I’m Obsessed…

Okei, jeg er blitt avhengig av livets serie. Ja, dette her får en delt førsteplass med The Handmaids Tale tror jeg. Det er dere lesere som har tipset meg om denne Netflix-serien, og jeg holdt på å skru den av allerede etter 5 minutt ettersom de prater spansk, men HELDIGVIS ga jeg det en hel episode. Med hånden på hjertet: Klarer du bare å overse at de ikke prater amerikansk, så er jeg sikker på at dette blir en megafavoritt hos deg også. Jeg snurret episode 6 da jeg var på sleepover hos Daniel for et par dager siden, og selv om han måtte stupe rett inn i midten av første sesong, var han like slukt som meg etter 45 minutter. Nå er vi halvveis i sesong 2 og kan nesten ikke få løsrevet oss. Dette ER så gøy! Så gjennomført bra, spennende, og proppet med flinke skuespillere.

– Papirhuset – 
Eller Money Heist som serien også heter, handler om en gjeng kriminelle som bestemmer seg for å utføre verdens best planlagte ran av det spanske myntverk. Hjernen bak det hele er en professor med blankt rulleblad, og mens han sender inn 8 håndplukkede kriminelle for å utføre det geniale ranet, sitter han selv like på utsiden, i et bygg og veileder både sine allierte og politiet. Førstnevnte for å beholde roen blant 8 kriminelle og 40 gisler. Sistnevnte for å hele tiden gi falske ledetråer og kjøpe seg selv mer tid. Tid er nemlig penger i denne serien. For hver time som går produserer ranerne nye millioner av eurosedler i det spanske myntverk. 5 måneder har de brukt på å planlegge dette nøye, og professoren har ikke bare forutsett hvert eneste trekk fra politiets side, men laget de villeste løsninger for å slippe unna det hele med millioner av euro og alle liv i behold. Alt går definitivt ikke helt som planlagt, men herregud så spennende! Jeg er helt forelsket i alle de kriminelle og har aldri heiet så mye på at et ran skal gå i boks før.. 

Det er to sesonger ute på Netflix nå! Gjør deg selv en kjempetjeneste og se dem begge to. Jeg har bare fem episoder igjen her jeg sitter, og orker virkelig ikke at spenningen skal ta slutt. Serien minner meg faktisk litt om en spansk versjon av prison break. Bare at det er ferre skuespillere å forholde seg til, og mye enklere å henge med hele veien. Jeg elsket Prison Break, men Money Heist mer. Traileren får dere helst ikke lov til å se for da blir dere skremt av spansken..

Serien finner dere på Netflix <–

En favoritt i morgenrutinen

Reklame | Good For Me

Hallo fra mitt søte, lille bad! Grunnen til at jeg står her, innpakket i badekåpen og med håndkle på hodet, er rett og slett fordi jeg i dag vil dele et tips med dere. -Et aldri så lite skjønnhetstips som nå har vært en del av morgenrutinen min i fire hele måneder! Den fine, glinsende boksen dere ser under her, inneholder noen alt for gode vitamingummies med søt jordbærsmak, og disse smaker altså godt at jeg hver eneste morgen gleder jeg meg til å tygge over to av dem til dagens første måltid.

Min første tanke da jeg startet på Good For me sine Beauty Bombz var vel egentlig bare at det var genialt? Mange kan ikke fordra svelging av tabletter, og unngår da gjerne både det ene og det andre av vitamintilskudd. Slik behøver det ikke lengre å være, for nå finnes det en enklere, mer smakfull løsning! Alle er tross alt ikke like gode på å ha et variert kosthold i hverdagen. Selv jeg som elsker å både lage og spise mat, klarer ikke alltid å få i meg det kroppen min gjerne vil ha. Derfor velger jeg å ta to godterilignende Beauty Bombz vitamingummies daglig, som styrker både immunforsvaret mitt, tennene mine, hud, negler og hår. Fire måneder har jeg altså spist på disse deilige rød vitaminbombene nå, og dere ha lagt merke til neglene mine denne sommeren? Jeg har gjort alt jeg kan for å prøve å skjule de stygge neglene mine på bloggbilder i aldri så mange år, men denne sommerferien her… Fingrene mine er all over the place, for jeg er så stolt! Haha! Endelig har jeg også fått naturlig lange negler!

