Uken som gikk…

Ukens beste dag… Nei, denne gang går det faktisk ikke an å velge. Det har vært en hektisk uke med mye flytting, innhandling, montering og planlegging, men det hele har faktisk gått som en lek takket være masse god hjelp fra mine kjære og nære <3 Jeg er så sinnsykt takknemlig for å ha så gode venner rundt meg. Fy søren, så snille de er. Kristine har nesten vært mer hos meg enn hun har vært hjemme de siste dagene, handywoman Andrea kom på besøk tirsdag og lekte elektriker, Cathrine kom på onsdag med middag til oss, og Annika kom i går og var interiørkonsulent for meg, før hun tok meg med på improteatater så vi kunne le og kose oss hele kvelden. Altså, jeg har ikke måttet be om hjelp eller besøk en eneste dag, det er akkurat som om de bare vet når jeg trenger dem og vips så står de på døren min! Jeg.Er.Så.Heldig. Håper jeg får muligheten til å gjøre opp for all denne herlige hjelpen snart <3

Ukens gullkorn… 
Meg:
Skulle ønske jeg hadde vært singel hele livet.
Andrea: Hæ hvorfor det?
Meg: Jo, så hadde jeg vært like handy som deg! Se på deg da! Du er jo til og med selvlært elektriker!
Andrea: Hahaha, takk. Det er det tristeste komplimentet jeg har fått.

Ukens film… Dirty Grandpa med Zac Efron. Herlighet som jeg lo.. -Og grøsset. Kristine og jeg snurret den som søndagsfilm til pizzaen i går og jeg smilte non stop i 90 minutt.. Dere finner den på Viaplay.

Ukens tragikomisk… Fredagskvelden min. Denne helgen var min første i ny leilighet, og som det kjedelige kvinnemenneske jeg er planla jeg en rolig helg alene hjemme med masse lesing, filmtitting, og kokkelering av noe god mat.. Vel, det gikk ikke helt som planlagt.

Kristine: Hva er dine planer denne fredagskvelden? 
Marthe: Tenne stearinlys, drikke te, pakke meg inn i tepper og se The Stream!
Kristine: Ja, ikke sant… Du er håpløs! Jeg kommer og henter deg nå. Du blir med oss på byen.

Det er godt venninnene tar ansvar av og til.. Haha! Jeg koste meg glugg med bestis både på vors og byen fredagskvelden, og lørdagen fikk jeg lov til å tilbringe hjemme, men da var hun også på besøk til klokken åtte om kvelden og kom igjen til frokost-tid morgenen etter. Den jenta er bare god som gull. Hun er to år yngre enn meg og likevel føles det som hun er min lille ekstramamma.

– Noen bilder fra vår lille bytur lørdag morgen med lunching og kos – 

Ukens sang… 1. Fine By Me – Sonja 2. Is This The World We Created – Tuva og Mia 3. Cheer Me Up – ARIA

Ukens innkjøp… Hva har jeg ikke gått til innkjøp av denne uken? Jeg føler jeg har vært i enhver interiørbutikk i hele byen. Ny veggpryd har jeg kjøpt, dilldall til soverom, nye lamper til både gulv og tak, og baderomsting.. Gleder meg til få absolutt alt på plass så jeg kan få vist dere hele leiligheten i en videosnutt. Jeg mangler enda noen store og små ting som tv, nye kjøkkenstoler, nytt stueteppe, planter og sjenkpynt, men slikt tar tid å få bestemt seg for. Vil jo så gjerne gjøre leiligheten heeelt perfekt, og til min egen <3

Akkurat nå… Sitter jeg på skolen mellom fire anatomi-forelesninger og oppdaterer dere i pausen! Denne uken starter med to lange skoledager, men så har jeg hele tre hjemme-studie-dager igjen, så det skal bli Skjønt med stor S! Jeg leser like godt her hjemme som på et skolebiblioteket, så onsdag, torsdag og fredag blir jeg nok sittende pal ved stuebordet og dytte nesa dypt ned i anatomiboken. Blir helt matt av tanken på at det bare er halvannen måned igjen til eksamen nå. Herregud som tiden plutselig flyr..

