Uken som gikk…

Ukens cravings… En skål proppfull av frukt med vaniljesaus. Eller vaniljesaus med frukt. Høhø. Det er gode greier altså! Jeg spiste en senest i går kveld mens jeg funderte på om jeg skulle lese meg opp til dagens psykologi-forelesning eller se enda litt mer på Netflix.. Landet på sistnevnte jeg. Rart med det!

Ukens oppskrift… Husker dere flettebrødene jeg delte oppskrift på forrige uke med pesto, ost og cottage cheese? De passer jo virkelig helt perfekt som skolelunsj, men jeg må bare si at jeg i helgen lagde en hawaiian variant med ost, skinke og ananasbiter i, og woow så digg det var! Jeg vet at flere av dere har testet ut denne oppskriften allerede ettersom noen har sendt meg bakebilder både på snap og instagram, (BLIR SÅ GLAD), men neste gang: prøv dette! Even better! 

Ukens høydepunkt… Forrige uke var veldig veldig fin, men jeg synes den gikk noe for fort! Noe sier meg at jeg har styrt litt for mye, og hatt litt for mange ting på agendaen når jeg ikke engang får med meg at tirsdagen er over før det er fredag. -MEN er det én ting jeg er superhappy over denne uken så er det at jeg har fått trent ordentlig! Jeg løp nesten hver dag forrige uke, og gjorde til og med mer enn hva som sto på treningsplanen min, så ved siden av koselige jentekvelder skal faktisk nettopp det få gå under ukens høydepunkt!

Ukens favorittsanger… 1. Martin Garrix x Dua Lipa – Scared to be loneley 2. James Arthur – Safe inside 3. Lighthouse – Andrelli Remix  4. Zara Larsson – So good

Ukens film… Jeg har jo allerede tipset dere om en film denne uken, men for å nevne en annen i en helt annen sjanger: Love happens! -Med Jennifer Aniston. Cathrine kom til meg sent på lørdagskvelden og så den sammen med meg da. Superfin film som kan sees på Netflix.

Akkurat nå… Skal jeg freshe litt opp i sminken og komme meg avgårde til Annika. Vi har som tidligere nevnt en syforening i vente, og kamera blir for engangs skyld også med i kveld! Gleder meg til god mat, skravling med de beste og kanskje til og med litt spilling av brettspill? Det hadde vært hyggelig!

Ukens nye mål… 1. Ta mer bilder. Mye mer bilder! Kamera mitt støver snart ned, og det gjør meg litt trist. 2. Rømme fra kulda og ha en forbaska bra ferie stappfull av aktiviteter, trening og god mat. Det skal bli så magisk å komme frem torsdag morgen at jeg ikke engang har ord. 3. Skrive en liste med små hverdagsmål for den kommende måneden. Februar er endelig like rundt hjørnet!  

En liten dag igjen så kan kofferten pakkes <3 GLEDE!

– On this weeks menu –

Hei dere! Nå sitter jeg i en fritime på skolen og oppdaterer dere med litt middags-inspirasjon! Dette blir en fin mandag altså. Jeg har forelesninger helt til klokken 16.00, men fire timer med psykologi står straks på programmet, og foreleseren her er så flink at det faktisk bare er en fryd å høre på. Ah, elsker når livet gir oss flinke forelesere! Ellers har jeg en bedre middag med fine jenter på planen for kvelden. Det er Annika sin tur til å invitere på syforening så da tipper jeg det blir noe godt å få i magen denne dagen og! Noe vegetarvennlig ettersom Siri også skal være tilstedet. Jay! Håper dere lar dere friste nok til å teste ut noen av oppskriftene under her. Det bør være noe for alle og enhver! Noe fisk, noe kjøtt, noe vegetarvennlig og noe veldig budsjettvennlig.

Mandag – Kremet laksepanne
Hva passer vel bedre enn en digg lakserett denne mandagen? Selv får jeg bare laget meg én middag før avreise denne uken, og da har jeg faktisk plukket meg ut akkurat denne. Gleder meg en hau til Annikas deilige middag i kveld, men morgendagens laksepanne blir definitivt heller ikke feil.

Tirsdag – Libanesisk tallerken
Definitivt ukens mest krevende oppskrift. Kanskje best å gå løs på denne en dag du har litt bedre tid? Til helgen kanskje? Oppskriften må ihvertfall testes en gang for den er kanskje også ukens beste på smak. Elsker eksotiske retter som dette. Couscous, hummus, tzatziki, nanbrød og kjøttboller i smakfull tomatsaus. For en DIGG kombinasjon.