Jeg måtte klippe en cm av dem forrige lørdag da jeg skulle på jobb, men over her ser dere hvor lange de var for en uke siden. Ikke en negl har brukket, og det er ikke fordi jeg er spesielt forsiktig av meg. I tillegg til at de vokser i rekordfart, er de bare blitt sterkere, og det vil jeg takke Beauty Bombz for. Ingen tvil om at disse er kommet for å bli på baderomsbenken min.

Få 40% første gang du handler Beauty Bombz HER <—

En annen ting jeg har lagt merke til når det kommer til effekt av Beauty Bombz så er det den plettfrie huden jeg har fått lov til å gå rundt med de siste månedene. Ikke én kvise har jeg hatt denne sommerferien. Ikke EN? Og gjett om jeg har svettet de siste ukene i over 30 varmegrader. Jeg har ligget timesvis med fete solkremer som det burde ha stått “gir deg minst tre kviser” på, jeg har drukket mer vin enn jeg gjør ellers på året, jeg har spist mer usunt og jeg har svettet på trening med full makeup på. Likevel har jeg ikke hatt så mye som en rød prikk i ansiktet mitt. Jeg har aldri følt meg så komfortabel med å vise meg uten sminke før, både i hverdagen, og i sosiale medier, og det er både takket være Good For me sine Beauty Bombz, og brunfargen som betakaroten Gold har gitt meg. To store tomler opp for begge disse produktene. Jeg er FAN.

– En boks inneholder 60 digge Beauty Bombz –

En heldag med hav og fjellberg

– From our fun little day at Skottevik –Det var kanskje rene stormen på Skottevik da Daniel og jeg tilbrakte onsdagen vår her, men det hindret ikke oss i å hoppe fra fjellbergene! Bølgene må ha tatt inn det iskalde vannet fra dypet for det var ikke mye varmt, men forfriskende deilig likevel. Ikke en fisk fikk vi, men en hau av sandkrabber. Herregud så gøy vi hadde det der vi lå på knær i tanga, la ut skjell og tittet ned på alle de halvstore sandkrabbene som kom krypende ut for et festmåltid. Føltes faktisk litt som vi var syv år all over <3 Krabbekappløp hadde vi også der på fjellet med hver vår krabat i hendene. Ha-ha! “Første krabbe til å nå havet”… Åå ordentlig idyll!

– Ingen fiskefangst, men mange krabber –

Jeg tok ikke all verdens med bilder fra denne kosedagen, men her har dere noen! De siste par dagene har jeg tilbrakt med jentene mine. Først i Baneheia med Siri, middag og vin hos henne, og så på Hamresanden for en heldag i sola der med tre fine venner. Sørlandet leverer så det holder om dagen! I dag derimot har jeg bare vært hjemme. Jeg må lade opp til jobb i morgen, og dessuten er jeg sjåfør for kjæresten min som er på festival med guttaboys i Lillesand. Det har vært litt overskyet med vind i dag, så det har faktisk vært litt deilig å tilbringe noen timer innendørs med Netflix og bloggskriblerier igjen!

Håper dere nyter de siste julidagene like mye som oss!

– Panorama Camping –

– Et døgn med panoramacamping –

Woah! For et fantastisk døgn jeg akkurat har hatt med min kjære. Vi skravlet og lo helt til klokken fire om natten før campingdagen, så vi klarte jo ikke å stå opp for å komme oss avgårde før 13.00 om formiddagen i går, men det gjorde ingenting for herlighet så mye vi fikk ut av den fine dagen. Planen var egentlig at vi skulle campe på Skottevik, men ettersom vi begge er av den arten som ikke liker å omgås folk på romantisk camping, bestemte vi oss istedet for å tilbringe dagen på fjellbergene til Skottevik, og deretter kjøre til et annet paradis av et sted jeg visste om, for å slå opp teltet der. En glimrende idé. 


Jeg tror ikke egentlig Daniel hadde de største forventningene til meg og min friluftsplanlegging med tanke på at det er han som er eksperten på dette området, men etter å ha trasket på en trang, liten sti i skogen i 10 minutt, kom vi altså ut til dette nydelige stedet som jeg faktisk tror imponerte han litt! Han hadde ihvertfall aldri sett så bra fjellberg for krabbefiske før. Teltet bestemte vi oss like godt for å smelle opp på toppen av hele fjellberget, med årets panoramautsikt og herregud så fint! På den ene siden av teltet nøt vi solnedgangen med øl, musikk og sjø så langt vi kunne se, og på den andre siden så vi soloppgangen og spiste frokost med føttene hengende over fjellkanten mens vi tittet på alle småbåtene som var tidlig oppe for å hente opp krabbeteinene sine.

