God start på helgen!

For en herlig start på helgen! Jeg skulle vært på jobb i dag, men det ble slett ikke noe av. Så fort dagens frokost ankom magen, fløy den opp igjen. Jeg er blitt hektet på kokt egg til frokost den siste tiden og sent i går kveld oppdaget jeg at vi var tomme. Så jeg kjørte i all hast av gårde på butikken og kjøpte en ny, sekspakning som viste seg å ikke være så ny likevel. De siste to timene har jeg bare ligget over toalettet. Nå har jeg fått en slags kvalmepause, men bøtten sitter trofast ved min side i tilfelle. Jonas har vært en drøm og laget ny eggfri frokost til meg, men magen sier likevel neitakk. Aldri mer egg!

Dagens lærepenge..
Husk ALLTID å sjekke datoen på matvarer.

Fredagsmorgen med nål og tråd

God morgen! Eller dag? Denne morgenen har flydd av gårde til sy-eksperimentering. Jeg har dratt frem alle blondedetaljene jeg fikk av farmor for en stund siden og bestemte meg for å sy en liten blondekrage på en av Vero Moda gensrene mine. Sytalentet mitt kan definitivt bli bedre, men nå har jeg ihvertfall fått øvd! Resultatene blir nok bedre med tiden. Dessuten har jeg sett at Ikea selger symaskiner til 500 kr nå! Jeg behøver jo ikke noe avansert? Kanskje kvaliteten på denne faktisk holder til mitt bruk!

Hihi, litt søt ble den jo!

Antrekk – 29.11.12

God kveld dere! For en lite effektiv dag det har vært. Jeg har vært “stucked” med youtube siden forrige innlegg. Måtte jo søke opp alle navnene dere la igjen i kommentarfeltet! Fy søren så mange flinke mennesker. Man blir jo helt hektet? Nå har jeg heldigvis klart å rive meg fra den onde sirkelen, rett og slett fordi jeg ikke har fått i meg noe mat i hele dag! Magen min skriker etter frokost, lunch og middag på samme tid. Endelig har jeg en fridag også er den kastet bort på youtube. Det er så typisk meg.

 


New Yorker Bukser, Veske fra Gina Tricot, JC sko, Genser fra Bikbok, Jakke fra Vero Moda

Håper dere har hatt en bra og mer effektiv dag!

Avhengighet

Jeg deler vanligvis ikke youtubevideoer på bloggen, men nå blir jeg bare nødt til å lage et helt innlegg bare om disse jentene. Jeg er stupforelsket i en gruppe fra X factor USA. Kanskje spesielt Camila Cabello som synger som nummer 4 i første video under her. FY søren for en stemme. Sykeste jeg har hørt noen sinne. Jeg så denne videoen for første gang for et par uker siden og siden har jeg både googlet og youtubet Camila Cabello som tidenes freak. Heldigvis gikk gruppen videre og nå dukker det opp nye videoer for hver uke. Programmet går også på tv, men vi henger jo som alltid litt etter her i Norge. 

 

Jeg får ikke gjort noe som helst pga disse flinke jentene!
Flere som er glade i denne jentegruppen?

Oppdagelsesferd på Living

 

Endelig har vi fått Living til Kristiansand også har jeg ikke fått handlet der før NÅ! Ikke før i dag fikk jeg dratt stumpen min på oppdagelsesferd hos Living. I morgen må jeg tilbake og handle enda litt mer julepynt. Alt må i hus i morgen ettersom det allerede er første desember på lørdag! Da blir det JUL.

Tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg fikk i hus i morgen tidlig. Jeg kjøpte blant annet en hel hau vinglass og kule tallerkner. Jeg har nemlig lovet svigerforeldrene middag helt siden i sommer og nå er vi snart i 2013! Kvelden denne onsdagen skal jeg derfor bruke på å planlegge en deilig tre retters meny.

Jeg har de søteste leserne på jord. Ingen tvil om det! I det siste så har både Jonas og jeg flere ganger funnet små, søte fanbrev i postkassen vår. I dag fant jeg et herlig dalmatinerbrev med mange fine ord fra noen hemmelige fans. Jeg har ikke fått tatt bilder og vist frem alle brev, men jeg vil bare si til dere anonyme der ute at de er blitt funnet, lest og satt STOR pris på. Dere er så snille. Herligferd.

Har flere lyst til å sende fanbrev så blir jeg sjeleglad!
Adressen er Marthe Borge, Bordalen 59 Leil 2, 4639 Kristiansand

I’M A SWAN

 

Marthe:
Blir du ikke litt flau av å gå med meg?
Jonas: Hvorfor det?
Marthe: Jeg ser jo ut som en svane..

