– Bursdagsfeiring –

Er det noen som kan diske til fest så er det min kjære bloggkollega Andersen. He-rre-gud for et festbord som møtte meg da jeg ankom den nydelige criben hennes i 19.00 tiden i går.. Snoperier og chips, kaker for et helt nabolag, sangriadrinker til alle og såklart bursdagsballonger <3 -Og for en fin jentegjeng som ble samlet i den sofaen! Mange av dem hadde jeg ikke sett siden forrige bursdagsselskap for to år siden, og noen hadde jeg ikke hilst på i det hele tatt, men for en blomsterbukett av noen damer <3 Håper Kristina følte hun fikk en knallfeiring både hjemme i heimen og med bydansing etterpå, for er det noen som fortjener en verdig feiring av seg selv, så er det vel den dama der. Jeg tror ikke jeg vet om noen som skryter og løfter opp venner og bekjente som Kristina, og sånn har hun vært helt siden jeg ble kjent med henne for snart åtte år siden..

Finere egenskap får man vel ikke i en venn, og det kombinert med den sinnsykt store dosen humor er det jeg liker aller aller best med å ha Kristina i livet mitt <3 Herregud som jeg ler både med og av den jenta der. Gleder meg allerede stort til bloggjulebord med Geir og co om bare to små måneder.. Tenk, i morgen er vi jo allerede i oktober!

Nå skal jeg slå meg ned med litt… *snork* oppgaveskriving. Jeg er enda ikke ferdig og det begynner å haste med leveringsfrist i morgen! Jaja, vi ses igjen her etter praksis i morgen og da lover jeg å dele litt om hvordan jeg opplevde min aller første operasjon med keisersnitt <3 Ih, sommerfugler i magen….

– Når frøken Andersen fyller år – 


<3 <3 <3 

– Sweet Saturday –

Reklame | Affiliateslenker for Gina Tricot

Å du deilige lørdag! Bloggshoot med Hannemor – Check. Bursdagsfeiring neste! I dag har jeg tredd på meg finstasen for første gang siden… juli, og har tenkt til å spise kake og drikke en hel flaske vin sammen med Kristina og hennes girls! Hyggelig hyggelig! Sist jeg var på byen var vel i mars eller april måned, og den rekorden der tenker jeg bare å forlenge, så når jentene føler seg redo for å svinge seg på dansegulv, har jeg bestilt min gravide bestis som taxi hjem. Hehe. Eller ikke hjem, men til henne. Mannen hennes skal nemlig på nattevakt, og da er det klart vi får skvist inn både bursdagsfeiring og sleepover med to forskjellige venninner på en og samme lørdag! Dette blir en fin en <3 Kjenner jeg gleder meg ordentlig til å krølle håret og ja.. bare pynte meg igjen. Jeg har hatt håret i tutt hele uken, og i praksis går det verken i smykker, neglelakk, øredobber, parfyme eller leppestift, så i kveld tipper jeg vi kjører på med alt sammen! Wop Woop,

– Ønsker dere en super lørdagskveld –

– Toppen min finner dere HER og skjørtet HER –

Siden sist har jeg…

1. Vært i praksis 2. Sovet, og 3. Hatt mannen på kosete middag. Når Daniel og jeg bare ser hverandre en liten kveld i uken så føler jeg bare for å sette hele bloggeriet på vent og nyte ethvert minutt jeg får med han. Det gjorde jeg i går, og fy så hyggelig vi hadde det. -Sånn til tross for at han ikke likte maten min da. Han var skeptisk allerede i forrige uke, da jeg fortalte hva jeg hadde tenkt til å servere, men jeg sto likevel på mitt og gikk for denne pastaretten med kremet sitronsaus og hvitt krabbekjøtt til.. Jeg hadde nemlig blitt tipset om oppskriften på nettenestea sin blogg som igjen hadde fått den fra coop mega sin nettside! Vel vel.. Jeg likte den ihvertfall, og Daniel fikk spist seg mett på drops og edamamebønner.. (Skal bare servere ham kald krabbe heretter).