Ukens nedtur… Det må være det forbaska klesskapsprosjektet mitt. Det vil bare ikke gå min vei! Haha, to ganger nå har jeg kjøpt skap-innhold fra Ikea som ikke passet inn i skapenes mål, så nå er gangen min full av buksehengere og stenger som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med. Note to self: Stol på målestokken. Ikke på øyet.

Riktig fin mandag til dere alle! Det er så gøy å se at så mange klikker seg inn her om dagen!

Si hei til mitt nye soverom!

Hei på dere, og riktig god søndag! Ukens siste dag er her, og endelig føler jeg soverommet mitt er klart nok til å kunne vises frem litt ordentlig. Klesskapet er *kremt* enda ikke i orden, men det er rett og slett bare fordi jeg trenger hjelp til å montere noen buksehengere.. Ja, jeg har prøvd selv og gitt opp, så nå går jeg egentlig bare og venter på at 1. Andrea eller 2. En random handyman skal komme og banke på døren min og få det gjort.

Til den tid, får dere nøye dere med denne ene vinkelen.. Nattbordslampene er fra Jotex.no, bildene fra Desenio, og rammene fra Ikea. Ellers så er sengetøy og rosa teppe kjøpt på H&M trend.


Selv uten sengegavl er jeg så fornøyd! Både seng og nattbordskommoder fulgte med leiligheten, så det har jeg ikke engang trengt å gå til innkjøp av. Jeg har også noen matchende pynteputer og et sengeteppe som kan pryde toppen, men jeg syntes egentlig det var finere uten. Nei, her skal jeg sove godt fremover! Elsker at det ble så jentete med en gang de dusrosa lampene kom på plass. De kostet forresten bare 349kr per stykk!

– Nattbordslampe fra Jotex.no –

Har dere husket å stille klokkene deres i dag forresten? Jeg sov i en liten evighet til morgenen i dag, og så kom Kristinemor på overraskelsesbesøk med pizzabakeren i hånda! Altså… you gotta love her! Siden har vi bare skravlet, spist, snurret søndagsfilm og kost oss, og nå får jeg jammen snart Annika på besøk også. Hun må jo og få en omvisning i mitt nye hjem! Kanskje kan hun en ting og to om buksehenger-montering også? Hvem vet.. En ting er ihvertfall helt sikkert og det er at denne uken avsluttes på beste vis <3

Ha en deilig søndagskveld alle sammen!

On my new walls

God lørdagskveld fine dere! Da var det på tide å dele et lite bildedryss av leilighetens nypyntede vegger. Jeg har hatt en riktig så innholdsrik lørdag med både fornuftige og ufornuftige gjøremål, så i dag klager jeg ikke på noe som helst. Kvelden har jeg bare brukt på lesing av pensum, men det er jo spennende det også! Kanskje ikke like spennende som morgenaktivitetene mine, men ihvertfall interessant. Hehe, Kristine og jeg hadde bare den beste formiddagen i byen i dag. Vi trasket rundt i to timer, spiste god lunsj på Herligland, så på gifteringer til henne og mannen, og skravlet om bryllupsplanlegging og jakten på den perfekte kjolen. Gleder meg sånn til å være med henne på prøving at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Kjenner klumpen i halsen bare av tanken på synet av henne.. <3 Åh, nydelige bestis fortjener ingenting dårligere enn det fineste bryllupet noen sinne.

Kontrakt med huseier har jeg også signert i dag, og jammen kom hun ikke på døren med både blomster, kort og innflytningsgave også til meg. Herlighet, så heldig jeg har vært med utleierne mine opp igjennom.. Det skal bli en fryd å bo i samme hus som den herlige familien her. Jeg kjenner faktisk litt til huseieren fra før av også, da hun var distriktsjefen min på Vero Moda i gode, gamledager! Moro å tenke på at jeg noen år senere skulle flytte inn i huset hennes. 

