Woke up as a nurse

Hallooo dere! I dag våknet jeg opp blid som en sol, og litt stolt ettersom jeg har min første fulle dag som ferdig utdannet sykepleier. *Sommerfugler i magen* Min siste dag i praksis hadde jeg tirsdag, og i går gikk hele dagen til en aller siste fremføring med klassen på UIA. Så fikk vi alle gladmeldingen om at siste praksis var bestått og at vi herved var ferdig utdannet! Åh, for en følelse!

Kvelden i går gikk dermed til litt feiring med noen av mine medstudenter. Hanne hadde invitert noen få på middag hos seg, så der var jeg, spiste pizza og sjokoladekake, skravlet og koste meg til 22.00 om kvelden. Så bar det hjem til mannen som hadde vasket hele leiligheten i mellomtiden <3 Så langt er det virkelig ingenting å si på samboerlivet <3

I dag er det helligdag til min store forskrekkelse! Neida, men jeg brukte to timer av morgenen min på å planlegge hva jeg skulle handle inn til Hanne skulle komme for en fotoseanse i dag, og så først da jeg var på vei ut døra, kom jeg på at Meny ikke kunne selge meg skalldyr til paellaen min denne torsdagen… Heldigvis har jeg en mer oppegående mann, så han hadde ihvertfall handlet inn middag til i dag. Det har vært en noe hektisk siste uke på studie, så jeg trøster meg med det 😉

Ettersom alle mine kokkelerings og fotoplaner nå ble avlyst, har jeg ikke stort å finne på i dag! Utenfor pøser også regnet ned, men det skal lette utover dagen så da tenker jeg å ta med meg doggo ut på lang tur før D og jeg tar med oss dynene ut på verandaen for filmkveld der i kveldingen <3 Gleder meg egentlig bare som en unge til morgendagen jeg, for da skal klassa samles for en aller siste gang og feire at vi alle er blitt sykepleiere!

Få 40% på den dyreste varen

Reklame | Ellos

Ellos har nok en gang fylt på med nyheter til sommeren, og denne gang tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittplagg innen kjoler, bikinier, og ja.. strandplagg! Lekre strandkjoler og skjørt som du enkelt kan slenge over deg på vei til beachen og som matcher de aller fleste bikinier <3 Lenke til alle produktene ser dere under her, men mitt absolutte favorittplagg av disse må være den grønne kortarmede kjolen.. Altså bare tenk dere denne en solskinnsdag i juni, med sandfargede sandaler til og ei litta veske i strå.. Dagdrømming <3 Akkurat nå får dere også 40% rabatt på den dyreste varen dere handler av Ellos kolleksjon når dere bruker koden 460008!

Kort kjole HER, Grønn HER, Gul HER, Lys bikini HER, Gul mønstrete HER, Leopardskjørt HER, Leopardkjole HER, Leopardbikini HER, sort skjørt HER, Rosa mønsterkjole HERRabattkoden 460008 gir dere altså 40% på den dyreste varen!

Koden varer ut 31/5. Flere Ellosfavoritter finner du HER <–

– Sommer i sør –

Hello, i’m baaack! Etter atter en upåklagelig helg… Daniel og jeg skulle ut på en holme for å teltcampe i helgen, og dro ut allerede tidlig i går morges for å ta robåten over et ferskvann ved hytta hans. Vel, det ble hakket mer windy enn vi hadde sett for oss, så etter å ha tilbrakt tre små timer på den perfekte lille holmen vår, slått opp telt og hele pakka, bestemte vi oss for å pakke alt ned igjen i båten og ro tilbake til den gode og varme hytta. Haha!

– Et døgn i bilder –

Så glad for at vi bestemte oss for det, for vinden ble bare surere og surere for hver time som gikk, og da var det innmari deilig å kunne sitte utendørs foran bålpanna til svigers og være varm helt til midnatt. Åh! Vi fisket både på veien til og fra homen, så til middag hadde vi både litt fisk og kjøtt! Vi hadde tatt med grillribbe sånn i tilfelle vi ikke fikk fisk, men litt ørret ble det også på oss, så da fikk jeg tatt i bruk mine nye filetreringskunnskaper og laget oss et par fiskepakker. Mm, herreguud så godt det var!


