– Nyheter i skohylla –


– My Latest Buy – 

Fy søren, i går var en helt nydelig dag i Kristiansand by! Okei, det var dritkaldt da jeg kavet meg på bussen til trening og skole klokken halv syv om morgenen, men da jeg gikk ut de dørene til UIA klokken 14.00, fikk jeg helt sjokk over hvor VARM luften plutselig var blitt! Akkurat som om våren bestemte seg for å komme litt sånn akutt? Kunne jo nesten ikke vente med å komme meg hjem for å dra med meg Sikamor ut på langtur! Etter en hel time på Hellemyrs nydelige skjulte skogsstier med rennende elver, solskinn og fuglekvittring rundt meg, fikk jeg altså så mye energi at jeg bestemte meg for å både rydde bort hele den tykke vintergarderoben, og vaske ned enhver krinkel og krok av leiligheten til våren. SÅ nå har det bare med å faktisk BLI vår da.. Haha! Mars er ikke akkurat kjent for å være varm, så litt spent på om ikke jeg må dra frem de vinterskoene igjen.

Sika og jeg spiste tilogmed middagen ute på verandaen i går! Altså, glede på jord <3 Daniel mente det var 17,5 grad da han kom hjem fra jobb i går, men om det var såå varmt er jeg ikke så sikker på. En deilig forsmak på våren var det ihvertfall helt garantert, og fortsetter dette så tar jeg i bruk mine nye, hvite sneakers allerede denne uken! Jeg fant nylig et rålekkert par på Eurosko, og dro med meg hjem både det og et nytt par sorte støvletter.. Får ikke nok av verken det ene eller det andre.

Fine? Begge par er altså fra Eurosko, og de sorte kostet 499kr om jeg husker rett!

Ukens lunsjtips – Tacosnurrer

Hei ny uke! Februars siste. Tenk det! Synes det er like fascinerende hvert eneste år hvordan januar føles som to måneder, og februar føles som en halv. Uansett! Håper dere har fått en fin start på den nye uken? Jeg var på trening klokken 07.00 i dag morges, på skolen fra 09.00 – 14.30, og på tur med hunden fra 15.00 – 16.00. Siden har jeg seriøst stått på kjøkkenet og kokkelert. Jeg er dritt lei av å bruke nesten 100 kroner daglig i kantina, og tenkte derfor at jeg i kveld skulle lage litt GOD nistemat til de neste fire skoledagene. Bendik og jeg skal intervjue en sykepleier til bachelorprosjektet vårt denne uken og når det er gjort venter mange timer med transkribering og analyse oss på universitetets grupperom, så da må det noen gode nistepakker til! Ettersom jeg i tillegg prøver å være litt sunn i disse dager, gikk jeg for en deig som var halvt lys og halvt grov 🙂


Du trenger: 1.
3 dl grovt mel 2. 4dl lyst mel 3. 1 boks mais 4. 3,5dl lunket vann 5. 1 pakke gjær 6. 1 pakke kjøttdeig 7. 1 glass tacosalsa 8. 1 pakke tacokrydder 9. Litt revet ost


Slik gjør du: 

1. Lag pizzadeigen av lyst og grovt hvetemel, 1 pakke gjær og 3,5 dl lunket vann. 
2.
La deigen stå til heving et lunt sted i 60 minutt, før du kjevler den som en pizzadeig.
3. Stek kjøttdeig og bland inn tacokrydderet.
4. Dekk “pizzabunnen” med et lag tacosalsa. Strø over kjøttdeig og mais.
5. Rull deigen til en pølse og skjær den opp i små tacoboller. Strø over litt ost.

– Stek tacosnurrene i ovnen på 220 grader i 13 minutt –

Kanskje ikke de fineste tacosnurrene jeg har sett i mitt liv, men gode.. Det var de! Oppskriften ga forresten 15 snurrer, så det bør definitivt holde til skolelunsj ut hele uken 😀

Nå skal Sika og jeg hive oss i sofaen og slappe AV litt med ungkaren og farmen på tv. Kjendis søker kjæreste ruller også på skjermen i skrivende stund, og herregud så morsomt egentlig. Kanskje jeg må fortsette å følge med på det også fremover..