– Et favorittminne fra sommeren 2018 –

Jeg tror gårsdagen må være en av de beste kveldene vi har hatt sammen. Temperaturen var bare perfekt. Ikke for varmt, ikke for kaldt, øl i hver vår hånd, rolig musikk og rosa himmel. Manglet bare synet av en hoppende hval i havet foran oss.. Haha. Kanskje neste gang? Jeg snek meg nemlig til å ønske meg en ny tur et annet sted, planlagt av friluftsjefen sjøl i bursdagsgave, så da krysser jeg fingrene for at teltet ikke skal pakkes ned riktig enda <3

– Disse telt-turene våre blir bare alltid så bra –

– Sommer i Skomagergada –

Ah, dette her har vært en fin dag! Veldig fin faktisk. Jeg er enda ikke helt i form og sov helt til klokken elleve i dag formiddag, men en time senere var jeg på vei til Meny for å handle inn til skalldyrslunsj. (Frokost for min del). Min nydelige gravide bestis ville nemlig titte innom meg en siste gang før hun drar på kjæresteferien sin, og det var jeg virkelig evig takknemlig for. Alle bestevenninnene mine er nemlig reist på kjæresteferier denne uken, og den ene single jeg har igjen er og forblir en arbeidsnarkoman (hehe, ja Andrea det er du), så det er kanskje like greit å være syk i disse dager. Jeg har allerede sett mange episoder av papirhuset på Netflix, eller Money Heist som det heter, og herlighet så spennende. Hjertelig takk for tips. -Jeg er virkelig blitt frelst av dette også.

Et lite bildedryss fra formiddagen min! Det var fire uker siden sist jeg hadde hatt reker og norsk krabbe nå, så gjett om det smakte! Dessuten var det innmari hyggelig å få skravlet ordentlig med Cathrine igjen, nyte skyggelivet på verandaen, spise is, og så ta en liten kjøretur sammen. Kjenner faktisk at det blir litt hardt å ikke ha tilgang på den dama der de neste to ukene. Hun vet liksom akkurat hva hun skal si for å få meg til å føle meg bra i enhveer situasjon! Skulle hatt en godhetspris den der..

– Hellemyrlivet på sitt beste –

Nå skal jeg se og snurre et par episoder til av papirhuset, og så skal jeg ta meg et kveldsbad. En kjempedårlig idé som kommer til å gi meg ørebetennelse også, men bade skal jeg altså. Havet i Kristiansand har aldri vært varmere, og jeg har lyst til å kjenne det på kroppen min. Er jeg heldig så får jeg med meg 2-3 jenter på det også <3 I morgen er forresten planen å dra et døgn på camping med mannen, så da kan jeg melde om at jeg ikke vil titte innom her før torsdag igjen, men jeg er å finne på snapchat!

– Dere må ha et nydelig døgn så lenge –

Oppskrift: Lett sommermiddag

Hei på dere, og riktig fin mandag! Håper dere har fått en bra start på den nye uken enten dere har ferie eller ei. Jeg kommer ikke over hvilket vær vi har her i Norges land om dagen. Eller nå er jeg ikke oppdatert på resten av landet, men i sør melder de ihvertfall 25-27 grader hele uken. Det er så varmt i den criben min nå at jeg lufter til alle døgnets tider. Tusen HJERTELIG takk for alle tips som ble lagt igjen under gårsdagens lille bloggpost. Dere er fantastiske jo! Jeg har så mange nye spennende serier jeg har lyst til å se nå at det plutselig godt kan bli høst. Neida, men gjerne noen regnværsdager. Jeg så ferdig sesong 2 av Mary Kills i går kveld, og i dag skal jeg starte på papirhuset. Eller Good Behavior.. Eller For the people.. Nei, jeg må fintenke litt til.. 

Under her kommer dagens middagsoppskrift! Jeg har bare hatt to ting på agendaen min denne mandagen, og det er 1. Se serier i sengen, og 2. Lage min første hjemmelagde middag på ca en måned.. *Kremt* Elsker marinerte koteletter på denne årstiden!


