12 podder jeg har på øret

Okei, ettersom podcastlytting har tatt over hele fritiden min det siste halve året, tenkte jeg det var på tide å ofre en egen spalte til dette fenomenet. Altså Netflixkontoen min har omtrent stått urørt de siste fire månedene! Alt jeg vil når jeg kommer hjem fra skole eller jobb er å hive selen på hunden og komme meg ut i frisk luft med en eller annen historie på øret! Jeg hadde en hel time etter en lang skoledag med skriving i dag, og jeg elsker det! Spesielt nå som vi går mot vår og lysere tider. Vi hadde 8,5 grad i dag, og et ørlite hint av sol.. SÅ, så deilig! Mange av disse poddene har dere nok mest sannsynlig hørt om før, men kanskje dukker det også opp et par nye titler? I hope so! Dere finner ihvertfall alle poddene på spotify!

1. Two Of A Kind. Kanskje ingen overraskelse at dette er en storfavoritt? Jeg lever og ånder jo i følge Daniel for Janni Deler og det livet hun og mannen lever… En herlig podcast som handler om de svenske søstrene Janni og Michaela som begge er bloggere med to fullstendig ulike liv. Janni er relativt nygift og er positiviteten selv (altså virkelig). Dessuten lever hun et liv jeg bare kan drømme om. Er hun ikke på en eller annen vanvittig reise ute i verden så er hun i et av de syke husene sine i Marbella eller Monaco..  Michaela (storesøsteren) derimot bor i Sverige med sin kjære mann og to barn, er utdannet sykepleier og lever et litt mer A4 liv med tidsklemma hver dag, PMS episoder, og klengete kids med spysyka.. Haha, jeg elsker kombinasjonen!

2. Truecrimepodden. Jeg vet ikke hvor mange episoder som ligger ute, men jeg har hørt dem alle, og hører dem gjerne igjen også! Dette er SÅ min kopp te.. Elsker skrekk, og spesielt når historiene er fulle av detaljerte beskrivelser! Alle drapssakene i Truecrimepodden er dessuten basert på virkelige hendelser og det gjør bare det hele ca hundre ganger så spennende. Føler meg rimelig psyko når jeg får servert detaljerte bilder i hodet av halshugging eller knuste hodeskaller og… digger det.

3. Akuttpodden. En podcast jeg ble tipset om like etter jul, og som jeg har hørt en hel del på når jeg trenger litt påfyll og repetisjon av sykepleiefaget! I akuttpodden snakkes det om alle mulige spennende tema innenfor akuttmedisin! Her kan du lære om blodforgiftning, blodtransfusjon, eller hjerteinfarkt for å nevne noe..

4. Andersen & Jakobsen. Herregud som de har rocket podverdenen siden de startet opp i høst! Jeg har vært besatt siden første episode og gleder meg oppriktig til hver eneste tirsdag når en ny episode slippes. Dette er de morsomste, galeste, skjønneste, og flinkeste kvinnelige podderne i landet, og alle må høre på dem <3 Stort sett ler jeg meg ihjel disse minuttene, men jeg har også grått meg GUL av spesielt én episode. MÅ høres.


5. Skrekkpodden. En pod av samme forfatter som “Truecrimepodden”, men i denne podden skal det dreie seg om skrekkhistorier der også overnaturlige fenomener er tatt med. I Truecrimepodden er det jo kun snakk om sanne historier. Selv foretrekker jeg sistnevnte, men litt spøkelser kan også bli moro!

6. Rebecca Stella & Vanessa – Nu börjar livet! Denne oppdaget jeg først en gang i forrige uke. Ante ikke hvem Rebecca Stella eller Vanessa var, men ettersom jeg er litt besatt av både svensk og graviditet/fødsel i disse dager kjente jeg at den gled rett inn på favorittlisten etter to små episoder. Hva er det med svenske influencere? Jeg blir i så godt humør av dem!

