I’m Obsessed…

Okei, jeg er blitt avhengig av livets serie. Ja, dette her får en delt førsteplass med The Handmaids Tale tror jeg. Det er dere lesere som har tipset meg om denne Netflix-serien, og jeg holdt på å skru den av allerede etter 5 minutt ettersom de prater spansk, men HELDIGVIS ga jeg det en hel episode. Med hånden på hjertet: Klarer du bare å overse at de ikke prater amerikansk, så er jeg sikker på at dette blir en megafavoritt hos deg også. Jeg snurret episode 6 da jeg var på sleepover hos Daniel for et par dager siden, og selv om han måtte stupe rett inn i midten av første sesong, var han like slukt som meg etter 45 minutter. Nå er vi halvveis i sesong 2 og kan nesten ikke få løsrevet oss. Dette ER så gøy! Så gjennomført bra, spennende, og proppet med flinke skuespillere.

– Papirhuset – 
Eller Money Heist som serien også heter, handler om en gjeng kriminelle som bestemmer seg for å utføre verdens best planlagte ran av det spanske myntverk. Hjernen bak det hele er en professor med blankt rulleblad, og mens han sender inn 8 håndplukkede kriminelle for å utføre det geniale ranet, sitter han selv like på utsiden, i et bygg og veileder både sine allierte og politiet. Førstnevnte for å beholde roen blant 8 kriminelle og 40 gisler. Sistnevnte for å hele tiden gi falske ledetråer og kjøpe seg selv mer tid. Tid er nemlig penger i denne serien. For hver time som går produserer ranerne nye millioner av eurosedler i det spanske myntverk. 5 måneder har de brukt på å planlegge dette nøye, og professoren har ikke bare forutsett hvert eneste trekk fra politiets side, men laget de villeste løsninger for å slippe unna det hele med millioner av euro og alle liv i behold. Alt går definitivt ikke helt som planlagt, men herregud så spennende! Jeg er helt forelsket i alle de kriminelle og har aldri heiet så mye på at et ran skal gå i boks før.. 

Det er to sesonger ute på Netflix nå! Gjør deg selv en kjempetjeneste og se dem begge to. Jeg har bare fem episoder igjen her jeg sitter, og orker virkelig ikke at spenningen skal ta slutt. Serien minner meg faktisk litt om en spansk versjon av prison break. Bare at det er ferre skuespillere å forholde seg til, og mye enklere å henge med hele veien. Jeg elsket Prison Break, men Money Heist mer. Traileren får dere helst ikke lov til å se for da blir dere skremt av spansken..

Serien finner dere på Netflix <–

En favoritt i morgenrutinen

Reklame | Good For Me

Hallo fra mitt søte, lille bad! Grunnen til at jeg står her, innpakket i badekåpen og med håndkle på hodet, er rett og slett fordi jeg i dag vil dele et tips med dere. -Et aldri så lite skjønnhetstips som nå har vært en del av morgenrutinen min i fire hele måneder! Den fine, glinsende boksen dere ser under her, inneholder noen alt for gode vitamingummies med søt jordbærsmak, og disse smaker altså godt at jeg hver eneste morgen gleder jeg meg til å tygge over to av dem til dagens første måltid.

Min første tanke da jeg startet på Good For me sine Beauty Bombz var vel egentlig bare at det var genialt? Mange kan ikke fordra svelging av tabletter, og unngår da gjerne både det ene og det andre av vitamintilskudd. Slik behøver det ikke lengre å være, for nå finnes det en enklere, mer smakfull løsning! Alle er tross alt ikke like gode på å ha et variert kosthold i hverdagen. Selv jeg som elsker å både lage og spise mat, klarer ikke alltid å få i meg det kroppen min gjerne vil ha. Derfor velger jeg å ta to godterilignende Beauty Bombz vitamingummies daglig, som styrker både immunforsvaret mitt, tennene mine, hud, negler og hår. Fire måneder har jeg altså spist på disse deilige rød vitaminbombene nå, og dere ha lagt merke til neglene mine denne sommeren? Jeg har gjort alt jeg kan for å prøve å skjule de stygge neglene mine på bloggbilder i aldri så mange år, men denne sommerferien her… Fingrene mine er all over the place, for jeg er så stolt! Haha! Endelig har jeg også fått naturlig lange negler!

