Antrekk – 300613

 

Åh, jeg har hatt den beste søndagen! Jonas og jeg dro til svigers på deilig grillmiddag før pappa Lars tok oss med på båttur. Herlighet, dette må ha vært den morsomste søndagen på leeenge! Jason måtte selvfølgelig også få være med på båttur og gjett om han gikk berserk da vi fikk fisk på kroken? Jeg lo meg ihjel! Kamera ble litt nedprioritert i all morroa, men jeg håper jeg fikk knipset nok til et lite fiskeinnlegg! 

  
Skjørt, veske og topp fra H&M, Blondebh og briller fra Gina Tricot, Sandaler fra Nelly
 

 

Her har dere middagsantrekket!
Jeg måtte selvfølgelig skifte før fisketuren..

Romantisk lørdagskveld

God morgen skjønne lesere! Eller formiddag? Jeg sto egentlig opp for flere timer siden, men unnet meg å se en koselig indisk kjærlighetsfilm på nrk 2 før jeg kastet meg over dataen. Jeg lovet jo å dokumentere den romantiske lørdagskvelden vår! Jeg smilte seriøst fra øre til øre hele kvelden og ser derfor ikke normal ut på noen av bildene. Hehe. -Og maten… Jeg hadde nesten glemt hvor flink Jonas er på kjøkkenet! Jeg spiste lenge etter at jeg var mett og fylte dermed også dessertmagen med saftig ytrefilèt.

 

Jordbærene måtte gå ned som søndagsfrokost i stedet. FOR en fin kveld! Det ble jammen en vellykket feiring denne gang også. Vi hadde tross alt 3 år og 8 måneder dagen før. Tenk nå har vi snart 4 års jubileum. Hva skal vi da finne på? *Rettelse* Hvor skal vi da reise? Herligfred vi må snart gifte oss!

*Notering* Prøøve å smile litt mindre neste gang..

Tror Jonas tilsetter en magisk ingrediens i alt..
Hehe, er det noen som vil komme på middag?

Antrekk – 290613

 

Okei, hvis ikke jeg er heldig så vet ikke jeg. Jeg kom akkurat inn døren fra jobb og ble møtt av en strøken leilighet, en nydelig bukett roser, et nyvasket akvarie og en alt for kjekk mann i dress. Hva har jeg gjort riktig denne gang? Jeg kan da umulig ha fortjent alt dette. Åh, så fin denne lørdagen skal bli!

Mitt nye Minkpink skjørt fra www.nevernaked.com har fått kommet på, og på middagsmenyen står det ytrefilet av storfè, med crispy båtpoteter, salat og minimais. Dessertmeny har vi visst også denne lørdagskvelden! Mage nummer to kan bare begynne å forberede seg på jordbær med is. Mmm, som jeg gleder meg! Jeg har fått klar beskjed om å slappe av og bare konsentrere meg om å blogge, mens Jonas kokkelerer. Hvis ikke jeg gjorde det bra på utvelgelsen av mannfolk så vet ikke jeg.

 
Minkpink skjørtet får dere kjøpt HER (affiliateslenke), topp og sko kjøpt i Thailand 

Skal selvføgelig knipse bilder av den romantiske kvelden vår.
I morgen kveld håper jeg vi får besvart spørsmålsrunden også!

Steg for steg – Flettedonut

 

Husker dere denne frisyren? Jeg fikk så mye god respons på den, at jeg i dag tenkte jeg kunne vise dere hvordan man lager den! For å gjøre det litt enklere å knipse steg for steg bilder, så brukte jeg i dag Cathrine som modell. Håper dere liker det! Kanskje noen av dere vil teste ut frisyren allerede i kveld?

Slik gjør du – Selvlaget donut:
1. Finn en middels tykk sokk og klipp av tuppen på sokken.
2. Rull så sokken fra den ene enden til den andre.
3. Vips, du har en selvlaget donut!

 

Slik gjør du – Flettet donut:
1. Sett håret opp i en litt høy, vanlig hestehale.
2. Tre donuten inn på hestehalen og legg så håret over donuten igjen.
3. Ta ut små hårdeler og lag fletter av det. Jeg lagde seks søte fletter.
4. Tre så et strikk over donuten igjen.
5. Ta tak i de små flettene og dra dem litt ut fra donuten. Slik vil de skille seg ut.
6. Håret som nå henger ut fra donuten fletter du i en egen flette.
7. Surr fletten rundt donuten, og fest med spenner slik at den sitter godt.

 

 

Hva synes dere? Noen som kommer til å prøve frisyren selv?

Antrekk – 280613

 

God kveld dere! Huff, nå har jeg sittet med dette innlegget helt siden So you think you can dance begynte for to timer siden. Jeg klarer ikke å dra øynene mine vekk fra den skjermen! Eeelsker det programmet. MEN nå som det endelig er slutt kan festen starte! Hehe. Jonas kommer snart inn døren og om et par timer drar vi sammen inn til byen for å møte Cathrine (som offisielt har flyttet inn hos oss).

Cathrine: Hvor skal du?
Jonas: På trening..
Cathrine: Når kommer du hjem i kveld?
Jonas: Eeeh, er det du som er dama mi eller?

Cathrine: Vi må vaske akvariet i dag..
Marthe og Jonas: ….
Cathrine: Og tømme søpla.

Jeg ler meg ihjel.. Jonas har bare med å være fornøyd! To damer i hus, og en av dem rydder til og med! “En av dem” er ikke meg. Hehe, hadde jeg bare vært så flink!