– My Cake For Valentines day –

Riktig god lørdag! Tipper vi er flere som har sittet foran tvskjermen i formiddag og sett nordmennene rocke skisporet? Jeg sto opp allerede klokken 08.00 i dag for å rekke en treningsøkt før tvgalskapen. Orket ikke tanken på å tilbringe absolutt hele lørdagen innendørs i sofaen. Jeg har absolutt ingen planer for denne helgen her, og det er så innmari deilig. Mars måned ser helt vill ut ettersom ca halve vennegjengen + kjærestene deres har bursdag på en og samme måned, så disse to dagene uten noe som helst på agendaen, må jeg nyte fullt ut <3 Dessuten blir det litt tid kliss da vet dere.

Daniel kommer på besøk om halvannen time og da får jeg endelig treffe doggo igjen også. Jeg hadde så mye på agendaen denne uken at jeg måtte plassere henne hos han for tre dager siden, men dere kan tro hun har vært savnet.. Hun og podcast-turene våre <3 Gleder meg til en skikkelig skogstur med både hund og mann igjen i morgen formiddag, men først venter en kosekveld i heimen med god mat og “Alle mot 1” på Nrk. Et av maaange favorittprogram i disse dager.

– Enkel ostekake med bringebær –

Du trenger: 1. 3 pakker ferske bringebær 2. 1 pakke bringebærgele 3. 4ss bringebærsyltetøy 4. 1 pakke Bixitkjeks 5. 100g smeltet smør 6. 1 lite beger sitronyoghurt 7. 300g philadelphia kremost 8. 1,5dl creme fraicheSlik gjør du: 

1. Knus en hel pakke Bixit havrekjeks og bland smulene sammen med 100g smeltet smør. Klipp til et bakepapir så det dekker bunnen av en rund kakeform på 22 eller 24 cm i diameter. Dekk bakepapirbunnen med knust kjeks, og stek i ovnen på 200grader i 10 minutt. Sett så formen i kjøleskap til kjeksen er helt avkjølt.
2. Kok opp 2,5 dl vann, trekk gryta av plata og hiv oppi en pakke bringebærgele-pulver mens du rører i 3 minutt. La så blandingen stå til avkjøling på kjøkkenbenken. Det skal nå romtemperatur.
3. Skill 1 egg og stivpisk eggehviten. Ha denne klar i kjøleskapet.
4. Pisk så sammen kremost, creme fraiche, bringebærsyltetøy, og sitronyoghurt i en bolle. Rør inn den avkjølte flytende bringebærgeléen, og helt til slutt den ferdig piskede eggehviten.
5. Hell røra over den avkjølte kjeksen, og sett kakeformen i kjøleskapet til stivning. Anbefaler dere virkelig å ha den over natten.
6. Skjær rundt kanten på kaken med en kniv før du tar den ut av formen. Da holder den seg fin!

– Pynt med ferske bringebær og dryss over litt melis –

– Motivasjon for bachelorprosjekt –

Helg er riktig nok like rundt hjørnet, men i går kveld trengte jeg en liten motivasjonsboost på bachelorfronten likevel! SÅ da satte jeg meg ned med pcen etter sprintreprisen og søkte opp de to aldeles nydelige hotellene jeg skal bo på i halve april. Bare sånn for å dagdrømme litt om hva som venter etter endt bachelorprosjekt. Jeg lastet også ned enn “daycount” app så jeg kunne skrive inn hvor mange dager som gjensto til denne deilige ferien, og jammen var det ikke akkurat femti dager igjen! IIH <3

12 april, fem timer etter levert bacheloroppgave, hopper jeg på flyet til gode og varme Sanur, for å være mutters alene i tre dager på et Cabana rom med privat basseng. Hotellet jeg sjekker inn på før resten av jentegjengen kommer ned heter “The Oasis Lagoon”, og her skal jeg altså bare ligge og lese romaner, sole meg, og ha litt me-time før de resterende 9 feriedagene med bryllup og jentehygge venter! En sånn tur anbefales definitivt som motivasjon for levering av bachelorprosjekt.