– Hytte og holmekos –

I Marthes fiskepakke finner du: 
1. 1 minigulrot 2. Litt vårløk 3. Litt grønn paprika 4. Litt sitronsaft 5. Noen terninger fisk 6. Litt fiskekrydder fra Meny 7. 3 ts creme fraiche

Slik gjør du: Hakk opp alt, legg det i litt folie, og pakken er klar for grillen! Den trenger ca 12 minutt på en varm grill eller over et bål, så er den klar. Mmm!

Her kommer et lite bildedryss fra det siste døgnet, sammen med oppskriften på fiskepakken! Til tross for at det ikke ble verken telt eller homecamping på oss, så koste vi oss glugg. Sika også.. Vi hadde ikke engang med båndet hennes, så hun har bare løpt fritt rundt i skogen, vært med på fisketur, vært med på bålkos, og lekt litt for mye “finne brødskiva” i skogen. Endte visst opp med å gi henne et helt halvt brød.

– Vin, fiskepakke, grillribbe og salat –

Nå har vi kommet oss hjem til criben min igjen og nå når dere er oppdatert, skal vi slenge oss på sofaen med hver vår is i hånda.. Daniel har allerede hatt fem(!) mens disse bildene er blitt redigert og lastet opp. Trodde 200 ispinner skulle holde for hele sommeren, men der tok jeg skammelig feil!

– Siden sist –

– Lillelørdag i heimen –

Hei på dere og riktig fin lillelørdag! Herregud for en deilig formiddag. Jeg skal få hospitere på legevakten i Mandal i dag, og starter ikke før klokken 13.00, så i dag har jeg fått sove helt til 09.00, gått en laang tur med Sika i duskregnet og bare kost meg i heimen. Hadde nesten glemt hvor høyt jeg elsker kveldsvakter.. Jeg venter enda på turnusen min fra akuttmottaket, men etter i dag krysser jeg fingrene for at jeg får en hel haug av kvelder i sommer. Blir jeg like glad i nattevakter så må det vel være en drøm å ansette meg i fremtiden? Kommer ihvertfall ikke til å være noe kranglefant på turnus 🙂

Denne uken har vært utrolig fin! Mandag hadde jeg fri fra praksis, og bare nøt hele dagen. I går flyttet Daniel inn og samboerkiloene er allerede i gang med å sette seg! Haha.. Nei, men det er forbaska koselig å være sammen.. Har jo ikke lyst til å gjøre noe annet enn å se film og spise is om dagen.. Jeg har sett utrolig mange gode også, så dere har snart en haug av tips i vente til sommerens regnværsdager! Apropos regnvær… Helsikke for et vær vi fikk i går! Torden og lyn og øøøspøsende regn. Altså jeg elska det! Det er jo verdens beste følelse å sitte inne å høre og ikke minst stirre på..

Bachelorkarakteren kom forresten også i går, og det ble atter en B på Bendik og meg. Da jeg logget meg inn for å sjekke og så det, kjente jeg faktisk ikke på noe som helst. Verken skuffelse eller glede. For det var jo den karakteren jeg med 80% sikkerhet trodde vi kom til å få da vi leverte fra oss oppgaven. MEN så finnes det en sånn idiotisk statistikk der man kan se hvor mange som har fått alle de ulike karaktererene og når 80% av klassen har fått A og B.. Ja, da føler ihvertfall ikke jeg meg så spesiell. SÅ min første tanke: Okei. Det ble som forventet. Andre tanke: Faen, jeg vil være bedre enn gjennomsnittet.

Jaja! I dag har jeg børstet det av meg, og humøret er fremdeles på topp! Satser på at de 44(!) som fikk A ikke skal søke på jordmorstudiet samtidig som meg. Ville bare titte innom her, hilse på og fortelle dere litt om hva som har skjedd siden sist. Nå får jeg hive på sminka, sette meg i bilen og kjøre til Mandal for ørtende gang 🙂 5 praksisvakter igjen no, så er jeg visst blitt sykepleier.

Classic Rings From DW

Reklame | Daniel Wellington

– New in From Daniel Wellington – 

Iiih! Har dere sett siste nytt fra Daniel Wellingtons kolleksjon? De har fått minimalistiske, elegante ringer som matcher klokkene og armbåndene de allerede har! Herregud så fine.. Bare se!? Jeg har fått velge meg ut et par av variantene selv, og da gikk jeg for en helt enkel “Classic Ring” i roségull som passer absolutt alle klokker jeg allerede har i rosé, samt en “Classic Ring Satin White” med hvitt i, som matcher både armbånd og flere av mine favorittklokker fra DW. Åh, gleeder meg til å bære disse hele sommeren!