Onsdag – Pasta med pesto & scampi
Min nyeste oppskrift. Denne retten tar deg toppen 15 minutt å få ferdig på middagsbordet, så her finnes det ingen unnskyldning! Liker du ikke reker så er det minst like godt å erstatte dem med en saftig kylling eller en laksefilet . Går du for kylling så stek filetene i ovnen på 180 grader i 40 minutt med to skiver tomat og to skiver mozerellaost på. Saftigere blir det ikke, og det passer perfekt til pasta med hjemmelaget pesto! Ikke bli skremt av ordet “hjemmelaget” for pesto tar deg alvorlig talt heller ikke mer tid å lage enn du bruker på å åpne lokket på en ferdig butikkboks, og smaken kan ikke engang sammenlignes!

Torsdag – Kremet pasta med kylling og bacon
Nok en kjapp, men veldig veldig god pastarett med kjøtt. Nei, lavkarbo går vi ikke på her i gården. Jo mer pasta, poteter og ris, jo bedre spør du meg. 

Fredag – Falafel med gul ris
Falafelfredag med ris, nanbrød og en krydderrik tomatsaus. Yum, yum, yum! Falafler kan du steke både i ovn og i panne. Dersom du steker dem i ovnen blir de hakket tørrere, men hva gjør det når du har en saftig saus til? Mm, nei her er det hauevis av gode smaker!

Lørdag – Fiskeboller i karrisaus
Ukens oppskrift fra den budsjettvennlige kategorien. Det er definitivt flere oppskrifter her som går under både budsjett og tidsvennlig, men akkurat denne har jeg tilføyet pris på enhver ingrediens i innlegget. Husker jeg riktig så lagde jeg en hel gryte av dette (med terteskjell til) til under 100 kroner. Jay! Viktig med litt god gammel husmannskost også blant all den fancy, moderne maten.

Søndag – Smakfull sopprisotto
Nok en vegetarvennlig variant. Risotto er en stoorfavoritt hjemme hos meg, og jeg lager det titt og ofte både til kylling, koteletter og fisk, men med litt tilsatt parmesan, sitronsaft, krydderier, og gode grønnsaker behøver man slett ikke kjøtt heller. Try it out! 

Dere kommer til oppskriften ved å klikke på bildet av retten!
Ha en finfin mandag alle sammen <3

Antrekk – 280117

God kveld kjære, gode dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tidenes svettefest på Fresh. Det var så godt som folketomt der denne lørdagskvelden (med unntak av noen spreke menn), men av en eller annen grunn ble jeg bare enda mer motivert av tanken på alt nesten alle i min omkrets er ute og skåler på byen i kveld. Haha, sånn har jeg i grunn alltid hatt det. Ingen intervalløkt er så digg som den jeg setter til lørdagskvelden. Tanken på å våkne opp frisk og rask med støle lår og magemuskler er så innmari mye diggere enn tanken på å våkne opp med hodet i doskåla.. -Men for all del. En må ha litt av begge deler her i livet! Litt Mc Donalds, og litt intervaller..

– Støvletter fra Nelly, Jakke og kjole fra Bikbok, Smykker fra H&M –

Nå er chipsskåla fylt opp, og hvert øyeblikk kommer Cathrinemor på besøk. Hun har vært på middag med mannen i kveld, men kom hjem litt tidligere enn planlagt og spurte om ikke hun skulle komme en tur over til meg. Vi er jo naboer blitt, så hvorfor i all verden ikke? KOS! Resten av lørdagskvelden skal jeg dermed bruke på skravling og hygge med henne <3 Kanskje gjør vi et nytt forsøk på å finne en god thriller av en film også!

Ha en fortsatt finfin lørdag dere! Så sees vi igjen her i morgen <3

– Kokkeleringslørdag –

Hei lørdag! Det ble en sen morgen på meg i dag. Jeg ble jo sittende og humre av Bridget Jones til langt på natt i går kveld. Hjelpe meg, den dama der er jeg bare nødt til å være i slekt med på et vis. Jeg kjenner meg så igjen i enkelte ting hun sier og gjør at jeg nesten brekker meg av hysteriske latterkramper. At det går an…

Jaja, opp kom jeg meg i dag og, og i hele formiddag har jeg bare tuslet frem og tilbake mellom ski på tven og kokkeleringsprosjekter på kjøkkenet. Koser meg sånn når jeg styrer med mitt her i heimen <3 En ny oppskrift lovet jeg dere og i går, og under her kommer den! En pastarett som passer ypperlig både som lunsj og middag. 

