Pakke fra baresko!

I dag har jeg vært veldig på farten og nå skal jeg jammen meg snart avgårde igjen! Denne gang til storesøster Tonje for å se film med Annika. MEN nå tenker jeg dere er spente på hva denne pakken jeg såvidt viste dere inneholdt! Pakken var fra www.baresko.no og da er vel innholdet avslørt? Det var et par nydelige sko i merket sixtyseven! Jeg har selvfølgelig tatt bilder av skoene til dere.. Gleder meg også masse til å få brukt dem i et outfit. De satt som et skudd og var helt nydelige å gå i. Kvaliteten på dem ser også veldig veldig lovende ut da skoen er i brunt skinn! Dette skal bli en fryd for føttene.


Titt-titt!


Ah, nydelige!


>Sixtyseven<


Kjøp skoene selv >HER<

Hva synes du?

– Marthe <3 

           Skoene er sponset av www.baresko.no

Nylakkerte glitternegler

Neglene ble langt ifra så fine som >IRIS< lager dem, men så fæle at jeg ikke kan vise dere dem ble de faktisk ikke! Hvis noen lurer, så kan jeg fortelle dere at inspirasjonen til å lage slike negler kom fra Ulrikke Lund som hadde noe lignende for et par uker siden. Man kan jo ikke herme, så jeg lagde min egen vri.

Ulrikkes negler..

Mine negler..

Juksenegler med rosa lakk.


Med glitterlakk..

Hva synes dere?
Ble det bra?

– Marthe <3

Enda en shoppingrunde?

Nå har jeg akkurat tatt farvel med Kristinemor og skal hvert øyeblikk si hei til Andrea! Jeg skal nemlig på sørlandssenteret i dag også jeg. Denne gang med Andrea på slep.. Vi får se om ikke det blir et par innkjøp på bloggen i dag også da? Hvem vet.. En ting er ihvertfall helt sikkert og det er at jeg ikke skal bruke 2000kr! Må nesten ha litt lommepenger når jeg drar til Rhodos om 3 små uker! Fy, som jeg gleder meg.

I dag har jeg forresten også fått pakke i posten! Hva som lå oppi den får dere vente med å se til jeg kommer hjem igjen..


Dagens frokost!


En av dere spurte hvordan jeg greier å gå i shorts når det er så kaldt.. Hehe. Jeg greide det ikke.

Hva tror dere pakken inneholder?

– Marthe <3

Blogganbefaling!

Forrige uke fant jeg bloggen til en barndomsvenninne av meg, Maren Torsnes. Jeg ble veldig overrasket over hvor godt hun blogget og vil derfor ta meg friheten til å anbefale bloggen hennes videre til dere! Maren og jeg blogger om mye av det samme. Hverdagen vår, klær, mote, mat og gode oppskrifter! Det som skiller Maren’s blogg fra min er nok de gode bildene hun tar. Personlig synes jeg bildene hennes er bedre enn en fotografs. I stede for å skrive en kjedelig roman av et innlegg, skriver hun kort og tilføyer innlegget med gode, selvtatte bilder. Hun er også mye flinkere enn meg til å videoblogge og hun er blitt en stor inspirasjon angående mat, matoppskrifter og ikke minst på måten hun tar bilder av maten på!

Noen bilder av Maren, tatt fra bloggen hennes..

Ta en titt på bloggen hennes HER. Det er absolutt verdt det!

– Marthe <3

STORSHOPPING!

I dag har jeg storshoppet med >ANNIKA< på sørlandssenteret! Vanligvis løper jeg gjennom senteret på en halv time, finner en genser og går, men i dag var vi der jammen meg i 3 timer! Jeg handlet for nesten 2000 og fant masse masse fint. Min inspirasjon har i det siste vært klærene til Lene Orvik. Vet ikke om dere leser den, men stilen hennes har i det siste vært preget av mange flotte sommerfarger og ettersom mitt klesskap består i sort, hvitt og grått var det på tide med en oppfriskning!

Lover å vise dere alle innkjøpene med gode bilder senere! Nå har jeg akkurat fått besøk av Kristine så nå skal jeg være litt sosial..


Hardt liv på Bikbok!


Dagens lunsj!


Vakkert syn <3 Gleder meg til å vise dere alt sammen!

Senere kommer også en liten oppdatering på “ukens smoothie”.

– Marthe <3

 

Vasking av sminkekost

Siden mange hadde lyst til å drepe meg etter å ha lagt ut bilde av min vel-vel-velbrukte pudderkost, har jeg for deres skyld vasket den i dag! Tanken på at det kan ligge et tonns bakterier i den uvaskede kosten hadde ærlig talt aldri falt meg inn før dere sa det. Jeg har heller aldri fått en eneste kvise av den som mange mente jeg burde hatt. Likevel tok jeg meg bryet til å vaske den for å se hvor mye dritt som faktisk lå i den! 

Det var så mye pudder i den kosten at det nesten ble foundation av såpevannet etterpå. Men jeg fant verken biller eller maur så da var den vel ikke så gal! Haha.. 


FØR Jeg kjøpte meg en ny kost i tilfelle dere har forårsaket at min gode gamle er ødelagt


Etter første innskrubbing av såpe..


Etter første vask..


Kunne jo bare helt det på flaske og brukt det som foundation! Enig..? Nei?


Etter tredje vask.. Man kan jo faktisk se at de er i familie!


Meget fornøyd med resultatet! Nå gjenstår det bare å se om kosten blir stein hard når den tørker. 
 
Nå skal Annika og jeg på sørlandssenteret før jeg får nattbesøk av kristinemor!



– Marthe <3

Pirates 4

Nå skal Jonas og jeg av gårde på kino hvert øyeblikk! Å velge film var et hardt valg og det sto selvsagt mellom Pirates og To fast to furious. Valget falt på Pirates i 3D så nå er jeg kjempe spent! Noen som har sett den? Hva synes dere? Det skal ihvertfall bli digg å stappe i seg bacon chips igjen. Kroppen min skriker etter godteri!

Dagens kinoantrekk..


Strømper og shorts fra Bikbok
Topp fra Gina Tricot
Undertopp fra Monki
Belte fra h&m

Ha det fint så lenge!

– Marthe <3

Jonas på hest!

Da var hesteeventyret over. Heldigvis skal jeg få låne Bella et par timer til! Jonas var kjempe flink i stallen i dag. Han både stelte, salte opp og red! Haha, han var mildt sagt råskjønn der han satt. Holdt seg stort sett fast i mana mens jeg leide hesten. Benson som er verdens snilleste var rolig og grei som alltid.


Toya fikk også være med..


I dag ble det ridning i rosa joggebukser og uggs! Haha


Haha! Såå skjønn.


Livredde ungen..


I farta!

Hva har du gjort i dag?

– Marthe <3