Pasta med hjerteskjell

– Kremet pasta med sitron og hjerteskjell –

Riktig fin tirsdag til dere! Jeg er tilbake i regnfulle Kristiansand. Det er meldt ordentlig drittvær her i dag, men ut må jeg uansett, for i dag har jeg mer enn ett ærend på agendaen. Håper jeg kan få unnagjort det jeg må i en fei, så jeg kan få sneket til meg en liten time med kos i heimen også før valpekurs i kveld. Har så lyst til å lage meg en god middag i dag, for å spise den til reprisen av Ungkaren som gikk i går kveld mens jeg var på jobb. Mino og jeg skal på kurs-kveld nr. 2 klokken 18.00, og det skal bli så spennende! Vi har trent en hel del siden sist, så håper at det kan synes litt i ettermiddag 🙂

Her kommer en oppskrift fra forrige uke! En rågod en om jeg får si det selv. Pasta er og forblir en favoritt hos meg, og denne gang fikk jeg lyst til å prøve meg på noe jeg har tenkt på i lange stunder nå! Nemlig hjerteskjell. Eller het det egentlig det? Nå ble jeg litt usikker. De har dem ikke på Meny, så de må kjøpes på fiskebrygger eller i fiskebutikker, men alle byer har vel en eller annen variant av den slags? Her i Kristiansand fikk jeg ihvertfall tak i en diger pose av dem på Reinertsen ved Lille Markens 🙂

Du trenger: 1. En pakke hjerteskjell 2. 1 chilli 3. 3 fedd hvitløk 4. 2dl matfløte 5. 1dl creme fraiche 6. En håndfull persille 7. Litt sitronsaft 8. Fersk pasta for to

Slik gjør du: 
1. Finhakk chilli, fersk persille og hvitløk.
2. Ha 2dl matfløte og 1dl creme fraiche i ei gryte med lokk.
3. Hell oppi chilli,persille og hvitløken og gi det hele et oppkok.
4. Hiv i hjerteskjellene, legg lokket på gryta og la skjellene dampe i 3 min.
5. Kok pastaen etter anvisning på pakken og server den til skjellene!

– Press litt sitronsaft over og NYT –


En middag som går utrolig raskt å smelle sammen dersom du bare har ingrediensene i hus 🙂 I dag står vegetar-tikka masala på min meny om jeg bare får tid til å lage den. Time will show! Håper det står bra til med dere alle, og at dere lar dere friste av denne spesielle pastaretten, for fy så god. Det bør vel egentlig si seg selv. Alt med kombinasjonen av fløte, hvitløk og chilli blir bra <3

8 kommentarer
    1. Hei! Har lenge tenkt på å skaffe en valp selv, og lurer derfor på hvordan du gjør det med jobb nå i starten. Klarer han å være hjemme alene en arbeidsdag eller er noen innom for å se etter? Han er bare så skjønn <3

    2. Hei! Lurer på hvordan du kombinerer valpetiden og jobb? Klarer han å være hjemme en arbeidsdag eller har du noen som er innom å ser etter han? 🙂 Han er altså bare så skjønn <3 Klem

      1. Hei hei! Jeg tok den første halvannen uken helt fri, og de neste to skal jeg bare ha to vakter i uken kvelder, så da kan bestis titte innom han når jeg er midtveis i vakten, lufte, gi mat og se at han har det greit 🙂 Treneren sa de ikke skulle være alene mer enn 4 timer enda, så da går det akkurat med litt venninnehjelp 🙂 Men som sagt, har jeg ikke tatt noen ekstravakter disse ukene her for å være med han mest mulig <3

    3. Hvor er den svarte kassen som står på kjøkkenbenken fra (den med de plantene oppi)? Den var så fin!

    4. Kom over bloggen din for en liten uke siden, og herlighet – skikkelig feelgood blogg! Elsker positiviteten og stilen din!
      Hvor er den oransje kjolen fra? Såå fin <3

      Klem fast leser

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg