Kostbart lesestoff!

For ikke lenge siden, skrev jeg et innlegg hvor jeg etterlyste litt boktips fra dere lesere. Jeg fikk en helt enorm respons på dette og satte igjen med en lang ønskeliste på hele sytten nye bøker. Dessverre så virket det som veldig mange av disse bøkene var så gode at de nesten er umulige å få tak i på bokforretningene! Jeg har nemlig vært på tre bokbutikker to ganger og har kun fått tak i fire nye bøker! Av sytten så var det kun disse fire som butikkene hadde inne. Jaja! Fire er bedre enn ingenting, og jeg har lesestoff for en liten stund fremover ihvertfall! Historien om pi så jeg akkurat på kino og det er en av de fineste filmene jeg har sett på lenge. Boken tipper jeg er ti ganger bedre igjen. Gleeeder meg!

Håper dere er klare for litt flere bokomtaler fremover!

Antrekk – 310113

 

God kveld! Jeg kan nesten ikke tro hvor fort denne uken har gått! Tenk i morgen er det fredag og helg igjen. Var det ikke akkurat helg? Er det bare jeg som føler at dagene flyr av gårde? Håper virkelig at feriedagene går senere enn dette, ellers kommer vi til å være hjemme igjen før vi har landet. Jeg har jobbet som en helt i dag. Hundrevis av bilder er tatt og noen innlegg er allerede skrevet. Nå skulle jeg egentlig vært på jentekveld, men jeg ble dessverre bare nødt til å avlyse. Jeg har enda mye igjen og kofferten skal jo også pakkes!

For tre uker siden klarte jeg å knuse min nye Samsung galaxy mobil, og i går mistet jeg også lånetelefonen som jeg har hatt i halvannen uke. Jeg fatter ikke hvordan jeg får det til. Haha, huff!

 
Skjørt fra H&M, Vest fra Gina Tricot, Genser og clutch fra Vero Moda

Nå sitter det et supergira kjærestepar her. Superklare for å pakke koffert!

Spørsmålsrunde!

Her flyr timene forbi! Jeg har fri i dag og MÅ få skrevet ferdig alle forhånsskrevne innlegg til i morgen. Vi reiser jo rett etter jobb, og jeg vil nødig ødelegge ferien med å sitte timesvis forann dataen. Dette skal være Jonas sin ferie og nesten all min tid skal gå til ham denne uken. Forrige spørsmålsrunde hvor Jonas og jeg svarte på litt spørsmål hver, falt veldig godt i smak hos flere! Mange har spurt etter et nytt slikt innlegg og det kan jeg love dere at dere skal få! -Men i førsteomgang vil jeg kjøre en vanlig spørsmålsrunde hvor dere kan stille meg spørsmål om hva dere måtte lure på. Kjør på med MASSE gode spørsmål!

Den herlige kosedressen er ny og fra Cubus!
Hva lurer DU på?

Antrekk – 300113

Da var jeg klar for nok en fin dag på Vero Moda! Jonas skal feires i morgen. Han har allerede valgt seg ut en cupcakeoppskrift som jeg skal bake. Hihi! Åååh, som jeg gleder meg til å komme på FERIE! Vi skal kose oss helt farlig mye. Jeg har allerede forhånddskrevet utallige innlegg slik at jeg slipper å bruke timesvis på blogging hver dag, men det vil selvfølgelig bli oppdateringer fra Egypt også.


Topp fra Vero Moda, Belte og briller fra Gina Tricot, Bukse fra Bikbok, Sko fra Nelly

Tenk nå blir det snart en uke med shorts og kjoleantrekk! HYYYL!

