnlegg, andre ganger til å ta bilde av interiør, eller foreksempel innkjøp. Det er en helt ok linse som jeg synes fungerer fint til den slags bruk. Min begynner å bli litt treg ettersom jeg ikke har behandlet den så fint som jeg kanskje skulle, men den fungerer og det er det viktigste, eller hva?

Bilder tatt med orginal linsen

Alt i alt er jeg storfornød med alt utstyret mitt.
Nikon forblir nok evig i mitt hjerte!

GOODBYE NORWAY

Goodbye Norway! See you in two weeks.


Veske fra modekungen. Bukse og genser fra Bikbok. Sko fra Bianco. UNIF jakke.

Vi oppdateres nok fra neste stopp… Amsterdam!

Sneak peak – ukens prosjekt!


Her får dere en liten sniktitt på noe av det jeg har drevet med de siste fire dagene. Over 14 forhåndsskrevne innlegg er i boks så nå skal jeg ihvertfall ha et innlegg til hver dag! Ellers blir det selvsagt også løvebilder og blogging fra oppholdet. Slik jeg har forstått det så kommer jeg til å arbeide fra tidlig om morgenen til ettermiddagen så om formiddagen vil det bli et forhåndsskrevet innlegg og senere vil det bli en oppdatering eller to fra løveprosjektet. Håper dere er like klare som meg!
Noen som vil gjette hva disse innleggene dreier seg om?
Resten sparer vi til senere!