Antrekk – 310314

God kveld! Nå blogger jeg fra den nye stuen til Annika. Det er så fint her! Bella og jeg har faktisk vært her de siste fem timene. Vi er ikke i superform noen av oss så vi har faktisk sovet store deler av tiden. Haha! Det er herlig å bare kunne slappe helt av sammen også av og til. Tenkte i grunn bare å dele noen antrekksbilder med dere. -Og selvfølgelig ønske dere en god kveld! Håper dere har fått en like fin start på den nye uken som det jeg har.  Blir de neste dagene halvparten så fine som denne, så blir det en vanvittig bra uke.


Bukse og jakke fra Bikbok, Skjorte fra Lindex, Sko fra København, klokke og armbånd fra Gina Tricot

Det ble ikke mange antrekksbildene på dere i dag, men noen. <3
Nå skal jeg nyte en varm kopp sitronte med honning her. Mmm!

Vinn drømmepremien til en verdi av 100 000 kroner


Hva ville du ha gjort hvis du vant 100 000 norske kroner? Hva ville du brukt denne digre pengesummen på? Tenk litt over det, for nå har dere faktisk muligheten til å stikke av med akkurat denne premien. Libresse har nå en utrolig spennende konkurranse gående, hvor man kan vinne hva man måtte ønske for 100 000 kroner. Det er mye penger det! Hadde jeg vært den heldige og fått 100 000 kroner innsatt på konto, så ville jeg først og fremst svimt av. -Av glede vel og merke. Første del av premien skulle jeg ha brukt på venner og familie. Andre del skulle ha gått til en eller flere veldedighetssaker, mens siste del skulle ha gått til en uforglemmelig reise for min kjære og meg. Åja! Vi skulle ha tatt bryllupsreisen på forskudd! <3 Mihi

Det ville kanskje ha vært lurt å sette av noen kroner i banken også, men hvor kjedelig er ikke det? Det er ikke hver dag man har muligheten til å kjøpe seg hva man vil for 100 000 kroner? Mine fornuftige sanser hadde vel forduftet i en slik situasjon.

Konkurransen varer helt til 11 mai og går ut på å samle mest mulig poeng! Poengene får du ved å kjøpe Libressepakker med konkurranseetikett på. Libressepakkene fungerer altså nesten som flakslodd! Man skraper frem en kode og registrerer den etterpå HER. Så vil du være noen poeng rikere! I utvalgte butikker vil du også finne pakker med doble poeng. HER kan dere se listen over butikkene dette gjelder. Ellers kan du også samle poeng ved å spille et morsomt Libresse-spill. Søk opp “Libresse Catch” i google play eller app store så finner dere det. Kjempemorsomt! Minner litt om Candy crush, bare med libressepakker. 

Gå også inn på nettsiden til Libresse HER og fortell hva du ville ha gjort med 100 000 kroner. En jury vil lese svarene til de femti som får flest oppsamlede poeng. Den med den beste besvarelsen stikker av med drømmepremien! Ah.. Tenk hvis det blir deg?

Lykke til alle sammen! Dere forsto det vel?
1.
Samle poeng. 2. Beskriv din drømmepremie til 100 000 kroner HER.

Videosnutten til denne kampanjen er så fin! 
Haha! Masse lykke til dere.. <3

     Annonse

Picnic in the garden

Ååå det er så herlig med hage! Det ble ikke piknik til frokost, men til lunsj. Jeg har hatt fri fra jobb, og Jonas begynte ikke før 15.00 så i dag fikk vi faktisk både morgen og formiddag sammen. Disse timene brukte vi jammen godt også. Vi dro på butikken i tolvtiden og handlet inn på både jordbær, baguetter, og youghurt. Jonas skulle være god og mett før jobb! Til lunsj spiste vi hver vår baguett med karri-kyllingsalat, og til dessert hadde jeg laget oss limemarinerte jordbær. SÅ friskt og godt!

Bella fikk selvfølgelig også bli med oss ut i solen og herligfred som hun koste seg. Det er så herlig å se hunden lukke øynene og bare nyte seg selv. Nå ligger hun ferdigsolt og SÅ fornøyd ved min side her. Jonas har dratt på jobb, og jeg skal snart på besøk til Annika! Hun har nylig flyttet for seg selv og jeg kan ikke vente med å se hvordan hun har det i sin nye leilighet. <3

Jordbær dyppet i Yoplait vaniljeyoughurt. FOR godt. <3

Litt av en start på den nye uken eller hva? <3
Det er utrolig hva dette været gjør med humøret.

