En storfornøyd frøken

Sjekk den fornøyde dama der da. Haha! Aldri vært så glad. Jeg har som dere kanskje forsto fått ordnet neglene mine! Etter et to timers møte med regnskapsføreren min i går, dro jeg videre til Auds hudpleiesalong for å treffe Anita. Jeg hadde nemlig hørt rykter om at denne dama var byens beste på stelling av negler! Det var hun også. Halvannen time brukte hun på å legge forlengelse av negler og fransk manikyr med et par diamanter på. Hihi. Det er rart hvor mye mer feminin man føler seg så fort man har lange og pene negler. Jeg skal bli mye flinkere til å ta vare på neglene mine fremover. Kanskje jeg får spart opp mine egne også etter et par måneder med Anitas gelenegler. Auds har hele fire hudpleiesalonger i Kristiansand. Tre i kvadraturen og en på sørlandssenteret.

Har dere også lyst til å få neglene stelt nå som julebordsesongen nærmer seg så vil jeg anbefale dere å gå til Anita i Gyldenløvesgate 3 (I Frisørhuset). For bestilling må dere gjerne ringe 38 02 47 00. Ellers kan dere lese mer om Auds hudpleie HER

I morgen venter et nytt besøk på Auds Sørlandssenteret.
Da skal jeg nemlig få lov til å bli sminket litt før jobb. Det blir spennende!

Antrekk – 311013

 

Jeg kunne vel ikke valgt en bedre dag å kle meg litt dystert på? Happy halloweeeen! Det ble ingen baking på meg likevel. Døgnet skulle hatt flere timer så jeg kunne rekke alt jeg har lyst til å gjøre. Denne frøkna har en hektisk dag foran seg, men helgen er her snart og da drar Jonas og jeg ut for å feire 4 års jubileum med restaurantmiddag. Denne gang skal vi sørge for å reservere bord på Moder India slik at det faktisk er plass til oss når vi kommer frem. Ah, denne helgen skal bli fin! Har dere lesere noen hyggelige planer?

 
Skinnjakke fra Zara, Genser fra Stradivarius, skjørt fra Bikbok, Veske og sko fra Charles & Keth

 Var det ikke på sin plass med et mørkere antrekk i dag?

New in – Shoes & Purse

 
 

God morgen kjære lesere. Tenk det er halloween i dag! Er det noen som skal gå trick or treat i kveld? Eller skal dere på fest kanskje? Jeg tenkte jeg skulle prøve å bake noen cupcakes for anledningen, men jeg jobber på Vero Moda i hele kveld så jeg får ikke delt dem ut til de barn som måtte komme på døren hos oss. Det er nesten så jeg vurderer å bytte bort vakten min så jeg kan sitte og gi bort nybakte halloweencupcakes i stedet. Hehe! Neida, jeg skal kose meg som bare det på jobb. Vi kjører nemlig 20% på hele butikken denne torsdagen! Ikke bare på vår VM butikk, men i hele landet. Det tilbudet må dere benytte dere av jenter!

I dagens første bloggpost tenkte jeg å vise dere to av garderobens siste tilskudd. Skoene kjøpte jeg på Steve Madden. En skobutikk fra himmelen! Jeg kunne holdt meg for øynene og bare pekt febrilskt på alt jeg ville ta med meg hjem fra denne butikken.

 

 

Vesken er fra Charles & Keth. Enda en butikk jeg gjerne skulle likt å få til Norge.
Nå vil jeg ønske dere en riktig deilig morgen, så skrives vi igjen om litt!

Nye salgsfavoritter på Nelly! Produkter med opptil 85 % rabatt!

 
 

Har dere fått handlet noe på det store salget til Nelly? Jeg trodde jeg hadde gjort meg ferdig med salgshoppingen i høst, men nå har Nelly fylt på salget med over 1000 nye varer. Jeg vil dø.. Haha! Det er så mye fint. Vanligvis ser jeg at favorittplaggene mine forsvinner på et blunk, men denne gang har jeg funnet noe nytt hele tiden! Bare se på alle de lekre kjolene, skoene, og gensrene bildene under her. Alt dette får vi nå til halv pris eller enda billigere. Faktisk så har Nelly satt ned flere av varene sine opptil 85%. Når klærene blir så latterlig billige så har man jo ingen valg.. Jeg kan kjøpe hele festgarderoben min for en femhundrelapp. I <3 SALE.

 
 
 
  
 

Noen som fikk lyst til å slå til med enda en runde salgshopping? Jeg blir så glad av å se at lekre klær ikke behøver å koste mye. Selv har jeg klikket hjem den beig/rød kjolen og noen oransje pumps som forhåpentligvis passer perfekt til min nye oransje Clarck & Keith veske. Mer av det store høstsalget til Nelly kan dere ta en titt på HER. Klikk på bildene for å komme til de enkelte plaggene.
 
