En dag av de sjeldne!

Det er 29 februar, en dag av de sjeldne! Slik har jeg faktisk opplevd den også. Jeg har maange gode dager i løpet av et år, men denne har vært en virkelig vært SUPER. Da skjer det vel noe fryktelig galt i morgen? Nei man kan ikke tenke sånn. Jeg har hatt det strålende med Jonas og kvelden skal gå til jentene! 11 herlige jenter skal være hos >Annika< i kveld. Gleder meg masse!

Vinneren av Nelly-gavekortet trekkes i kveld!

– Marthe <3

Moutfit – 29.02.12

Da jeg våknet til morgenen i dag, visste jeg at dette var dagen for piknik! Sola sto på himmelen, fuglene kvitret som bare fy og jeg jeg fikk tidenes sommerfølelse! Nå har dessverre sola gjemt seg litt bak skyene, men jeg er sikker på at den er fremme igjen til Jonas, jeg og kamera har kommet oss ut. Vi må bare få gjort noen ærend først!


I dag har jeg tatt på meg et veldig behagelig antrekk!


Short og genser fra Bikbok
Sko fra www.modekungen.se


Konvoluttveske fra H&M
Steinring fra H&M
Ring 2 og 3 fra www.pyntdeg.no

Senere er det jentekveld med hele forsamlingen!
Dette må jo bli en bra dag..

– Marthe <3

Kveldstur i solnedgangen!

Jonas og jeg har vært sammen i 2 år og 4 måneder i dag. Vi har feiret med litt god mat og en hyggelig kveldstur i solnedgangen. Jeg har fryktelig lyst til å dra på kino i kveld, men Jonas føler seg ikke helt vel. Han har vært syk i flere dager nå stakkar!


6 grader i vannet her nå damer og herrer! Snart badetid.

One happy couple!

– Marthe <3

Mine betakaroten!

Flere har spurt hvilken type betakaroten jeg går på, så jeg tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg om akkurat det! To uker før jeg dro til Egypt mottok jeg en helt ny type for å teste disse mens jeg var på ferie. Ettersom solen ikke er så sterk i Egypt på denne tiden av året, ville jeg bruke alle hjelpemidler som var aktuelle for litt ekstra farge.

Jeg har gått på betakaroten før, men jeg har aldri virkelig følt at det fungerte. Etter å ha hørt flere bloggere anbefale denne typen betakaroten, bestemte jeg meg for å teste den selv. Jeg får vel bare si at jeg ble veldig positivt overrasket. Dette er den eneste typen som faktisk har fungert på meg. Jeg hadde ingen tro på at jeg kom til å få farge i den svake februarsola, men det gjorde jeg jammen meg! Mye mer enn jeg fikk da jeg var der i (enda varmere) desember. Så jeg kan ikke annet enn å anbefale dette videre jeg!

Hvis flere ønsker å teste denne type betakaroten så kan de kjøpes fra banneren i sidemargen til høyre her på bloggen. Hvis dere bare blar dere litt nedover og ser til høyre så finner dere banneren der. Det koster 69kr for en pakke med 60 tabletter!

Flere som går på betakaroten?

– Marthe <3

Moutfit – 28.02.12

What a day! Været er heelt nydelig. Dette må være 2012’s flotteste dag. Fy søren så varmt det har vært. Hadde jeg bare oppdaget varmegradene litt tidligere så skulle jeg dratt med meg Jonas ut på piknikk! Det er nesten så bikinien må frem jo. Våren er her..


Topp fra Bikbok
Veske fra Gina Tricot


Bukser fra Cubus
Blazer fra H&m


Sko fra >Nelly<

Flere som har vært heldige med været?

– Marthe <3 

LESERGLEDE!

Nå er det vel alt for lenge siden jeg har delt de flotte leserbildene mine med dere? Hihi, jeg er jammen meg ei heldig ei! Jeg har fått både flotte leserbilder og en herlig video siden sist og jeg vil veldig gjerne dele dem med dere alle. Tusen takk for at dere bruker tid på å lage slike ting til meg. Det er så oppmuntrende!