Jonas: Må vi egentlig vanne juletreet?
Marthe: Hmm.. Vet ikke.
Jonas: Google det!

Jonas: Vet du hva?
Marthe: Nei.
Jonas: I går satte jeg og så på one tree hill og brettet klær hele kvelden. Jeg tenkte bare fy ****.

Det var dagens tre små gullkorn! Juletremysteriet fant vi ut av samme dag som vi kjøpte treet, men om det måtte vannes eller ikke googlet vi faktisk. Haha! Treet hadde jo ikke vann da vi kjøpte det, så hvordan i all verden skulle vi vel vite det? Hadde aldri vannet det om ikke Jonas spurte. Jeg har allerede planlagt å kjøpe nytt tre i midten av desember når det vi har nå sikkert er halvdødt allerede.

Til noe helt annet! Hårsituasjonen min er like kritisk som brynsituasjonen min var for to dager siden. Heldigvis har jeg fått fingeren ut og bestilt time til striping i morgen tidlig. Håper lysten til å ville ordne håret kommer tilbake så fort glansen er tilbake! Denne gang skal jeg bli litt mørkere. Det er jo vinter! 

  


Vest fra Gina Tricot, bukse og genser fra Bikbok, Sko fra Nelly, veske fra Kappahl

En hyggelig overraskelse

Åå! Heldige, heldige meg. Jeg vedder på at jeg var på verdens hyggeligste varetelling i går. Drømmesjefen hadde med både pepperkaker, julebrus og brownies, og så fort butikken var stengt og oppgjøret var tatt, satte vi julemusikken på og startet med varetellingen. Varetelling er noe man ofte frykter da det fort blir veldig mange timer med telling, telling og enda mer telling. Telling blir det i massevis hos oss også, men fy søren så hyggelig det blir når alle er så blide og fornøyde.

Da jeg kom hjem fra jobb halv et i natt, ventet det meg en superhyggelig overraskelse. På veggen hang det nemlig en rød, hjemmesnikret julesokk med en 1 desembergave oppi. Jonas har kjøpt inn kalendergaver for hele desember til meg! Vi ble enige om å ikke bruke penger på kalendergaver da vi heller ville bruke litt mye på julegaver i år, men han vil jo aldri høre.. SÅ skjønn! Nå må jeg jo bare se å komme meg til senteret selv og kjøpe pakkekalender til han. Ellers blir det jo ikke rettferdig!

Har dere pakkekalender i år?

Et pyntet juletre


Jeg hyler nærmest av glede ved dette synet! Juletreet vårt er pyntet og gavene er plassert som et lite fjell under det. For et deilig syn! Til helgen skal hele leiligheten pyntes og da skal jeg knipse bilder av alt sammen til dere. Badet skal bli til et nissebad og soverommet skal ha julegardiner! Mihi, dette blir gøy.

Åååå! JULESTEMNING!

November favorites!

God morgen! Det er enda fire dager igjen av måneden, men jeg kjører en litt tidlig oppsummering av novemberfavorittene mine. Jeg skal på jobb bare for et par timer i dag, og hjelpe litt til på Vero Moda. Håper ikke det er mørkt før jeg kommer hjem så jeg kan få knipset noen antrekksbilder i dag også! Har dere noen favoritter blant novemberantrekkene mine, så legg gjerne igjen en kommentar. Kanskje dere vil legge igjen en kommentar på det antrekket dere likte minst også? Slikt er alltid litt gøy. 

 

 

 

 

Har dere noen favoritter?

Overraskelsesbursdag på suite!

Hei og hå! Jeg løyv så til de grader til dere i går. Hehe, det ble verken en rolig kveld eller pynting av juletre denne lørdagskvelden! Jentegjengen og storesøsteren til Caroline hadde nemlig store planer om å overraske Caroline med en ordentlig bursdagsfest. Storesøster Charlotte hadde leid en suite på Comfort hotell i Kristiansand og fortalte Caroline at de to skulle kose seg der hele kvelden. Herlige Caroline hadde ingen misstanker til tross for at bordet var dekket med voldsomme mengder godteri og to digre flasker jordbærchampagne! Klokken syv snek jentegjengen seg gjennom korridorene og banket på døren.

Tror Caroline fikk seg et kjempesjokk, men herlighet så glad hun ble. Hun satt bare å gliste i flere timer etterpå. Vi koste oss som bare det på det digre hotellrommet med masse god drikke, chips, sjokolade, morsomme drikkeleker og masse god prat. Håper Caroline hadde en kjempekveld!

 
 


Flotte søstrene som er prikk like!

Charlotte fortjener en ” beste søster” pris for å ha holdt ut med oss småjenter en hel kveld!
Tusen takk for en kjempekveld jenter!