Et år nærmere tretti!

Oh yes! I dag er jeg bare fire år unna å kunne kalle meg en trettiåring. Tenk på det bestemor! Jeg er kanskje ikke lille Marthemor på papiret mer, men jeg føler meg virkelig ikke en dag eldre enn 18 sånn fysisk.. Psykisk har det heldigvis skjedd litt mer på disse åtte siste årene. Jeg er i gang med mitt siste studieår på bachelor, har kjøpt min første leilighet, har slått meg til ro med verdens fineste mann, og gleder meg ordentlig over fremtiden med både han og den lille, kommende beagelen vår. -Jeg har fått kontroll på trangen til å oppleve hele verden på en gang, har penger på konto selv dagen før lønning, og har ikke danset på et utested de siste fem månedene! Misforstå meg rett.. Jeg elsker fremdeles vin, men alt jeg drømmer om som 26åring er å dele to glass med min kjære hjemme i stuen min. -Eller på den fine, lille hytten hans. Så akkurat sånn tenker jeg å feire dagen min i dag!

– På hytten hans med bål, grilling, vin og bare kjærleik. I morgen skal jeg etter planen bare våkne opp på en internettfri hytte, spise en bedre frokost der, og så dra hjem for å nerde litt i stuen, før jeg fyrer i peisen og snurrer premieren på høstens “Skal vi danse”. Det har vært utrolig mange nye, spennende inntrykk denne uken, så nå kjenner jeg meg klar for en veeeldig rolig bursdagshelg.. Neste uke skal jeg dessuten ha mitt livs første nattevakt og jeg føler jeg må lade opp allerede nå. Haha!

– Første morgen som 26 åring –

Klart den måtte feires med litt kake, blomster, ballonger og makroner…

Oppskrift, praksis, og datenight

Aller først: Jeg ELSKER min nye praksis. Tempoet er definitivt et heelt annet på akuttmottak enn noe annet sted jeg har vært, men jeg elsker det. Virkelig. Skjønner fremdeles ikke bæret av 70% som skjer, men vi er bare på dag 2 så det er heldigvis enda håp. Hehe! Veilederen min er forresten super, og takk gud for det. Det går i 110, så jeg føler jeg til tider (les hele tiden) løper etter henne, og forstår virkelig ikke bæret når hun oppfører seg som en sjakkspiller som tenker ti trekk fremover, kommer legene i forkant og har både tatt og bestilt fjorten prøver før jeg i det hele tatt har hilst ferdig på pasienten.. HJELP! Og midt oppi kaoset oppfører hun seg SÅ rolig? Førsteinntrykket mitt av både hun og resten av crewet der borte var bare “disse menneskene er blitt maskiner”.

Jeg er så imponert over hvor mye disse unge(!?) damene og mennene kan, og er bare blitt megamotivert til å prøve å bli en like flink sykepleier selv en dag. To dager har gått og jeg har allerede fått oppleve to traume-hendelser, hjertesykdom, lårhalsbrudd, infeksjoner, og utredning av sykdom hos barn. I dag fikk jeg jammen lov til å legge inn min første veneflon også. Altså, jeg lærer SÅ mye allerede dere. Dere aner ikke hvilken spennende praksisplass det er jeg har fått! Ja, ekstasemodus tror jeg det kalles.

– Yummy in my tummy – 

Du trenger: 1. 2-3 gulrøtter 2. 3 sjampinjong sopp 4. En god håndfull spinat 5. 250g biffstrimler 6. 1/2 pakke eggnudler 7. Et glass Soy Sesam Saus 8. Saften av 1/2 lime 9. Litt pepper 10. Sesamfrø

Slik gjør du: 
1.
Kok eggnudlene etter anvisning på pakken.
2. Skjær opp sopp og gulrøtter, og finn frem spinaten.
3. Stek ferdig biffstrimlene i en panne med litt smør eller matolje.

4. Ta ut biffstrimlene og surr så sopp, gulrøtter og spinat i litt olje.
5. Krydre med litt peppet, hell over glasset med saus og klem over saften av 1/2 lime.

– Strø over noen sesamfrø og server med det samme –

Oppskriften gir tre gode porsjoner <3 
Nå lukter det date-night her, med idol og bringebærgelé!

