Happy b-day to me!

Hurra for meg! I dag fyller denne damen 23 år. Hoho! Det føles helt rart å ikke si at jeg er blitt 24, for jeg har liksom vært 23 siden i vinter.. Det kjennes ihvertfall sånn! Dagen startet jeg så tidlig som klokken 06.00! Jeg skulle nemlig kjøre Daniel på jobb for å få låne bilen hans denne mandagen! Hihi, gjett om jeg har kost meg. Elsker jo å kjøre bil! -Så får man gjort så uendelig mange flere ærend! Mulig jeg må ha meg en selv likevel…

Da klokken slo fire var det på tide å hente mannen fra jobb igjen, og så dro vi rett på butikken for å handle ingredienser til kveldens middag! Daniel har skutt elgen som står på menyen vår i kveld! Åh, what a man<3 Elg med deilig tilbehør, sjokoladekake, kroner, fløyter og jakten på kjærligheten står på planen i kveld!

Marthe: Vi må se Jakten på kjærligheten klokken 20.00!
Daniel: Nei, vær så snill! Det finnes ikke kleinere program.
Marthe: Det er bursdagen min Daniel!!
Daniel: *Sukk* Javel. Vi må nesten kjøre på med en klissefilm også.
Marthe: Åååå! Jaaa! Jeg elsker deg!! <3

Dette blir den beste bursdagen Daniel har vært i på lenge! Hihi. Jaja, vi så krigsfilm i går. <3 Vi skal snart hive oss rundt, men jeg ville bare innom for å si hei, og gratulere verdens beste tante med dagen! Hun fyller jo også år i dag! Gaven din ligger og venter på deg hos bestemor og bestefar. Håper du har en knalldag!

Under her ser dere hva den rosa/hvitprikkede lesergaven jeg fortalte dere om i går, inneholdt! Tenk, jeg klarte å holde meg helt til i formiddag. Himmel og hav, for noen fantastiske lesere jeg har. Tusen takk til Hedda og Nora som sendte meg både en helt nydelig kjole fra Vila, noen superkule solbriller og et herlig kort fylt med gode ord. Jeg sitter enda med tidenes glis her, og det er fem timer siden jeg åpnet gaven. For en overraskelse <3

“Stressed but well dressed” Aww… Døde jeg litt av den søte lappen på baksiden <3

Tusen tusen takk! Og takk for alle gratulasjoner på både blogg, snap og facebook dere!
Jeg tenkte jeg skulle dra frem kamera under middagen i kveld, så vi skrives mer i morgen <3

Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Helt klart jenteturen tante og jeg hadde til Hirtshals/Aalborg! Jeg koste meg sånn til tross for litt sjø under båten. Køpte en hel hau av fine ting, spiste masse deilig mat og fikk litt kvalitetstid sammen med favoritt-tanten <3 Dagene med resten av familien var også fantastiske, og det å komme hjem til en diger gave fra Nelly fikk liksom heller ikke smilet til å fordufte! Jeg har ikke fått klemt så mye på min kjære denne uken, men det skal jeg se og ta igjen siden. <3 Kanskje jeg sniker meg over til han i kveld? Vi får sjå, vi får sjå!

Ukens nedtur… Hmm, jeg kunne vel vært heldigere med togturen til Stavanger på mandag, men den fantastiske bursdagsfeiringen til farmor tok igjen for de kvalmende reisetimene. For en idyllisk mandag det skulle bli!

Ukens sang… What do you mean, av vår gamle flamme… Justin Bieber <3

Ukens youtubefilm… Denne uken snurrer jeg en gammel videosnutt av Jai Waetsford. Ah, synes den guttungen er helt nydelig. Sangen hans “Shy” må dere også høre om dere ikke har gjort det alt. Synes den er så fin.

Ukens gullkorn…

Farmor: Kjell, kan ikke du skrive et “20 ting dere ikke visste om Marthe” innlegg på bloggen hennes?
Farfar: Men kjera folk! Det ville vært som om du skulle kjøpt klær til barnebarna dine!!

Hahaha! Hva sier dere til 20 farfar-historier med morsomme ting dere ikke visste om meg? 

Ukens cravings… M&m… Ikke de vanlige, men den blå pakken med mais i, som man bare får kjøpt på taxfree! He-rre-gud så gode disse er. Kjøpte meg selvfølgelig en pakke på båten, og spiste den opp samme dag.