Nå skal jeg få i meg noe mat og hoppe tilbake til pensum igjen! Jeg har enda en hel del igjen å lese på, men det kommer heldigvis en dag i morgen også. Håper dere alle har det bra? -Så håper jeg dere liker min nye veggpryd. Mihi, alle plakatene har jeg kjøpt meg på Desenio.no og alle rammer er fra Ikea 🙂

– Kjøkkenplakater fra Desenio –

Spør hvis dere lurer på noe <3 Ellers må dere ha en fortsatt fin lørdag!

– Thursday Snapshots –

God morgen, og riktig god HELG! Denne posten skulle egentlig ha vært publisert i går, men Nettavisen hadde som mange av dere fikk med dere strømbrudd nesten hele gårsdagen, så i går fikk vi bloggere oss en ufrivillig fridag gitt! Jaja, heldigvis er det ikke ofte vi har trøbbel med det tekniske på huset.

Tenk at det virkelig er lørdag alt? Jeg føler jeg har hatt helg de siste tre dagene allerede ettersom jeg bare har hatt flytting og hjemmestudier på tapeten. Skal dere ut på noe spennende i dag? Kanskje noen av dere skal ut på halloweenfest senere? Jeg har ærlig talt bare én ting på min plan, og det er lesing og mer lesing. Vel, og en oppløftende lunsjdate med bestis! Kristinemor kommer på besøk litt senere i dag, og da tar vi turen til byen for en bedre lunsj spist ute på restaurant. Det blir kos! <3
Cathrine og jeg koste oss forresten også sånn hos meg torsdag kveld. Lagde simpel tortellini-middag og spiste oss sprikkmette mens vi skravlet i vei om alt og ingenting. Jeg har enda ikke fått tv i hus, men jeg kjenner det faktisk ikke gjør noenting. Det er jo så mye hyggeligere med besøk når vi kan sitte og prate i stedet for å glane på en skjerm! Jeg må selvfølgelig ha en i hus etterhvert, men det kan jeg heller stresse med til neste uke 🙂

Håper det står bra til med dere alle. Fredagen min gikk til læring av kateterisering, møte med Geir, henting av pakker og en real fredagsfest, så i dag ser jeg frem til en roligere lørdag med studier, sofakos, tykke tepper og noe hyggelig på sumo! Vi skrives mer senere i dag, med litt mer interiør. Jeg fikk nemlig på plass mine nye stue og kjøkkenbilder i går ettermiddag, og det Ble.Så.Bra! 

– This weeks big cravings – 

Mihi, gleder meg til å vise dere <3 

Første døgn i nytt hjem!

Vet dere hva? Nå har jeg sånn ca tilbrakt nøyaktig et døgn i ny leilighet, og hold dere fast: Jeg stortrives! Ja, det er helt sant bestemor! Kristinemor kom og hentet meg i går ettermiddag, tok meg med på Rema 1000 for Storhandling med stor S, og så dro vi hjem til meg, pakket alt på plass, og lagde den første middagen på splitter nytt kjøkken. Herlighet så koselig det var. En times tid senere sto også Andrea utenfor døren min, klar for å hjelpe meg med hva enn jeg trengte henne til. Jeg er jo så lite handy av meg at det er helt pinlig, og da er det jammen godt å ha venninner som har vært hakket mer opptatt av å lære seg møbelmontering og elektronikk! Altså, på bare noen minutter hadde hun både gjort klart klesskapet mitt og hengt opp ny diamant-taklampe! JAY!

Natten i nytt hjem gikk også overraskende fint, og i dag var det Cathrine som fikk i oppgave å ta meg med på Ikea for en aller siste gang. De gode jentene mine altså <3 Jeg måtte ha noe ny innmat til garderobeskapene, og noen sorte bilderammer til plakatene som kommer i morgen, så nå er mer eller mindre alt på stell! Resten av kvelden skal Cath og jeg bare bruke på å lage oss litt deilig mat, og så skal jeg hoppe i bingen, for i morgen venter en lang dag med både skole, møte med Geir, møte med huseier og henting av pakker. Spennende!

