– Siden sist –

– Lillelørdag i heimen –

Hei på dere og riktig fin lillelørdag! Herregud for en deilig formiddag. Jeg skal få hospitere på legevakten i Mandal i dag, og starter ikke før klokken 13.00, så i dag har jeg fått sove helt til 09.00, gått en laang tur med Sika i duskregnet og bare kost meg i heimen. Hadde nesten glemt hvor høyt jeg elsker kveldsvakter.. Jeg venter enda på turnusen min fra akuttmottaket, men etter i dag krysser jeg fingrene for at jeg får en hel haug av kvelder i sommer. Blir jeg like glad i nattevakter så må det vel være en drøm å ansette meg i fremtiden? Kommer ihvertfall ikke til å være noe kranglefant på turnus 🙂

Denne uken har vært utrolig fin! Mandag hadde jeg fri fra praksis, og bare nøt hele dagen. I går flyttet Daniel inn og samboerkiloene er allerede i gang med å sette seg! Haha.. Nei, men det er forbaska koselig å være sammen.. Har jo ikke lyst til å gjøre noe annet enn å se film og spise is om dagen.. Jeg har sett utrolig mange gode også, så dere har snart en haug av tips i vente til sommerens regnværsdager! Apropos regnvær… Helsikke for et vær vi fikk i går! Torden og lyn og øøøspøsende regn. Altså jeg elska det! Det er jo verdens beste følelse å sitte inne å høre og ikke minst stirre på..

Bachelorkarakteren kom forresten også i går, og det ble atter en B på Bendik og meg. Da jeg logget meg inn for å sjekke og så det, kjente jeg faktisk ikke på noe som helst. Verken skuffelse eller glede. For det var jo den karakteren jeg med 80% sikkerhet trodde vi kom til å få da vi leverte fra oss oppgaven. MEN så finnes det en sånn idiotisk statistikk der man kan se hvor mange som har fått alle de ulike karaktererene og når 80% av klassen har fått A og B.. Ja, da føler ihvertfall ikke jeg meg så spesiell. SÅ min første tanke: Okei. Det ble som forventet. Andre tanke: Faen, jeg vil være bedre enn gjennomsnittet.

Jaja! I dag har jeg børstet det av meg, og humøret er fremdeles på topp! Satser på at de 44(!) som fikk A ikke skal søke på jordmorstudiet samtidig som meg. Ville bare titte innom her, hilse på og fortelle dere litt om hva som har skjedd siden sist. Nå får jeg hive på sminka, sette meg i bilen og kjøre til Mandal for ørtende gang 🙂 5 praksisvakter igjen no, så er jeg visst blitt sykepleier.

Classic Rings From DW

Reklame | Daniel Wellington

– New in From Daniel Wellington – 

Iiih! Har dere sett siste nytt fra Daniel Wellingtons kolleksjon? De har fått minimalistiske, elegante ringer som matcher klokkene og armbåndene de allerede har! Herregud så fine.. Bare se!? Jeg har fått velge meg ut et par av variantene selv, og da gikk jeg for en helt enkel “Classic Ring” i roségull som passer absolutt alle klokker jeg allerede har i rosé, samt en “Classic Ring Satin White” med hvitt i, som matcher både armbånd og flere av mine favorittklokker fra DW. Åh, gleeder meg til å bære disse hele sommeren!


– Wearing Classic Ring & Satin White –

Størrelsen jeg har er 52, og prisen på disse ringene er faktisk ganske bra! Den minimalistiske, klassiske i rosé koster 299kr, mens Classic Ring Satin White koster 399kr enten du velger å klikke den hjem i sølv eller rosé, hvit, rosa eller sandfarge! De er lekre alle sammen spør du meg. I tillegg så får jeg som alltid lov til å dele ut en rabattkode som gir dere 15% på alle kjøp hos Daniel Wellington. Bruker dere koden MARTHEBORGE når dere kommer til kassen HER, så får dere altså trukket fra 15% på sluttsummen! Husk nå også at det ikke lengre er toll på det dere bestiller fra Daniel Wellington, ettersom de nå har stasjonert seg i Norge også. Prisen du betaler i kassen på nett, er altså den endelige summen 🙂