Første dag på akuttmottaket

Hei tirsdag og uke 35… Det er med skrekkblandet fryd jeg melder om at dette er uken jeg starter min sykehuspraksis. Heh! Første møtet med akuttmottaket hadde jeg allerede i går, men det var bare i form av en omvisning på avdelingen, så det er først i dag jeg skal ut på min aller første kveldsvakt med veileder. Det sier seg vel kanskje selv at det er om ettermiddagene og kvelder det er aller mest aktivitet på akuttmottakene i Norges land, og min turnus består for det meste av kveldsvakter, så dere kan tro jeg skal få opplevelsesbasert kunnskap de neste åtte ukene! Himmel og hav, som jeg gleder meg. Forventningene mine til min egen læringskurve er større enn noen gang, og jeg kan egentlig bare ikke vente med å få kommet i gang! Omvisningen i går gjorde meg ikke det spor klokere på verken hvor, hva eller hvordan, så første prosjekt blir bare å finne ut hvordan et akuttmottak i det hele tatt er satt sammen. -Få en klarere oversikt over hva en sykepleier sine arbeidsoppgaver her er, og ta læringsmålene mine deretter! Ah, kjenner jeg gleder meg til å dele litt mer av dette spennende, spennende semesteret med dere. 

Lover å ta dere med på sykehusreisen av sykepleierstudiet også, og dele noe av det jeg får erfare her! Jeg ser at flere av dere 1 og 2 års studenter de siste dagene har sendt inn noen smådesperate kommentarer med spørsmål til hvordan i huleste dere skal komme dere igjennom det enorme pensum til høsteksamnene deres, og de skal jeg også få besvart på et oversiktelig vis i nærmeste fremtid. Jeg kan ihvertfall starte med første bud som jeg har delt så mange ganger før: Kjøp abonnement på sykepleiepluss.no, ta ett emne om gangen, se alle videoene, og skriv notater til dem. Det vil du komme SÅ langt med. Kan jeg med mine 5 friår, null erfaring innen helsefag, og null realfag som biologi eller kjemi.. Ja da kan søren meg du også <3 Hang in there!

I går hadde jeg forresten en utrolig fin kveld! Jeg fikk nemlig Kristina, lille Milo og Geiremann på middagsbesøk, og med seg hadde de en nydelig gave proppet med kjøkkendill fra Hansen og Co. -Min favorittinteriørbutikk. Gjett om vi koste oss med kremet mango/kyllinggryte, og sjokoladedessert med is. Neste gang blir det middag i Kristinas crib, og da lukter det også pysjparty med skrekkfilm etterpå. Haha.. Geir, det er vel greit for deg? 🙂  

Ønsker dere en finfin tirsdag! Og ønsk meg lykke til i praksis dere <3

Spenningsfavoritter til søndagen

Hei på dere, og riktig god søndag! Jeg hadde store planer om å være litt sosial etter jobb i går, men selv om det var en relativt rolig vakt, ble jeg helt kake da rumpa traff sofaen.. SÅ da ble det filmlørdag istedet! Jeg så intet mindre enn tre stykk, og da siste skulle snurres spurte jeg følgerne mine på instagram om tips til nye drama/thriller-filmer.. Foråsidetsånn 90% av alt som tikket inn var filmer jeg hadde sett før, så kanskje det er på tide å bli glad i en ny sjanger? Under her får dere noen av mine absolutte favoritter innen kategorien. Jeg har så mange at det nærmest er umulig å velge bare seks, men skal dere snurre bare to så se:

1. Law Abiding Citizen eller 2. Room. Sistnevnte må leies på Viaplay. Jeg lover at du blir underholdt.. Selv endte jeg opp med å se Utøya i går, og den var også helt fantastisk bra. Magen min vrengte seg igjennom hele filmen.. Neste film jeg skal snurre nå er “Get Out”. En av følgerne mine tipset meg om den i går, men jeg turte ikke å se den da jeg ble livredd av traileren.. Nå er det dagslys og etter jobb i kveld skal jeg heldigvis ikke sove alene, så da føles det hakket tryggere.. Heh! Dere finner den også på Viaplay.