Tenkte bare jeg skulle titte innom og oppdatere dere litt på livet, samt vise dere mitt nyinnkjøpte stuebord. Jeg var alvorlig talt på hver eneste fancy møbelbutikk i Kristiansand by på tirsdag, på jakt etter et passende bord, men det var først da jeg bestemte meg for å ta en siste svipptur innom Ikea jeg fikk øye på noe jeg faktisk likte. De hadde akkurat fått inn en ny morsom liten sak av et oppbevaringsbord i hvit, og det passet bare så godt inn i den lille stuen min at jeg ikke kunne annet enn å dra det med hjem.

Var det ikke litt søtt da? Syntes det var finere enn mange av bordene til både 3000 og 4000 på Bohus. 498kr tror jeg at jeg betalte. Hah! Sofa og teppe her fulgte med leiligheten så det har jeg ikke valgt selv, men sofaen minner fryktelig om den jeg hadde da jeg bodde på Tømmerstø, så jeg lurer meg på om det er den som gjør at jeg føler meg så “hjemme” her allerede <3 Hihi, tror jeg skal få en riktig så fin start på mitt nye kapittel her jeg.

Diamantlampen er forresten fra Skeidar! Den er faktisk på tilbud nå til 599kr <3

What not to do after a break up

Jeg lovte dere en spalte med “What not to do”, og denne gang har jeg skrevet ei litta liste for alle nysingle der ute! Hoho, håper du leser gjennom disse punktene og tenker “nope, ingen av ordene traff meg”. Gjør du det så er jeg sikker på at du takler din nye sivilstatus helt glimrende. Gjør du det ikke, så har du kanskje en ting og to å jobbe med før du hiver deg ut på neste dating-prosjekt. Triste dager er i mange tilfeller uunngåelige etter et brudd, men det er ihvertfall noen valg du kan ta for å gjøre situasjonen litt enklere å takle.

– 10 ting du ikke vil gjøre etter et brudd –
1.
Mimre tilbake til de dager hvor dere svevde på skyer og livet var en lek. Hva er vitsen? Alle svever på skyer i begynnelsen. Gjør deg heller den tjenesten å komme deg videre. Hvordan hadde dere det de siste månedene før det ble slutt? Tenk på alt som var galt hvis du i det hele tatt skal bruke tiden din på å tenke på eksen. Noen kvelder kommer savnet til å komme snikende innover deg, men ikke glem at det faktisk er en grunn til at det ble som det ble. Fokuser på det som gjorde at det ikke fungerte, og prøv heller å glede deg over de positive sidene som følger med din nye sivilstatus. Alt ligger i hodet, og med riktig innstilling tror jeg man kan takle alt.

2. Ta opp igjen kontakten med andre gamle flammer. Hallo i luken. Havet er gigantisk, og det er mer enn nok fisk å ta av. Er det bare en bekreftelse du søker så gjør det i det minste hos en ny makrell. Det er egoistisk å ta opp igjen flørten med en eks du kanskje ikke engang bryr deg om, bare for å få h*n til å føle deg bedre.

3. Ikke bedriv telefonterrorisering. Tok han ikke telefonen første gang? Vel, da har han et stykk ubesvart anrop i loggen sin. Han behøver ikke syv av dem for å bestemme seg for om han skal ringe opp eller bare gi blanke f*en. Klarer du ikke å la være å ringe eksen din på fylla? 1. Kanskje du ikke er klar for fylla riktig enda? 2. Legg mobilen igjen hjemme. Det skal aldri være nødvendig å trygle om noens kjærlighet. Ikke utsett deg selv for den ydmykende følelsen for så å kanskje bli avvist, og såret dobbelt så hardt.

