Something good for the weekend

God morgen fra en syvsover! Hoho, jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge som i dag. Ihvertfall ikke uten å ha vært ute på byen kvelden før.. Noe så digg! Jeg var utrolig spent på hvordan jeg kom til å takle turnuslivet som sykepleierstudent, men så langt kunne jeg faktisk ikke tenke meg å ha det på noen annen måte. Det er jo en fryd å få lov til å jobbe kveld en gang i blant og få sove litt ut på morgenkvisten? Jeg skal snart hoppe avgårde for en ny lærerik dag, men først vil jeg bare dele en aldri så liten fristelse med dere. I dag var det bakte vegetar-poteter som sto på min meny, med både bønner, tacokrydder, avokadosalat og knust nachos-chips. Mmm! En perfekt fredagsmiddag..


Du trenger: 1. 4 poteter 2. 1 boks med bønnemiks 3. Tacokrydder 4. Matolje/salt/pepper 5. 1 avokado 6.1 boks mais 7. 1/2 rødløk 8. Saften av 1 lime 9. Litt rømme 10. En håndfull knust tortillachips 11. 1 fedd knust hvitløk 12. Tacokrydder

Slik gjør du: 
1. Smør skallet på potetene med litt matolje, dryss med litt salt/pepper og stek midt i ovnen på 200grader i 1 time. 
2. Hakk opp avokado og rødløk og bland dette med knust hvitløk, mais og saften fra 1 lime. 
3. Stek bønnene varme i en stekepanne med litt smør og bland inn tacokrydderet med litt vann.
4. Server potetene med tacobønnene, avokadosalaten, litt rømme og knust nachos-chips!

– Something to serve on friday night –

Bakte taco-poteter.. Altså hvorfor ikke!?

Ukens Thriller – Don’t Breathe

God kveld igjen fra meg! Her kommer endelig en oppdatering i filmkategorien igjen! Det har vært alt for dårlig med filmtitting her i heimen den siste tiden, men i går fikk jeg snurret en thriller til middagstallerkenen min, og vet dere hva? Den var helt VILT spennende. Thrillere er det gøyeste jeg ser dersom det er en god en, men i disse dager blir de bare sjeldnere og sjeldnere synes jeg. Derfor blir jeg så innmari glad når jeg kommer over sånne som denne! En film basert på en historie som faktisk kunne ha vært virkelig. -For ja det er nok av psykopater der ute! Både i og utenfor Norges land. Er du som meg, en sånn som finner glede i å se film med hendene foran øynene i blant, så er dette neste tittel å krysse av på sett-listen! En liten review skal dere få under her.

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra nok en dag i praksis. Tenk, nå er jeg allerede halvveis! Det er helt sykt hvor fort dagene går.. Neste på planen min nå er middagskokkelering, og så skal jeg se om ikke jeg kan få tatt meg en tur på Fresh. Jeg er helt nødt til å prøve å få løsnet litt opp i saker og ting. Jeg stivnet fullstendig i overkroppen i natt (etter mandagsøkten!), og det var så vondt å ligge på armene at jeg ikke fikk sove! Har dere hørt? En diger redbull ble frokosten før praksis i dag, og enda klarer jeg ikke å ta armene over hodet for å lage meg en hestehale! Haha, FY søren. Visste ikke at det gikk an å bli så støl jeg… Noen må visst trappe opp intensiteten på styrketreningen fremover. Dette her går jo ikke an.

– Don’t Breathe –
I denne nervepirrende thrilleren møter vi en vennegjeng på tre ungdommer som drømmer om å komme seg bort fra Detroit, og starte et nytt og bedre liv i solfylte California. En dag får de høre om den eldre, rike krigsveteranen som bor i et tomt nabolag i nærheten, og denne mannen har de blitt fortalt skal ha en safe fullt opp med hele 300 000 dollar. Når de i tillegg får greie på at krigsveteranen er blind, tenker de med ett at dette blir et lett bytte.