Rabattkoden MARTHEBORGE gir dere 15% HER <—

Happy shopping <3 <3

A sunday well spent

– Med mine to favoritter –

Herregud som jeg koste meg i går! Fra morgen til kveld <3 Daniel og jeg hadde nemlig bestemt oss for å ha piknik og fiskesøndag i solskinnsværet! Piknik-kofferten min ankom dessuten med posten 16 mai, så den måtte vi selvfølgelig også se og teste ut! Jeg sto på kjøkkenet allerede 10.00 om morgenen for å kokkelere til pikniken, og med oss ut på hytta hans hadde vi ferske vårruller med reker, mango, agurk og glassnudler, sjokoladekjeks, vannmelon og litt pastasalat med pesto. Mmm! Absolutt en verdig lunsj <3

Det var ikke så lenge vi ble sittende før det begynte å klø i fiskefingrene våre, så etter en liten time ved hytta, befant vi oss i robåten på årets første fisketur. 15 deilige ørret fikk vi denne helgen, og jammen fikk jeg lært meg å filetere en og. Svigerfamilien kom også på besøk etter en stund, og da ble det enda mer skravling, kanopadling og grilling helt til klokken syv om kvelden. Åh, elsker at det aldri blir mørkt nå om dagen!

– Årets første fisketur –

Forresten denne kofferten… SÅ verdt pengene. Haha, har dere sett så fin?! Det har ikke jeg ihvertfall. Fy søren den har jo alt, også så god kvalitet i tillegg. Tallerkner, bestikk, og glass for fire, salt og pepper-bøsser, vinåpner, kjølerom, servietter og teppe i matchende farge og mønster. Jatakk sier jeg bare.

– Årets beste kjøp etter bilen – 

– Kofferten kjøpte jeg på Fruugo.no –

Så det var altså min søndag! En av de desidert bedre <3 I dag har jeg hatt fri fra praksis, så i dag har jeg bare vært hos Geir, og nå skal jeg se og komme meg ut på en lengre tur med doggo før ukens storhandel står for tur. Daniel kommer også på besøk i kveld tror jeg? Skjønte jeg det riktig så flytter han inn for uken også. KOS! Da får jeg lage middag for to igjen <3 Beste med å være samboer.

– Min 17. mai –

Hei på dere og riktig god lørdagskveld! Nå sitter Daniel og jeg i hver vår sofakrok med is i hånden. Den sjette for dagen! Haha.. Jeg har en tendens til å bli både 1. Utrolig sulten og 2. Rastløs dagen derpå, noe som i dag har resultert i en voldsom handling og kokkelering! Jeg har laget hjemmelaget pizza, sjokoladecookies, pastasalat og handlet inn til morgendagens piknik! Tenkte nemlig jeg skulle lage ferske vårruller til søndagens piknik. De melder 19 grader og stor sol i morgen, og det været må vi benytte oss av!

Hvordan var gårsdagen deres? Jeg koste meg ihvertfall glugg sammen med fine venner fra morgen til kveld. Vi startet med dobbeldate-champagnefrokost klokken ti om morgenen hos Annika og Diderik, og så ventet lunsj i byen med en hel gjeng før vi dro hjemover bare for å lufte hunden før festen fortsatte i byen igjen helt til midnatt. Nok en suuper 17. mai feiring med fine folk <3 Jeg hadde egentlig smelt sammen en kake for anledningen også, men jeg glemte at marengsbunn ikke må pyntes med krem lenge før servering, så da jeg åpnet kjøleskapet for å ta ut kaken etter 3 timer var det nesten bare saus igjen av den.. Ehe! Tenkte uansett å tipse dere om en oppdagelse jeg gjorde på Meny denne uken her: Sitronkrem på glass! SÅ godt å blande et par spiseskjeer av denne syrlige kremen inn i den søte pavlovakremen før kaka pyntes! Mmm <3 Så blir det en deilig kombo av surt og søtt!

Håper virkelig dere hadde en nydelig dag i går <3 Det var rene stormen i Kristiansand så jeg fikk ikke knipset et eneste bilde av meg og Daniel i bunad og dress, men men! Ihvertfall evig takknemlig for at stormen enda ikke har lagt seg helt så vi kan tilbringe hele denne lørdagen innendørs med verdens beste samvittighet 🙂 Vi har faktisk sett hele sesong 2 av serien The Rain på Netflix i dag..

