Afrika Safari – CHECK!

HYYYL! Vet dere hva? Nå begynner sommerens planer å utvikle seg her i gården. Jonas og jeg drar mest sannsynlig til Sør Afrika på en tolv dagers safari 4 juli! Åååh, LYKKE. Turen er booket og programmet er klart. Det eneste som mangler er betaling så er turen vår. Det er ikke engang to uker siden en leser tipset meg om nettsiden www.afrikasafari.no. Jeg klikket meg selvsagt inn på denne siden med det samme og der fant jeg sommerens drømmesafari.

www.afrikasafari.no tilbyr mange forskjellige safariferier i Afrika. De tilbyr reiser til både Kenya, Sør Afrika, Tanzania og Klimanjaro, og alle turene har ulike spennende safariprogrammer i forskjellige perioder. Her finner man turer i alle slags lengder og selvsagt til ulike prisklasser. Vi valgte en helt utrolig spennende 12 dagers safari til Sør Afrika. Jeg kan nesten ikke vente! Må selvsagt fortelle dere litt om hva vi får oppleve, hvor vi skal bo og hva vi skal få se her i Sør Afrika!  

DAG 1 – Vi besøker Kruger National Park
Første dag etter ankomst drar vi på heldags safari i åpent kjøretøy i en av verdens mest betydelige nasjonalparker. Her finnes 146 forskjellige pattedyr. Blant annet 11 000 elefanter, 2000 løver, 1000 leoparder, enorme flokker med bøfler, sebraer, antiloper, 520 fuglearter, og 120 forskjellige krypdyr!

DAG 2 – Tid for bush walk på Savannen
Veldig fint at det sjeldent er 50 grader i Sør Afrika rundt juni/juli for denne dagen drar vi på tre timers safari til fots med en ranger. Denne rangeren tar oss med ut i bushen og lærer oss å avkode naturens signaler ved å dufte, lytte og se som en riktig stifinner. Vi får høre dyrenes atferd i den ville natur, og vi får lære hvordan man identifiserer og sporer dem opp. Hvor spennende blir ikke det?

DAG 3 – Panoramatur
Denne dagen blir det nok ekstra mange bilder! Vi drar nemlig på den store utsiktsturen! Vi blir tatt med ut i de rødgrønne Drakensfjellene med et av naturens flotteste syn på toppen. Vi opplever blant annet Bourkes Luck Potholes, hvor den triste og lykkelige elv “Treuer og Blyde” møtes, og det fossende vanne har skapt dype kløfter med jettegryter. Vi skal etter planene stoppe ved Gods Window og bevege oss til fots opp trappene til utsiktspunktet Gods Eye og derfra videre gjennom regnskogen til toppen med den fantastiske utsikten. Før kursen går hjemover igjen, skal det nytes noen verdensberømte pannekaker.

DAG 4 – Sunset game drive
Etter solnedgang skal vi kjøre på en stemningsfylt tre timers safari for å oppleve de ville dyrene som skjuler seg om dagen. Vi kommer også her veldig tett på dyrene som vi og kan se i dagslys. Jeg krysser fingrene for at alle dyrene titter frem så fort jeg tar frem kameraet mitt!

DAG 5 – Matsamo Cultural Village
Dag fem skal Matsamos kulturelle landsby besøkes! Her får vi oppleve den tradisjonelle afrikanske kultur. Vi skal få møte et folk med en rik kulturarv, og få et godt innblikk i hvordan mange mennesker i Sør Afrika lever. Det kommer til å bli en helt unik opplevelse. Skal selvsagt knipse bilder til dere i massevis.  

DAG 6 – Elvebåttur og besøk på Moholoholo Rehabilitation Centre
Her kommer det ihvertfall jeg har drømt om i alle år.. Å dra på elvebåt safari. Vi skal få oppleve den nydelige og fredfylte naturen i en elvebåt på den oppdemmede Blyde River i bunnen av verdens tredjestørste canyon. Her sies det at tiden står stille. Så fantastisk er det! Etter denne turen besøker vi en imponerende redningsstasjon for truede, foreldreløse og skadde ville dyr, som eieren Brian Jones om mulig får gjenutsatt i deres naturlige miljø. Hva skal man si? En drømmedag..

