@marthekborge

Wæææ! Det er første søndag i advent og jeg har ikke engang adventslysene på plass! Noe så uhyggelig! Heldigvis har jeg klart å tigge til meg Kristines bil til juletreshoppingen i morgen. Jeg har fått unnagjort litt seriøs husvask denne søndagen, så nå er leiligheten shinet og klar for å pyntes til desember måned. Ah, så koselig det skal bli. Når alt av møter og ærend er unnagjort i morgen kveld, kommer Kristine og jeg til å kjøre julemusikk på full guffe mens vi pynter treet mitt! Hihi, like før jeg dauer av min egen entusiasme. Kanskje vi rett og slett blir nødt til å bake årets første julekaker også? Hvorfor ikke? Vel jo det stemmer… Fordi kjøkkenet mitt nå er strøkent, og jeg ikke orker å bruke enda en kveld på å skrubbe det. Når jeg baker, har melet fort for å sette seg både langs vegger og tak.

Koselig skal det bli uansett! Adventslys må jeg også se og få kjøpt meg i morgen. Herlighet, jeg kommer til å tilbringe hele dagen i sentrum denne mandagen. Jeg har et møte med Geir, en lunch med Kristina, en fotografjobb i en butikk, og så juletre/adventslys-shopping på planen! Ah, så kan jeg ikke vente med å få tatt bilder av julestuen min til dere! Fy så fint det skal bli her i heimen. <3

Har dere hatt en fin første søndag i advent? Jeg har ingen spennende bilder på lur i dag, så her får dere mine siste instaoppdateringer istedet! Den pastellblå kosedressen min har nå fått komme på, og Bella og jeg ler oss ihjel av Bridget Jones på Tv3. (Ihvertfall jeg). Jeg blir visst aldri lei av de filmene. Boken “Den ene pluss en” har jeg også klart å lese 200 sider i, så nå er det bare litt over 200 igjen. Huff, jeg gruer meg jeg! Hvorfor kan ikke disse romanene vare litt lengre? Noen historier skulle bare aldri hatt noen slutt.

Sov godt og drøm søtt dere. Tenk i morgen tidlig er det desember!
Følg meg gjerne på instagram: @marthekborge

New in – Reebok fra IndividuHeldige meg ble møtt med pakke fra Individu på trening i går! Magnus hadde valgt ut en singlet, en tights og en sportsbh i merket “Reebok”, og jeg kan ikke annet enn å si meg strålende fornøyd! Herlighet for noen freshe farger! Tusen tusen takk til Individu som har gitt treningsgarderoben vår en liten oppfriskning! Ettersom det er Black Friday superweekend, har nettbutikken 20-90% på alle varer i hele dag, så skulle dere få lyst til å klikke hjem akkurat samme plagg som jeg trener i her, kan det være lurt å gjøre det i dag!Så slik ble også Borge bitt av Reebokbasillen.. Har dere sett så kul sportsbh? Treningstightsen jeg går i her er også splitter ny og i et kjempedeilig stoff! Den koster vanligvis 549, men er nå på tilbud til 329kr HER. Singletten koster nå 210 kroner HER, og sportsbhen sparer dere 120 kroner på om dere handler den HER i dag. Jeg vet at flere av dere fast handler på Individu selv, så nå må jeg bare si ifra! Jula nærmer seg og treningstøy passer ypperlig som gave under juletreet! 

Ukens første og eneste crossfit-økt fant sted i garasjen i går formiddag, og da bestemte Magnus seg like godt for å hive seg på! Vi var garasjens siste besøkende og satte sammen en økt bestående av 5 backsquats, 11 hand stand push ups, og 11 toes to rings hvert 3 minutt i 21 minutt. Jeg synes det er så gøy når vi trener sammen! I løpet av de åtte månedene jeg har kjent Magnus, har vi faktisk bare hatt èn økt sammen tidligere. Vanligvis står han jo og heier og hoier på meg for at jeg skal komme meg igjennom det han har skrevet opp på tavla. I går heide vi på hverandre og de 21 minuttene bare fløy forbi! Plutselig var timen over, og det ble tid for å spise energibar, drikke energidrikk og oppdatere hverandre på alt som har hendt den siste uken. Magnus er jo faktisk den eneste ordentlige kompisen jeg har, så jeg må jo høre hvordan det går med han når jeg ikke har trent hos ham på en hel uke!