Kan dere tenke dere så deilig? Jeg er sikkert DRIT lei av alt som heter oppgaveskriving og skole når den tid kommer, og da skal det bli så innmari godt å få et par dager på å hente inn energi igjen på et så magisk sted. Måtte bare flyturen(e) gå litt enklere for seg enn sist jeg var på tur.. Høhø. Har vel hatt flyforsinkelsesuflaks for et helt liv etter juli 2018.

Etter tre døgn på Oasis, sjekker jeg ut herfra igjen, og inn på et nabohotell som er.. ja ihvertfall nesten akkurat like fint, men det får dere se i form av kamerabilder når den tid kommer. Håper litt på torturvarme etter disse sure vintermånedene her.

– My Home Fifty Days From Now –

– Kyllinglår i ildfast form –

Puh! Det siste døgnet har vært… Veldig fint og veldig stressende på en gang! Av mange grunner! Først nå klokken åtte om kvelden er jeg alene og hjemme i sofaen for første gang på halvannet døgn. Det har hendt litt av hvert siden sist. Jeg har vært opptatt med bachelorskriving fra morgenen av, vært på nydelig vennemiddag, hatt kjærestebesøk, vært på babybesøk hos Cathrine og gjort litt annet hemmelig moro med venner samtidig som jeg har gått og bekymret meg for verdens fineste bestefar som har ligget på sykehuset i Stavanger <3

Han skulle “bare” ha en relativt kort og ufarlig operasjon i går morges, men da verken han eller sykehuset hadde ringt bestemor før jeg ringte henne i 17.00 tiden i går, skjønte jeg at noe måtte ha oppstått. Han er hjemme igjen nå og alt er fine greier, men jeg kjente definitivt på hjertebanken da bestemor ringte meg tilbake like før 18.00 og sa han hadde ligget på intensiven i 6 timer med en puls på under 40 og noe kluss med hjerterytmen. Usj! Han skulle egentlig hjem allerede i går kveld, men ble liggende til i dag formiddag, og nå er heldigvis puls og blodtrykk nesten på normalen igjen. Sånn har det bare med å forbli, for jeg får HETTA av at det skal skje snille, skjønne, gode gamlefar noe!

Jeg er absolutt glad for at jeg ikke har fått mer tenketid for meg selv det siste døgnet, men nå har jeg altså migrene så det holder. Hahaha! NÅ kan jeg ihvertfall senke skuldrene helt, og endelig sette meg ned for å se et tvprogram igjen. Nei, i kveld skal jeg faktisk snurre VM sprinten i reprise… Jeg hadde nok med min egen sprint i formiddag.

Ukens middag – Kyllinglår i kokos og karrisaus

Du trenger: 1. 3 kyllinglår 2. To gulrøtter 3. 1/3 rødløk 4. 1/3 gul paprika 5. 1/3 rød paprika 6. 1/2 boks ananas i biter 7. Litt basmatiris 8. 1 boks kokosmelk 9. 1 ss red curry paste 10. 1 boks hakka hermetiske tomater med hvitløk i

Slik gjør du: 
1. Hakk rødløk, gulrot og paprika i strimler, og stek dette i en stekepanne med litt olje.
2. Etter 3-4 minutter, tilsett 1 boks kokosmelk og 1 med hermetiske tomater.
3. Tilsett 1 ss red curry paste + ananas og kok opp. La det småputre i 5 minutt.
4. Hell hele panna med saus og grønnsaker over i en ildfast form.
5. Legg kyllinglårene oppi sausen og ha i ovnen på 200grader i 15 minutt.
6. Sett gjerne ovnen på “grillfunksjon” de siste 3 minuttene så skinnet blir sprøtt!

Risen koker du etter anvisningen bak på pakken. Du må gjerne også strø over litt cashewnøtter før du har formen i ovnen, men det er ikke nødvendig. Ananasen derimot bør du ikke droppe. Mmm!

12 podder jeg har på øret

Okei, ettersom podcastlytting har tatt over hele fritiden min det siste halve året, tenkte jeg det var på tide å ofre en egen spalte til dette fenomenet. Altså Netflixkontoen min har omtrent stått urørt de siste fire månedene! Alt jeg vil når jeg kommer hjem fra skole eller jobb er å hive selen på hunden og komme meg ut i frisk luft med en eller annen historie på øret! Jeg hadde en hel time etter en lang skoledag med skriving i dag, og jeg elsker det! Spesielt nå som vi går mot vår og lysere tider. Vi hadde 8,5 grad i dag, og et ørlite hint av sol.. SÅ, så deilig! Mange av disse poddene har dere nok mest sannsynlig hørt om før, men kanskje dukker det også opp et par nye titler? I hope so! Dere finner ihvertfall alle poddene på spotify!