– Kidnap – 
Karla tar en morgen med seg den 6 år gamle gutten sin på tivoli. De har nesten ikke rukket å være der en halvtime før telefonen ringer fra Karlas advokat. Han forteller at guttungens pappa nå ønsker å ta over hele foreldreansvaret, og ettersom Karla ikke vil prate om det hele åpent foran sønnen, blir hun nødt til å la han være ute av synet i noen få sekunder. Mer var det ikke som skulle til. Til tross for at hun ga guttungen streng beskjed om å ikke dra noe sted, er han nå forsvunnet. Hun roper og roper, spør andre mødre fortvilet om hjelp, og leter desperat i området. Plutselig får hun øye på ham på parkeringsparken.. Problemet er bare at hun ikke rekker å løpe bort før en fremmed dame har dyttet ham inn i bilen sin og kjørt avsted. 

– The Resident – 
The Resident handler om nyskilte Juliet som er på jakt etter en rimelig leilighet hun kan leie i store New York. En dag treffer hun på en hunk av en kar som tilfeldigvis har et digert sted hun kan leie for en slikk og ingenting.. Det går ikke lange stunden før hun lar seg sjarmere av denne kjekkasen av en mann, men det går heller ikke lange stunden før hun begynner å legge merke til at noe ikke er som det skal innenfor leilighetens vegger.. Hun bestemmer seg for å installere et overvåkingskamera, og til sin store skrekk oppdager hun at hun overhodet ikke er alene om natten..

– Room – 
Topp 3 av beste filmer jeg har sett noen gang! Som 17-åring ble jentungen “Joy” kidnappet og plassert i en eldre manns lydtette hageskur. Etter to år i fangenskap med voldtekter på nattestid, føder hun sønnen Jack som hun knytter et uslitelig bånd til. Det er bare de to, sammen, men alene i et bittelite rom i syv år. Det eneste de har av dagslys er en takluke av et uknuselig vindu, og maten de spiser er det kidnapperen selv som leverer sammen med overgrepene sine. Lille Jack aner ikke hvilken verden som befinner seg utenfor rommets fire vegger. For at han skal få et verdig liv fanget bestemmer nemlig Joy seg for å lyve om jorden, og late som om det bittelille rommet er alt som eksisterer. -Helt til natten hvor kidnapperen forteller henne at han har mistet jobben og ikke lengre har råd til å betale for strøm og mat. Først da våger hun seg på et rømningsforsøk hun aldri trodde hun skulle bygge opp mot til. 

– The Perfect Guy –
Hovedkarakteren Leah nærmer seg 40 årene og har lykkelig datet kjekkasen Dave i to år. De bor sammen og stortrives i hverandres selskap, men ettersom Dave ikke deler Leahs ønske om å starte en familie før den biologiske klokken stopper å tikke,  velger hun å gjøre slutt på forholdet. To måneder senere treffer hun storsjarmøren Carter. Den kjekke, smarte, ydmyke mannen som får henne til å svere på skyene. Han må jo være den perfekte familiefar? På kort tid sjarmerer han ikke bare henne, men også venninner og familiemedlemmer. Alt virker endelig å være perfekt. -Helt til hun brått en kveld blir presentert for hans bipolare lidelse.

– Law Abiding Citizen – 
My all time favourite! Denne har tronet toppen min i hva er det nå? 6 år? I Law Abiding Citizen møter vi ingeniøren Clyde som får kone og barn drept på mest urettferdige vis av et par innbruddstyver.. En av dem blir dømt til døden etter 10 lange år, mens den andre får gå fri etter å ha inngått en avtale med politiet. Dette liker Clyde dårlig, og etter årevis med nøye planlegging og kalkulering tar han loven i egne hender.. Han blir raskt satt i fengsel, men likevel klarer Clyde på mystisk vis å få de involverte i saken til å dø en etter en.. Hvordan gjør han det? Samarbeider han med noen? Kommer han til å bli avslørt? I denne filmen sitter du med tusen spørsmål og vrir deg i spenning fra første til siste minutt. SE DEN!

– Don’t Breathe – 
Her møter vi en vennegjeng på tre ungdommer som drømmer om å komme seg bort fra Detroit, og starte et nytt og bedre liv i solfylte California. En dag får de høre om den eldre, rike krigsveteranen som bor i et tomt nabolag i nærheten, og denne mannen har de blitt fortalt skal ha en safe fullt opp med hele 300 000 dollar. Når de i tillegg får greie på at krigsveteranen er blind, tenker de med ett at dette blir et lett bytte. “Alex” i vennegjengen, har en far som jobber i et sikkerhetsselskap, og finner derfor en mulighet til å bryte seg inn i den blinde mannens hjem. De to andre er nølende, men overtales til slutt til å ta del i ranet de også. Mannens hund dopes ned, og gjengen tar seg inn i huset. De finner raskt en dør med en diger lås på, og antar at det er her den store pengesummen befinner jeg. En av gutta skyter låsen åpen med pistolen sin, og veteranen våkner. Heretter går ingenting etter planen.


