Oppskrift – Jonas sin minipizza

 

Pizzaene ble ikke akkurat veldig mini, men de mettet og var VELDIG gode. Denne oppskriften holder til seks minipizza, noe jeg vil tippe gjør tre voksne mennesker stappmette. Jeg lagde fire litt større “minipizza” og ødela dermed hele konseptet. Hehe, det er så typisk meg. Livredd for at folk skal sulte. Jonas og jeg endte opp med å spise en hver og ble så mette at vi bare måtte gå å legge oss etterpå. Haha, vi var riktig nok litt trøtte fra før av, men etter å ha fylt magesekken med en overdose pizza, var middagslur eneste redning. Aldri sovet så godt i mitt liv! Kunne sikkert sovet til i morgen.

 
 

Du trenger: 10-12 dl hvetemel, 5 dl lunket vann, En pakke tørrgjær, En ts salt, En pakke kjøttdeig, Barbecue saus, En boks mais, Revet ost, Pizzakrydder.

Slik gjør du:
1. Bland sammen det lunkede vannet, pakken tørrgjær, salt og ca 10 dl hvetemel.
2. Rør godt og du har deigen til pizzabunnen! Tilsett mer mel om det trengs.
3. Sett plast over og la bollen med deig stå et lunt sted i ca 30 minutt. Den skal heves til dobbel størrelse.
4. I mellomtiden setter du på ovnen på 225 grader og steker kjøttdeigen i en stekepanne.
5. Når deigen er blitt dobbelt så stor, drysser du over litt mel og heller den ut over kjøkkenbenken.
6. Finn frem et stekebrett og smør det med et tynt lag matolje. Dette for at pizzabunnen skal bli crispy på utsiden og myk inni. Har dere ikke prøvd dette før så må dere se å gjøre det. Pizzaen blir så GOD!
7. Del pizzadeigen i små “boller”, legg to og to på stekebrett og trykk dem så flate som du vil ha dem.
8. Smør hver pizzabunn med et godt lag barbecuesaus før du fyller med kjøttdeig, mais, ost og krydder.
9. Stek pizzaene midt i ovnen på 225 grader i ca 20 minutt. Følg godt med da steketiden alltid varierer.

 
 

 

Så det godt ut eller? Dette må vel alle kunne like?

Antrekk – 310713

 

I dag var det både sol og regn under dagens antrekks-shoot. Dere ser kanskje de små regndråpene på noen av bildene? Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg fikk faktisk en merkelig gledesfølelse da jeg kjente den første regndråpen treffe hodet mitt. Kristiansand trenger litt regn nå! Det en gang så grønne gresset ser jo ut som tørket høy.. Èn dag med regn er ok, men så ville det vært hyggelig om solen kom tilbake for å bli i noen måneder.. *Rettelse* Et halvt år til. Lenge leve sol og sommer! 

Denne toppen er egentlig løs rundt magen, men jeg syntes den var finere stram så jeg jukset litt! Av og til må det litt juksing til. Jeg strammet toppen bakfra og festet det løse stoffet med en strikk. Deretter dyttet jeg det hele inn under ryggen på toppen for å skjule det. Syntes det ble litt kult jeg!

 
Skjørt fra Topshop, Topp fra Bikbok, Sandaler fra Nelly, Armbånd fra Gina Tricot

Langt hår har jeg fått og.. SÅ fornøyd!

 

Har dere hatt en fin onsdag så langt?
Oppskrift på minipizza kommer også straks!

Kjærestekveld

Åh, så godt det er med slike kjærestekvelder en gang i blant. Jonas lagde middag til fire personer i går.. Vi var bare to. Heh! Det ble mye mat med andre ord. Dere ser kanskje haugen på tallerkenen under? Sånn går det når to matmonser lever under samme tak.

Nå skal jeg hive meg i bilen og kjøre til sørlandssenteret for å handle inn ingredienser til Jonas sin minipizza. Det var så mange som ønsket oppskriften så da får jeg bare se og prøve meg på den selv! Ellers er det jo onsdag i dag og vi vet vel alle hva det betyr? ANOTHER DIY!! Wuhuu.

 

Marthe: Se litt naturlig ut! Det ser ut som jeg har sagt hold tallerkenen og smil!
Jonas: Det var jo akkurat det du sa!
Marthe: Ja, men det trenger ikke å se sånn ut.

Vi må bare nyte smilet hans mens vi kan for HOLD DERE FAST… Jonas skal få regulering! Hehe, han kommer til å bli så skjønn. Helt siden Jonas var liten har han hatt et større underbitt. Det har ikke vært noe problem for han, men ettersom at det med årene kan vokse og bli enda verre, har tannlegene tilbudt han å operere kjeven “på plass”. Han har sagt nei til operasjon i flere år (vi synes alle han er fin akkurat som han er), men nå har han altså bestemt seg for å gå gjennom den og få dette unnagjort.

MEN det er ikke noe som skjer over natten. Først må Jonas gå med regulering i et helt år og denne må han ha utenpå tennene. Hehe, ingen “skjult bak” regulering her i gården. Jeg kan selvfølgelig nesten ikke vente! Han kommer til å bli så fin med togskinner at.. <3 Håper aldri den gutten slutter å smile.

Me & You <3 Litt kliss må vi ha på slutten!

New in – Interiør

 

Hurra! Da har Jonas og jeg endelig fått alt nytt på plass. Et bildedryss får dere under her! Hvis dere lurer på hvor noe av det jeg ikke allerede har nevnt er fra, så er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg skal på jobb hvert øyeblikk, men jeg tar igjen all kommentarsvaring så fort jeg er hjemme igjen!