Heh! En lat, men deilig lørdag med andre ord!

– Fryseren full av is –

Bestemor: Jeg har overført 1000kr til deg jeg! 
Meg:
Hæ, hvorfor det?
Bestemor: Jo, så du kan kose deg med is på 17. mai…
Meg: Ohoi, det blir mye is besta!!

– En fryseboks med litt under 200 ispinner –

Tror kanskje ikke hun bokstavelig talt mente jeg skulle kjøpe is for 1000kr, men hvorfor ikke egentlig? Blir sommeren like varm som fjorårets, så skal det bli helt fantastisk å kunne stikke fingrene ned i fryseboksen de neste månedene og bare spise på uendelig mange avkjølende ispinner! Hihi, jeg kjøpte like gjerne rett under 200 stykk i fem ulike varianter. Mmmm! SÅ, nå kan 17. mai bare komme <3

Snickers er definitivt min favorittis av melkevariantene, men da jeg så de hadde fått laktosefri kroneis på Meny, måtte jeg kjøpe med hjem femti av de også. Haha! Daniel hjelper meg garantert med å spise dem opp når han flytter inn nå snart. Dere ser kanskje at den grusomme sorte kaffetrakteren hans, samt noe av proteinpulveret allerede har fått plass på kjøkkenbenken min. Haha!

Enda en ny favoritt – Sorbetis med appelsin og eple

Han leverte sin bachelor i går, så denne helgen her skal vi baare kose oss sammen fra ja.. NÅ til søndag kveld! Vi skulle egentlig ut og fiske i helgen, men værmeldingen har snudd og melder rene stormen i tillegg til regn, så nå ser det ut til å bli noen rolige dager i heimen min istedet. Kanskje tar vi dynene med oss ut på verandaen i kveld, ser film utendørs med hver våre ispinner i hånda! Reker har jeg også kjøpt, så det må vi også få plass til i magesekkene våre <3 Åh, det har vært 19 grader her i dag dere! Da smaker det greit godt med fridag fra praksis!!

– Stooor takk til bestene for sponset islager –

– Mitt lille solhjørne –

As soon as the sun pops up…

…finner dere oss her! Herregud som Sika og jeg har kost oss på den store verandaen min i vår. Ja, virkelig. Så fort gradstokken bikker 10+ så setter vi oss ut i dette koselige lille solfylte hjørnet. Om sommeren er det uutholdelig varmt, så jeg prøver å nyte så mange timer som mulig her nå! Jeg kjøpte et teppe til å ha under sofaen, og et par pidestaller fra Skeidar forrige uke, og gjorde ikke det egentlig susen? Mangler kanskje en grill, men den tror jeg at jeg ville ha brukt minimalt selv, så den får vente.

Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra praksis er å gå en tur med Sika, og så ta henne med meg ut hit for å spise middag ute i sola mens jeg hører på en eller annen podcast. Og apropos podcast dere.. Jeg holder på å bli sprø! Jeg er så avhengig og har rett og slett ikke nok å høre på, så nå vurderer jeg å laste ned en eller annen app der jeg kan begynne å høre på lydbøker i tillegg. Har dere noen tips så hadde det vært ypperlig! Jeg hører ihvertfall på 10 forskjellige podcaster ukentlig, men 10 timer holder faktisk ikke når jeg har begynt å høre episoder både til og fra praksis i bilen, på alle turer med hunden, og ute i hagemøblene om ettermiddagene! Trenger SÅRT en spennende eller romantisk lydbok å høre på denne uken.. (Eneste to kategoriene jeg liker).

I dag har vært en helt nydelig, og ikke minst avslappende søndag så langt! Jeg har tilbrakt ihvertfall tre timer ute i hagemøblene med doggo, gått to lange turer i skogen, og hatt besøk av Cathrine og Aron i noen timer der vi bare satte i sofaen, spiste pizza og lekte med lillemann <3 I går hadde jeg også besøk av Daniel her i heimen, og det var og veldig etterlengtet! Tror vi har sett hverandre tre ganger den siste måneden, men nå har han bare tre dager igjen av bachelorskrivingen sin, og da blir det kjærleik igjen!