 
– Koteletter med lett sommertilbehør –

Du trenger: 1. 2-3 skiver vannmelon skåret i terninger 2. 1 liten mango i terninger 3. Litt vårløk finhakket 4. 1/2 rød paprika 5. 10 cherrytomater 6. 1-2 ss grønn pesto 7. Avlang ris for to 8. Ferdigmarinerte svinekoteletter 9. Salt og sitronpepper

Slik gjør du:
1.
Hakk opp alt av mango, paprika, vårløk, og vannmelon.
2. Kok risen, sil av vannet og la den avkjøle seg på kjøkkenbenken.
3. Stek kotelettene på begge sider i en stekepanne. Tar ca 3-4 minutt.

4. Når risen er avkjølt, bland inn grønnsakene og frukten. (minus cherrytomatene)
5. Krydre risblandingen med litt salt og sitronpepper.
6. Topp kotelettene med 1 ss grønn pesto og litt hakkede cherrytomater.

– Lett sommermiddag på under halvtimen –

Håper det smaker! Nå skal jeg fortsette prosjekt bli frisk.

– Litta hilsen fra sykesengen –

– Hei årets forkjølelse –

Var det noe mer nå da livet? Neida, denne forkjølelsen burde jeg faktisk forventet etter reisedøgn uten søvn på kalde flyplasser. Jeg følte meg helt fæl på jobb i går, men tenkte at kroppen bare hadde fått pollensjokk all over etter å ha vært i utlandet så lenge, så jeg tok dobbel dose med allergitabletter når jeg kom hjem og dro på sommerfesten til bestis og mannen. Hadde det superhyggelig, drakk tre rusbrus og en øl før jeg tuslet hjem til sengen min før midnatt. Det var først da jeg våknet klokken ett i natt med livets frostrier under dynen på et soverom med 25 grader, jeg skjønte at jeg var blitt syk. Akkurat hva jeg trengte nå 😉

– Lever på paracet, suppe og is –

Søndagen er med andre ord ikke tilbrakt på jobb, men sminkefri i min rosa silkekåpe med tomatsuppe, is og netflix. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om det er varm eller kald mat som føles best i halsen min. Ellers har jeg ca 0 planer for de neste tre dagene. Jeg skal bare ligge akkurat sånn som dette og bli frisk på null komma niks. Forhåpentligvis går den planen i boks som bare det. Jeg vil nemlig også ut og nyte dette fantastiske været! Tror faktisk aldri jeg har blitt forkjølet på sommerstid før. Serietips tas hjertelig imot de neste par dagene! Jeg tror nesten jeg har sett alt jeg har blitt tipset om tidligere. Vel, bortsett fra “Band of Brothers” på HBO. Annika har prøvd å overtale meg til å se denne dokumentaren fra 2 verdenskrig i tre måneder nå, så den skal jeg faktisk snurre første episode av så fort dere er oppdatert med en liten hilsen fra dobbeltsengen. Håper dere har en fin og litt mindre snørrfylt søndag.

Hjemreisen fra helvette…

Det er rart med det.. Hvordan den magefølelsen, eller intuisjonen om du vil, aldri slår feil. Har du en følelse av at noe er glemt. Viktig eller ikke fullt så viktig, ja så er det mest sannsynlig det. Reisedagen min gikk mildt sagt ikke helt som planlagt, og da skrankedama på flyplassen hadde meddelt meg den fantastiske beskjeden “Sorry mam, your plane left yesterday”, gikk jeg bare rolige 10 meter bort, satte meg rett ned på gulvet og gråt i en time mens jeg lette etter nye fly hjem til under 10 000kr. Jeg klarte bare ikke å beherske meg der jeg satt. Litt fordi jeg følte meg dum, alene og hjelpesløs på verdens største flyplass, og litt fordi jeg visste de nye billettene ville koste meg alle ekstravaktene mine. Haha huff, noen ganger er det ikke greit å være Borge.