Bilde laget av www.mariasanni.blogg.no


Laget av www.celinebeatrice.blogg.no


Fra Kristin.


Fra Ragnhild.


Dette er laget av www.sophyyy.blogg.no


Disse tre er laget av www.bytilla.blogg.no

Video av www.maddekk.blogg.no

ÅÅ, GLEDE!

– Marthe <3

Vinn gavekort hos Nelly til 1000kr!

Er det noen som har lyst å fornye garderoben eller? Vel nå har dere muligheten! Søndagskonkurransen i dag er et gavekort verdi 1000kr hos Nelly! Drømmepremien for min del ihvertfall. Hvis dette er noe du kunne trenge..

Delta slik:
1. Klikk deg inn HER og velg deg ut et favorittprodukt. Hva som helst!
2. Legg igjen en kommentar på bloggen med navn på denne varen. (Ikke full link) Viktig!
3. Husk også ditt navn og mail i kommentaren! 

        1   2
 
   3   4
    5   6
    7  8
       

    9  10
1. HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER. (ad)

Mine favoritter har dere her..
LYKKE TIL!

– Marthe <3 

Moutfit – 26.02.12

Dagens bilder er tatt ved Hamresanden i Kristiansand. Været var så deilig i dag at vi fikk lyst til å slå til med noen ordentlige bilder til dere. Derfor kjørte vi et stykke for dagens antrekksbilder. Håper dere liker dem. Her får dere jo et bildedryss av Kristiansands mest kjente strand også. Den er det nok flere som har besøkt!


Konvoluttveske fra h&m
Ring fra Gina Tricot


Klokke fra www.smejfashion.no


Skjørt og Blazer fra h&m
Sko HERFRA (AD)


Vaffelspising-pause!Søndagskonkurransen kommer også senere!

– Marthe <3

Bursdag endte i slosskamp

Bursdagsfeiringen i går som var så hyggelig til å begynne med, endte i en diger slosskamp. Jeg har aldri vært med på noe lignende. Vi som hadde det så koselig! At en gjeng voksne mennesker kan få seg til å rassere en fest på den måten er bare helt uvirkelig for meg. VOKSNE MENNESKER! Det var kjente fjes godt opp i tyveårene som i halv et tiden bestemte seg for å bryte seg inn i stua ved å knuse hele verandadøren. Folk fikk glassflasker knust i hode på seg og på et tidspunkt så det ut som at alle sloss med alle. Jeg og et par andre jenter var av de få som greide å holde seg unna.

Vi satte i sofaen og så på da både gutter og jenter ble kastet over ende i stua. Stuebordet kollapset og ALT knuste. Knust glass, kake, godteri, og drikke ble på to minutt strødd over alt. Jeg var så sjokkert at jeg ikke husker annet enn at jeg fikk en gjeng gutter slengt over meg. Da jeg kavet meg unna disse så jeg ei uskyldig lita jente i hjørnet av stua ligge på gulvet og bli banka av ei gigantisk berte. Til og med Andrea fikk et slag av denne digre, ustabile jenta da hun prøvde å få henne ut av huset. Andrea fikk ingen store skader, men den lille jenta i hjørnet endte på legevakta med hjernerystelse og gul/blått ansikt. Heldigvis er den ustabile jenta nå i arresten.


Jeg tok flere bilder i starten av bursdagsfeiringen vi alle trodde skulle bli heltopp!


Verandadøren i bakgrunnen, fremdeles like hel.


Et av bursdagsbarna, lykkelig uvitende om hva som skal skje.

Jeg håper inderlig at alle som hadde skyld i dette ble tatt, for bursdagsjenta som eier dette huset må være ei av de snilleste mennesker på jord. Selv hylgrinende etter totalknust veranda, et ødelagt hus og mange forslåtte kamerater gikk hun og forsikret seg om at gjestene hadde det greit. Det sier bare litt om hvor lite dette var fortjent. Jenta ba de ubedte være greie og forlate stede.. Dette var det hun fikk igjen. Fy søren så urettferdig.

Håper alt ordner seg for huseieren og alle som eventuelt ble skadet.

– Marthe <3