Den var utrolig god på smak, og veldig rask å smelle sammen så dere må gjerne teste den ut en dag og fortelle meg hva dere synes! Nå skal jeg hive på treningstøyet og komme meg avgårde på Fresh. Jeg klarte å glemme igjen inngangs-armbåndet på senteret sist jeg var der, så jeg får dra for å hente det og gjennomføre en time med intervaller og mageøvelser i samme slengen. Etter gårsdagens intense sjokoladekakespising kjenner jeg at det skal smake litt ekstra godt!

Du trenger: 1. Aspargesbønner 2. Pasta for to 3. 1dl revet parmesanost 4. 2 fedd hvitløk knust 5. 1 dl ristede pinjekjerner 6. 1 dl olivenolje 7. Litt sitronsaft 8. Scampi for to 9. Salt/pepper 10. En hel busk frisk basilikum

– Pasta med pesto & scampi –

Slik gjør du: 
1.
Skrell hvitløksfeddene og mos dem, riv bladene av basilikumplanten, riv litt parmesanost og rist pinjekjernene gyllenbrune i en tørr stekepanne dersom du ikke kjøper dem ferdig ristet. Ha alt dette sammen i en bolle, tilsett 1dl olivenolje, litt salt, pepper og sitronsaft, og mos med en stavmisker til du har en pesto. Smak den eventuelt til med litt mer sitronsaft, parmesan, salt eller pepper så du får den perfekt for din gane.
2. Kok pastaen etter anvisningen bak på pakken, sil av vannet og bland spaghettien med pestoen.
3. Stek scampi og aspargesbønnene i en stekepanne med litt olje i ca 3 minutt mens du vender på det.

Når scampi og aspargesbønner også er ferdigstekt vender du alt sammen inn i spaghettien og serverer med det samme. Jeg strødde også noen ristede pinjekjerner på toppen, litt ekstra sitronsaft, og litt ekstra revet parmesan. Mmmm!

Beste lunsjen jeg har inntatt på lenge <3​
Liker du ikke scampi så kan rekene erstattes med laks eller kylling.

Ukens film: Morgan

For en avslappende, og digg start på helgen! Åh, denne kvelden har smakt godt for kropp og sjel altså. Jeg har sittet med stumpen i sofaen de siste tre timene, spist en halv vannmelon med spiseskje og bare kooost meg i eget selskap! Formiddagens kokkeleringsprosjekter gikk også som det suste, så et par nye oppskrifter kommer nok tikkende inn her i løpet av de neste par dagene. Håper dere er klare for litt flere fristelser! -Men nå først til ukens filmtips. En skikkelig spenningsfilm som jeg gjerne skulle ha sett på kino da den gikk der for ikke så alt for lenge siden. Kanskje noen har sett den allerede? Vel, dere som ikke har det. Do it!

– Morgan –
Konsulent Lee Weathers blir sendt ut på oppdrag til et avsidesliggende sted for å vurdere fremtiden til et såkalt “menneske” kalt Morgan. En hemmelig bedrift har nemlig klart å fremstille en menneskelig hybrid ved hjelp av syntetisk DNA. -Men selv om denne Morgan-jenta fremstår som en fullkommen, svært ydmyk ungdom, med mulighet for å både tenke og føle som alle andre, funderes det på om det er oppstått en feil som gjør henne ustabil, vanskelig å stole på, og rett og slett farlig å være rundt for de ansatte. Spørsmålet blir om hun er stabil nok til å kunne fortsette å være en del av eksperimentet, eller om de blir nødt til å ta fra henne hele livet.

Er du glad i en god drama/thriller med hint av science fiction så er dette en super film å snurre i helgen! Som jeg har nevnt tidligere også så ser jeg vanligvis ikke vanligvis filmer under kategori science fiction, men akkurat denne var så “naturlig” og bra lagd at jeg ikke engang tenkte over hvilken sjanger det var. Se gjerne traileren så skjønner dere kanskje hva jeg mener. Det blir litt som twilight minus romantikken! Hehe. Filmen kan ihvertfall leies eller kjøpes på viaplay dersom den ser spennende ut.