 

Siden Sist Har Jeg…

Gjort det ene og det andre både skolerelatert og sosialt! Jeg har tilbrakt noen timer i øvingsavdelingen til UIA for å filme noen videosnutter som skulle leveres inn til lærere i dag. Ellers har jeg hatt fullt hus med fine jenter og tacoservering siden tirsdag! Onsdag kveld var vi hele syv jenter hos meg, og for anledningen hadde jeg altså prøvd meg på en annerledes tacovariant som jeg fant oppskriften til på Lene Orvik sin blogg for mange mange måneder siden. Gjett om det falt i smak! Herlighet så gøy det er å kokkelere når gjestene liker maten <3 Til dessert hadde jeg bakt tantes krydderkake, og den har jeg delt oppskriften på i et tidligere innlegg HER <– Jeg hadde bare en skje for lite med kanel denne gang.. Heh, det er derfor det ser ut som en.. vaniljekake.

I går hadde jeg en sånn liten panikkdag for at praksis starter allerede på mandag. Jeg føler jeg har glemt alt jeg har lest av pensum i sommer så da ble det noen timer med repetisjon og prosedyrekursing på nett før jeg klarte å slå meg til ro med tacorester, peiskos, kake og et par episoder av Borderliner. -En norsk ny serie som faktisk ikke var så verst! 

– Et annerledes tacomåltid –

Istedet for kjøttdeig hadde vi altså pulled pork med tacokrydder, og i stedet for vanlig mais, agurk, paprika og tomat, laget jeg en maismos (kokte mais og moste det med litt salt), og en mangosalsa bestående av mangobiter, granateple, litt rødløk, hvitløk, chilli og korriander. Mmm, så deilig! Med en dæsj rømme, hjemmelaget guacomole og vanlig tacosalsa, savnet jeg faktisk ingenting!

Nå skal jeg komme meg på skolen for ukens siste to timer med simulering, og så erre helg dere! Jeg har riktignok jobbhelg, men man jobber jo ikke hele døgnet så det skal bli helt nydelig. Mannen har reist på jakt i helgen så egentlig håper jeg på skikkelig drittvær så jeg blir tvunget til å sitte inne og lese meg mer opp til mandagens praksisstart.. Hehe, måtte denne helgen bli veldig laang <3

Planen for fredagskvelden – Levende lys, nerding og deilig mat

– Morgenkos med varme rundstykker –

God morgen, og hei tirsdag! Nå har jeg akkurat inntatt en deilig kopp karamellkaffe og to varme rundstykker med eplesyltetøy, så nå bør jeg være klar for ukens andre skoledag her. Jeg skal helt ut til Grimstad universitet i dag for å ha en halv skoledag der med fine medstudenter og sykepleie-simulering! Vi gjorde det samme i går og da latet vi faktisk som vi befant oss på et akuttmottak med hjertestans og hjerte lunge redning. Veldig morsomt for de studentene som får lov til å bare sitte og se på “skuespillet”. Ikke fullt så morsomt for de som blir “bedømt” av medstudenter og lærerne. Haha huff.. Jaja, lærerikt er det i det minste for alle.

Luftige lyse rundstykker –> Oppskrift HER 


Håper dere har fått en fin start på uken? Jeg fikk besøk av Kristine jeg i går, serverte henne taco og litt snacks mens vi skravlet og så andre episode av den nye Bachelor-sesongen. Iiih! Endelig har ihvertfall ett av de mange gøye høstprogrammene startet. I dag har jeg absolutt ingenting på agendaen for kvelden, men det passer fint for i morgen får jeg hele jentegjengen på middag, og da må det planlegges og handles inn til det. Håper det blir ordentlig drittvær så jeg kan fyre i peisen hele dagen og tilbringe timesvis innendørs med god samvittighet <3 Siste uke før praksis starter! Må jo bare suge til meg all energi jeg får her nå.

Dere må ha en super tirsdag! -Og ønsk meg lykke til på denne hersens simuleringen. Sånn edruskuespill er ikke min sterkeste side, og i dag har jeg gruet meg ekstra mye til, for i dag skal vi simulere sykepleie til et barn med lungebetennelse og anafylaktisk sjokk. Oh my god.. Kombinasjonen av barn og lungebetennelse hadde holdt i massevis for min del..