Nå skal jeg ta en lang dusj, og skifte på sengen så jeg kan legge meg helt nydusja i rent laken, spise restene av gårsdagens snoperier og starte på en ny serie! Jeg har fått to nye serietips å teste ut og første er Lykkeland på Nrk. Tidligere denne uken så jeg forresten også første sesong av Quicksand på Netflix, og holy for en spennende serie. Den er det bare å anbefale videre!  🙂

Fortsatt god søndagskveld fra oss til dere! Ville bare titte innom og vise dere hvor koselig det har blitt på baksiden av leiligheten min nå. Føler jeg har vist så lite av denne digre verandaen, men jeg har liksom ikke helt visst hva jeg skal gjøre på innredningsfronten med all denne plassen. Det hjalp ihvertfall litt med et par tepper og litt grønt her ute, men voldsomt flott får jeg det bare ikke til å bli.

Girlsnight at my place

– Vinkveld med jentene –

Åå i går var en etterlengtet, fin kveld! Denne uken har nemlig vært utrolig kjedelig på fritidsfronten. Jeg har stått opp klokken 06.00, vært i praksis 07.00 – 15.00, hjemme igjen 16.00, spist noe kjapt til middag, sett et par episoder serie og lagt meg. Selv om det bare er fire dager på rad som har sett sånn ut, så er det ikke mer som skal til for å ødelegge humøret mitt. Når jeg ikke får treffe et eneste menneske jeg er glad i i ukedagene så blir jeg helt sånn: Æsj, for et kjedelig liv jeg har! Haha! Mitt verste mareritt er nok bare å ha en sånn hverdag der det er null spontanitet eller hygge på fritiden. At man i ukedagene bare jobber, spiser og sover, mens man hele tiden går og venter på neste helg, eller neste ferie. Det er definitivt ikke et liv for meg. Ihvertfall ikke på denne årstiden!


Uansett! Back to gårsdagen! Fader så koselig. Jeg inviterte helt i siste liten så det var bare noen få som kunne komme, men Cathrine skulle for første gang siden fødselen har barnepass en kveld (barnepappaen riktig nok), og hadde derfor lyst til å smake noen glass vin med jentene! SÅ da handlet jeg inn på fire flasker sprudevin, vanlig vin og rosé, samt masse deilig ost og kjeks, chips og bær <3

På mitt ostefat finner du: 1. Brieost 2. Kirsebærost 3. Castello med gressløk 4. Babybel 5. Druer 6. Paprika 7. Ulike minisyltetøy fra Nicolas Vahe 8. Fiken 9. Jordbær 10. Physalis 11. Kjeks

Ser det ikke digg ut? For anledningen hadde jeg også kjøpt meg en ny liten kjole i låseblå og pimpet neglene i en RÅfin farge som jeg fikk av bestemor forrige helg. Må faktisk bare tipse dere om denne også! Det er Essie farge nr.23. Passet så godt til den søte fargen på kjolen <3

Nå skal jeg hive meg ut på tur med Sikamor, og så skal jeg ringe til bestemor og høre hvordan ståga er der! Bestefar er nå skrevet ut fra sykehuset, og han hadde visst vært så fornøyd med sykepleierne på avdelingen der og blitt så glad i dem at han bare klarte å si hadet til ei av dem da det ble tid for avreise. Skjønneste bestefar, er så takknemlig for absolutt alt <3 SÅ glad for at han fikk komme hjem til bestemor før 17. mai og at alt nå ser ut til å fungere som det skal igjen. Det blir ikke bedre enn dette  <3

Rare funfacts om meg

# Jeg tror aldri jeg har tutet på noen i bil før. Jeg har møtt på mange rare sjåfører siden jeg fikk lappen for snart ni år siden, men aldri har jeg fått meg til å trykke på den tut-knappen. Tuteterskelen min er visst høy. Jeg har derimot vist fingeren en gang en bil kjørte helt opp i rumpa på meg litt for lenge.

# Det kjipeste jeg kan bruke penger på er vaskemiddel, hårprodukter, og sokker. Derfor er jeg evig takknemlig for å ha besteforeldre som sponser meg med alle tre x antall ganger i året! Hehe <3 Noe av det jeg får mest glede av å bruke penger på er faktisk mat, nytt sengetøy og blomster. Ikke bare en bukett til min egen stue (selv om det også gir hverdagsglede), men helst tre som damen på blomsterbutikken setter sammen til en enorm bukett på typ 80 blomster. Eelsker å gi bort sånne. Alle elsker vel å få blomster!