– Pasta med krabbe og sitronsaus –

Ellers har jeg siden sist virkelig bare befunnet meg på sykehuset! Jeg hadde nemlig kveldsvakt på onsdag og dagvakt på torsdag, og mellom der blir det jo bare såvidt tid til 6 timer søvn! Så tok jeg i går en telefon opp til operasjonsstuen for å prøve å få huket tak i noen spennende operasjoner å få være med på neste uke, og vet dere hva? På mandag skal jeg kle meg opp i grønt, og få oppleve et planlagt keisersnitt! Herregud så GØY! -Og på tirsdag skal jeg få være med på en tarmoperasjon! Mine første tanker om det var definitivt ikke like entusiastiske, men da jeg fikk greie på at kirurgen faktisk skal brette ut metervis av tarmer for så å operere og putte dem inn igjen, så gikk det opp for meg at det jammen blir et ganske så vanvittig syn det også.. Heh! Neste uke blir virkelig en utenom de vanlige, og kanskje finner jeg da også ut om operasjon eller anestesisykepleier kunne vært en potensiell videreutdanning for meg? Akkurat nå tror jeg ikke det, men time will show! Veeldig spennende blir det uansett!

Men nå skal jeg først ha langhelg, og godt blir det selv om nesten hele fredagen skal gå til skriving av skoleoppgave. Vi skal ikke levere før til mandag, men jeg har bare lyst til å bli ferdig så jeg kan nyte helgen etterpå med tvhygge, bildeknipsing med Hannemor, Cafebesøk med Cath, og bursdagsfeiring av frøken Andersen. Måtte dere få en nydelig start på helgen deres selv! Dersom noen skulle være nysgjerrige på denne pastaoppskriften, så finner dere den HER. Men ta for all del ikke så mye sitronsaft som det står i oppskriften. Jeg brukte bare saften fra 1,5 sitron og selv det ble alt for syrlig. Måtte jevne ut med mer fløte og 5ss sukker etterpå.

GOD HELG FRA MEG <3

Lately i’ve been craving…

God morgen, og hei tirsdag! Hjelpe meg, jeg må ha sovet alt for lenge det siste døgnet, for i dag er jeg så trøtt at jeg føler jeg skal stupe. Jeg sovnet klokken 22.00 i går kveld, etter å ha snurret x antall favorittprogram, og sov helt til 09.00 i dag tidlig! Likevel kjentes det som jeg kunne ha sovet i minst 5 timer til. -Meen det fristet jo heller ikke å kaste bort hele den deilige formiddagen hjemme i leiligheten! Gjett om jeg har kost meg disse morgentimene da. Tent stearinlys både med og uten duft, -midt på lyse dagen, fyrt i peisen, laget meg baguetter og varmet meg en skål med edamamebønner til frokost. Mmm!

Sånne morgentimer er det aller aller beste med kveldsvakter. Få sove litt ut, lage en bedre frokost, se på tullete tv og bare lade opp til kvelden i uniform. Jeg skal faktisk gjøre nøyaktig det samme i morgen, men da skal jeg også innom universitetet en tur for å høre på noen medstudenter presentere en oppgave som jeg også presenterte for et par uker siden. Kanskje ikke akkurat det artigste, men hva enn som må til for å bestå sykehuspraksis 🙂 

– Ukens store frokostfavoritt – 

– Edamamebønner med salt, og lune rundstykker med kalkunkorv – 

Den eneste fridagen jeg har denne uken er fredag, men da må jeg skrive en oppgave om sykepleie knyttet til kirurgi på 1500ord, så dette her er nok en småhard uke, meen jeg har fremdeles ingen eksamner å lese til, og det er jeg ihvertfall evig takknemlig for. -Så gleder jeg meg maks til torsdagskvelden denne uken, for da får jeg min kjære mann på besøk <3 Jeg har nemlig invitert han på romantisk middag, og funderer på om pasta med krabbekjøtt kan falle i smak? Det høres ihvertfall digg ut!

Ønsker dere en veldig bra dag, og måtte vi ikke sees på akuttmottaket i kveld! Høhø.

Hæ, har det vært helg?!

Okei, hva skjedde med denne helgen?! Jeg hadde tre hele fridager, og jeg tror aldri det har blitt mandag så fort noen gang.. Halve søndagen min gikk riktignok til nerding, men ellers har jeg jo virkelig bare storkost meg med fantastiske folk på spillkveld, og avslappende sleepover med bestis. Jeg har forresten hatt så innmari mye leamus i nedre del av magen/over blæra nå, at jeg lørdag formiddag fikk for meg at jeg var 22 uker på vei, og måtte i hu og hast dra på butikken for å kjøpe en graviditetstest..  Haha, gjett om jeg var lettet da den viste bare én strek. Blir jo paranoid av mindre når det kommer til den slags…