7. Kenza & Dani – När livet händer. Skulle tro jeg var verpesyk eller noe, for her kommer en pod av to gravide svenske bloggere! Denne er også relativt ny, men Kenza som blogger har jeg fulgt i mange år, og herregud som jeg heier på den dama og mannen. Alt de har drømt om er å få en stor stor familie, men i fjor fikk Kenza vite at hun som 27 åring gikk inn i en tidlig overgangsalder og mest sannsynlig ikke kunne få egne barn. Likevel etter mange tøffe måneder med medisiner og prøverørsforsøk viste graviditetstesten ENDELIG positiv. Bestevenninnen Dani har termin i dag?!  Tror jeg? -Og sammen har de altså denne podden som jeg smiler og griner av om hverandre. Eelsker den!

8. Du puster for fort. Enda en sykepleiefaglig podcast! Kan jo ikke bare høre på skrekk, graviditet, humor og jentesnakk. Hjernecellene må ha litt faglig fornuft også.. Denne podcasten handler altså om akuttmedisin og tar for seg spennende tema som drukningsprosessen, allergisk sjokk, og hjerneslag foreksempel. Veldig moro for en sykepleiestudent ihvertfall!


9. Ärligt talat av Emilia Rengifo & Alexandra Pajovic. Denne har jeg ikke rukket å høre så fryktelig mye av enda, men jeg har hørt noen episoder og liker den foreløpig! En skikkelig jentepod med snikksnakk mellom to gode venner om alt fra fyll, kjærlighet, utroskap, sex.. Ja dere ser vel gangen!

10. Pia og psyken. Her får du 127 episoder om Pia med en bipolar lidelse som prater om livet med diagnosen. Hun inviterer også andre til å ukentlig gjeste podden der de sammen snakker om andre temaer som overspising, følelser, “generasjon prestasjon”, psykisk vold, voldtekt.. og så mye mer. En fin og lærerik pod som jeg er sikker på har vært nyttig for mange. 

11. Dypdykket. Den eneste podcasten jeg hører på, som er produsert av menn! Norske til og med. Haha, det håper jeg Diderik tar som et lite kompliment, for ja denne poden er laget av min bestevenn sin kjæreste Diderik, og hans kompis Didrik. Jepp, de har ca samme navn. Som podden selv beskriver innholdet sitt: En podcast med utgangspunkt i at programlederne ikke kan noen ting, men likevel prøver å diskutere det. To superskjønne (og morsomme) mannfolk som diskuterer alt fra sosiale medier, norsk film, allergier, oppfinnelser, hekser og trolldom.. Jeg har selv fått invite til å gjeste en episode av denne podden, men har pent takket nei grunnet min lille trang til å holde meg unna alt hvor stemmen min kan høres. Kanskje i et annet liv? 🙂

12. Alice & Bianca – Har du saft A får du säga B. Nok en svensk podcast proppet med latter og humor. Denne har jeg heller ikke fått hørt så mange episoder av enda da jeg oppdaget den nå nylig, men så langt synes jeg ihvertfall det virker å være en morsom pod om de kjente jentenes liv, opplevelser og meninger om tja, alle mulige hverdagstema.

Making Some Winter Memories

Siden sist: Jeg har hatt noen nettfrie dager sammen med mitt fine lille crew av jenter! Vel, og den meget fotogene katten Echo da <3 Ja, denne gang måtte Sika bli igjen hjemme, ellers er jeg redd bare ett av kjæledyrene våre ville kommet levende med hjem igjen. -Og jeg er ikke sikker på om det hadde blitt katten eller hunden. Uansett! Helgen dere… Den har vært så FIN. -Og kort. Alltid for kort.. Fader altså at ikke vi har helg fire av syv dager i uken. Vi kom frem til Evje fredag ettermiddag, og søndag klokken 15.00 når vi pakket sammen sekkene våre igjen føltes det som om vi kom for cirka tre timer siden. *Sukk*

– På jentenes årlige vintertur til Evje –

Jeg vet ikke om dere husker at vi var akkurat her på hytten til Siri for nøyaktig et år siden også? Vel siden sist hadde foreldrene hennes smelt opp ei litta grillbu i hagan, så GJETT om vi koste oss inni dette lille nybygget da? Jeg tok ikke et eneste bilde her inne for jeg hadde bare lyst til å nyte hvert et sekund, men fader så hyggelig. Her ble det grilling av både pølser i brød, banan med sjokolade og selvsagt marshmallows på grillspyd. Mmm! Dette mens vi fylte glassene med bobler og rødvin. Når mørket begynte å senke seg hentet vi også frem en liten høytaler som vi koblet mobilen min på for å  spille av et par episoder med truecrimepodden! Altså… ja. Helgen har vært veeeldig veldig bra <3