4. Ikke bruk krefter på stalking. Ikke klikk deg inn på facebook-profilen hans i håp om å finne ut hva han har gjort det siste døgnet. Ikke analyser ethvert bilde han måtte legge ut på instagram. Hva tror du at du vil få ut av det? Kanskje har han en lørdagskveld lagt ut videosnutter på snapchat hvor jentene strømmer rundt han? Vil det gjøre deg glad å se? Hvis svaret er nei, bare dropp det! Så enkelt er det faktisk å føle seg hundre ganger bedre. Konsentrer deg om deg selv og de som måtte strømme rundt deg du.

5. Ikke bli besatt av hans nye eventuelle kjæreste. Kom an.. Ikke vær hun som sender venneforespørsel til eksens nye frøken i håp om å få snoket litt på profilen hennes også. Du har garantert viktigere ting å foreta deg.

6. Ikke vær redd for å være alene. Lær deg å sette pris på lørdager hjemme alene i sofaen. KOS deg med din nye, frie hverdag. Det er så sunt med litt me-time i blant! Ikke vær desperat etter å finne deg en date bare fordi venninnene ikke kan besøke deg en helg. Det går helt fint å slappe av i eget selskap også.

7. Ikke miste fokus på studier og det som faktisk betyr noe. I det store og hele har sivilstatusen din fryktelig liten betydning. Du må gjerne nyte det spennende nye livet ditt som singel, men ikke la festlighetene og tindringen sluke opp all tid som burde ha gått til skole, jobb og kvalitetsstund med familie.

8. Ikke senke standarden. Hvis du vet hva du vil ha. Tvihold på det, og ikke gå for noe som er dårligere. Det er ikke sikkert at du finner noe bra med en gang, men uansett hvor mange måneder som måtte gå.. Ikke fall i en dum tusseladds felle eller velg det nest beste. Du skal leve et helt liv med denne personen. “Helt greit” er ikke bra nok. Du skal gå for sjelevennen din, og det skal kjennes fantastisk langt inne i kroppen i en lang, lang stund. 

9. Aldri miste selvtilliten. Det er helt normalt å føle seg litt usikker i perioden etter et brudd, stille spørsmål til hva som gikk galt, og søke bekreftelse hos nye. -Men ikke la det gå over stokk og stein. Om du ikke klarer å gjøre det selv, så omgås gode venner og familie som kan minne deg på hvor bra du faktisk er. Det var ikke nødvendigvis noe feil med noen av dere bare fordi dere ikke passet sammen. Ikke ta på deg noe skyld for det, eller prøv å forandre deg for at det skal fungere bedre neste gang. Du er helt super akkurat som du er, og jeg skal banne på at det finnes noen som utfyller akkurat deg og din personlighet et sted der ute. H*n treffer du på når du minst venter det.

10. Og helt til slutt: Ikke ha dårlig samvittighet for å dra på en date når du er klar for det. Drit i om det er to uker eller åtte måneder siden forholdet tok slutt. Så lenge du kjenner deg klar, så spiller tiden ingen rolle. -Men litt respekt skader ingen. Kanskje har du en eks som sitter og stalker mystorien din på lørdagskvelden.. Vær snille med hverandre og vis hensyn så ordner det seg for alt og alle <3

Det var 10 av Marthes leveregler! Ha en superduper torsdag.
Vi sees igjen her litt senere i dag, med update fra mitt nye hjem!

Sneak peek of my new home

God morgen alle sammen! Jeg skulle gjerne ha sagt “fra nytt hjem”, men det ble nok en siste natt hos Daniel på meg i går. Alt det viktigste er egentlig på plass, men uten verken mat i kjøleskapet eller tv/radio til å lage litt støy for meg føltes det bare så innmari stille og ensomt der borte i går kveld. Heh! I dag derimot flytter jeg inn for godt, og det føles faktisk bra! Bestis kommer og henter meg for å ta meg med på en real handlerunde i ettermiddag så jeg kan få fylt opp kjøleskap og ryddet på plass siste rest av klær. Det skal bli så fint og hjemmekoselig at <3