# Kan nesten ikke vente med å få litt mer tid i hverdagen igjen, så jeg kan finne en dag å invitere noen på sushiverksted at my place! Ja, hvor hyggelig høres ikke det ut? For mennesker som liker sushi vel og merke. Bare handle inn på sushiris og tang, mango, fisk, avokado, rogn og you name it for å rulle på sushi med vin i glasset en hel kveld. Ååå, det står på agendaen for fremtiden!

# Jeg bryr meg utrolig lite om trender. Jeg går alltid for det jeg synes er fint, uavhengig av hvor lenge det er siden andre syntes det samme. Jeg kunne lett malt soverommet mitt i grå kalkmaling nå 13 år etter alle andre. Fordi jeg fremdeles synes det er superfint! Det virker som norges befolkning i veldig stor grad bestemmer seg for hva som er fint basert på trender, og når trenden blir for populær og alle plutselig har brun skinnsofa, kalkmalte vegger eller Daniel Wellington-klokke.. Ja da er det ikke fint mer? Why is that?

# Aldri forstått meg på mennesker som nyter en bolle med smoothie UTEN topping på. Smoothiebowls spist med skje uten frukt eller nøtter på toppen er jo ikke spesielt godt?! Jeg må alltid ha et fjell med opphakket frukt på toppen. -Eller mandler, kanel, kokos, frokostblanding, gojibær.. you name it. Mm!

# Haater å treffe 1. En av mine egne ekser eller enda verre 2. En av mannens ekser, på ugunstige tidspunkt. Når jeg typisk er sminkefri, døsliten etter jobb eller bare ser forjævelig ut uten noe videre forklaring. Det gjorde jeg en dag i forrige uke. Gikk rett på et sånt menneske like etter at jeg hadde spist wraps med hele ansiktet og pudderet rundt munnen min hadde fulgt med wrapsen ned i magesekken og etterlatt seg en hvit, runding rundt leppene mine… Altså bare… La meg slippe.

# Mange har sikkert opplevd å bli helt susete i hodet, eller svimmelt trøtte av å spise sterke smertestillende eller reisesyketabletter med dette som bivirkning. Vel, akkurat sånn uvel og kvalm blir jeg på en hvilken som helst dag når klokken har passert midnatt, jeg er trøtt og ikke kan legge meg fordi jeg 1. Er i en eller annen bursdagsfest eller 2. Er på nattevakt. Når søvnbehovet mitt slår inn… ja da blir jeg bare akutt tom og har virkelig ingenting mer å gi! Jeg kan ikke bare drikke meg opp i energinivå på en fest for å holde ut et par timer til. Det går ikke! Jeg må hjem for å legge meg, og sånn har jeg vært i alle år. Har derfor befunnet meg på 2 nach i hele mitt liv, og var sørlandets kjipeste russ.

# Jeg heier alltid på underdogs. Da jeg var liten så kunne jeg gråte av medfølelse for heksa i snehvit fordi alle hatet henne. Alt jeg ville var at heksen også skulle ha venner. Akkurat dette tror jeg ikke at jeg har vokst helt av meg. Hjertet mitt har banket litt ekstra for Thea og Adrian i Paradise hotel i år. Hehe!


# Jeg HATER å krangle. Folk snakker om at et kranglefritt parforhold er kjedelig, og at det må diskusjoner til for å holde på spenningen.. Nei, jeg er uenig! Drømmen min er definitivt at Daniel og jeg en vakker dag aldri skal diskutere noe som helst, bare ha god stemning og være enige om absolutt alt. Oh happy Days!

# Jeg er utrolig dårlig på varme! Kroppen min bare streiker litt hver gang jeg reiser på ferie til et land med fuktig luft og mer enn 30 varmegrader. Energinivået mitt synker til (bare litt over trøtt-om-kvelden-stadiet), og jeg orker lite eller ingenting. Orker ikke utflukter på dagtid, orker ikke shopping, orker ikke stelle meg om kvelden, og orker definitivt ikke mat! Enhver ferie er dermed rene slankekuren her i gården. Det er nå to uker siden jeg kom hjem fra bali og jeg føler meg enda som en uttørket strek.