Ah, nei selv om helgen har flydd forbi, så har den vært skikkelig skikkelig bra. Etter et cafebesøk på lørdag, dro Cathrine og jeg hjem til meg (tok en preggytest for å se om vi var to gravide), og slo oss ned på sofaen min med fyr i peisen, alt for mye snop og dynene i sofaen. Jeg sovnet riktig nok under halvveis inni skrekkfilmen, men morgenen etter bestemte vi oss bare for å trykke “play” igjen på lørdagskvelden, og snurre ny skrekkfilm med pysj og deilige dundyner i sofakroken <3 Eneste som manglet da var en liten beaglevalp i armkroken… Og Daniel da. -Men man kan vel ikke få i bøtter og spann. Jeg fikk jo en bit av han på fredagskvelden!

– Når tre fridager føles som ti timer –

Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra ukens første vakt, og midtevalueringen med læreren gikk veldig fint! Jeg passet på å prate nok til at ingen vanskelige spørsmål ble stilt, så det gikk jo faktisk som det suste! Hehe, neida. Jo. Jeg tror jeg fikk for meg at jeg skulle opp til muntlig eksamen i går, for jeg ble sittende i åtte timer og forberede meg til denne mandagens lærermøte, men hei det er alltid kjekt å være litt overforberedt ikke sant? Nå skal jeg slenge meg på sengen med noen episoder av favorittprogrammene mine, og det skal bli helt nydelig! <3 Håper det står veldig veldig bra til med dere alle!    

– Jakten på kjærligheten, ungkaren og Love island neste – 

Så mange kjærlighetsprogrammer på en og samme kveld?! Love it.

– Slik gjør du eksamenspuggingen gøy –

Reklame | Gyldendal

Dette innlegget her har jeg gledet meg til å dele med dere i flere uker nå. Jeg har nemlig vært så heldig å få til et samarbeid med Gyldendal og deres splitter nye sykepleie-app. “Praxi” som den heter, er en app for alle sykepleiestudenter som trenger tips til en morsommere måte å øve til eksamen på. Genialt? Ja. Hvorfor? Fordi appen er like nyttig for studenter i alle tre studieår! Her finner du nemlig oppgaver til pensum for både anatomi og fysiologi, sykdomslære, sykepleie til sykdomslæren og caseoppgaver til klinisk sykepleie som går igjen i alle bachelor årene!

– En GØY måte å få oversikt over pensum på –

 Jeg er selv i  mitt 3 studieår, og ferdig med alle mine eksamner, men jeg har likevel hatt stor nytte av å friske opp i ulike latinske uttrykk, løse caseoppgaver og repetere sykdomspensum som så absolutt relaterer seg til praksisperioden min i akuttmottaket! Dessuten er hele denne appen laget som et stort, morsomt spill der du ikke bare samler poeng for hvert riktige svar, men også for hvor raskt du klarer å svare! Litt som som i Kahoot, hvis dere har spilt det noen gang? Selv blir jeg jo så ivrig av dette at jeg ofte svarer feil fordi jeg ikke engang rekker å lese igjennom alle svaralternativene. Haha, veldig veldig moro, og veldig veldig lærerikt.

– Spill deg god til eksamen med Praxi –

I tillegg til ulike “spillquizer” rundt temaer som respirasjonssystemet, sirkulasjonssystemet, eliminasjon, temperaturregulering, sykdomslære og sykepleie til alle de ulike temaene, så har appen også “puggekort” til hvert felt der du får alt fra 14-25 latinske ord og uttrykk, samt forklaring på hva de betyr slik at du kan pugge disse på en oversiktelig og enkel måte til eksamen. Foreksempel ord som “hypoksemi eller BiPap” til respirasjonssystemet og “bradykardi, hemostase eller hypotensjon” til sirkulasjonssystemet.. Her får du altså en kort og enkel definisjon på slike uttrykk som kan være vanskelige å holde styr på til tider. Jeg synes ihvertfall det er helt genialt av Gyldendal og komme med en slik app til studenter som føler det som håpløst å komme seg igjennom et massivt pensum.

 Appen heter altså Praxi og kan lastes ned HER <— Eller i App store eller Google Play.
Du kan prøve spillet gratis i 24 timer! Appen koster 59kr i mnd, eller 299kr i halvåret.