Det har tikket inn en del spørsmål rundt mitt nye hjem allerede, så jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om det med en gang jeg! Den nye leiligheten jeg skal bo i ligger altså på Justneshalvøya i Kristiansand og er på 49 kvadrat. -En størrelse jeg synes er helt perfekt for lille meg. Jeg har jo bodd på både 75 og 95 kvadrat tidligere, men da har vi vært to, og ettersom planen min nå er å bare være én en god stund fremover vil jeg ikke ha så mye mer plass. Det blir liksom så mye varmere og hjemmekoselig når plassen er litt mindre. Hehe, jeg har ihvertfall fått for meg det.. Ellers har jeg en superfin liten hage med en spisegruppe inkludert, så her skal jeg kose meg masse når varmen kommer tilbake. Lage uteområdet til mitt eget, pynte og dulle.

En sniktitt på prosjekt-soverom! Elsker at gulvene er lyse, og at soverommet har plass til både garderobe, kommoder og vel ja alt jeg trenger. Her skal det bli både verdens koseligste sovested og walk in. -Bare gi meg to dager til. Hihi. Jeg bestilte noen råkule, matchende nattbordslamper på nett i går, så de kommer vel i posten innen fredag tenker jeg. Ellers har jeg klikket hjem 10 nye bilder fra Desinio til stue og kjøkken, så dette blir bra!

Jeg har alt jeg trenger her. Bad, en god og romslig gang, stue og kjøkken med hyller, spisebord, stuesjenk, og sofa inkludert, soverom og denne fine, lille hagen utenfor stuevinduet. Like i nærheten skal det også være supre turomgivelser, så her gleder jeg meg masse til å traske rundt med bestis og hundene i helgene. Det er kanskje det jeg har savnet mest etter at jeg flyttet fra tømmerstø med skogen like utenfor døren. Jeg har aldri vært noen byjente, og blir det nok heller aldri. Trives best med buss-avstand til shopping og gåavstand til trær jeg da.

Jeg var i omtrent hver eneste interiørbutikk i Kristiansand i går og fant nesten ingenting, så hele gårskvelden brukte jeg på å titte på interiør på nett. Utvalget er så dårlig i denne byen! Eller så er det jeg som er kresen. Ikke vet jeg. Et stuebord ble ihvertfall med hjem, og det skal jeg knipse til dere i morgen <3

Gleder meg sånn til å vise dere mitt nye, lille sted når det er helt ferdig. Det er så mye hyggeligere å vise det frem når jeg har fått satt mitt eget preg på det. I dag skal det handles inn en ny taklampe, og så skal jeg se å få solgt unna litt kontor og kommoder som står igjen hos Daniel. Ellers må jeg se og få lest litt anatomi og denne onsdagen. Hjemme-studie-dager er jo egentlig for nettopp hjemmestudie! Heldigvis har jeg ligget foran timeplanen helt siden andre skoleuke, og har råd til å tape noen få lesetimer til. 

Ønsker dere alle en super lille-lørdag! 
Jeg skal nyte mine siste timer i Daniels leilighet <3

Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… 1. Studiedagene hjemme i leiligheten med hjemmebakt frokost, en kopp kakao og utsikten av tidenes høst-skog utenfor stuevinduet. Kommer til å savne den fine utsikten fra verandaen her sånn! 2. Torsdagskvelden. Da Selini vartet jentene opp med boller og brus og vi spilte bezzerwizzer heele kvelden! 3. Fredagskvelden hos Cathrine. Det var så deilig å bli dullet litt med igjen for så å bli invitert over på årets første julekveld med kakemann, pepperkaker og julebrus <3 Tenk at det snart er juuul dere!