Jeg måtte klippe en cm av dem forrige lørdag da jeg skulle på jobb, men over her ser dere hvor lange de var for en uke siden. Ikke en negl har brukket, og det er ikke fordi jeg er spesielt forsiktig av meg. I tillegg til at de vokser i rekordfart, er de bare blitt sterkere, og det vil jeg takke Beauty Bombz for. Ingen tvil om at disse er kommet for å bli på baderomsbenken min.

Få 40% første gang du handler Beauty Bombz HER <—

En annen ting jeg har lagt merke til når det kommer til effekt av Beauty Bombz så er det den plettfrie huden jeg har fått lov til å gå rundt med de siste månedene. Ikke én kvise har jeg hatt denne sommerferien. Ikke EN? Og gjett om jeg har svettet de siste ukene i over 30 varmegrader. Jeg har ligget timesvis med fete solkremer som det burde ha stått “gir deg minst tre kviser” på, jeg har drukket mer vin enn jeg gjør ellers på året, jeg har spist mer usunt og jeg har svettet på trening med full makeup på. Likevel har jeg ikke hatt så mye som en rød prikk i ansiktet mitt. Jeg har aldri følt meg så komfortabel med å vise meg uten sminke før, både i hverdagen, og i sosiale medier, og det er både takket være Good For me sine Beauty Bombz, og brunfargen som betakaroten Gold har gitt meg. To store tomler opp for begge disse produktene. Jeg er FAN.

– En boks inneholder 60 digge Beauty Bombz –

En heldag med hav og fjellberg

– From our fun little day at Skottevik –Det var kanskje rene stormen på Skottevik da Daniel og jeg tilbrakte onsdagen vår her, men det hindret ikke oss i å hoppe fra fjellbergene! Bølgene må ha tatt inn det iskalde vannet fra dypet for det var ikke mye varmt, men forfriskende deilig likevel. Ikke en fisk fikk vi, men en hau av sandkrabber. Herregud så gøy vi hadde det der vi lå på knær i tanga, la ut skjell og tittet ned på alle de halvstore sandkrabbene som kom krypende ut for et festmåltid. Føltes faktisk litt som vi var syv år all over <3 Krabbekappløp hadde vi også der på fjellet med hver vår krabat i hendene. Ha-ha! “Første krabbe til å nå havet”… Åå ordentlig idyll!

– Ingen fiskefangst, men mange krabber –

Jeg tok ikke all verdens med bilder fra denne kosedagen, men her har dere noen! De siste par dagene har jeg tilbrakt med jentene mine. Først i Baneheia med Siri, middag og vin hos henne, og så på Hamresanden for en heldag i sola der med tre fine venner. Sørlandet leverer så det holder om dagen! I dag derimot har jeg bare vært hjemme. Jeg må lade opp til jobb i morgen, og dessuten er jeg sjåfør for kjæresten min som er på festival med guttaboys i Lillesand. Det har vært litt overskyet med vind i dag, så det har faktisk vært litt deilig å tilbringe noen timer innendørs med Netflix og bloggskriblerier igjen!

Håper dere nyter de siste julidagene like mye som oss!

– Sommer i Skomagergada –

Ah, dette her har vært en fin dag! Veldig fin faktisk. Jeg er enda ikke helt i form og sov helt til klokken elleve i dag formiddag, men en time senere var jeg på vei til Meny for å handle inn til skalldyrslunsj. (Frokost for min del). Min nydelige gravide bestis ville nemlig titte innom meg en siste gang før hun drar på kjæresteferien sin, og det var jeg virkelig evig takknemlig for. Alle bestevenninnene mine er nemlig reist på kjæresteferier denne uken, og den ene single jeg har igjen er og forblir en arbeidsnarkoman (hehe, ja Andrea det er du), så det er kanskje like greit å være syk i disse dager. Jeg har allerede sett mange episoder av papirhuset på Netflix, eller Money Heist som det heter, og herlighet så spennende. Hjertelig takk for tips. -Jeg er virkelig blitt frelst av dette også.

Et lite bildedryss fra formiddagen min! Det var fire uker siden sist jeg hadde hatt reker og norsk krabbe nå, så gjett om det smakte! Dessuten var det innmari hyggelig å få skravlet ordentlig med Cathrine igjen, nyte skyggelivet på verandaen, spise is, og så ta en liten kjøretur sammen. Kjenner faktisk at det blir litt hardt å ikke ha tilgang på den dama der de neste to ukene. Hun vet liksom akkurat hva hun skal si for å få meg til å føle meg bra i enhveer situasjon! Skulle hatt en godhetspris den der..

