– Få opptil 70% rabatt på Black friday –

Reklame | Blivakker

Endelig er novembers beste dag ankommet! Det er Black Friday, og jeg tipper samtlige av dere er ute og jakter etter tilbud allerede. Noen i butikker mens andre på nett! Blivakker har selvfølgelig heller ikke glemt hvilken dag det er, og kjører denne fredagen 27-70% på absolutt alt i nettbutikken sin!

For anledningen fikk jeg velge meg ut mine favorittprodukter til håret, og da plukket jeg meg ut produkter som jeg allerede har brukt og forgudet i noen år nå. Noen fra merket Sebastian og noen fra merket GHD. Sebastian sin shampo, balsam, tørrshampo og hårspray har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og er storfan! Det finnes flere varianter enn de jeg har valgt meg ut her, men jeg synes bare akkurat Sebastians Penetrait lukter SÅ godt! Den lille flasken på bildet under her er en tørrshampo fra Sebastian og den får alvorlig talt være med meg over alt. Så liten og kjekk å ha i veska til enhver tid.

Sebastian Shampo HER, Balsam HER, Hårspray HER og tørrshampo HER

Et lite gavetips fra Sebastian får dere også her! Dette settet hadde jeg ikke testet før, og hadde egentlig ikke tenkt til å gjøre det heller. Jeg skulle nemlig legge det under juletreet i år, men så åpnet jeg esken og luktet på produktene… For å si det sånn. Det måtte bare bli med inn i dusjen. Haha! Sebastian Dark Oil er ordentlig eksklusive hårprodukter som gir massevis av glans uten å gjøre håret tungt. Elsk!

Sebastian gavesett finner du HER <—

Helt til slutt må vi innom stylingproduktene jeg bruker hver eneste gang jeg skal krølle håret. -Hvilket er ganske mange ganger i uken. Når håret er vasket, sprayer jeg alltid med GHD sin varmebeskyttende spray før jeg sprayer med curl hold og root lift. Håret mitt er så utrolig glatt og flatt naturlig, så for at krøllene mine skal sitte godt og for å få litt volum i denne toppen, er jeg helt avhengig av alle disse tre sprayene! Absolutt verdt å teste dersom du sliter med det samme som meg 🙂GHD Heat protect spray HER, Roof Lift HER og Curl hold HER
Husk du får minst 27% og opptil 70% på ALT fra blivakker nå!

– Enkel Laksefavoritt –


For en BRA uke dette har vært! Kanskje novembers beste? Ikke at det har hendt all verdens spennende greier, men jeg har bare kost meg sånn med hva enn jeg har funnet på! I går tilbrakte Mino og jeg mange timer hos Cathrine og lille Aron. Bestis og jeg bakte tre ulike sorter med julekaker, hørte på julemusikk, pratet og lo helt til halv elleve om kvelden. Hadde det ikke vært for dagvakten min i dag, så ville jeg antagelig blitt til over midnatt. Koser meg så sykt med henne at jeg nesten ikke vil hjem igjen!

I dag har jeg hatt en kjempefin dag på jobb (spennende og lærerik as always!), fått unnagjort litt bloggskriblerier, luftet hunden og spist middagsrester fra gårsdagen. Jeg lagde meg nemlig en laksefavoritt i går! Og noen dager før der igjen og forsåvidt… Det var Kristine som tipset meg om denne deilige rømmesalaten til laks og siden har jeg bare blitt litt frelst 😉 Jeg fikk en hel del meldinger på instagram med spørsmål om oppskrift på den for et par dager siden, og her kommer den endelig:

Du trenger: 1. 1/3 salathode 2. 1/2 rødt eple 3. 4 ss rømme 4. 1 ss eddik 5. 2 ts sukker 6. En liten håndfull kålhode

Slik gjør du: 
1. Hakk opp alt av grønt og bland inn 4 ss rømme, 1ss eddik og 2 ts sukker.
2. Rør godt sammen og server med laks, tagliatelle og Toro sandefjordsaus.