Jeg ble sittende på gulvet der i en liten evighet og tørke tårene mens jeg takket så pent jeg kunne til forbipasserende damer som skrøt av blondekjolen min. Jeg fant meg en ny reiserute til 7000kr dagen etter, og da var det bare å hive seg i en taxi tilbake til hotellet for å tilbringe en natt til med Daniel som ikke visste om han skulle kjefte eller synes synd på meg. Joda så…

Så ble det tirsdag, og jeg våknet opp med nytt mot, klar for ny hjemreisedag… Denne gang fikk jeg til og med lov til å sjekke inn, men ettersom første fly var 5 timer forsinket, mistet jeg mine to andre. “Jaja”, tenkte jeg. Jeg hadde på forhånd forsikret meg om at selskapet jeg hadde bestilt reisen igjennom ordnet meg nye fly dersom slikt skulle skje, så jeg tastet bare inn nummeret deres med en gang jeg ankom Boston og meldte ifra om at jeg trengte nye fly. Vel og merke etter å ha sittet i telefonkø med spamusikk og setningen “we care about your call, please wait for us to help you” i ca 70 minutter. Da en engelsk dame omsider tok telefonen, fikk jeg beskjed om at hun skulle fikse meg nye fly, men at det kanskje kunne ta 4-6 timer. Kanskje. Av og til klarte de å fikse det før, så jeg måtte bare holde motet oppe der jeg satt på flyplassen.. Ok. På dette tidspunkt var klokken 21.00 om kvelden, og ettersom jeg hadde vært innesperret på et fly de siste fem timene uten tilgang på noe annet enn chips, var jeg skrubbsulten. Alt av restauranter var nå stengt, og alt jeg hadde var en kiosk med mer chips, mnm’s, og småkjeks. Jeg spiste en hel pose kjeks, la meg på noen stoler og ventet i 6 timer. Ingenting skjedde. Hun hadde lovet å både ringe meg opp, og sende meg flybillettene på mail så fort det var fikset, men ettersom jeg ikke hørte noe, ringte jeg opp igjen og satte nye 30 minutter i telefonkø med spamusikk. (Kommer aldri til å nyte spa igjen). En ny dame tok telefonen og sa de trengte enda en time på å fikse meg billetter. Ok.

Etter 7,5 time ringte jeg opp igjen, og denne gang svarte en snakkende datamaskin eller hva fader det var, som fortalte at de enda jobbet med saken min, og at de regnet med alt var klart “in a couple of hours”. Jeg la på, ringte reiseforsikringen min Gjensidige, fikk beskjed om at de ikke kunne gjøre noe, ringte Gjensidige SOS i Danmark, fikk samme beskjed, og tørket noen tårer i to og en halv time til. Først etter 9 timer fikk jeg en mail med nye flybilletter. Ingen ringte meg noen gang opp igjen, og først etter NI TIMER, fikk jeg altså ny reiserute fra Boston og hjem. Ingen direktefly må du tro. Nei, mitt nye fly til Island skulle gå om 14,5 time, deretter skulle jeg vente i Island 4 timer til, og så fly til Oslo.. Jeg fikk faktisk helt sjokk og klarte ikke annet enn å grine der jeg satt etter å allerede ha vært våken hele natten og ventet på informasjon. Jeg kunne jo ikke sjekke inn på hotell når damen hadde sagt jeg ville få nye fly innen maks 6 timer, og jeg klarte heller ikke å sove på de kalde stolene for jeg var jo alene og måtte passe på tingene mine!

I samme mail som billettene sto det også “beklager ventingen” og at jeg skulle få 200 dollar til hotellopphold, 40 til taxi, 20 til middag og 10 til frokost. 2500kr totalt. Absolutt alle hotell i nærheten var fullbooket og ikke ET av dem kostet under 3400kr natten. Jeg kunne uansett ikke sjekket inn på noe hotell før etter innsjekkingstid kl 15.00, og da ville det jo bare vært 5 timer til jeg måtte dra tilbake til flyplassen? Klokken var jo 06.00 om morgenen da jeg fikk billettene! Jeg ble med andre ord på flyplassen det døgnet og sov på stoler i kanskje til sammen to timer. Da flyet mitt omsider gikk hadde jeg tilbrakt 35 timer på flyplassene i USA. Enda var det 15 timer igjen av hjemreisen.. Foråsidetsånn. På flyplassen i Island fant jeg meg selv sovende sittende med hodet hengende fremover og sikkel rennende ned på hendene mine. Jeg sov i 16 timer når jeg kom hjem. Takk gud for at jeg fikk fri fra jobb i dag tidlig. 