En innholdsrik søndag

Jonas og jeg dro på kino i går vi! Etter den gode middagen hos svigers, bestemte vi oss for å ta en spontan tur på kino for å se filmen “Non-stop”. Fy søren, den må dere bare få sett! Liam Neeson spiller flyvakt på et fly som skal gå fra New York til London, og når flyet er midtveis over Atlanterhavet tikker det inn en melding på mobiltelefonen hans. Meldingen er fra en av flyets passasjerer som ber om å få 150 millioner satt inn på et kontonummer innen 20 minutt. Hvert 20 minutt vil en mann på flyet bli drept inntil pengene er satt over. Dere tro det var en spent kinosal! Jeg følte jeg holdt pusten i halvannen time.

Jo, og ellers følte jeg meg som kinosalens største plage.. Jeg hadde kjøpt meg en liten boks popcorn, og tror dere ikke jeg klarer å sette en fast i halsen? Heldigvis var vi fremdeles bare under reklamesnuttene da det hendte, men jeg satte altså og hostet hysterisk i fem minutt. Jeg fikk verken inn eller ut luft og tårene bare strømmet ut. Jonas ville dø av flauhet mens jeg bokstavelig talt trodde jeg skulle kveles. Foråsidetsånn.. Neste gang går jeg for baconchips. Aldri følt meg så hatet!

Her får dere en liten bildeserie fra gårsdagens tur. Vi dro på besøk til vår faste gård for å hilse på dyrene i finværet. Slike turer må vi ha flere av. Man blir i så godt humør av å gå litt ute i frisk luft når været er som dette. Det ble spising av brownies, klapping av gjeiter og litt interiørshopping inne på gården. Jonas lekte med hunden hele veien og Bella var i E-K-S-T-A-S-E.

Haha, herlig! <3 Vet dere hva vi skal nå eller? Ha piknik i hagen!
Været er som meldt helt nydelig i dag også, så hvorfor ikke?

Antrekk – 300314

For en nydelig vårdag. Den startet perfekt med en alt for god frokost. Cathrine og jeg nøt tretti små minutter i solarium før vi dro på en søndagsåpen butikk og handlet inn på både rundstykker, godt pålegg, juicer og jordbær. Sprikkmett og ferdigskravlet dro jeg videre hjem, kledde opp hund og mann, og tok dem med meg ut på søndagstur. Jeg ble sittende inne i hele går og ville nødig kaste bort enda en vårdag! Hehe. Kamera fikk også bli med så disse bildene tenkte jeg å dele med dere i morgen tidlig.

Nå sitter vi hos svigers! Vi orket ikke tanken på å lage oss noe middag i dag. Heldigvis hadde svigermor plass til to til ved spisebordet! Spaghetti sto på menyen og nå er jeg så mett, glad og fornøyd at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det har vært en så alt for bra dag! -Med søndagsfrokost, skogstur, middag hos svigers og ordentlig vårvær. Fantastisk. <3

Dere får bare holde dere fast for nå fremover kommer frøken Borge til å leve i lykkerus. De melder bare sol og varme i en hel uke! OMG!! *HURRABRØL* Minn meg på å ikke reise noe verdens sted de neste dagene. Våren er nydelig i Kristiansand! <3


Gammelt skjørt fra Zara, Topp fra Bikbok, Sko fra Primark, Marc Jacobs klokke, Armbånd pg belte fra BikbokHaha! Håper dere liker antrekket. Det måtte selvfølgelig bli lett og lyst! 
Er det flere som har funnet på noe hyggelig denne søndagen? <3

Vinn Dorco Shai produkter og Nellygavekort til 1000kr

Pleier ikke dere å kombinere leggbarberingen med blåsing av såpebobler? Jeg ler meg ihjel av disse påfunnene mine. Jeg har ikke blåst såpebobler på ti år! De første fem minuttene fikk jeg det ikke engang til. Jeg måtte google “hvordan blåse såpebobler” for å finne ut hvordan jeg skulle gjøre det og da jeg endelig fikk en boble til å sveve, ville jeg drepe meg av latter. Jeg vet ikke om jeg var overtrøtt eller hva det var, men jeg lo, og lo, og for hvert bilde som ble tatt måtte Jonas legge fra seg kamera og sprekke boblene. Dette tok etterhvert litt tid også ettersom jeg utviklet meg til å bli såpeboblenes blåsemester. Hoho! Nei, det må nok litt mer øvelse til før jeg tar på meg den tittelen, men gud så moro. 