– Hellemyrlivet på sitt beste –

Nå skal jeg se og snurre et par episoder til av papirhuset, og så skal jeg ta meg et kveldsbad. En kjempedårlig idé som kommer til å gi meg ørebetennelse også, men bade skal jeg altså. Havet i Kristiansand har aldri vært varmere, og jeg har lyst til å kjenne det på kroppen min. Er jeg heldig så får jeg med meg 2-3 jenter på det også <3 I morgen er forresten planen å dra et døgn på camping med mannen, så da kan jeg melde om at jeg ikke vil titte innom her før torsdag igjen, men jeg er å finne på snapchat!

– Dere må ha et nydelig døgn så lenge –

Oppskrift: Lett sommermiddag

Hei på dere, og riktig fin mandag! Håper dere har fått en bra start på den nye uken enten dere har ferie eller ei. Jeg kommer ikke over hvilket vær vi har her i Norges land om dagen. Eller nå er jeg ikke oppdatert på resten av landet, men i sør melder de ihvertfall 25-27 grader hele uken. Det er så varmt i den criben min nå at jeg lufter til alle døgnets tider. Tusen HJERTELIG takk for alle tips som ble lagt igjen under gårsdagens lille bloggpost. Dere er fantastiske jo! Jeg har så mange nye spennende serier jeg har lyst til å se nå at det plutselig godt kan bli høst. Neida, men gjerne noen regnværsdager. Jeg så ferdig sesong 2 av Mary Kills i går kveld, og i dag skal jeg starte på papirhuset. Eller Good Behavior.. Eller For the people.. Nei, jeg må fintenke litt til.. 

Under her kommer dagens middagsoppskrift! Jeg har bare hatt to ting på agendaen min denne mandagen, og det er 1. Se serier i sengen, og 2. Lage min første hjemmelagde middag på ca en måned.. *Kremt* Elsker marinerte koteletter på denne årstiden!


 
– Koteletter med lett sommertilbehør –

Du trenger: 1. 2-3 skiver vannmelon skåret i terninger 2. 1 liten mango i terninger 3. Litt vårløk finhakket 4. 1/2 rød paprika 5. 10 cherrytomater 6. 1-2 ss grønn pesto 7. Avlang ris for to 8. Ferdigmarinerte svinekoteletter 9. Salt og sitronpepper

Slik gjør du:
1.
Hakk opp alt av mango, paprika, vårløk, og vannmelon.
2. Kok risen, sil av vannet og la den avkjøle seg på kjøkkenbenken.
3. Stek kotelettene på begge sider i en stekepanne. Tar ca 3-4 minutt.

4. Når risen er avkjølt, bland inn grønnsakene og frukten. (minus cherrytomatene)
5. Krydre risblandingen med litt salt og sitronpepper.
6. Topp kotelettene med 1 ss grønn pesto og litt hakkede cherrytomater.

– Lett sommermiddag på under halvtimen –

Håper det smaker! Nå skal jeg fortsette prosjekt bli frisk.

– Litta hilsen fra sykesengen –

– Hei årets forkjølelse –

Var det noe mer nå da livet? Neida, denne forkjølelsen burde jeg faktisk forventet etter reisedøgn uten søvn på kalde flyplasser. Jeg følte meg helt fæl på jobb i går, men tenkte at kroppen bare hadde fått pollensjokk all over etter å ha vært i utlandet så lenge, så jeg tok dobbel dose med allergitabletter når jeg kom hjem og dro på sommerfesten til bestis og mannen. Hadde det superhyggelig, drakk tre rusbrus og en øl før jeg tuslet hjem til sengen min før midnatt. Det var først da jeg våknet klokken ett i natt med livets frostrier under dynen på et soverom med 25 grader, jeg skjønte at jeg var blitt syk. Akkurat hva jeg trengte nå 😉

– Lever på paracet, suppe og is –

Søndagen er med andre ord ikke tilbrakt på jobb, men sminkefri i min rosa silkekåpe med tomatsuppe, is og netflix. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om det er varm eller kald mat som føles best i halsen min. Ellers har jeg ca 0 planer for de neste tre dagene. Jeg skal bare ligge akkurat sånn som dette og bli frisk på null komma niks. Forhåpentligvis går den planen i boks som bare det. Jeg vil nemlig også ut og nyte dette fantastiske været! Tror faktisk aldri jeg har blitt forkjølet på sommerstid før. Serietips tas hjertelig imot de neste par dagene! Jeg tror nesten jeg har sett alt jeg har blitt tipset om tidligere. Vel, bortsett fra “Band of Brothers” på HBO. Annika har prøvd å overtale meg til å se denne dokumentaren fra 2 verdenskrig i tre måneder nå, så den skal jeg faktisk snurre første episode av så fort dere er oppdatert med en liten hilsen fra dobbeltsengen. Håper dere har en fin og litt mindre snørrfylt søndag.