“Alex” i vennegjengen, har en far som jobber i et sikkerhetsselskap, og finner derfor en mulighet til å bryte seg inn i den blinde mannens hjem. De to andre er nølende, men overtales til slutt til å ta del i ranet de også. Mannens hund dopes ned, og gjengen tar seg inn i huset. De finner raskt en dør med en diger lås på, og antar at det er her den store pengesummen befinner jeg. En av gutta skyter låsen åpen med pistolen sin, og veteranen våkner. Heretter går ingenting etter planen.

Den gamle mannen har kanskje ikke synet i behold, men andre sanser blir da forsterket, og når lysene i huset slukkes er det ingen som kjenner rom og ganger bedre enn veteranen som har levd her i alle år. Plutselig er tyvene blitt til fanger inne i et brutalt menneskets hjem.

Høres den ikke spennende ut? Åh, jeg digget den! Filmen var helt ny i fjor høst, så den kan foreløpig bare leies på Viaplay for 49 kroner. Bare søk opp tittelen i søkefeltet så popper den opp som leie-alternativ! Absolutt verdt både kronene og minuttene dersom du liker en ordentlig spenningstime!

Daniel Zovatto, Jane Levy and Dylan Minnette star in Screen Gems' horror-thriller DON'T BREATHE.

Dere kan se traileren HER. Nervepirrende så det holder!

Tuesday Snapshots

God dag, god dag fra meg i sofahjørnet! Her sitter jeg og halvsover etter en lengre dag med forelesninger på skolen. Jepp, i dag ble praksisen erstattet med litt undervisning i demens, og det kjente jeg var helt greit. Alltid moro med litt variasjon i ukedagene! -Men himmel så trøtt jeg er om dagen. Været har vært aldeles nydelig her flere dager på rad nå, og jeg har så lyst til å dra ut på tur i solen om ettermiddagene, men jeg ender istedet bare opp snorkende på sofaen. “Skal bare hvile i 10 minutt” sier jeg til meg selv, og slenger meg nedpå.. -Så våkner jeg halvannen time senere. *Sukk* Ikke vet jeg hva som tar sånn på om dagen.

I går fikk jeg ihvertfall lurt inn en styrkeøkt før middagsluren! Annika og jeg trente styrke på overkropp i hele 90 minutt, så i dag er jeg heelt ferdig i både armer og bryst. Ordentlig god-vond følelse! <3 Nå dere, skal jeg hive meg på kjøkkenet og kokkelere litt for meg selv, og så skal jeg snurre en nyere skrekkfilm som ble anbefalt meg på jobb i går. Er den bra så skal jeg selvsagt passe på å skrive ei litta anmeldelse så dere kan se den dere også. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg utsetter meg selv for sånt når jeg blir så redd etterpå at jeg ikke tørr å gå i mørket fra lysbryteren til senga engang.

-Og apropos redd! Det er ikke bare fryd og gammen som følger med våren! I går kveld hilste jeg på min første edderkopp her i leiligheten. Fader altså, hadde helt glemt hvilken galskap som medfølger å bo i første etasje. Som vanlig satte jeg et shotte-glass over den, la et stort papir under der igjen og bar den ut i hagen slik mens frysningene ilte langt nedover ryggen hver gang den begynte å bevege på seg. Slanger, hai, og andre ikke-flyvende insekter går helt greit, men blodsugende flått, edderkopper og sånne flyvende biller som fader ikke har kontroll på sine egne vinger (eller bare alltid sikter på ansiktet mitt).. Åh, jeg kan ikke for det, men kroppen reagerer som om den skal ut i krig hver eneste gang. Ekleste jeg vet om.

Ville bare hilse på dere, og skravle litt om hverdagen. Ellers har jeg ikke så fryktelig mye på hjertet! Håper uken behandler dere bra, og at tirsdagsværet har vært like nydelig hos dere som hos meg. Fy søren altså.. Fortsetter dette så er det bare å sette eksamenslesningen til strandkanten i år. 

