Last night


Jeg hadde den koseligste kvelden i går. Annika inviterte jentene på vors og vi koste oss som bare det. Blir aldri en kjedelig kveld med den gjengen.. Jeg orket ikke byen, men jeg fikk ihvertfall kost meg masse med jentene mine igjen. Det var det viktigste! Da gjengen dro videre på byen, dro jeg hjem på filmnatt med Jonas.. På den måten fikk jeg litt girlsnight og litt romantisk kjærestekveld på en og samme lørdag!

Et bildedryss fra min lørdag! Håper dere hadde en like fin kveld.

Antrekk – 310313

 

God kveld alle sammen! Jonas og jeg kom akkurat hjem fra dagens lille antrekks-shoot! Jeg skulle egentlig bake deilige påske cupcakes i dag, men det ble litt for sent. Får ta det i morgen! Påsken er jo ikke helt over enda. Blir resultatet bra, så vil jeg selvfølgelig dele oppskriften videre!

Har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg ser på lesertallene på hele topplisten, at mange har reist på ferie i påsken. Håper dere koser dere masse disse fridagene, for nå er det ikke mange igjen av dem!


Bukse fra Bikbok, Skjorte fra Vero Moda, Clutch fra Gina Tricot, Sko fra Mexico

 

Vi skrives igjen om litt, fininger!

I gang med reklamevideo

Det ble en sen “første-update” på dere denne søndagen Jeg har nemlig hatt besøk av ei venninne som studerer fotojournalistikk! Hun har vært så snill å gå med på å hjelpe meg med en liten reklamevideo. Jeg er ikke så flink på film og videoblogging, men skal jeg først gjøre det så får det gjøres ordentlig! 

Da leier jeg inn hjelp! Etter to timer med filming så ble vi faktisk ferdige! Håper vi fikk til noe bra. Siri er råflink både på kamerainnstillinger og redigering så det er jeg sikker på at vi gjorde. Nå skylder jeg henne big time! Det er ikke alle som ville brukt deler av påskeferien sin på å hjelpe meg med reklamevideo.

Hva videoen dreier seg om, og når den publiseres får dere bare vente å se!

Latest Faves

 

Tenk nå er vi jammen snart forbi mars måned også. Det er helt utrolig hvor fort tiden går. Jeg har kost meg på jobb i dag jeg! Hihi, sjefen hadde ordnet påskeegg til alle sammen. To påskeegg på èn uke! Aldri vært så heldig.. Nå planlegger jeg å ta turen ut med jentene mine! Føler ikke jeg har sett dem på årevis.

Jeg rakk ikke å knipse noe antrekk til dere i dag, men her kommer ihvertfall en oppsummering av mars måneds siste antrekk. Nå må dere ha en strålende påskeaften alle sammen.. Vi skrives!  
 

Todays hair


 
 

1. Start med å krølle håret. Jeg brukte krøllstaven min fra www.makestyle.com.
2. Lag en liten flette på hver side av hodet. La litt hår være igjen helt fremst med ansiktet.
3. Dra gjerne litt i fletten for å gjøre den tykkere. Den må være så lang som mulig.
4. Legg fletten bakover som på bildet og fest med en spenne.
5. Dette gjentar du med fletten på den andre siden, og vips der har du frisyren din!

 

Hva synes dere?
Dere får det sikkert til mye finere enn meg!

Antrekk – 290313

Da sier jeg takk for meg, Stavanger. <3 Nå sitter jeg på toget på vei hjem igjen. Jeg skal på jobb i morgen, men det blir ikke lenge til jeg kommer tilbake! Vil helst bare være i Stavanger hele tiden jeg..

Har alle sammen hatt en fin fredag så langt? Jeg har storkost meg hos farmor og farfar med onkel og mine to yngre kusiner som dere ser på bildene over her. Det må være verdens herligste jenter! Jeg har planer om å dra dem med meg på en koselig jenteferie når de blir litt eldre..


Bukse fra New Yorker, Jakke og singlet fra Vero Moda, Sko fra Nelly, Belte fra Gina Tricot

Om 2 måneder..

… Bor jeg her! Hihi, ihvertfall for to uker. Tenkte jeg kunne vise dere litt bilder av pappas hus i Thailand! Så får dere en smaktebit på hvordan jeg skal bo om ikke så alt for lenge til. Jeg har som sagt aldri vært her før, så jeg har bare disse bildene å forholde meg til. Gleder meg helt vanvittig til å kunne våkne opp, spasere ut på verandaen og titte ut over et ordentlig tropeland! Det er jo rene jungelen rett utenfor!


Hage og uteområdet..  

Var det ikke fint? Resten får dere se gjennom mine egne bilder!
Gleder meg som en GRIS!

Antrekk – 280313

I dag har Jonas og jeg 3 år og fem måneders jubileum! Hoho, tenk snart har vi vært sammen i 3 og et halvt år. I mai har vi vært samboere i et år også.. Flyttet vi ikke akkurat inn? Tiden flyr i godt lag!

Jeg har hatt nok en helt fantastisk dag med godfamilien i Stavanger. Min nye kjole har fått kommet på sammen med litt ekstra sminke. Jeg kunne riktig nok ikke gå uten strømpebukser, men heldigvis fungerte det med hudfargede strømper i dag. Det er vanligvis mitt verste mareritt. I morgen skal jeg opp til farmor og farfar igjen for å få truffet mine to nydelige kusiner, og deretter går turen tilbake til Kristiansand!


Sko fra Bianco, Ny kjole fra Bikbok, Jakke også fra Bikbok, og Belte fra Gina Tricot

 

Håper det står bra til med alle sammen!
Nå vil jeg nyte familietiden til det fulle..

Pynt for øret!

Se så søt! Denne eksklusive, lille saken fant jeg på halv pris på Gina Tricot. Tror jeg betalte 50 kroner for den. Falt pladask for den jeg! Man behøver ikke å ha hull i øret for å kunne gå med den heller. Her er det bare å tre pynten over øret så sitter den der! Hva synes dere? Flere som har investert i noe lignende?

Antrekk- 270313

Ååh, for en fin dag det har vært! Jeg har nytt ethvert sekund med familien. Det håper jeg dere andre også gjør de kommende påskedager! Her er huset pyntet med gule påskekyllinger, og jeg har til og med fått påskeegg! Bestemor kom med et egg fullt av deilige usunnheter rett etter frokost. Hihi, *storfornøyd*.


Bukse og topp fra Bikbok, Jakke, briller og øreringer fra Gina Tricot, Sko fra Nelly

 

Ønsker alle sammen en super påske!