Det var 10 rare om meg på en onsdagskveld <3 

– Fri som fuglen –

Ja endeliiig har jeg fått meg bil dere! I en alder av 26 år. Eller 27 år som jeg trodde jeg var inntil i går. Jeg pratet med tante på telefonen om dette bilkjøpet, og plutselig gikk det opp for meg at jeg virkelig ikke visste om jeg var 26 eller 27 år gammel. Regnestykket med årstall klarte jeg liksom heller ikke å ta i farta, så da måtte jeg bare spørre henne da.. Det er visst 26 år som er riktig.. Tenk det. Jeg var sikker på at jeg skulle fylle 28 om bare noen få måneder, og nå får jeg visst enda et år som 27åring! Wihuu <3 Jeg er enda bare barnet, og nå fri som fuglen med en splitter ny, hvit liten Fiat! Haha..

Jeg kjørte hjem fra Stavanger i går kveld, etter et siste sykehusbesøk og bestefar er fremdeles på bedringens vei *hallelujah*, så skuldrene er nå ihvertfall litt mer senket. Når det kommer til dette bilkjøpet forresten så må jeg bare si at jeg er litt stolt over meg selv! Jeg er nemlig et sånt menneske som ALDRI pruter. Aldri. Ikke engang når en tyrker skal selge meg et skjell fra bodens nabostrand til 300kr. Har jeg lyst på det skjellet så kjøper jeg det til den prisen. Sånn er jeg. -Men ikke denne helgen! Jeg hadde ansatt farfar til å stå for pruting og kritiske spørsmål, men da jeg sto der foran de to menneskene som skulle selge meg bilen sin, tok jeg det plutselig i egne hender!

Etter en prøvetur med bilen og litt klaging på ditt og datt hørte jeg meg selv si: Jeg tar den her og nå, for 10 000kr mindre. Alle andre tilbud må jeg tenke på… Bilselger ble faktisk overraskende sur over mitt lille bud og avviste det totalt nesten litt fornærmet? Min normale reaksjon på noe sånt ville vært: Eee, hehee glem det! Jeg tar den for full pris jeg, men akkurat på lørdag så ble jeg bare stående der bestemt og rekke henne bilnøkkelen igjen. Heldigvis sa hun etter hvert at hun kunne møte meg på midten, så da gjorde vi det et lite døgn senere, og noen lapper ble spart. Herregud, så fornøyd med å ha fått meg litt livserfaring i pruting..

I dag har jeg altså kjørt ny bil til praksis igjen, og nå venter en skikkelig kosemandag med bestis og lille Aron. Cathrine kommer på hvit pizza om noen få timer, og da blir det snakk om både Stavanger, navnefest, og husjakt tenker jeg, men nå må jeg i første omgang komme meg ut på tur med doggo <3 Riktig fin mandag til dere! Ville bare titte innom for å vise dere babyen som skal passe på at min tid ventende på busstopp, kald og Sur med stor S, nå er forbi… Det gode, frie liv kan endelig begynne!

Ting jeg vil gjøre i mai

Gå på piknik med min nye piknik-kurv. *Gledepåjord* For et par dager siden fikk jeg for meg at jeg trengte en piknik-kurv. Og ikke bare en vanlig en, men en sånn gedigen koffert med innebygget bestikk, glass, kjølebag, tallerkner, vinåpner, piknikteppe osv… Jeg ble nok litt revet med, for planen var definitivt ikke å bruke en formue på piknikkurv, men det endte jeg altså opp med. Vel, vel. Jeg forsvarer meg med at Daniel og jeg kan kose oss med denne heeelt til vi blir pensjonister. Sjukt fin var den…

Reise til Stavanger og besøke bestefar på sykehuset! Endelig er helgen her, hvor jeg omsider har fått rumpa mi til vestlandet igjen for å hilse på gamlemor og gamlefar. Jeg får bare en hel dag her ettersom jeg må i praksis igjen mandag, men jeg får ihvertfall skvist inn to sykehusbesøk og det blir veeldig godt <3 Bestemor og jeg var på besøk i går formiddag, og da hadde han sin beste dag så langt i sykehushistorien, så det var veldig deilig å se! Håper bare formen er like god i dag. Det har nemlig vært litt sånn annen hver dag med han så langt.