Jeg og den melonspisingen..
Spiser frukt for fem når jeg prøver å holde meg unna sjokolade.

A Weekend Full of Fun

– Kamskjell og dadler surret i bacon – 

At det går an å få skvist inn så mye moro på en og samme helg? Jeg digger det. Tre dager på rad har jeg vært ute og spist med fine venninner, og siden fredag tror jeg faktisk at jeg har fått et par nye favoritt-restauranter i byen! Slakter Sørensen som dere ser den gode maten her er fra, og byens mexicanske “Papito”. -Et sted med en hel HAU ulike taco og tequila-varianter! Yum, yum, yum. Kristiansand by er kanskje ikke den største, men spisested-utvalget har jeg aldri klaget på <3

I går bestilte Hanne og jeg fem forskjellige forretter og spiste til vi nesten sprakk. Ihvertfall jeg! Alt fra carpaccio, biff, kylling, focaccia, kamskjell, dadler og bacon sto på bordet, og neesten alt gikk ned i løpet av de 90 minuttene vi ble sittende. Deilig å slippe og måtte kokkelere middag for seg selv på en søndag!

Nå er jeg klar for hva enn den nye uken måtte bringe! De melder superfint vårvær også i dag, så etter praksis denne mandagen tenker jeg å hive på treningstightsen og ta økten min utendørs før jeg trasker til butikken for å fylle opp kjøleskapet. Jeg skrev en ny, spennende ukesmeny sent i går kveld, så jeg håper jeg får delt noen flere, smakfulle oppskrifter med dere senere denne uken <3 Nå ville jeg i første omgang bare titte innom for å ønske dere en knallstart på siste uke av mars måned!

Fine, fine Hannemor som har kommet inn i blogghverdagen og reddet alle fotograf-issues!

First day of spring

Goood søndagskveld alle sammen! Åh, hvilken helg!! 15 varmegrader viste gradstokken her i dag, og da jeg trasket ute i solstrålene kjentes det rett og slett ut som en juni-dag. Hoppet vi bare over våren eller hva skjedde? Haha. I LIKE IT! Lørdagen min tok forresten en helomvending i går. Jeg skulle bare en snartur til byen for å kjøpe inn litt ting til søndagens shoot med Hannemor, men i stedet endte jeg opp på cafe med bestis og kjæresten hennes. Der ble vi sittende og ta et glass champagne til lunsjen vår, og vips så ble det bestemt at Borge skulle ha sin aller første dagsfylla! Oh yes. Jeg som sovner etter tre timer i vinglasset. Jeg hadde ærlig talt ikke det spor troa, men vet dere hva? Jeg har ikke hatt det så morsomt på lenge. He-rre-gud så gøy vi hadde det!

– Bukse og Body fra Bikbok, Pumps fra Nelly, Choker fra H&M –

Vi gikk fra bar til bar, drakk drinker og vin, spilte spill og lo så vi hylte hele dagen, og utrolig nok så ble jeg ikke det spor trøtt! -Og jeg som skulle ha en rolig lørdag. Hah! Da kvelden kom og vi hadde sittet i baren på Thon hotell i mangfoldige timer tok vi turen på en ny restaurant, spiste oss mette der til enda flere drinker og dro videre på byen hvor jeg også koste meg glugg. Jeg var ikke hjemme før langt på natt, og kom meg ikke opp før halv ett i dag formiddag, men fy søren. Det var så verdt det. Hjelpe meg for en gjennomført lørdag, og hjelpe meg for noen herlige FOLK jeg har rundt meg. Åh, jeg er altså så heldig med vennekretsen min <3
  

Da jeg omsider fikk kavet meg opp i dag, fikk jeg tatt meg en lang dusj og jålet meg litt for dagens lunsj-date! Det ble kanskje ingen fotoseanse på Hanne og meg i dag, men det ble en deilig lunsj i stedet, og noen bilder fra den hyggestunden skal dere også få etterhvert. Nå skal jeg se og få i meg litt kveldsmat, planlegge den nye uken og vaske den stakkars leiligheten min. Den har ikke fått så mye omsorg de siste syv dagene..

