Fletterull med Twilight spenne


Jammen rakk jeg å eksperimentere litt med hårfrisyrer i dag tidlig også. Nå er jeg på jobb, så dette er forhånsskrevet fra i dag tidlig! Jeg fikk den nydeligste hårspennen til jul av tante. Den fulgte med i dvd boksen til den siste Twiligt filmen, så denne får dere ikke tak i med mindre dere går til innkjøp av breaking dawn part 1. Ikke den vanlige dvden men den digre boksen som er full av ekstramaterialer! Men jeg er sikker på at Glitter har noen lignende spenner på lur til dere som allerede har dvden.

Denne gang blir det ikke en mengde bilder med steg for steg. Rett og slett fordi det ikke er mer enn 2 steg for denne frisyren! Her er det virkelig bare å flette håret, surre det i en liten running og feste med den nydelige spennen. Det tar fem minutt om du vil gjøre det så pent som overhode mulig!


1. Flett. Jeg valgte å tuppere enden i stede for å bruke et tykt strikk.


2. Surr fletten rundt og rundt og stapp den tupperte enden inni fletterullen. Fest med spennen.

Syntes det ble søtt jeg! Hva mener dere?

Aller siste dag av 2012

Ja tenk det dere! Aller siste dag av 2012 er her. Snart går vi inn i et nytt, og friskt år. Jeg kunne ikke vært mer klar. Sitter proppfull av forventninger! Jeg er så klar for å gjøre 2013 til et av de beste årene i mitt liv. Akkurat som jeg gjorde med 2012. Jeg har mange store valg forann meg dette kommende året! Jeg vil blant annet prøve meg på et nytt studie som jeg håper vil passe meg bedre enn det forrige. Men utenom jobb og skole skal livet nytes! Jeg har allerede to reiser planlagt. Flere skal det bli, og jeg vil mer enn gjerne ta dere med på disse turene gjennom bloggen. Nytt år, nye muligheter! Er dere klare?

Som årets siste morgen-innlegg vil jeg dele noen av de siste bildene jeg har fått tilsendt! Jeg får ikke delt alle ettersom det er blitt vanvittig mange og flere av dem er noe like, men jeg vil likevel igjen takke alle og enhver for at dere tar dere tid til å lage et lite stykke kunst til meg. For meg blir det faktisk det! Det bildet som får flest stemmer blir 2013’s første header. Nå lengter jeg nemlig etter en forandring!


Laget av Camilla Lyding


Bilde laget av Dilara


Disse tre er laget av www.amaliechristofferseeen.blogg.no


Og dette er laget av www.passion4photos.blogg.no

Ønsker dere en flott mandag. Vi skrives igjen om litt!

En siste langtur

Ååå, så trist! Tenk nå er siste ordentlige kosetur med vofsen over. I morgen skal han tilbake til sin eier igjen. Malene har vært i Zimbabwe i tre uker, på nesten samme løveprogram som jeg var på. Nå håper jeg at hun har tatt med en løvebaby hjem slik at jeg kan overta Jason. Vi hadde det så hyggelig på tur i dag. Vi kjørte til Hamresanden som var full av snø, turgåere, og andre hunder. Jason var i E-K-S-T-A-S-E.

Åh, som jeg kommer til å savne den gale hunden.

Antrekk – 30.12.12

Gooood morgen! Endelig er det søndag. Åh denne dagen skal nytes! Jonas og jeg skal straks hive på oss farmen gensrene våres og ta Jason med på en lang søndagstur. Jeg hadde en kjempefin dag i går, men den gikk i ett og dermed fikk jeg ikke oppdatert dere noe videre. Det kom utrolig mange fine lesere innom jobb! Jeg fikk til og med et helt nydelig julekort fullt av bare gode ord. Herlighet, så hyggelig! De siste dagene har det også kommet innom flere søte, yngre gutter! Det må jeg si gleder mitt hjertet stort. 


Blå skinnbukse og blazer fra H&M, Nelly Sko, topp og øredobber fra Bikbok

Ut på tur, aldri sur.. Kamera blir med!

Slik får du frisyren!