Ukens overraskelse… Fikk jeg akkurat nå! Jeg sjekker nemlig posten i det Kristine kom innom for å hente hunden, og der lå det en bursdagsgave fra to herlige blogglesere! Ååå <3 Jeg har egentlig bestemt meg for å vente med å åpne den til i morgen, men vi får se om jeg klarer det. Kjenner det kribler noe helt vilt i fingrene. Den rosa/hvit prikkete innpakningen skriker etter å bli revet opp! Tusen takk til Hedda og Nora. Ikke avslør innholdet, for jeg SKAL klare å holde meg til i morgen! Mihi <3 Slike overraskelser er bare de beste. Blir.Så.Glad.

Nå skal denne frøkna hive seg i treningstightsen! Mølla roper på meg.
Måtte dere få en fin avslutning på den nye uken dere også. <3

Happyfeet – Et fotkit som fungerer!

Annonse

Endelig! Dette produktet har jeg gledet meg skikkelig til å dele med dere! Har dere hørt om happyfeet fotstrømpe? Vel, sliter du med hard hud under føttene, så bør du fortsette å lese. En happyfeetstrømpe fungerer nemlig ikke som en meningsløs “facemask” for foten. Dette er en ordentlig, sterk behandling som ved hjelp av fruktsyre får all død hud til å løsne. -Også bare i løpet av bare noen dager! All hard hud rett og slett flasser av foten, og etter 2-7 dager sitter du igjen med babymyke føtter! Har dere hørt noe så digg? For å teste ut produktet må du klikke hjem en happyfeetbox, og hva denne boxen inneholder har jeg remset opp under her.

– Første happyfeetbox inneholder –
♥ Myke kosesokker ♥ Essentials Fotkrem i frisk duft ♥ Fotfil ♥ Happyfeet behandlingsstrømper

Og alt dette får du nå for 99 kroner! Konseptet bak Happefeetboxen er omtrent likt som ved shaibox, for dere som nå er blitt kjent med det! Man får en ny Box hver tredje måned, og prisen på de neste boxene vil være 299kr. -Men det er ingen bindingstid, så skulle du bare ha lyst på denne ène happyfeetboxen så kan du si opp med en eneste gang. Vil du derimot opprettholde de myke føttene, vil jeg råde deg til å kjøre en behandling hver tredje måned. Det skal både jeg gjøre! Aldri mer hard hud og aldri mer gamle, stygge gnagsår. <3

Klikker du hjem Happyfeetboxen nå så er du også med i trekningen av å vinne en hvit Apple Watch til verdi av hele 4500kroner! Kanskje sitter du om noen uker igjen med både splitter ny klokke og to silkemyke føtter?

Slik gjør du:
1. Klipp hull på fotsokken, og stikk føttene oppi.
2. Len deg tilbake med en varm kopp te, og en episode med favorittserien.
3. Etter 90 minutt, trer du føttene opp og ut, og spyler dem i dusjen.
4. 1-3 dager etter dette, vil du begynne å miste den døde huden. Du behøver ikke å gjøre noe som helst! Ikke riv, pell eller fil. Huden flasser av helt av seg selv! Hvor mange dager føttene bruker på å kvitte seg med all overflødig hud, kommer an på hvor hardt du er rammet. Jeg hadde babymyke føtter èn uke etter behandlingdag.

Når hele prosessen er overstått og føttene føles som nye, smører du deg inn med et lag Essentials fotkrem, hopper i kosesokkene og lar kremen trekke inn over natten. I mean…. HEAVEN! Jeg har ALDRI hatt så myke føtter som dette. NB: Ikke gå i åpne sandaler akkurat i starten av behandlingsprosessen. Det kan bli litt grisete!

Måtte dere også få oppleve magien bak Happyfeetboxen.
Spør hvis dere lurer på noe! Dere bestiller den for 99kr HER.