Another pair of jeffrey

Flere av dere fikk med seg at det skjulte seg to Jeffrey esker i helgens shoppingsposer! Kombinasjonen av dårlig tid, salg og lite beherskelse ender sjeldent bra. Da jeg så 20, 30 og 40 % på Jeffrey Campbell sko, mistet jeg alt av selvbeherskelse. Men herlighet så fine og ikke minst behagelige disse skoene er. Et av parene jeg dro med meg hjem var dette burgunderøde fra DNA. Jeg har ønsket meg et par sko i denne fargen lenge! Eneste problem nå er at jeg kjøpte dem uprøvd i 36. Det ble rett og slett litt for lite! Er det noen som vet om akkurat denne modellen utvider seg? Spike skoene mine er i 37, men de har utvidet seg til en 38 og er nå for store. Veldig spesielt. Jeg som tenkte jeg skulle være supersmart denne gang og kjøpe litt mindre! Neste gang skal jeg være enda litt smartere, og faktisk prøve skoen på.

 

Noen som har erfaring med denne modellen?

Gratulerer Jonas – Vi drar til Egypt!

Marthe: Hva sier du hvis vi om to dager ligger på et fem stjerners hotell i Sharm El sheik og nyter livet?
Jonas: HÆ!? Kødder du med meg nå??
Marthe: Gratulerer med dagen Jonas!! Det fortjener du.ENDELIG kunne jeg avsløre bursdagsgaven hans! Jeg kan ikke tro at jeg har klart å holde denne lille hemmeligheten helt siden begynnelsen av januar. Jonas hadde ønsket seg en tur til bursdagen, men han hadde sett for seg en veldig billig weekendtur til Berlin. Slik ble det ikke! Denne gang ville jeg nemlig kjøpe noe han ikke visste om fra før. Herlighet, så glad han ble. Stakkaren fikk nesten hjerteinfarkt. Dette fortjente han. Jeg skal gjøre alt i min makt for at dette blir den beste reisen hans noen sinne. Vi drar så alt for sjeldent på romantisk ferie sammen. Jonas har liksom aldri fått fri når mulighetene har vært der for oss!

Jeg vil at alt skal være perfekt og dermed ønsket jeg ikke å ta noen sjanser. Hotellet jeg valgte ut er det samme hotellet som Annika og jeg bodde på i 2011. Jonas kommer til å ELSKE det. Det har fem private strender, to al a carte restauranter, spa, treningssenter, en egen stall, den beste utsikten rett ut mot rødehavet og de mest utrolige snorklemulighetene man kan tenke seg. Jeg kan ikke vente med å vise ham undervannslivet! Nå blir det snorkling, dykkekurs, kamelridning, ørkensafari på firehjuling, og masse god mat! Det er heller ingen dårlig nyhet at værmeldingene sier stor sol og 23-24 grader hele uken. To tomler opp for det!

Er dere klare for å bli med oss til Egypt? Vi drar allerede fredag kveld!
Hotell og område har jeg skrevet et innlegg om for to år siden, HER

Antrekk – 290113

Jeg må bare unnskylde for at jeg ikke er 100% til stede på bloggen om dagene. Jeg står opp så tidlig som jeg bare klarer og legger meg sent på natt for å få unnagjort alt som må gjøres både på bloggfronten, og på mailsvaring. Dere skal vite at jeg gjør så godt jeg kan, og årsaken til disse stressende dagene skal dere få høre alt om i morgen. Da har Jonas bursdag og jeg kan endelig avsløre bursdagsgaven hans!  Jeg gleder meg SÅNN til å fortelle ham det og bli ferdig med denne galskapen av stress!

I dag har jeg varetelling på jobb, og det betyr at jeg jobber tolv timer denne tirsdagen. Jeg ville bare informere om at mitt fravær ikke skyldes latskap og lite inspirasjon. Jeg har så vanvittig mye på hjerte og så enormt mye jeg vil dele med dere. Jeg har bare ikke hatt tid! Men i morgen håper jeg at jeg skal være tilbake igjen for fullt.

 
Vero Moda bukse, Jeffrey Campbell sko, Topp og smykke fra Bikbok, Jakke fra H&M, Marc Jacobs klokke

Dere er så flinke og tålmodige at..
Jeg kan ihvertfall love at dere har MASSE spennende i vente for den kommende uke!