1. Two Of A Kind. Kanskje ingen overraskelse at dette er en storfavoritt? Jeg lever og ånder jo i følge Daniel for Janni Deler og det livet hun og mannen lever… En herlig podcast som handler om de svenske søstrene Janni og Michaela som begge er bloggere med to fullstendig ulike liv. Janni er relativt nygift og er positiviteten selv (altså virkelig). Dessuten lever hun et liv jeg bare kan drømme om. Er hun ikke på en eller annen vanvittig reise ute i verden så er hun i et av de syke husene sine i Marbella eller Monaco..  Michaela (storesøsteren) derimot bor i Sverige med sin kjære mann og to barn, er utdannet sykepleier og lever et litt mer A4 liv med tidsklemma hver dag, PMS episoder, og klengete kids med spysyka.. Haha, jeg elsker kombinasjonen!

2. Truecrimepodden. Jeg vet ikke hvor mange episoder som ligger ute, men jeg har hørt dem alle, og hører dem gjerne igjen også! Dette er SÅ min kopp te.. Elsker skrekk, og spesielt når historiene er fulle av detaljerte beskrivelser! Alle drapssakene i Truecrimepodden er dessuten basert på virkelige hendelser og det gjør bare det hele ca hundre ganger så spennende. Føler meg rimelig psyko når jeg får servert detaljerte bilder i hodet av halshugging eller knuste hodeskaller og… digger det.

3. Akuttpodden. En podcast jeg ble tipset om like etter jul, og som jeg har hørt en hel del på når jeg trenger litt påfyll og repetisjon av sykepleiefaget! I akuttpodden snakkes det om alle mulige spennende tema innenfor akuttmedisin! Her kan du lære om blodforgiftning, blodtransfusjon, eller hjerteinfarkt for å nevne noe..

4. Andersen & Jakobsen. Herregud som de har rocket podverdenen siden de startet opp i høst! Jeg har vært besatt siden første episode og gleder meg oppriktig til hver eneste tirsdag når en ny episode slippes. Dette er de morsomste, galeste, skjønneste, og flinkeste kvinnelige podderne i landet, og alle må høre på dem <3 Stort sett ler jeg meg ihjel disse minuttene, men jeg har også grått meg GUL av spesielt én episode. MÅ høres.


5. Skrekkpodden. En pod av samme forfatter som “Truecrimepodden”, men i denne podden skal det dreie seg om skrekkhistorier der også overnaturlige fenomener er tatt med. I Truecrimepodden er det jo kun snakk om sanne historier. Selv foretrekker jeg sistnevnte, men litt spøkelser kan også bli moro!

6. Rebecca Stella & Vanessa – Nu börjar livet! Denne oppdaget jeg først en gang i forrige uke. Ante ikke hvem Rebecca Stella eller Vanessa var, men ettersom jeg er litt besatt av både svensk og graviditet/fødsel i disse dager kjente jeg at den gled rett inn på favorittlisten etter to små episoder. Hva er det med svenske influencere? Jeg blir i så godt humør av dem!

7. Kenza & Dani – När livet händer. Skulle tro jeg var verpesyk eller noe, for her kommer en pod av to gravide svenske bloggere! Denne er også relativt ny, men Kenza som blogger har jeg fulgt i mange år, og herregud som jeg heier på den dama og mannen. Alt de har drømt om er å få en stor stor familie, men i fjor fikk Kenza vite at hun som 27 åring gikk inn i en tidlig overgangsalder og mest sannsynlig ikke kunne få egne barn. Likevel etter mange tøffe måneder med medisiner og prøverørsforsøk viste graviditetstesten ENDELIG positiv. Bestevenninnen Dani har termin i dag?!  Tror jeg? -Og sammen har de altså denne podden som jeg smiler og griner av om hverandre. Eelsker den!