Enklere får du ikke! Liker du ikke pasta til fisk så kan den selvfølgelig bare erstattes med et par kokte eller stekte båtpoteter 😉 Nå ligger Mino snorkende i fanget mitt her, og der skal han få lov til å ligge resten av kvelden. Jeg jobber de neste fem dagene og har litt dårlig samvittighet for det, så de timene jeg er hjemme må brukes på tur, kos, mer tur og mer kos 🙂 Fortsatt fin torsdagskveld til dere, og ikke døm meg for å bruke Toro ferdigsaus! Høhø.. Det enkle er faktisk ofte ganske godt. Ikke best, men godt.

– Laksefavoritt med frisk og god rømmesalat

– Årets gaveinnpakning –

I går bestemte jeg meg for å bruke fridagen min ordentlig fornuftig, så allerede klokken 10.00 om formiddagen fartet jeg avgårde til Sørlandssenteret på gavepapirshopping! Eller ikke bare innpakningspapir, men sløyfer, julekuler, kort og you name it. Alt som kan være fint å pynte årets gaver med! Jeg elsker, elsker, elsker å pakke inn gaver på mest mulig kreativt vis, så disse timene jeg tilbringer med julemusikk på høytalerne og saks, teip og papir i hendene… Jeg tror faktisk det overgår alt! Ja til og med selve gaveshoppingen, bakingen av julekaker og pynting av tre.

– Årets gaveinnpakning er i gang – 

Fire timer var jeg ute på farten i går, på jakt etter fine dupeditter. Det skulle nemlig vise seg å være fryktelig vanskelig å få tak i innpakningspapir i de fargene jeg ønsket meg. Rustrød, vinrød, mingrøtt og mørkegrønn.. Altså jeg var innom alle mulige bokforetninger, Panduro, Søstrene Grene, Upstairs, Normal… Alle butikker jeg kunne tenke meg solgte papir, og fant til slutt noe på ARK, som ihvertfall  kunne minne om det jeg hadde sett for meg.


Jeg har ikke kjøpt så mange gaver enda, men noen få så nå har treet mitt ihvertfall fått noen lekre pakker under seg. Det blir jo så utrolig mye finere med litt pakker under! I dag tidlig var jeg også ute i skogen med Mino og klippet gran så jeg kan pynte litt med kvister av det også 🙂 Spør gjerne dersom dere lurer på hvor noe av all denne pynten er fra. Jeg kan avsløre med en gang at mesteparten er fra Upstairs og Søstrene Grene, men noe er også fra ARK.

– De første julegavene er på plass –

Jeg har heldigvis en fridag igjen denne uken, og det er i dag, så resten av denne kvelden skal tilbringes hos bestis. Cath har invitert Mino og meg på baking av julekaker, så i kveld skal det bakes på tre ulike sorter julekaker mens vi hører på musikk og skravler i vei <3 Det bør bli en verdig lillelørdag!

Ønsker dere en fortsatt fin ettermiddag og kveld! 

– Antrekk til festsesongen –

Reklame | Ellos

Riktig fin mandag alle sammen, og hei BLACK WEEK! Endelig?! Trodde aldri denne uken skulle komme.. Ellos har en rekke fine festkjoler, bukser og topper i disse dager, og såklart har også de tilbud på en rekke varer hele denne uken. Under og over her ser dere noen av mine favoritter, og skriver dere inn koden “405451”, så får dere 5% ekstra rabatt på alt fra Ellos! Koden varer fra i dag til 2 desember. Jeg har lagt min elsk på denne sorte glitrende jumpsuiten, men også det grønne fløyelsettet bestående av vide bukser og jakke. SÅ lekkert?! Kanskje det er det jeg skal gå for på julaften i år? For en gangs skyld erstatte kjolen med en jumpsuit eller bukse og blazer? Vi får sjå. Utvalget er stort, så jeg må inn og titte litt mer selv også innen jeg bestemmer meg 😉

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

Bruk koden 405451 for å få 5% ekstra i rabatt på toppen av tilbudene!
Se hele festutvalget til Ellos og alle tilbud HER <— Happy shopping.