Keeping Track Of Time…

Reklame | Daniel Wellington

…In the most elegant way! Etter å ha gått rundt med en hvit Daniel Wellington klokke mer eller mindre hele sommerferien, føler jeg det er på tide å dra frem noen av de mørkere høstfavorittene mine igjen.. Rart med det, men jeg var ikke engang litt klar for å takke sommeren farvel for et par uker siden, men da første skoledag ankom denne uken, fant jeg meg selv i langbukser, støvletter, og tykk strikkegenser på vei til universitetet. -Som om høsten bare var kommet over natten.. Siden onsdag har jeg allerede fyrt i peisen tre ganger, og de metalliske, samt sorte Daniel Wellington klokkene mine ligger nå lengst fremme i baderomsskapet. De passer til absolutt alle høsthabitter, og skal bæres mye de neste fire, fem månedene..

– Rabattkoden MARTHEBORGE gir deg 15% på alt fra DW HER –

Akkurat nå har Daniel Wellington en helt ny kampanje på nettsiden sin! Til og med 4 september kan du kjøpe deg en DW klokke og få en armcuff til 50% med på klokkekjøpet. Rabattkoden min på 15% legges på toppen av disse 50%, så her er det absolutt noen kroner å spare om du er en av mange som lenge har ønsket deg disse klassiske armbåndene i sølv eller roségull. Koden gjelder altså på alt fra DW og kan også kombineres med kampanjetilbud <3 Daniel Wellington har også fri frakt verden over..

– I’m wearing Classic Petite Melrose with a cuff in rose gold –

På nettsiden til Daniel Wellington, har de allerede satt sammen fem ulike gaveesker med klokke og cuff, og dersom du velger å kjøpe en av disse, får du varene dine i en fin gaveinnpakning. Settet jeg har på meg her selges i en slik pakke, (bare med hvitt klokkeur) og den er minst like fint som min! Husk at du også enkelt kan bytte reim dersom du skulle gå lei av en look! Stropper kan kjøpes separat vet dere, og de får man for 229kr-449kr før rabattkoden min trekker fra enda noen kroner.

– Et lite tips fra meg til deg som ønsker deg en ny, lekker klokke i høst –

– Sunday Snuggles –

God søndagsmorgen fra meg! Eller formiddag om dere vil. Planen min for denne dagen er sånn ca ingenting. Ihvertfall ingenting fornuftig! Jeg skal bare spise meg kvalm på dumle, snurre to nye thrillere, fyre i peisen og flytte dynen ut i sofaen. Til tross for at Daniel og jeg la oss før klokken 23.00 i går kveld, er formen litt så som så. Det ble nemlig noen glass med både rød og hvit vin på oss i går kveld. Mihi! Herregud så gode vi er blitt på date nights.. Koste meg seriøst glugg med rådyrkjøtt, vin og valpeprat hjemme i sofaen hans. Dessuten har jeg fått han hektet på The Handmaids Tale, så nå er vi allerede i midten av sesong 2.

– Søndag, snacks, peis og filmkos –

Ellers venter en ny, veldig mild skoleuke meg i morgen! Jeg har bare to skoledager den kommende uken, så da har jeg sørget for å fylle opp de resterende dagene med litt middagshosting at my place! Gleder meg til en ny uke med venninnekos, datenights og mye deilig middagskokkelering. Jeg trives så innmari godt med å tilbringe mesteparten av dagen inne i leiligheten min for tiden at jeg egentlig ikke vil ut av den i det hele tatt. Den er bare på 43 kvadrat, men ikke en dag har jeg angret på det kjøpet der..

Aldri mer skal jeg bo i et hjem uten farger på veggene. Jeg får stadig spørsmål om hva denne rosa/rød/brune fargen heter, og ettersom jeg faktisk har navnet i hodet nå så deler jeg det med dere enda en gang: Jotun Lady Warm Blush heter den!

-Og nei du blir overhodet ikke lei av den!