Denne frisyren så jeg for første gang på min kjære “kusine” Karoline. Jeg syntes det var så genialt at jeg bare var nødt til å tipse dere videre. Noen har kanskje oppdaget denne frisyren for lenge siden. Kanskje det bare er jeg som henger langt etter? Her kommer ihvertfall et lite bildedryss med steg for steg..


1. Start med å krølle! Jeg bruker bare en helt vanlig tynn krøllstav og krøller kun nederste del av håret.


2. Ta to deler hår som på bildet over og tvinn det. 


4. Legg det bak. Det må være langt nok til å kunne knytes knute på.


5. Knytt en helt vanlig knute på håret.


6. Og fest den ene delen med en spenne. Skjul den så godt som mulig. Andre hårdel kan henge fritt.


7. Ta en ny hårdel på hver side, dra bak igjen og knutt enda en knute under den første.


8. Her har jeg gjort det tre ganger. Fest den siste på samme måte, men med spenne på begge sider.

RESULTAT..

Hva synes dere?
Alle kommentarer blir besvart i morgen tidlig!

My christmas gifts

NÅ er jeg tilbake dere! God morgen, og GOD HELG! Jeg har endelig fått knipset bilder av noen julegaver og tenkte jeg skulle fortelle dere om absolutt alle gavene jeg fikk i år. Dere er så nysgjerrige på hva jeg har fått i år. Åh, bare se så mange herlige produkter som lå under treet denne julaften! Jeg fikk en hel hau av både sminke, godluktende dusjsåper fra Body Shop, kremer, og favorittsettet mitt til hår.

Jeg fikk penger, og utroolig mye fint til leiligheten! Hele fire sett med Hardagerbestikk! Både hverdagsbestikk, biffbestikk, dessertgafler og dessertskjeer. (Gale besteforeldre). Så fikk jeg tre digre Hellstrøm kokebøker, alle Twilight filmene, Istid 4, blondetruser i massevis, nye joggesko i merket Asics, Vero Moda gavekort, Rosendal pepper og saltkverner, Kappelaken, et tacosett, en bjørn borg pysjbukse, litt klær, greengate, en diiger fårikålsgryte, og en helt herlig farmengenser! Dere skjønner vel hvilken jeg mener? Genseren som alle farmen deltakerne gikk med under hele oppholdet. Hihi, elsk! Ja så fikk Jonas og jeg en fellesgave fra foreldrene hans noen uker før jul.. Vi fikk en fryseboks! Gale svigerforeldre..

 
 

Og av Jonas og mormoren hans…

Et nettbrett! Mihiii!

Mitt 2012 – Del 2

 
 

JULI
Jonas dro på safarfierie til Sør Afrika. Faktisk vår eneste ferie sammen i 2012. Som vi koste oss! Vi bodde på en helt nydelig lodge med utsikt rett mot Crocodile River. Tenk å kunne sitte og se rett ned på krokodiller og flodhester mens frokosten inntas! Vi dro på safari til fots mitt i bushen, bilsafari, båtsatari, nattsafari.. You name it! Vi fikk besøkt en gård med syke eller skadde sørafrikanske villdyr, en gård med 100 både hvite og svarte neshorn, og vi fikk besøkt Kruger parken som vi kun hadde sett gjennom tvskjermen på Discovery Chanel. Ja så fikk ri på afrikanske elefanter! Aldri sett så store dyr i mitt liv. 

 
 

 
  

AUGUST
Jeg dro til Rhodos på solferie med Kristine, og som vi koste oss! Det ble masse soling, spising av god mat, shopping og litt festing. En ordentlig vellykket jentetur. August ble også måneden hvor jeg fylte 20 år. Jonas og jeg rakk også både å dra på hyttetur og båtturer før studiene mine startet.