Oreo Cupcakes

 
 

Ååå guuud! Jeg elsker å bake når resulatet faktisk blir bra. Ikke bare så sjokolade cupcakesene fine ut, men jammen smakte de rimelig himmelsk også. Jeg liker bedre vanilje enn sjokolademuffins, men denne oppskriften ble Jonas sin favoritt så langt! Jeg har enda en hel haug oppskrifter igjen å teste ut fra min nye bok. To av to er blitt fantastiske både på smak og utseende, så dette kan bare bli bra!

Du trenger – Oreo cupcakes:
2 egg
90g margarin romtemperert
200g brunt sukker
125g mørk sjokolade
1 ts vaniljeekstrakt
150g mel
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
5 knuste oreokjeks
2 dl melk

 
 

1. Visp det brune sukkeret sammen med margarinen. Tilsett et og et egg og visp godt mellom hvert egg.
2. Smelt sjokoladen i et vannbad eller i mikroen.
3. Tilsett sjokoladen i røra og hell så i mel, bakepulver, natron og melk. Litt av gangen.
4. Så knuser du 5 oreokjeks før du blander disse smulene i den ferdige muffinsrøren.


5. Stek midt i ovnen på 180 grader i 20 minutt.

Oreofrosting – Du trenger:
150g margarin romtemperert
450g melis
1/2 dl melk 1/2 ts vaniljeessens
7 knuste oreokjeks

 
 

1. Visp sammen smør og melis i en kjøkkenmaskin.
2. Tilsett melk og visp videre. Frostingen er ferdig når den er er stiv nok til å kunne formes. 
3. Knus syv oreokjeks så godt som du bare klarer. Her skal kjeksen være i minibiter så sil gjerne kjeksen!
4. Når du kun står igjen med de aller minste kjeks smulene, heller du dette i den ferdige frostingen.

Pynt med en halv oreokjeks og strø gjerne over noen oreosmuler!

Kupp fra hovedstaden!

God kveld! Har alle sammen fått en fin start på uken? Jeg har kost meg på jobb helt til nå, og nå skal jeg kose meg videre med ungkarer vs unkagskvinner på kanal Fem. Det er for det eneste programmet som jeg bare MÅ få med meg. Jeg er vel ikke alene om det? Tenkte bare å vise dere en søt liten veske som jeg dro med meg hjem fra Zara. Jeg tror jeg betalte 199kroner for den. Ikke så galt det for en sånn søt liten sak? Smykket er fra Bikbok og kostet 299kroner. Jeg brukte det til den hvite kjolen jeg gikk i på lørdag og nå har jeg SÅ lyst på samme smykke bare i blått. Har fått så sansen for digre smykker. 

Også har jeg bakt enda en variant med cup cakes i dag!
Oppskrift kommer i morgen tidlig. Sjokolade cup cakes med oreo frosting..

Antrekk – 280113

Wæææ! Hvorfor har ikke døgnet mer enn 24 timer? Jeg som sto opp så tidlig i dag for å rekke alt! Sånn kan det gå. Jeg har knipset på 700 bilder i dag jeg! Tenkte jeg skulle være flink blogger å forhåndsskrive en hel hau innlegg til jobb denne uken. -Men så glemte jeg helt at dere skulle oppdateres i dag også! Nå må jeg hive meg i bilen hvert øyeblikk, men jeg lover å oppdatere dere med en gang jeg er hjemme i kveld. I morgen tidlig skal jeg skrive en time for time “to do liste”. Jeg tror det er den eneste måten jeg klarer å få gjort ting veldig effektivt på. Nå må vi ha et antrekk igjen her på bloggen. Det har ihvertfall jeg savnet i helgen! Jeg har fått på meg min nye Zara genser. Tok den like greit på feil vei jeg. Why not?

 
Bukse fra New Yorker, Genesr fra Zara, Belte fra Gina Tricot, Sko fra Nelly, bh fra www.madlady.se

Vi skrives i kveld! Ønsker dere en flott start på den nye uken!