– 11 om denne uken –

Dette gjør jeg i dag: Reiser hjem igjen. Om seks timer venter 20 timer med reising og jeg har en ekkel følelse av at det ikke kommer til å gå helt smertefritt i dag. Magefølelsen sier meg at jeg kommer til å miste et fly eller noe, og dessuten har jeg utviklet flyskrekk av å reise så lite de siste to årene. Haha! Litt vemodig å dra i dag, men HELDIGVIS er det nå bare en uke til jeg får se mannen igjen <3 Orker ikke å savne han mer nå.

Det siste jeg spiste: Hmm.. Det må være karamelisert popcorn. Daniel og jeg skulle egentlig ut og spise en siste gang i går kveld, men etter å ha blitt matforgiftet av lunsjen, bar det straka vegen til hotellsengen og der ble vi liggende resten av søndagen. Orket ikke engang tanken på å stelle oss til fin restaurantmiddag. (Formen er bra igjen i dag Bestemor).

Morgendagens planer: I morgen håper jeg på knallvær i sør, for da har jeg planer om å ligge på beachen med hele jentegjengen på dagtid for så å spise middag med dem på fiskebrygga før tirsdagskonserten starter her. Åå, som jeg gleder meg til å se dem!

Ukens beste dag: Torsdag og fredag! Mandag til onsdag gjorde vi egentlig ikke så mye. Jeg lå med bassengkanten og solte meg i flere timer mens Daniel var på jobb, og kveldene tilbrakte vi bare på hotellet. Så på film og tok livet med ro. Torsdag var det begravelse hjemme i Norge, og etter dette og en telefon fra svigermor hvor hun fortalte hvor fin begravelsen hadde vært, merket jeg på hele mannen at han ble 10 kilo lettere <3 Både torsdag og fredag var vi ute og spiste et bedre måltid sammen, pratet om alt og ingenting og hadde to utrolig bra kvelder med kvalitetstid.

Dette gleder jeg meg til når jeg kommer hjem: 1. Finne på noe sprell med girlsa 2. Planlegge babyshower 3. Dra på camping med mannen 4. Kaptein Sabeltannshow 5. Trippeldate med Daniel og hans venner i Grimstad 6. Familietreff i Stavanger!

Ukens skuffelse: Faktisk akvariumsbesøket! Det som skulle være feriens største høydepunkt. Det var hyggelig altså, men jeg ville ikke dratt tilbake igjen. Det var rett og slett groteskt å se hvor mange mennesker de hadde klart å skvise inn her på en dag. Det var riktig nok lørdag, men det var altså så fullt at vi måtte stå sammenskvist i kø for å komme oss frem til hvilket som helst vindu med fisk i.. Å ta noen koselige bilder her var faktisk ikke mulig uten å få med 10-12 hysteriske armer. Det minket litt med mennesker etter 2-3 timer, men fremdeles.. Stakkars de som kom godtroende i rullestol eller med barnevogner her sier jeg bare.

Skal dere dra hit, så ikke dra en helg ihvertfall…

Dette har jeg på meg nå: Truse og verdens diggeste dobbeldyne! Hehe, jeg sitter enda i hotellsengen og funderer på om jeg skal spise frokost først eller om jeg bare skal gå løs på koffertpakkingen.. Alle disse avgjørelsene..

Dette kommer jeg til å savne med Atlanta: Tid med kjæresten min. Uansett hva vi har funnet på, så har det bare vært fantastisk å få så mye tid med favorittmennesket mitt. Ellers kommer jeg til å savne luksuslivet på hotell og den sinnsyke maten her nede. Uansett hvor vi har spist, eller tatt en smoothie så har det vært dobbelt så bra som hjemme. 