Nå har jeg kommet meg til hektene igjen! Fått pusset tennene, hvilt min lille rygg, og tatt mitt livs beste dusj <3 Så må jeg bare si tusen millioner takk til alle som har sendt meg fine meldinger på snapchat de siste tre døgnene. Jeg delte reisen min på snapvideoer nesten time for time en periode i Boston, og aldri hadde jeg forventet den fine responsen. Herregud for en varm gjeng dere er. Følte meg ikke alene et sekund der jeg satte og svarte på over 200 meldinger med tips, råd og medfølelse fra dere, venner, familie og skjønne Geir. Bestemor og bestefar har selvfølgelig heller ikke sovet noe særlig de siste døgnene, og jeg tror bestefar har ringt alle som kan ringes hos Gjensidige.. Nå skal jeg sette meg ned, kontakte diverse selskaper og kreve en erstatning på.. ja hele flybilletten min, samt min kommende mobilregning på 5000 kroner. La oss krysse fingrene for at reiseforsikringen min ihverfall kan bidra med noe. Tenk hvis jeg var 18 år gammel uten penger på konto? Jeg hadde jo gått i bakken av disse døgna her. De der 270 dollarene blir nemlig ikke overført før om 30 dager. Nei, fy fader. For et jævla mareritt av en hjemreise..

Gjør deg selv en tjeneste ALDRI book med kiwi.com.
Det blir en stund til neste gang jeg setter meg på et fly <3

– 11 om denne uken –

Dette gjør jeg i dag: Reiser hjem igjen. Om seks timer venter 20 timer med reising og jeg har en ekkel følelse av at det ikke kommer til å gå helt smertefritt i dag. Magefølelsen sier meg at jeg kommer til å miste et fly eller noe, og dessuten har jeg utviklet flyskrekk av å reise så lite de siste to årene. Haha! Litt vemodig å dra i dag, men HELDIGVIS er det nå bare en uke til jeg får se mannen igjen <3 Orker ikke å savne han mer nå.

Det siste jeg spiste: Hmm.. Det må være karamelisert popcorn. Daniel og jeg skulle egentlig ut og spise en siste gang i går kveld, men etter å ha blitt matforgiftet av lunsjen, bar det straka vegen til hotellsengen og der ble vi liggende resten av søndagen. Orket ikke engang tanken på å stelle oss til fin restaurantmiddag. (Formen er bra igjen i dag Bestemor).

Morgendagens planer: I morgen håper jeg på knallvær i sør, for da har jeg planer om å ligge på beachen med hele jentegjengen på dagtid for så å spise middag med dem på fiskebrygga før tirsdagskonserten starter her. Åå, som jeg gleder meg til å se dem!

Ukens beste dag: Torsdag og fredag! Mandag til onsdag gjorde vi egentlig ikke så mye. Jeg lå med bassengkanten og solte meg i flere timer mens Daniel var på jobb, og kveldene tilbrakte vi bare på hotellet. Så på film og tok livet med ro. Torsdag var det begravelse hjemme i Norge, og etter dette og en telefon fra svigermor hvor hun fortalte hvor fin begravelsen hadde vært, merket jeg på hele mannen at han ble 10 kilo lettere <3 Både torsdag og fredag var vi ute og spiste et bedre måltid sammen, pratet om alt og ingenting og hadde to utrolig bra kvelder med kvalitetstid.

Dette gleder jeg meg til når jeg kommer hjem: 1. Finne på noe sprell med girlsa 2. Planlegge babyshower 3. Dra på camping med mannen 4. Kaptein Sabeltannshow 5. Trippeldate med Daniel og hans venner i Grimstad 6. Familietreff i Stavanger!

Ukens skuffelse: Faktisk akvariumsbesøket! Det som skulle være feriens største høydepunkt. Det var hyggelig altså, men jeg ville ikke dratt tilbake igjen. Det var rett og slett groteskt å se hvor mange mennesker de hadde klart å skvise inn her på en dag. Det var riktig nok lørdag, men det var altså så fullt at vi måtte stå sammenskvist i kø for å komme oss frem til hvilket som helst vindu med fisk i.. Å ta noen koselige bilder her var faktisk ikke mulig uten å få med 10-12 hysteriske armer. Det minket litt med mennesker etter 2-3 timer, men fremdeles.. Stakkars de som kom godtroende i rullestol eller med barnevogner her sier jeg bare.

Skal dere dra hit, så ikke dra en helg ihvertfall…

Dette har jeg på meg nå: Truse og verdens diggeste dobbeldyne! Hehe, jeg sitter enda i hotellsengen og funderer på om jeg skal spise frokost først eller om jeg bare skal gå løs på koffertpakkingen.. Alle disse avgjørelsene..

