Skjemt bort for en dag

God kveld! Jeg kom akkurat inn døren fra en magisk kveld på Auds sørlandssenteret. Vi var totalt tre bloggere som fikk servert champagne og jordbær før vi ble tatt med på et av behandlingsrommene for en ansiktsbehandling med EmerginC Scientific organics produkter. Dette merket var helt nytt for meg, men jeg fikk med hele settet hjem så jeg kan ikke vente med å få testet det ut i noen uker. Etter en alt for god ansiktsbehandling ble vi sendt videre til makeup hvor jeg fikk testet en rekke Eva Garden produkter. Jeg ble så fornøyd! Fy søren. Jeg satte meg i makeupstolen og et kvarter senere hadde jeg den råeste festsminken!

Lilla øyenskygge, lilla eyeliner, en helt ny farge på leppene og en helt ny foundation. Gud hjelpe meg så gøy det er å bli sminket og dullet med. Jeg fikk også med alle sminkeproduktene som ble brukt på meg hjem, så nå er jeg spent på om jeg får dette til selv da! Jeg skal ihvertfall gjøre så godt jeg kan og komme med et sminkeinnlegg til dere i nærmeste fremtid.

 
 

Stor takk til Auds hudpleie og Blivakker som har skjemt meg fullstendig bort i kveld!

Happy saturday!

 
 

For en lørdag. Den har vært så bra hittil, og nå er den i ferd med å bli enda bedre! Vi spilte julemusikk på jobb i dag og med pepperkaker på disken kom jeg i så stemning at jeg kastet meg over innpakningspapiret så fort jeg kom hjem. Jonas var på nattevakt i natt så han ble vekket med julemusikk og en grisefornøyd samboer som sendte han på butikken for å handle middagsingredienser. Det kan ikke ha vært så veldig forferdelig for da han kom hjem igjen hadde han enda en hyggelig overraskelse til meg! Jonas hadde gått til innkjøp av ikke bare en adventskalender, men to! En rød til frøkna og en blå til han selv. Roser i går og sjokoladekalender i dag. Hurra! -Og jeg som trodde det ikke ville bli noe sjokoladekalender på meg i år. Så feil kan man ta! Tusen takk Jonas. <3

Nå skal kjæresteparet nyte en god hjemmelaget Baligryte før jeg drar av gårde på senteret atter en gang! Jeg skal besøke nye Auds på sørlandssenteret for å treffe fine folk, andre bloggere, drikke champagne og bli sminket. Wuhuu! Det blir nok en god lørdag.  

Vi skrives igjen senere i kveld. Må jo fortelle om den eksklusive lørdagskvelden min!
Hoho, dere får ha en flott lørdag videre. Ikke finn på noe tull!

Christmas is in the building

 
 

God morgen alle sammen! Nå er jeg sikkert allerede på vei til jobb. Jeg har fått æren av å åpne butikken denne lørdagen! Jeg ville bare ønske dere en deilig morgen og gi dere en liten smakebit på noe av julen som har tittet frem i leiligheten vår. I morgen er det første desember og jeg kan nesten ikke vente med å pynte juletreet. Adventslysene lagde jeg i går kveld så disse skal dere også få se i et slags DIY innlegg i morgen! Ønsker dere en fantastisk lørdag så lenge. Vi skrives igjen så fort jeg er hjemme fra jobb!

 

Viktig med nok innpakningspapir! Hoho, i år skal gavene se ut som kunstverk!

Handler inn til jul!

 

Det ser ut til at det blir to juletrær på kjæresteparet i år også! Hoho, vi hadde så lyst til å ha det på plass til første desember. Når det vissner mot midten av måneden får vi heller bare kjøpe oss et nytt. Heh! Sånn er det når man elsker juletiden og alt den medbringer.

Jeg lever seriøst enda på lykkerusen fra dagens jule-interiørshopping. Fy søren så effektive vi var. Jeg er sikker på at vi var innom seks interiørbutikker før jeg måtte videre på jobb, og det er jammen bra til å være oss. Vi bruker vanligvis gjerne en time i hver butikk! Ihvertfall nå som det er hundretusen ulike nisser å velge mellom. Ah, nei nå er jeg så fornøyd. Juletre har vi fått i hus, julepynt, noen aldeles NYDELIGE adventslys og masse lekkert innpakningspapir. Jeg kom akkurat hjem fra jobb og kan ikke annet enn å glise fra øre til øre når jeg ser på alle shoppingposene som fremdeles står på stuegulvet. Jeg skal dra alt opp så fort jeg har oppdatert dere, og jeg lover å knipse bilder av hele leiligheten så fort alt av julepynt er på plass!