Knoll og tott <3

Knoll og tott har inntatt plassene sine i sofaen for kvelden! Moren til bestis sendte melding for noen timer siden og spurte om ikke hun kunne få ta ham med på en tur, så nå ligger han som som et slakt ved siden av meg her etter å ha vært med mormor på skogstur. Hihi! Perfekt ettersom jeg har planer om å glane på Skal vi danse resten av kvelden. Jeg er vel ikke alene om det? Jeg har allerede plukket meg ut en favorittdeltaker jeg! Adelèn! Den unge dama var jo helt RÅ! Jeg var akkurat i ferd med å sovne etter å ha sett fem deltakere danse på et nivå som var litt så som så.. -Og vips der kom den yngste inn på dansegulvet! Nei, Adelèn har fått en ny fan.

Hva gjør dere på denne lørdagen? Sånn utenom å lese blogg? Dere har forresten kanskje lagt merke til at det lange håret er tilbake? Oh well… Jeg kjøpte meg et sett Clip on extentions i Danmark.. Det kostet 99 kroner og da kunne jeg ikke dy meg. Hoho, kvaliteten er elendig, men jeg skal jo bare ha det i ved spesielle anledninger! Åja, og når min kjæreste nummer 2 kommer på besøk for å se Skal vi Danse med meg <3

Klart jeg må pønte meg for denne kjekke karen!

Ååå <3 Se på han da! Har savnet han siden forrige lørdag jeg!
Håper det står bra til med dere alle <3 Dere er så gode.

Antrekk – 290815

Happy saturday! Gjett hvem som har vært på shoot i formiddagssola? Klokken 12.00 i dag, ble jeg plukket opp av en kamerat ved navn Daniel, (nei ikke min Daniel), og kjørt til en fin, liten lokasjon for dagens antrekksshoot! Daniel er nemlig midt i opprettingen av egen blogg, og ettersom han hadde fri fra jobb i dag bestemte vi oss for å ta turen ut i finværet og hjelpe hverandre med litt bloggbilder. Genialt! Nå krysser jeg bare fingrene for at han likte bildene slik at dette kan bli et fast rituale! Hoho. Endelig blir Kristiansand en herreblogger rikere dere!

Kjolen jeg har på meg er den samme som jeg viste på kleshengeren i går. Både den og skoene er fra Nelly, mens beltet er gammelt og fra Gina Tricot. Håper dere liker det! Nå får jeg besøk av Kristinemor hvert øyeblikk. Hun skal bare innom for å levere hunden sin for lørdagskvelden. Hihi, åjada! Marthe vil heller sitte hjemme alene og se premieren av Skal vi danse enn å feste med venninnene. Er det litt trist eller? Det er vel fjerde lørdagen på rad? Heh! Jeg får ta igjen det sosiale på hagefest i morgen. I kveld vil jeg bare kose meg med hund, blogg og tv. <3 

Kjolen er til salgs førstkommende mandag! -På 23 års dagen min. Wuhuuu! Dere kan jo bare våge å glemme å gratulere meg <3

Hehehe.  <3 Ha en deilig lørdag så lenge!

Life is short… Buy the shoes!

Sponsede klær

Endelig livstegn! Jeg har kommet vel frem til Kristiansand, levert det som skulle leveres på arbeidsfronten, hentet Nellypakken min, og knipset et lite dusin bilder til dere. Fy søren så fornøyd jeg ble med klærene jeg plukket meg ut fra Nellys nye høst-kolleksjon. Hele fire nye kjoler har tatt plass i garderoben sammen med et par sorte sandaler. Alt satte som et skudd, og jeg har herved fått meg to nye, klare favoritter i kjolesamlingen! Den hvite under her har dere kanskje allerede sett på i min siste snapvideo? Syntes den var helt RÅ! Det samme var den lange, sorte nederste her. Den ser ganske simpel ut, men med den høye halsen, de lange armene og en superhot split både ved låret og i halsen, gikk den rett til topps på listen min.. Ah <3 Dere må bare se den på!

Alle disse plaggene er fra NLY One’s høstkolleksjon, og kommer først på Nelly 31. august! Lover å vise ihvertfall èn av kjolene innen den tid. Jeg skal på hagefest til søndag, så faren er stor for at jeg bærer en av dem allerede da. <3 NÅ kjenner jeg at jeg har lyst til å finne sengen! Haha, klokken er ikke mer enn 18.00, men jeg har hatt litt for mange sene kvelder og litt for mange tidlige morgener, så nå skal jeg legge hodet på puta i 30 minutt før jeg trikser sammen en middag og koser meg med norske talenter. Laksen jeg la på kjøkkenbenken for to timer siden har akkurat tint, og nå sier magen at den vil ha taco eller pizza…*Sukk* Story of my life.