Akkurat nå… Har jeg meg en ørliten pause fra flyttingen. Jeg har fått låne Daniel sin bil helt til fire så jeg skal bare kjøre byen rundt i hele dag, handle inn ting, bære inn ting og flytte over det siste som mangler: *Dypt sukk* Klærene mine… Hehe, nå kan jeg angre på at jeg har vært shoppingfrelst et helt liv. Kanskje jeg til og med får fylt kjøleskapet til kvelden, så jeg kan overnatte på justneshalvøya for aller første gang? Åh, jeg vet ikke.. Blandede følelser!

Ukens sang… 1. Kygo – Carry Me ft. Julia Michaels og 2. Du og jeg – Bakota Remix

Ukens tragikomisk… Av og til føler jeg virkelig at jeg må analysere ethvert bilde jeg publiserer her inne for å slippe unna kommentarer fra lesere som er på hugget etter å finne feil. Det var ikke mer enn 20 minutt etter forrige innlegg ble publisert på facebook det tikket inn meldinger som “Skal du seriøst ha med deg bakepapir?! Snakk om jeg har kjøpt det-holdning”… 1. Hvordan har dere tid og ork til å legge dere opp i noe sånt? 2. Vi har syv pakker bakepapir. Daniel trengte ikke alle. 

Ukens innkjøp… Jeg gikk til innkjøp av noen dritlekre sengetøy fra H&M trend i går! Jeg ble litt “lei” meg av å se på alt rotet som var av esker og kaos i den nye leiligheten sent i går kveld, og tenkte jeg kanskje ville føle meg bedre om ihvertfall én ting var på stell der inne. -Så da dro jeg både på Ikea og på H&M trend bare for å kjøpe inn det jeg behøvde for å få sengen perfekt <3 Den ble supersøt, så i dag er gnisten tilbake, og jeg gleder meg til å forhåpentligvis få på plass nytt stuebord, og innredet garderobeskap også!

Ukens serie… Det er to norske tvserier jeg har forelsket meg i den siste tiden og det er 1. Line dater Norge og 2. Skam sesong 3… Disse programmene er rett og slett nydelige. Begge går vel på Nrk 1.

Ukens film… 127 hours. På onsdagskvelden dro jeg på besøk til Annika og storkoste meg med henne og kjæresten, og da snurret vi en film som er basert på en sann historie. Filmen handler i korte trekk om en ung herremann av en klatrer som kommer utenfor et uhell på en av utfluktene sine. Han blir sittende fast med armen sin under en diger stein langt nede i en fjellsprekk, og må alene kjempe om livet de neste 127 harde timene.

Ukens cravings… Min deilige hjemmelagde chicken bbq pizza med cashewnøtter på! Daniel likte den så godt da jeg lagde oss den på onsdag at jeg lagde den igjen på fredag også. Med søndagens pizzabakeren har vi med andre ord bare spist pizza hele uken. Haha! Flyttekosten har vært helt tragisk, og den blir ikke noe bedre. I dag ble frokosten en wienerpølse fra bensinstasjonen og faren er ganske stor for at det blir en til lunsj også. 

Ukens nedtur… Hmm, jeg vet ikke helt. Det har ikke vært noen stor nedtur denne uken, men gårsdagen var kanskje litt i tyngste laget. Jeg hadde lang skoledag på sykepleien og dro rett fra studier til overtakelse av ny leilighet og bedrev flytting og handling helt til sene kvelden. Heldigvis har jeg de neste tre(!) dagene bare hjemme-studie-dager uten forelesninger så da har jeg kun flytting og blogg å fokusere på. Halleluja <3

Jeg håper dere har fått en myk og god start på uken! 
Nå er det ikke lange stunden igjen før jeg er tilbake for fullt her <3

Welcome to my mess

Hei på dere, og velkommen inn i flyttekaoset! Hehe, jeg har ikke gjort stort annet enn å tømme leiligheten for eiendelene mine i hele dag. Ikke en møbel skal jeg ha med meg, og likevel er leiligheten proppfull av pappesker og søppelposer med tingene mine i. Hvordan i all verden har jeg fått plass til alt? Jeg fatter det ikke..