Nå skal jeg faktisk snurre Bridget Jones baby før jeg tar kvelden!
Så akkurat at den var lagt ut på viaplay som leiefilm, og da kan jeg ikke dy meg.

– Girls, girls, girls –

God morgen store og små, og riktig god helg. Tenk fredagen er her allerede! Hjelpe meg, denne uken har bare flydd og jeg kan nesten ikke huske hva jeg har gjort heller. Jaja, har dere noe hyggelig på planen for helgen? Jeg har til en forandring ikke pønsket ut noe som helst, så foreløpig ser det ut til at det blir en helg med mye trening og hjemmestudier, men det kan jo alltids forandre seg. Fredagen skal jeg ihvertfall bruke meget fornuftig, og når kvelden kommer har jeg planer om å lage taco, se norske talenter, og kose meg glugg i tøfler og pysj. Kanskje får jeg overtalt bestis også til å la vinflaska forbli uåpnet og komme på en real kosefredda?


En reprise av gårsdagen hadde heller ikke vært feil. Fy som vi kan kose oss. Jentene hadde allerede disket opp med både middag og snacks til jeg kom inn døren, og etter at magen var fylt snurret vi filmen “Side effects” med Channing Tatum. Ja, mest pga sistnevnte. Lite visste vi at det skulle være en evigvarende psykologisk thriller vi ikke forsto bæret av. Heh, kan’ke være en fulltreffer hver gang heller? Koste oss gjorde vi uansett <3

– You can never have to many girlsnights – ​

Nå skal jeg hoppe avgårde på butikken for å handle inn til både bloggoppskrift og fredagstaco. Så bærer det hjem for å kokkelere litt, oppdatere dere igjen og kjøre litt hjemmestudier. Jeg har både treningsfri og “fri” fra skolen denne fredagen, men det er mer enn nok å lese på, så jeg skal lage meg x antall kopper kakao og gå løs på pensum et sted eller to mellom kokkelering og blogging tenker jeg. Ville bare titte innom fra morgenen av, dele noen bilder fra gårskvelden og ønske dere alle en fin start på helgen!

Antrekk – 260117

God morgen fra en stykk støl frøken! Hjelp det var bare såvidt jeg kom meg opp fra sengen denne torsdagen. Jeg erstattet gårsdagens sykling med intervaller på mølla i går, og ikke vet jeg hva som skjedde, men det BRANT i rumpe og lår etterpå, så i dag er jeg takknemlig for at det er armenes tur til å få kjørt seg. Jeg skal hoppe avgårde på trening med Annika nå hvert øyeblikk, og så er det rett hjem og nilese på medikamentregning igjen. Eksamen i faget er allerede 28 februar, og jeg er på langt nær klar, så det er bare å stå på hvis jeg skal kunne dra på ferie med god samvittighet i tillegg! Mihi. Bare seks dager igjen til bikinien skal på! *Motivasjonsboost*

Jakke fra Bikbok, Sko fra Nelly, Bukse fra Vero Moda, Skjorte fra Gina Tricot, Smykker fra H&M

Litt hygge har jeg faktisk også på planen denne torsdagen. Synnøve har invitert Cath og meg på middag i den nye leiligheten hennes, så når kvelden kommer hopper jeg i finstasen og drar på jentekveld i byen. I morgen har jeg til og med fri fra alt av forelesninger så kanskje jeg blir til sene kvelden <3 Vi får sjå! Jeg må vel opp tidlig likevel for både hjemmestudier og bloggskriverier. Tenkte ihvertfall jeg skulle kokkelere litt og dele en aldri så liten fredagsoppskrift med dere. Hadde ikke det vært på sin plass nå? Dere får hyle ut dersom det skulle være noen ønsker!

Ønsker dere alle en super torsdag! 

Denne ukens treningsplan

– Workout of the week – 

Morn, morn! Da var det på tide å dele ukens treningsplan med dere igjen. Det begynner å bli en stund siden sist! Målet er vel egentlig bare å få til fire gode økter, men jeg har skrevet opp fem på planen min, og klarer jeg det så er ingenting bedre. Treningssenteret jeg befinner meg på om dagen er Fresh fitness, og der koser jeg meg stort sett med enten Annika eller Cathrine etter skoletid om ettermiddagene. I dag har jeg planer om å møte opp på min aller første gruppetime, og fy fader så spent jeg er! Eller livredd er vel heller riktig ord. Jeg har hørt rykter om at denne 55 minutters bodypump timen er knallhard, men fader heller jeg trenger litt all over styrke på kropp denne tirsdagen, så det får heller våge seg. Spyr jeg så spyr jeg. Høhø.  