Hva er deres fredagsplan? Og likte dere kjolene? <3

Hverdagen kaller…

Det er godt dere følger med når jeg ønsker dere god helg en dag før tiden.. Haha! Jeg var sikker på at det var fredag til morgenen i dag, men så feil kan man ta. Det er fint at dere passer på og retter opp i svimehodet mitt <3

Kofferten er pakket og klar, og allerede i morgen tidlig er det klart for hjemreise. *Buhu!* Jeg har en liten jobb jeg må få unnagjort i Kristiansand innen klokken 16.00 i morgen, så da må det bare bli sånn. Kan vel ikke være her for alltid! Hehe, hverdagen kaller. <3 Dessuten venter en D-I-G-E-R Nellypakke meg! Mine nye innkjøp er derfor pakket ned igjen, og noen av dem ser dere på bildene under her. Altså, Capri-Sonne er alltid et Danmarks-must!

Nå kan høst og soppturer bare komme! Hun har kjøpt seg støvler! <3

Syntes denne pastaen formet som små, fargede hjerter var så søt at jeg bare ble nødt til å ta den med hjem. Hihi, gjett om jeg skal servere Daniel klissemiddag i nærmeste fremtid? Skal pønske ut noe deilig med en eneste gang jeg! Mine splitter nye, hvite joggesko kom visst ikke ordentlig frem på bildene, men disse er bare helt fantastiske. Jeg får vise dere dem bedre etterhvert. Daniel har lenge fnyst av de dårlige Nike treningsskoene mine, og sverger selv til Adidas, så nå har jeg slått på stortromma og kjøpt akkurat like sko som han!

Planen for resten av kvelden er bare å slappe av med gamlemor og gamlefar. Kanskje snurrer vi noe morsomt på tv, eller kanskje skrur vi av alt og kjører kosekveld i mørket med stearinlys og m&m’s. Her har det nemlig vært tordnevær i hele dag! Jeg synes det er litt koselig jeg da.. Sitte innendørs og bare lytte til galskapen <3

Dere får ha en fin kveld selv! Nå legger jeg bort pcen for noen timer <3

A.U.T.U.M.N ♥ Inspiration

Hei og hopp alle sammen! Nå er jeg tilbake i Stavanger jeg, etter et helt fantastisk døgn i Aalborg! Det ble ingen oppdatatering på dere fra båten likevel! Da tante og jeg kom ombord, opplyste nemlig kapteinen om at vi ville få 4 meter bølger like etter middag, så så fort maten var inntatt, bestemte vi oss for å ta hver vår sjøsyketablett og finne sengen i en fei, i håp om å sove over bølgene! Hihi, med mitt sovehjerte var jo det null stress, men det var verre med tante som ble liggende søvnløs og følge bølgene hele natten. At den dama holdt ut 8 timer med intens Marthe-shopping morgenen etter er bare et under. Hoho! Halv åtte var båten fremme i Hirtshals og da var det bare å komme seg til Aalborg for en real runde med handling! Åh, som vi koste oss. En diger handlevogn fylte vi opp, og timene bare fløy avsted til skravling, shopping, god mat og kos <3
Klokken 20.00 i går kveld var vi tilbake ombord, og etter nok et deilig buffèmåltid fylt med både skalldyr, biff og litt for mye dessert, bar det til sengen hvor jeg sov meg gjennom nok en humpete båttur. Hihi! Nå sitter jeg her, storfornøyd med splitter nye løpesko, støvler, klær, treningstøy og fire flasker vin. -Så fikk jeg søren meg en diger Kahler vase av tante i bursdagsgave! Som om ikke hele turen hun spanderte på meg, var nok. Fy søren <3 Tusen takk for en fantastisk tur tante! Jeg har kost meg glugg, og gleder meg allerede til neste jentetur.