 
 

 

 
  


 

SEPTEMBER/OKTOBER
Jeg dro på min aller første store reise helt alene. Jeg dro til Zimbabwe i Afrika for å jobbe med løver i to hele uker! Jeg bodde på en stusselig lodge hvor rommet mitt bokstavelig talt var et rom som jeg måtte dele med en eldre dame. For å være ærlig ble jeg ganske sjokkert da jeg så hvor jeg skulle bo og leve de neste to ukene. MEN turen skulle vise seg å bli en av mine beste noen sinne. Jeg klarer nesten ikke å se på bildene under, så mye savner jeg både dyrene, stedet og menneskene der nede. Jeg fikk gå lionwalks morgen og kveld, jeg fikk lage løvemiddag, og hjelpe de afrikanske med daglige arbeidsoppgaver. Det var tungt, men vanvittig lærerikt og meningsfylt. Jeg fikk også besøkt et barnehjem i området og var med på å glede over femti barn med mat og lek den dagen. Ellers ble jeg kjent med noen fantastiske andre frivillige som jeg i løpet av turen fant på vanvittig mye morro med.

 
 

 
 

NOVEMBER
Etter at alle 2012 reisene var overstått, kunne jeg endelig begynne å jobbe ordentlig! Jeg fikk bli kjent med Vero Moda og alle de fine ansatte. Det var også i november jeg lurte dere ved å si at jeg skulle treffe min gamle flamme i Stavanger, som senere viste seg å være en hest. Åh, som jeg savner det stabeistet!

 
 

DESEMBER
Julemåneden! Åh, desembereventyret 2012 er enda ikke avsluttet, men jeg må bare si at jeg har hatt en helt fantastisk måned hittil. Vi fikk snø første desember, noe som gledet mitt hjertet stort! Jeg har bakt og lagt ut masse juleoppskrifter, skrevet masse om julestemning, julegavetips, vist bilder av vårt eget juledekorerte hus, og handlet massivt med julegaver. Julemåneden i år har mildt sagt vært fantastisk.


 
 

Nå må jeg skynde meg avgårde på jobb hvor jeg blir hele dagen.
Jeg har ikke skrevet på forhåndskrevne innlegg i ferien, men jeg er tilbake for fullt i morgen!

Farvel juleferie!

 

Da var juleferien min over! Jeg har allerede satt føttene mine på sørlandsk jord (eller snø), og sitter nå med min kjære hos svigerforeldrene. Vi skal spise god middag før vi drar på familiekino. KOS! Håper dere har hatt en fantastisk jul alle sammen. Jeg har ihvertfall hatt kjempegodt av noen avslappende dager med familien. Nå er det ikke lenge igjen før jeg er tilbake med bloggingen for fullt!

Tenker dere er klare for litt ordentlig kvalitetsblogging igjen nå!

Noe fint og hjemmelaget


Her kommer resultatet av den ferdig lagde kalenderen til bestemor og bestefar. De ble kjempeglade som alltid! Jeg har lagt hele sjela mi i den, så resultatet ble faktisk enda litt bedre enn i fjor! Alt utstyret jeg har brukt er stort sett kjøpt på Panduro Hobbybutikk. Ellers fikk jeg også brukt masse dill av silkebånd, knapper og glidelåser som jeg fikk fra farmors loft for en stund tilbake. Her kommer alt godt med! Det er bare å bruke fantasien. På bursdagsmånedene til bestemor og bestefar la jeg igjen en konvolutt med litt flakslodd og noen gavekort. Dette får de selvfølgelig ikke lov til å gjøre noe med før de fyller år. 

Flere som har laget en hjemmelaget kalender i år?
Har dere lyst til å lage en nå, så håper jeg dere har litt inspirasjon her!

Kjoler til under 200 kroner!

Noen av dere har kanskje allerede shoppet på Nellysalget? Har dere enda litt penger igjen så kan jeg tipse om noen flotte kjoler til under 200 kroner. Noen av disse fås til og med nå for 99 og 149 kroner! Selv har jeg klikket hjem to av de til 100 kroner. Til den prisen blir man jo nesten tvunget til å handle inn sommergarderoben.  

1   2
3   4
5   6
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER og 6 HER.

7   8
9   10
11  12
7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER, 12 HER.

Julekjolen min fra gårsdagen fås nå til 199kr HER. Resten av salget finner dere HER.
Selv har jeg kjøpt de to nederste hvite kjolene til 119 kroner!