1 måned til jul

Iiih! Årets første oppdatering i bloggens julekategori. Åh, det har skjedd så mye siden sist dere! Jeg har tatt tak i livet mitt og gjort noen hyggelig ting for å øke både hverdagsglede og selvfølelse. Brunfargen er tilbake, håret er farget og klippet, stuen er full av julelys, treet pyntet og på plass, ooog jeg har fått enda en pakkekalender til førstkommende søndag! Herregud så herlig. Verdens skjønneste familie har sendt meg Rituals pakkekalender i posten, så den hentet jeg på posten etter jobb fredag kveld, monterte opp sammen med all annen julepynt og bare nøt synet av. Åh, nedtellingen til jul er definitivt i gang!

Tenk i dag er det 1 måned igjen til selveste julaften, og 1 uke igjen til 1 desember. Jeg vet ikke med dere, men november har vært forjækelig lang, mørk, regnfull og fryktelig trist så jeg er klar for alt annet enn mer november. Julestemningen kom over meg litt sånn akutt denne uken. Jeg skulle jo vente med å pynte treet til neste søndag, men wooopsi. Plutselig ble fristelsen litt for stor. Hihi.

– Pyntet til jul en uke for tidlig –

Tusen millioner takk til min fantastiske familie, som tenker på meg der borte på vestlandet, og som enda et år konkluderte med at jeg trengte en pakkekalender å glede meg over i desember måned. Jeg fikk også sponset en av Body Shop for noen uker siden, så nå har jeg jammen to pakkekalendere som står klare til første søndag i advent. Can’t waaaait!

I går var jeg i bursdag til Caroline i Vennesla. Jeg var egentlig døtrøtt da jeg satte hjemme og stelte meg før kvelden, men så fort vi kom oss på plass hos bursdagsbarnet, kom energien også. Caroline hadde laget rene festmåltidet til oss med tapas for alle penga, cupcakes, gello shots og så mye champagne at jeg ikke fikk åpnet min egen flaske før nærmere hjemreisen.. Det ble bare ingen bytur på meg ettersom jeg måtte hjem til babyen min og se til at han ikke holdt naboene våkne hele natten. Lille galningen <3


Nå lukter det kinamat, fyr i peisen og stearinlys på meg!
Innså først nå at jeg mangler en “l” i “building”… Haha.

Hvitt smil til julebordsesong

Reklame | Premium White

Julebordsesongen er her og med det er det på tide med en ny runde tannbleking for min del! Jeg bleker som dere sikkert vet tennene mine 1-2 ganger i året, og som dere kanskje også har fått med dere etter årevis med samarbeid, bruker jeg kittet Premium White når smilet skal bli hvitere. Et tannblekingskit som gjør det utrolig enkelt og rimelig å bleke tennene dine hjemme i egen stue. Nå er det i tillegg 50% rabatt på settet, så klikker du HER, får du alle produktene du trenger til blekingen for bare 599kr!

Slik gjør du: 
1. I settet følger det med en boks med to skinner til tennene dine. Disse må du første gang du bruker settet legge i kokende vann 10 sekund før du setter hver skinne inn i munnen og tygger inn tennene dine sitt mønster. Dette for at blekemiddelet senere skal komme til akkurat der det trengs.

2. Når det er gjort, kan du starte selve behandlingen! Puss alltid tennene dine før du starter. Sprøyt så en liten tynn strek med blekemiddel fra settets sprøyte, ned i hver skinne.

3. Tørk munnen din litt dersom du har mye spytt, og tre skinnene inn i munnen. Lukk igjen, bit sammen og finn frem noe du kan kose deg med, for anbefalt bleketid er 45 minutter!

4. Blekemiddelet fungerer helt fint alene, men for å få ekstra god effekt av det hele, følger et lite ledlys med i blekekittet! Dette lyset biter du bare lett over før du trykker på den runde påknappen. Nå er det bare å lene seg tilbake med en episode Love Island, en bok, et strikkeprosjekt eller pensumbøkene! Gjenta prosedyren hver dag i 4 dager så vil du ha nådd den effekten du ønsker deg. Jeg ser alltid forskjell etter bare et par dager, men kjører alltid en fire dagers blekeprosedyre for optimal effekt.