Det er ikke alltid like lett å få han til å legge treningssnakket på hylla og snakke om det minst så interessante privatlivet, men jeg klarer det som regel til slutt, og da sitter vi der og tøyer mens vi deler dating-historier! Hehehe, akkurat som å være på girlsnight!

Jeg må ha litt av alt jeg. Litt av min daglige dose crossfit, og litt av min daglige dose skravling. Da jeg i går følte jeg hadde fått dosen min av begge deler, oppdaget jeg at det var en hel time til bussen gikk hjem..

Marthe: Det er en hel time til bussen min går.. Vil du kjøre meg hjem?
Magnus: Hvis du rydder hele garasjen. Den skal være strøken.

– Og slik ble jeg satt i arbeid! Det overrasker meg at jeg ikke måtte vaske gulvene også for å få kommet meg hjem!

Nei, jeg tuller. Magnus er bare grei! Bloggen hans finner dere HER. 
Heldiggrisen reiser til Cuba om 13 dager! Arh.. bare LITT misunnelig.
      Klærene er sponset av www.individu.no

U.P.D.A.T.E

ENDELIG! Åh, det føles som år siden sist. Jeg satte av hele lørdagskvelden til å blogge som en helt, men da internett en gang i fem-tiden sluttet å fungere, fikk jeg ikke gjort annet enn å sitte og dra meg i håret. Æsj! Jeg kunne like godt ha blitt med jentene ut, men i stedet så Bella og jeg reprisen av Idol og la oss før midnatt i håp om at nettet var tilbake søndags morgen igjen.

Det var det heldigvis også, men jeg har sikkert ligget og stresset sånn over dette før jeg sovnet i går kveld at jeg hadde tidenes mareritt om Bella. Jeg drømte at hun spiste en skål med muggen tomatsuppe og at hun ble så oppblåst at hun så ut til å kunne sprenge når som helst. Jeg fikk ikke tak i veterinæren, og jeg fikk ikke tak i eieren, så i bunn og grunn lå jeg i natt bare og ventet på at Bella skulle dø mens hun vred seg i smerter. Haha, noe så teit, men likevel forferdelig! Dere kan tro jeg har kost henne ihjel denne morgenen.

Ellers har jeg det bare bra og jeg gleder meg til å oppdatere dere med innlegg igjen! Fredagen bare forsvant til ærend, og en senere lunchdate med Krisinemor. Plutselig var klokken så mye at jeg bare måtte hive meg hjem og gjøre meg klar for kvelden! Da hadde jeg nemlig en middagsdate etterfulgt av kino med en pen gentleman. Hoho. Jeg koste meg som bare det, maten var supergod, vi fikk skravlet i to timer og “Hunger Games” var helt topp! -Bare litt for kort! Er dere ute etter kliss så kan jeg informere om at mister D bare fikk med seg halve filmen ettersom han store deler av innledningen lette etter “kiss me” lovehearts. Hehe, en meeget vellykket kveld.

Håper det står bra til med dere! Nå er det bare å starte på neste post. <3

Antrekk – 271114

Da var tiden kommet for å reise hjem! Jeg sitter mest sannsynlig allerede på toget i dette øyeblikk. Huff, tiden går alt for fort, men heldigvis er det ikke lenge til neste besøk! Det er jo bare 3 uker igjen til jul, og jeg har i år store planer om å reise til Stavanger en hel uke før for å få unnagjort en del av julegaveshoppingen her. Jeg har jo ikke bil, og da kan det bli litt slitsomt å drasse med seg alt av gaver i kofferten! <3 Åh, JEG GLEDER MEG! -Men før den tid skal jeg glede meg over juleforberedelsene hjemme i Kristiansand. På mandag er det 1 desember og da skal treet være i hus! Ellers har jeg både møter, prosjekter, og noen spennende “bloggoppdrag” for de kommende ukene, så nå skal jeg gjøre alt jeg kan for at tiden frem mot jul ikke bare forsvinner fra meg! Den skal N-Y-T-E-S.