– Wearing Classic Ring & Satin White –

Størrelsen jeg har er 52, og prisen på disse ringene er faktisk ganske bra! Den minimalistiske, klassiske i rosé koster 299kr, mens Classic Ring Satin White koster 399kr enten du velger å klikke den hjem i sølv eller rosé, hvit, rosa eller sandfarge! De er lekre alle sammen spør du meg. I tillegg så får jeg som alltid lov til å dele ut en rabattkode som gir dere 15% på alle kjøp hos Daniel Wellington. Bruker dere koden MARTHEBORGE når dere kommer til kassen HER, så får dere altså trukket fra 15% på sluttsummen! Husk nå også at det ikke lengre er toll på det dere bestiller fra Daniel Wellington, ettersom de nå har stasjonert seg i Norge også. Prisen du betaler i kassen på nett, er altså den endelige summen 🙂

Rabattkoden MARTHEBORGE gir dere 15% HER <—

Happy shopping <3 <3

A sunday well spent

– Med mine to favoritter –

Herregud som jeg koste meg i går! Fra morgen til kveld <3 Daniel og jeg hadde nemlig bestemt oss for å ha piknik og fiskesøndag i solskinnsværet! Piknik-kofferten min ankom dessuten med posten 16 mai, så den måtte vi selvfølgelig også se og teste ut! Jeg sto på kjøkkenet allerede 10.00 om morgenen for å kokkelere til pikniken, og med oss ut på hytta hans hadde vi ferske vårruller med reker, mango, agurk og glassnudler, sjokoladekjeks, vannmelon og litt pastasalat med pesto. Mmm! Absolutt en verdig lunsj <3

Det var ikke så lenge vi ble sittende før det begynte å klø i fiskefingrene våre, så etter en liten time ved hytta, befant vi oss i robåten på årets første fisketur. 15 deilige ørret fikk vi denne helgen, og jammen fikk jeg lært meg å filetere en og. Svigerfamilien kom også på besøk etter en stund, og da ble det enda mer skravling, kanopadling og grilling helt til klokken syv om kvelden. Åh, elsker at det aldri blir mørkt nå om dagen!

– Årets første fisketur –

Forresten denne kofferten… SÅ verdt pengene. Haha, har dere sett så fin?! Det har ikke jeg ihvertfall. Fy søren den har jo alt, også så god kvalitet i tillegg. Tallerkner, bestikk, og glass for fire, salt og pepper-bøsser, vinåpner, kjølerom, servietter og teppe i matchende farge og mønster. Jatakk sier jeg bare.

– Årets beste kjøp etter bilen – 

– Kofferten kjøpte jeg på Fruugo.no –

Så det var altså min søndag! En av de desidert bedre <3 I dag har jeg hatt fri fra praksis, så i dag har jeg bare vært hos Geir, og nå skal jeg se og komme meg ut på en lengre tur med doggo før ukens storhandel står for tur. Daniel kommer også på besøk i kveld tror jeg? Skjønte jeg det riktig så flytter han inn for uken også. KOS! Da får jeg lage middag for to igjen <3 Beste med å være samboer.

– Min 17. mai –

Hei på dere og riktig god lørdagskveld! Nå sitter Daniel og jeg i hver vår sofakrok med is i hånden. Den sjette for dagen! Haha.. Jeg har en tendens til å bli både 1. Utrolig sulten og 2. Rastløs dagen derpå, noe som i dag har resultert i en voldsom handling og kokkelering! Jeg har laget hjemmelaget pizza, sjokoladecookies, pastasalat og handlet inn til morgendagens piknik! Tenkte nemlig jeg skulle lage ferske vårruller til søndagens piknik. De melder 19 grader og stor sol i morgen, og det været må vi benytte oss av!