Det er riktig nok ikke noe system i dette kaoset, men nedpakkingen har til gjengjeld gått unna i en fei så om det går like raskt å pakke ut i morgen, kommer flyttingen til å gå som en lek! Til tross for at jeg elsker både spisebordet, sjenken, kontoret og garderoben min så skal jeg kvitte meg med absolutt alt som er mitt og la Daniel kjøpe meg ut av det vi har kjøpt sammen. Jeg synes jo bare det er moro å gå til innkjøp av noe nytt! Forandring fryder, ikke sant? Spesielt på interiørfronten. Dessuten er min nye leilighet delvis møblert med både spisebord, sjenk, kommoder, seng og garderobeskap, så da behøver jeg jo ikke dobbelt opp.

Etter flere timer med nedpakking bestilte Daniel oss en digg pizza som vi ble sittende og dytte nedpå med til det ene programmet etter det andre, og nå er det faktisk ikke stort mer å gjøre her før jeg får mottatt mine nye nøkler. Jeg overtar rundt klokken 16.00 i morgen ettermiddag, så da tar vi første tur med bilen ut sammen og får inn de aller første tingene mine. Heldige meg som får så mye god hjelp med både lån av bil og bæring av esker. Håper alt går smertefritt, og at leiligheten er akkurat så lys og fin som jeg husker den fra visningen <3 

Resten av min søndagskveld skal jeg bruke på å nerde igjen. Jeg koste meg masse ute med venner i går kveld, men nye forelesninger med nye temaer kaller allerede i morgen tidlig, så nå ligger pensumbøkene og skriker etter meg igjen. Hehe, Daniel er allerede i gang med sine matteoppgaver så nå tipper jeg vi blir sittende på hver vår kant av stuebordet og nerde helt til farmen begynner. Ukens store tv-høydepunkt.

Ønsk meg lykke til i morgen da dere <3 
-Og ha en deilig søndagskveld alle sammen!

Årets første julestemning

I går ble en real kosefredag! Den startet med et besøk på klinikk Nova for påfylling av vipper hos flinke Cathrine, og herregud så stolt jeg ble da hun fortalte at hun siden mitt forrige besøk var blitt fullbooket ut måneden. Blir så glad når bestis lykkes i jobben sin, for det fortjener hun så innmari sånn som hun står på om dagen. Jeg ble så fornøyd etter besøket mitt i går også, at jeg bare håper hele Kristiansand by booker time hos denne damen for vippejålerier i fremtiden. Hun har enda noen ledige timer i november og desember for både påsetting og påfylling før julebordsesongen, så det kan dere booke dere på nett HER eller ved å ringe 400 99 100 <3


Da fredagskvelden kom inviterte hun meg hjem til seg, og der ble jeg jammen sittende og drikke julebrus og spise kakemann helt til midnatt nærmet seg. Tenk for en måneds tid siden beundret jeg henne for den fine nye leiligheten hun og mannen hadde skaffet seg på justneshalvøya, og nå blir vi jammen naboer om to små dager. Håper samboeren hennes er klar for noen flere fredagskvelder som gårsdagen, for snart kommer jeg inn døren som stamgjest og tredje hjul på vognen når Cathrines middag er servert <3 Hehehe! Neida.. Joda.

Ellers behandler ikke lørdagen meg så dumt den heller. Jeg får snart Kristinemor på besøk, og hun har jeg ikke sett på flere måneder så i kveld har jeg gledet meg skikkelig til. Vi skal på vors til Annika sin vennegjeng og deretter tar vi festlighetene videre til byen. -Jeg må bare lese meg litt opp på immunforsvars-anatomi først. Morgendagen kommer nemlig til å gå til pakking og bare pakking så jeg er klar til å ta med meg første lass i nytt hjem allerede mandag ettermiddag. Håper jeg kan få knipset noen fine leilighets-bilder til dere også da!

Må jo gi dere en liten smakebit før jeg kommer meg i orden også 🙂
Ha en deilig lørdag alle sammen <3 Det skal jeg og mine ha!