Joggebuksene er nå erstattet med et penere reiseantrekk, og her har dere det i et bildedryss! Nå blir det ingen antrekksoppdatering igjen før til mandag! Da har jeg nemlig en lunchdate med Kristina Andersen og det fantastiske kameraet hennes! Gjett om jeg skal utnytte meg av det da. Hihi! Jeg må søren meg se å få tak i et slikt et selv.. På nyåret kanskje? Hva sier du til det Geir?


Bukse fra Vero Moda, Genser fra H&M, Belte fra Gina Tricot, Veske og sko fra Charles & Keith

30 000 kroners kamera? Går det greit for økonomien?
Hehe, håper dere liker antrekket. Vi skrives fra Kristiansand!

Finally reading again!

Slik har jeg tilbrakt store deler av formiddagen! -I joggebukser, strikkegenser, kosesokker og med håret i tutt! Bestefar har nemlig vært på bokforhandleren og kjøpt bok til meg! “Den ene pluss en” av Jojo Moyes, har lenge stått på ønskelisten, og da han gamlefar likevel skulle til byen for noen ærend ba jeg ham kjøpe med litt lesestoff i tillegg. Jeg må jo ha noe å lese på til togturen hjem! Det er så lenge siden jeg har lest noe gøy nå at jeg kjenner jeg nesten ikke kan vente med å få drømt meg bort i denne romantiske romanen.

Jojo Moyes er forfatteren av favorittboken min “Et helt halvt år”, så forventningene til denne er mildt sagt skyhøye! Er det noen av dere som har lest den? Kjenner jeg meg selv rett så har jeg lest den ut i løpet av helgen og da skal dere ikke se bortifra at en bokanmeldelse kommer. <3 Kanskje dere skulle få lyst på boken selv? Da er det jo bare å sette den opp på ønskelisten til jul!

Nå ble det en sen første-update på dere her! Tante kom på overraskelsesbesøk med hjemmelagde pepperkaker til morgenen i dag og da hadde jeg bare lyst til å tilbringe mest mulig tid sammen med henne. Hun fikk riktignok æren av å knipse noen antrekksbilder av meg, men sett bortifra litt bloggfotografering, så har denne dagen så langt bare gått til kos og kvalitetstid med familien. Mine siste timer er blitt godt utnyttet, og nå sitter jeg på toget hjem om to små timer! Herlighet, jeg kan ikke tro at fire dager er gått allerede.

Flere som har lest boken? Er den like bra som Et helt halvt år?

H.A.I.R.I.N.S.P.O


Jeg tenkte bare å dele litt hårinspirasjon med dere denne onsdagskvelden. Jul, julebord og nyttårsaften nærmer seg, og da vil jeg bare minne dere om at det finnes litt hårinspirasjon å hente i kategorien “sminke og hår” her på bloggen! Jeg skal prøve å komme med litt flere steg for steg innlegg av fine oppsetninger før jul, men i mellomtiden må dere gjerne bla litt i sidemargen til høyre her. <3 Det er helt genialt hvor mye man kan få til hjemme på egenhånd! De lekreste “updo’s” lages ofte bare på 5 minutt. Man må bare vite hvordan!

Skulle dere ha noen ønsker til oppskrift på spesielle frisyrer, så ikke vær redde for å hyle ut. Jeg har også fått en rekke spørsmål om jeg kan dele litt flere sminketips med dere, og dette er noe jeg lenge har hatt lyst til å bli flinkere på! Jeg er ingen ekspert, men jeg må si jeg synes det er vanvittig moro å dele eksperimentene mine med dere! Dessuten er det hundre år siden forrige sminkepost!