Innekos med uvær i vente

GOD HELG DERE! Håper dere har fått bedre vær enn meg her i dag. Fy fader som det blåser utenfor, og i følge værmeldingen skal vinden bli dobbelt så sterk om bare noen timer.. Jeg har faktisk fri denne fredagen jeg, og tenkte meg ut på noen ærend i formiddag, men det blir rett og slett avlyst, og istedet har jeg bestemt meg for å ta igjen noen Love Island-episoder som jeg har gått glipp av de siste kveldene. Så må jeg slå meg ned med litt praksispapirer også, så jeg får forberedt meg til mandagens midtveis-evaluering. Mine 4 første uker er allerede overstått og det er tid for lærerbesøk og vurdering. Iiih! Like nervepirrende hver eneste gang, men fader så bra det har gått den siste uken. Det var en dag eller to i forrige uke der jeg tenkte “shit, akuttmottaket blir for mye for meg”. -Jeg er visst ikke god eller tøff nok til å mestre alt dette. Rett og slett fordi det føltes som alt for mye å tenke på på en gang.

-Men nå en liten uke senere: I’m doin it! Jeg har jo enda masse å lære, men nå tar jeg ihvertfall fullt ansvar for mine egne pasienter, følger dem fra A til Å og kvier meg ikke det spor for å ringe rundt og bestille CT bilder, eller mase litt på en kirurg for å komme og se til pasienten min. Haha! Så innmari gøy å kjenne på at man blir stødigere og stødigere for hver eneste dag som går.

Jeg bakte kanskje mitt livs styggeste bryte-rundstykker for et par dager siden, men smaken var det ingenting å si på. Så luftige og gode. Oppskriften har jeg delt med dere før, og den finner dere HER <— Kanskje jeg slår til med litt mer bakverk i dag. Jeg skal på dobbeldate i kveld, med spill, taco og vin hos Annika og Diderik, og til det ville det vært hyggelig å ha med noen varme kanelsnurrer, men vi får sjå om tiden strekker til. Timene har en tendens til å gå litt for fort..

Kanskje vi ikke engang kommer oss avgårde i dette været. Får nå inderlig ikke håpe at stormen blir verre enn det som er meldt. Ønsker dere alle en super start på helgen! Disse deilige fridagene her har jeg gledet meg til hele uken <3 Vinkveld i dag, og sleepover med min gravide bestis at my place i morgen. Ah, da lukter det fyr i peisen, dyner i sofaen og en thriller rullende på tvskjermen tror jeg? Tenk, nå er Cathrinemor 6 måneder på vei alt. Bare tre måneder igjen! IIIH!

Høstens storfavoritt: Fuskepels

Reklame | Ellos

Er det noe jeg jakter etter til garderoben min om dagen så er det noen nye, varme høstkåper. Gjerne noen i farger som jeg ikke gikk til innkjøp av i fjor, og veeldig gjerne fuskepels av et eller annet deilig slag! Det finnes så mange lekre varianter av falsk pels der ute nå at jeg ikke engang forstår hvorfor vi enda diskuterer å bære de ekte. Vi bor ikke i Sibir, og disse nydelige Ellosvariantene jeg har plukket ut over og under her skulle fint klart å holde varmen min høsten 2018. Skal jeg velge bare én favoritt av alle tre collagene, så må det bli den gule fuskepelsen til fest. -Med en sort skinnbukse og en sort, men myk blondebluse til. Den grå halvlange til hverdags (den kan også bæres vrengt, og blir da til en rålekker semsket skinnjakke). OG den hvite saueskinnslignende jakken fra nederste collage. Har dere sett så fin!? Jeg har sett etter en sånn som sitter pent på over alt!

Den hvite kåpen under her tror jeg faktisk at jeg klikker meg hjem nå med en gang. Det er nemlig  25% på den også nå, og da koster den bare 525kr. I fjor vekslet jeg mellom en grå og en beige fuskepels, men i år har jeg altså bestemt meg for å gå for en slik kosete “sauejakke” som jeg tidligere år bare har gått rundt og siklet etter hele vinterhalvåret. Det finnes vel ikke et antrekk som denne jakken ikke går til, og på Ellos sine bilder, ser den faktisk ut til å sitte perfekt på også. Hurra!

