– Filmtips til helgen –

Iiih! Her kommer livets filmtips. Håper ikke dere har sett den allerede! Har dere ikke det så må dere snurre denne psykologiske thrilleren i kveld, for da har dere noe vilt spennende i vente. Kunne gjerne sett den om igjen selv jeg, hadde det ikke vært for at årets aller siste jobbhelg venter meg! Ja, jeg har jobbet hver eneste helg siden den siste i november, men til gjengjeld har jeg fri hver eneste helg i januar nå, så det blir jo innmari fint 🙂 Hehe, jeg er rimelig ferdig med fylla, så jeg kommer antagelig til å ta ekstravakter hver eneste helg da og, men jeg har ihvertfall muligheten til å finne på litt moro da).

Mandag kveld snurret jeg ved en tilfeldighet filmen “Fractured” på Netflix, og de neste 100 minuttene fikk jeg nesten ikke puste. Noe så spennende! Jeg ante ikke hva den handlet da jeg trykket på play og slo meg ned i sofaen med Mino, men det kan jeg fortelle dere nå! En mamma, pappa og ei lita jente på 4-5 år har akkurat feiret Thanksgiving hos familien i USA. De er på vei hjem fra familietreffet i bil, men jentungen trenger et lite stopp for å tisse. Pappaen stopper bilen og jenta går ut. En villhund oppdager henne og presser henne mot kanten av en skrent hvor hun ramler 4-5 meter ned på en byggeplass og slår hodet. Pappaen hopper etter og slår også hodet hardt. Mor får selvfølgelig full panikk og de haster avgårde til akuttmottaket for å undersøke barnets skader. Heldigvis behøver de ikke å kjøre langt.

Akuttmottaket er like i nærheten, men det er proppet fullt av pasienter. Dårlige pasienter, og ventetiden blir lang. Når en lege omsider får tid til å undersøke den lille jenta, ber han far vente på venterommet mens mor og datter drar til CT undersøkelse for å se om jentungen har fått en hjerneblødning. Far sitter og venter… og venter… og venter. Timene går og ingen informerer han om noe som helst. Hvor blir det av kona og datteren hans? Kan det virkelig ta så lang tid? Det går mot kvelden og far begynner å få panikk. Ingen leger, sykepleiere eller sekretærer er samarbeidsvillige og familien hans viser seg faktisk å være fullstendig sporløst forsvunnet.

– Se Fractured på Netflix i kveld –

I’m telling you! Se den 🙂 Jeg trodde jeg hadde pønsket ut slutten på filmen allerede etter 20 minutt, men ingenting endte som jeg hadde spådd. Jeg var sikker på at pappaen hadde slått hodet sitt mer enn datteren og at det var han som kom til å dø på venterommet med en hjerneblødning som alle hadde glemt å undersøke. Vel, nå vet dere at den ikke ender sånn ihvertfall 😉

2 kommentarer
    1. Så denne filmen for et par uker sidne og herregud!! Beste filmen jeg har sett. Var så spennende 😍👏🏻

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg