Don’t miss the boat!
Endelig fikk jeg kommet meg ut på havet! Årets første båttur dere! Å, for en fantastisk dag. Gjett om jeg er glad jeg klarte å løsrive meg fra sengen for å bli med i dag tidlig. Jeg var så trøtt at jeg nesten ikke kom meg opp da alarmen ringte, og da jeg først var på plass i byen oppdaget jeg at jeg var der en time før tiden. Haha, typisk meg.. Heldigvis bor bloggbabe, aka Kim Kardashian, aka
Kristina Andersen i byen, så da bestemte jeg meg for å kjøpe med oss noe frokost fra Joe & the Juice og ta det med til hennes crib. <3

Der satte vi og nøt oss mens vi skravlet og lo, og da klokken slo 11.00 sto Stian utenfor med baderingen og sin amerikanske kamerat. Hele fire timer var vi ute på havet, og fy søren så deilig! Vi kjørte til bystranda, så på forberedelsene til Palmesus, dro på fiskebrygga, solte oss, og kjørte til Tømmerstø brygge for litt snacks og en tissepause. Enda flere av Stians kamerater kom ombord og Kristina og jeg var plutselig på tur med guttaboys. What a day! Jeg manglet bare min kjære, men så fort han har ferie skal han nok bli med på båttur han også <3

You, Me & the Sea <3 Måtte det bli mange flere sommerdager som denne!

Takk for noen supre tirsdagstimer! <3

Antrekk – 300615


Hurra! Jeg fikk tatt i bruk den ene, nye kjolen allerede i dag! Stian inviterte
Kristina og meg med på båttur denne tirsdagen, så klokken 11.00 i dag tidlig, sto vi klare på fiskebrygga for noen timer på havet. Jeg har knipset en hau av bilder, så mer om det skal jeg fortelle dere om litt senere i dag. Nå tenkte jeg først og fremst bare å vise frem denne søte, lille kjolen! Ikke akkurat et passende antrekk for båttur, men jeg kunne ikke dy meg når jeg visste det ville være muligheter for å få knipset noen fine bilder. <3 Jeg synes den sitter så fint på!

Planen nå er å få unnagjort litt arbeid, hente en pakke på posten, ta ukens stor-rengjøring og hive meg i dusjen for å spyle av litt saltvann! Daniel kommer på sleepover om bare noen timer, så da skal alt være på stell her i heimen <3 Vi begynner å kjenne hverandre godt, men ikke godt at han får se hvor rotete jeg egentlig har det her.. Eller, rot og rot.. Vi snakker klær all over the place, men når ble liksom klær rot?!

Hehe, kjolen er altså fra Kouture. Det er den samme som jeg viste dere i gårsdagens siste post! Hope you like it. -Så håper jeg selvfølgelig dere har hatt en bra dag så langt? Nyt ferien dere som har den!

Her er ihvertfall sommeren i full blomst <3

Two new Kouture dresses

Åh, nå er jeg greit fornøyd! Litt trøtt i trynet, men veldig glad etter å ha hatt en super, liten dagstur til hovedstaden. <3 Møtet mitt gikk strålende, og da både møte og lunch med nye, fine mennesker var overstått, tok jeg meg en runde i Karl Johan. Jeg hadde hele seks timer til flyet mitt gikk hjem, så tre av dem tilbrakte jeg traskende rundt i butikker som vi ikke har hjemme i sør. -Som foreksempel Zara, og denne kjolebutikken “Kouture”, som begge skulle vise seg å ha megasalg. 500 kroner betalte jeg for disse lekre sakene under her.

Begge kjoler var på 70% og satte virkelig som støpt! Det er akkurat som disse kjolene bare former seg etter kroppen som hopper i dem. Elsk! Flere innkjøp ble det ikke denne gang, men nå vet jeg hvilken kjolebutikk jeg skal sette føttene mine i under neste visit! Denne blå ble kanskje min nye favoritt i hele samlingen. Jeg har aldri helt funnet ut hvilken farge som “er min”. Dere vet hva jeg mener.. Den fargen som man får en slags ekstra liten glød i! Vel, da jeg tok på meg denne var det akkurat som at alt bare klaffet. Øynene ble plutselig superblå og alt.. Ja, rett og slett klaffet! Hihi, det var aldri noen tvil om at den skulle bli med hjem. <3

Hva synes dere? Gleder meg til å vise dere dem på!