Dette blir en fantastisk helg. Jeg har det på følelsen.
Jonas og jeg har forresten 3 år og 8 måneder i dag. *Feireguri!!*

Rocka turgåere

 

Haha, vet dere hva? I går skiftet jeg faktisk antrekk bare for å kle meg likt som hunden. Jeg kledde Jason opp i et rocka naglehalsbånd og meg selv i helsort med et naglebelte rundt magen. Hehe, litt søte er vi jo? Deretter dro vi på tur til en brygge alle tre, hvor Jason fikk svømt av seg litt energi. Forfriskende å se på, men jeg kunne aldri tenkt meg å vasse ut i den kalde sjøen selv. Fysj, det er jo ikke finvær engang!

Nå skal jeg straks av gårde på jobb. Vero Moda kaller før vi skal ut på byen i kveld. Ønsker dere lesere en kjempefin fredag, så skrives vi igjen så fort jeg er hjemme fra jobb igjen!

 

Var vi ikke fine? Aldri sett maken til rocka turgåere! 

Antrekk – 270613

 

Jaja, dere har jo allerede sett litt av dagens antrekk i forrige innlegg, men jeg velger å dele det med dere likevel. Jeg får ihvertfall aldri nok av antrekk på en blogg! Nå skal straks av gårde til fine Cathrinemor. Det er tid for jentekveld hos henne før vi deretter drar på sleepover hos meg. Stakkars Cathrine. Hun har hele huset til besteforeldrene for seg selv og kommer likevel for å sove hos oss. Vi kan ikke annet enn å ønske henne hjertelig velkommen ettersom det er vi som har gjort henne mørkredd. Ingen god idè å snurre skrekkfilm rett før du skal være hjemme alene. Forrige uke så hun Paranormal Activity for første gang hos oss, og siden har hun ikke følt seg 100 % trygg. Hehe, skulle vært 21 års grense på de filmene!

 

I dag har jeg til og med fått blomsterkrans i håret. Det er ikke ofte! Denne søte, rosa saken kjøpte jeg meg i Thailand for sikkert fem kroner. Angrer sånn på at jeg ikke kjøpte hundrevis av dem..


Skjørt, sko og kjole (som er brukt som topp) er også kjøpt i Thailand.. *Savn på thailandshopping*

Ønsker dere alle sammen en fin torsdagskveld!
Kommentarene under dette innlegget vil bli besvart i morgen tidlig.

En heldig blogger!

Okei.. Jonas og jeg har fått så mye godt i posten i dag at det er helt latterlig. En hel pose med cupcakemix i ulike varianter, og en diger eske med deilig te og energidrikker! Herlighet, så fornøyd jeg er nå. Det er ikke så ofte jeg takker ja til sponsorgaver, men mat.. Det klarer jeg ikke å takke nei til. Gratis mat, snaks og smakfulle drikker kan dere sende meg anytime. Hehe! Aaalt går i grisen..

Jonas og jeg skulle egentlig vært på pressemiddag i London i dag, men turen ble avlyst og dermed ble det en hjemmedag i stedet. Da kunne jeg ikke annet enn å kaste meg over cupcakemixen og teste ut vaniljecupcakes med www.passionforbaking.com sin fluffy frosting. Mmm så godt!

 

Flere som har smakt disse deilige miksene?

 

Det er ekstra godt å være blogger på dager som denne.. <3

Tid for klisseinnlegg!

Som vi koste oss i går! Først kino med After Earth, og så filmkveld med min favorittfilm.. Mr & Mrs Smith. Det ble en ordentlig Marthe og Jonas kveld hvor vi koste oss glugg ihjel begge to!

Apropos Marthe og Jonas! I dag har jeg lyst til å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde hvor vi besvarer litt spørsmål om hverandre. Disse innleggene blir alltid så populære, og nå er det en stund siden sist! Vi kommer til å plukke ut rundt 15 spørsmål hver som vi ikke allerede har svart på tidligere. Dere som ikke er glad i kliss og kjærestesnakk får lukke øynene og skrolle dere forbi det kommende svarinnlegget.

Har dere noen spørsmål på lur?
De forrige svarene kan dere lese HER og HER

Antrekk – 260613

Så utrolig gøy å se at  mange likte dagens DIY. Jeg hører rykter om at flere allerede har testet ut prosjektet selv? Det er ingenting som gleder meg mer enn å høre at dere har fått til en av oppskriftene mine eller testet et prosjekt med vellykket resultat. Det gir meg bare en herlig følelse!

Jonas og jeg har nettopp vært på lang tur med vofsen og skal nå på kino i regnværet. Jeg skal se After Earth for andre gang etter Jonas sitt ønske. (Han spanderer) Hihi! -Men aller først kommer dagens antrekk, som ble svært så festivalinspirert. Jeg har ikke tenkt meg på en eneste festival i år, men jeg tenkte jeg kunne prøve å inspirere noen av dere andre som skal? Noen skal vel på festival i sommer?

 
Selvlaget strømpebuksetopp, Shorts fra Bikbok, Boots fra Zara, Kors smykke fra Thailand

Her har dere meg på fest: GLAD. Hendene i været.. Noen fingre bøyd. Hehe, ikke spør!

 

Marthe: Hva betyr egentlig dette tegnet?
Jonas: Jeg vet ikke.. Tror det har noe med rock å gjøre..
Marthe: Jeg håper ikke det betyr noe dumt.