Uansett! Det er søndag og på tide med en ny, spennende konkurranse her på bloggen. I samarbeid med Dorco Shai har jeg nok en gang fått lov til å dele ut et helt års forbruk med Shai produkter ikke bare til èn, men til to av dere! I tillegg til en mengde barberingsprodukter av mitt favorittmerke, skal jeg få dele ut to Nellygavekort på 1000 kroner! Det er det vel heller ingen som kan takke nei til? Trenger vårgarderoben en fin, liten oppgradering så har du muligheten til å få det gjort gratis nå!

Slik gjør du: 
1. Klikk hjem en gratis prøvepakke med barberhøvelen til Dorco Shai HER. 
2. Legg igjen en kommentar med navnet ditt i kommentarfeltet under. 

 Har dere allerede klikket hjem en gratis høvel så holder det å legge igjen en kommentar! 

Masse lykke til alle sammen. Jeg trekker to heldige vinnere om syv dager!

         Annonse

Lunch in a watermelon

Good morgen! Jeg skulle egentlig ha en avslapningdag uten kamera i hele går, men tror dere jeg klarte å holde fignrene fra det? Hah! Hvordan kunne jeg la være å dokumentere lunsjen min når den så sånn ut? Har dere sett noe så digg? Hvis ikke denne vitaminbomben kan hjelpe på helsa så tror jeg ingenting kan gjøre det. Fruktsalaten består av banan, jordbær, mango, druer og passionsfrukt. Så helte jeg over litt nypresset appelsinjuice for å få det hele enda litt saftigere. Mmm! <3 

Formen min er blitt litt bedre. Jeg tror ihvertfall at feberen er borte, så nå tenkte jeg å spise søndagsfrokosten hos bestis! Ja, enda en bestis har kommet på besøk helt fra Oslo i helgen. What a weekend sier jeg bare! Jeg snakker selvfølgelig om min godeste Cathrine. Om en halvtime drar jeg av gårde, og da blir det kvalitetsfrokost med skravling. Vi har masse å ta igjen! Det blir for engangs skyld kamerafri sone under frokosten i dag. Jeg har ikke ork til å sminke meg så tidlig på morgenkvisten. Jeg får heller stelle meg og ta noen fine antrekksbilder senere. Værmeldingene sier tross alt nok en dag med sol og varme! *GLEDE*

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke abbonerer på Det Nye. Jeg kjøper det jo hver eneste måned likevel.. Jaja, vi skrives igjen senere i dag! Ønsker dere alle sammen en nydelig søndag. <3 Slapp av og nyt været. For alt vi vet, er snøen tilbake om en uke. 

Bursdagsfeiring med fondue!

HAPPY B-DAY ANDREA! <3 Bursdagsfeiringen var så fin i går. Andrea hadde stelt så pent i stand! Fondue sto på middagsmenyen og dette ble ikke bare en førstegangsopplevelse for meg, men for veldig mange andre også. Mulig vi jentene er litt twothousandandlate? Haha, det ble ihvertfall et vanvittig vellykket måltid! Nesten to timer satte vi og koste oss rundt bordet. Det er det som er så herlig med fondue. Man kan sitte i en halv evighet og bare nyte èn og èn bit med alt av sauser og tilbehør til. Gjett om jeg skal gå til anskaffelse av fondue-utstyr i 2014 da? Helst i dag, men det blir vel ikke så aktuelt.


Etter nærmere to timer rundt bordet, flyttet vi oss ut i stuen for kake og godis. Andrea åpnet gavene sine og det ble flere timer med skravling, latter og kos. Slike bursdagsfeiringer er gull verdt! Jeg hadde nesten glemt hvordan det var å feire en bursdag uten hæla i taket og vin i glasset. Vi må ikke glemme at det faktisk går ann å gjøre det på gamlemåten også. Med boller og brus <3 Hihi! Så lenge jentene er samlet så blir stemningen fantastisk. Tenk det er 10 år siden jeg ble kjent med denne gjengen nå. Det er nesten 10 år siden jeg flyttet til Kristiansand og begynte i 8 klasse på vigvoll ungdomsskole med bare ukjente fjes. Heldigvis havnet jeg i klasse med både Annika, Andrea og Cathrine som jeg har vært bestevenninne med siden.