Angående intervallene jeg skal kjøre på lørdag så setter jeg etter en 20 minutters rolig oppvarming på mølla, hastigheten på 12 og løper 45 sekund med påfølgende 15 sekunds pause. Dette gjør jeg 20 ganger (altså i 20 minutt) og vips så er 40 minutter med svettehelvette unnagjort! Synes denne måten å trene kondisjon på er så vanvittig mye gøyere enn å bare løpe i sneglefart x antall kilometer. Intervalltrening er faktisk noe av det beste jeg vet om. Det gjør vondt, men fy så godt det føles etterpå!

– Sportsbh og tights fra H&M –

Dere ser kanskje også at det ikke står noe magetrening på programmet. Det er fordi jeg fletter inn noen enkle mageøvelser på slutten av hver eneste økt samme om det er en styrke eller cardiofest. Jeg liker å tro at magen kan trenes hver eneste dag nemlig. Det har ihvertfall fungert for meg i alle år! Øvelsene jeg stort sett alltid gjør er 1. Skrå og rette sit-ups (30×3 av begge varianter) 2. Planken x 3 (2 minutt – 3 minutt – 4 minutt). Så tilføyer jeg gjerne også noen andre øvelser dersom jeg har enda litt mer krefter på lager.

Ha en sprek tirsdag! Nå skal jeg kose meg med litt etikk-forelesning <3

Uken som gikk…

Ukens opptur… Denne er lett! At jeg har bestilt meg “aktiv ferie” med bestis, og det om ni små dager til! Hjelp så bra det skal bli. Surfing, klatring, litt soling, latskap, sightseeing og god mat står snart for tur og jeg gleder meg som en unge til å komme meg litt bort fra vinterkulda. Det er nok ikke mer enn toppen 20 grader i Marokko (Agadir) på denne tiden, men det er fremdeles 20 grader mer enn det er her. Hihi!

Akkurat nå… Har jeg akkurat kommet hjem fra skolen! Jeg var egentlig ferdig klokken fire, men så ble jeg sittende på biblioteket fire timer til og bare ta igjen litt lesing. Jeg ble så inspirert av noen innmari interessante forelesningstimer med psykologi at det faktisk ikke gjorde meg noen verdens ting å sitte til skolen var tømt for mennesker. Ja til flere sånne dager! Nå er jeg dog skrubbsulten så nå skal fiskegratengen straks i ovnen, og så skal jeg kose meg med den til kveldens episode av farmen.

Ukens cravings… Forutenom hjemmebakte rundstykker med ost og paprika på (mmmm!) så må jeg si pannekaker. Hjelp, jeg kan ikke huske sist jeg spiste det! Må lage meg noen med sukker på til dessert en kveld jeg har litt ekstra tid denne uken.

Ukens latter… Jeg har nok ledd masse av flere ting denne uken, men det første som popper opp i hodet mitt er faktisk Lothepus fra farmen. Eller kjendisfarmen som det heter. He-rre-gud for en mann. Dødsirriterende, sjarmerende, frekk, søt, arrogant, morsom, og alt på en gang.. Ler meg seriøst ihjel av han der.

Ukens sang… 1. This is my day – Edeema (Gir meg tidenes feriefølelse) 2. No Good For You – Meghan Trainor 3. Oceans Away – Sam Feldt Remix

Ukens voksenpoeng… Hoho, jeg drakk min første kaffekopp hos frisøren på torsdag! Okei, det var en kaffelatte full av melk og sukker, men likevel… Jeg føler jeg skal ha et halvt voksenpoeng uansett? Jeg prøvde til og med å følge opp ved å kjøpe meg en iskaffe i kantinen i dag, men den var bare fryktelig. Et steg av gangen si!

Ukens gladmelding… Da jeg logget meg inn på studentweb og så at eksamensresultatet hadde tikket inn. Mihi, etter en turbulent, og noe uforutsigbar høst ble jeg så glad for den B’en at jeg avlyste alt av planer og dro rett på restaurantmiddag med bestis for å feire litt. Lørdagskvelden fikk jeg også feiret litt med noen av de fine jentene fra klassen og herlighet som jeg koste meg! 