DE SISTE DAGENE – FRI
Resten av dagene står vi fritt til å gjøre nøyaktig hva vi vil! Vil vi ha mer safari så kan vi bestille ekstra turer for det. Jeg vil blant annet på en 40 minutters elefant-ridetur! Ellers har vi også lyst til å dra på en egen safari hvor vi får møte 150 hvite neshorn. -Og til slutt vil vi sette av en dag til et veldig spesielt besøk. Et besøk på en barneskole med 50 fattige barn. Denne skolen ligger 50 kilometer fra hotellet vi bor på og her får man virkelig et inntrykk av hvordan det er å leve i fattigdom. Ved å reise med www.afrikasafari.no bidrar du blant annet til å gi klær, mat og nødvendige legetilsyn til disse fattige barna. Jeg kommer selvsagt også til å ta med gaver, da det og skulle være veldig lovlig! 

Ellers kan vi bruke noen av disse fridagene på å slappe av max ved bassengkanten på hotell Pestana Kruger Lodge. Det er tross alt 23-24 grader på denne tiden og lite regn! Åh, nei denne reisen kommer til å bli så opplevelsesrik.. Jeg gleder meg!  Hotellet ser dere under. Legger også ut en liten videosnutt!

 
 
 

Noen som gleder seg til Sør Afrikas oppdateringer?
Vår utvalgte reise finner dere HER.

– Marthe <3

Resultat..

Her kommer resultatet av dagens frisørbesøk. Det ser mye lysere ut på bildene ser jeg, men jeg er veldig fornøyd. Det ble verken for lyst eller for mørkt og det er massevis av spill i det. Nå gleder jeg meg til å få i noe fyldig extentions og style det litt pent. Håret mitt er så tynt! Det er rart hvor mye mer lyst man får til å ordne håret når det er nyfarget! I dag har jeg farget etterveksten og stript hele håret i tre ulike farger. Dette kostet rett under 2000kr på Komponisten i Kristiansand.

 
 

Nå hva synes dere?

– Marthe <3

Må få orden på dette…

SE PÅ DETTE HER! Jeg har ikke vært hos frisøren siden januar.. Er det rart jeg ikke ser ut? Fysj. Endelig har jeg fått fingeren ut og bestilt frisørtime igjen. Må virkelig få orden på den snart fem centimeter lange etterveksten og det gul/grønne håret. Jeg var SÅ fornøyd etter forrige frisørtime så jeg håper de er like flinke på komponisten frisør som på Salong Xtend! Tone hadde ikke mørke nok farger inne til meg akkurat nå og jeg er som dere ser i en krise situasjon…


GRØSS!

Ønsk meg lykke til!
Blogges så fort jeg er hjemme igjen.

– Marthe <3

Moutfit – 29.04.12

Skjorta jeg har på meg i dag er splitter ny og fra >DENNE< nettbutikken. De har den i pastellblå og en lysere variant også, men jeg syntes den var helt nydelig i pastellrosa.

 


Skjorte >HERFRA< (annonselenke)FARVEL ARENDAL…

Ønsker dere en deilig og avslappende søndag!

– Marthe <3

DRØMMELØRDAG!

Da var lørdagen over. Kanskje vi kan få til en drømmesøndag også? Dagen har ihvertfall begynt fryktelig bra. Jeg sov som en drøm i den herlige hotellsenga! Nå skal vi snart ned og innta frokost før vi sjekker ut. Jeg har gått med på å bli med Jonas på en fotballkamp i Grimstad! Har dere hørt?

Kvelden i går var helt utrolig. Jeg lo meg ihjel på bowlingen da jeg knuste Jonas begge rundene! Vi spilte utrolig dårlig, men jeg slo han og det er da det viktigste! Romantisk middag ble det også med tidenes møreste biff. Så avsluttet vi kvelden med å se American pie på kino. Hysterisk morsom film.  