 
Skohylle fra Europris, og toalettskilt fra Living

 
Skilt fra Princess, stråkurv fra Skeidar, og grått saueskinn fra Ikea

 
Pynteputer, tau-gardinoppheng(?) fra Princess

 
Klokke og You are my sunshine skilt fra Skeidar


Life is beautyfull skilt fra Skeidar


Te og kaffebokser fra Skeidar

Disse to søte doskiltene kjøpte jeg faktisk i en bod i Thailand!
Hva synes dere om våre nye interiør-kupp? Ble det ikke bra? 

Interiørshopping – Check!

 

Tenk at samboeren er like glad i shopping som meg!? Drømmemann, jeg gjentar.. Drømmemann!

 

Jeg kan da ikke vise alt på en gang! Jeg vil få det perfekt plassert i leiligheten først, og så heller vise det ferdige resultatet i morgen tidlig. Vi har kjøpt fire nye skilt, en gigantisk klokke som skal på stueveggen, nye pynteputer og ny kurv til å ha soverommets puter i. Ja så har vi fått en 3 meter lang blomst! Eller bør jeg kalle det et tre? Det er vel egentlig bare femti lange greinkvister som er surret sammen.

Jeg tror alvorlig talt at disse vil passe perfekt inn i stuen vår jeg! Åh, kan nesten ikke vente med å begynne på dette miniprosjektet. Jeg elsker interiør og jeg elsker forandringer! Hvor alle de ulike interiørvarene er fra skal dere selvsagt også få greie på i morgen. Håper det blir bra!

 

 

Nå er det krabbefisking som står for tur. Wuhuu!
Kanskje det blir krabbefrokost i hagemøblene i morgen?

Antrekk – 290713

 

*LYKKE* Dette har vært en av sommerens aller beste dager, og nå er den i ferd med å bli enda bedre! Jonas og jeg har handlet helt vanvittig mye fint til nesten ingenting. Vi var innom alle interiørbutikker vi har i Kristiansand og kjøpte med oss en hel hau nye pynteputer, skilter, klokker og dilldall. Dere skal få en smakebit på noen av innkjøpene allerede i kveld, men det endelige resultatet får dere nok ikke før i morgen. Vi har nemlig ikke rukket å innrede enda! Jonas og jeg dro rett fra shopping til middag hos svigers og nå blir vi bare hjemme i et par timer før turen går videre til Søgne hvor vi skal fiske krabber i mørket. Gjett om jeg gleder meg? Krabbefisking på nattestid er det beste med hele sommeren. Punktum.

 
Skjørt fra H&M, Topp fra Vero Moda, Sko fra Gina Tricot, Isadora leppestift farge 155

 

Dere skal få litt bilder fra den fine dagen min om litt!
Ville bare dele antrekket mitt med dere først..

En senere vårrengjøring

Åjada! Klokken elleve i går kveld fant Jonas og jeg ut at vi skulle totalrenovere leiligheten.. Ihvertfall så godt som det kunne gjøres! Jonas fikk som oppgave å rydde i alle skuffer og skap, mens jeg skrubbet dusj, kjøkken, klesskap og alle gulv. Vi kastet åtte stappfulle bæreposer med ting som lå liggende i skuffer som vi ikke hadde bruk for. Jeg fatter ikke hvordan alle disse produktene har fått plass engang!

Nå som leiligheten lukter R-E-N-T, skal Jonas og jeg ta oss en interiør-shoppingrunde! Vi har begge lenge snakket om å få litt forandringer i leiligheten, og i dag skjer det! Så fort dette innlegget er publisert, drar vi fra den ene interiørbutikken til den andre for å forhåpentligvis lage oss litt nye omstendigheter.

 

Living, Skeidar, Home & Cottage here we come!!

Lørdagens festligheter


 

Se på den lekre gjengen da! Flere enn meg som gjorde noe hyggelig i går kveld? Jeg dro som allerede nevnt ut med jentene, og jeg koste meg sånn! Vi ble en hel gjeng hos Victoria som drakk voksenbrus, lo, pratet og koste oss. Etter flere timer dro vi videre på byen hvor det ikke var fullt så spennende. Utelivet i Kristiansand er ikke all verdens å skryte av så her foretrekker man langvarige vors og hjemmefester! Hehe. Litt bilder fra gårskvelden får dere under her. Savner de fine jentene mine allerede jeg.

Flere som hadde en hyggelig lørdag? 

Et etterlengtet morgenbad

Hva passer vel bedre enn litt jacuzzibading på en regnfull søndagsmorgen? Åh, for en fantastisk måte å starte dagen på. Spesielt etter en kveld med lørdagsfestligheter! Jeg koste meg glugg ihjel i går og jammen fikk jeg knipset noen bilder også fra kvelden. Mer om det skal dere få om litt! Jeg ville bare friste dere med noen jacuzzibilder først. Hihi. Heldige svigers som kan ta slike morgenbad hver eneste dag!

*’

I dag har Jonas og jeg 3 år og 9 måneders jubileum!
Vi nærmer oss 4 år nå.. Hva skal vi finne på da tro?

Antrekk – 270713

 

I dette øyeblikk er jeg mest sannsynlig å finne på Vero Moda. Jeg har forhåndsskrevet et innlegg med dagens jobbantrekk til dere! I kveld skal finkjolen på, for da er det Fest med stor F. Nesten hele jentegjengen skal ut på byen, og jeg kan nesten ikke vente! Gleder meg sånn til en ordentlig girlsnight. Dere må i mellomtiden ha en strålende lørdag. Jeg fikk aldri ønsket dere god helg før helgen allerede var her, men jeg håper og tror dere har hatt det bra likevel! Hehe. Viktig at gode lesere har det godt!

 
Både bukse og skjorte er fra Vero Moda, Pumpsene er fra Bershka, og Clutchen fra Glitter

God lørdag alle sammen!