Håper helgen deres har vært like morsom som min!

Leserspørsmål – Marokkoferie

Sponset hotellopphold

– Q&A from my latest vacay – 

Hva het hotellet dere bodde på og hvor i Marokko lå det? Vi bodde på et helt nytt, nyåpnet hotell kalt “Munga Guesthouse” midt i fiskelandsbyen Taghazout. Dette er et superpopulært sted for surfere, og Lapoint sin surfecamp (som jeg også har bodd på for tre år siden) ligger faktisk rett over gata til Munga. Landsbyen er full av turister og hyggelige, lokale fiskere og stemningen her er bare helt nydelig på denne tiden av året. Taghazout ligger en halvtimes kjøretur fra flyplassen i Agadir, og her hadde vi den flotteste naturen med lange sandstrender, perfekte bølger, klipper og you name it.


Hadde hotellet noe basseng? Nja, det var et lite basseng på takterassen, men det var ingen svømme-dybde. For å være ærlig så tenkte jeg ikke engang tanken på å gå opp og legge meg på en solstol på taket når vi hadde hav og bølger en 30 sekunders gåtur unna balkongen vår. Det er lite som slår beachen!

Hvilket reiseselskap booket dere turen gjennom? Vi bestilte oss noen billige flybilletter fra Oslo til Agadir gjennom kiwi.com og hotellopphold fikk jeg sponset ettersom jeg hadde litt kontakter fra min forrige tur til Marokko. Flybillettene var veldig billige, men jeg kommer likevel aldri til å reise med dette selskapet igjen. Jeg har flydd med mye forskjellig opp igjennom, og har aldri hatt problemer med noe som helst, men akkurat denne gangen slet vi mye med feil-opplysninger, lite informasjon, og ekstra betaling for… alt. Ikke bare var reiseruten på over et døgn (Et direktefly tar 4 timer). -Men de skulle ha 500kr ekstra for å sjekke inn bagasjen under hver mellomlanding, og 1000kr ekstra fordi vi ikke hadde sjekket inn på internett før vi ankom flyplassen.. Vi brukte totalt mer penger på flyplassene enn vi gjorde på lommepenger under hele ferieuken vår. Haha! Neste gang booker jeg definitivt bare direkte gjennom SAS, betaler litt mer og får en bedre, kortere reiserute.

– From the Lobby of Munga – 


Var hotellfrokosten inkludert? Ja, frokosten er inkludert i hotellprisen, og den nytes på taket av hotellet med utsikten over hele stranda til Taghazout. Her fikk vi servert omelett, fruktsalater, grønnsaker, nystekte crossaints, baguetter, og smoothie hver morgen. Kunne ikke bedt om noe bedre måte å starte feriedagene på. Hvor mye brukte dere i lommepenger? Vi tok ut ca 1500kr hver på flyplassen i Agadir da vi ankom og tenkte vi skulle leve på dette i et par, tre dager og deretter ta ut mer, men det behøvde vi aldri. Disse 3000 kronene levde vi på i en uke, og himmel som vi spiste og drakk. Det er innmari billig i Taghazout.

Hva koster det å bo en natt på Munga Guesthouse? Munga Guesthouse består kun av suiter på 45 kvadrat +, men prisene er likevel ikke høye! Jeg orker ikke engang å tenke på hva en natt på et slikt rom ville ha kostet i Norges land. Én natt på en av de vanlige suitene til Munga koster 1000kr natten, mens det aller største rommet de har koster 1800kr natten. Reiser du da sammen med noen så blir jo prisen halvvert, og 500kr per natt på et sted som DETTE… Nei, det er helt sykt spør du meg. Alt dere ser av detaljer, pyntegjenstander, lamper og møbler, er håndlaget av de to kunstnerne som eier hotellet, og absolutt alt av materialer har de enten hentet fra naturen eller fra forskjellige fabrikker som ønsket å kvitte seg med det. Jeg har aldri blitt så inspirert eller fascinert over et hotell i hele mitt liv. Hvor enn jeg så dukket det opp en ny, håndlaget detalj som jeg ikke hadde oppdaget før.. Bare wow for et magisk sted.