8. Du puster for fort. Enda en sykepleiefaglig podcast! Kan jo ikke bare høre på skrekk, graviditet, humor og jentesnakk. Hjernecellene må ha litt faglig fornuft også.. Denne podcasten handler altså om akuttmedisin og tar for seg spennende tema som drukningsprosessen, allergisk sjokk, og hjerneslag foreksempel. Veldig moro for en sykepleiestudent ihvertfall!


9. Ärligt talat av Emilia Rengifo & Alexandra Pajovic. Denne har jeg ikke rukket å høre så fryktelig mye av enda, men jeg har hørt noen episoder og liker den foreløpig! En skikkelig jentepod med snikksnakk mellom to gode venner om alt fra fyll, kjærlighet, utroskap, sex.. Ja dere ser vel gangen!

10. Pia og psyken. Her får du 127 episoder om Pia med en bipolar lidelse som prater om livet med diagnosen. Hun inviterer også andre til å ukentlig gjeste podden der de sammen snakker om andre temaer som overspising, følelser, “generasjon prestasjon”, psykisk vold, voldtekt.. og så mye mer. En fin og lærerik pod som jeg er sikker på har vært nyttig for mange. 

11. Dypdykket. Den eneste podcasten jeg hører på, som er produsert av menn! Norske til og med. Haha, det håper jeg Diderik tar som et lite kompliment, for ja denne poden er laget av min bestevenn sin kjæreste Diderik, og hans kompis Didrik. Jepp, de har ca samme navn. Som podden selv beskriver innholdet sitt: En podcast med utgangspunkt i at programlederne ikke kan noen ting, men likevel prøver å diskutere det. To superskjønne (og morsomme) mannfolk som diskuterer alt fra sosiale medier, norsk film, allergier, oppfinnelser, hekser og trolldom.. Jeg har selv fått invite til å gjeste en episode av denne podden, men har pent takket nei grunnet min lille trang til å holde meg unna alt hvor stemmen min kan høres. Kanskje i et annet liv? 🙂

12. Alice & Bianca – Har du saft A får du säga B. Nok en svensk podcast proppet med latter og humor. Denne har jeg heller ikke fått hørt så mange episoder av enda da jeg oppdaget den nå nylig, men så langt synes jeg ihvertfall det virker å være en morsom pod om de kjente jentenes liv, opplevelser og meninger om tja, alle mulige hverdagstema.

Making Some Winter Memories

Siden sist: Jeg har hatt noen nettfrie dager sammen med mitt fine lille crew av jenter! Vel, og den meget fotogene katten Echo da <3 Ja, denne gang måtte Sika bli igjen hjemme, ellers er jeg redd bare ett av kjæledyrene våre ville kommet levende med hjem igjen. -Og jeg er ikke sikker på om det hadde blitt katten eller hunden. Uansett! Helgen dere… Den har vært så FIN. -Og kort. Alltid for kort.. Fader altså at ikke vi har helg fire av syv dager i uken. Vi kom frem til Evje fredag ettermiddag, og søndag klokken 15.00 når vi pakket sammen sekkene våre igjen føltes det som om vi kom for cirka tre timer siden. *Sukk*

– På jentenes årlige vintertur til Evje –

Jeg vet ikke om dere husker at vi var akkurat her på hytten til Siri for nøyaktig et år siden også? Vel siden sist hadde foreldrene hennes smelt opp ei litta grillbu i hagan, så GJETT om vi koste oss inni dette lille nybygget da? Jeg tok ikke et eneste bilde her inne for jeg hadde bare lyst til å nyte hvert et sekund, men fader så hyggelig. Her ble det grilling av både pølser i brød, banan med sjokolade og selvsagt marshmallows på grillspyd. Mmm! Dette mens vi fylte glassene med bobler og rødvin. Når mørket begynte å senke seg hentet vi også frem en liten høytaler som vi koblet mobilen min på for å  spille av et par episoder med truecrimepodden! Altså… ja. Helgen har vært veeeldig veldig bra <3


– Making Some More Winter Memories –

Her kommer et lite bildedryss fra før vi søkte ly inne i grillbua! Bålpanne hadde de jo også, så her ble vi først sittende i tre deilige timer og teste ut mitt nye vaffeljern! Haha, kanskje ikke mitt beste kjøp. Det tok sånn åtte vafler før vi klarte å finne ut hvordan vaflene 1. Ikke skulle bli svarte og 2. Ikke skulle bli rå og henge så fast i jernet at vi ikke klarte å skrape det løs.. -MEN vi fikk nå laget oss ihvertfall fem ok vafler som gikk ned på høy kant sammen med en flaske av favorittølen vår.