Ukens nedtur… Jeg tror ikke jeg har hatt noen spesiell nedtur denne uken. All over så har jeg hatt det helt topp fra mandag til søndag. Okei, døgnrytmen kunne ha vært bedre. Jeg har falt ut fra min sunne 23.00 – 06.00 soverutine og sliter innmari med å komme meg opp om morgenen, men det skal det bli slutt på denne uken. I’m on it! I kveld skal jeg ligge i bingen minuttet klokken slår elleve.

Ukens bilde… Joda så.. Er det noe jeg er stor fan av under antrekksknipsing så er det de litt “tilfeldige” bildene. Dere skjønner sikkert hva jeg mener? De bildene som blir knipset når jeg er midt i en bevegelse eller akkurat i det jeg skifter fra den ene stillingen til den andre? De har en tendens til å bli så innmari naturlige og kule! -Meen vi er ikke alle Gigi Hadid, og da blir det en god del… ikke fullt så heldige bilder og. 

Goals of The Week

Hei du solfylte mandag! Ah, det gjør meg ingen verdens ting at de melder dårlig vær resten av uken når jeg bare får en mandag som denne. Ikke en sky er det å spotte på himmelen. Jay! Jeg skal riktig nok tilbringe hele dagen innendørs med forelesninger, bibliotek-studering, trening og muligens en svipptur innom Geir, men bare det å kunne titte ut av vinduet i blant og føle litt på den varme solen gjør underverker for min motivasjonen..

Håper dere får en knallstart på uken! Jeg blir på skolen helt til fem i dag, og så kjenner jeg et sterkt behov for å få svettet litt igjen. Jeg fikk en forbaska bra start på treningsfronten forrige uke, men så dabbet det av mot helgen og endte med et Mc Donalds da.. Jaja, ny uke, ny muligheter. Får prøve igjen i kveld! Jeg lagde meg en sprek, liten treningsplan i går kveld, så den skal jeg prøve å følge slavisk. Kanskje deler jeg den med dere også!

Dagens habitt får dere her! Se på meg da. Caps og greier! Det er jammen ikke hver dag. Hehe, jeg får ikke helt bestemt meg for om jeg føler meg fin i det eller ikke, men jeg våget meg nå til å kjøpe en forrige uke så da får jeg bare se å bruke den og. 

Bukse fra Vero Moda, Genser fra Gina Tricot, Sko fra DNA, Caps fra Bikbok, Veske fra H&M

– Denne ukens hverdagsmål –

1. Lese 20 pensumsider på sengen hver kveld. Det har nylig gått opp for meg hvor vanvittig mange bøker jeg skal gjennom de neste fem månedene, så her må det et aldri så lite tiltak til. Det er slutt på serier, blogglesing og snapping om kveldene. Jeg MÅ prioritere lesing, og det nå med en eneste gang!

2. Møte opp til hver forelesning. Det skal sies at det ikke er alle forelesere som er like flinke, men jeg skal ihvertfall møte opp til første time, finne ut om undervisningen gir meg noe, og så heller gå på biblioteket og studere på egenhånd dersom jeg ikke får noe ut av timen. Savner anatomien jeg.. Det var så vanvittig mye mer spennende enn… helsepolitikk, etikk, og sosiologi. Tror jeg skal være glad jeg ikke søkte årsstudium i sistnevnte!

3. Fullføre fire gode treningsøkter på Fresh, og kanskje til og med melde meg på min første gruppetime? Motivasjonen er egentlig på topp her om dagen, og ettersom venninnene også trener på samme senter som meg blir det jo nesten til en sosial ettermiddagsgreie jeg virkelig ser frem til!

4. Stå opp etter slumring nummer 3. Nei, mindre slumring enn det er uaktuelt i disse mørke, kalde tider, men etter alarmen har ringt for tredje gang SKAL jeg opp! Kanskje det kunne vært en idé og legge seg litt tidligere også.. Den siste tiden har jeg ikke kommet meg i seng før nærmere halv ett om kvelden og da blir det hardt da!

5. Ha tre kjøttfrie dager! Jeg fikk en gledelig overraskelse i posten på fredag, og den har jeg fryktelig lyst til å teste. Jeg er ikke sikker på hvor den kom fra, men det var en pakke med ulike vegetar-burger-varianter som så supergode ut! Nom nom nom. Kanskje første må prøves allerede i kveld.


Jeg skal holde dere oppdatert på hvordan målene går <3