Nå nærmer det seg Farmen-tid her! Flere som sitter spente i sofaen og heier på Finn Olav i kveld? Hehe. Jeg vet ikke hvorfor jeg plutselig har blitt en slik farmen entusiast. Jeg har egentlig ikke fulgt med i hele høst, men de siste dagene har jeg blitt så oppslukt at jeg vurderer å melde meg på selv til neste sesong. Haha, det skulle tatt seg ut om jeg måtte ta meg bloggfri i flere uker for å delta på Farmen. Hva hadde dere sagt til det? Tror dere jeg ville passet inn i gårdslivet? Jeg tror jeg hadde elsket det! Kuene og meg. <3


Håper dere kan hente litt inspirasjon til julebordsfrisyren her!
Ha en fortsatt fin onsdagskveld alle sammen. <3

Antrekk – 261114

Fy søren så herlige dere er! Arh! Det er en sann fryd å klikke seg inn på blogg.no og gå gjennom kommentarfeltene om dagen. Det er bare gode ord å finne, og det gjør meg så glad! Jeg har ikke fått svart på alt som har tikket inn det siste døgnet, men det skal jeg se å få gjort så fort dere er oppdatert med enda en liten antrekkspost. Jeg liker i grunn ikke å publisere to innlegg under samme kategori rett etter hverandre, men disse antrekksoppdateringene er blitt så sjeldne den siste tiden at det sikkert ikke skader!

Bestefar og jeg har vært ute på shoot nok en gang, og denne gang fikk jeg til og med skryt for å ha kledd meg riktig for årstiden! “Det e isje så bra så långbokser, men du e ihvertfall tedekka”. Hehe, har dere hørt!? *Klapperihendene*


Støvletter fra Bianco, Genser fra Bikbok, Shorts fra H&M, Veske fra Charles & Keith

Jeg koste meg glugg ihjel hos Iselin i går kveld, og i dag har jeg bare planer om å slappe av med bestemor og bestefar. Vi har en farmendate klokken 21.40 i kveld, og før den tid tenker jeg å spise en litt for god middag, ta Bella med på løpetur og skrive litt mer med dere! Høres ikke det ut som en alle tiders onsdag?  Åh, jeg vil ikke hjem i morgen! Jeg har det alt for fint her. Jaja, jeg har heldigvis noen spennende ting på planen når jeg kommer hjem igjen også. Går alt etter planen så får jeg forhåpentligvis et 55 centimeter langt, og fyldig hår igjen fredag morgen, og når det er på plass er jeg klar for date med en pen, ung herremann! Hehehe, jeg vet jeg dreper dere når jeg skriver slikt. Unnskyld <3

Ha en strålende onsdag videre alle sammen!
Nå skal jeg kose meg med kommentarene deres. <3

Antrekk – 251114

Å våkne opp hos bestemor og bestefar er bare det beste i hele verden. Det er en drøm å bli vekket 09.30 om morgenen til pådekket koldtbord.. Ekte bestemorstil med Green gate service, ti tusen forskjellige pålegg, egg, te, juice og oboy. Det blir faktisk ikke bedre. Nå vil jeg bare at pappa, farmor og farfar kommer hjem fra thailand og at det blir jul. Nei, jeg kunne bare blitt her i en hel måned. Det er så mildt og deilig her i Stavanger! Et lite øyeblikk trodde jeg at jeg skulle få ta antrekksbildene i sol denne tirsdagen, men sola kom og forsvant igjen på 30 minutt. Pyttsann! Noen bilder våget vi oss til å ta likevel, og som vanlig har flinke bestefar stått som fotograf.