             Annonse

I would love me if i were you

 

Hvis ikke denne genseren er søt, så vet ikke jeg.. Jeg kjøpte den på en butikk som het Stradivarius i Singapore. Dette navnet må dere notere dere ned, for denne butikken hadde helt vanittig mye fint og billig. Litt som Bershka og Pull & Bear, bare et enda større utvalg. Jeg handlet mange vinterplagg her, blant annet en pastellrosa ytterjakke. Oh yes! PINK! Kan nesten ikke vente med å vise dere den.

Om en liten time drar jeg i møte regnskapsføreren min, og deretter skal jeg videre i et nytt, spennende møte med en mulig fremtidig samarbeidspartner. Det blir en god dag! Jeg har forhåndsskrevet et innlegg til dere, så skrives vi igjen så fort jeg er hjemme!

 

Nå fikk dere hilse på min nye kosegenser også..
Ønsker dere en nydelig torsdag så lenge!

Antrekk – 291013

Jeg kunne kastet på pysjen, lagt meg under dyna og hvilt etter en lang reise. -Men nei. Jeg kledde meg i stedet opp i min fineste finstas. Hvorfor? Fordi Jonas og jeg hadde 4 års jubileum i går! Hurra for kjærleiken! Tenk det dere. 28 oktober for fire år siden spurte Jonas om jeg ville være jenta hans. Nøyaktig en måned etter vår første date. To måneder senere, på selveste nyttårsaften klokken 00.00 sa vi de tre store ordene til hverandre. Jonas, jeg elsker deg fremdeles! Du er og forblir mannen i mitt liv! 

 

 

Her får dere en nærmere titt på to av innkjøpene fra Singapore. Kjolen jeg har tatt på meg i dag er kjøpt på Topshop for tja.. 300 kroner? Det var den verdt! Det er ikke hver dag man finner slike classy glitrende kjoler! Den grå jakka jeg har fått på meg kjøpte jeg på Wearhouse. Den tror jeg at jeg betalte rett over 1000 kroner for, men den var så lekker at jeg ikke kunne stå imot. Jonas falt pladask for den. Jeg tror han har en greie for denne type jakker. Han skrøt meg ihvertfall opp i skyene da jeg gikk med den i dag.

Jonas: Oi, oi, oi! Den der likte jeg Marthe. Den var fin den!
Marthe: Synes du? Den kostet over 1000 kroner.
Jonas: Ja, det var den verdt! Den der måtte du ha!

Det er jammen godt å være tilbake hos min kjære samboer og fotograf!
Nå skal vi feire oss ikke bare i kveld, men hele uken! Hihi. Lenge leve kjærligheten. <3

My favorite part of the trip

 
 

Mine absolutt favorittopplevelser fra Singapore er faktisk alle hotellbesøkene. Jeg har mistet tellingen på hvor mange luksushotell vi har satt føttene våre innenfor i løpet av de siste fem dagene. Jeg føler jeg på fem dager har lært alt om hva Singapore kan tilby. Både av seeverdigheter, utflukter, restauranter, barer og hotell. Behøver dere hotelltips til fremtidige reiser så er det bare å hyle ut, for frøken Borge kan alt! Hehe. Kveldene i Singapore kunne nemlig starte med en omvisning på diverse hoteller. Vi ble fulgt opp til de peneste restaurantene, spaavdelingene, treningsstudio, og eventuelle takterrasser med nydelig utsikt, før vi fikk tre inn i et av hotellets største suiter for å få et innblikk i hvordan man faktisk kunne bo. Deretter satte vi oss på et av restaurantens reserverte border for gratis cocktails, snacks og/eller middag. Ah, SOM jeg nøt disse kveldene. Jeg tror vi har sett og opplevd mer på fem dager enn vanlige turister klarer på tre uker. Kan nesten ikke vente med å starte på reiseguiden! Den kan forhåpentligvis bli til stor hjelp for dere.

 

 

Fire timer før avreisen i går, ble vi kjørt til femstjerners “Marina Bay Hotel” for en omvisning. Vi ble ført opp til etasje 58 hvor hotellets topp tre fineste suiter fant sted, og disse rommene.. Vel, de var latterlige. Et rom var tre ganger så stort som leiligheten min og det hadde så mange rom at jeg ikke engang klarte å finne frem til alle. Her snakker vi treningsstudio, to gigantsoverom med flere dobbeltsenger, tre eller fire bad, walk in closet, spa, kontor, stue med flygel.. Altså. Latterlig luksuriøst. En natt her ville koste deg 25 000 norske kroner, og dette var bare hotellets topp tre. Mastersuiten kostet 90 000 norske kroner per natt og her ville man ha en egen butler 24 timer i døgnet. Hoho, høres det greit ut eller? Jeg ville ikke hatt råd til å betale depositumet for denne suiten engang.  