– Making Some More Winter Memories –

Her kommer et lite bildedryss fra før vi søkte ly inne i grillbua! Bålpanne hadde de jo også, så her ble vi først sittende i tre deilige timer og teste ut mitt nye vaffeljern! Haha, kanskje ikke mitt beste kjøp. Det tok sånn åtte vafler før vi klarte å finne ut hvordan vaflene 1. Ikke skulle bli svarte og 2. Ikke skulle bli rå og henge så fast i jernet at vi ikke klarte å skrape det løs.. -MEN vi fikk nå laget oss ihvertfall fem ok vafler som gikk ned på høy kant sammen med en flaske av favorittølen vår.

Masse innekos ble det også på oss med pizzalaging, nachos, brettspill og kortspill. Akkurat som vi liker det! Åh, måtte disse hytteturene vi har hatt tre ganger i året på hver vår hytte, bli en fast liten vennetradisjon! Det er SÅ godt å komme seg til fjells en gang i blant (helst ofte) og bare koble helt av fra den hektiske hverdagen!

– Takk for denne gang Eventyrskogen –

– Alle hjerters dag –

Endelig er vi kommet til en av årets store favorittdager. Julaften ligger på en klar førsteplass, og så kommer kanskje nyttårsaften, men valentines day tror jeg får en finfin tredjeplass. Romantikken lenge leve. Såklart hele året, men litt ekstra 14 februar <3 Mannen synes definitivt dette er en unødvendig dag som bare har til hensikt å doble omsetningen til butikkene i Norges land, men han pleier nå å komme på besøk likevel. -Enten for å servere meg noe, eller for å få servert noe digg selv. Uansett hvem som disker så blir det innmari koselig hvert eneste år <3 I fjor tror jeg det var han som lagde biff til meg, så i år har jeg bakt ei litta ostekake med bringebær, og lagd hjemmelagde komper som vi skal ha til middag. KOS!

  • – My Plans For Valentines Day – 

Kvelden i går var forresten også ganske hyggelig! Jeg hadde litt me-time med kakebaking og booking av mer Bali hotell,  og mens jeg styrte på med dette, hørte jeg på Kenza og Dani sin siste podepisode som fikk meg til å føle at jeg egentlig ikke hadde me-time, men mer en koselig liten jentekveld.. Svenske bloggere altså… Tror muligens jeg har en liten crush på dem alle.

Bordet er allerede dekket, men før det lukter klissklass her i heimen, skal jeg selvfølgelig en tur innom skolen for nye timer med nerding. Kjenner jeg er glad for at det bare er to dager igjen til helg og hygge. Heh, jeg lever nok litt for mye for helg i disse dager, men jeg har liksom ikke ork til leve noe spenstig liv etter lange skoledager. Bortsett fra i dag da <3 I kveld blir en fin kveld, og det håper jeg den blir for dere og uansett hvordan dere tilbringer den!

– This Weeks Cravings –

Hei og hopp og riktig fin tirsdag! Ja, i dag er humøret stabilt og tilbake på topp igjen. Jeg var på skolen klokken 09.00 i dag tidlig for første veiledningstime med prosjektveilederen vår og fikk greie på at våre første 3024 ord er “meer enn godkjent” som hun sa så fint. Viktig å skryte litt når man er stolt. Tror dog vi ble litt for avslappet etter denne veiledningstimen, for de neste tre timene fikk vi ikke gjort stort, og så dro vi like gjerne hjem… Jeg for å treffe Hannemor igjen da! Vi har med andre ord knipset litt i formiddag. Litt av ukens kjøleskap og litt middagsoppskrift som kommer senere denne uken. Den kan dere virkelig glede dere til for den var innmari god! Så enkel og likevel SÅ smakfull. Mmm!