Kjøpe bil. En annen ting jeg har fått skvist inn på denne helgen er prøving av bil! Farfar kom og hentet meg på sykehuset i går for å kjøre bestemor hjem og meg til Sandnes for testing av en søt bil. Etter en natt med tenketid har jeg nå bestemt meg og i dag skal det signeres og betales. Hihi. Det er bare en liten hvit Fiat 500 Cabrio, men jeg synes de er så søte. En perfekt første bil for lille mich.

Dra på hytta til Daniel et døgn og FISKE! Endelig er det sesong for fisking igjen. Herregud som jeg gleder meg til det hver vår. Så fort den bacheloroppgaven til Daniel er levert, skal vi hive oss ut på hytta hans, ta med doggo, gå ut i robåten, fiske små ørret og sove over der ihvertfall et lite døgn <3

Gå på visninger på hus. Planen var vel egentlig ikke å starte med å gå på visninger før til høsten, men nå har det kommet ut et par suuperfine hus den siste tiden, så allerede nå til uken tenkte vi å hive oss på er par visninger. Haha, herregud som det svinger her i gården. Plutselig bor vi i et stort hus i høst.. Vi får sjå! Det er ihvertfall veldig veldig spennende tider i vente <3 Elsker å gå på visning, så selv om disse to husene begge virker helt perfekte for oss, håper en liten del av meg at de ikke er like fine i virkeligheten så jeg kan få gå på litt flere visninger. Haha!

Fullføre utdanningen min! Tenk, om 25 dager eller noe i den duren, så er jeg sykepleier. Herregud så stas! 23. mai faller sensur for bacheloroppgaven vår, og det skal bli så spennende å se hvilken karakter vi får også. Åh, jeg kan egentlig ikke vente med å få mai måned overstått, men samtidig vil jeg prøve å nyte denne siste praksisperioden også. Nyte at jeg ikke er i full jobb og at ikke alt av ansvar ligger på meg alene heeelt enda. Heh! I juni er det andre boller, men det gleder jeg meg også masse til.

Feire 17. mai. I år har vi booket bord på en restaurant i byen for en gangs skyld! Vi blir en hel vennegjeng med mannfolkene våre som skal nyte en lunsj sammen med (forhåpentlivis) mye god sprudlevin i glassene, før vi går videre til en av oss for å feire mer med grilling og hygge. I fjor jobbet jeg, og neste år risikerer jeg å gjøre det samme, så i år skal jeg virkelig prøve å nyte denne festdagen!

Avslutningsfest med klassen! Siste dag av mai skal hele klassen samles i finstasen med familie og kjæreste for avslutningsfest på skolen. Det blir moro det <3 Og litt vemodig ettersom det antagelig er siste kveld jeg ser en rekke av mine medstudenter igjen. Godt Hannemor ihvertfall har fått seg kjæreste i Kristiansand så hun må bli igjen hos meg og fungere som bloggfotograf så lenge jeg holder på!

Søke jobb! Huff, denne her grøsser jeg litt av kjenner jeg. Jeg har ikke skrevet jobbsøknader siden jeg var 14 år og ville bli servitør på en restaurant. Jeg har selvfølgelig hatt mange jobber siden den gang, men alle har jeg fått gjennom venner eller gjennom praksis. Altså har jeg skippet hele prosessen med søknadsskriving og intervju. Aner ikke hvordan jeg skal sette sammen noe som skiller seg litt ut fra mengden, men det kan jeg alltids få hjelp til. Søknadene må ihvertfall ut nå snarest mulig så jeg kan få startet i en eller flere stillinger som jeg liker til høsten også, når sommervikariatet går ut.

Spare penger. Ja.. For april måned har vært alt annet enn bra på økonomifronten. Jeg har brukt litt for mye på ferie, litt for mye på piknikkurv, litt for mye på nye tepper, planter og interiør til verandaen.. Ja, så raner jeg jo på toppen min egen sparekonto til bil nå når den skal kjøpes. Usj, nei for en vond følelse. På tide å leve mer økonomisk igjen 🙂 Og så skal en ny sparekonto åpnes i appen min Dreams. Denne gang skal jeg spare til interiør istedet for bil. Skal Daniel og jeg kjøpe oss hus snart, så trenger vi mye til innredning, og det har jeg antagelig lyst til å legge litt mer i enn han. Høhø.

Kjære mai, plis by på friskere familiemedlemmer og masse finvær!