 

Som om ikke dagen min var bra nok overrasket Jonas meg med en bukett roser da han hentet meg på jobb. For en mann. <3 Jeg håper dere også har fått en god start på helgen. Er det noen flere som har fått juletreet på plass allerede? Eller er det bare vi som er så gale?

Rimelige gaver fra Blivakker

  
  
  

Hei og hopp! Nå er jeg mest sannsynlig på jobb, men jeg har forhåndsskrevet et lite innlegg til dere. I går kom jeg med noen fine julegavetips til klær. I dag har jeg lyst til å tipse om noen rimeligere julegaver i form av produkter for kropp, ansikt og hår. www.Blivakker.no har satt ned alle varene sine med 25% og frakten er gratis, så er dere ikke allerede i mål med gaveshoppingen så vil jeg anbefale å ihvertfall ta en titt på Blivakker sitt utvalg av produkter. De har veldig mye forskjellig både til kvinner og menn. Kvalitetshåndsåper passer perfekt som gave til bestemor. Det gjør også en god hånd eller fotkrem. Sminke og renseprodukter for ansikt kan være den perfekte gaven til tante og tannbleking passer perfekt til venninner eller søsken. Det er også 3 for 2 på alle hårprodukter akkurat nå og blivakker har et enormt utvalg av merker! Man behøver ikke nødvendigvis å slå til med et fullt hårsett, men en god varmebeskytter, en god kur eller en olje for slitte tupper holder i massevis! Dette kan dere nå få for en hundrelapp.
  

Er det noen mødre som sliter med å finne fine, rimelige kalendergaver til barna så er dette kanskje noe for dere også? Dere kan bare klikke på de enkelte produktene for å komme til dem. Håper dere tar en titt! Jeg er som sagt på jobb, men vi skrives igjen så fort jeg er hjemme i kveld. Jeg må jo fortelle om den hyggelige interiørhandelen Jonas og jeg hadde tidligere i dag!

             Annonse

Date på Mother India

Gud som vi koste oss på date i går kveld. Vi må bli litt flinkere til å dra ut sammen. Det er så fort gjort å ende opp hjemme i sofaen. Vi er kanskje flinke til å overraske hverandre med spenstige middager, men av og til kan det være godt å komme seg ut også. I går kjørte vi på med både forrett og hovedrett på Mother India, og mer rakk vi ikke for da siste middagsbit gled ned startet kinoen! Jonas hadde bestilt billetter til filmen “Carrie” og fy søren for en underholdende film. Det skulle egentlig være en skrekkfilm, men jeg syntes bare den var veldig gøy! Eller spennende. Kanskje det bare er jeg som har sett for mange fæle skrekkfilmer i det siste. Det var uansett en veldig god film med en fin, ny liten historie som tok en fullstendig helomvending de 10 siste minuttene. Det ble en typisk amerikansk avslutning.. “Ingen blodbad ingen skrekkfilm”, men jeg likte den likevel veldig godt og kunne tenke meg å se den igjen allerede i dag.

Jeg tror formen min er hakket bedre til tross for at jeg dro ut i kulda i går. -Og godt er det for denne dagen vil gå i ett. Jeg kommer til å bli sittende og jobbe med blogg og mailsvaring i et par timer til før Jonas og jeg drar på juleinteriør-shopping! Kanskje får vi med oss hjem et juletre også? Hvem vet? Første desember er allerede til søndag! Deretter drar jeg videre på jobb hvor jeg blir til 21.15 og så skal jeg råkjøre hjem og oppdatere dere en aller siste gang. Ønsker dere lesere en innholodsrik dag og en GOD HELG!

 
 
 

Indisk Tikka Masala med hvitløksnanbrød. Mmm! Jeg følte av en eller annen grunn at jeg var kommet til New York da jeg ankom denne nesten underjordiske restauranten. Ikke India liksom.. Nei, New York! Jeg kan ikke helt sette ord på hvorfor, men jeg føler at New York er stedet hvor man finner en rekke slike helt unike, smårestauranter. Det er ihvertfall ikke noe vi har en bråde med i Kristiansand. Dette må være den eneste Indiske restauranten i hele byen. Det er kanskje derfor den er så unik også. 