Sett bortifra minuttene da jeg veltet ut innholdet i kofferten for å vise bestemor og bestefar gårsdagens innkjøp, har jeg brukt torsdagsmorgenen på å titte på gamle høstantrekk. Rett og slett i håp om å få litt ny inspirasjon! Disse antrekkene er plukket ut fra arkivet i 2012/13. Syntes det var litt morsomt å se tilbake, og la meg inspirere av gamle høstantrekk.. Mørkere farger, skinnbukser, strikk, og tykkere jakker. Sistnevnte skal jeg definitivt investere i snarest. Jeg er så lei av å gå rundt og fryse i mine  tynne vår-jakker, bare fordi de tynneste sitter penest på. Haha! Måtte butikkene fylles med alt for mye fint, for i år skal denne damen ta høstmoten med storm!Jeg håper dere hadde en strålende onsdag selv i går!

Klar for nye eventyr!

Juhuu! Da var hun klar for et par dager på havet! Tante kommer snart og plukker meg opp i tordenværet, og da er det klart for jentetur til Danmark. <3 Åå som jeg gleder meg! Båten går klokken 20.00 i kveld, og da tipper jeg tante og jeg sjekker rett inn på rommet før vi tar turen ut i buffèen. Kanskje er det til og med noe show om kvelden? Jeg vet ikke. Det blir spennende å se hva Fjordline har å by på. Jeg har bare tatt cruise mellom Oslo – Kiel tidligere! Bra blir det uansett. Jeg skal jo tilbringe de neste dagene med verdens snilleste dame!

Apropos snille mennesker.. Jeg kom hjem til tidenes gavelass jeg i går kveld. Nærbutikken til bestemor og bestefar la ned i forrige uke og kjørte 70% på alle varer. Tror dere ikke gamlemor og gamlefar dro ned med trillekofferten sin og kjøpte et 10 års forbruk med produkter til meg? He-rre-gud! Her sitter jeg med et helt lass av hårbørster i alle verdens farger og størrelser.. Vi snakker hårspenner, lypsyls, strikk, tannbørster, muffinsformer, neglfiler, og gudene vet. Fy søren så herlige de er! Jeg har definitivt de beste 4 besteforeldrene på jord <3

En liten smakebit på galskapen får dere på det ene bildet over her. Hihi! Tenkte jeg kunne oppsummere mine siste snaps før avreise. Følger dere meg ikke allerede så må dere gjerne gjøre det! Martheborge heter jeg der, og jeg skal selvfølgelig oppdatere dere som bare det på tuuur <3 Ønsker dere alle en finfin tirsdagskveld!Vi skrives fra Hirtshals igjen vi! <3

10 tips til en bedre blogg!

God formiddag alle sammen! Nå har jeg flyttet rumpen min over til bestemor og bestefars crib, og her har jeg brukt morgentimene på å skrive en liten huskeliste! Litt for min egen del, og litt for alle dere andre som en dag får lyst til å starte på bloggkarrieren! Hihi. Kanskje er du allerede i gang med klatringen på topplistene? Under her får du mine 10 tips til ting du bør sette høyt, om du ønsker å gjøre om bloggen din til noe større enn en hobby. <3

1. Vær personlig, og del av deg selv. La leserne få lov til å bli kjent med deg, dine opplevelser, forbindelser og historier. Vi lever i 2015. Deler du en halvgal historie fra da du stjal tyggegummi som barn, vil ikke det ødelegge for din fremtidige karriere verken som kontordame, veterinær eller postmann. -Men sett grenser. Det er måte på hva du skal dele med omverdenen. Tenker du å skrive om forrige ukes spontanabort eller om damen kjæresten din var utro med i helgen? Tenk deg om syv ganger. Hva får du ut av det? Og hva får leseren ut av det? 

2. Vær positiv, spre glede, og aldri, aldri, aldri, heng noen ut. Det slår ALLTID tilbake på deg selv. Himmel og hav det er det verste jeg ser på en blogg. Med mindre personen du angriper har en blogg selv, har han/hun ingen måte å forsvare seg på. Dette vet også bloggleserne, og de vil garantert la deg få høre det.

