Twilight shorts fra So Next Year

I går tok enda en Runwaydreamz shorts del i samlingen min! Råkul var den også. Ikke bare dukket det opp en Twilight shorts, men også en blondeskjorte med skinnkrage. Begge plagg var fra www.sonextyear.com. Nettbutikken som jeg fortalte dere litt om tidligere denne uken. De selger både runwaydreamz shortser, jakker, spell bags og storfavorittene mine fra Jen’s pirate booty.

Det fine med dette er at det ikke er noen toll på varene du handler herfra. Den eneste nettbutikken jeg vet om som selger Spell bagene er www.thetrendyboutique.com og der er det dessverre toll. Tenkte ihvertfall det kunne være greit å vite til neste gang noen av dere ønsker å handle enten Runwaydreamz eller noen av disse andre kjente merkene. Sonextyear selger ikke alle variantene til de ulike merkene, men de får stadig inn flere og flere varer, så ta ihvertfall en titt! Det er aldri gøy med tollregninger.

Shortsen finner dere HER.
Skjorten skal jeg vise frem i et senere antrekk! Den fås kjøpt HER.

                 Klærene er sponset

Antrekk – 31.08.12

Tusen tusen takk for alle gratulasjoner som allerede har tikket inn både på facebook og her på bloggen. Dere er gode! Jeg skal feire bursdagen min på jobb i dag jeg! Gleder meg faktisk masse til å komme i gang igen og få lære litt mer. Men først vil jeg vise dere noen av Vero Moda innkjøpene fra gårsdagen. Alt jeg har på meg på bildene her er fra Vero Moda. Jeg har nå byttet ut skjørtet med en bukse ettersom det kanskje ikke er så praktisk med maxiskjørt på jobb, men så fort jeg er hjemme igjen skal det på!

Likte dere de nye klærene? Belte og armbånd er også nytt. 
Jeg husker dessverre ikke helt prisene, men det kan jeg finne ut av på jobb!

BIRTHDAY KID

Endelig ble det min tur til å fylle 20 år! Hurra! Jeg ble vekket av verdens beste kjæreste og fikk både roser, kake og gave på sengen før han måtte dra på jobb. SÅ skjønn. Vanligvis vet jeg alltid hva jeg kommer til å få i gave fra Jonas. Han er så ivrig at jeg på et eller annet vis alltid greier å dra det ut av han. Denne gang derimot var jeg vanvittig spent. Jeg hadde egentlig ikke ønsket meg noe, men jammen fant han på noe lurt likevel. Bare se hva jeg fikk! En SIGMA 18-200mm linse til Nikon kamera mitt.  

 

Gjett om jeg gleder meg til å teste det ut da!
Noen tips til kamerainnstillinger?

Vinn Wonderstruck by Taylor Swift

En av de mange hyggelige overraskelsene som dukket opp i postkassen i dag var den helt nye parfymen til Taylor Swift. Parfymen har lansering denne måneden i butikken, så her har jeg vært så heldig å få være en av de første som sprayer meg med duften. Jeg greier ikke helt å beskrive den med ord, men duften er veldig søt! Ikke for søt, men litt sånn at man får lyst til å smake på den. Dere skal ikke se bortifra at jeg faktisk gjør det. Hvordan er det mulig at noe som lukter så godt, ikke kan smake godt tenker jeg.. Navnet Enchanted kommer fra Taylors sang, og på toppen av den søte, eventyrlige esken finner dere lykketallet hennes som er 13, dekorert i gull. Et søtt passende utseende til en søt, herlig duft!

Hvis flere av dere er blitt bitt av Taylor Swift basillen og svært gjerne ønsker å teste ut parfymen hennes, kan jeg informere om at det nå foregår en konkurranse for alle bloggere, hvor hele 50 stykk kan få parfymen gratis! Ja dere leste riktig. Endelig en konkurranse med store vinnersjanser!

Delta i konkurransen slik:
1. Blogg om hvorfor akkruat du bør være en av de heldige.
2. I innlegget ditt legger du til embedkoden sw 12 ws. Uten mellomrom. Dette settes inn under “KODE”.
3. Klikk deg så inn HER for å fylle ut det lille skjemaet.

Var noe uklart? All informasjon om konkurransen får du HER.
Husk 50 vinnere skal kåres og siste frist for å delta er 2 september. 