 
 

Etter å ha knipset x antall bilder av Marina Bay hotell, dro vi videre til La Dolce Vita for en tre retters middag inkludert vin og champagne. Dette var knappe to timer før flyet skulle gå, og Borge + fire glass alkohol = Hygge <3 Når jeg tenker meg om så var det jammen ikke rart at jentene sov seg gjennom hele flyturen. Vi var sprikkmette etter middagen som dere ser på bildene over her og den drikken som fulgte med var heller ikke motbydelig. Hehe, tvert imot. Jeg har aldri smakt så god vin i hele mitt liv.

 

Det ble et langt, fint bildedryss fra flere av kveldene i Singapore.
Håper jeg har klart å friste noen sjeler til å ville dra og oppleve landet selv!

Cultura = Dobbel frokostporsjon

  

Har dere smakt på disse Tine Culturavariantene? Ærlig talt. De er geniale! Det smaker som noe jeg kunne kost meg med på en lørdagskveld så er det likevel sunt! Dette må være det eneste jeg har savnet på hotellfrokosten i Singapore.Uken før jeg reiste, spiste jeg havregryn toppet med jordbærcultura til frokost fem morgener og det gjorde virkelig noe med frokostlysten min. Ikke bare smaker det nydelig, men det metter også! Det er så viktig å fylle kroppen godt med energi før en starter på en lang skole eller arbeiddag.

Dette er et kjapt og godt frokosttips til dere jenter som har tendenser til å bytte ut frokosten med sjokoladeboller eller andre usunnheter. Musli + Cultura toppet med litt bær = Fire porsjoner med frokost. <3 Jeg har alltid trodd at cultura kun skal drikkes, men det behøver jo ikke å være tilfelle! Takket være den tykke konsistensen kan den brukes til så mangt. Cultura passer perfekt til både frokostblandinger, kornblandinger, frukt og bakverk! Min favorittsmak må bli jordbær, men skogsbær og pære får dele andreplassen. De er friske og gode alle sammen! Jenter og gutter.. Nå vet dere hva dere skal teste ut til frokost i morgen! Start dagen med noe sunt og godt.

 

Foretrekker du noe mindre søtt så har Cultura også en helt naturell variant uten tilsatt sukker. Denne er økologisk og kan gjerne også kombineres med de smaksatte variantene.  Da vil dere få en litt mildere, ikke fullt så søt smak.

               Annonse

Last day in Paradise

 

 

God morgen fra København! Flyturen gikk superfint. Jeg tror vi alle fikk tatt igjen litt tapt søvn de siste 11 timene. Jeg har ikke fått svart eller i det hele tatt sett på tilbakemeldingene fra de siste tre innleggene, men vi skal være fremme i Kristiansand om to timer og da vil jeg ta igjen kommentarsvaringen. Gleder meg til å sette meg ned og lese responsen fra dere gode lesere! Jeg håper og tror at dere har funnet reiseinnleggene spennende? Jeg har noen flere på lur så jeg håper ikke dere er helt leie enda!

Under får dere vår aller siste dag i et bildedryss. Jeg ble så glad da jeg fikk greie på at vi skulle besøke en strand. Tenk å være i varme og gode Singapore som er full av hvite strender, uten å besøke dem? Vi fikk bare 15 minutter å knipse litt bilder på, men det var virkelig bedre enn ingenting. Jeg spurtet ut i vannet med klær på og gliste fra øre til øre. Haha! Det var femten lykkelige minutter..

 

Singapore, i miss you already <3

Videosnutt – Singapore 2013

Da var det tid for publisering av en liten videosnutt! Håper dere liker den. Det er Kristina sitt mesterverk. Jeg har bare bidratt med å stå noen minuter forann kamera. Hehe! I dette øyeblikk sitter nok bloggjentene på en pen bar for noen aller siste coctails. Vi kjører til flyplassen klokken 21.00 i kveld og flyet til København går rett før midnatt. Selv om jeg skulle gjort alt i verden for å få være her lengre, så kjenner jeg at det skal bli godt å ta igjen litt søvn på flyet. Jeg tror ikke noen av bloggerne har fått mer enn 4 timers søvn i natt. Selv har jeg sovet i 3 timer og øynene mine vil bare gli igjen. Det er rart hvor enkelt man klarer seg på lite søvn når dagene består av sus, dus og lykkerus! Tusen takk for meg Singapore. Jeg har elsket ethvert minutt av denne reisen, og jeg kommer garantert tilbake.  

Husk å se videoen i HD kvalitet da dere!
Vi skrives igjen så fort jeg er fremme i København.