3. Lær deg å takle kritikk. Får du en skikkelig drittkommentar full av alt annet enn konstruktiv kritikk.. Bare la være å svare på den. Personen som har kalt deg stygg, feit og dårlig, fortjener bare ikke tiden din. Kanskje behøver du ikke engang å godkjenne kommentaren? Tenk så frustrerende det er for bloggleseren å se at kommentaren hun/han har lagt energi i å skrive, ikke engang blir publisert? Hoho. Personlig liker jeg å godkjenne absolutt alt, for skulle det dukke opp en råtten kommentar, så opplever jeg ofte at blogglesere tar på seg jobben som forsvarere. Plutselig har jeg et kommentarfelt med èn leser som uttrykker sitt hat mot meg, og 20 lesere som uttrykker sitt hat mot denne leseren igjen. Da takker jeg heller for de gode ordene til disse 20 andre.

4. Finn en balanse mellom reklame og hverdagsposter. Min lille uskrevne regel er å publisere 2 innlegg daglig. 3 innlegg på dager som en annonse skal ut. Jeg kan ikke leve av en reklamefri blogg, men jeg vil heller ikke at annonsene skal “ta plassen” til et av innleggene som leserne virkelig setter pris på.

5. Bruk tid på gode bilder. Er det et ordtak jeg har lyst til å mate alle mine bloggfotografer med så er det: Do it with passion, or not at all. Bærer bildene preg av at de er tatt sånn halvveis i farta, så kan vi heller la være. Bruker du ikke mer enn 2 minutt på fotograferingen så kan jeg garantere at bildene ikke er i fokus på halvparten, og at siste halvdel har feil lys. Vet dere hva jeg pleier å si til Daniel når han får oppgaven som bloggfotograf? “Lek at dette er en skoleoppgave du har skikkelig lyst til å gjøre det bra på!”. Haha! På den måten blir han tvunget til å være litt kreativ. Ikke vær lat! Bildene er det aller viktigste elementet på en blogg.

6. Svar på kommentarer og snakk med leserne! Samme spørsmål dukker kanskje opp fem ganger i samme kommentarfelt, men svar på dem alle. Leseren spør ikke for moro skyld. Still gjerne også spørsmål tilbake! Hva vil leserne ha? Det er slik du enklest finner ut hva som engasjerer dem! Glad-respons er for min del motivasjonens drivkraft. Følelsen av at leserne får det de vil ha, gir meg både glede og mestringsfølelse <3

7. Ha en planleggingskveld i uken. Dette punktet er helt avgjørende for at blogguken min skal bli bra. Står jeg opp om morgenen uten å vite hva mine to bloggposter skal inneholde, kan hele fem timer av dagen gå til hysterisk pønskning på å finne det ut. Jeg sparer helt uendelig med tid på å starte dagen med en plan! Søndagen er en fin dag for planlegging av både blogginnlegg og handlelister. Da noterer jeg meg ned hvilke innlegg jeg vil skrive, hvilke tips jeg har lyst til å komme med, hvilkne oppskrifter jeg vil dele.. And so on.. Det er umulig å planlegge 14 blogginnlegg på èn kveld, men har jeg 5-7 idèer, så er det helt glimrende!

8. Varier innholdet. Er det noe jeg selv setter pris på når jeg leser blogg, så er det nettopp variasjon. Èn dag er jeg kanskje på utkikk etter en god middagsoppskrift. En annen dag er jeg på jakt etter inspirasjon i klesveien.. Noen ganger vil jeg ha idèer til DIY prosjekt hobbyen min, og noen ganger er jeg bare ute etter en god dose hverdagsglede. Har en blogg alt dette, så er jeg antagelig allerede bloggleser. Bruk nettsider som Pinterest, weheartit og youtube for inspirasjon. Her ligger det en hel HAU av idèer til supert bloggstoff!

9. La teksten være enkel og bruk et muntlig, lettlest språk. Tenk at du skriver en offentlig dagbok! Er du i tidenes skravlehumør en dag så sørg ihvertfall for å dele teksten opp i mindre avsnitt med bilder mellom hvert avsnitt. Bare tenk som en journalist i et magasin! Har du noen gang lest et ukeblad som har artikler med lange tekster og artikler uten å dele de opp i små, lettleste blokker?

10. Bruk tid på overskriften din. Overskriften skal både være pirrende, og gi leseren en oversikt av innholdet i innlegget. Dette er noe jeg er fryktelig dårlig på selv. Er ikke overskriften interessant nok så vil mange bare scrolle seg forbi teksten og heller titte på bildene. Kanskje går de da glipp av den supre historien din!

Det var ukens liste! Hoho, håper noen der ute får nytte av den <3