Tennene mine er så hvite nå at tannlegen min har advart meg om at han ikke har noen erstatning som er hvit nok dersom jeg skulle være utfor et uhell og knekke en fortann. Heh! La oss bare krysse fingrene for at jeg ikke gjør det da 😉 Jeg bleker aldri tennene mine mer enn to ganger årlig, da jeg har holdt på med dette helt siden jeg var 16 år gammel, men det trengs heller ikke for resultatet varer virkelig i opptil et år for meg som verken røyker, snuser, drikker kaffe eller noe særlig med rødvin. Premium White er og forblir en favoritt her i hus, og dersom du har lyst til å freshe opp smilet litt før jul, så anbefaler jeg virkelig å slå til nå som du får hele kittet med alle produktene jeg bruker til halv pris!

Les mer om Premium White kittet eller klikk det hjem til 599kr HER <—

En liten favorittfrisyre


Helt siden sykehuslønna tikket inn på konto denne måneden, har jeg bare hatt lyst til å våkne opp om morgenen, ta på meg noe fint og kjøre til byen for å gå til innkjøp av julegaver, julepynt og ingredienser til julekaker.. Jeg har hatt lyst til å dra på julemarked, spise årets første tallerken med ribbe (om det så bare er fjorland), og ja.. være høy på livet og det faktum at vi er ferd med å tre inn i årets beste sesong! Hva gjør jeg? Står opp klokken tolv om formiddagen når jeg har kveldsvakt (fordi jeg ikke sovner før 02.00 om natten kvelden før), tar på meg det nærmeste jeg finner, spiser noen tørre brødskiver fordi jeg ikke engang orker å gå på butikken som er 30 meter fra døra mi, og ser et par episoder av hjernedøde tvprogram. Jeg vil ikke si at jeg har det dårlig. Jeg blomstrer bare ikke som jeg foretrekker å gjøre hver uke, hele året… Jeg vet at det er normalt å ha noen uker om høsten der man bare ikke orker å gi noe av seg selv til noen, men denne energilave perioden har jeg rett og slett ikke tid til nå sent i november!

Heldigvis vet jeg også at det ikke er noen andre enn meg selv som kan styre egen lykke, så i dag har jeg bestemt meg for å sette foten ned og gjøre noen tiltak. Jeg kunne sagt at jeg skulle komme meg på trening og begynne å spise sunt igjen, for det ville sikkert også hjulpet, men trening har aldri gitt meg den store hverdagsgleden, så i dag skal leiligheten rett og slett vaskes så den skinner og lukter himmelsk. Jeg skal gå til innkjøp av et duftlys med julelukt, og hente ned juletreet fra loftet. Det får være tre fine mål for denne dagen 😉 Treet skal ikke pyntes, men det skal stå der i stuen og forhåpentligvis få meg til å ønske å pynte det til søndag,1 desember. Kan jo ihvertfall late som jeg tror juletrekulene overlever med valp i hus.

En 100% jobbuke og regn som øser ned hver fritime jeg har, har såklart heller ikke gitt meg tid eller mulighet til å løpe rundt som den lykkelige juleidioten jeg ønsker å være, men denne uken har jeg masse av tid til å være sosial og pleie meg selv og bloggeriet igjen, så det er målet for de neste dagene. Det var litt om tankesettet mitt! Jeg knipset disse bildene for snart en uke siden, men ettersom brunfargen min fra august er long gone og hårfargen min fra juli er FORJÆVELIG, har jeg ikke hatt lyst til å poste dem. -Men jeg lovet en leser å vise frem denne hårfrisyren, så… let’s just do it.

– Min favorittfrisyre i disse dager –
1. Start med å dele det øvre håret ditt i to små deler.
2. Flett en utoverflette på hver side og fest med et lite gummistrikk.
3. Ta det resterende håret på hver side opp i en hestehale og lag to tutter.

– Enkleste og søteste lille frisyren –

Ønsker dere en skikkelig skikkelig fin start på uken!

Tyrkisk Lahmacun

Hei lillelørdag! Da var det visst tid for en liten bloggoppskrift igjen. Jeg har prøvd meg på tyrkisk lahmacun siden sist! Aner ikke om noen av dere har hørt om det før? Det var Cathrine som tipset meg om denne retten, og etter å ha sett snaps av hennes tyrkiske middag forrige uke, måtte jeg bare prøve meg på den selv. Vi kan gjerne kalle det for en litt annerledes, smakfull og veldig enkel pizza!