Håper dere har hatt en like bra helg som oss. Daniel dro faktisk akkurat på en søndagsåpen butikk her nå for å kjøpe inn hver vår Solois.. Vi har hatt lyst på det helt siden i går kveld, og da han ikke klarte å bestikke meg til å kjøre og kjøpe det for oss, måtte han bare gjøre det selv. Haha! Dere må ha en fortsatt finfin søndag alle sammen, så sees vi snart igjen <3 

– Weekend Mode On –

Skjønne, skjønne Geir <3 Skravla går og minuttene flyr på lunsj med livets regnskapsfører. Etter en time med regnskap på kontoret hans i dag tidlig, tok vi turen over på Slakter Sørensen for å fylle opp magene våre. -Mens vi oppdaterte hverandre på 2018-sommeren såklart. Så inviterte jeg han like gjerne på middag hjemme hos meg allerede neste uke igjen, sammen med frøken Andersen og fine lille Milo. Jeg har lovet å invitere dem til min “nye” crib i hele sommer, så nå er det på høøy tid.

– Litt fredagsluksus på Slakter Sørensen –

Synes det er så morsomt (og vilt hyggelig) at Kristina og jeg har et så nært forhold til regnskapsføreren vår. Geir er blitt som et familiemedlem han nå. Tror faktisk bare jeg lagrer han som “onkel Geir” på telefonlista mi heretter.. Den mannen ordner jo ikke bare regnskapet til bloggerne sine, men er med oss i banken når vi trenger støtte og veiledning til huslån, lunsjer med oss, inviterer oss på julebord sammen med hele familien sin, og ja nå bursdagsselskap! 12 januar 2019 skal Geir feire sine 50 år, og da lukter det årets fest med både hummer og champagne <3 Gleder meg en hau til å feire landets snilleste regnskapsfører.

Gårsdagen var forresten også helt topp! Daniel kom til meg rundt klokken 18.00 om kvelden, og da innviet vi høsten med litt fyr i peisen. Galskap mener kanskje noen, men med pøsregn og 12 grader, føltes det veldig greit å fyre i august også.. -Og ellers føler jeg meg som forelsket, nybakt forelder hver gang det prates om valp, så det er veeldig hyggelig. Haha! Gleder meg til å fortelle litt mer om det også etterhvert, men NÅ skal jeg hive meg på en buss til jobb. Fredagskvelden skal nemlig tilbringes i hvitt <3

– God helg fra oss til dere alle –

Paneng Curry For Lunch

Hei på dere! I går hadde jeg min første skoledag for siste skoleår, og jeg må si det var helt merkelig å høre lærerne si “velkommen til tredje og siste skoleår”. Herlighet, jeg startet jo nettopp?! 3 år på universitet er virkelig ingenting. Hadde jeg startet litt tidligere så kunne jeg gjerne tatt en bachelor til, men nå skal jeg nøye meg med en videreutdanning etterhvert.. Etter å ha tilbrakt fem timer med medstudenter og lærere igjen, tok jeg like gjerne en middag ute for å feire både det ene og det andre sammen med bestis. Blåskjell med fries og sjokoladefondant til dessert var ikke så aller verst på en lille-lørdag..

I dag har jeg fri fra skolen, så da tenkte jeg å kjøre litt hjemmekontor og forberedelser til morgendagen. Jeg skal en tur innom Geir i morgen tidlig, og før det har jeg noen og seksti bilag å sortere.. Da passer det fint med en regnværsdag <3 Daniel kommer også på besøk i kveld, og til han tenkte jeg og å servere noe godt, så nå er kjøleskapet fullt opp med både det ene og det andre til helgen. Jeg skal visst ikke på skolen før til mandag igjen nå, så det ble en riktig så myk og god start på siste skoleår.

– Paneng Red Curry With Chicken – 

Du trenger: 1. 2 kyllingfileter skjært i terninger 2. 1/2 rød paprika i strimler 3. En håndfull grønne bønner 4. 1 pose Paneng Red Curry 5. Basmatiris for to 6. En boks kokosmelk 7. En håndfull cashewnøtter 8. Saften av 1/2 lime

– Thaimiddag laget på 15 minutt –

Slik gjør du:
1.
Skjær opp paprika, bønner og kylling i mindre biter/strimler. 
2. Stek kyllingen i litt olje. Tilsett grønnsakene når kyllingen er nesten ferdigstekt og surr disse sammen med kjøttet i 3-4 minutt.
3. Hell over boksen med kokosmelk og rør inn hele paneng red curry krydderposen. La det få koke i 7-8 minutt.
4. Tilsett saften av 1/2 lime, samt en håndfull cashewnøtter i kyllingpanna, og kok ferdig ris for to.

– Hope you like it –