Ellos har mange flere lekre fuskepelser til høsten! 
Har du også en favoritt eller to? Se hele utvalget deres HER <—

Ukens mål – Failed

– Lader opp til ny uke i praksis – 

1. Godtestoppen: Jeg lagde meg sjokoladefondant før syforening i går, spiste eplekake med is til dessert på syforening og kjøpte nettopp chips, lakris og en diger godtepose på butikken. Jeg tror muligens vi bare prøver igjen neste uke? 2. 800kr i matbusjett: Vel, jeg har bare handlet inn til én middag så langt denne uken, og 480kr er allerede brukt på det og snoperier… 3. Trene x 2: Foreløpig trent x 0 og har heller ingen plan for når eller hvordan disse øktene skal foregå. 4. Nerdefredag: Avtalte på syforening i går at jeg fredag kveld skal på spillkveld til Annika og diderik med vin! 5: Være positiv: Tja! Den kan ihvertfall ingen ta meg på. 🙂 

Godtestoppen er det over og ut med, men det er enda et lite håp om at budsjettet kan holdes, powerwalks i lysløypa kan gås, og nerdingen på fredag kan jeg ta om formiddagen. Det er jo helt tragisk å sette seg sånne små, veldig overkommerlige mål for uken, og gå på en kjempesmell bare timer etterpå. Jeg føler meg  som verdens svakeste menneske der jeg står på kjøkkenet og endevender skuffen på jakt etter sjokoladefondant-ingredienser allerede mandag formiddag.. -Én dag etter helg, men det er jo bare sånn det er. Vil du ikke nok, så får du det ikke til. Enkelt og greit 🙂 

Dagens enkle wokmiddag: 2 små gulrøtter, En håndfull sukkererter, En stor champinjong, 1/2 gul løk, 1 pose Pad Thai saus, 1/2 pakke Santa Maria eggnudler, Litt salt/pepper, saften av 1/2 lime og litt matolje til steking av grønnsakene. 

Slik gjør du: Hakk opp alt av grønnsaker og surr det i litt matolje i en panne 3-4 min. Kok samtidig nudlene i ei gryte med vann. Sil av vannet på nudlene og klipp dem litt opp før du heller dem over grønnsakspanna. Åpne pakken med Pad Thai-saus, hell over nudler/grønnsakspanna og varm opp 2 minutt. Yums!

– Smak til med limesaft, salt og pepper – 

Nå har jeg laget og spist den deilige woken over her, og skal straks ut døren for å sette meg på første buss til sykehuset. Ny praksisuke venter, og jeg gleder meg! Håper dere har fått en fin start på den nye uken. Jeg koste meg ihvertfall VILT på syforening hos Annika i går. Fikk tre retters middag med laks til forrett, soppsuppe med foccacia til middag og varm eplekake til dessert. Mmm! Så spilte vi spill helt til midnatt og bare lo i timesvis både av og med hverandre<3 Alt annet enn en blåmandag!  

– 12 spørsmål og svar –

Noe som gjør meg glad akkurat nå…  Flammene i peisen min. Regnværet utenfor. (Mest fordi jeg vet jeg er ferdig med å befinne meg i det). Stearinlysene på stuebordet mitt, og koppen med kakao som gikk litt for fort ned..

En ting jeg har funnet ut av denne uken… At livet uten samboer er veldig veldig greit. Jeg kan ikke huske sist det var dårlig stemning mellom Daniel og meg, og når jeg hører venninner og bekjente klage på mannen som: Ikke rydder, ikke lager middag, ikke er romantisk nok, eller ikke gjør ditt eller datt så sitter jeg bare der og nyyter tanken på at jeg kun har meg selv å irritere meg over/rydde opp etter/forvente romantiske middager av i hverdagen. Haha! Jeg kan klø meg i hodet selv av skitne sokker slengt på stuegulvet, eller alle brødsmulene som ligger igjen på kjøkkenbenken etter et Danielbesøk, men når vi ikke går oppå hverandre hele tiden, så klarer jeg liksom å bare le av sånne ting, tørke det opp selv eller si ifra på en “ikke-kjeftete” måte og da blir livet SÅ mye enklere for oss begge. Lenge leve god stemning. Jeg gleder meg til å bli samboer altså, for all del… -Men jeg setter veeeldig pris på disse 100% kranglefrie månedene også. 

Noe som irriterer meg akkurat nå… 1. At jeg ikke er dommer i idol! Jeg så nettopp fredagens episode på tv2 sumo, og jeg forstår meg bare ikke på den dømmingen. De sender stadig hjem deltakere som jeg synes er råflinke, mens deltakerne jeg sitter og smågrøsser av går straka vegen til bootcamp. 2. Folk som skviser seg inn på bussen før menneskene som skal av har fått gå av. Åh.. Kan vi ikke alle bare være født med litt vanlig vennlighet, og tålmod?