I kveld tenkte jeg å hive meg på besøk til Iselin! Jeg har invitert meg selv på filmkveld, og nå ser det ut til at jeg får som bestilt. <3 Hehe. Må jo passe på å få truffet alle mine kjære og nære når jeg først er “hjemme”. Ja, jeg kaller det enda hjemme. Jeg har bodd i Kristiansand i 10 år, men Stavanger vil likevel alltid være “hjemme”. Det er her jeg er oppvokst og det er her familien min holder til.

Bestemor, besefar og jeg skal snart snurre opptaket av gårsdagens episode “Jakten på kjærligheten”, men først ville jeg innom for å oppdatere dere litt! Håper dere har det bra. Dere er ihvertfall superflinke på respons om dagen! Det skal dere vite blir satt stor pris på.

Å få respons i form av kommentarer, mail og meldinger er alltid gull. -Eller.. det synes ihvertfall jeg! Bestefar begynner vel ærlig talt å bli gal av den mobilen min. Den lager nemlig ulike lyder hver eneste gang det er aktivitet både på facebook, snapchat eller i mailboksen…

Bestefar: Hadde jeg fått så mange smser, ville jeg skrudd av telefonen og gitt den til frelsesarmeen.


Genser fra Bikbok, Bukse fra ukjent butikk i Chiang Mai, Sko fra Charles & Keith, Belte fra Gina Tricot

Haha, han er ikke lite skjønn heller. <3
Ønsker dere en fin tirsdag videre! Familiekvalitetstid neste.

Post a picture…

Post et bilde der du er deg selv…

Post et bilde av deg fra 2010…

Post et bilde av familien din…

Post et bilde av en person som gjør deg glad…

Post et bilde der du står på ski…

Post et bilde fra en tid du savner…

Sommerferien 2013….

Post et bilde fra en uforglemmelig kveld…

Post et bilde der du har det gøy…

Post et bilde der du ikke har det gøy…

Post et bilde fra en minnesrik fest…

Post et bilde av noen som betyr mer for deg enn de tror…

Post et bilde fra ditt verste ferieminne…

Post et bilde fra ditt beste ferieminne…

Verste og beste ferieminne fikk jeg på en og samme tur! Zimbabwe 2012 <3
Har du lest bloggen så lenge at du husker historiene bak alle disse bildene?Blir du inspirert til å skrive samme type innlegg, legg gjerne igjen en lenke til bloggen din under her!

On our way to Stavanger!

Nå er jeg endelig fremme i Stavanger! Planen var å oppdatere dere fra toget, men der var det selvsagt ingen fungerende nett. 50 minutt forsinket var det også, men jeg skal ikke klage, for jeg har jammen opplevd verre. Det er bare så ubeskrivelig herlig  å være hjemme igjen! Det tror jeg vi er to som synes. Bella hopper rundt som en gal her i håp om at bestemor skal gi henne noe godt.

Det føltes som åtte uker siden forrige besøk, men det er vel ærlig talt bare tre. Hehe! Nei, jeg er så oppslukt i finaleuken på Farmen nå at jeg bare tror jeg må ønske dere en fin kveld og hive meg på sofaen. Jeg får ikke skrevet noe fornuftig likevel når jeg løper frem og tilbake mellom pcen og tven. Hihi, har dere noen farmenfavoritter i år? Jeg heier på gamlefar, Finn Olav jeg! Det ville bare vært så vanvittig velfortjent om han stakk av med seieren etter alt den herremannen har taklet av kamper og utfordringer. <3 

Håper dere har hatt en fin mandag! Her har dere et lite bildedryss fra morgenpakkingen. Det er ikke bare bare å pakke med en klengete hund i hus. Hun skal nemlig aller helst sitte på fanget 24/7.. For en koserotte. Jeg vet ikke om dere så videoen jeg postet på instagram fra togturen hit? Jeg måtte sitte og klappe på henne hele veien til Stavanger og stoppet jeg, la hun hodet i hånda mi for så å dytte den tilbake på kroppen sin. Fy søren så heldig jeg er som har fått låne dette sjarmtrollet helt til jul. <3

Ha en deilig mandagskveld videre! <3
Kanskje det er flere som følger med på farmen?