Ukens gullkorn nr.1:
Meg: Jeg sliter veldig med å bygge muskler i bena! Det går så sakte.
Daniel: Ja du har MSN ben du… 
Meg: Hæ? Hva skal det bety? 
Daniel: Mens alle barna var ute, spilte fotball og bygde leggmuskler, satte du inne på MSN.

Meg: Msn-epoken var morsom..
Daniel: Ja… ALF?
Meg: Hahaha! Nei kjære. Hold deg til fotballen du.

Ukens gullkorn nr.2:
Daniel: Den eneste jeg har som bestevenn på snapchat er deg… 
Meg: Haha lame! Jeg har flere! Deg og.. la meg sjekke…. Ja din mor. 

Dette kommer jeg ikke til å savne med Atlanta: Hehe, 37 grader i skyggen er litt for mye. Ellers: Storbylivet. Ingen av oss er noe fan av å bo i byen. Klarer bare ikke å finne roen rundt høye bygg, trafikk og støy 24 timer i døgnet. Det er 7(!) felts veier her, og likevel er det alltid kø. 

Dette har jeg sett på denne uken: Vi så den siste dinosaur-filmen på kino her om dagen, og ellers kastet vi oss på serietipset som Kristina Andersen kom med på bloggen sin i går. Så like godt hele første sesong på en kveld vi. Den var jo så gøy!

Ukens beste feriekjøp: Babyklær! Jeg har faktisk ikke handlet noe til meg selv, sånn utenom cupcakes, og fancy glasert popcorn. Jeg tror de har alle designer-kjeder som finnes på dette shoppingsenteret jeg har trasket rundt på. Sånn virkelig. De har søren meg ALT av merkevesker, sko og klær her. Enhver bloggers drøm, utenom min? Hehe, nei men jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre. Istedet har bestis sitt nurk fått egen tante-Marthe-garderobe.  Dere skulle sett meg lørdag formiddag før akvariumsbesøket. Mens VM-finalekampen rullet på tvskjermen, spredde jeg babyens nye plagg utover hele sengen, lagde “gavepakker”, og bare beglodde ethvert antrekk mens jeg hvinte fornøyd med meg selv. “Se på denne da Daniel, er ikke dette det nydeligste du har sett”? “Denne tror jeg er min favoritt”..”Nei forresten denne”… Freak Of The Week Yes 🙂 

– Classic Petite Bondi –

Reklame | Daniel Wellington

Min storfavoritt fra Daniel Wellington har nå kommet med en ny twist! Sort klokkeur med både roségull og sølvdetaljer. Wooaah! Er den ikke dritlekker? Jeg synes jo samme klokke med hvitt ur er minst like fin (går med den hele tiden nå om sommeren), men det er ikke alle som foretrekker “all white” og dessuten er kanskje sort enda mer tidløst? For ikke å snakke om enkelt å matche med antrekk hele året rundt. Jeg har vært så heldig å motta begge varianter. Både med sølv og gulldetaljer i størrelse 28mm.

De har også klokken i størrelse 32. Da blir den hakket større, for dere som foretrekker det. Jeg synes de begge er nydelige, men ettersom jeg har et lite håndledd så føler jeg disse petite urene kler mine armer best! Til gårsdagens date night bestemte jeg meg for å kjøre på med sølv til en forandring! Jeg bærer liksom alltid gull, og har nesten bare roségull-fargede Daniel Wellington klokker, så i går gikk jeg for noe annerledes til min helsorte lille habitt. Hope you like it!

DW sine nye Classic Petite Bondi klokker får du HER <—

I dag har samme klokke med rosédetaljer fått komme på igjen, og den skal jeg bære hele min siste dag i Atlanta. Tenk, i morgen reiser jeg hjemover igjen. Det føles litt som jeg kom for fire dager siden, men samtidig ikke.. Borte bra, men hjemme best. Er det ikke det man sier? Skal bli greit å komme hjem til normal temperatur, norsk sommer, fin leilighet og gode venner også <3

– Rabattkoden MARTHEBORGE gir 15% på alt fra DW –

– Eight Lounge Sushi Bar –

I går var en bra dag. Kanskje tilogmed den beste. Det var fredag den 13, og etter å ha fått vite kjønn på bestis sin baby, tro jeg rett på café og fylte opp shoppingmagen med jordbær og sitronpannekaker før to timer med babyshopping sto for tur. Ikke vet jeg hvordan utvalget på babyklær er i Norges land, men på Macy’s i Atlanta… Altså jeg ristet av ren ekstase der jeg sto og plukket ut de 24(!) fineste settene, bodyene og plaggene. ALT var så lekkert at jeg bare ikke kunne velge, og dessuten var det helt fantastisk moro å sette sammen bittesmå matchende babyplagg til antrekk. Haha, bare å rydde plass i garderoben Cath!