Hvordan var gårsdagen deres? Jeg koste meg ihvertfall glugg sammen med fine venner fra morgen til kveld. Vi startet med dobbeldate-champagnefrokost klokken ti om morgenen hos Annika og Diderik, og så ventet lunsj i byen med en hel gjeng før vi dro hjemover bare for å lufte hunden før festen fortsatte i byen igjen helt til midnatt. Nok en suuper 17. mai feiring med fine folk <3 Jeg hadde egentlig smelt sammen en kake for anledningen også, men jeg glemte at marengsbunn ikke må pyntes med krem lenge før servering, så da jeg åpnet kjøleskapet for å ta ut kaken etter 3 timer var det nesten bare saus igjen av den.. Ehe! Tenkte uansett å tipse dere om en oppdagelse jeg gjorde på Meny denne uken her: Sitronkrem på glass! SÅ godt å blande et par spiseskjeer av denne syrlige kremen inn i den søte pavlovakremen før kaka pyntes! Mmm <3 Så blir det en deilig kombo av surt og søtt!

Håper virkelig dere hadde en nydelig dag i går <3 Det var rene stormen i Kristiansand så jeg fikk ikke knipset et eneste bilde av meg og Daniel i bunad og dress, men men! Ihvertfall evig takknemlig for at stormen enda ikke har lagt seg helt så vi kan tilbringe hele denne lørdagen innendørs med verdens beste samvittighet 🙂 Vi har faktisk sett hele sesong 2 av serien The Rain på Netflix i dag..

Heh! En lat, men deilig lørdag med andre ord!

– Fryseren full av is –

Bestemor: Jeg har overført 1000kr til deg jeg! 
Meg:
Hæ, hvorfor det?
Bestemor: Jo, så du kan kose deg med is på 17. mai…
Meg: Ohoi, det blir mye is besta!!

– En fryseboks med litt under 200 ispinner –

Tror kanskje ikke hun bokstavelig talt mente jeg skulle kjøpe is for 1000kr, men hvorfor ikke egentlig? Blir sommeren like varm som fjorårets, så skal det bli helt fantastisk å kunne stikke fingrene ned i fryseboksen de neste månedene og bare spise på uendelig mange avkjølende ispinner! Hihi, jeg kjøpte like gjerne rett under 200 stykk i fem ulike varianter. Mmmm! SÅ, nå kan 17. mai bare komme <3

Snickers er definitivt min favorittis av melkevariantene, men da jeg så de hadde fått laktosefri kroneis på Meny, måtte jeg kjøpe med hjem femti av de også. Haha! Daniel hjelper meg garantert med å spise dem opp når han flytter inn nå snart. Dere ser kanskje at den grusomme sorte kaffetrakteren hans, samt noe av proteinpulveret allerede har fått plass på kjøkkenbenken min. Haha!

Enda en ny favoritt – Sorbetis med appelsin og eple

Han leverte sin bachelor i går, så denne helgen her skal vi baare kose oss sammen fra ja.. NÅ til søndag kveld! Vi skulle egentlig ut og fiske i helgen, men værmeldingen har snudd og melder rene stormen i tillegg til regn, så nå ser det ut til å bli noen rolige dager i heimen min istedet. Kanskje tar vi dynene med oss ut på verandaen i kveld, ser film utendørs med hver våre ispinner i hånda! Reker har jeg også kjøpt, så det må vi også få plass til i magesekkene våre <3 Åh, det har vært 19 grader her i dag dere! Da smaker det greit godt med fridag fra praksis!!

– Stooor takk til bestene for sponset islager –

– Mitt lille solhjørne –

As soon as the sun pops up…

…finner dere oss her! Herregud som Sika og jeg har kost oss på den store verandaen min i vår. Ja, virkelig. Så fort gradstokken bikker 10+ så setter vi oss ut i dette koselige lille solfylte hjørnet. Om sommeren er det uutholdelig varmt, så jeg prøver å nyte så mange timer som mulig her nå! Jeg kjøpte et teppe til å ha under sofaen, og et par pidestaller fra Skeidar forrige uke, og gjorde ikke det egentlig susen? Mangler kanskje en grill, men den tror jeg at jeg ville ha brukt minimalt selv, så den får vente.

Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra praksis er å gå en tur med Sika, og så ta henne med meg ut hit for å spise middag ute i sola mens jeg hører på en eller annen podcast. Og apropos podcast dere.. Jeg holder på å bli sprø! Jeg er så avhengig og har rett og slett ikke nok å høre på, så nå vurderer jeg å laste ned en eller annen app der jeg kan begynne å høre på lydbøker i tillegg. Har dere noen tips så hadde det vært ypperlig! Jeg hører ihvertfall på 10 forskjellige podcaster ukentlig, men 10 timer holder faktisk ikke når jeg har begynt å høre episoder både til og fra praksis i bilen, på alle turer med hunden, og ute i hagemøblene om ettermiddagene! Trenger SÅRT en spennende eller romantisk lydbok å høre på denne uken.. (Eneste to kategoriene jeg liker).