– In My Fridge –

– Ukens Meny –
Mandag:
Speltlompelasagne
Tirsdag: Kyllinglår i kokos og karrisaus (oppskrift kommer)
Onsdag: Fiskepinner, tomatsalat, båtpoteter og tzatziki
Torsdag: Hjemmelaget komper med lammekjøtt
Fredag: Laks med fylte tortellini
Lørdag & Søndag: Dining & Wining med jentene på hyttetur!

Resten av ukesmenyen min ser dere over her, og ja denne uken skal jeg spise fiskepinner for første gang på mange år. Sist jeg prøvde å steke meg det var da jeg var 13 år og ikke visste at vi hadde kjøkkenvifte. Jeg synes enda jeg hører det høylytte, avanserte brannalarmsystemet vårt ule… Kunne jeg ikke bare hatt dem i ovnen? Jaja, det smaker sikkert godt igjen nå, 13 år senere.– Topp 5 cravings from this weeks fridge – 

1. Edamamebønner (fra fryseren da)
2. Kos sjokoladepudding med vaniljesaus
3. YT protein smoothie
4. Mango og pasjonsfruktfrokost yoghurt
5. Granateple… As always

Nå skal jeg ta med meg hunden og hive meg på bussen til min kjære mann! Ny Manchester kamp venter nemlig om to små timer og jeg gleder meg som et lite barn. Daniel pleier ikke å være den villeste på oppvertning (stort sett setter han bare et litermål med saft på bordet som han vil vi skal dele), eee så jeg tar med et par bokser med Kos sjokoladepudding jeg 🙂 Riktig god kveld videre!

Utblåsning og bachelorskriving

Puh! I dag har vært en noe turbulent dag på humørfronten min! Jeg satte på bussen på vei til skolen da jeg kom over en artikkel om morsdagsfeiring og bloggere. Ørjan Burøe hadde lagt ut et bilde av hvordan han feiret morsdag vs hvordan familien Berg Eriksen hadde gjort det, og under lå selvfølgelig 450 kommentarer som hånet familien Eriksen for å feire på feil måte. Ikke naturlig nok. Alt for flott. Alt for stelt. Alt for oppstilt. Åh, jeg kjenner faktisk enda at det koker litt innvendig…

Si meg, kan ikke den dama bare få lov til å gjøre noe riktig? Være fin? Velstående? God og flink? Hvorfor kan ikke dere som så denne instagramposten  bare se humoren i den morsomme posten, le i noen minutter og nøye dere med det? Dæver dere om dere ikke får spy ut noen stygge gloser om hvor feil morsdagen til Caroline var? Æsj altså. Jeg blir fysisk uvel av sånne mobbekommentarfelt som det finnes så ALT for mange av på instagram i disse dager.. #UnfollowAlle

Jada, ytterst få mødre feirer morsdag med luksusfrokost i sengen sin. Ytterst få familier sitter også i et hus til… hva er det 12 millioner på morsdagen? Og så da? Kan ikke den fantastisk flinke og velstående familien bare få være i fred? Få en liten klapp på skuldra for å knipse noen familiebilder som jeg bare kan drømme om? Dama har da aldri gjort noen noe som helst? Jeg kan ihvertfall ikke huske én gang hun har måttet trampe på eller henge ut noen med humor (refererer til mange her) på sin vei opp til topp. Blir du ikke inspirert av flotte bilder fra en hverdag som ikke ligner din? Nei, det kan jeg forstå, men så les nå bare en annen blogg? Slutt å være så ekle! Det finnes da haugevis av bloggere som ikke engang bruker 20 minutt av dagen sin på å få til noen idylliske bilder, men som heller spiller på humor eller helt andre ting.. Som klikk-overskrifter foreksempel. Les disse da?