 
 


Første runde.. Vant med et poeng! Haha, fantastisk.

 
 
Og andre runde knuste jeg han fullstendig. Hoho! Og ja. Jonas kaller meg Børre.


SÅ fornøyd med seier.


Klar for god middag..

FOR EN LØRDAG!

– Marthe <3

Mitt gamle kamera er tilbake!

Åh! NÅ er jeg fornøyd. Så utrolig deilig å kjenne mitt gamle Nikon kamera i hendene igjen. De selger ikke denne gamle modellen lengre, men tror dere ikke jeg fant det på finn? Joda! Det er brukt så jeg var veldig redd for at jeg skulle bli lurt og betale for noe som ikke fungerte, men det gikk aldeles flott. Jeg betalte litt over 2000kr for det og det ser splitter nytt ut. Jeey! Nå er det plutselig blitt kjempegøy å ta bilder igjen. Knipser alt jeg kommer over jeg nå.. Nikon i mitt hjerte.

Så fort jeg får kjøpt en portrettlinse til Nikon igjen så kommer jeg til å legge ut mitt Canon kamera til salgs her på bloggen. Er det noen som har lyst til å kjøpe det billigere enn det koster i butikken så får dere følge godt med fremover! Det er jo bare snart to måneder gammelt.


Look’s good!

Nå er det kino på kjæresteparet!

– Marthe <3

Arendalshopping – CHECK!

Så ble det noen pene ting på oss i dag også! Shoppingposene er plassert i vinduskarmen og vi er klare for å dra ut på bowling! Haha, alt vi skal få tid til på en dag. Vi skal bowle, tilbake til hotellerommet for å skifte til finstasen før vi drar ut og spiser etterfulgt av kino. SÅ er det selvsagt kosekveld med film på hotellrommet. Aww. Litt av en drømmelørdag! Dette er livet.


You did good Joey!

 
 


Lunch på Egon! Jum jum..

En oppdatering til kommer senere!

– Marthe <3

Moutfit – 28.04.12

Æææ! Jeg blir gal! Jeg har så mye hyggelig å fortelle dere så har jeg ikke kunnet gjøre det før nå. Blogg.no har vært klikk i hele dag og denne gang gikk det ikke engang å komme inn på noen av bloggene fra blogg.no. Det der har en tendens til å skje flere ganger i uken nå! Fryktelig frustrerende. Men over til det hyggelige! Jonas og jeg har 2 og et halvt års jubileum i dag og da jeg våknet til morgenen i dag fikk jeg vite at vi skulle overnatte på hotell i Arendal for natten!

Så vi dro ganske tidlig til Arendal i solskinnsværet for å sjekke inn på et hotellet, gå på handletur i sentrum og spise lunch på Egon. I kveld blir det romantisk middag på favoritt restauranten Steak House. Kanskje blir det kino på oss også. Vi skal ihvertfal kose oss masse, bare vi to. 

Tusen takk for en super overraskelse Jonas! For en knupp av en kjæreste jeg har. Jeg har selvsagt en gave til han jeg også som jeg vet vil falle i smak! Dette blir en hyggelig helg.

Jeg har forelsket meg fullstendig i min nye blomsterbukse >HERFRA<. Den kommer jeg til å bruke masse i fremtiden. Sort stoffbukse med herlige blomstermønster. Går jo til så mye! Så satt den som et skudd både over bena og stumpen. Da er jeg storfornøyd. Shopcameo gjør det igjen!


Sko fra Nelly (desverre utsolgt)
Skjorte fra Bikbok


Sponset blomsterbukse >HERFRA< 

Likte dere antrekket?

– Marthe <3

Klar for dobbeldate!

Da var jeg klar for en hyggelig, avslappende kveld med et vennepar. Jeg kunne ikke bestemme meg for om jeg ville se ut som en dass eller om jeg ville pynte meg, så det ble en blanding av hæler, daffegenseren min og noen behagelige, men pene paljett tights. GOD HELG!

Kos dere i kveld!

– Marthe <3