Masse innekos ble det også på oss med pizzalaging, nachos, brettspill og kortspill. Akkurat som vi liker det! Åh, måtte disse hytteturene vi har hatt tre ganger i året på hver vår hytte, bli en fast liten vennetradisjon! Det er SÅ godt å komme seg til fjells en gang i blant (helst ofte) og bare koble helt av fra den hektiske hverdagen!

– Takk for denne gang Eventyrskogen –

– Alle hjerters dag –

Endelig er vi kommet til en av årets store favorittdager. Julaften ligger på en klar førsteplass, og så kommer kanskje nyttårsaften, men valentines day tror jeg får en finfin tredjeplass. Romantikken lenge leve. Såklart hele året, men litt ekstra 14 februar <3 Mannen synes definitivt dette er en unødvendig dag som bare har til hensikt å doble omsetningen til butikkene i Norges land, men han pleier nå å komme på besøk likevel. -Enten for å servere meg noe, eller for å få servert noe digg selv. Uansett hvem som disker så blir det innmari koselig hvert eneste år <3 I fjor tror jeg det var han som lagde biff til meg, så i år har jeg bakt ei litta ostekake med bringebær, og lagd hjemmelagde komper som vi skal ha til middag. KOS!

  • – My Plans For Valentines Day – 

Kvelden i går var forresten også ganske hyggelig! Jeg hadde litt me-time med kakebaking og booking av mer Bali hotell,  og mens jeg styrte på med dette, hørte jeg på Kenza og Dani sin siste podepisode som fikk meg til å føle at jeg egentlig ikke hadde me-time, men mer en koselig liten jentekveld.. Svenske bloggere altså… Tror muligens jeg har en liten crush på dem alle.

Bordet er allerede dekket, men før det lukter klissklass her i heimen, skal jeg selvfølgelig en tur innom skolen for nye timer med nerding. Kjenner jeg er glad for at det bare er to dager igjen til helg og hygge. Heh, jeg lever nok litt for mye for helg i disse dager, men jeg har liksom ikke ork til leve noe spenstig liv etter lange skoledager. Bortsett fra i dag da <3 I kveld blir en fin kveld, og det håper jeg den blir for dere og uansett hvordan dere tilbringer den!

– This Weeks Cravings –

Hei og hopp og riktig fin tirsdag! Ja, i dag er humøret stabilt og tilbake på topp igjen. Jeg var på skolen klokken 09.00 i dag tidlig for første veiledningstime med prosjektveilederen vår og fikk greie på at våre første 3024 ord er “meer enn godkjent” som hun sa så fint. Viktig å skryte litt når man er stolt. Tror dog vi ble litt for avslappet etter denne veiledningstimen, for de neste tre timene fikk vi ikke gjort stort, og så dro vi like gjerne hjem… Jeg for å treffe Hannemor igjen da! Vi har med andre ord knipset litt i formiddag. Litt av ukens kjøleskap og litt middagsoppskrift som kommer senere denne uken. Den kan dere virkelig glede dere til for den var innmari god! Så enkel og likevel SÅ smakfull. Mmm!

– In My Fridge –

– Ukens Meny –
Mandag:
Speltlompelasagne
Tirsdag: Kyllinglår i kokos og karrisaus (oppskrift kommer)
Onsdag: Fiskepinner, tomatsalat, båtpoteter og tzatziki
Torsdag: Hjemmelaget komper med lammekjøtt
Fredag: Laks med fylte tortellini
Lørdag & Søndag: Dining & Wining med jentene på hyttetur!