Resten av jentene var det hestene som introduserte meg for. Hele denne gjengen har nemlig vært hestejenter! Ah, det er ingenting som slår minnene jeg har fra stalltiden. Miljøet var fantastisk, alle var venner (ihvertfall mesteparten av tiden), og alle delte de samme interessene. Etter skoletid bokstavelig talt bodde vi i stallen. Vi red opptil flere ganger om dagen og bare nøt ethvert minutt med både hestene og hverandre. Det var tider det. <3 -Og se på oss nå! Vi holder på med helt forskjellige ting. Noen har vært bortreist i et helt år for studier, og få av oss driver med hest lengre. -Men vi holder fremdeles sammen og er minst like gode venner som for snart 10 år siden. Jeg gleder meg til å se hvor vi er om 10 nye år jeg! <3


For en gjeng! <3 Alle skulle hatt slike venninner.

Oh la la…

I går hadde Jonas og jeg 4 år og 5 måneders jubileum! -Så etter møte med regnskapsføreren bestemte jeg meg for å kjøpe med hjem en søt, liten overraskelse til min kjære. Ikke noe stort og fantastisk, men en pose med litt spiselig romantikk. Hvor koselig er ikke det? Makroner er kanskje ikke det mest mannlige, men jeg gikk i det minste for noen mørke mocca-varianter! Hehe. Jonas smilte fra øre til øre da han åpnet posen og heldigvis falt alt i smak. Jeg er så heldig som har en mann som faktisk setter uendelig stor pris på slike ting. Det er så mye hyggeligere å overraske noen som oppriktig blir glade for det. Uansett hva jeg finner på for den gutten så blir han sjeleglad. Setter jeg av noen minutter til å sende en lengre, søt melding mens han er på jobb så vet jeg at det kommer til å gjøre dagen hans. Det er bare en av hundre ting jeg elsker ved min fine samboer.


Det er ikke alle som er så heldige! Jeg vil faktisk påstå at det er svært få som er så heldige. <3

Litt kliss må vi ha på bloggen! Hehe. Jeg har akkurat tatt farvel med jonas og ønsket ham lykke til på fotballkamp. Han skal dra helt til Flekkefjord for å spille og kommer ikke hjem igjen før senere i kveld. Kjenner jeg ikke kan vente med å få han hjem til en romantisk og avslappende middag. Formen min er så dårlig at jeg måtte stå over en arbeidsdag på Vero Moda denne lørdagen så nå skal jeg bruke de neste timene på å SLAPPE AV. Jeg er så glad for at jeg knipset en god del bloggbilder i går for jeg tror jammen ikke at jeg orker tanken på å ta et eneste bilde i dag. Alt jeg skal gjøre er å finne sengen, drikke te og bli frisk.

Ønsker dere en deilig lørdag! Nyt finværet dere som har det. <3

Beautiful spring nails

Nå, hva synes dere om resultatet? Jeg er så happy med valg av både farge, form og den lille ekstra detaljen på høyre ringfinger! Det ble bare så VÅR <3 Denne gang gikk jeg for en litt kortere variant. Ettersom neglene sitter på i fire og fem uker, vil jeg heller at de skal få vokse seg litt lengre med tiden. Så slipper jeg å ha meterlange negler mot slutten. <3

Anita på minste auds har nok en gang gjort en glimrende jobb. Tusen takk for hjelpen! Har dere lyst til å stelle neglene deres hos denne damen så kan dere ringe og booke en time på dette nummeret: 38024700. Nå er jeg klar for å feire enda en 22års dag! Bestis nummer 2 har tatt seg fri fra studiene sine i Danmark for å feire på skikkelig vis med de aller beste jentene! Det blir en rolig, alkoholfri kveld med god mat, fine folk, gaveåpning, skravling og kanskje litt synging? Jeg tror ikke jeg skal slippe løs min hese stemme, men kjenner jeg jentene mine rett så får de gitt Andrea en kvalitets-bursdagssang uten min hjelp også.

Jonas: Hvorfor er det sånn hekseform på de?
Marthe: Det kalles stiletto negler og jeg vil ha dem sånn.
Jonas: Oookei.. Er det normalt?
Marthe: Ja, hvis du heter Rihanna Fenty, Angeliga Blick eller Marthe Borge så!

Åh, som jeg har gledet meg til denne fredagskvelden!
Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen.. GOD HELG! <3

              Mine negler er sponset