Hurra! Julelysene er endelig kommet opp i Kristiansand sentrum <3
Ha en fin fredag alle sammen! Vi skrives igjen om litt..

Jeg har fått lugg!

 

Jeg har fått lugg! Ihvertfall for en dag. Hehehe. Det ser jo litt ekte ut eller hva synes dere? Kledde jeg det? Jeg synes jeg ser ut som en asiater! Ikke at det er noe feil med det. Kan godt være asiater med blå øyne jeg.. Hvis noen lurer så har jeg bare dratt frem det fremste håret, samlet det og brettet det opp i to før jeg festet det hele med en spenne på toppen av hodet. Det var bare for moro skyld.

Jeg synes alltid det er morsomt å teste ut forskjellige frisyrer, men denne wannabeluggen ga meg liksom ingen aha opplevelse. Det blir nok ingen klipp på meg i nærmeste fremtid. Jeg har eksperimentert nok for en periode fremover. Dessuten så liker jeg å ha litt panne!

Asian Borge is on her way to the asian restaurant for her romantic date!

Mine julegavetips fra Nelly

 
 
 
 
 

Tjo hei! Jeg er fremdeles sengeliggende, men jeg tror jeg begynner å føle meg hakket bedre! Jeg håper jeg blir frisk til i kveld for da har jeg en romantisk date i vente. Bord på Mother India er reservert og kinobilletter er bestilt til Jonas og meg. Vi har nemlig jubileum i dag!

Jeg har samlet opp en rekke fine julegavetips til dere denne torsdagen. Håper dere liker innlegget. Noe må jeg jo finne på mens jeg er sengeliggende! Jeg ville blitt så vanvittig glad for alt jeg har lagt ved bilder av her. Herlighet så mange fine, ikke alt for dyre kjoler, sko, vesker og topper. Noen tips til julegaver for herrer er også tatt med. Jeg vil i tillegg komme med et eget gavetips-innlegg til kjæreste, pappa, bestefar og bror. Første desember nærmer seg med stormskritt og jeg vet det er mange av dere som ønsker idèer.

 
 
 
 

Dere må klikke på bildene for å komme til de ulike varene.
Er dere i mål med julegaveshoppingen eller har dere så vidt startet?

             Annonse

My little angel

God formiddag! Eller morgen for min del.. Jeg spiste akkurat frokost og nå har jeg funnet tilbake til sengen igjen. Heldigvis har jeg muligheten til å være sengeliggende i noen timer i dag. Dere skal selvfølgelig oppdateres, men jeg har fri fra Vero moda. Repsilsen og jeg er og forblir bestfriends. Jeg har mannestemme til tusen og hoster som en kolspasient, men feberen er ihvertfall ikke eksisterende! Det er bra. Jeg får hive ned en varm kopp sitronte, sette på en julefilm og sove i et par timer. Så er jeg sikker på at jeg vil føle meg mye bedre! Jeg håper det står bra til med dere alle sammen. Jeg er så klar for helg nå! Jeg skal riktignok jobbe på dagtid, men jeg har mange spennende planer for de kommende kveldene. Må.Bare.Bli.Frisk!

 

Lille engelen min <3 Bella får holde meg med selskap så lenge.

Klesskapet – Etter klessalget

   

God kveld! Jeg fikk bare litt lyst til å vise dere klesskapet mitt nå etter klessalget. Før 23 november lå halvparten av klærene mine i esker og andre halvdel i klesskapet. Ikke bare opphengt på kleshengere men også slengt inn på buksehengerne. Ser dere hvor tomt det er nå eller? Jeg har jo ikke klær mer! Ikke engang skapet er fylt opp. Hoho, det er et befriende syn. Gud. Hvem skulle tro at jeg kom til å skrive det. Nå skal alle rom holdes ryddig fremover! Det får bli mitt lille nyttårsforsett. Klær skal aldri mer forville seg inn på stuegulvet og rene klær behøver ikke lengre å danne fjell på badromsgulvet. Nå er det slutt på den alt for ekstreme shoppingen!

Jeg må vel klare å leve med dette en stund?
Jeg håper det for fy søren så deilig det er å ha litt rom igjen.