Bare inngangsdøren var et kunstverk..

For ikke å snakke om badene…

-Og dobbeltsengene…


oooog klesskapene…

Hvordan var temperaturen der nede? Var det varmt i havet? I februar var det rundt 20 grader og strålende sol hver eneste dag. Det var HELT perfekt spør du meg. Så lenge solen står på så føles det som 25-26 grader og vi kunne ligge og sole oss så lenge vi ville uten å verken bli ihjel-brent eller fryse. Havet var derimot kaldt. Det lå vel på rundt 19 grader, men med våtdrakt gikk det heelt fint å surfe i mange timer av gangen.

Hvordan booket dere utfluktene deres? Absolutt alt vi gjorde under reisen vår booket vi gjennom hotellet. Munga tilbyr både hel og halvdags -surfekurs med surfeinstruktør og lunsj. De tilbyr yogatimer i soloppgangen på takterassen for 150kr (magisk opplevelse), bbq-fester om kveldene, matlagingskurs med hotellets egen kokk, eller ulike typer dagsturer til nabo-landsbyene med både matopplevelser, kultur og surfing. Bestis og jeg ble med til nabobyen Imswan på en dagstur, og det ble en av de beste dagene vi hadde der nede. Bare kjøreturen dit var nydelig med utsikten av sjø, fjell og bananåkre hele veien..Hvordan var utelivet i Taghazout? Det er ikke-eksisterende! Neida, det er noen barer langs strendene som både turistene og lokal-surferne drar på om kveldene, men her var vi aldri innom. Selve utelivet foregår i Agadir, og her husker jeg fra min forrige tur at det var riktig så bra også. Jeg er bare ikke så veldig på ferieflaska jeg altså. Drikke meg dritings kan jeg gjøre hjemme. På tur vil jeg helst våkne opplagt om morgenen og oppleve ting fra tidlig på dagen til sent om kvelden.

Eller bare drikke mojito på solsengen..

Kunne du gå kledd som du ville, eller måtte du dekke deg til utenfor hotellet? Det er et muslimsk land, og bare 50 meter fra hotellet ligger det en moské som de lokale drar til for å be flere ganger daglig. -Men de er så turistvante her at synet av bare overkropper med surfebrett under armene er hverdagskost for dem. Det er på ingen måte som i Dubai, hvor jeg følte meg ubekvem om jeg ikke var tildekket fra ankler til hals. Bryr de seg om kulturforskjellene her, så gir de ihvertfall ikke uttrykk for det.

Hva var det beste med reisen? Hotellet. Det er så ofte jeg hører folk si “vi booker et billig hotellrom. Det er tross alt ikke der vi skal tilbringe mesteparten av tiden vår”. Å, herregud jeg kunne ikke vært mer uenig. To ganger har jeg vært i samme marrokanske landsby nå, og opplevelsen min av hele byen fra første til andre opphold kan ikke engang sammenlignes. Det å våkne opp i et aldeles nydelig rom med verandadører og balkong som står rett ut mot havet.. -Og sovne til lyden av rullende bølger hver eneste kveld?

Har du ikke opplevd det, så vet du selvsagt ikke hva du går glipp av, men har du bodd så flott om dette én gang, så tror jeg du undres over hvorfor du ikke har booket deg slike opplevelser før. Vi hadde en rekke fantastiske, uforglemmelige øyeblikk under oppholdet vårt, men det var bare én ting som fikk bestis til å glise så bredt at gledestårene begynte å trille, og det var faktisk møte med hotellrommene våre. Jeg lever enda på denne omvisningen..