Du trenger: 1. 12 store tortillalefser 2. 400gram kjøttdeig 3. 1 rød paprika 4.1 grønn paprika 5.1 løk 6. Ca 1/2 dl olje 7. Bladpersille ca 3 stilker 8. 2 ss tomatpuré 9.1 ts Salt 10. 1, 5 ts Pepper 11. 2 ts Spisskummen 12. 2 ts Paprikapulver 13. Litt sitronsaft 14. Ruccolablader

Slik gjør du: 
1. Riv paprikaene + den gule løken med rivjern og finhakk persillen.
2. Mos kjøttdeigen og bland den med løk, paprika og persille.
3. Bland inn krydder, olje og tomatpure.
4. Smør blandingen utover 12 tortillalefser og press over litt sitronsaft.
5. Stek i ovnen på 200grader til kjøttdeigen er ferdigstekt og lefsene gylne.

– Legg på noen ferske blader ruccola og server –

Veldig enkelt og veldig godt! Tortillalefser kan brukes til så mangt 😀 Tusen takk til bestis, for nok en deilig oppskrift. Nå skal Mino og jeg hive oss ut på tur før vi kjører til Cathrine for en etterlengtet jentekveld. Jeg jobber nesten hver dag denne uken, så de frikveldene jeg har må brukes godt. Håper det står bra til med dere. Jeg har det ihvertfall veldig bra. Storkoste meg med doggo i helgen, og nøt virkelig det ene døgnet vi fikk med en haug av snø her i sør. Nå har det så godt som regnet helt bort, men det er jeg også glad for. Jeg har nemlig ingen garasje og kjente det var litt i tidligste laget å begynne med snømåking tidlig i november 😉 Nyt onsdagskvelden! Det skal vi.

November Bucket List

1. Dra ut i den hvitkledde skogen, lage bål og knipse noen idylliske vinterbilder med Mino! Snøen begynte å dale ned her allerede i går formiddag, og da jeg våknet denne mandagen var det 20 cm på verandaen min! Iiih. Glede på jord. I morgen drar Hannemor og jeg ut på skogstur i nytt turtøy og jeg gleder meg som bare det!

2. Dra på julemarked på Randesund lysstøperi. Julestemningen min har enda ikke meldt sin ankomst (til tross for snøen), så da får jeg jobbe litt for å få den på plass! Randesund lysstøperi har julemarked noen helger før jul, og der er det så innmari koselig å tusle rundt. Det er en liten gård ved Tømmerstø, full av ulike dyr, en café, og en koselig liten interiørbutikk. Må besøkes!

3. November måned har jeg lyst til å tilbringe mest mulig sammen med venninner, og denne måneden har jeg også tenkt til å overraske en stykk bestis med noe hyggelig! Hva det blir kan jeg selvfølgelig ikke avsløre, men jeg elsker jo å planlegge, stelle i stand og verte opp så jeg har vel antagelig større glede av dette enn venninnen kommer til å få. Haha! Mer om det får jeg fortelle om siden.

4. Det er allerede 11 november, og under tre uker til første søndag i advent! Jeg må derfor de neste par ukene planlegge hvordan jeg ønsker å pynte leiligheten til jul i år. Jeg vil jakte etter inspirasjon til årets juleinnpakning, starte sånn smått på julegaveshoppingen og gjøre klar adventslysene til 1 desember!

5. Komme meg på kino! Jeg skulle egentlig på kino med jentene i går, men så orket ingen av oss likevel, og jeg ble istedet sittende hjemme og se x antall episoder av Love Island. MÅ bare bli ferdig med det programmet der så jeg kan få meg et liv igjen. Jeg vil på kino og se en julefilm med jentene! Last Christmas ser så hyggelig ut. Noen som har sett den?

6. Kjøpe meg et nytt duftelys med lukt av jul! Nå fremover tenker jeg å fyre i peisen, tenne stearinlys, drikke julebrus og spise kakemenn hver eneste frikveld jeg har <3 Julefilmtips tar jeg og hjertelig imot i disse dager. November er over før jeg aner det og julestemningen MÅ komme på plass innen månedens slutt..