Resten av ukesmenyen min ser dere over her, og ja denne uken skal jeg spise fiskepinner for første gang på mange år. Sist jeg prøvde å steke meg det var da jeg var 13 år og ikke visste at vi hadde kjøkkenvifte. Jeg synes enda jeg hører det høylytte, avanserte brannalarmsystemet vårt ule… Kunne jeg ikke bare hatt dem i ovnen? Jaja, det smaker sikkert godt igjen nå, 13 år senere.– Topp 5 cravings from this weeks fridge – 

1. Edamamebønner (fra fryseren da)
2. Kos sjokoladepudding med vaniljesaus
3. YT protein smoothie
4. Mango og pasjonsfruktfrokost yoghurt
5. Granateple… As always

Nå skal jeg ta med meg hunden og hive meg på bussen til min kjære mann! Ny Manchester kamp venter nemlig om to små timer og jeg gleder meg som et lite barn. Daniel pleier ikke å være den villeste på oppvertning (stort sett setter han bare et litermål med saft på bordet som han vil vi skal dele), eee så jeg tar med et par bokser med Kos sjokoladepudding jeg 🙂 Riktig god kveld videre!

Utblåsning og bachelorskriving

Puh! I dag har vært en noe turbulent dag på humørfronten min! Jeg satte på bussen på vei til skolen da jeg kom over en artikkel om morsdagsfeiring og bloggere. Ørjan Burøe hadde lagt ut et bilde av hvordan han feiret morsdag vs hvordan familien Berg Eriksen hadde gjort det, og under lå selvfølgelig 450 kommentarer som hånet familien Eriksen for å feire på feil måte. Ikke naturlig nok. Alt for flott. Alt for stelt. Alt for oppstilt. Åh, jeg kjenner faktisk enda at det koker litt innvendig…

Si meg, kan ikke den dama bare få lov til å gjøre noe riktig? Være fin? Velstående? God og flink? Hvorfor kan ikke dere som så denne instagramposten  bare se humoren i den morsomme posten, le i noen minutter og nøye dere med det? Dæver dere om dere ikke får spy ut noen stygge gloser om hvor feil morsdagen til Caroline var? Æsj altså. Jeg blir fysisk uvel av sånne mobbekommentarfelt som det finnes så ALT for mange av på instagram i disse dager.. #UnfollowAlle

Jada, ytterst få mødre feirer morsdag med luksusfrokost i sengen sin. Ytterst få familier sitter også i et hus til… hva er det 12 millioner på morsdagen? Og så da? Kan ikke den fantastisk flinke og velstående familien bare få være i fred? Få en liten klapp på skuldra for å knipse noen familiebilder som jeg bare kan drømme om? Dama har da aldri gjort noen noe som helst? Jeg kan ihvertfall ikke huske én gang hun har måttet trampe på eller henge ut noen med humor (refererer til mange her) på sin vei opp til topp. Blir du ikke inspirert av flotte bilder fra en hverdag som ikke ligner din? Nei, det kan jeg forstå, men så les nå bare en annen blogg? Slutt å være så ekle! Det finnes da haugevis av bloggere som ikke engang bruker 20 minutt av dagen sin på å få til noen idylliske bilder, men som heller spiller på humor eller helt andre ting.. Som klikk-overskrifter foreksempel. Les disse da?

Sånn, det var dagens utblåsning, og Bendik er enig. Neida. Det vet jeg faktisk ikke for jeg holdt de sure tankene mine for meg selv gjennom skoledagen. Resten av mandagen var forresten veldig fin altså. Fikk skrevet masse på bacheloroppgaven sammen med Bendik og sitter nå egentlig bare og venter på å få intervjudato! Iih, så spennende 😀 Vi ble sittende på skolen i nesten syv timer i dag, og i morgen er det på an igjen. Synes det er veldig moro faktisk, men ikke så moro at jeg gruer meg til helg heller. Haha! Om fem dager venter ny hyttetur med girlsa og det skal bli så alt for hyggelig <3 Før det venter også Valentines day, og da tror jeg at jeg skal lage hummer eller noe annet luksuriøst til mannen, ta på meg en liten ballkjole og dokumentere det med de fineste bildene verden noen gang har sett.

Dette blogginnlegget er forresten ikke åpent for mobbedebatt av verken den ene eller den andre, så om du nå hadde tenkt til å slenge igjen noe annet enn kjærlighet så kan jeg med en gang si at kommentaren ikke kommer gjennom 🙂 Love and peace!