I dag har vært en helt nydelig, og ikke minst avslappende søndag så langt! Jeg har tilbrakt ihvertfall tre timer ute i hagemøblene med doggo, gått to lange turer i skogen, og hatt besøk av Cathrine og Aron i noen timer der vi bare satte i sofaen, spiste pizza og lekte med lillemann <3 I går hadde jeg også besøk av Daniel her i heimen, og det var og veldig etterlengtet! Tror vi har sett hverandre tre ganger den siste måneden, men nå har han bare tre dager igjen av bachelorskrivingen sin, og da blir det kjærleik igjen!

Nå skal jeg ta en lang dusj, og skifte på sengen så jeg kan legge meg helt nydusja i rent laken, spise restene av gårsdagens snoperier og starte på en ny serie! Jeg har fått to nye serietips å teste ut og første er Lykkeland på Nrk. Tidligere denne uken så jeg forresten også første sesong av Quicksand på Netflix, og holy for en spennende serie. Den er det bare å anbefale videre!  🙂

Fortsatt god søndagskveld fra oss til dere! Ville bare titte innom og vise dere hvor koselig det har blitt på baksiden av leiligheten min nå. Føler jeg har vist så lite av denne digre verandaen, men jeg har liksom ikke helt visst hva jeg skal gjøre på innredningsfronten med all denne plassen. Det hjalp ihvertfall litt med et par tepper og litt grønt her ute, men voldsomt flott får jeg det bare ikke til å bli.

Girlsnight at my place

– Vinkveld med jentene –

Åå i går var en etterlengtet, fin kveld! Denne uken har nemlig vært utrolig kjedelig på fritidsfronten. Jeg har stått opp klokken 06.00, vært i praksis 07.00 – 15.00, hjemme igjen 16.00, spist noe kjapt til middag, sett et par episoder serie og lagt meg. Selv om det bare er fire dager på rad som har sett sånn ut, så er det ikke mer som skal til for å ødelegge humøret mitt. Når jeg ikke får treffe et eneste menneske jeg er glad i i ukedagene så blir jeg helt sånn: Æsj, for et kjedelig liv jeg har! Haha! Mitt verste mareritt er nok bare å ha en sånn hverdag der det er null spontanitet eller hygge på fritiden. At man i ukedagene bare jobber, spiser og sover, mens man hele tiden går og venter på neste helg, eller neste ferie. Det er definitivt ikke et liv for meg. Ihvertfall ikke på denne årstiden!


Uansett! Back to gårsdagen! Fader så koselig. Jeg inviterte helt i siste liten så det var bare noen få som kunne komme, men Cathrine skulle for første gang siden fødselen har barnepass en kveld (barnepappaen riktig nok), og hadde derfor lyst til å smake noen glass vin med jentene! SÅ da handlet jeg inn på fire flasker sprudevin, vanlig vin og rosé, samt masse deilig ost og kjeks, chips og bær <3

På mitt ostefat finner du: 1. Brieost 2. Kirsebærost 3. Castello med gressløk 4. Babybel 5. Druer 6. Paprika 7. Ulike minisyltetøy fra Nicolas Vahe 8. Fiken 9. Jordbær 10. Physalis 11. Kjeks

Ser det ikke digg ut? For anledningen hadde jeg også kjøpt meg en ny liten kjole i låseblå og pimpet neglene i en RÅfin farge som jeg fikk av bestemor forrige helg. Må faktisk bare tipse dere om denne også! Det er Essie farge nr.23. Passet så godt til den søte fargen på kjolen <3

Nå skal jeg hive meg ut på tur med Sikamor, og så skal jeg ringe til bestemor og høre hvordan ståga er der! Bestefar er nå skrevet ut fra sykehuset, og han hadde visst vært så fornøyd med sykepleierne på avdelingen der og blitt så glad i dem at han bare klarte å si hadet til ei av dem da det ble tid for avreise. Skjønneste bestefar, er så takknemlig for absolutt alt <3 SÅ glad for at han fikk komme hjem til bestemor før 17. mai og at alt nå ser ut til å fungere som det skal igjen. Det blir ikke bedre enn dette  <3