7. Komme meg til Stavanger by. Nå er det snart to måneder siden sist og det er helt fryktelig, så nå må jeg se å få kommet meg til barndomsbyen igjen, treffe den fine familien og innhente litt deilig julestemning der også. Kanskje jeg kan ta med bestene på noen julemarked der også? Okei, det ville vært maaagisk!

8. Booke time hos frisøren! Jeg har ikke farget håret mitt siden juli, og sist jeg stusset det var i mars… Jeg tror aldri jeg har vært så stygg på håret noen gang, og nå venter julebordsesongen like rundt hjørnet. I år skal jeg på julebord med hele akuttmottaket, og til det tenker jeg faktisk å være litt fin 😉

9. Spare 5000kr! Ja, det spares fremdeles i appen. Forrige måned sparte jeg 4500kr til julegaver, og denne måneden tenker jeg å sette inn noen flere kroner på “spaweekend” kontoen med jentene. Lengter fælt etter en helg der vi bare nyter oss, får massasje og spiser god mat fra morgen til kveld. Drømmer også om en helg der vi leier hytte på Hovden for å kjøre hundespann! Åå, har så lyst til å oppleve det!


En noe forsinket bucket list for november..
Nå kaller jobb! Riktig fin mandag til dere <3

Kosehelg med den beste

Reklame | Twentyfour

Riktig god helg fra Mino og meg! Jeg hadde ukens siste kveldsvakt i går og har nå rigget meg til i pysjen med en glødende peis for å nyte fredagskvelden med den beste lille karen jeg vet om <3 Tenk i morgen 9 november, er han 4 måneder allerede. Eller allerede? Jeg føler han har vært hos meg i mange måneder. Han har ikke blitt så mye større siden jeg fikk han (tror jeg da som ser han hver dag), men vekta sier at han er blitt dobbelt så tung så noe må ha skjedd! Åh, nei denne helgen har jeg gledet meg skikkelig til. En ordentlig kosehelg der Mino og jeg bare skal gå lange turer, se høstprogrammer på tven, og 20 episoder av Love Island UK. Ja, jeg er hekta..

Helgens snacks er handlet inn! Nå om dagen craver jeg frukten persimon, kvikklunsj og disse barnekjeksene med sjokolade inni som minner om da jeg var liten og fikk barnematpakke på flyet. Haha, da lå det alltid en pakke med disse kjeksene i. Er ikke de bare rågode?

– Rigget for kosehelg i nytt ullundertøy –

Det er så ekstremt kaldt ute i disse dager! Vinden er virkelig SUR nå om dagen og derfor ble jeg så glad for ukens deilige leveranse fra twentyfour.no! Turgarderoben min har fått en skikkelig oppgradering siden sist, og jeg skal vise dere alt sammen på de neste turene Mino og jeg har, men jeg kan jo starte med å vise dere dette deilige settet i lys grått og beige ull. Dere finner det HER <— Kanskje noe å ønske seg til jul, om man klarer å vente så lenge. Sitter ihvertfall som støpt på kroppen og varmer godt under turbuksene! Hannemor har vært på besøk denne formiddagen og knipset litt bloggstoff for meg, og på tirsdag (hvis været blir ok) skal vi ut på tur i skogen, lage oss et deilig bål og grille litt igjen. Krysser alt jeg har for at et lite hvitt lag har lagt seg på bakken innen da!


Mino har forresten spist opp både mobillader, pclader, og bankkort siden sist.. Burde ha sett det komme med bankkortet ettersom jeg la det på det lave stuebordet. Mobilladere har han spist tre ganger tidligere også, men jeg glemmer meg stadig vekk og legger de litt for tilgjengelig rundt. Akkurat det var ikke så farlig, men akkurat pc-lader har vært et helsikke å få skaffet ny! Det finnes visst ingen lader som er liten nok til pcen min, så nå har jeg kjøpt en som er alt for sterk for batteriet og venter dermed bare spent på når pcen min skal eksplodere. Dersom det blir et bloggopphold igjen på noen dager, så vet dere grunnen 😉 Tar på med denne valpetiden.


Ville bare titte innom og ønske dere en riktig fin helg!
Nå lukter det kos og bare kos her i hus de neste timene <3