Sleep tight! Nå skriker øynene mine etter litt søvn <3

Ukesmeny ala Borge

God morgen! Nå sitter jeg på Gardermoen og oppdaterer dere jeg! Alarmen sto på 05.00 i dag tidlig, og en halvtime senere sto Daniel utenfor, klar for å kjøre meg til flyplassen. Han begynte like godt på jobb halvannen time før han. What a man <3 Møtet mitt starter ikke før klokken 10.00 så nå nyter jeg en cæsarsalat til frokost mens jeg får unnagjort litt arbeid. Tenkte jeg skulle dele en ukesmeny med dere denne mandagen! Det finnes vel noen der ute som trenger inspirasjon før ukens store middagshandel? Her kommer den!

Mandag: Baconsurret kylling med spinatrisotto og tomatsalat. Det er så enkelt å lage god mat! Denne retten smaker bedre enn mye av det jeg får servert på restaurant, og dette er laget på 20 små minutt!

Tirsdag: Pasta med torsk, paprikasaus og chorizopølse. Vil du gjøre det enda litt lettere så kan du erstatte chorizopølsetoppingen med litt stekte baconterninger. Det er minst like godt til denne torskereten!

Onsdag: Hjemmelaget pai med skinke, fetaost, paprika og brokkoli. Denne paien med litt fuccacia brød og en frisk salat… Mmm! Bare husk å ikke oversmøre paiformen. Da har deigen rundt på kantene fort for å falle sammen. Det gjør jo ingenting på smakens skyld, men det er litt synd for rettens utseende.

Torsdag: Laks med mangosalat og pepperrotkrem. En lett, frisk og deilig sommerrett, som kanskje smaker enda bedre om du nyter den utendørs. Ingenting er som grillet laks! Ihvertfall ikke i juli måned <3

Fredag: Tagliatelle med rød pesto, parmesan, parmaskinke og bakte cherrytomater. Pastaen behøver 4 minutt i gryta, og pestoen lager du ved å mose alle ingrediensene i en bolle 30 sekund. Vips der har du middagen din.

Lørdag: Lørdagspizza med nacho og tacokjøttdeig. Oppskrift på en supergod, hjemmelaget guacomole ligger også i dette middagsinnlegget. Her snakker vi en diger familiepizza med store skorper og tykk bunn.

Søndag: Gulrotsuppe med ingefær og sei. Min favorittsuppe, etter tomatsuppen. Hihi! Ingenting slår tomatsuppe. Ikke engang ferdigpose-varianten. -Men denne gulrotsuppen får en god 2. plass <3

Håper dette gjorde underverker for matlysten!

Klikk på bildene for å komme til oppskriftene <3

Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Jeg har lyst til å gjøre som jeg pleier, og bare remse opp hele uken dag for dag, for den har virkelig vært upåklagelig. -MEN skal jeg for en gangs skyld velge ut èn episode, så sier jeg denne gang onsdagen. Daniels burdag! Vi spise en helt super middag sammen, Daniel åpnet gaver og skravla gikk som vanlig i ett, helt til klokken nærmet seg midnatt. <3 Jeg digger den mannen, og all tid jeg får med ham.

Ukens latter… Hele dagen Kristine og jeg hadde i dyreparken fredag. Åh, jeg har ikke ledd så hardt på lenge.. Vi hadde bare en heltopp, gjennomført Marthe og Kristine-dag med skalldyr, sleepover og det hele. <3

Meg: Kristine, vil du ta et bilde av meg og lamaen?

*Leser på “visste du at” skiltet..*

Meg: Æsj, NEI! Denne spytter jo!!

Ellers må jeg si timene med hundene. Herlighet, så morsomme de dyrene til Andrea er. Jeg ler meg ihjel når bloggbildene skal tas og hundene sitter og poserer bedre enn meg.

Ukens gullkorn… Denne uken tar jeg med noen deilige gullkorn fra min kjæreste bestemor. Det følger en del bekymringer med å bo tre timer unna sitt eneste barnebarn. Jeg ler og ler og ler av den herlige dama <3

Bestemor: Hvor er du???

Meg: Hjemme med Daniel?

Bestemor: Puh! Leste akkurat at det var en dykkerulykke i Kristiansand.

Meg: ….. Hehe! Nei, jeg bestemte meg ikke for å prøve dykking i dag heller.

Bestemor: Man vet aldri med deg. Du er høyt og lavt hele tiden!

-Og etter mitt lille fly-stunt forrige uke…

Bestemor: Er du landet og i live?

Meg: Jada bestemor. Alt gikk fint!

Bestemor: For jeg leste i avisen at det var funnet lik i havet etter en båtulykke i dag!

Meg: Men det ville jo ha vært en flyulykke i tilfellet?

Bestemor: Ja, men det kunne jo hende at de tok feil…

Ukens innkjøp… Jeg tror jeg vil si mine seks nye pocketbøker jeg! Innlegget med en liten omtale om hver av dem finner dere HER. Jeg er allerede halvveis i den ene boken, og elsker den!

Ukens bilde… Hehehe.. Det må bli et av de glimrende blinkskuddene som ble tatt i går.. Daniel skulle spille gitar på leggen min, men bildet sier mer om min stramme hamstring. Må helt klart tøye mer.

Ukens cravings… Pai! Pai med en god salat har stått på hjernen min hele uken. Tirsdag ble jeg nødt til å lage meg en hjemmelaget variant som jeg også delte oppskriften av på bloggen. Mmm!

Ukens sang… Play my drum av Sandra Lyng. Det er visst bare jeg som liker denne sangen? Hver gang den kommer på radio hviner jeg av glede, mens medmenneskene rundt meg sukker og stønner. Hva i all verden?! Den er jo helt rå. Good for you av Selena Gomez har også gått en hel del ganger på repeat denne uken.

Åå <3 Jeg digger bestemor..

It’s Party Time!

Haha! Hjelpe meg.. Det er ikke så vanskelig å forstå at formen er udugelig når jeg ser tilbake på bildene som ble knipset i går. Daniel og jeg har ledd i flere timer nå, og 2/3 av bildene er alt annet enn egnet for bloggen. Heh! Vi hadde det ihvertfall moro! Ingenting å si på det! Først klokken 14.00 kom vi oss opp fra sengen i dag, og tre paracet senere verker hodene våre fremdeles. I skrivende stund sitter vi og trykker i oss pizzabakeren mens vi ligger som slakt i hvert vårt sofahjørne. Himmel, nå MÅ det bli en stund til neste fest. <3

Et lite bildedryss fra gårsdagen kommer her! Nå må jeg snart se å komme meg hjemover, rydde litt i heimen og gjøre meg klar for morgendagen. Jeg tar første fly til Oslo klokken 06.30 i morgen tidlig, for et spennende møte, og forhåpentligvis signering av kontrakt. Wæææ, jeg gleder meg sånn til å fortelle dere om dette, men det må altså vente til onsdag! <3 Håper det står bra til med dere? Fikk dere en fin lørdagskveld? Nå ble det en forsinket første-update på dere, men bedre sent enn aldri! En ny runde av “uken som gikk” kommer også litt senere. Stay tuned!

S.A.T.U.R.D.A.Y

Hei og hå! Har dere hatt en bra lørdag så langt? Disse turtelduene har ihvertfall hatt det helt topp! Vi lå og plasket i bassenget på spa-avdelingen i en halv times tid før massørene kom og hentet oss for vår 50 minutters duo-massasje. Himmel, så digg! Disse minuttene går aaalt for fort. Jeg fikk en akkurat passe hard behandling, mens Daniel ble knadd ihjel. Hoho, den støle kroppen hans trengte mer enn litt aromaterapi!

En time senere satte vi i utsiktsrommet på Aquarama og spiste en deilig, liten tapastallerken før vi dro hjem til Daniel hvor jeg sitter og oppdaterer dere litt! Planen var egentlig å ta en rolig lørdagkveld, men nå er vi jo blitt så opplagte at en bytur frister mer, så så fort dere er oppdatert med litt klissebilder, skal jeg hoppe i dusjen, spyle av meg litt massasjeolje, og gjøre meg klar for en aldri så liten fest. <3

Kanskje kamera blir med? Vi får sjå!

Vi skrives ihvertfall igjen i morgen <3

TB saturday – July 2014


Hei dere! Nå sitter jeg i Kristines stue og venter på at min kjære skal komme og hente meg. Massasjen er ikke før 14.30, men vi tenkte vi først skulle kose oss litt i disse bassengene som finnes i spa avdelingen på aquarama! Under og over her får dere et lite bildedryss fra antrekkene jeg publiserte i juli 2014. Tenk at det er et helt år siden disse bildene ble tatt! Det føles jo som i går! Har dere et favorittantrekk så fortell meg gjerne hvilket det er. Antrekket med den grønne kjolen under her er helt klart mitt! Vel, sammen med den rosa knelange, stramme over. Ah, jeg skulle betalt mye for å få den tilbake! Dette var et av de mange nyinnkjøpte plaggene jeg mistet i kofferten på vei hjem fra Costa Rica i fjor. Hehe, tror aldri jeg kommer helt over det.

Ha en toppers lørdag kjære dere! <3

Oh well.. The pig and I

What a day! Vi har hatt en helt fantastisk dag med god mat, sukkerspinn, en hau av karuseller, og titting på dyr. Altså, av alle arter jeg har hilst på i dag, ble grisen over her min absolutte favoritt. Bare se så gode venner vi ble! Han kom nærmest løpende da jeg ropte på han og la seg pladask på magen rett foran føttene mine. Åh, gjett om jeg smeltet <3 Trenger ikke løver eller sjiraffer jeg.. Bare gi meg en park med griser i.

Vel, og esler… Helledussen, så nusselig!

Det første vi gjorde var å trykke i oss en hamburger, og etter litt trasking i “Afrika” bestemte vi oss for å kjøre denne tømmerrenna.. Altså, Kristine og jeg hylte som to hysteriske barn og da galskapen endelig var over, lo vi så tårene trillet.. Hjelpe meg, disse karusellgreiene blir bare morsommere og morsommere jo eldre man blir.. Ja, jeg setter pengene mine på at ingen hadde det gøyere enn Kristine og jeg i karusellene denne fredagen.

Vi forlot ikke parken før det ble stengetid, og da var det bare å dra rett til Kristine for reker og skalldyr. Nå sitter vi sprikkmette i sofaen og koser med puseungene, og så fort dere er oppdatert skal det snurres en film! Eller muligens bare noen episoder av Orange is the new black? Hihi, bestis er jo like avhengig som meg! <3

For en super dag med en super jente! Vel, og et supert sukkerspinn!

Håper dere har fått en like bra start på helgen. <3

Let the weekend begin!

God morgen, og god HELG! Her sitter jeg, glad og fornøyd etter å ha trykket i meg fredagens “bowl of breakfast”. En skål full av musli crunch, vaniljeyoughurt, jodbær, blåbær, druer og banan. Det kan umulig ha vært sunt, for den musli crunchen smakte søtere enn søtest, men det var ihvertfall godt! Magen er fylt, baggen er pakket og hunden er levert, så om en times tid tipper jeg vi er på vei til Norges kuleste dyrepark. Wihuu! Jeg er så klar for en fredag fylt med latter og moro! I dag skal altså Marthe og Kristine ut på nye eventyr <3

-Nyeste utgave av Det Nye har jeg også fått slukt til fredagsbrekkien! Daniel kom og hentet meg i sin splitter nye Golf i går kveld, kjørte meg på butikken så jeg fikk gjort mine ærend, og tok en is for å feire hans nyeste innkjøp. Hihi, litt av en bursdagsgave til seg selv! Det er fare for at det blir noen roadtrips i den fremover <3

Jeg får komme meg på badet og gjøre siste finpuss på maska! Viktig å ta seg godt ut for sjiraffene! Ville bare ønske dere en fin start på helgen! Kanskje det er flere som skal tilbringe fredagen i dyreparken?

Kamera blir med på fredagens eventyr!

Vi sees igjen litt senere <3