Sånn, det var dagens utblåsning, og Bendik er enig. Neida. Det vet jeg faktisk ikke for jeg holdt de sure tankene mine for meg selv gjennom skoledagen. Resten av mandagen var forresten veldig fin altså. Fikk skrevet masse på bacheloroppgaven sammen med Bendik og sitter nå egentlig bare og venter på å få intervjudato! Iih, så spennende 😀 Vi ble sittende på skolen i nesten syv timer i dag, og i morgen er det på an igjen. Synes det er veldig moro faktisk, men ikke så moro at jeg gruer meg til helg heller. Haha! Om fem dager venter ny hyttetur med girlsa og det skal bli så alt for hyggelig <3 Før det venter også Valentines day, og da tror jeg at jeg skal lage hummer eller noe annet luksuriøst til mannen, ta på meg en liten ballkjole og dokumentere det med de fineste bildene verden noen gang har sett.

Dette blogginnlegget er forresten ikke åpent for mobbedebatt av verken den ene eller den andre, så om du nå hadde tenkt til å slenge igjen noe annet enn kjærlighet så kan jeg med en gang si at kommentaren ikke kommer gjennom 🙂 Love and peace!

– Inspirasjon til vårgarderoben –

Reklame | Ellos

Er det bare jeg som lengter vilt etter vår i disse dager? Regnet har øst ned i nesten syv dager i strekk her nå, og snøen som lå en halvmeter over bakken for bare en liten uke siden, er etter helgen blitt til flomvarsler på yr.. Ah, det eneste jeg føler jeg kan gjøre for å sette sure februar littegrann på vent, er å shoppe til vårgarderoben og kle meg opp i lyse, deilige plagg! Ja, det letter faktisk litt på humøret å vite at under den tykke boblejakka så gjemmer det seg en lys og lekker skjorte eller en bluse i dus pastell.

Noen av favorittene mine fra Ellos sin kolleksjon finner dere her! De har for tiden en vårkampanje med mye rabatter på både bluser, skjorter, og andre overdeler, så ser dere noe dere liker: Klikk inn og shop! Et annet klesplagg jeg har lagt min elsk på de siste ukene er… jeans! Aller helst dongeri, og aller helst high waist men fader heller, jeg digger alt av jeans i disse dager.. Føler meg liksom litt som “the girl next door” med en snaisen dongeribukse, en lys og myk overdel, nyfarget blondt hår, og røde lepper… Alt bortsett fra sistnevnte er dessuten også mannens favoritt, så om han kunne fått velge så ville jeg gått i dette resten av livet…


Ellos har et vanvittig stort utvalg på jeans også!
Se alt av vårnyhetene fra Ellos HER <—

– Siste nytt i garderoben –

– Litt vårnytt til garderoben –

Til helsikke med shoppestoppen! Jeg kom over disse alt for fine vårnyhetene mens jeg ventet på bussen hjem i dag, og nå sitter jeg her og fryder meg STORT over mine siste kjøp. Jeg tror ikke jeg får sagt nok hvor glad jeg er i denne fargen.. Griserosa? Er det ikke det man kaller den? Helt nydelig er den ihvertfall. Alt fant jeg på Zara, og skoene kostet 550kr om jeg husker riktig! Gode var de også.

Hvordan står det til med dere denne fredagen da? Her går det som det suser! Jeg prøvde meg faktisk på en ny treningsøkt igjen klokken 07.00 i dag tidlig og hørte på Janni Deler og søstra sin podcast i samme slengen. Følte meg som en idiot der jeg satt på aparatene og lo høyt helt alene. Jeg gjør det noen ganger når jeg går på tur med hunden også, og i disse dager faller regnet ned non stop i sør så når hetta skjuler øreproppene mine må jeg jo virke litt… ja spesiell 🙂

Nå, er dere like klare for helg som det jeg er? Jeg har vært på skolen i fire og en halv time i dag og skrevet på intervjuspørsmål, så nå er samvittigheten min god nok til å ta hælj. Jobbhelg riktig nok, men jeg har heldigvis masse hygge på agendaen også! I morgen kveld kommer Annika og Diderik på dobbeldate til oss og det har jeg gledet meg til i en hel uke nå <3 Jeg har nemlig fått Mexican Train spillet mitt i posten, så nå lukter det spillhygge med rosé i vinglasset! Hallelujah… GOD HELG til dere fine lesere!