Crispy Tuna – My absolute favourite

Daniel holdt på å le seg ihjel da han kom hjem fra jobb til en dobbeltseng proppet full av babyklær og en kjæreste i EKSTASE over sine brilliante kupp. Han kan heldigvis slappe helt av, for til tross for at jeg tenker på bestis og den lille i magen halve dagen, og gleder meg stort til å treffe det nye medlemmet i gjengen, har jeg ingen planer om å stå over så mye som en p pille. Haha <3

Men nok om det, og over til det denne posten egentlig skulle handle om! -Gårsdagens fantastiske matopplevelse. Jeg brukte timesvis hjemme før avreise for å finne de beste restaurantene i Atlanta til oss. Her er det nemlig tusenvis av spisesteder å velge i, og jeg ville så gjerne plukke ut det aller beste for sushi, og det aller beste for biff. D sine to storfavoritter <3 I går var det førstnevnte som sto på planen, og med forrett klarte vi faktisk å trykke i oss hele syv sushi-retter. Jeg bestilte vel ærlig talt åtte, men den snille servitøren så bare på meg og sa “hva med å bestille den siste der hvis dere ikke er mette etter syvende rett?”

Heh, ingen dum idé. Etter to timer trillet vi ut derifra igjen og var helt i hundre over alle de sinnsyke smakene. Aldri spist så god sushi i mitt liv.. Aner ikke hva som var i dem, men samme kan det være.. Smakene bare eksploderte i munnen, og de sausene.. crispy greiene ting var toppet med.. Nei, fy fader så digg! Dra på Eight Lounge Sushi Bar for livets smaker dere..

– Best Sushi In Town –

Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med fredag den trettende. I dag står et besøk i verdens største akvarium på agendaen vår og det gleder vi oss minst like mye til. Håper dere har det fint der hjemme og nyter lørdagen. Klokken er vel allerede blitt en del i Norges land. Merkelig å tenke på at vi ligger hele seks timer bak dere her nede. Her har vi ikke fått i oss frokost enda engang!


– Green Sparkle –

God morgen fra meg og min grønne, glitrende, nye kjole. Jeg tok den på meg i går kveld da jeg tenkte vi skulle ha date-night på en av restaurantene i nærområdet her i Atlanta. Dere kan tro jeg følte meg overdressed da Daniel tok meg med på ei Sandwich-sjappe som like gjerne kunne vært Seven Eleven eller Deli De Luca. Hehe, hadde lyst på en kald kyllingwrap til middag han da…

Så da ble det det gitt.  En wrap og en smoothie to go i grønn glitterfest. Kjemperomantisk <3 Hehe. Jeg dør litt av meg selv etter gårsdagen faktisk. Etter å ha ligget 4-5 timer i solen, snek jeg meg inn under hotelldynen igjen for å se på dagens fotballkamp. Plutselig gikk det opp for meg at vi hadde en flaske rosévin i kjøleskapet og da Daniel kom hjem fra jobb to timer senere var jeg i STORform. Det smakte bare så innmari godt at et lite glass ble til tre, og mer tålte jeg ikke gitt. Vi hadde egentlig tenkt til å trene sammen etter jobb, men det kunne jeg bare glemme da han mente det måtte være helsefarlig å pumpe i min tilstand. Hahaha, så der satte jeg på hotellrommet da og ventet på å bli normal igjen mens jeg snappet jentene mine, og danset i undertøyet..

– Grønn kjole fra Nelly – 

Neida så, sånn går no dagan. I dag er det blitt onsdag allerede. Tenk det! Fem dager igjen, så kaller den norske sommer på meg igjen. Tiden flyr. Det er helt sikkert. Planen for dagen er… skal vi se… Trene. Bade. Sole. Se fotball 🙂 -Og kanskje snike seg en tur på shopping mens mannen er på jobb. Ja! Dere må ha en finfin lille-lørdag enten dere har ferie eller ei der hjemme!

– Sko fra Zara, Veske fra Gina Tricot –