Skodilla?

Her om dagen sorterte jeg alle skoene jeg eier..


Visste dere at jeg er glad i sko?


Hej heej! Alle disse skulle inn i..


..denne geniale saken fra Europris!


Sånn gikk det..


Disse ble til overs av høye hæler, men det skal vi nok ordne. Det store problemet er oppbevaringsplass til sko uten hæler.. Puh!

Flere som har skodilla?


– Marthe <3

Vinn gavekort hos Coop på 690 kr!

Akkurat nå er jeg et godt stykke på vei til Oslo, men det hindrer meg ikke i å informere om et sosialt coop tilbud jeg akkurat fikk greie på! Ved å trykke deg inn på coop sin facebookside kan du nå invitere deg selv på besøk til en venn, mikse tre coopvarer for 69 kroner, og stå for et ordentlig kvalitetsmåltid for deg og vennene! Om du vil invitere deg selv på søndagsfrokost eller jentekveld velger du selvfølgelig selv.

Det viktigste er at vennen du har invitert deg til, godtar invitasjonen. -Gjør han eller hun det, er personen med i trekningen av å vinne gavekort på hele 690kr hos coop! DET tenker jeg kommer godt med..  

Selv har jeg invitert meg til mine gode venninne Annika. Produktene jeg valgte meg ut var roastbiff, fenalår og spekeskinke, noe som passer utmerket til en deilig søndagsfrokost! Nå krysser jeg fingrene for at Annika godtar, slik at vi kan avtale dato og invitere flere venniner til måltidet. Sosialt, billig og godt!


Invitasjon sendt!

Finn på noe sosialt du også og benytt deg av coop tilbudet >HER<


– Marthe <3

                     Annonse

Viktig med feiringer!

Jonas og jeg har vært  noen flinke feirere gjennom tiden. Det er jo så koselig! Å feire månedsdagen er topp enten det er 6 måneders, et år eller to års jubileum vi har! For ikke å snakke om valentines day. Da er det fyr og flammer skal jeg si dere! Nei feiringer er livsnødvendig. Det er tross alt en unnskyldning for å få stappe i seg deilig mat og kanskje åpne noen ekstra presanger. Her kommer et lite bildedryss fra feiringene vi har hatt gjennom tidene..

Et halvt års dag..


Ja jeg har forandret meg.. Og det har faktisk Jonas også!

1 års dag..


Og my god.

1år og 6 måneder..

2 års dag..

Valentines feiringer..

Er du like god på feiringer?

– Marthe <3

DRAR TIL OSLO!

Da drar jeg til Oslo på dagstur for å delta i en superspennende photoshoot. Mer vil jeg ikke avsløre før senere! Hoho.. Jeg har forhåndsskrevet flere innlegg for dagen, så fortvil ikke! Ellers.. Ha en flott dag så lenge!

Jeg hadde en fantastisk kveld med jentene i går. Karen hadde stekt klart hjemmelagede hamburgere, tent lys og fyrt i peisen til vi kom. Det ble prat, latter, filmtitting og god mat! Oppskriften på en perfekt kveld.


Hjemmelaget burgere. Mm!


Karen og Mille.


>Annika< og Mille. Hunden gikk på runde..


Jeg ønsker meg en hund til jul mamma..


Haha!


Så var det klart for filmtitting med kjeks!


Valget falt på “In the cut”. Crazy film!


Men jeg sovnet likevel jeg.. Sovesveis og soveblikket. Hej heej!

Flere som koste seg i går kveld?

– Marthe <3

Moutfit – 30.10.11


Bukse fra New Yorker
Topp og Cardigan fra bikbok
Gamle sko fra nelly

Hva synes dere?

– Marthe <3

Where to start?

Hvis noen lurte på hvordan det går med klærene mine, så kan jeg informere om at jeg ikke engang vet hvor jeg skal begynne. Noen av klærene ligger enda i sorte sekker, andre ligger strødd utover madrassen over, og en liten del har jeg faktisk fått inn i et av skapene. Meen jeg har en lang lang vei igjen..


Dette er alt jeg har fått på plass til nå.. Orker ikke mer.

Nå har jeg tenkt til å ta meg en sovepause!

– Marthe <3

Månedens topp 5 antrekk!

Jøss, nå er det jammen meg snart november allerede! Jeg synes det er helt vilt jeg. Hvor ble det av september og oktober? Enda en måned er tydeligvis over og med det må jeg jo oppsummere månedens topp 5 antrekk. Håper det kan være til inspirasjon for noen. Dere kan se alle antrekkene under kategori “moutfit” i margen til høyre.

Det var mine favoritter! Likte dere dem også?

– Marthe <3

Dessert i badekaret!

Da var det slutt på eventyret.. I dag er det nedvasking av hus som står på planen. De nye eierne tar over på mandag så innen den tid skal tre etasjer være slikket. SOM jeg gleder meg til denne helgen er over. For å ikke gjøre dette til et deprimerende vaskeinnlegg tenkte jeg å vise litt bilder fra desserten jeg fikk av Jonas i går kveld! Etter middag skulle vi ta et bad og på badet ble jeg møtt med et fullskummet badekar, masse masse stearinlys, rosene mine og to glass sjokolademousse. Mmm!

KOS!

– Marthe <3

2 års jubileum!

Vet dere hvilken dag det er i dag? 28 oktober! Det betyr 2 års jubileum for Jonas og meg! For nøyaktig 2 år siden ble vi sammen gitt. Fy søren som tiden flyr. Han kommer og henter meg halv åtte og skal lage romantisk middag for meg til idol. Dette året var det hans tur til å stelle med meg. Jippi! Skal gi dere en oppdatering fra kvelden senere.

Ellers har vi vært på Ikea som planlagt og handlet inn kleshengere til garderoben. Det tok litt lengre tid enn forventet da vi fant så forferdelig mye annet fint også. Det er jo helt umulig å gå gjennom Ikea på 10 minutter!


Råklar for et kjapt Ikeabesøk!


Spisepause.. Kjøttboller!


Familiemiddag på Ikea er det beste!


Pose full av hvite kleshengere.

Hva har du gjort i dag?

– Marthe <3

Moutfit – 28.10.11

Åh, nå er jeg gørrsvett av tre timers flyttestyr. Jeg har nemlig fått flyttet klesskapet mitt til den nye leiligheten nå. Hold dere fast.. Klærene mine er stappet i 7 digre, sorte sekker og skoene ligger i to STAPPfulle! Dette blir interessant å prøve å få plass til i ny leilighet. Nå skal vi kjøre til Ikea for å kjøpe kleshengere!


Kjole fra Cubus
Cardigan fra Monki

Sko fra Nelly


Ring HERFRA


Denne ringen vet jeg faktisk ikke hvor er fra, men jeg likte den virkelig!


Smykke fra KappAhl

Hva synes dere om dagens antrekk?

– Marthe <3