Dette kommer jeg til å savne med Atlanta: Tid med kjæresten min. Uansett hva vi har funnet på, så har det bare vært fantastisk å få så mye tid med favorittmennesket mitt. Ellers kommer jeg til å savne luksuslivet på hotell og den sinnsyke maten her nede. Uansett hvor vi har spist, eller tatt en smoothie så har det vært dobbelt så bra som hjemme. 

Ukens gullkorn nr.1:
Meg: Jeg sliter veldig med å bygge muskler i bena! Det går så sakte.
Daniel: Ja du har MSN ben du… 
Meg: Hæ? Hva skal det bety? 
Daniel: Mens alle barna var ute, spilte fotball og bygde leggmuskler, satte du inne på MSN.

Meg: Msn-epoken var morsom..
Daniel: Ja… ALF?
Meg: Hahaha! Nei kjære. Hold deg til fotballen du.

Ukens gullkorn nr.2:
Daniel: Den eneste jeg har som bestevenn på snapchat er deg… 
Meg: Haha lame! Jeg har flere! Deg og.. la meg sjekke…. Ja din mor. 

Dette kommer jeg ikke til å savne med Atlanta: Hehe, 37 grader i skyggen er litt for mye. Ellers: Storbylivet. Ingen av oss er noe fan av å bo i byen. Klarer bare ikke å finne roen rundt høye bygg, trafikk og støy 24 timer i døgnet. Det er 7(!) felts veier her, og likevel er det alltid kø. 

Dette har jeg sett på denne uken: Vi så den siste dinosaur-filmen på kino her om dagen, og ellers kastet vi oss på serietipset som Kristina Andersen kom med på bloggen sin i går. Så like godt hele første sesong på en kveld vi. Den var jo så gøy!

Ukens beste feriekjøp: Babyklær! Jeg har faktisk ikke handlet noe til meg selv, sånn utenom cupcakes, og fancy glasert popcorn. Jeg tror de har alle designer-kjeder som finnes på dette shoppingsenteret jeg har trasket rundt på. Sånn virkelig. De har søren meg ALT av merkevesker, sko og klær her. Enhver bloggers drøm, utenom min? Hehe, nei men jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre. Istedet har bestis sitt nurk fått egen tante-Marthe-garderobe.  Dere skulle sett meg lørdag formiddag før akvariumsbesøket. Mens VM-finalekampen rullet på tvskjermen, spredde jeg babyens nye plagg utover hele sengen, lagde “gavepakker”, og bare beglodde ethvert antrekk mens jeg hvinte fornøyd med meg selv. “Se på denne da Daniel, er ikke dette det nydeligste du har sett”? “Denne tror jeg er min favoritt”..”Nei forresten denne”… Freak Of The Week Yes 🙂 

– Classic Petite Bondi –

Reklame | Daniel Wellington

Min storfavoritt fra Daniel Wellington har nå kommet med en ny twist! Sort klokkeur med både roségull og sølvdetaljer. Wooaah! Er den ikke dritlekker? Jeg synes jo samme klokke med hvitt ur er minst like fin (går med den hele tiden nå om sommeren), men det er ikke alle som foretrekker “all white” og dessuten er kanskje sort enda mer tidløst? For ikke å snakke om enkelt å matche med antrekk hele året rundt. Jeg har vært så heldig å motta begge varianter. Både med sølv og gulldetaljer i størrelse 28mm.

De har også klokken i størrelse 32. Da blir den hakket større, for dere som foretrekker det. Jeg synes de begge er nydelige, men ettersom jeg har et lite håndledd så føler jeg disse petite urene kler mine armer best! Til gårsdagens date night bestemte jeg meg for å kjøre på med sølv til en forandring! Jeg bærer liksom alltid gull, og har nesten bare roségull-fargede Daniel Wellington klokker, så i går gikk jeg for noe annerledes til min helsorte lille habitt. Hope you like it!

DW sine nye Classic Petite Bondi klokker får du HER <—

I dag har samme klokke med rosédetaljer fått komme på igjen, og den skal jeg bære hele min siste dag i Atlanta. Tenk, i morgen reiser jeg hjemover igjen. Det føles litt som jeg kom for fire dager siden, men samtidig ikke.. Borte bra, men hjemme best. Er det ikke det man sier? Skal bli greit å komme hjem til normal temperatur, norsk sommer, fin leilighet og gode venner også <3

– Rabattkoden MARTHEBORGE gir 15% på alt fra DW –