Hvor mye kostet en middag ute på restaurant i landsbyen? Andrea og jeg betalte rundt 40kr per middag vi spiste utenfor hotellet, og ikke bare smakte den lokale maten helt himmelsk hver gang, men porsjonene var så store at vi de siste to dagene bare måtte kjøpe én og dele for å klare å spise opp.

Hva var det verste med reisen? Bakteriene. Det er mye løshunder ute og går i Taghazouts gater, og selv om de er verdens nydeligste dyr så er de fulle av basselusker. Gjør du som meg og klapper på dem så vær i det minste sinnsykt nøye med håndvask og antibac. Både Andrea og jeg fikk lide med oppkast og kvalme flere av feriedagene våre. To av dagene var bestis faktisk så dårlig at hun bare måtte holde sengen, og det er kjipt når man bare har fem hele dager på tur! -SÅ pass opp for marokkobakterier altså!


Hadde ikke du en rabattkode du skulle dele for hotellet? Jo, og her kommer den endelig! Mailer dere rabattkoden “MartheBorge15” til hotellets booking-mail når dere booker rom så får dere 15% avslag på prisen. Mailen deres er: [email protected]. Eller dere kan ringe direkte til hotellet på tlf-nummer: “212 6 98 680 680” og oppgi samme rabattkode, så får dere også 15% avslag.


Her ser dere noen detaljer fra de andre suitene til hotellet også. Alle rom er helt unike, og alle rom er RÅlekre. 

Rabattkoden MartheBorge15, gir altså 15% avslag på hotellopphold!
Alle suitene kan dere se HER. Vi bodde på rommene “Mali” og “Palmier”.

Ukens oppskrift: Biff Stroganoff

God morgen kjære, gode dere! Ja, her er det enda morgen faktisk. Jeg hadde min gøyeste dag så langt ute i praksis i går, og da jeg kom hjem var jeg så giret og ivrig at jeg ble sittende med bøkene helt til midnatt. Ja, til flere sånne “arbeidsdager”! Jeg digger når det skjer noe til enhver tid, når jeg blir kastet ut i det ene etter det andre og får prøvd meg i flere nye situasjoner på en gang! I går var en sånn dag, og gud så fort timene fløy.

Denne morgenen startet jeg med litt middagskokkelering! Åjada, i dag ble det biff stroganoff til frokost. Hehe, sånn blir det når matkategorien skriker etter en oppdatering, og praksis kaller allerede klokken 14.30. Jaja, jeg elsker middag så for min del kunne jeg ha spist det til alle døgnets tider. Dette er faktisk første gang jeg lager meg biff stroganoff, og når jeg tenker meg om så tror jeg aldri jeg har smakt det noe annet sted heller. Jeg har bare fått for meg at dette er en rett som veldig mange andre lager seg i en hektisk hverdag, og fikk dermed lyst til å prøve meg på en variant selv. Glad er jeg for det, for dette skal spises oftere fremover! Det minner jo litt om smaken av viltgryte? -Bare med biffstrimler og et hint av tomatpuré? JUUUM! Hvem liker ikke det? 

– Ukens middagsoppskrift –

Du trenger: 1. 2 dl seterrømme 2. Salt/pepper 3. 1 finhakket gul løk 4. 1,5 dl vann 5. 1/2 kjøttbuljong 5. 2 ss tomatpuré 6. Ris for to 7. Pommes frites for to 8. 200g Sjampinjong 9. 350g Biffstrimler


Slik gjør du: 
1.
Kok ris og stek pommes frites etter anvisningene på pakkene. 
2. Stek kjøttet sammen med den finhakkede løken og litt matolje/smør i panna.
3. Ha 1,5dl kokende vann i en gryte med 2ss tomatpuré og 1/2 kjøttboljong. La buljongen smelte inn.
4. Ha kjøtt og løk over i gryten med buljongvann og tomatpuré og gi et lite oppkok mens du rører. 
5. Hakk opp soppen og stek også denne i stekepanna til den er blitt gyllen. (2-3 minutt).
6. Ha til slutt soppen over i gryta og rør inn 2 dl seterrømme. Smak til med mye god salt/pepper!

Server stroganoffgryten med ris og pommes frites! -Eller bare hjemmelaget potetmos om du vil. Oppskriften metter to mager! Gleder meg allerede til å spise mine rester på jobb i kveld. Tipper dette (minus potenene) smaker like godt kaldt jeg.Kan dere ha en fin torsdag? Nå skal jeg ut i solen litt! 
Vi har fått det flotteste vårværet her i dag <3

Casual Jeans Wednesday

God morgen alle sammen! Til dere som etterspør del 2 av spørsmålsrunden hver dag: Jeg blir veldig glad av å se hvor ivrige dere er etter disse innleggene, og har veldig lyst til å gi dere de utfyllende og gode svarene dere søker, men jeg undervurderer alltid hvor mange timer et sånt innlegg tar å skrive, så del 2 kommer en dag jeg har litt mer tid til å levere en GOD bloggpost. Jeg har startet på del 2, og jeg har ikke glemt det bort.

Jeg liker bare ikke å publisere noe som kjennes “halvveis”. Tror ikke det er noen blogginnlegg jeg bruker så lang tid på som disse spørsmålsrunde-postene. Det virker kanskje ikke slik, men det går altså en halv dag bare på ett innlegg. Bare utplukking av spørsmål og bilder går det flere timer til. -Men hang in there. Det kommeer <3


– Casual Jeans Wednesday –

Jeg har ikke timene i dag, men jeg krysser både fingre og tær for at dere er noen tålmodige sjeler, og at dere kan trøste dere med en antrekkspost i første omgang. Det er tross alt ikke hver dag dere ser meg i jeans. Høhø! Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg bruker det så sjeldent. Det er jo veldig fint? Både til hæler og sneakers, fest og hverdags! Ikke er det vanskelig å få til å matche med overdeler heller.. Hmm, kanskje 2017 blir jeans-året mitt. 

– Jeans fra Gina Tricot, Genser fra H&M, Belte fra New Yorker, Støvletter fra Nelly –


Vi får sjå! Dere må ha en konge lille-lørdag mens jeg er i praksis!
Gleder meg til en ny dag med læring og moro jeg nå <3

Uken som gikk…

Ukens gladbeskjed… Jeg sto på medikamentregningen! Hurra! Jeg hadde jo ikke trodd noe annet, men SÅ kjekt å endelig få det bekreftet! Jeg sjekket først sensur i går, da en bloggleser etterlyste resultatet i kommentarfeltet, og jammen hadde jeg bestått! Jippi altså <3 Enda en bekymring ute av verden!

Ukens innkjøp… Forutenom disse søte serveringsfat-steinplatene fra Upstairs som jeg viste dere tidligere denne uken, må jeg nevne et råålekkert bestikk jeg fant meg på interiørbutikken “Nr.1” i Kristiansand sentrum. Jeg har jo så mye gull i stuen min, så da jeg var på gaveshopping til Annika fredagsmorgenen, kjøpte jeg likegodt med hjem noe nytt, fancy bestikk til meg selv også. + Noen matchende servietter og en sånn “pommes frites – kurv” i gull. Gleder meg til å vise dere, for det var rett og slett nydelig!

Ukens høydepunkt… Forrige uke var så BRA. Ordentlig sosial og full av hygge. -Men skal jeg velge et par favorittdager så må det bli torsdag og fredag. Torsdag fikk jeg besøk av fine medstudenter, spiste vårruller, spilte spill og nøt dessert hjemme hos meg, og fredagen tilbrakte jeg i to ulike bursdager med jellyshots, synging, og det hele! Lørdagen var forresten også helt magisk. Jeg tror ALDRI jeg vil få nok av skog, bål og grillede bananer.