Noe jeg har tenkt mye på den siste uken… Valp. Herregud som jeg tenker på tilværelsen som valpemamma. Tålmodigheten min begynner å ta slutt, og jeg blir snart sprø av at beagleringen ikke oppdaterer nettsiden sin hyppigere med parringsdatoer og diverse.. Nei, jeg kan ikke ta imot noe hundebaby nå midt i praksis, men jeg skulle gjerne hatt en ca-dato som jeg kan bruke som motivasjon, og telle ned dagene til! Gleder meg jo som en unge til å gå på tur med min nye hundevenn, og jeg har allerede planlagt hvordan jeg skal klare å komme meg ut uansett årstid og vær: Jeg skal laste ned alle spennende og morsomme podcaster som finnes i bibliotekene der ut og høre på disse mens vi trasker og går alene på veiene! Så får jo bestis baby i januar måned… Da lukter det trilleturer på oss begge to. Haha!

Fikk du noe erstatning for den evig lange flyreisen hjem fra USA i sommer? Nei! Jeg fikk endelig svar fra flyforsinkelser.no nå før helgen, og de måtte bare avlyse saken da lovverket de forholder seg til ikke gjelder for flyreiser som starter utenfor europa. Det samme gjorde airhelp. Jaja, jeg prøvde ihvertfall, og jeg fikk i det minste 3500kr igjen på reiseforsikringen min som dekket den heftige mobilregningen etter flyplassdøgnene. 

Akkurat nå craver jeg… All asiatisk mat. Fader så godt det er… Jeg kom akkurat hjem fra praksis, og det lukter Nibler lang vei… Spørsmålet er bare om jeg skal få levert vårruller, red curry vegetar, eller wonton med ris på døren i dag… Jeg har “jobbet” hele helgen jo. Fortjener jeg ikke litt take-away nå?

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg var… Jeg har det veldig fint hjemme i sofaen, men jeg hadde heller ikke hatt noe imot et besøk til farmor og farfars hytte. Gjerne med dem tilstede. Jeg tenkte jeg skulle prøve å få til en tur opp til Bortelid igjen 6-8 oktober, men det er jobbhelgen min, så da må jeg få byttet bort den først. Har så lyst til å dra på det årlige høstmarkedet de har her!

Nevn noe som har overrasket deg positivt denne uken… At lønningen min fra helsesenteret var trippel så stor som forventet. Haha! Jeg var sikker på at jeg ikke jobbet så mye i slutten av juli og august, men det gjorde jeg jo. Det er bare så lenge siden at jeg hadde glemt det… Lol. Ellers har jeg denne uken tatt meg selv i å bli veldig imponert over kassedamer som tar betalingen min bak kassa, for så å gå foran/frem til meg for å overlevere meg posen min. Haha, små gleder.. <3

Noe jeg gleder meg til… Fridagen min i morgen! Jeg har egentlig ingen store planer, men det er akkurat det som er så nydelig. På kvelden skal jeg spise middag hos Annika med fem fine frøkner, og før det skal jeg bare ta igjen litt bildeknipsing, snurre siste episode av Ingebrigtsenfamilien og nyyyte pysjlivet.

Denne uken i praksis har vært… Gøy, fin, lærerik, tung, og.. lærerik igjen. Jeg begynner endelig å forstå gangen i hvordan et akuttmottak er skrudd sammen, og i dag tok jeg for første gang imot min første pasient på egenhånd. Jeg har enda MYE å lære og jeg merker hele kroppen min er spent/livredd for å gjøre feil ca 80% av tiden i praksis, men det hjelper veldig å se på de rolige sjelene som jobber der.. Tenk om jeg også kan beherske alle disse sinnsykt varierte arbeidsoppgavene så godt som dem en dag? Jeg kan ihvertfall ikke gi opp etter tre små uker.. 

Planene for kvelden… Spise asiatisk og snurre film med dyna i sofaen! Skulle gjerne ha vært på kino for å se Skjelvet, men jeg orker bare ikke å bevege meg ut av den gode og varme leiligheten. Filmtips tas i dag hjertelig imot igjen! Jeg leide “A quiet place” på viaplay for litt siden forresten, og den var faktisk spennende, om dere skulle trenge et lite grøssertips i retur..

Hva gjorde du på denne dagen i fjor? Da var jeg i Rjukan på kjærestetur til Gaustatoppen med bestigning av fjell, telttur og tre retters middag… Mildt sagt en drømmehelg som jeg gjerne skulle tatt om igjen <3