                  Annonse

Første morgenvakt hos Vero Moda

Nå kom jeg hjem fra min aller første morgenvakt hos Vero Moda for halvannen time siden. Jeg sluttet egentlig klokken fire, men ble igjen en god stund for å shoppe! Hihi. Gleder meg til å vise dere alt sammen. Jeg har også fått en hel hau av ting i posten i dag, så nå har jeg alt for mye bloggstoff her! Det virker som alt jeg har ventet på de siste ukene plutselig fant veien til postkassen vår i dag.

Åh, dere aner ikke hvor fin dagen min har vært. Førsteinntrykket av jobben kunne ikke vært bedre. Jeg storkoste meg! De ansatte var bare herlige, og jeg har fått lære akkurat passe nok. Ingen kaos er skapt i Borges hode i kveld. Jeg ankom Vero Moda klokken ni, og plutselig var den to. Herlighet, som tiden fløy. Jeg holdt på å glemme bort pausen min, så gøy hadde jeg det. Hvorfor har jeg ikke blitt velsignet med denne jobben tidligere? Nå skal jeg sette meg ned og brette klær. Jeg tror nemlig jeg behøver litt trening!

 

Alt jeg har på meg her er også fra dagens Vero Moda innkjøp!
Flere bilder av dette kommer i et eget innlegg.  

Batman – The dark knight rises

I går kveld bestemte >Annika< og jeg oss for å ditche alle Kristiansands partyløver, og dra på en alkoholfri kinodate i stede. Filmvalget falt på den nyeste Batman, og godt var det. For en film! Det er lenge siden jeg har sett en film med så vanvittig mange kjente og ikke minst gode skuespillere.

Anne Hathaway, som jeg kjenner igjen som den søte, alltid så snille skuespilleren hadde fått en av de tøffeste rollene. Kjemperart å se henne i en så annerledes figur, men herlighet så gøy! Og FOR en kjekkas Batman er. Puh! Det er litt av en kropp på mannen! Om bare alle mannfolk hadde sett slik ut i 40 åra.   

Er det flere som har sett filmen?

Ankle cuffs – Try it on

I går mottok jeg den fine ankelpynten fra Nelly! Jammen satte de ganske så perfekt på også. Som dere kan se på bildet over her så kan man justere størrelsen i to ulike hakk, men jeg syntes de passet veldig fint i det vanlige hullet og har allerede bestemt meg for å bestille i flere farger. De var jo så rimelige!

Fås kjøpt for 149kr HER (affiliateslenke)
Nå, hva synes dere om denne lille trenden?

Antrekk – 29.08.12

Vet dere hva? Nå er jeg på vei til min aller første morgenvakt hos Vero Moda! Dette er med andre ord et forhåndsskrevet innlegg. Jeg fikk ikke delt gårsdagens antrekk med dere i går, så her kommer det! Den nye bodyen fikk komme på og ble faktisk med på kino i går kveld! Mer om det får dere litt senere..

 


Ringen har jeg fått fra Jonas

 
Skjørt fra H&M
Body og belte fra Bikbok
Veske fra Gina Tricot

Ønsker dere en riktig fin dag så lenge!
Jeg har flere forhåndsskrevne innlegg på lur..

Bli modell for L’oreal!

Har du en indre drøm om å bli modell? Nå kjøres det en konkurranse av L’oreal hvor man kan vinne en fotoshoot i Stockholm! Dette med profesjonelle stylister, frisører, makeup artister og en av Nordens aller beste fotografer! Høres ikke det ut som en drøm, så vet ikke jeg. Konkurransen varer til 15 september og det er 2 heldige som skal kåres av en jury bestående av representanter fra L’oreal og Costume.

Alt du behøver å gjøre for å bli med i konkurransen er å laste opp et bilde av deg selv, og fylle inn litt informasjon. Dette tar dere toppen tre minutt, og gjøres HER.

 

De to utvalgte vil bli avbildet i vinterens store reklamekampanje for Casting Creme Gloss! Casting Creme Gloss er en toningshårfarge uten ammoniakk som finnes i 27 ulike farger. Fargen frisker opp din naturlige hårfarge, gir en herlig glans, og får håret til å føles som silke. Fargen varer i 6-8 uker!

Delta i konkurransen om å bli den nye modellen HER.
MASSE LYKKE TIL!

                     Annonse

MY FIRST GALAXY TOP

Ville bare vise dere gårsdagens lille kupp! Jeg innså plutselig at jeg ikke eide et eneste Galaxy-inspirert plagg! Vel, nå gjør jeg det. En ny body fra Bikbok er tilføyet garderoben for en ganske rimelig pris! 

Bodyen kostet 299kr. Kanskje får dere se den på i dagens antrekk?