Hjemmekos med bachelorskriving

Hei og god formiddag fra en stykk blondie! Åh, i dag var det nydelig å få sove helt til ni om morgenen, for i går satte jeg i frisørstolen allerede klokken 07.00, og mandag var jeg på trening allerede 06.45! Sistnevnte skjer ikke igjen. Det kan jeg bare si med en gang… 7 minutt rakk jeg å løpe intervaller før jeg måtte kaste meg av mølla og inn på treningstoalettet for å gulpe opp en frokost jeg ikke engang hadde spist.. Unnskyld meg men fy f*en så dårlig trent jeg er. Kondisjonen er virkelig på null i disse dager..

– Hjemmekontor med bachelorskriving –

Ellers har de siste par dagene gått til bachelorskriving, og mer bachelorskriving! Har jeg i det hele tatt fortalt dere hva vi skriver om? Jeg tror i grunn ikke det? Jaja, problemstillingen er enda under utvikling, men vi skriver nå ihvertfall om hvordan sykepleier kan redusere angst og ivareta pasienters psykiske behov i akuttfasen ved et hjerteinfarkt. Eller akutt koronarsyndrom for de som vet hvilke tre tilstander den betegnelsen innebærer. I utgangspunktet ikke et stort favoritt-tema hos meg, men jeg finner jo mer eller mindre alt som har med sykdom og behandling interessant, og spesielt akutt og kritiske sykdomstilstander, så dette er absolutt spennende nok til at jeg skal klare å skrive en oppgave på 9000 ord om temaet. Dessuten har jeg en skrivepartner som ikke engang unner seg helg, så det lukter innlevering lenge før fristen her i gården! Neida, jeg lærer han nok å ta seg helg sånn etterhvert..

Den lille kulen som jeg oppdaget i huden min forrige uke var forresten som forventet bare en liten fettkul til de som måtte lure på det etter å ha sett den på snap,  så jeg bestemte meg for å bare beholde den så lenge den er liten og lite plagsom. No worries!

Nå skal jeg kose meg med litt lunsj og mer bachelorskriving her. Bendik måtte jobbe på legevakta i dag tidlig, så i dag skriver jeg litt på egenhånd og koser meg hjemme i stua med flammer i peisen og en snorkende Sika ved min side <3 Beste jeg vet. Denne lunsjen var forresten heller ikke så dum! Ristet brød med most avokado blandet med 1 ss cottage cheese, litt paprika, rødløk og cherrytomat. + Litt salt og pepper såklart! Mmm <3 Try it out!

– En stor frokostfavoritt –

Reklame | Good For Me

– My Fave Breakfast Routine –

Her kommer årets frokost <3 Et skikkelig friskt (og litt eksotisk) tips fra meg til deg i iskalde februar. Denne bollen her kunne jeg spist både til frokost, lunsj, og som snacks om kvelden for den er både enkel å smelle sammen og ekstremt godsmakende. Disse bildene er fra fredagsmorgenen min da jeg spiste en porsjon før avreise til Stavanger, og så fort dere er oppdatert, skal jeg rett inn i kjøleskapet og finne frem mangoen igjen til en ny skål før skole og ny runde med bachelorskriving venter. YUMS!Du trenger – Kokosbolle: 

1. En boks Gresk yoghurt med smak av kokos 2. 1 mango i biter 3. En håndfull granola 4. Litt finhakket mynteblader 5. Eventuelt også noen biter med frisk ananas

Smaker SÅ godt! Denne lille retten er faktisk inspirert av en dessert jeg laget meg for et par år siden med pisket søt kokosmelk. Mmm! Jeg tygger forresten fremdeles også to vitamingummies til frokosten min hver eneste morgen. Good For Me sine godsmakende Beauty Bombz som holder huden min plettfri hele året, og passer på at neglene mine vokser seg lange og sterke. Disse veganske vitaminene kan dere få kjøpt HER <— Ooog første levering får dere 50% på!

Ønsk meg lykke til med skrivingen i dag dere! Jeg skal fortelle mer om det siden.
Måtte dere få en super start på den nye februaruken så lenge <3 

Ting jeg vil gjøre i februar

# Ha en kosehelg med familien. Jeg sitter her faktisk i skrivende stund! Jeg tok et tog til Stavanger i går formiddag, så de neste par dagene skal jeg tilbringe her og bare kose meg med latskap og litt for mye god mat. I dag kommer også tante med boller og krem, og til middag skal besta skal lage komper/komler. Mmm! Stavangerlivet <3

# Jobbe som en helt på bachelorprosjektet! På denne fronten har det skjedd litt siden sist. Da Bendik (en av medstudentene mine) og jeg satte på skolen onsdag formiddag for å skrive på hver vår bacheloroppgave, så fikk vi plutselig for oss at det hadde vært morsommere å skrive sammen, så da sendte vi inn forespørsel til veiledere og fikk det godkjent! Heh! Så nå skriver jeg om noe HELT annet enn blodforgiftning og skal altså skrive sammen med han! Litt skummelt, men også tidenes lettelse. Bendik er nemlig råflink faglig og har allerede både ringt akuttmottak for booking av intervju og funnet alle forskningsartiklene vi tenker å bruke.. Dette skriveprosjektet ble plutselig litt morsommere, og litt mindre stressende.

# Invitere på dobbeldate. -Hjemme hos meg! I går klikket jeg hjem dette morsomme Mexican Train spiller som jeg fortalte om, så i løpet av neste uke tenkte jeg å invitere Annika og Diderik på ei litta spillkveld hos oss om de vil! Daniel og jeg går alltid på besøk til andre vennepar, men nå er det på høy tid å invitere selv!

# Komme meg til legen. Mandag morgen har jeg fått legetime for å sjekke en liten kul som plutselig dukket opp ved kragebeinet mitt da jeg satt hos svigers en gang i forrige uke. Den er ganske hard, helt rund og kan flyttes litt på, så det er garantert bare en fettklump, men jeg vil gjerne ha den både sjekket og fjernet likevel.

# Dra på enda en hyttetur! Jaa! 15-17 februar drar jeg på enda en hyttetur med noen få jenter for en real kosehelg med spillkveld, litt vin, bålkos og enda mer god mat. Denne vinteren skal jeg nyte skikkelig!

# Ny måned med godtestopp. Er det en måned som bør være overkommelig med godtestopp så er det vel lille februar! Hehe. Denne måneden skal jeg heller ikke gå til innkjøp av en eneste Redbull. Ble nesten avhengig av å kjøpe meg 1-2 om dagen i hele januar, så nå er det helstopp.

# Spare enda mer i spareappen min. I januar lastet jeg ned appen “Dreams” etter tips fra en annonse hos Lene Orvik, og i løpet av januar måned klarte jeg faktisk å spare 4300kr i denne appen. Målet for februar er 5000kr! (Sparer til bil). Hver uke overfører jeg 961kr automatisk her, og i tillegg overfører jeg hele tiden småbeløp som 35,45,80, eller 90kr som “dropp kaffen-beløp” eller som “dropp takeaway-beløp”, eller “lån på bibliotek istedet for kjøp”. Haha.. Appen har mange slike, og det er helt genialt 😀

# Feire Valentines Day. – Og generelt: Be the best girlfriend! Alle hjerters dag har alltid vært en favoritt hos meg. Daniel og jeg er ikke der hvor vi “overrasker” hverandre med gaver eller noe sånn, men vi sørger alltid for å være sammen denne kvelden, lage en bedre middag og bare kose oss litt ekstra. Det skal vi definitivt i år også. Ellers håper jeg vi er like gode på datenights i resten av februar som vi har vært i hele januar for det har vært så innmari koselig og tilbringe mye mer tid sammen igjen etter det hektiske høsthalvåret.

# Ha tre treningsøkter i uken. Æsj, jeg føler kroppen min forfaller for hver dag som går og istedet for å gjøre noe med det, sitter jeg bare i sofaen og glor på mitt fjerde tvprogram for kvelden og stresser med at jeg ikke er på trening. Altså KOM DEG UT. Tre treningsøkter i uken bør absolutt være overkommelig. Jeg går masse på tur og hører podcast i skogen med hunden, men musklene kommer dessverre ikke av den slags.


<3 <3 <3