Ukens film… 1. Limitless med Bradley Cooper og 2. Concussion med Will Smith. To spenningsfilmer du kan se både alene og med kjæresten. Begge skal være på Netflix!

Ukens cravings… Alt som er usunt. Sjokolade & Lakriskuler, hjemmelaget gelé. fruktsalat med masse vaniljesaus, ren sjokolade med karamellbiter i (den smil varianten)… sjokoladefondant.. Haha, jeg trener kanskje bra om dagen, men jeg spiser jammen også.

Ukens sangfavoritter… 1. Astrid S – Breath 2. Zara Larsson – Symphony 3. Zara Larsson – Only You 4. Zedd, Alessia – Stay. Egentlig alle sanger av Zara Larsson. Tror jeg er den jentas største fan.

Akkurat nå… Har jeg ligget som et slakt på sofaen og sovet i en time. Jeg trente ikke engang etter praksis i dag og likevel var jeg helt kaputt etter middagskokkeleringen. Nå skal jeg se og få oppdatert dere, starte på neste post som skal ut i morgen, og så hoppe rett i bingen for å våkne uthvilt til en ny dag i morgen! Hverdagen er kanskje ikke så veeldig spenstig mellom mandag og torsdag, men jeg synes det er helt greit. Trives med A4-livet og jeg altså.

Den nye uken… Blir hektisk! Jeg skal være i praksis fra 08-15.30 til og med fredag, og i tillegg så har jeg en skoleoppgave som skal leveres innen fredagskvelden. -Men når helgen kommer blir det hygge og bare hygge, og det gleder jeg meg veldig til! Fredagskvelden skal gå til ren kos med noen av jentene jeg har vært på gruppe med under studiene i hele høst, og lørdagskvelden skal gå til fest med enda flere fine sykepleierstudenter! Livet er ihvertfall spenstig i helgene!

Hehe, DA skjer det stadig noe <3 
Håper tirsdagen deres har vært bra!

The prettiest hairstyle

Sponset behandling

Woaah! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hadde byens bredeste glis da jeg trasket ut fra Duo frisørsalong i går ettermiddag. Har dere sett så fint hår? Marianne altså.. Helt rå! Jeg får faktisk ikke skrytt nok av den dama.. Tre timer satt jeg i stolen, og vips så hadde jeg fått bort ettervekst, fått inn nye Joico-striper, nytt langt Hairtalk extentions, oog årets flette. Jeg tror ikke hun brukte 10 minutt engang på det mesterverket i bakhodet mitt, og jeg gikk ut den døra så stolt at nei.. Haha, dere skulle bare ha sett meg.

Det pøsregnet og ettersom jeg ikke hadde paraply, spurtet jeg til nærmeste butikk som solgte en. Før jeg i det hele tatt hadde fått lagt paraplyen på disken, sto jeg og gjorde piruetter mens jeg spurte om ikke kassesama syntes jeg var fin. Haha!! Hva da freak? Jeg fikk heldigvis komplimentene jeg fisket etter og hoppet sjeleglad ut døren igjen med en forbaska dyr paraply. Elite Foto er ikke stedet å kjøpe økonomisk paraply altså.

I dag skal jeg få ta på uniformen igjen og ha en ny lærerik dag i praksis. Jeg gjorde alt jeg kunne for å ligge så stille som overhode mulig i natt, så fletten skulle leve til en dag på jobb også! Hehe, jeg måtte riktignok flette det resterende håret og så jeg ikke slenger det rundt i ansiktet på pasientene, men det ble så fint det også at <3 Skulle hatt en Marianne på badet mitt hver morgen jeg,. Humøret mitt stiger jo seks hakk etter hvert eneste frisørbesøk.


– Book time hos Marianne HER eller ring 38097201  –